Winder trapp med en 180-graders dreibart

Beregning av trappen med en 180-graders dreibart og roterende scener

Beregnings trapper rotert 180 ° og roterende skritt

CP - antall roterende scener

P - antall trinn i nedre buestreng

C - Det totale antall trinn

CP - Antall roterende scener

P - Antall trinn på nedre buestreng

I den første stilling, er den øvre trinn som ligger på gulvnivået i andre etasje.

I det andre tilfellet, gulvet til den andre etasjen er det siste trinnet. Høyden av trappe avtar proporsjonalt

Programmet beregner automatisk høyden og bredden på trinnene, vinkelen og dimensjonene av øvre og nedre streng.

På en egen tegning viser dimensjonene for de roterende scener.

1

For valg av de optimale convenience trapper endre antall skritt.

Du kan generere en svart og hvit eller farget tegning.

Registrer deg eller logg som ville være i stand til å lagre sine beregninger og sende dem i posten.

Beregning av trapper med roterende scener 180 °

Del med vennene dine en gratis online kalkulator!

Beregn stige 180 grader med roterende scener

En enkel elektronisk kalkulator for å beregne antall trinn, dybden av trinnene, trinnhøyden for å dreie trapper til 180 ° zabezhnymi trinn. Begynn stige beregning!

Berømte franske arkitekten Francois Blondel skrevet bekvemmelighet trappetrinn formel, basert på denne beregningen formelen trapp trinn ligger lengde voksent menneske på 63 cm.

s - middelverdi bek

en - bredden av slitebanen

h - høyde på løftetrinn (podstupennik)

Disse tre magiske formler gjør det mulig å beregne komfort og sikkerhet av trappa.

Legg merke til at bredden av slitebanen (verdi a) bør være i området av 25-30 cm. En trinnhøyden (h verdi) være i størrelsesorden 15-20 cm.

RS i andre spesifiserte parametere trapp blir ikke lett, i andre tilfeller, selv farlig.

Beregningsprogrammet trekker trapp vil gi en nøyaktig beregning av antall trinn, dybde og høyde av trinnene, samt vinkelen på skråningen av trapper og med hvor mye din trekker trapp praktisk eller upraktisk, og til slutt trygt. Avhengig av resultatene som oppnås, vil du alltid være i stand til å "leke" med de verdier og polere dem til tilnærmet den ideelle. Endre antall skritt, velge den mest passende antall skritt for trapper med zabezhnymi trinn. Ikke glem at bredden av stigen stige er lik bredde som du angir i kalkulatoren selv.

Hvordan beregne stigen

Kalkulatoren beregner alle nødvendige parametere kosuorami stiger og trapper på strengen, beregner hellingsvinkel og lengden av de øvre og nedre streng. Fagfolk anbefaler å gjøre det antall trinn en snu trapp med 180 grader zabezhnymi trinnene ikke selv til opp-og nedstigning du starter kurset eller ender alltid med støtte ben, som det er mye mer praktisk. Design tretrapp, slik at det alltid er minst 3 trinn i en trapp. Stige sikkerhet, må du ta hensyn til høyden på gjerder tre stiger må være over tyngdepunktet av en person, er så sikker gjerde høyde anses å være 90-120 cm.

Elektronisk kalkulator program automatisk i henhold til sette parametre trekke tegning trapper ved 180 grader med roterende scener. Og også vise anbefalinger knyttet til antall skritt, hellingsvinkelen av buestreng og åpningslengden kalkulator dersom det anses nødvendig for å gi dem relative deg punktene. Tretrapper beregning programmet gjør det mulig å lagre de endelige beregninger og trapper tegning zabezhnymi skritt på datamaskinen.

En gratis online kalkulator for bygningsmaterialer. Alle nødvendige beregninger av reparasjon og bygging av hus, leiligheter, kontorer. Her kan du beregne mengden og kostnaden av byggevarer!

Hvordan lage en stige med en 180-graders sving

Direkte mars design - uten tvil, den mest sikre og lett å løfte og lavere alternativ. Men ikke alltid tilgjengelig: den beskjedne størrelsen på korridor eller gangen er ofte sterkt begrense området av trappeoppgangen. Men i hallen området for å bruke stigen du ønsker og mindre. Derfor er ofte selv under normal høyde av den annen etasje konstruere varianter rotert ved 90 eller 180 grader.

Oftest sine egne hender implementert modifikasjon av den 90 graders vinkel: det er under bygging, og er enklere og rotere 90 grader er mer praktisk enn 180. Det sistnevnte oppstår når det plass for trappen til andre etasje er veldig liten, og skruen versjon er kategorisk umulig .

Du kan gjøre dette på to måter.

 • Ved begynnelsen området ligger mellom etasjene lekeplass. Faktisk får to direkte marsj til en meget god vinkel og en stillasbredde på to fly pluss minsteavstand mellom dem. Å bygge en slik struktur er ikke mye mer komplisert enn en rett linje, men oppgjøret måtte bruke flere: to seksjoner, snarere enn en.
 • Du kan rotere på grunn av viklere - slitebaner trapesform, som danner en vinkelsektor. Dette alternativet er mer komplisert, men interessant ved at den gir en kontinuerlig økning uten å endre rytmen i bevegelsen. På bildet - tre svingtrapp.

Viklere, i alle fall er mindre sikker og praktisk, da det er bare ett ben får tilstrekkelig støtte. Men i en svært plassbesparende, ofte rett og slett ingen annen måte.

Den vanskeligste delen er ikke å bygge en stige med en 180-graders sving og gjøre arbeidstegning for henne.

 1. Først tegner en vertikal projeksjon, ved hvilken den beregnede optimale forholdet trinn høyde og bredde, uavhengig av deres form.
 2. På tegningen er tegnet i målestokk, trekke en horisontal projeksjon av trapper til andre etasje. Skjær av linjestykke av en sirkel. De midtre linjene representerer punkt A, er det midt på hele omkretsen.
 3. På rette strekninger lå bredden på trinnene - før starten av svingen. Du kan la alle slitebanen rett, zabezhnymi la bare de som har dukket opp i et segment av en sirkel, men denne stigen er ikke så praktisk det er tilrådelig å øke antall traller til å stige var mer ensartet.
 4. Langs grensen mellom direkte og zabezhnymi skritt markere DE linje fra den ene til den andre enden. Ved punkt A vinkelrett på linjen av oppførsel. Ved skjæringspunktet med omkretsen kant innledes ved et punkt B.
 5. Middel marsjer tegne en kurve som viser en bevegelseslinje.
 6. Fra skjæringspunktet mellom linjen AB og linjen bevegelse mot venstre legge et segment som er like stor som halvparten av bredden av de normale trinn. Et punkt er 1 - er grensen av de sentrale spoleapparat. Fra punkt 1 bør utsettes til skjæringspunktet med den delen av kurven som tilsvarer den totale bredde. Punkt representerer 2 - er grensen til det andre trinn. Operasjonen gjentas til du får poeng for alle trapesformede trinnene.
 7. Gjennom punktet A og punktene 1, 2, 3 og så videre blir utført rett. De indikerer trinnene av grensen.
 8. Det samme med å gjøre en høyre del av trappen, og få arbeids tegning for beregning av trapper materialer og konstruksjon.

Montering trekonstruksjon er rotert 180 grader

 1. Den grunnleggende forskjell fra den vanlige svingtrapp er installasjonen av bæresøylen, til hvilke det er festet modultrapper trinnene. For den er valgt strålens tverrsnitt på minst 10 * 10 mm og en tilsvarende lengde.

På tegningen avrundingen er utført i beregningene. Men i praksis er det ganske vanskelig å gjøre. Mye enklere å konstruere en utførelsesform hvor den forblir betinget avrunding og traller når en rektangulær region grenser og har en tilsvarende form.

 1. Hogst strin 6: skjære ut den ønskede lengde av bjelken, mark og kutte ut tappene på scenen.
 2. De nedre vanger festet til gulvet på støttebjelkene. Øvre ender er forankret til en fast vegg eller en annen del av sporet på bæresøylen eller er understøttet på den. Tredje kosour montert på veggen.
 3. De to øverste er basert på de øvre ender av overlappingen i andre etasje, er bunn - en på veggen, på den andre bæresøylen. Således er det mulig å konstruere rammen rotert 180 grader.
 4. Fra tykke planker ikke mindre enn 36 mm med hendene kuttet trinn og stigerør, hvis det er behov. Produkter pusset med sandpapir eller en slipemaskin.
 5. Først montert stigerør - sittende på limet og festes med skruer. Scenen er lagt på toppen på samme måte. Skruer samtidig fordypet, for å være i stand til å maskere hullet tre proppen.

Kan monteres uten skruer, plugger på. For å gjøre dette i etapper kosour og pre-boret hull og gjort seg plugger. Feste forsterket klebemiddel.

 1. Ved viklere danne spor for å passe til den bærestolpen.
 2. Installere et gjerde. Nedre støtte spiler fester til gulvet. Resten av stenderne med skruer er festet til stegene.

Du kan også implementere maskinvare i pluggene. I dette tilfelle er endene av spilene trinn og gjør en ønsket hulldiameter. Dowel smurt med lim, først fiksert i en slitebane, og deretter vikle stativet til den.

 1. Siste festet på endene av barer rekkverk.
 2. Den ferdige konstruksjonen slipes og behandles med antiseptisk primer. For å fullføre produkter med flekker, maling og lakk.

Videoen forklarer i detalj hvordan man skal bygge en stige til rotasjonsvinkel på 180 grader med hendene.

1

Leave a Reply

68 + = 76