Tett vask på kjøkkenet som en ren

Hvordan fjerne blokkeringen i kjøkkenvasken?

Alle hjem på kjøkkenet eller på badet har en vask, som dessverre utsatt for dannelse av blokkeringer. En slik plage skaper ulempe masse - forstyrrer arbeid og ofte sprer seg ubehagelig lukt.

Årsaken til blokkeringen kan være rester av mat eller små gjenstander som kan komme inn på grunn av manglende beskyttende mesh i vasken. Avfall brytes ned og danne avleiringer av fett inne i rørene. En annen grunn - feil når du installerer avløp. Hvis kjøkkenet har skjedd slik en plage, er det ikke nødvendig å få panikk og kaller de profesjonelle, fordi problemet kan løses uavhengig av hverandre. Så, hva du skal gjøre hvis kjøkkenvasken er tilstoppet?

Kjemiske midler av blokkering i kjøkkenvasken

Hvis du ikke liker å skitne hendene og tinker med enheter for rør rengjøring, prøv dra nytte av kjemikalier som du kan kjøpe i en spesiell butikk.

Kjemikalier fordøyd fett og overføre dem til flytende tilstand, noe som medfører at blokkeringen er fjernet, partiklene strømme inn i avfalls avløpet.

Slike midler blir solgt på to måter: enten som en væske eller i pulverform. Av flytende stoffer er verdt å prøve, "Mr. Muscle", og fra pulver "Mole", i sin sammensetning, de inneholder store mengder av alkali-, utmerket bryte ned fett i rørene. Ikke glem at kjemikalier er farlig for huden - Bruk hansker når du bruker.

Folk rettsmidler for tilstopping i kjøkkenvasken

For å eliminere blokkeringen i vasken på kjøkkenet for å hjelpe og måter våre bestemødre, eller som de kalles folk rettsmidler. Ved hjelp av disse metodene, er imidlertid at de kan skade plastrør. Den sikreste måte er brus, som er der i kjøkkenskapet.

Fyll i hullet avløpet soda (nok 2 ss). For å gi best effekt

og eliminering av vedvarende blokkeringer, tilsett eddik (2 spiseskjeer er nok) og la stå i en halv time.

1

Etter tidspunktet spylevann gjennom den varme vasken avløp. Det samme verktøy kan benyttes for å forebygge, redusere dosen til det halve.

Hva skal jeg gjøre hvis brus hjalp ikke å bli renset clogging vasken? Bruk typisk sitronsyre eller sitronsyre. Klem to sitroner i alt det samme hullet til å renne, og ikke bruke vasken for en time. Hvis ingen av de kjemiske og folk rettsmidler ikke hjelper, sannsynligvis har litt rot i hendene og bruke mekaniske hjelpemidler som et stempel, børste eller wire.

Mekaniske hjelp av blokkering i kjøkkenvasken

Hvis blokkeringen ikke er veldig dyp satte seg ned, bruker ruff, som er sikker på å bli funnet i badekaret. Skyv den inn i kloakk hullet i vasken og en skarp bevegelse, prøv å fjerne blokkeringen. Hvis krage litt kort, dens tilhenger wire eller annet fleksibelt lang gjenstand.

Men det er ikke alltid lett krage bidrar til å løse problemet med blokkeringer. En av de mest populære oppfinnelser for rengjøring tett kjøkkenvasken er i stempelet. Plunger består av to elementer, hvorav det ene håndtaket er laget av tre, og det andre stempel er vanligvis laget av gummi.

Bruk stempelet metoden er ikke så komplisert:

 • Samle vannet i vasken, litt mindre enn halvparten av den angitte stempel kum, og begynne å foreta en frem- og tilbakegående bevegelse, verktøyet å trykke på håndtaket omtrent tre ganger;
 • Jo raskere hastighet, til større er sjansen for å fjerne den resulterende blokkering;
 • du må bruke minst 10 ganger på slike operasjoner;
 • Hele masse, som du tar ut av kloakkrør må fjernes, helst ved hjelp av en hanske.

Ikke hjulpet stempelet? Så avløp må dyp rengjøring tau og wire. Før du setter i gang, først av alt du trenger å demontere vannlåsen, som ligger under vasken. Det samler seg oftest rusk. Før demontering, kobler hevert vannet og finne den kapasiteten som vil stå under den.

Dermed vil du beskytte gulvet fra alle skitt som har samlet seg i vannlåsen.

 • Skru bunnen av enheten, og vente inntil alt vannet er drenert;
 • Etter ren vannlåsen, og fortsett til dyp rengjøre kjøkkenbenken;
 • Kloakken hull propihnite ledning (tau) ned søkke, rotere og skyver den fremover, for derved å stanse forurensning under alle de bøye rør;
 • Skyv ledningen så langt som mulig, kan man være i stand til å plukke opp et objekt som hindrer det drenerte vannet, og trekke den ut av røret. For øvrig er den konvensjonelle elektriske drill også takler denne oppgaven.

Som du kan se, håndtere forurensning vasker var ikke så vanskelig, det viktigste å legge merke til og løse problemet, og å utføre vedlikeholdsarbeid minst en gang i måneden. For å unngå blokkeringer angi dispouzer - ruller avfall, som er plassert under vasken og er forbundet gjennom avløpshullet til kloakk. Over dreneringshull, sette en spesiell nettet.

Følg de enkle reglene, og deretter vasken vil ikke føre til problemer, og du vil lett unngå blokkering i vasken på kjøkkenet.

Fysikk eller kjemi: den rene tett vask

En sterk lukt av kloakk, langsom fjerning av vann eller dets stagnasjon - er klare tegn på at kjøkkenet avløp er tilstoppet. Årsaken kan være akkumulering av fettpartikler mer alvorlig forurensning av matrester eller mangelfull befestigelse av et rør. I de fleste tilfeller kan problemet bli behandlet uavhengig av hverandre. Vi forstår hvordan å rense en vask hjemme, studere nyansene og velge den beste metoden.

Årsaker til hindring ↑

lunger forekomst av følgende faktorer:

 • Mekaniske - fremmedlegemer i vasken.
 • Ytelse - klarerings støpejernsrør er redusert på grunn av korrosjon og lag av fett.
 • Brudd monteringsteknologi. Rusk samler seg i områder med feilaktig helning av røret.

Særegen lukt - et klart tegn på at tett vask på kjøkkenet

Blokkering - er ikke den eneste årsaken til stagnasjon av vann. Ved mekanisk påvirkning rør kan forskyve, noe som vil resultere i endring av plasseringen av sluket eller skråning bilde. I et tyngdekraft avløpssystem, disse faktorene reduserer fluidets utstrømningshastighet - de faste partikler gradvis samle seg på de innvendige veggene, innsnevring i hulrommet i røret. I slike tilfeller trenger midler for hånden ikke trenger hjelp fra en profesjonell rørlegger.

Matrester skal kastes i dreneringshullet

Hva gjør du hvis tett vask på kjøkkenet? Det viktigste - ikke få panikk. Mulig å løse problemet ville være tilstrekkelig mest grunnleggende handlinger:

 • Hvis stålrøret, helle varmt vann inn i dreneringshullet når plast - la varmt vann fra en tappekran.
 • Bland med 0,5 soda glass salter glassbeger legge til varmt vann og omrør inntil oppløst, hell vask og vente 10-15 minutter. Spylerør i vann under høyt trykk.
 • Hvis man har en støvsuger med en blåsefunksjon, vikle det med en tynn slange med en klut og tett sette inn i dreneringshullet. Slå på enheten - kraftig luftstrøm vil presse korken.

Hvis disse tiltakene ikke hjelper å rengjøre vasken, må du unne deg en mer alvorlig våpen.

Den mest vanlig sted for lokalisering av hindringer - hevert som forbinder synke til et kloakksystem. I andre sted er det korrugerte drensrør, og den tredje - de mer fjerntliggende deler av rørledningen. Med en slik overbelastning kan overvinnes ved mekanisk rengjøring, plunger eller sanitær kabel.

Hvordan du rengjør fellen under vasken ↑

Den enkleste måten å vaske plast modell:

 • Sette en beholder under fellen.
 • Skru av sikringsringen på toppen og bunnen.
 • Fjern røret forsiktig fra hevert.
 • Fjerne rusk, rense de indre veggene i varmt vann avfettingsmidler.
 • Samle design.

Rengjørings jern hevert utføre vanskeligere - har å skru ut skruene og vaske hele tausystem. Hvis du ofte tett vask, er det best å installere moderne plastrør.

Foldene av korrugeringene akkumulerer en stor mengde skitt

Hvordan du rengjør bølge avløpet i vasken ↑

På de korrugerte deler meget raskt samlet fett, såpe og smusspartikler. Slike synker må rengjøres regelmessig og vask:

 • Skru av rør fra vasken montering.
 • Drenere vannet til bøtte eller en annen beholder.
 • Koble fra den nedre del av kloakk.
 • Strekk i røret for å rette folder.
 • Lukke den ene siden av et stykke av plastposen, sikre den med en gummistrikk.
 • Fyll røret med varmt vann og vaskemiddel.
 • Lukke den andre siden på lignende måte.
 • gripe forsiktig strukturen med begge hender og riste vann, noe som gjør en sirkelbevegelse.
 • Ta ut pluggen, hell vannet og sett corrugation på plass.

Denne metoden er oftest brukt når du trenger å raskt fjerne blokkeringen i vasken på kjøkkenet eller på badet. Hvis tid er lidelse, er det lettere å kjøpe en ny bølge avløp og erstatte det.

"Antiquated" metoden klarer seg godt med små plugger, som består av små partikler av matrester og søppel. Mest effektivt med den klassiske tette kamper stempel som består av et tre-holder og tett gummihette. Mange plast modeller er rent dekorative i naturen og bryte ned ved første gangs bruk.

Hvordan du rengjør en vask stempelet fra clogging

Å bryte gjennom blokkeringen i kjøkkenvasken, hell den over i varmt vann (kapasitans bør være omtrent halvfull) og innstilt på det nedre parti av stempeldreneringshullet. Kraft presse verktøyet, noe som skaper differansetrykk. Som et resultat av disse trinnene, er pluggen skjøvet ut, og vannet går ned i avløpet.

Merk: For to-delt vask må kjøpe to stempelet. Når hindringen de brukes på samme tid - det øker sugeeffekt. Hvis den andre enheten ikke er til stede, lukker den andre renne med en fuktig klut og festes for hånd.

Hvordan bruke rørlegger er slange ↑

Hva om tett vask, og metodene som er nevnt ovenfor ikke hjelper? Istedet er den som samler seg i avløpsrøret, og det kan renses bare ved hjelp av kabel beslag. Det er en oppkveilet tråd med et håndtak på den ene siden og en mini-drill eller en børste - til en annen. Tykkelsen av de baser som er valgt for røret størrelse. I markedet er det manuelle og elektriske modeller. Nylige rotert ved hjelp av en elektrisk skrutrekker eller en drill, en kabel viklet på en spesiell trommel.

Elektrisk rørlegger er slange

Fremgangsmåten er enkel:

 • Enden av kabelen med bore gå inn i et avløpsrør, og lede den mot den forventede anvendelse av trafikkorker.
 • Mens du kjører forsiktig rulle tauet til håndtaket.
 • Når du føler en hindring, gjøre noen forsiktige bevegelser frem og tilbake, unngå blokkeringen.
 • Bare forsiktig fjerne rørlegger er slange, vaske den.
 • Vask rørene med varmt vann eller den konsentrerte saltoppløsning for å sikre ødeleggelse av røret.

Viktig! Rørleggeren slange er godt egnet for fjerning av blokkeringer i selve metallrør - det ikke bare fjerner støv, men også en del av den akkumulerte rust. Med plast bør være forsiktig for ikke å skade de tynne veggene.

Mekaniske metoder kan utfylle hjemmet "kjemi":

 • Fjern vannet akkumulert i vasken.
 • Hell et glass av soda i vasken og fylle det med den samme mengde av eddik.
 • Lukke hullet og la den i en halv time.
 • Etter 30 minutter, tilsett ca. 0,5 liter kokende vann.
 • La stå i noen minutter og skyll med rikelig med varmt vann.

Dette er interessant: Soda kan erstatte et par tabletter "Alka-Seltzer." Lavere dem inn i dreneringshullet, helle et glass eddik vaskevannet etter 10 minutter.

Brus og eddik - den enkleste våpen mot blokkeringer

Topp 5 beste butikken betyr for rør rengjøring ↑

Produsenter av husholdningenes kjemikalier, vet nøyaktig hva de skal fjerne blokkeringen i vasken på kjøkkenet. På markedet er væske, gel og pulver (korn) midler. De mest aktive arbeids pellets, men geler er mindre farlig for helsen. Det er best å ha bevist følgende merker:

 • Chirton «Clean takrenner." Blåaktig granuler basert på natriumnitrat og kaustisk soda i 15 minutter eliminere tilstopping og fjernes dårlig lukt fra kloakk. Doseringen er meget praktisk - en pose er beregnet for fylling. Minus - ganske skarp lukt, men den forsvinner raskt.
 • Gel med klor, natriumhydroksid og kalium-aktive tilsetningsstoffer. Effektiv som profylakse, fungerer godt som et middel for nødstilfelle. Billig, trygt for plast, har en nøytral smak. Ulemper - langtids (minst en time), ikke egnet for aluminiumtuber.
 • "Pothan" bugs. Granulater basert overflateaktivt middel og kaustisk soda i en stor pakke (600 g). Veldig effektiv og rask (3 minutter), men det er svært etsende og farlig for helsen anlegget. Det er bedre å bruke den til å håndtere en alvorlig tette, for forebygging er verdt å velge den fineste løsningen.
 • Sanoks "ren stock". Flaske er nok for to, egner seg til alle typer rør. Amfotere overflateaktive midler, supplert med natriumhydroksyd, for å takle forebygging, men stort blokkeringer deres styrke.
 • Mole (ulike produsenter). Preparatet inkluderer et overflateaktivt middel, et modifisert eddiksyre Den samme kaliumhydroksyd og natrium. Arbeidet som kreves fra 1,5 til 8 timer, men agenten er billig og solgt i nesten alle jernvareforretninger.

Den nye konstruksjon gjør det gjennomprøvde

Tallrike geler og pulvere operere på det samme prinsipp, er den eneste forskjell i den aktive stoffkonsentrasjon. Som velger å rengjøre vasken eller blokkering? For komplekse tilfeller egnede konsentrerte midler, i enkle situasjoner er det bedre å bruke en lett forbindelser (preventive). Uansett merke, bør du alltid bruke hansker og munnbind. Ikke spare på vann for å skylle: jo større væske, jo mindre vil forbli skitt i rørene.

Viktig: Når du rengjør plastrøret bør være forsiktig, fordi de blir lett skadet. Å glatte innvendige overflate er praktisk talt ikke fast fett. Med små caps god jobb husholdningskjemikalier eller stemplet.

Det ser ut som et hydrodynamisk munnstykke

Tungt artilleri - hydrodynamisk rengjøring av rør ↑

Hvis du ikke klarer å rense tilstoppede vask hjemme, må ty til profesjonell hjelp. I arsenal av profesjonelle rørleggere har hydrodynamisk utstyr, ødelegge trafikkork i stedet for deres opprinnelse. I avløpsrøret senkes med den faste slangemunnstykket, hvis form avhenger av destinasjonsenheten, og de spesifikke betingelser. Vann tilføres gjennom slangen under høyt trykk, tette og ødelegge plakk spyler med rørveggene. Munnstykket utgjør en tilleggs mekanisk trykk.

Viktig: spesialisert utstyr er ganske dyrt, men i det siste produsenter tilbyr hydrodynamisk munnstykke for bil mini synker.

Rengjørings rør ved hjelp av hydrodynamisk munnstykke

For ikke å tenke på hvordan du rengjør vasken fra clogging, er det nødvendig å gjennomføre forebyggende vedlikehold på en jevnlig basis:

 • Ikke hell rester av mat og fett fra retter i kjøkkenvasken.
 • Bruk av plast eller metall maskehvalbåter.
 • I det minste en gang i uken, skylles vask med varmt vann (metallrør - kokende vann), 2-3 ganger i uken ved hjelp av spesielle forebyggende midler.
 • Betimelig endre eller korrugerte sifonger vaskes.

Forebygging - den beste måten å håndtere tett kjøkkenvask

Hvis ingen av metodene ovenfor ikke hjalp til å takle tilstopping er sannsynlig å plugge dannet i dypet av avløpssystem eller årsaken ligger i den alvorlige brudd på teknologi. I dette tilfellet er det nødvendig å slå til fagfolk.

Video: hydrodynamisk rengjøring av rør ↑

Video: Hvilke metoder for å eliminere tilstopping effektivt ↑

Det er vanskelig å forestille seg et moderne kjøkken uten en mikrobølgeovn: Det er mulig ikke bare til rask oppvarming og tine mat lunsj, men også for å forberede velsmakende mat uten.

Fighting fett: hvordan du rengjør en mikrobølgeovn i 5 minutter

Praktisk behandling materialer, innebygde møbler og funksjonelle apparater kan ikke unngå å behage øyet på kjøkkenet. Men for fullstendig komfort og avslapping.

Flyter i kjøkkenbenken - Hvordan velge og bruke riktig dispouzer

Vann fra springen er så brun, så hvit, og bosetter seg i kjelen flak smakløs lime? Lei av å betale for vann og drikke det? Så det er på tide å tenke på det.

Familie og mor

Utdanning, helse og utvikling av barn. Time Management for moms

Hva og hvordan å fjerne blokkeringen i vasken

Heve vann i vasken på kjøkkenet på grunn av den stramme blokkering ubehagelig hendelse for noen vertinne. Pluggen er dannet i rørene gradvis fra vanlig akkumulering av forurensende partikler, og øker i størrelse, det fullstendig blokkerer utpumping av vannet. I tillegg til påvirkning av den menneskelige faktor fremmer veksten kork spesifikt apparat og rør i tilstanden av brownies kommunikasjonssystem. Uavhengig av årsakene som påvirker utseendet av blokkeringer i røret, bør du vite hvordan hjemme for å rense blokkering i vasken på kjøkkenet selv på ulike måter.

Hvordan fjerne blokkeringen i vasken på kjøkkenet hjemme på ulike måter

Før du begynner å fjerne blokkeringen i vasken er nødvendig for å forstå årsakene til sin forekomst. Fra kilder til utdanning pluggen vil avhenge av valg av løsning. De viktigste årsakene tetter igjen rørene er:

 • Den dårlige tilstand av vannforsyning. Over tid er det utsatt for korrosjon og ødeleggelse. Den rust samlet seg på veggene av rørene, en innsnevring av passasjen for drenering av vann. rester, mat, fett og annet avfall, slo seg ned på de korroderte områder, fullstendig blokkere røret, og danner en blokkering;
 • Forekomster av salter av tungmetaller i vann fra springen. Tung oppbygging på rørveggene, akkumuleres under påvirkning av hardt vann, forseglet og deretter blokkering formen, som hindrer passasje av vann;
 • Fettakkumulering, matrester, hår og annet husholdningsavfall. Fine partikler av mat og fett etter vasking opp, fanget uhell i vann hår og fremmedlegemer er en vanlig årsak til blokkering av rør i vasken på kjøkkenet;
 • Den spesifikke skallet utforming som påvirker dannelsen av blokkeringer i vannlåsen. Tilstopping skitt og fett ofte forekommer i vasken sifongen på grunn av beskaffenheten av sin struktur. Liten diameter, buet eller flat utforming, lekkasjer - påvirke deres gradvis tilstopping av matavfall under drift.

Å vite årsakene til dannelsen av pluggen i vannet, må du velge den riktige måten å fjerne blokkeringen i vasken på kjøkkenet hjemme med improviserte midler.

Mekanisk metode for å eliminere tilstopping

Denne fremgangsmåten involverer fjerning av selv-blokkering via for dette formål, og fysiske anstrengelser av mannen.

 1. Stempelet. En fremgangsmåte for rengjøring av rør av stillestående slam og vann ved hjelp av eksisterende hus stempelet blir vanligvis brukt først. Stempelet er laget for rengjøring av vannledninger, lett å bruke og alltid på hånden i nesten hvert hjem. For å eliminere tilstopping via stempelet må 1/3 fylle vask med varmt vann. Etterfulgt av kraftig flere ganger for å pumpe luft pumpestemplet på prinsippet om inflasjon. Stempelet kar under kraften generert med hver høyt trykk, og mates ut fra den tette rør;
 2. rørlegger er slange. Den brukes til å rense rørene fra tilstopping er vanskelig å motstå. Strukturen kabelspiralspor anordnet for å skru på enden og en dyse for å bryte plugger. Rulling gjennom kabelen, er det nødvendig å presse den dypere inn i skallet til det stopper mot låselokket. Du må kanskje gjøre ekstra innsats for å skru inn den kabelen og trekke eller skyve blokkering av røret. Under en rengjørings nødvendig å inkludere regelmessig med vann fra springen for å spyle smusspartikler fra vannslangen. Hvis blokkeringen ikke blir fjernet med en kabel selv, anbefales det å ta kontakt med den aktuelle tjenesten i huset avdeling eller forvaltningsselskapet å ringe fagfolk;
 3. Støvsuger med luft blåser funksjon. Mindre hindringer i skallet kan fjernes med en støvsuger med luftblåsefunksjon. Forstrukne røret ved sin tynne stoff, slik at ved sammenføyning av skall passer hullet maksimalt tett. Mens blåseluftveisobstruksjon klemme røret. Etter at prosedyren er anbefalt å slå på vannet for å vaske bort smuss rester.

Kjemiske midler for å fjerne blokkeringen

Hvis du fjerner blokkeringen av mekaniske midler svikter, kan du ty til en spesialisert kjemiske midler. Utvalg profesjonelle preparater for rengjøring av vannledninger fra blokkering, er ganske omfattende. Det bestemmes av pris og kvalitet egenskaper. Fortjent populære verktøy som Mr Muscle, Tiret, Mole. Deres evne til å fjerne blokkeringer testet i aksjon mange ganger.

For å eliminere blokkeringen er nødvendig for å forsiktig helle væsken inn i vasken hullet og la stå i noen minutter, i henhold til instruksjonen. Disse kjemikaliene har en høy effektivitet og raskt takle selv med alvorlig hindring. Etter kontakt innretning på skalloverflaten, eller andre enheter av mat som skal rikelig vasket med vann for å unngå å skade overflaten.

Kjemiske midler for å styre tilstoppede er potente konsentrater, hvor den aktive substansen er natriumhydroksyd. Den høye toksisitet av disse stoffene kan føre til alvorlige skader. Bruken skal være i samsvar med sikkerhetsregler: Bruk hansker på hendene, i ansiktet - en respirator for åndedrettsvern. Etter kontakt med hud eller øyne bør skylles grundig med vann.

Clean tett vask kan være folk rettsmidler. Midlene som trengs for å fjerne blokkeringen, som regel alltid for hånden, de er ikke giftig og kan raskt håndtere problemet.

 1. Saltvann. Zabivshiysya eliminere fett i røret vil bidra til en sterk oppløsning av salt. Den begerglass med vann er nødvendig for å oppløse et par ss salt, og plassere det resulterende konsentrat ble tømt over i vasken hullet. La virke i 5 minutter, etter aktivt rengjøre stempelet;
 2. natron. Dette produktet er på kjøkkenet er nesten alltid. Dens virkning ved bekjempelse av stillestående meget effektivt tetter grunn alkalisk medium, som er dannet ved et utslett soda inn i dreneringshullet. Ved en tilsvarende prinsipp er gyldig berømt profesjonell agent muldvarp. Til fremstilling av oppløsningen vil kreve 5 ss soda og 200 ml vann. Natron nødvendig å scorodite kalsinert i 5 minutter og avkjøl. Da er det etter hvert lagt til et glass vann og mix. I prosessen med oppløsnings rester kan danne en liten pellet. Den resulterende oppløsning helles i vasken hullet og får stå i 5-10 minutter. Etterfulgt av en renne med rennende vann for å eliminere tilstopping rester;
 3. Eddik og natron. Tappehullet er fylt 3-5 spiseskjeer natron, og deretter legge et glass med eddik. Den resulterende blanding blir dannet en kjemisk reaksjon under frigjøring av karbondioksyd og varme, noe som fremmer oppløsning slamplugg. Etter fullføring av den kjemiske reaksjonen skal være rikelig skyllet med vann synke hull.

Council. Ved hjelp av ufortynnet eddik forbudt for plast, forkrommet messing og rør, da dette kan føre til at de blir verdiløse.

Folk rettsmidler for rør blokkering enkel å bruke og effektiv. Men for å unngå gjentakelse av dette problemet i fremtiden, er det bedre å være i samsvar med de tiltak for forebygging utdanning blokkeringer.

En enkel måte for å forhindre tilstopping av vannrør er å fjerne matrester før vasking retter eller plassere det i vasken. Butikkene selger også spesiell maske for å drenere hull som holder restene av alle rettene med produktene. I tillegg er mange moderne skall utstyrt med spesielle skjermer eller briller som tilhører renne vasken, for å fange matavfall. Mindre vanlig måte å bli kvitt tilstopping er bruk musororubki. Denne enhet - etter spyling av matavfall i avløpet - sliper dem uten bruk av skarpe gjenstander og går over oppdelte partikler i en kloakk.

 • Det vil bli kvitt matavfall i hyllen, og den tilhørende ubehagelig lukt;
 • Det har allsidige egenskaper og høy pålitelighet: sliper ikke bare skall av frukt og grønnsaker, men også kjøtt bein;
 • ikke synlig på kjøkkenet, som arbeider med praktisk talt ingen støy;
 • enkel å betjene, bortsett fra vannvaske krever ytterligere behandling;
 • Det har desinfiserende egenskaper;
 • kompakt og tar liten plass under vasken;
 • hindrer tilstopping av hevert.

Den eneste ulempen er musororubki bestemt størrelse hull for feste til vasken renne. Han er ikke egnet for hver kjøkkenbenken.

Daglig oppvasken på kjøkkenet synke når som helst kan ende stoppe utlading vann tilstopping på grunn av vannrør. Du må vite hvordan du fjerner blokkeringen i vasken på kjøkkenet hjemme en rekke måter å løse dette problemet. Deres søknad vil bli kvitt tette avløp raskt og effektivt.

Hvordan fjerne blokkeringen i vasken - video

Beviste nyttig artikkel "Hvordan fjerne blokkeringen i vasken på kjøkkenet hjemme?" Dele med venner ved sosiale nettverk knapper. Legg artiklene til dine favoritter, for ikke å tape.

image = noparse = true ">

Så mange forskjellige måter å fjerne blokkeringer, en eller flere av dem i kombinasjon bør definitivt bidra til å løse problemet!

1

Leave a Reply

7 + = 15