rammede peler

kjeller apparat av rammede peler

Hvis du har planer om å bygge på mykt underlag, er det best å velge som base foundation på de ferdigstøpte peler. For å kunne opprettholde bygningen, behøver bakken støtte, men på den urolige bakken for å finne det vanskelig, så du trenger å se dypere inn i tettere jord, noe som gjøres ved å sette hauger.

Pile fundamentstrukturen representerer en lang rekke pilarer som er nødvendig for lastoverføring fra konstruksjonen til bakken. Dette er for å sikre at vekten av bygningen overført til den tette støtte er nødvendig for å drive pæler til den dybde hvor jordsmonnet er inkompressibel, er i stand til å motstå belastning. Det er en gyldig regel, som viser avhengigheten av lasten på bakken fra baseområdet. Den sier at et større område enn det som base, jo lavere belastningen er på bakken.

Det finnes flere typer hoper fundament, men vi beskriver spesifikt grunnlaget hoper type. Rammede peler - er en form for firkantede søyler med en spiss ende, som synker ned i bakken og hamret av en pneumatisk hammer. Et slikt fundament er meget slitesterkt og har høy ytelsesegenskaper. I stedet for betongpeler kan også brukes, og slike som er laget av tre, men hardved slik som ask, furu, eik eller andre. Hauger haug typer har større bæreevne enn de som bare stupe inn ferdig godt.

Under designfasen beregnes den totale belastningsfasiliteter som er delt med antall peler. Det er dermed mulig å beregne belastningen på en. For å score hvert element er nødvendig for beregning av vekt at den kan tåle. Hvis man trenger en solid lag av jord er oppnådd ved fremgangsmåten ifølge kjøring, da haug på spørsmålet. Dette er et tegn på installasjonen.

Manuelt utføre en slik base er ikke mulig siden tilstopping produsert spesiell hammer, som er relatert til konstruksjonen teknikken. Etter at alle hauger vil bli satt på de riktige stedene, er toppen avskåret på samme nivå for å klare å montere huset toppen.

Fordeler og ulemper ved bruk av rammede peler

Enhver type pel fundament gunstig med andre arter på følgende parametere:

 • Enkelheten av dette arrangementet, som ikke krever å dra i grøft eller utgraving.
 • Installasjon av peler er mulig i nesten alle jord, bortsett fra steinete raser.
 • Det er mulig å anvende hauger av et hvilket som helst materiale som vil være fordelaktig og som passer for en spesiell struktur.
 • Detaljer har stor bæreevne og kan tåle betydelig vekt på deg selv.
 • Dette grunnlaget kan brukes i lang tid, ca 100 år.
 • Styrke kan økes ved å forsterke den indre strukturen.
 • Peler må fuktighetsmotstandsevne mot ekstreme temperaturer og ytre slagfasthet (relaterer seg til armert betong).
 • fundamenteringselementene er enkle å lagre og transportere.

1

Men ikke bare har fordeler ved bruk av et slikt fundament, og skiller seg ut som en bestemt liste over mangler, som ikke kan unnlate å nevne:

 • Advance må bestemme på hvilken måte vil bli utstyrt første etasje.
 • Ved forekomst av hevelse i området av innsynkning eller jordtyper er det en risiko for at fundamentet ikke vil være så stabil som andre forhold.

Hvis det er en slik situasjon som beskrevet i andre mangel, er det ikke nødvendig å utsette bygging og se etter en annen tomt - det er en vei ut. Denne installasjonen av haugen cap på det ferdige haug fundament. En slik base kan enten være en plate-stabel eller haug-tape.

Under installasjon av fundamentet skal stå gapet mellom beltet og jord, som deretter tilsatt med grus og sand for å lempe kan ikke berøre den eksisterende flåte fundament. Denne metode vil eliminere årsaken til å løfte opp flåten fundament.

Tegning konklusjoner, kan vi si at svakhetene i haugen fundament er mye mindre enn fordeler, og man kan alltid finne en måte å komme seg rundt og en negativ situasjon.

Du må også ta hensyn til overflaten elementer. Det bør ikke inneholde seg på chips og sprekker skal være glatt og jevn.

Som tidligere nevnt, kan pelene være fra helt forskjellige materialer. Vurdere de viktigste typer av dem:

 1. Wood. Slike elementer av pelen fundamentet kan kjøpes ferdige eller gjøres uavhengig av hverandre. For å utføre sine egne hender må ha høy kvalitet materiale i tilstrekkelig mengde. Pass på å bruke bare solid skogen. Diameteren av pelene kan ikke være tynnere enn 18 cm, enn den er tykkere, desto bedre. Ende for å koble til jord, og er beskyttet av slipt stålhette, som er kalt "bashmak9raquo; og er konstruert for å beskytte enden mot skade under inntreden i bakken. På slutten, som blir liggende på overflaten, må du ha en stålring, som beskytter den mot sprekker under hammerslagene. Den negative Poenget med å bruke trestolper - er at de er lite holdbare, fuktbestandig og ikke utsatt for forskjellige typer av skade forårsaket av parasitter og sopp. Men alt dette kan unngås hvis bryr seg om håndtering av dem med spesielle stoffer, som i store mengder er nå tilbyr byggmarkedet.

 • De mest vanlige metallpåler er brukt. De kan være laget av forskjellige typer rør, kanaler og andre materialer. De er karakterisert ved lav vekt og muligheten for tilstopping i stor dybde. Også, hvis det er nødvendig, kan du øke lengden på metalldelen. Men de sikkert behandlet med anti-korrosjon materialer.

 • Armerte betongpeler har en rekke fordeler fremfor andre arter som er nevnt ovenfor.

 • kjeller apparat av rammede peler

  For å starte det forberedende arbeidet utføres, for eksempel rydde land for rusk og overflødig vegetasjon, levering av materialet og de nødvendige verktøy, arbeidsområde layout.

  feltet layout må gjøres i henhold til prosjektet, som skal opprettes på forhånd. Merke ut målebåndet og bruk av geodetiske instrumenter retning. Disse stedene, som skal kjøres inn i haugen bør merkes med innsatsen, på hvilke tall er skrevet hauger.

  Etter produsert hendelser kan begynne å lukke pæling ned i bakken. Utføre slikt arbeid med tunge maskiner, som det er nødvendig å ta vare.

  La oss se nærmere på teknologien kjører en enkelt hauger:

  1. Teknologi beveger seg på et passende sted for kjøring.
  2. Pile løfteutstyr ved hjelp utstilt vertikalt på den merkede posisjonen slik at takhøyde så opp.
  3. Etter blir slaghammeren senkes og påbegynner høsting, som i utgangspunktet er i den takt av nedsenking av 1 meter, og deretter til 0,1 til øyeblikket når pelen ikke er etablert på fast grunn, og vil ikke gå lenger.

  På dette stadiet for å forhindre slike ubehagelige ting som å få en haug av steiner, da de kan gi et falskt inntrykk av at pelen har nådd det ønskede nivå, som ved den videre drift vil påvirke kvaliteten av strukturen.

  1. Tross alt crammed hauger må kuttes med ett nivå takhøyde.
  2. Hvis du ønsker å utstyre en flåte fundament, er det nødvendig å montere forskalingen, lik bredden av stiftelsen.
  3. Innvendig integrert forsterkningsburet.
  4. Hele konstruksjonen er fylt med høyverdig betong og venstre for å herde og komplett sett fort.

  Innstilling av typen haug haug fundament brukes til problem jord. Han vil være en pålitelig og solid fundament, men bare hvis kvaliteten på materialet for hauger og kompetent installasjon, før som gjennomførte alle de nødvendige undersøkelser og beregninger.

  Str. De fleste Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 og, bygg 1, gulv -1

  rammede peler

  Ferdigstøpte peler kalt gjenstander som har et kjernestruktur, vanligvis sirkulært eller kvadratisk tverrsnitt, laget av støtabsorberende materiale, nedsenket i bakken ved hamring, pressing eller vibro.

  I utgangspunktet rammede peler gjort:

  • av tre badebukser høy at en svakt råtner (for eksempel - lerk)
  • jern eller stålrør med en veggtykkelse på 3,5 mm,
  • fra forskjellige stålprofiler,
  • armert betong, kraftige markeringene.

  Anvendelser av drevet pelefundamentering

  Vanligvis blir de brukt til enheter for stiftelsen:

  • i sivile anlegg, både for enetasjes og multi-etasjes bygning;
  • i industrielle bygninger og konstruksjoner, varierende vanskelighetsgrad;
  • i konstruksjonen av transportstrukturer (broer, viadukter);
  • i konstruksjonen av forskjellige hydrauliske byggverk (dokk, brygge, innsug stasjoner).

  Rammede peler kan ikke byttes i bygge i flod, på mosen, i områder med permafrost, samt bygging og installasjon fungerer i vintersesongen.

  Do vekt / vekt av haugen sertifiserte produksjonsanlegg og har spesielt utstyr, i nøyaktig overensstemmelse med tekniske forhold, som definerer "GOST 19804-2012 hauger av armert betong prefabrikert. Generelle tekniske forhold". Disse standardene ble vedtatt i januar 2014 av fem land i CIS og Russland.

  F / W strukturelt peler laget av store bøter betongblanding som bør ha en trykkstyrke på minst B15 eller mark som er angitt i den tekniske beregninger byggeprosjekt. For hele tverrsnitts strukturer som brukes spon fraksjoner med dimensjoner opptil 40 mm, og for hule peler utformet som skall til 20 mm.

  viktigere, den haugen, bare delt på graden av interaksjon med jord på:

  • Hengende, som er basert på harde komprimerbare jord, som forekommer i en viss dybde;
  • stativer, som er basert på sin base direkte på steingrunn.

  Således, forutsatt at stabelen skal ligge an mot berget og jordtyper stor klastisk nødvendig for dets produksjon for å anvende betong klasse ikke mindre B25 i tabell styrke for et hvilket som helst produkt lengde.

  For å gi spesifikke egenskaper med slagfasthet, forsterkede pæler, og ved hjelp av varme-type dopet armaturen fra A240 til A800, og ståltråd merker fra Br1200 til Br1500, og som spoler, rutenett, og klemmer - enkel kaldtrukket tråd. Ved denne fremstillingsteknikk anvendes ved forspenning eller spenningsfritt den langsgående armering.

  Laget av armert betongpeler er merket i henhold til deres form, størrelse og anvendt teknologi.

  Så en bokstavelig avskrift av eksisterende GOST betyr:

  80,30-4 SP-A800 - haug fylte firkanter, hele produksjons, på tvers forsterket med lengden av stangen 80 dm (8 meter), med et tverrsnitt på 30 cm sider, med forspenning stålarmering og A800 klasse type armering №4.

  Den mest brukte standard armerte betongpeler, som har en firkantet tverrsnittsdimensjoner på 30 eller 40 cm og en lengde på 3 til 14 meter. Dersom det under beregninger som kreves søylelengden er større enn standard, da den er laget som en komponent. Den totale lengden på nedsenkning til w / w av sammensatte hauger av 25 meter.

  Metall drevet peler laget av ulike stålprofiler, stål eller støpejern rør, forutsatt alltid veggtykkelse på 3,5 mm, en kjegleformet spiss ved enden.

  Produseres industrielt metall drevet peler har en diameter på fra 159 til 630 mm. Typisk utgangsmateriale for disse peler standard stål eller støpejern rør, som er tatt koniske tips og to slags endehetten, et for direkte drift og den andre for å øke lengden (tegningen).

  For skjøre jord på metall stylter gjøre ankere eller i form av tekniske hakk og hull, enten i form av sveisede vedlegg. For å bibringe større styrke etter dypping hulrom er fylt med betongpeler.

  Selv om komposittmetall drevet peler med stor diameter kan gjøres opp til 90 meter, er de vanligvis benyttes for små og enkle metallokarkasnyh strukturer. Men metall drevet hauger av liten seksjon, vanligvis laget i provisoriske betingelser og montert ved hjelp av improviserte midler, mye brukt for liten hytte konstruksjon.

  Apparat pelen fundament er utformet for å overføre hele belastningen av strukturer som ligger derpå gjennom gitrene og pelen på underlaget (bakken). Således basen er bare betinget inkompressible jordlag, som i noen tilfeller er plassert i en viss dybde.

  Under byggingen av sivile og industrielle prosjekter, beregning av grunnlaget kun utføres av en kvalifisert designer på scenen av design arbeid. For privat hytte bygning (to etasjer), kan du gjøre en forenklet beregning, men i alle fall, for dette er det nødvendig å kjenne sammensetningen av den lokale jord.

  Hele beregningen av søylen grunnlag basert på det faktum at hver enkelt pel er i stand til å tåle en bestemt belastning, og er beskrevet forholdsvis enkel formel som avgjør hvor mange nødvendige peler:

  hvor P - full belastning (vekt) av strukturen,

  Ns - bærende kapasitet av en pel,

  1.2 - sikkerhetsfaktor.

  Full last Pile Foundation oppsummerte vekt av stiftelsen, alle bygningskonstruksjoner (vegger, gulv, tak, tak, etc.), nyttelast (vekt av mennesker, møbler, utstyr, etc.) og snølast.

  En to-etasjes hus størrelse på 8 til 10 meter, bestående av pile-rostverkovogo fundamentet med bærende bindingsverk vegger, med trebjelker, med skillevegger laget av gipsplater og tak av den myke taket vil ha en vekt på omtrent 62 tonn. Legg snølast for den sentrale delen av russiske regioner til 110 kg / m2 og multiplisere med 1,2 - belastningsfaktor, som et resultat av dannelse av en full last:

  Forutsatt at huset vårt står på den tabellen løss bæreevne velge en stålpåle som hoper diameter på 89 mm og en total lengde på 3,0 m, noe som vil være 4.3 tonn.

  Derfor vi rundet, det nødvendige antall peler: 85 tonn / 4,3 = 20 piles.

  For eksempel kan konvensjonelle meter av betongpeler med påskrudd delen av 30x30 mm er fra 10 €, og prislappen per meter stålrør sammenlignes med diameter 273 mm og 6 mm veggtykkelse som starter ved omtrent 25 €.

  Men hvis du tar byggingen av hytta er ikke mer enn to etasjer og bebygd areal på ca 100 m2, forstørret beregning av kostnadene av ordren for de forskjellige typer underlag er:

  • hoper rostverkovy 1800 €,
  • Blokkere belte fra 2100 €,
  • Monolithic belte fra 2500 €,
  • skive (svensk komfyr) fra 3100 €.

  Hvis denne beregningen ikke er tatt hensyn til de forskjellige konstruksjonsforhold, slik som sammensetningen av jordsmonnet på byggeplassen, konstruksjon volum, avstanden fra hovedkommunikasjons, og så videre. D.

  Den teknologiske grunnlaget for installasjon av rammede peler nøyaktig svarer til ordet pelen. Nedsenking peler i bakken foregår ved påføring av en periodisk vertikal støtbelastninger, i spesielle tilfeller skråttstilt. Innretning for nedsenking, kalles en diesel- eller hydraulisk pier, som i sin tur er montert på basis av selvdrevet utstyr. Best av alt, bli kjent med nedsenking prosessen med armert betong haug hammer i videoen eksempel:

  multifunksjonell maskin i stand til å hekte, løft og gjøre pelen i rambukken størrelser i lengde opp til 12 meter og med diameter opp til 600 mm anvendes. For eksempel, maskiner av husholdnings produksjonen på grunnlag av KAMAZ som UGMK-12 eller Ural - BM-811.

  For hytte bygning med haug fundament haug oppfunnet lett universell maskin, som i stor grad forenkle og redusere prisen på installasjonsprosessen, som i videoen:

  Som et resultat: vi det er gode grunner til å velge prefabrikerte hauger, som vil tillate oss å dra nytte av deres unektelig fordeler, for eksempel:

  1. Stor bæreevne;
  2. Muligheten for anordningen i noen jord;
  3. Muligheten for konstruksjonen på en betydelig avstand fra databasen og kommunikasjon;
  4. Kan monteres i alle årstider, i alle værforhold,
  5. Den relativt lave enhetskostnaden for arbeidet.

  Mindre kostnader, hastighet på bygging og absolutt universalitet rammede peler gjør dem uunnværlige grunnlaget konstruksjon i moderne konstruksjon.

  Hva er grunnlaget på precast hauger? Pålitelig teknologi for private hjem

  Byggeboom i de siste årene, både lave private og multi-story, krever entreprenører til å bruke ulike metoder stroitelstva.vis

  Valg av metode avhenger av klimatiske forhold, topografi, jordtyper.

  Det er spesielt viktig i byggingen av bruk av teknologier som gjør at strukturen skal fungere i mange år. Og i denne saken er en stor rolle å spille høy kvalitet bygging av fundamenter. Typer av fundamenter i dag, det er mange, dette er på grunn av mangfoldet av jord, som vil bygge, og til slutt avhenger av styrken og stabiliteten i konstruksjonen.

  En av de mest pålitelige er grunnlaget på precast bunker. Denne typen fundament er brukt i mange århundrer for bygging av bygninger på ustabile jord.

  Drevet pel er en konkret stang, generelt kvadratisk tverrsnitt, størrelse fra 150 til 500 mm og en lengde på 3 til 25 meters.

  tilstopping prosess er umulig manuelt, for denne bruker spesielle hammere, vanligvis hydraulisk, som er montert på anleggsmaskiner.

  Den ene ende av en konisk lager, for bedre gjennomtrengning i jorden. Lengde og diameter er beregnet individuelt, avhengig av type jordsmonn og strukturen av massen.

  Det er viktig å: i alle fall, nedre enden støtter skal hvile på den harde bakken. Bare i dette tilfelle fundamentet motstå trykk i hjemmet, og jord hevning forblir stasjonær.

  For eksempel, i konstruksjonen av ett eller to-etasjes hus ramme på loamy jord som råder i vårt land, er det tilstrekkelig å benytte en prefabrikert armert betongpeler lengde på 3 - 4 meter og en diameter på 150-200 mm.

  Fundamentene på peler drevet peler w b kan være av platetypen og belte. I det første tilfellet er det området av støtte på bakken, og det maksimale av en slik type den mest pålitelige i ustabile jord. Belt typen har en mindre plass, men likevel nok for en bærekraftig struktur av bestemmelsene.

  kjeller apparat av rammede peler innebærer sin installere:

  • en haug felt, ved hjelp av pile-skive fundament, hovedsakelig for bygging av bygninger med flere etasjer;
  • For strie. I dette tilfellet er bære tilstoppet rader under fremtidige bygge vegger, nøye hjørner og i kryss på veggene i en viss avstand fra hverandre. Denne metoden brukes i lave bygninger og bygging av ramme hus;
  • i form av enkle poler, satt i den mest problematisk i forhold til jord duvende, steder.

  Pile grunnlag anbefales å bygge inn hvis du ønsker å overføre belastningen av de ferdige bygningene på ustabilt underlag. Dens tilrådelig å bruke i myrlendt jord og torv, når inkompressibel tett lag av jord er ved en tilstrekkelig dybde.

  Det nødvendige antall peler skåret til en dybde på bærekraftig jord, kombinert i en enkelt struktur via stativet være pålitelig støtte for rammen huset en hvilken som helst type.

  FAQ: Det er verdt å merke seg at mer enn 60 prosent av alle høyhus bygget på grunnmuren ved hjelp rammede peler. Dette bekrefter bare påliteligheten av denne type fundament.

  Den lave konstruksjon, inkludert bygging ramme hus brukt Følgende typer peler:

  1. armert betong. Den vanligste typen. Allment tilgjengelig i alle områder, er mange organisasjoner som er involvert i produksjon og installasjon av betongpeler. Levetiden på 50 til 150 år. Kan variere avhengig av flere parametere:
   • hauger med forspent og spenningsfritt armering;
   • rund, firkantet, T-bar og hulprofil;
   • prismatisk og sylindrisk;
   • monolittiske og prefabrikkerte (komponenter);
   • haug med forbedrede Bundet femte eller hul.
  2. tre. Den mest brukte i konstruksjonen av tømmerhytter og treramme hus med tre base. Kan gjøres fra flere typer tre, de er mindre pålitelige, men i enkelte boliger er ofte brukt på heaving jord. Slike hauger er vanligvis laget av eik, lerk, sedertre, og andre harde bergarter. Anvendt trepeler diameter på 20-40 cm, fra tre til åtte meter. Når den brukes for harde jordtyper, den nedre spisse ende av pelen er utstyrt med en stålspiss med stroppe - skoen. Begrepet av tjenesten på grunnlag av tre stylter avhenger av klima og jordsmonn i et bestemt område, men som regel er ikke mindre enn 50 år med riktig drift.
  3. stål. Kan gjøres fra forskjellige leie -. Sill, rails, pipe, etc. er brukt ganske sjelden, hovedsakelig for midlertidig anlegg eller næringsbygg. Den omtrentlige liv på 40 - 60 år.

  For å ha tillit til påliteligheten av pelen fundament under bygging av konstruksjonen, må du riktig beregne antall peler og dybden av deres kjøring.

  Avhengig av typen av jord, ved bygging av en ramme hus pele dybde kan variere fra tre til ti meter, og den snittstørrelse på 150 til 250 mm.

  Det er viktig å: å vite nøyaktig hvilken type jord, rådende i et bestemt område kan være på spesialiserte kataloger, eller det kan gjøre en spesiell organisasjon.

  la oss eksempel på beregning av søylen fundamentpel for bygging av en to-etasjes hus ramme på loamy jord, som dekker omtrent 80 prosent av territoriet til landet vårt.

  Først må du beregne den totale vekten av huset. Det er lett å gjøre, hvis å anslå hvor mye vil bli brukt på byggevarer og sin vekt i kubikkmeter. Alle data på massen av materialet er i den offentlige sfæren.

  For eksempel, for å bygge huset tok det 60 kubikkmeter tømmer fra lerk. Vekten av en kubikkmeter halvtørr (og det er denne egnet for bygning) Larch - ca. 800 kg. Enkel multiplikasjon finne ut at den totale massen av loggen vil være ca 50 tonn.

  Kast i en rekke gulv, tak, dekorative materialer, og ikke glem om betongflåte fundament. Samme telling på volum, ble det klart at dette er ca 80 tonn. Og nylig, en masse av møbler, og alt som er i huset. Vi får ca 10 tonn.

  Oppsummering av resultatene viser, får vi den totale vekt av den ferdige struktur i området 140 tonn. Legg pålitelighet til 30 prosent av aksjene og få 182 tonn.

  Det trykk som holder en armert betongpel lengde på 4 meter er 10 til 40 tonn, avhengig av jordsmonnet, i henhold til alle tekniske håndbøker. Tar gjennomsnittlig belastning på 20 tonn på haugen, er det lett å beregne at i dette tilfellet trenger du bare 9 hauger, slaktet i samsvar med alle regler.

  i praksis Også, for bygging av et hus ramme, prefabrikerte RC bjelker for fundamentet hammeren med en avstand på ikke mer enn 2,5 meter for en mer ensartet belastning på strukturen av flåten fundament.

  informasjon: denne måten kan du utføre beregninger for ethvert sted og enhver type hauger.

  Så, alle materialer er valgt, de nødvendige beregninger er gjort, kan du gå videre til bygging av:

  1. Det første trinnet blir utført rengjøring av områder for pæling og Levering av materialer. Det er nødvendig å fjerne torv og matjord.

  2. gjennomført tidig fundament markup, og skisserer sted pæling.

  3. Når alle merket opp, igjen Sjekk nivå og geometri tidig fundament.

  4. han kommer prosessen med pæling av en maskin med hydro-pneumatiske hammere eller. Prosessen med å dyppe pelene behov for å innføre strengt vertikale peler nivå. I tillegg erfarne håndverkere nødvendigvis oppdager unormal oppførsel støtte innlevelse om hun snublet på hindringen eller tvert imot "drukne" i underjordiske hulrom. I dette tilfelle er støtte forlenges eller overføres litt til siden.

  5. Etter at alle støttene innleiret i bakken, for å bli otdolbit toppen av tårnet for å få tilgang til inventar og innrette alle støtte av samme høyde.

  6. Videre, avhengig av hvilken type fundament, et belte konstruert forskalings stropping, eller stablet gulvplater, hvis fundamentpel-skive.

  7. I tilfelle av pile-strimmelen fundament, i forskalingen gjort forsterkende bur og fylt med en løsning av. Etter 28 dager grunnlaget er klar for bygging av bygninger.

  Grillage struktur utgjør en del av fundamentet, som forbinder bæreren i en enhetlig konstruksjon og er en støtte for bygging av vegger. Det er ikke et obligatorisk element. Men grunnlaget for den prefabrikerte armerte betongpeler med en flåte - en mer stabil og robust enn uten.

  funksjoner: grillage ikke lov til å bygge, hvis strukturen er laget av tømmer. I dette tilfellet, den rollen de lavere kroner GRILLAGE fleste bygninger.

  Det kan dannes av metall eller betong.

  I det første tilfellet de ferdige produkter av metall, vanligvis kanaler, I-bjelker eller skinner. De er plassert på et nivå på de undertrykte peler og sveiset til armeringsstengene, slik at polene. Sammenkoblede elementer er sammenføyet ved sveising eller bolter. Denne type flåte fundament er stor for midlertidige eller yrkesbygg, som loft, badstuer, sommer gazebos.

  Forsterket stativet er fremstilt ved å helle en oppløsning til den ferdige forskalingen med pre-plassert og festet armeringsnett.

  grillage er tre typer:

  • suspensjon. Er plassert i en avstand fra bakken, blir det plass under gulvet ikke isolert. Brukes i bygging av bad, loft, sesong hytter;
  • melkozaglublenny. Nedsenket til en begrenset dybde i jorden. Support er ikke laget for å beskytte den underjordiske plass hjemme mot trekk og vær;
  • begravet. For sin konstruksjon grøft gravet ved analogi til å strippe fundamenter. Er mer støtte for bygningen, det forsterker haug fundament, utmerket i bygging av stor helårs ramme hus.

  Du bør undersøke før du bygger et fundament av rammede peler: fordeler og ulemper med basen, basert på mange års driftserfaring.

  1. Pile støtter tillate bygging av alle typer jordsmonn unntatt steinete. På grunn av den lengde på 40 meter, den bærende konstruksjon av lastoverføring på faste bæresjikt, noe som gjør det mulig å se bort fra alle ulempene ved ustabile jord.
  2. Peler er svært motstandsdyktig mot ugunstige klimatiske forhold, deres levetid når 150 år.
  3. Takk til armeringen, kan hoper støtte tåler ikke bare vertikalt, men også horisontale belastninger, noe som er spesielt viktig når det brukes på en "flytende" bakken.
  4. Bygging av haugen fundament Det tar ikke mye tid. En støtte en lengde på 4 meter blir dypere i flere minutter.
  5. Den minimale mengde av jordvoller og bruk av et byggemateriale.
  6. Fungerer på installasjon av haugen fundament haug kan gjøres hele året og i alle klimatiske forhold.

  mangler på haugen-haug fundament litt:

  1. Til tross for alle beregningene, er det alltid en sjanse for å feilvurdering av jord, siden det er ingen måte å se hva som faktisk ligger på multimeter dybde. Som en konsekvens - sedimentet eller forvrenger fundamentet.
  2. Påling bør brukes spesialutstyr.
  3. Vanskeligheter med byggingen av kjelleren eller underjordisk garasje.

  Andre typer hoper fundament, presentert på vår side (for haug type): ramming, boring.

  Kontroller visuelt prosessen for pæling i forskjellige størrelser, og derfor forskjellige teknikker i video nedenfor:

  Tatt i betraktning alle de ovennevnte, kan vi konkludere med at det hoper grunnlaget Drop Det er den mest pålitelige alternativet for private hjem, samt for bygging av bygninger av enhver type, i nesten alle terreng. Hans mange års erfaring i alle typer anlegg er et godt bevis på.

  I de senere årene, er mange organisasjoner som er involvert i produksjon og installasjon av pæler for minimumsbeløpet sammenlignbar med byggingen av grunnlaget for andre arter, og dermed gi tilgang til og formidling.

  Ved varme markedet ganske mye rekke modeller. De varierer i pris, funksjonalitet og oppvarming prinsippet. En slik anordning er en gass konvektor som ...

  Valg av en termostat for den elektriske varmekabler

  Elektrisk varme design består av en varmekrets og en temperaturregulator. Temperaturregulatorer er også kalt termostater eller termostater, fordi de opprettholder en konstant (statisk) ...

  Vi gjøre med reparasjon av elektrisk gulvvarme

  Elektrisk gulvvarme gir i alle rom for å oppnå en behagelig varme som kommer nedenfra og jevnt fordelt. Denne effekten er umulig å oppnå en konvensjonell radiator oppvarming, som er ...

  La oss bare si, hvis du bygger et hus på en sandholdig jord på sjøen, som jeg har, i alle fall nødvendig grunnlag haug drevet ned i bakken. Så huset ikke fører og vil ikke skade. Annen måte personlig har jeg ikke funnet.

  Jeg ønsker å snakke om sine egne erfaringer! Min mann og huset vårt er bygget på et fundament på precast bunker. Dette designet er virkelig stabil og pålitelig - vi sjekke for deg selv! Huset står for 2 tiår - ingenting skjedde med ham. Vi gjør bare kosmetiske reparasjoner, fordi kapitalen er rett og slett ikke nødvendig fordi det ikke er noen problemer i denne forbindelse.

  Jeg er enig i at det hoper grunnlaget er den mest pålitelige, men ... dette grunnlag for å gjøre et enkelt hus? hvis du vil, så oppstår spørsmålet - eller du har sterke grunnvann eller flytter jord (hvorfor skulle oppføre en bygning på stedet), i min erfaring (jeg jobbet som murer 20 år), jeg vet at slike stiftelser gjøre når du bygger et virkelig store (høyhus, skoler og t. d.), og bærer en stor belastning på bakken eller "tunge" bakken. Oh, og ikke glem at så må du helle en annen flåte fundament, og dette koster en pen penny, og så er det en installasjon av FBS og overlappende blokker - da bare klar socket, du trenger et slikt avfall? For et enkelt hjem passform og skru hauger, hvis du virkelig har et problem med bakken.

  God dag! Vi fikk fordelingen av land for bygging av et privat hus. Til å begynne konstruksjon viste seg at den underjordiske vannbordet er ved en dybde på en meter. Å bygge en konvensjonell hustuft er ikke egnet. Det ble besluttet å gjøre fundament av armert betong-peler lengde på 4 meter. Deres viktigste fordelen jeg tror hastigheten på konstruksjon, lang levetid, muligheten for bygging av jord hvor vannet ligger nær. Som et resultat ble huset bygget raskt.

  1

  Leave a Reply

  28 − = 22