Rammede peler for private hjem

Hva er grunnlaget på precast hauger? Pålitelig teknologi for private hjem

Byggeboom i de siste årene, både lave private og multi-story, krever entreprenører til å bruke ulike metoder stroitelstva.vis

Valg av metode avhenger av klimatiske forhold, topografi, jordtyper.

Det er spesielt viktig i byggingen av bruk av teknologier som gjør at strukturen skal fungere i mange år. Og i denne saken er en stor rolle å spille høy kvalitet bygging av fundamenter. Typer av fundamenter i dag, det er mange, dette er på grunn av mangfoldet av jord, som vil bygge, og til slutt avhenger av styrken og stabiliteten i konstruksjonen.

En av de mest pålitelige er grunnlaget på precast bunker. Denne typen fundament er brukt i mange århundrer for bygging av bygninger på ustabile jord.

Drevet pel er en konkret stang, generelt kvadratisk tverrsnitt, størrelse fra 150 til 500 mm og en lengde på 3 til 25 meters.

tilstopping prosess er umulig manuelt, for denne bruker spesielle hammere, vanligvis hydraulisk, som er montert på anleggsmaskiner.

Den ene ende av en konisk lager, for bedre gjennomtrengning i jorden. Lengde og diameter er beregnet individuelt, avhengig av type jordsmonn og strukturen av massen.

Det er viktig å: i alle fall, nedre enden støtter skal hvile på den harde bakken. Bare i dette tilfelle fundamentet motstå trykk i hjemmet, og jord hevning forblir stasjonær.

1

For eksempel, i konstruksjonen av ett eller to-etasjes hus ramme på loamy jord som råder i vårt land, er det tilstrekkelig å benytte en prefabrikert armert betongpeler lengde på 3 - 4 meter og en diameter på 150-200 mm.

Fundamentene på peler drevet peler w b kan være av platetypen og belte. I det første tilfellet er det området av støtte på bakken, og det maksimale av en slik type den mest pålitelige i ustabile jord. Belt typen har en mindre plass, men likevel nok for en bærekraftig struktur av bestemmelsene.

kjeller apparat av rammede peler innebærer sin installere:

 • en haug felt, ved hjelp av pile-skive fundament, hovedsakelig for bygging av bygninger med flere etasjer;
 • For strie. I dette tilfellet er bære tilstoppet rader under fremtidige bygge vegger, nøye hjørner og i kryss på veggene i en viss avstand fra hverandre. Denne metoden brukes i lave bygninger og bygging av ramme hus;
 • i form av enkle poler, satt i den mest problematisk i forhold til jord duvende, steder.

Pile grunnlag anbefales å bygge inn hvis du ønsker å overføre belastningen av de ferdige bygningene på ustabilt underlag. Dens tilrådelig å bruke i myrlendt jord og torv, når inkompressibel tett lag av jord er ved en tilstrekkelig dybde.

Det nødvendige antall peler skåret til en dybde på bærekraftig jord, kombinert i en enkelt struktur via stativet være pålitelig støtte for rammen huset en hvilken som helst type.

FAQ: Det er verdt å merke seg at mer enn 60 prosent av alle høyhus bygget på grunnmuren ved hjelp rammede peler. Dette bekrefter bare påliteligheten av denne type fundament.

Den lave konstruksjon, inkludert bygging ramme hus brukt Følgende typer peler:

 1. armert betong. Den vanligste typen. Allment tilgjengelig i alle områder, er mange organisasjoner som er involvert i produksjon og installasjon av betongpeler. Levetiden på 50 til 150 år. Kan variere avhengig av flere parametere:
  • hauger med forspent og spenningsfritt armering;
  • rund, firkantet, T-bar og hulprofil;
  • prismatisk og sylindrisk;
  • monolittiske og prefabrikkerte (komponenter);
  • haug med forbedrede Bundet femte eller hul.
 2. tre. Den mest brukte i konstruksjonen av tømmerhytter og treramme hus med tre base. Kan gjøres fra flere typer tre, de er mindre pålitelige, men i enkelte boliger er ofte brukt på heaving jord. Slike hauger er vanligvis laget av eik, lerk, sedertre, og andre harde bergarter. Anvendt trepeler diameter på 20-40 cm, fra tre til åtte meter. Når den brukes for harde jordtyper, den nedre spisse ende av pelen er utstyrt med en stålspiss med stroppe - skoen. Begrepet av tjenesten på grunnlag av tre stylter avhenger av klima og jordsmonn i et bestemt område, men som regel er ikke mindre enn 50 år med riktig drift.
 3. stål. Kan gjøres fra forskjellige leie -. Sill, rails, pipe, etc. er brukt ganske sjelden, hovedsakelig for midlertidig anlegg eller næringsbygg. Den omtrentlige liv på 40 - 60 år.

For å ha tillit til påliteligheten av pelen fundament under bygging av konstruksjonen, må du riktig beregne antall peler og dybden av deres kjøring.

Avhengig av typen av jord, ved bygging av en ramme hus pele dybde kan variere fra tre til ti meter, og den snittstørrelse på 150 til 250 mm.

Det er viktig å: å vite nøyaktig hvilken type jord, rådende i et bestemt område kan være på spesialiserte kataloger, eller det kan gjøre en spesiell organisasjon.

la oss eksempel på beregning av søylen fundamentpel for bygging av en to-etasjes hus ramme på loamy jord, som dekker omtrent 80 prosent av territoriet til landet vårt.

Først må du beregne den totale vekten av huset. Det er lett å gjøre, hvis å anslå hvor mye vil bli brukt på byggevarer og sin vekt i kubikkmeter. Alle data på massen av materialet er i den offentlige sfæren.

For eksempel, for å bygge huset tok det 60 kubikkmeter tømmer fra lerk. Vekten av en kubikkmeter halvtørr (og det er denne egnet for bygning) Larch - ca. 800 kg. Enkel multiplikasjon finne ut at den totale massen av loggen vil være ca 50 tonn.

Kast i en rekke gulv, tak, dekorative materialer, og ikke glem om betongflåte fundament. Samme telling på volum, ble det klart at dette er ca 80 tonn. Og nylig, en masse av møbler, og alt som er i huset. Vi får ca 10 tonn.

Oppsummering av resultatene viser, får vi den totale vekt av den ferdige struktur i området 140 tonn. Legg pålitelighet til 30 prosent av aksjene og få 182 tonn.

Det trykk som holder en armert betongpel lengde på 4 meter er 10 til 40 tonn, avhengig av jordsmonnet, i henhold til alle tekniske håndbøker. Tar gjennomsnittlig belastning på 20 tonn på haugen, er det lett å beregne at i dette tilfellet trenger du bare 9 hauger, slaktet i samsvar med alle regler.

i praksis Også, for bygging av et hus ramme, prefabrikerte RC bjelker for fundamentet hammeren med en avstand på ikke mer enn 2,5 meter for en mer ensartet belastning på strukturen av flåten fundament.

informasjon: denne måten kan du utføre beregninger for ethvert sted og enhver type hauger.

Så, alle materialer er valgt, de nødvendige beregninger er gjort, kan du gå videre til bygging av:

1. Det første trinnet blir utført rengjøring av områder for pæling og Levering av materialer. Det er nødvendig å fjerne torv og matjord.

2. gjennomført tidig fundament markup, og skisserer sted pæling.

3. Når alle merket opp, igjen Sjekk nivå og geometri tidig fundament.

4. han kommer prosessen med pæling av en maskin med hydro-pneumatiske hammere eller. Prosessen med å dyppe pelene behov for å innføre strengt vertikale peler nivå. I tillegg erfarne håndverkere nødvendigvis oppdager unormal oppførsel støtte innlevelse om hun snublet på hindringen eller tvert imot "drukne" i underjordiske hulrom. I dette tilfelle er støtte forlenges eller overføres litt til siden.

5. Etter at alle støttene innleiret i bakken, for å bli otdolbit toppen av tårnet for å få tilgang til inventar og innrette alle støtte av samme høyde.

6. Videre, avhengig av hvilken type fundament, et belte konstruert forskalings stropping, eller stablet gulvplater, hvis fundamentpel-skive.

7. I tilfelle av pile-strimmelen fundament, i forskalingen gjort forsterkende bur og fylt med en løsning av. Etter 28 dager grunnlaget er klar for bygging av bygninger.

Grillage struktur utgjør en del av fundamentet, som forbinder bæreren i en enhetlig konstruksjon og er en støtte for bygging av vegger. Det er ikke et obligatorisk element. Men grunnlaget for den prefabrikerte armerte betongpeler med en flåte - en mer stabil og robust enn uten.

funksjoner: grillage ikke lov til å bygge, hvis strukturen er laget av tømmer. I dette tilfellet, den rollen de lavere kroner GRILLAGE fleste bygninger.

Det kan dannes av metall eller betong.

I det første tilfellet de ferdige produkter av metall, vanligvis kanaler, I-bjelker eller skinner. De er plassert på et nivå på de undertrykte peler og sveiset til armeringsstengene, slik at polene. Sammenkoblede elementer er sammenføyet ved sveising eller bolter. Denne type flåte fundament er stor for midlertidige eller yrkesbygg, som loft, badstuer, sommer gazebos.

Forsterket stativet er fremstilt ved å helle en oppløsning til den ferdige forskalingen med pre-plassert og festet armeringsnett.

grillage er tre typer:

 • suspensjon. Er plassert i en avstand fra bakken, blir det plass under gulvet ikke isolert. Brukes i bygging av bad, loft, sesong hytter;
 • melkozaglublenny. Nedsenket til en begrenset dybde i jorden. Support er ikke laget for å beskytte den underjordiske plass hjemme mot trekk og vær;
 • begravet. For sin konstruksjon grøft gravet ved analogi til å strippe fundamenter. Er mer støtte for bygningen, det forsterker haug fundament, utmerket i bygging av stor helårs ramme hus.

Du bør undersøke før du bygger et fundament av rammede peler: fordeler og ulemper med basen, basert på mange års driftserfaring.

 1. Pile støtter tillate bygging av alle typer jordsmonn unntatt steinete. På grunn av den lengde på 40 meter, den bærende konstruksjon av lastoverføring på faste bæresjikt, noe som gjør det mulig å se bort fra alle ulempene ved ustabile jord.
 2. Peler er svært motstandsdyktig mot ugunstige klimatiske forhold, deres levetid når 150 år.
 3. Takk til armeringen, kan hoper støtte tåler ikke bare vertikalt, men også horisontale belastninger, noe som er spesielt viktig når det brukes på en "flytende" bakken.
 4. Bygging av haugen fundament Det tar ikke mye tid. En støtte en lengde på 4 meter blir dypere i flere minutter.
 5. Den minimale mengde av jordvoller og bruk av et byggemateriale.
 6. Fungerer på installasjon av haugen fundament haug kan gjøres hele året og i alle klimatiske forhold.

mangler på haugen-haug fundament litt:

 1. Til tross for alle beregningene, er det alltid en sjanse for å feilvurdering av jord, siden det er ingen måte å se hva som faktisk ligger på multimeter dybde. Som en konsekvens - sedimentet eller forvrenger fundamentet.
 2. Påling bør brukes spesialutstyr.
 3. Vanskeligheter med byggingen av kjelleren eller underjordisk garasje.

Andre typer hoper fundament, presentert på vår side (for haug type): ramming, boring.

Kontroller visuelt prosessen for pæling i forskjellige størrelser, og derfor forskjellige teknikker i video nedenfor:

Tatt i betraktning alle de ovennevnte, kan vi konkludere med at det hoper grunnlaget Drop Det er den mest pålitelige alternativet for private hjem, samt for bygging av bygninger av enhver type, i nesten alle terreng. Hans mange års erfaring i alle typer anlegg er et godt bevis på.

I de senere årene, er mange organisasjoner som er involvert i produksjon og installasjon av pæler for minimumsbeløpet sammenlignbar med byggingen av grunnlaget for andre arter, og dermed gi tilgang til og formidling.

Ved varme markedet ganske mye rekke modeller. De varierer i pris, funksjonalitet og oppvarming prinsippet. En slik anordning er en gass konvektor som ...

Valg av en termostat for den elektriske varmekabler

Elektrisk varme design består av en varmekrets og en temperaturregulator. Temperaturregulatorer er også kalt termostater eller termostater, fordi de opprettholder en konstant (statisk) ...

Vi gjøre med reparasjon av elektrisk gulvvarme

Elektrisk gulvvarme gir i alle rom for å oppnå en behagelig varme som kommer nedenfra og jevnt fordelt. Denne effekten er umulig å oppnå en konvensjonell radiator oppvarming, som er ...

La oss bare si, hvis du bygger et hus på en sandholdig jord på sjøen, som jeg har, i alle fall nødvendig grunnlag haug drevet ned i bakken. Så huset ikke fører og vil ikke skade. Annen måte personlig har jeg ikke funnet.

Jeg ønsker å snakke om sine egne erfaringer! Min mann og huset vårt er bygget på et fundament på precast bunker. Dette designet er virkelig stabil og pålitelig - vi sjekke for deg selv! Huset står for 2 tiår - ingenting skjedde med ham. Vi gjør bare kosmetiske reparasjoner, fordi kapitalen er rett og slett ikke nødvendig fordi det ikke er noen problemer i denne forbindelse.

Jeg er enig i at det hoper grunnlaget er den mest pålitelige, men ... dette grunnlag for å gjøre et enkelt hus? hvis du vil, så oppstår spørsmålet - eller du har sterke grunnvann eller flytter jord (hvorfor skulle oppføre en bygning på stedet), i min erfaring (jeg jobbet som murer 20 år), jeg vet at slike stiftelser gjøre når du bygger et virkelig store (høyhus, skoler og t. d.), og bærer en stor belastning på bakken eller "tunge" bakken. Oh, og ikke glem at så må du helle en annen flåte fundament, og dette koster en pen penny, og så er det en installasjon av FBS og overlappende blokker - da bare klar socket, du trenger et slikt avfall? For et enkelt hjem passform og skru hauger, hvis du virkelig har et problem med bakken.

God dag! Vi fikk fordelingen av land for bygging av et privat hus. Til å begynne konstruksjon viste seg at den underjordiske vannbordet er ved en dybde på en meter. Å bygge en konvensjonell hustuft er ikke egnet. Det ble besluttet å gjøre fundament av armert betong-peler lengde på 4 meter. Deres viktigste fordelen jeg tror hastigheten på konstruksjon, lang levetid, muligheten for bygging av jord hvor vannet ligger nær. Som et resultat ble huset bygget raskt.

Fundamentene på armerte betongpeler: fordeler og ulemper

Armert betongpeler til markedet av lav-etasje bygninger. En utvendig betongstenger inngir tillit. Ikke den siste rollen foreningen med "storebrødre", som legger grunnlaget for høyhus. Men noen vurdere dette den mest pålitelige grunnlaget, andre - er behandlet med mistenksomhet.

Den entydig svar på spørsmålet "hvem er rett?" Vi finner ikke. Sannheten er at betongpeler har sine fordeler og ulemper, som alle andre produkter. Vi skal snakke mer om det i denne artikkelen.

Hva du skal se etter

Grunnlaget Strukturen av armerte betongpeler er forsterket med høyfast betong. KKZM anlegget etablerer fundamentene på vekt / vekt hauger av betong merke M300. Produktene oppfyller kravene til GOST 19804-2012.

Støtter overføre lasten fra bygningene til bakken. En tendens til å fremstille dem fra frostbestandigheten til betong med høyt nivå, det vil si produktet kan tåle store temperaturendringer. Det er svært viktig i kjelleren i en leiegård i vårt klima. Når du velger hauger oppmerksom klasse frost, som ikke bør være mindre enn F150 og F200.

Pros betongpeler

Sammenlign armert betongpeler kan være, kanskje, bare med hauger. Og den første i enn å vinne konkret støtte - er bæreevne. Avhengig av tverrsnittet størrelse og den type jord ett stykke tåle en belastning på 9 til 60 tonn. For eksempel, et par med melkozaglublennym flåte 600x400 mm kan trygt bygge en tre etasjers murhus. En slik lastbærende kapasitet kan ikke skilte fra metallpåler.

En annen fordel kan kalles det materiale fra hvilken de er produsert. betong nesten Det er ikke ødelegges i jorden. Som et resultat, levetid mer enn 100 år. I tillegg er denne typen av pæler, og har fordeler, for eksempel resistens overfor trykkforskjeller, brannresistens og fuktighetsbeskyttelse samt installasjon er praktisk talt umulig å skifte fra designaksen.

MOUNT de armerte betongpeler kan være i ett - to dager. Les mer om det ...

For installasjon av betongpeler brukes mini peling rigg. Crawleren beveger seg uavhengig av hverandre på veien, gjørme og snø. Ved å justere ben, kan installasjon av pæler ballen selv på små bakker. Det kan være utnytte runde på -25 til + 40⁰.

Med et slikt mål kan være å installere betongpeler 40 tverrsnitt på 150x150 mm i ett arbeidsskift. Det er grunnlaget for en ekte herregård ligger på en enkelt dag. For å levere bilen til stedet konstruksjon er mulig ved hjelp av en bergingsbil.

På nedsiden av armerte betongpeler er mangelen på økonomisk levedyktighet. For eksempel, hvis vi sammenligner w / w og skru peler, den første kostnaden mer, har større bæreevne, men ved hoper felt anordnet på samme måte som den andre. Under installasjonen de ikke kan vokse, fordi standardlengde er 3 meter. Hvis du er i de store svingningene, deretter bruke mini-bil pæledriving vil ikke være mulig, da det vil ha noe sted å installere. I denne forbindelse vinne skrue støtter. Til slutt, hvis du velger å bruke en haug fundament, må det tas i betraktning at, uansett type, å utstyre første etasje vil være vanskelig, og noen ganger umulig.

Hva som kan bygges på påler drevet hauger? Nesten det samme som på skruen hauger: gjerder, garasjer, boder, hjem fra en bar, logger, murstein, lettbetong og betong blokker, frame-panel bygninger, badstuer, lysthus og industribygg. Sett brygge eller kai er usannsynlig å lykkes. Som for bygging av lave boliger og leiligheter er best armert betongpeler med en del av 150x150 mm og 200x200 mm til 3000 mm i lengde.

Council: vurdere ved valg av type struktur og jord. Hvis du bestemmer deg for å bygge en badstue eller i området vannes jord, den ideelle skrue hauger. Dersom prosjektet murhus, er det bedre å velge den prefabrikerte betongpeler.

Når du bestiller en haug fundament KKZM anlegget kan du spare betydelig, les mer om mulige rabatter og kjøre programmet:

Når du bestiller en haug fundament KKZM anlegget kan du spare betydelig, les mer om mulige rabatter og kjøre programmet:

Fundamenter reist på precast bunker

Byggingen av grunnlaget for de prefabrikerte betongpeler under multi-etasjes bygning

Pile fundament - en solid konstruksjon, som gjør det mulig å passere gjennom peler struktur belastningen på de ikke-sammenpressbare jordlag som befinner seg dypt nok.

Dette gjelder særlig når den svake jord (torv eller sump). Å stå vekten av bygningen stiftelsen, må det være basert fast på fast grunn. Her regelen gjelder: jo større område av basestrukturen, jo mindre trykket på bakken.

For beregning av belastningen på hvert ben, på prosjekteringsstadiet utføres beregning av vekten av hele konstruksjonen. Det resulterende tall divideres med antall installerte peler.

Stativer er nedsenket med denne belastningen, må de tåle. Et tegn på at støtten har nådd en fast lag og er klar til å motstå en gitt belastning vil stoppe sin forkant i innlandet.

haug haug av betong er umulig manuelt. Dette vil kreve en pneumatisk hammer. Mengden og hyppigheten plassering av polene varierer og avhenger av den samlede vekten av konstruksjonen. Men de er sikker på å sette en potensiell vegger, i skjæringspunktet mellom vegger og hjørner.

Ved slutten av høstingen, blir beskjæring utført på endeveggene bærere lik høyde. Deretter bygging av bygninger begynner.

Armert betong rammede peler

Rammede peler er staver med et kvadratisk tverrsnitt og en spiss ende, laget av armert betong. De er midt i bakken av støt. Foundation til precast hauger holdbar og viser god ytelse.

Denne type av stabelen - en pålitelig og stabil base med en maksimal lastekapasitet, som sammenlignes med installasjonen skrue Tise fundamenter og, mer stabil og holdbar.

For denne type kan også brukes trepeler hardtre. De er laget av eik, furu, aske og andre faste karakterer, hardhet, noe som kan bestemmes ved hjelp av Brinell-metoden.

Ofte fliker skrue hauger erstatte rørene med en konisk spiss. Drevne rør har bedre bæreevne enn peler som er installert ved nedsenkning. Selv til tross for det faktum at strukturen av samme størrelse anvendes, hamret elementer viser bedre styrkeegenskaper.

Produksjon av denne type haug reguleres av bestemmelsene i State Committee for Standardization, som indikerte at karakteren av betong bør ha en styrke på 300 kgf / cm².

Betonger med slike parametere under prøvene på styrken og komprimering anses som tung.

De brukes til bygging av varige bygninger, rullebaner og veier overganger.

Når enheten andre typer fundamenter på peler oppløsning ble påført med lav ytelse.

Dette gjelder også for bygging av strukturer på borede pæler eller Tise.

Ramme og trehus på stylter precast

Huset "ramme" på haugen fundament

For anordningen i henhold til fundamentpel tre eller prefabrikkerte bygninger anvendes søylelengden av 3 eller 4 meter med en diameter på 150 eller 200 mm. Som er valgt mindre diameter enn tunge konstruksjoner av murstein i flere etasjer.

En slik oppløsning anses tilstrekkelig til pelen inngått den faste jordlaget, et fundament funnet nødvendig bæreevne.

Imidlertid er bruken av denne type haug problematisk på grunn av behovet for å skaffe seg en tilsvarende liten størrelse utstyr for deres tilstopping.

Bruk av tungt utstyr er forbudt sikkerhetsstandarder og klipp. For å utføre operasjoner i samsvar med de krav som er angitt ovenfor, krever en viss størrelse på byggeplassen.

Så til nærmeste bygning skal ikke være mindre enn 25 meter.

Arrangement av fundament

Foundation til prefabrikerte bryggene er bra fordi det kan brukes til alle jordtyper, inkludert dårlig jord: flytting, torv eller myr.

 • rengjøring byggeplass vegetasjon;
 • levering av deler installert strukturer;
 • markeringer installert base.

Installere rammede peler

plugging fremgangsmåten blir utført som følger. Elementet er montert vertikalt med hodestykket, rettet oppover. Kontroller hvis spissen og skaftet. Så begynner han å drive prosessen.

Slaghammeren senket del, og hver pel drivfrekvens beregnes først ved 1 meter, og deretter til 0,1 meter til "feil". Gjennomsnittlig "failure" er beregnet antall slag mot basiselementet.

Ved slaghammer laget nedsenking måling og bestemt bæreevne av konstruksjonen. Dette gjør det mulig å hindre ulemper i senere bygninger.

På dette stadium er det mulig å tilveiebringe hulrom som forekommer steiner og andre hindringer i jordsmonnet. Når pelen er i ferd med å nedsenking å møte noen hindring, vil det være en falsk svikt. Følgelig er denne typen av basen ikke anvendelig for en enhet på en haug fundament steinete områder.

En annen mulig situasjon er at tilstedeværelsen av hulrom i jordstrukturen sterkt synker etter å ha truffet. I dette tilfellet er basislastbæringskapasiteten betydelig redusert.

Gjennom hele prosessen for kjøring bør utføres verifisering av riktigheten av pelen sammenbrudd struktur.

 • Overholde alle krav, ved hjelp av rammede peler for å skape en god og pålitelig grunnlag.
 • Kostnaden for installasjon av fundamenter på peler tilsvarer prisen for andre typer fundamenter.
 • Hvis det er innstillinger for kjøring og god manøvrerbarhet utstyr, tar prosessteknologi løpet av kort tid.
 • Volumet av sine kostnader er lik volumet i lignende teknologier.
 • Pelefundamentering viser utmerket pålitelighet, holdbarhet, og har utmerket bæreevne.
 • Regenerering av grunnlaget på påler trenger å tenke på hvor varmt og dekorere i første etasje.
 • Hvis jorden på byggeplassen eller svellbare innsynkning, kan stabilitetsegenskaper av fundamentet reduseres vesentlig.

Prefabrikerte armerte betongpeler bundet med stativet

Hvis det er nødvendig for å gi den struktur som er mer styrke, bruke en haug fundamentkonstruksjon stativet. Slike baser kan deles inn i:

Når disse to apparattyper er igjen en viss plass mellom bakken og båndet. Løpefyllsanden lag av grus eller grus under tapen.

Han gir ikke bakken (i tilfelle av hevelse) hvile på flåten fundament. Videre vil tilstedeværelsen av denne spalten ikke løfte stativet fundament oppover.

Den samme metoden er benyttet for pelen fundamentplaten utførelsesform.

Materialer for fremstilling av hoper bærere

Tre rammede peler

Wood - drevet peler med et lavt fuktighetsmotstand og metallprodukter har en lavere bæreevne.

Slike elementer er laget av stål, rør, kanaler, etc.

Deres største fordel - lav vekt sammenlignet med andre.

En slik støtte kan kjøres dypt nok gradvis øke lengden.

Fundament - peler med et kvadratisk tverrsnitt, har en spiss ende med en stål sko.

For lave bygninger bruke mikropæler opptil tre meter lang.

Fordeler med armert betongpeler

Prefabrikerte armerte betongpeler

 • God bæreevne og bærbarhet belastninger uten at det går utover ytelsen.
 • Lang levetid - 100 år.
 • Godt ned i bakken.
 • Økningen i styrke på grunn av design funksjoner - intern forsterkning.
 • Høy fuktighet motstand, brannmotstand, til atmosfæretrykk motstandsforandringene.
 • Storkiosk. Produktene er lagret i stabler, har de ikke krever noen spesielle forhold.
 • Rask å installere, er det fordelaktig å redusere fremstillingstidspunktet og tilpasningsarbeider.

Det må bli husket at før nedsenking og høsting, all støtte skal være grundig rengjort for smuss.

Den nødvendige støtten bør gis av dokumentasjon av samsvar med standardene, informasjon om produsenten, som betongproduksjonsdato spesielt parti, etc.

Gode ​​produkter er de som har en glatt overflate uten sprekker og chips.

For denne artikkelen har ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere.

© 2017 Stiftelsen Club

Kopiering av materiale er tillatt med angivelse av kilde.

1

Leave a Reply

45 + = 55