tett kloakk

Hva om tilstoppede toalett: mekaniske og kjemiske metoder. Tips "opplevd" hvis tilstoppede avløpsrør - hva de skal gjøre

Noen ganger i alle hjem kan skje ubehagelig situasjon - ikke lenger forlate vannet i toalettskålen. Problemet kan være komplisert, hvis det skjedde i en boligblokk, og leiligheten ligger i første eller andre etasje.

Hva hvis den er tett toalett eller en kloakk pipe, fordi kloakken begynte å oversvømme leiligheten, og eierne synes svært vanskelig posisjon.

Hva om tilstoppede toalett: de viktigste manifestasjoner av problemet

Denne ubehagelige situasjonen kan oppstå hvis:

 • toalettet vond lukt oppsto - et første tegn problem åpenhet sprue som utjevner trykket i avløpsrøret;
 • Hvis i en toalettskål etter drenering det tunge vann begynte å vise seg - dette betyr at den hydrauliske ventil er tett, er det en høy sannsynlighet for å falle til en eller flere fremmede objekter;
 • Vann fra reservoaret begynte å flette inn i et hull for sakte - under nedstigningen av koppen er fylt helt og ikke gå gjennom rørene sakte. Dette kan tyde på at permeabiliteten av ødelagte kloakkrør, og de hadde salt og fekal plugg.

Hvis du har dannet et slikt rør i toalettet, må du gjøre følgende:

1) åpne overhøyde avløpsrøret;

2) gjøre demontering av bunndekselet revisjon stigerøret;

3) for å låse røret i en spesiell versjon av en propp som er innsatt gjennom den forlates åpning av lokket;

4) Prøvene fanovy stigerøret via skorstein børste eller sanitær tau;

5) fjerne det gjenværende skitne revisjonen;

1

6) for å gjenopprette systemet for lekkasjer trenger for å få korken og skrukork tilsyn;

7) satt tilbake stigerør takhøyde.

Hvis det mangler fanovy stigerør, vil systemet må sette en tilbakeslagsventil som vil spille av kork fra luften under nedstigningen vann. Dersom det ikke er noen ventil, og deretter vil vannet gå gjennom rørene mye lengre tid, noe som vil akselerere forekomsten av avleiringer, som vil være hver dag for å redusere gjennomstrømningen diameter av armering.

Hva du skal gjøre hjemme, hvis tette toalett?

Hvis den er tett hydrauliske ventil, kan dette problemet løses ved hjelp av mekanisk eller kjemisk rensing. Men, før du tar opp eliminering av trafikkorker, må du først studere S-formede gateområdet. For å gjøre dette, sette på en gummihanske hånd og dyppe den i bollen. Dersom massen har et stort fremmedlegeme - den må fjernes, før mekanisk rengjøring skal utføres, ellers kan det falle dypere, og strømningen vil bli fullstendig blokkert.

Selvrensende prosessen er som følger:

1) Først må du lukke alle dreneringshull på badet og på kjøkkenet;

2) deretter slå 5 liter varmt vann og gummihansker;

3) Deretter må du ta på stempelet håndtaket og sette den ned i hullet suger til å renne;

4) og deretter å helle vann i skålen for å fullstendig dekke "prisosku9raquo ;;

5) til slutt er nødvendig for å gjøre flere frem- og tilbakegående bevegelser på en høy frekvens.

I tillegg, før man går videre med stempelet, er det ønskelig å fylle i 5 liter varmt vann. Dette bør være tilfelle hvis toalettet var "vannløselig" rusk - dette vil bidra til å gjøre korken mykere.

Generelt er prosessen enkelt å gjøre. Men ikke glem å fylle ut for forebygging av toalettet minst én gang hver månedene, en av de mest effektive rengjøringsmidler ( "Krot9raquo," Flup9raquo, etc.).

Hva om tilstoppede avløpsrør?

Hvis du har et hus kloakk tett med fettavleiringer, den enkleste og mest effektive måten - hell kokende vann ned i avløpet. Dette vil tillate å smelte fettet og rense røret. Hvis tilstoppet hevert, må den demonteres og rengjøres grundig av fett opphopning på veggene.

Hvis problemet er mer alvorlig enn du opprinnelig hadde tenkt, så rengjøre tette rør kan være av kjemiske midler. For å løse dette problemet helt alkali, som er tilgjengelig i hver butikk sanitær, er det vanligvis selges i form av pulver eller gel.

I andre tilfeller også ofte brukt syre, men å jobbe med det veldig forsiktig, fordi du kan få brent hvis den treffer på åpen hud. For å kunne løse problemet, kan du bruke en av disse kjemikaliene, strengt å følge instruksjonene.

Viktig! Ikke i noe tilfelle ikke blande alkaliske og syre, kan det føre til uønskede konsekvenser.

Hvis en kjemisk eksponering ikke fungerte ordentlig - så overgangen til mekaniske metoder. For eksempel kan du bruke stempelet eller rørlegger er slange, er hver av disse alternativene perfekt for beboere i private hjem.

Før du starter mekanisk rengjøring, ikke glem å helle et spesialverktøy inn i røret for å øke effektiviteten. Hvis du bruker en rørlegger er slange, å jobbe med ham må være veldig forsiktig når du bruker plast rørsystemet.

Prosessen med å jobbe med en rørlegger slange ser slik ut:

1) for å starte slappe av kabelen, og skriv det inn i hullet for drenering. Hvis det er behov - åpne døren, kan det forstyrre driften. Deretter fordype kabelen inn i hullet så lenge han ikke kommer til stedet for hindringer. For ikke å forvirre krysset røret er tett, trekk forsiktig i selve kabelen, og deretter igjen prøver å skyve den frem. Hvis kabelen ikke består avstivet og da - så du har nådd blokkeringen;

2) Videre, ved hjelp av en kabel starte translasjonsbevegelser ødelegge akkumulert i avløpsrøret kullet. For lett bruk anbefales det fra tid til annen for å helle kokende vann inn i hullet for å drenere;

3) når du føler deg som begynte å ta og føle fri passasje, kan tauet bli trukket ut og å fylle hullet en mengde varmt vann eller rengjøringsmiddel.

Hvis du har skjedd i en slik situasjon - ikke kast bort tid, før du begynner å løse problemet, jo raskere bli kvitt det.

© 2012-2018 "kvinner mening." Når du kopierer materialer - en referanse til kilden er obligatorisk!

Sjefredaktør i portalen Ekaterina Lova

E-post: [email protected]

Kontakt oss på: +7 (965) 405 64 18

Hvis tilstoppet kloakk

Oftest skjer det at drenering er tett "ikke mye." Vannet blir borte, men sakte. Hvis vannet går unna, det er en big deal! Forbli små ting. Her er en liste over handlinger i denne saken,

 • 1. Tenk kan være tilfelle bare i vannlåsen under sanitærenheten fra hvilken vannet dreneres dårlig. Hevert kan bli demontert og vasket. For å gjøre dette, først erstatning under den en bøtte eller skål og deretter rulle.

En helt annen situasjon oppstår hvis vannet ikke går ned i avløpet. Da bruk av kjemikalier kan være noen spørsmål. Fordi det virker ved direkte kontakt med tilstopping. Men nå er disse midlene er å helle over vannet er ikke nødvendig, og til og med skadelig. De kan i stor grad påvirke det videre arbeidet.

Dersom jeg tilstoppet toalett som direkte eller organisk, da kjemikaliene kan brukes. Overskytende vann fra toalettskålen og å trekke den ut av sitt sete helt spesielle midler. (Hvordan rengjøre toalettet).

Hvis en gren er tilstoppet, - under badekar, vask, toalett ...

Den enkleste måten å rengjøre mekanisk kloakk - å skape en vann hammer. For å gjøre dette, er det også spesielle. en innretning som kalles et stempel, eller - "stikke med en gummikopp på slutten." Skjev koppen til døren av toalettet, vask, badekar, trenger å trykke bevegelser - skaper en sekvens av injeksjon og vakuumsystem. Blokkering, som ligger nær ved den samme tid, som en regel, rasshevelivaetsya, og skyll med vann. Plunger kan erstattes av en duk plassert på vannet. På den kan du legge press med hånden eller en pinne.

Tette hovedavløpsrøret.

Men stempelet er som regel nok hvis tilstopning forekom i stigerøret eller i det eksterne avløpsrøret. Det kan ikke være nok for den lokale avdelingen - hvis blokkering holdbar. Så kommer i tau for å rense kloakk. Den kan kjøpes i butikken. Det er en fleksibel kabel med en spiss i den ene enden og et håndtak for å dreie den andre. Fabrikken direkte toalettet eller fradokker avløpsrør. Jobben bedre opptrer sammen. Én person presser tauet - de andre dreiebryterne. Kabel bryter mest holdbare blokkeringer.

Forsiktig: hvis kloakkrør av plast, ikke prøv å rengjøre avløp ledningen med en skarp ende, en kabel med grader eller skarpe spissen. De kan i betydelig grad skade røret innvendig.

For å begynne, gjør ikke motet, gjenta operasjonen med stempelet kraftig til å skape en vannslag og arbeid kabelen ennå. Det er mulig at den primære innsats var bare ikke vant til de svake, her er det nødvendig å bruke en kraft ...

Og hvis ikke fungerer, så må du ringe eksperter på kloakkanlegg rensing. Din ZhEKe sannsynligvis ha en mekaniker på vakt. Ingen boliger avdeling? Deretter må du ringe i ... en organisasjon som ivaretar dine rør. Du vet ikke? Så det er mye av reparasjons organisasjoner som er engasjert i, inkludert VVS. Hvis tilstoppet kloakk etter din mening "tett", og deretter ringe dem. Igjen, jeg vet ikke? Ring hjelpe i Gorvodocanal ... hvem andre enn å fortelle Helsetjenester telefonnumre i ditt område. Gjør gode mennesker der og godt utstyr. Nå er det mobile høytrykkspumper for kloakkanlegg rensing. De ødelegger lunger i rør vannstråle. Det er også annet utstyr. Generelt lykke bestemmer!

Tette avløp: hvordan du raskt rense rørene tettes

Kjenner situasjonen: på det mest inopportune øyeblikk, vannet i stedet for drenering i vasken, søker å lekke fra vasken til gulvet? Dessverre har bruken av glatte plastrør og kostbare vannlåser ikke garantere at kloakk ikke danner tilstopping. Hva om tilstoppede avløp - hvordan du rengjør røret og bli kvitt trafikkorker, uten å blokkere vannet for hele dagen før ankomst av avløp? Takle alene med komplekse tresko er usannsynlig, men for å løse problemet med en tett vask på kjøkkenet eller på badet - virkelig.

Årsaker til blokkeringer i hjemmet kloakken ↑

Først av alt er det nødvendig å identifisere årsaken til vanskelighetene med utstrømming av vann, spesielt hvis dette problemet oppstår kontinuerlig. Blant de vanligste årsakene til systema forekomst av blokkeringer:

 • Bruke tilbaketrekking av hevert av korrugerte slangen. Overflaten av en tynn slange for å gi større styrke og fleksibilitet er utformet som et trekkspill - i folder i korrugeringene akkumulerte plakk, som overlapper de indre hulrom over tid.
 • Overskudd av fleksible korrugerte rør. Løse problemet, bare fjerne og re-installere slangen slik at det ikke var noen skarpe svinger. Ofte årsaken til vende blir for stor lengde på slangen.

Bølge slange med en kink - en garanti for utdanning blokkering

 • Støpejernsrør. Gamle ledninger er tilstoppet kloakk regelmessig, uavhengig av hvor ofte vertene utføre forebyggende renhold. Grunnen - i avleiringer i røret. Jern korrosjonsbestandig, rustne metallplate chipping fra veggene, danner blokkeringer, og etter den skadede veggen klamrer tråd, ull og hår som kommer inn i røret. Bare én vei ut - utskifting av en utdatert system.

Støpejernsrør etter flere års drift

 • Den mest åpenbare grunnen - feil form og mangel av drenering rister zhiroulavlivateley. Spesielt relevant problemstilling for vasken. Plommene falle matrester - etter akkumulering i fellen tette klumper som er samlet i et rør, som danner en fettholdig fast kork. Den korrekte form av gitter - flat plate-emne med hyppige smale langsgående åpninger.

Denne risten må erstattes

 • Ignorerer de grunnleggende reglene i drift. Leilighet eiere glemme at hjemmet kloakk beregnes utelukkende på drenert væske løselig avfall. Papir, søppel, våtservietter - bare en liten del av objektene som kan bli en årsak til komplekse blokkeringer.

Finne en leilighet i ett eller flere av disse grunner, prøve å løse problemet radikalt: erstatte gamle rør tette, installere gitter med zhiroulavlivatelyami - årsak kunstnere til å rense tilstoppede kloakk ikke har i flere tiår.

Typer av blokkeringer og typisk for stedet av sin utdanning ↑

Alle hjem kloakk, uavhengig av om noen rør og avløp installert del 3 er der oftest oppstår blokkeringer:

 • Lengden på drenering, som ligger en meter unna vannlåsen.
 • Posisjon innspill lokale avløpsrør i den generelle huset riser.

Finn et sted hvor den indre lumen er blokkert, kan du eier. Dersom det tilstoppede del 1, observerte utløps forsinkelse på ett punkt - i den vask, badekar eller toalett. For å sjekke hvor langt fra dreneringsrøret gitter er, bare åpne kranen. Dersom vannet begynner å stige, og generelt er det ikke drypper - Tett hevert.

Kontrollere status for en hevert laget av plast kan være en vanlig lommelykt

Ved å begynne med passerer vannet fritt, men etter en viss tid begynner overløp fra slukristen, da blokkeringen er lokalisert fjernt fra fellen, i avsnittet mellom uttakspunkt (vask, badekar), og inn til et felles utløpsrør. Når tett stigerør i krysset av felles system og leiligheten, samtidig det er problemer med alle inventar: sink utrudnen på alle punkter.

Lagdeling kalk og organiske hindringer inne i røret

Å bestemme hvordan å rense avløp, i tillegg til å finne et sted for tilstopping, er det nødvendig å finne ut hvilken type forurensning. Alle blokkeringer i kloakksystemet blir vanligvis delt inn i 3 grupper.

Sammen med vannet i vasken, spesielt på kjøkkenet, fett inntak. Varm vegetabilsk olje, fett er drenert inn i en sifong. Ved kontakt med kaldt vann, blir den olje tykk og klebrig. Skorpe fester seg til veggene samler seg på overflaten av alle partiklene som faller ned i sluket: matrester, små stykker av kjøkken svamper, fibre. Så for et par måneder, det dannes en fast plugg, innsnevring i hulrommet i røret.

Komplekse drifts obstruksjon: kloakk aldri renset

Overlappende de indre lumen i et kloakkrør og alle elementer uløselige materialer som kommer inn i sluket. Oftest fremmedlegemer falle i toalettet: toalettpapir ruller, tøy, personlig pleie produkter. Våtservietter er i stand til i løpet av noen få timer for å skape en uoverstigelig hindring, spesielt støpejernsrør. Stoffet som brukes til å lage vev, har en fibrøs overflate, som klynger seg til den indre veggen av røret.

Komplett dekning av lumen: mekanisk obstruksjon

Defekter i kloakk bygging i leiligheten - årsaken til tilbakevendende blokkeringer. Når den er riktig valgt diameteren av røret, helningen av feil eksponert der zags rørledning ved en større vinkel, er ikke utstyrt med hjørneskjøter, - nødvendigheten av å installere systemet på nytt.

Etter å ha bestemt det punkt hvor den tilstoppede avløp, og typen av tilsmussing, blir fremgangsmåten for rengjøring av røret er valgt for å takle tilstopping.

Rengjøring av kloakk tradisjonelle fremgangsmåter og kjemiske midler ↑

Blant de måter å eliminere kloakk blokkeringer, som kan brukes på egen hånd, uten å forårsake rørleggerarbeid:

 • Tradisjonelle oppskrifter med ressurser som er alltid på plass på kjøkkenet.
 • Spesielle husholdningskjemikalier.
 • Enkle mekaniske rør rengjøringsmetoder: ledning og stempelet.

Kabel for rengjøring

Før du begynner å rense avløp i leiligheten, sørg for å finne et par av husholdningenes gummihansker - jo sterkere jo bedre. Konvensjonelle medisinske ikke passer, kan en tynn latex ved kontakt med syre eller alkali ikke tåler.

Hvordan takle enkle forurensning av konvensjonell kokende vann ↑

Først assistent i kampen mot fettet tilstoppet - kjølig kokt vann. Kok omtrent 2 liter vann. Hell kokende vann i vasken. Fortsett nøye, hell kokende vann sakte i en tynn stråle. Bruk en tykk stikker til varm damp ikke brenne hånden.

Bare helle kokende vann renne

La varmt vann i vasken i 20 - 30 minutter. Under påvirkning av varmt vann skrelle de øverste lagene av fett vil smelte, så vil ha tilgang til sentrum av blokkeringen. Etter en halv time, koke en annen porsjon vann.

Stabelen rillefelt helle salt, etter 5 minutter kokende vann strømme ovenfra. Bruk vanlig rock salt, raffinert liten "Extra" vil ikke fungere. Store krystaller av salter korrodere masse obstruksjon, og badet ovenfra kokende oppløsning av residuet fett.

Sol - er den enkleste måten å rengjøre avløp på kjøkkenet. Dersom røret ikke blir fjernet etter re-fylling av vann, prøve natron.

Hvordan bruke natron ↑

For kloakkrensing benyttes vanlig natron - som et middel til å nødsituasjon når enkle blokkeringer i vannlåsen og de tilstøtende rør. Soda kan anvendes alene eller i kombinasjon med andre midler, som alltid er i den bygning, - eddik, oppvaskmiddel, sitronsyre og vinstein.

Absorbere soda kan være direkte inn i avløpet

Enkel oppskrift: fylle opp en hel pakke av soda inn i sluket og hell oppå en liten mengde kokende vann. La blandingen i vannlåsen kan for en lang tid - soda ikke skades rørveggene. Etter flere timers gjennomspyling rør må skylles grundig med vann.

For å takle mer komplekse hjelper tette kloakkanlegg rensing brus og eddik. Stoffer er ikke blandes før tilbakefylling. Først helles på 200 g soda i drenering fylle den samme mengde eddik. Reaksjonen, som begynner i røret kan strømme for hurtig, og skummet vil komme ut av tappehullet. I et slikt tilfelle er det mulig å plugge renne stopper. Tiden som løsningen vil fungere, er mellom noen få minutter til en time. Vente lenger gir ikke mening. Det er bedre å gjenta prosedyren.

Soda med eddik i et forhold på 1: 1

I stedet for den konsentrerte eddik anvendt eddik, en sterk oppløsning av sitronsyre eller tannsten. Andelen av den sure oppløsningen til mengden av soda må være 1: 1. Som fettoppløsningsmiddel, spesielt med procleaning i kjøkkenet, tilsettes til en blanding av flytende oppvaskmiddel: organisk soda korroderer og oppløses midler samlet seg på veggene av fett. Før bruk av soda løsninger plugg tilstopping behandles med kokende vann for å mykne.

Tungt artilleri: kaustisk soda ↑

Hvis unclog avløp vanlig brus med eddik mislyktes, det er en mer aggressiv måte - kaustisk soda. Bruk kaustisk soda stands med forsiktighet og bare i nødssituasjoner, når huset ikke har spesialverktøy for rengjøring.

Soda i pellets

Produserer etsende stoffer på 2 måter: i form av granuler og gel. hjemme bruk av farlige verktøy. I stor mengde varme i løpet av reaksjonen. Røret, som strømmet kaustisk soda for kloakkanlegg rensing, kan varmes opp til 60 - 65 °. Derfor er ekstrem forsiktighet anvendes for rør av PVC-materiale - under påvirkning av overdreven veggtemperaturen kan deformeres.

Du kan heller ikke bruke etsende hvis en vask eller et badekar dekket med emalje. Soda korrodere belegget i noen timer. Når du arbeider med materialet som kreves for å beskytte utsatte områder av huden, ansiktet og øynene. Spesielle høy vinyl hansker og plastbriller - er nødvendig. Aggressive midler kan forårsake brannsår og forårsake hudirritasjon.

Før fylling i kloakken tørrsubstans bør fortynnes med vann i et forhold på 1 del til 2 deler soda vann. Omrør løsningen i fast tykkvegget beholder som er fremstilt av plast. Etter oppløsning, blir væsken helles ned i avløpet.

For å eliminere lokale hindringer i sifongene nok til å fylle et par spiseskjeer av kaustikk i vasken topp og tilsett 250 ml kokende vann.

La oppløsningen i rørene kan være maksimalt 1,5 til 2 timer. Etter denne tid systemet bør være godt vasket, og etterlater en åpen kran i 5 - 10 minutter. Stene soda som strømmer gjennom rørene, for å rense den indre veggen av organiske avsetninger.

Alkaliske og sure husholdning rettsmidler ↑

Hvordan du rengjør avløp i et privat hjem med hjelp av store midler? Først av alt, å velge riktig sminke. De viktigste aktive bestanddeler, som er en del av hver enkelt industrielle sammensetninger:

Som hjelpe rengjøringsmidler, produsenter legger på de overflateaktive midler som er desinfisert inne i røret og oppløst fett.

Kjemikalier for å fjerne blokkeringer i kloakken

Frigjøringsform av husholdningskjemikalier forskjellige, geler, pulvere, granuler. Den mest praktiske - porsjonerte pakker med granuler og væske, som helles direkte inn i røret. Virkningsmekanismen og administreringsveien er direkte avhengig av den aktive bestanddelen. Derfor bruker midler som er nødvendig for å strengt følge instruksjonene.

Porsjonspakninger og flytende

Alkaliske formuleringer - ideelt for å bekjempe tilstoppet kloakk på kjøkkenet. Alkali fett løser seg i løpet av få minutter. Granulære formuleringer fylt inn i avløps tørr. Hell over i vann i de angitte instruksjoner på skjermen. Noen midler er fylt med kaldt vann.

Sure formuleringer er mer aggressiv. Syre takler avsetning av faste stoffer inne i rør, med restene av vaskemidlet, organiske forurensninger. Derfor er syrebaserte midler er anbefalt for rengjøring av rør i badene. Forholdsregler en syre på emaljeoverflaten. Forsiktighet bør utvises for at syren ikke lekker til det påførte lag av krom eller nikkel-belagt kraner: midler kan forlate flekker på overflaten.

Mekanisk fjerning av dyp blokkering ↑

Nyttige verktøy (soda, eddik) og kjemisk sammensetning skal brukes i start trenger å rense avløpene til nærhet av dreneringshullene. Kjemiske angrep for å eliminere blokkeringer dypt nok. Nødt til å bruke luftventilen eller wire med et tips.

Hvordan bruke et stempel ↑

Den enkleste og raskeste måtene å fjerne mekanisk blokkering - spyling hevert. Bevis for at scoret et hull i vannlåsen er en dårlig lukt fra vasken. For å fjerne smuss, nok til å skru av fellen, rense klumper av smuss og grundig vask til rørene i fatet.

Fjern og vask: en rask måte å rense vannlåsen

Plunger - standardinnretning, som brukes til rengjøring av rør, dersom blokkeringen er lokalisert under vannlåsen. Bruk stempelet kan både uavhengig av hverandre og etter strømme inn i røret renseblandingen.

Stempelet med en kopp med stor diameter for toalett

Når du arbeider med stempelet bør følges enkle regler:

 • Bollen skal sitte tett og tettende rundt vasken avløpet. For å bedre suge, kan kanten av skålen smøres med silikon.
 • Fyll vasken med vann. Vannsjiktet må overlappe et bredt parti av skålen 1 cm.
 • Bevegelse av håndtaket trenger å gjøre raskt og med kraft. Vanligvis gjør 3-4 hammer med et minimumsintervall.

Når procleaning dobbel vasken skal lukke dreneringshull i det andre skallet

 • Oveløp i vasken og bad ligger over utløpspunktet må være tett lukket, slik at støtkraften ikke er redusert.

Lett for å erstatte luft eliminator med håndtaket kom forbedrede modeller - pneumatisk verktøy med håndtak, ventil og behagelig smal gummipakning på bunnen. Smal spiss passerer lett over overløpet - kan eliminere tilstopping i røret dybde.

Plunger pneumatisk ventil

Bruk luft stempelet enklere. Angi at enheten slik at spissen er i midten av tømmehullet. Skyv choken og dyttet den tilbake kraftig. Den kraft som må påføres de minimale og støtstyrken flere ganger større enn ved bruk av en mekanisk innretning.

Noen håndverkere vil forbedre standard stempelet uavhengig av hverandre. Brukes til å trykksette en gammel støvsuger med en omvendt blåser. Ved enden av slangen er festet til den gamle stempelkoppen er lokket festet på dreneringsrøret og tømmes.

Rørlegger er slange å rense rør og stigerør ↑

Den klassiske måte av mekanisk rengjøring av rør - og eliminerer tilstopping en fleksibel kabel. Spesielle rørleggeren slange for å fjerne hindringer består av skarpe spisser med forskjellig form, fleksibel slange med innvendig tau og håndtak. Noen modeller er utstyrt med spiral skarpe tips med hakk.

Profesjonell elektrisk kabel

Kabelen som brukes for å eliminere kompliserte mekaniske blokkeringer som befinner seg fjernere deler av rørledningen - 1,5 - 2,5 m fra utløpshullene. Kabelrørledningen er innført, presser forsiktig inntil den stopper. Da de nådde gjerdet, begynner å rotere håndtaket. På dette tidspunkt, en klump av smuss er brutt, og vikles på hakkene. seg sakte opp kabel med en klump.

Hydrodynamisk fremgangsmåte for rensing av kloakk ↑

Profesjonell hjelp er nødvendig i situasjoner der en sperret området ligger så langt som å komme til pluggkabelen er ikke mulig. Spesialister bruke elektrisk utstyr for hydrodynamisk rengjøring.

Maskiner for rengjøring, hydrodynamisk

Spesielle dyser med små dyser er plassert på slangen. Går ut gjennom dyseåpningene trykkspyling vegg mot forurensning. For å skure de overliggende indre lumen rørplugger bruke dyser med et rett munnstykke i midten. Spin bølge tilstrekkelig til å rengjøre rørene på en hvilken som helst diameter. Således er det ingen fare for integriteten av rørledningen - metoden anvendes for rensing av både plast- og metallrør.

Typer av munnstykker for forskjellige typer av forurensninger

Video guide på rengjøring av avløpsrør rørlegger er slange ↑

Forebyggende tiltak dersom deres regularitet, vil bidra til å unngå blokkeringer. Installer nye avløpsrister, bølge endring til stive rør, bruke verktøy for rengjøring hver 1 - 2 måneder. Hvis røret er tett hele tiden - skal finne årsaken og eliminere de strukturelle defekter i systemet. Ved en blokkering av en kompleks kalle en servicetekniker: rengjøring prosedyren vil ta et minimum av tid, og rørene er garantert å forbli intakt og ren.

 • populær

Oppvarming, vannforsyning og kloakkanlegg med sine egne hender

1

Leave a Reply

89 − 85 =