traller

Winder trapper med hendene

For å redusere dimensjonene av trappe med en mangel på plass, i stedet interskalen puten fremstilt viklere, bredden av den bevegelseslinje som er lik bredden av de direkte trinnene. Disse scenene er ikke veldig behagelig, fordi å gå ned trappen, blir deres bredde mindre når det nærmer seg midten og slett upraktisk for å heve bena. Samtidig er i den andre enden av trinnet er mye større enn et menneske trinn. For å redusere ulempen av å stå på et vende utruste de runde veggene i trappehuset for å redusere størrelsen av trinnene, og således kostnadene ved deres konstruksjon.

For å redusere disse svakhetene må bruke to måter:

 1. Zabezhnymi stigen kan være anordnet bare i det tilfelle hvor den horisontale avstanden mellom de parallelle demonstrasjoner fjerdedel av bredden av trinn;
 2. For å beregne bredden av trinnene å bruke en av de følgende måtene, som er basert på den proporsjonale ekspansjon av alle vikletrinn på grunn av bredden av linjene.

Hvis vi tar for eksempel en stige som har to parallelle og rotere på marsj vikletrinnene gitt beregnings bredde trinn, som vil erstatte plattformen mellom etasjene er beregningene utført som følger:

 1. I midten av mars til å trekke linjen ABC - den gjennomsnittlige bevegelseslinje, i henhold til hvilken det tilføres bredden angitt. Linjen bør starte fra den avrundede toppunktet slik plassert midt scenen har blitt delt av en vertikal linje nøyaktig halvveis Søn Til slutt viser det seg sekvensen divisjon. Jo større antall direkte trinn, er mer komfortabel vil trapp, og overgangen fra direkte trinn til vikleren vil være jevn. Fange tre rett trapp, tegne en linje langs den horisontale DE, fend høyeste av dem. Det begynner med den trå bredderegulering ved å forbinde midten av A med to stolper i bevegelseslinje. Etter at linjen vil bli utført før krysser linjen med en strek over DE og den følgende segment, er det nødvendig å foreta en fra D til E for å finne de følgende punkter. Knytte sammen punktene som oppnås med de tilsvarende punkter på et nummerert verdi, at gulvet markerte bevegelseslinje. Det endelige resultatet av beregningene vil være den horisontale projeksjon av den form de mottas vikle trapper på venstre side. Likeledes gjør beregninger på høyre side.
 2. En annen fakturerings metode er som følger: beveger seg fra punkt B på bevegelseslinje, måle bredden av den registrert i samsvar med de regler, slik at det vertikalt plasserte linje ET delt i to langs den midtre fasen. Basert på antallet av direkte trinn (3) får segmentet AB fra en vertikalt orientert egenskaper DV og bruke en skrånende linje til AU mot henne. I dette segmentet lengde kan være en hvilken som helst, og det bør være plassert i en spiss vinkel med den videre anvendelse av markeringer 7 på det, noe som vil tilsvare de syv trinn. En del kan være lik 3-10 mm, avhengig av papirformat for å trekke ordningen.

Likeledes beregninger Kveiler trapper med to demonstrasjoner.

Dimensjonene av stigen med en sving i rett vinkel beregnes grafisk proporsjonal måte. Dette alternativet er mest etterspurt på uavhengig produksjon av traller, slik at deres beregninger er verdt å vurdere nærmere.

Nyttig video av beregning av antall og høyde av trinnene i noen trapper:

Stige med to marsjer med rettvinklet

I produksjon av grafisk beregning bør ta høyde for deres unøyaktig resultat. I dette tilfelle kan dimensjonene modifiseres under gjengivelsen, men under den forutsetning at trinnene vil forbli den samme i bredde og bevegelse av linjen vil ikke bli påvirket. Visse trinn kan endres i størrelse ved endene i retning av økende eller avtagende, og samtidig la den samme slitebanebredden i midten.

Fjerning av dimensjoner fra en tegning fremstilt, relatere størrelsen på alle trinnene ved hjelp tilsetning. Det totale beløpet på den ene siden, må samsvare med størrelsen på trinnene i det angitte området.

Dette er alle viktige spørsmål for de uavhengige produksjons Winder trapper. Merk at uten visse ferdigheter du neppe til å gjennomføre arbeidet.

1

Denne videoen beskriver installasjonen av trappen med roterende scener:

Copyright © 2012-2018. Delvis eller fullstendig kopiering av materiale er kun tillatt med en direkte aktiv link.

katalog

verdi

Ved utforming av viklere viktig å respektere minimumsstørrelsen på den indre side av trappen.

Viklere trenger ikke å ende med en spiss vinkel, på den smale siden.

Eksempel feil gjort spoleapparat.

SMA - 152 mm (avstand på 305 mm fra den smale kant av scenen)

DIN - 100 mm (150 mm fra den smale kant av scenen)

Ved SMA avvik i størrelsen på de smale sider av trinnene (i en avstand av 305 mm fra de smale kanter) bør ikke overskride 10 mm.

struktur

Winder trapp utforming prosedyre.

Lukket trapp - en trapp med podstuponkom. Det vil si, under slitebanen har en bunn som tjener som en ekstra støtte.

Traller til design standarder DIN og SMA.

Kontinuerlig limetrinnet klasse B 40 Pine 1.2

Tre trappetrinn fremstilt av furu tregulv lim tykkelse på 40 mm. Du kan kjøpe en trapp med zabezhnymi trinn.

Trinn liming av parkett 40 Ash 1

Tre trappetrinn Solid Ash liming parkett 40 mm tykk. Du kan kjøpe en trapp med zabezhnymi trinn.

ISP skrue skruebolten snekker 14.100 (Zipbolt 14.100)

ZIPbolt 14100 praktiske festeanordninger for produksjon av trevarer! 14,100 zip bolt holder sikkert hjørneskjøter trevarer: møbler, kjøkken, tre trapper.

Å komme i kontakt

Har du et spørsmål, men litt tid - la kontakt: e-post, telefon, Skype, ICQ, og vi vil kontakte deg

del

Copyright © 2008-2018 Kupi-Lestnicu.ru. Alle rettigheter reservert.

Det gis tillatelse til å kopiere materiale fra nettstedet i nettutgaver med obligatorisk angivelse av de aktive hyperkoblinger

Hvordan beregne dimensjonene på traller?

Arkitekturen av modulære trapper trinn har lenge vært kjent, og trapper med zabezhnymi skritt ble bygget selv i velstående hjem. Til tross for noen ulemper flytte på dem, noen ganger winders er en uunnværlig arkitektonisk element som gjør det mulig å gå inn i trapperommet i eksisterende plass. Trapper med zabezhnymi trinn er det mulig å bygge med sine egne hender, som vi må forstå hvordan man skal beregne design.

Viklere er trappetrinn med forskjellig bredde langs lengden av slitebanen. I en slik konstruksjon slitebanens bredde er lik bredden av trinnene i den fremre trapp, lagres kun i området ved midtlinjen, karakterisert ved at ved den indre kant begrenser den betraktelig, og på utsiden, tvert imot, utvides. Dette systemet blir brukt ved dreiing Trappen bygges i et begrenset område med sikte på besparelse. Lignende design erstatter platespiller.

De viktigste fordelene med denne anordning er: plassbesparende, originalitet og estetikk, noe som sikrer en jevn rotasjon av strukturen, fleksibilitet i valg av materiale. Ulempene er: visse ulemper bevege seg, fare for snubling på en smal del av slitebanen i mørket, kompleksiteten for beregning og konstruksjon av installasjonen. Men slike strukturer er mye brukt og svært populære.

SAMMENDRAG stige konstruksjon med zabezhnymi trinn som er illustrert i fig. 1 (fig. 1 Design trinn Winder), som viser den mest vanlige styresystemet. Slike elementer påføres i hjørnene eller ved fremstilling av en marsj heliksstruktur. Ved å dreie en hvilken som helst vinkel, men vanligvis blir den utført en 90 ° eller 180 °, kan velges. Følgelig kan hele dreieskiven være L-formet eller U-formet. I prinsippet kan behovet for rotasjon gjennom en stor vinkel system brukes, slik at dets holde i 2-3 trinn.

Trapper med zabezhnymi trinn kan være laget av tre, metall og betong. Tre delene fra å kjøre for langt anbefales kun for stiger laget av tre, ellers styresystemet vil redusere påliteligheten av hele strukturen. I konstruksjonen system av tre elementer som vanligvis brukes metode 3:

 1. Bjelke metode innebærer å installere vertikale stolper fra bjelkestørrelse på minst 10 cm Detalj stativ festet til snittet ved :. dannet i stangen spor hvori det er innsatt tett den smale kant av slitebanen.
 2. Bruken av vanger kompliserer svakt prosessen med installasjonen. Kosoura om bord er kuttet tenner for installasjonsdetaljer. Intern kosour har mindre tenner, og eksternt - mer generelt. Hakkene festet plater på begge sider av slitebanen.
 3. Kombinert metode: den indre kant av bjelken metode og eksterne - ved hjelp av vanger.

Installasjon diagram winders.

Metallkonstruksjon sammensatt av metallprofiler og stålplater. Alle elementene i systemet er festet ved hjelp av sveising. Slike design er ofte utført utenfor strukturene (på gaten). Ved fremstilling av metall stiger må ikke glemme at glattheten til materialet: et ark må anvendes for å holde det perforerte eller perforeringen uavhengig av hverandre. Hvis det er nødvendig, da de vertikale stenderne stålrør benyttes.

Winder trinn er laget av betong ved forhøyet betongtrapp. Deres konstruksjon er bare mulig under generell konstruksjon, men elementer av beregnings reglene er lik de tidligere sakene. Ved utforming skal sikre at en viktig forutsetning: høyden av elementene under vurdering skal tilsvare høyden på trappen de fleste av trappa.

Ved montering trappen med tre aksenter zabezhnymi bør forberede seg på forhånd instrumentet:

Alternativer trapper med zabezhnymi trinn.

 • bulgarsk;
 • elektrisk drill;
 • skrutrekker;
 • planer;
 • baufil;
 • meisel;
 • en hammer;
 • fil;
 • Sandpapir papir~~POS=HEADCOMP;
 • rulett;
 • raser nedover;
 • bygningsnivå;
 • metall linjal.

Trapp med zabezhnymi trinn vil ha den nødvendige pålitelighet og bekvemmelighet gjenstand for betryggende foreløpig beregning. Beregning av trappen med zabezhnymi elementer må ta hensyn til en rekke viktige forhold som lå i dimensjonene av traller:

Figur 2. Diagram av beregningstrinn.

 1. Den minste bredde av slitebanen (indre kant) bør være minst 100 mm, og den maksimale bredden (ytterkant) - mindre enn 400 mm.
 2. Bredden av trinnene på passasjen del (midten av slitebanen) er tatt på minst 200 mm.
 3. Høyde beregnet element mottatt innen 12 til 21 cm og en høyde svarende til trappetrinnet.
 4. Maksimal fremspring av trinnet kant ble vedtatt 45 mm.

Beregnings viklere bør også ta hensyn til følgende retningslinjer (se: a - bredden av slitebanen, i - trinnhøyde):

 1. L-formet: a-c = 125 mm; a + b = 470 mm; trinn 2V + a = 610 til 650 mm.
 2. U-formede system: marchés gap mellom ¼ bør være større enn bredden av slitebanen.
 3. Stigen er montert med en total høyde på ikke mindre enn 2,2 m.

Den mest hensiktsmessige valget er en grafisk metode for å beregne dimensjonene av den struktur, som gjør det mulig å distribuere alle de nødvendige konstruksjonsdetaljer i den foreslåtte rekkefølge. Fig. 2 viser skjema for beregning av de mest populære systemet roteres 90 °. Alle nødvendige forklaringer er gitt direkte i diagrammet. (Fig. 2 skjema for beregning av trapper)

Video master class på produksjon og installasjon av traller.

Viklere er svært populære i konstruksjonen av stiger i trange rom. En slik utforming kan gjøres med dine egne hender, men det bør foreta en foreløpig beregning og ta hensyn til alle anbefalinger fra eksperter.

1

Leave a Reply

8 + 1 =