trekker trapp

L-formet trapper med hendene - hvordan å lage en vinkeltrapp

Hvis rommet vil bli installert L-formet trapp, er det mulig at for å redusere størrelsen på trapper og spare plass nødvendig å forlate området og i stedet gjøre traller.

Trapper med roterende scener er mer kompakt enn en struktur med interskalen område. Imidlertid modultrapper trapper har flere ulemper, først og fremst av dem er uregelmessig formede radiale trinn og de resulterende egenskaper.

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan lage en trapp med zabezhnymi skritt for å bruke det komfortabelt og trygt.

Sikkerhetskrav for trapper

For å glatte ut designfeil, må vinkel stigen være riktig utformet, ved å utføre beregningen av viklere med de følgende krav:

 • dybden av trinnene ved den bredeste delen bør ikke overstige 40 cm, og i en smal - for å være minst 10 cm;
 • i midten av alle traller må være av samme dybde, men minst 20 cm;
 • trinnhøyden kan variere fra 12 til 22 cm;
 • kant av slitebanen må ikke rage mer enn 4 cm;
 • utstikkende L-formet inngangsparti, se utføre de følgende formler (hvor e - scenedybde, j - trinnhøyde):
 1. Formel bekvemmelighet: e - j = 12 cm;
 2. sikkerhet formelen: e + j = 46 cm.
 3. Trinn formel 2 j + e = 62 (60-64) cm;
 • hvis den konstrueres stigen rotert 180 grader, må avstanden mellom demonstrasjoner være minst ¼ grad bredde, ellers blir til trinn dybde av det trange parti vil være for liten (mindre enn 10 cm), noe som er uakseptabelt;
 • avstand fra den trapp til overlappingen bør være minst 200 cm;
 • Beregning av trappetrinn med zabezhnymi

  Når på grunnlag av den grunnleggende dimensjoner video krummet trapp, er det nødvendig å beregne den konfigurasjon og antall spoleapparat.

  Først av alt, bør du definere buen sentrum sammenfaller med den indre radius av stigen, det vil si punkt "A". Deretter bestemme antall roterende trinn: jo mer, jo mindre dreievinkel faller på hver, og vil være mer komfortabel bevegelse av trappen.

  Anta at zabezhnymi er fremgangsmåten til syvende inkluderende. Så i begynnelsen av åttende trinn i en rett linje DE. Linjen AB deler trappene til venstre og høyre side. I midten av marsjen er nødvendig for å kurve ess, svarende til bevegelseslinje. Ved AB del avsettes på bevegelseslinje, tilsvarende ½b, hvor b - bredden av en vanlig scene. 1. Neste får vi et punkt fra den utsette intervallet lik b og markere punkt 2. Likeledes, ved like intervaller oppmerksom på andre punkter 3-7.

  Vi passerer gjennom et punkt en og en venting linje å møte DE. Også vi holde en rett linje gjennom to punkter på tomten og A. DE oppnå punkt 1 og 2. DE Lay av på linjesegmentene, like stor porsjon 1-2, og markere dem tall 3, 4, 5, 6 og 7, henholdsvis. Nå kobler punkt 3 på bevegelsen linjen ess 3 med det punkt på linjen DE, deretter koble de tilsvarende punktene 4, 5, 6, 7. Således er fremgangsmåten definert konfigurasjon. En tilsvarende beregning gjøres for retten av trappen med roterende scener.

  Beregning av roterende trapper på 90 grader

  Som i tilfellet av en U-formet stige er "A" punkt, og en rett linje AC. To varianter er mulig arrangement trinn:

  1
  1. Direkte AC deler vinkeltrinn i to;
  2. to trinn ved sine kanter nær linjen AC.

  I det andre tilfellet, i likhet med den U-formede trapper, holdt på linje med bevegelses ess. På den buede parti lagt lengder b (Bredde av det rette trinn). Det bestemmes av antall spoleapparat. Anta at det vil være trinn 1, 2, 3 og 4. Deretter gjennom slutten av trinn 4, en rett linje U, hvor "B" - skjæringspunktet for direkte EB og CA. Deretter fra punkt "A" tilfeldig forsinket segment av AD, og ​​det markerte punkter 2, 3 og 4, slik at intervallet A2 er lik to deler, intervallet 23 - tre, 34 - fire. I en tar ofte en vilkårlig intervall av en standard enhet (cm, dm).

  Nå kobler 4 og B. Fra punktene 2 og 3 til skjæringspunktet med AB trekker en direkte parallelt med segmentet B4. Den resulterende punkt på segmentet AB er forbundet henholdsvis til punktene 2 og 3 på linjen ac bevegelse. Disse linjene definerer konfigurasjonen av spoleapparat.

  I det tilfelle hvor en direkte AC deler i to trinn, beregning av opprullings trapp er lik.

  Trapper med en 90 grader - Hvordan lage dine egne hender

  Vi vil vise hvordan å lage en trekker trapp på et design eksempel med følgende parametre:

  • lengden på stigen åpningen er 2,294 mm;
  • Bredde - 930 mm;
  • takhøyde - 2683 mm.

  Vinkel stigen består av to marsjer. I en lang marsj 8 prøver, sammenfaller plattformen med den øvre andre etasje. I bunnen 2. mars trinn. Og de tre-trinns modultrapper, hvor dreievinkelen er 30 °. tretrapp prosjektet vil se slik ut:

  En av tre trapp med rotasjonen utføres i to dimensjoner med kosour 50h300h3000 mm, hvorav den ene er montert på veggen, og den andre - i bæresøylen med dimensjoner 100h100h2500 mm. Det er også nødvendig å kjøpe trinnstørrelse 900h300h40 mm platespiller 900h900h40 mm, som vil bli kuttet traller, og spiler.

  Tre trapp med zabezhnymi trinn, som har denne formen og parametere er fremstilt i flere trinn.

  Først bør en mal skal fremstilles, representerer en rettvinklet trekant, hvis ben med lik mønsterdybde og trinnhøyde. For enkelhets skyld av trekanten bør monteres på en styreskinne, som i bildet. Ved hjelp av denne malen, markere og kutte overflødig kosour sirkelsag. Det må huskes at i den tynneste del kosoura bredde bør ikke være mindre enn 15 cm.

  Deretter kan du installere støtte kolonnen. Tidligere i kolonnen må være hul spor hvori det er innsatt kosour.

  I hjørnet bygger provisorisk støttestruktur, som vil være sprengning trim kosour og tjene som grunnlag for traller.

  De øvre ender av vangene er festet med metall hjørner.

  Etter at bærende elementer er løst, bør du få følgende:

  Når du installerer strin viktige å overvåke nivået senere til trinnene fastsatt horisontalt. Den vanligste feilen uerfarne mestere er at av horisontal er tatt parallelt med gulvet. Men gulvet kan være ujevn, så for å bestemme denne parameteren er bare nødvendig ved hjelp av et vater.

  Viklere er kuttet fra et rektangulært bord 900h900h40 mm. Det er rotert 90 grader i stigen er bare tre trinn. For å gjøre dem, dele brettet i tre linjer som kommer ut av et hjørne. Skåret scenen tilpasse lengden.

  Etter å ha definert hvordan lakk deksel stige satt på scenen på minst 3 lag.

  Installasjon av trapper med zabezhnymi trinn

  For å sikre den viklere, blir en kolonne med riller skåret hvilken høyde som er litt mindre enn tykkelsen av platen. Så vi vil gi sikker fiksering trinn på innsiden av trappen. Men fra utsiden - sluttføre en støttestruktur at det kunne sette en trinn.

  Fra utsiden trapp roterende fasen er skrudd fast til bærerammen ved hjelp av skruer. De indre ender av trinnene er satt inn i åpningene, og for strukturell forsterkning limt PVA-lim blandes med sagflis.

  Neste trinn er festet direkte ved hjelp av lange skruer med forsenket hode. Lavere trapp vil bli plassert på strengen, for å skjule den utstikkende vinkel opprullingstrinnet.

  Enden av strengen skjæres av ved en rett vinkel i forhold til gulvet, slik at man kan stille den inn kolonne.

  Nå må du installere spiler. Noen ganger er de fast nedenfra gjennom trinnene med hjelp av skruer, men denne metoden er upålitelig. Bedre å bruke plugger - tre pinner sylindrisk form.

  For dette formål er fremgangsmåten for boret hull med en diameter som er litt mindre enn den av dybler, og fylt med klebemiddel. En tilsvarende hull i den baluster, og det er svært viktig at det er akkurat i sentrum. Dersom balustrader har en rektangulær form, er senteret definert som skjæringspunktet mellom diagonalene av rektangelet. Prøv så godt som mulig å bore hull, slik at de får et strengt vertikal, da dette vil avhenge av plasseringen av spiler.

  Mellom den første og siste etterspente tau på hvilken er markert på alle de balustrader vinkel håndlist. Videre ved merking topper kuttet av stativene. Så vi forbereder å installere et rekkverk spiler.

  Håndlisten kan festes ved hjelp av enkle skruer (forsenket) og festepunkter skjule fyllstoff.

  Odnomarshevaya trapp med trinn zabezhnymi klar. Det er det vi har.

  Med denne fremgangsmåte for fremstilling av en lavere belastning på den roterende stadiet vil operere langs årringene i treet, noe som er uønsket fordi det svekker strukturen. I dette tilfellet, behovet for å styrke nivået på backup, som vi gjorde.

  trekker trapp

  Trapp med zabezhnymi trinn: design funksjoner

  Les i denne publikasjonen:

  På spørsmålet om hva trekker trapp, er korte svaret at det er litt av en vellykket kombinasjon av en vanlig marsj, og en spiraltrapp. Siste i denne tandem erstatter overgangsområdet, på grunn som det er plassbesparende under installasjonen. Generelt fordelene ved trappen til huset av denne designen veldig mye. For det første er det et lite område for installasjon. For det andre, enkel bevegelse (i forhold til en spiraltrapp). Og for det tredje er det en stilig og attraktiv, en kan også si, en unik og rik utseende. Det handler om denne artikkelen vil snakke i denne artikkelen fra stroisovety.org området, som vi vil forholde seg til en funksjon som har en trapp med zabezhnymi trinn.

  L-formet trapp med trinn zabezhnymi bilde

  Trapp med zabezhnymi trinn: fremstilling av kravene

  Som alle andre produkter som bruker i sitt liv, mann, stige med zabezhnymi trinnene som kreves for å ha visse kvaliteter. Overholdelse av dem og årsaker lagt frem til sine design krav.

  1. Stage - deres bredde. I den største av delene bør det ikke overstige 400 mm og 100 mm på det smaleste. Det er forutsatt at gå utover disse grensene, vil du skape forutsetningene for klosset bevegelse av trappen.
  2. Mellom svingene, på rette trapper, bør alle trinn ha samme bredde.
  3. Høyden på trinnene. For enkel bevegelse (til en person ikke peretsepalsya gjennom dem, og at han ikke har for høye til å løfte opp på leggen) trinnhøyde bør være rundt 120-220 mm.
  4. Ledge - et overheng på øverste trinn av den nedre scenen, igjen, av sikkerhetsmessige grunner, må ikke overstige 40 mm.
  5. U-formet trapp som har to rotasjons utgjør 180 grader. I dem bort fra en marsj til det andre bør ikke være mindre enn en fjerdedel av bredden av trinnene. Ellers viser det seg uoverensstemmelser i høyder - du vil få en trinnhøyde på mindre enn 100 mm, noe som bryter de tekniske kravene, slik at komfort og sikkerhet for bevegelse av trappen.
  6. Begrenset her og avstanden fra marsj å overlappe, minst 2 m. Ellers blir produksjonstrinnene for trappen med zabezhnymi roteres oppnås ikke.

  Trapp med trinn zabezhnymi bilde

  Holde alle disse kravene, og skaper en pålitelig, praktiske og vakre trekker trapper med hendene, kan det kun utføres foreløpig beregning av sin design. I utgangspunktet er det en enkel sak, og det er tilgjengelig for hver teknisk tenkende person.

  Beregning av trappen med zabezhnymi trinn: det grunnleggende prinsippet

  Som nevnt ovenfor, beregner en enkel dreie, L-formet trapp med trinn zabezhnymi meget enkel - det store og hele er det snakk om beregning av trinnhøyde og bestemmelse av deres antall. Utføre slike beregninger er svært enkel.

  1. Til å begynne med vi definere høyden mellom gulv og bunn plate bunn. Bare ta, og vi måler det ved roulette.
  2. Det resulterende tall divideres med antall trinn, slik at avstanden mellom dem svarer til den høyde krav og er i området 120 til 220 mm. For eksempel, hvis du har høyde fra gulv til tak lik 2500mm, deretter dele det på 20 grader, får vi 125mm. I sannhet, det er litt lavt nivå (til tross for at størrelsen på opptak), så det er best å prøve å legge en mer - Del 2500mm 21 grader, har allerede mottatt 119mm. Og hvis du deler 2500 med 22 trinn, har sin høyde allerede gjort 113,6mm. Du kan gå i retning av å redusere antall trinn - hvis antallet vil være 19, vil høyden mellom to likeverdige 131,5mm. Hvis du redusere antall trinn på en annen enhet, har høyden økt til 138,8 mm. Generelt korrekt beregning alternativer, ikke får ut over kravene, kan det være mange, og her er det viktigste - å finne den mest praktiske alternativet. Praksis viser at den optimale trinnhøyden er en avstand på omtrent 180 mm, som i dette tilfelle svarer til ca. 14 trinn.

  Beregning av trappen med trinn zabezhnymi bilde

  Generelt, for en uvitende person er en skikkelig puslespill å løse det er lettere i motsatt retning og fortsett ikke fra de nødvendige dimensjoner, og av den tilgjengelige plassen for trappen. På den ene siden er det ikke helt riktig, men på en måte av trappen du kan presse ut det maksimale. Adverse side av denne tilnærming til business - det er en sterk helling av trappen. I denne situasjonen, standard rett marsjen å utstyre fartsetapper kalt gåsa trinn.

  Stige med sine egne hender zabezhnymi trinn: produksjon funksjoner

  Design trekker trapp anses som vanskelig - det er svært vanskelig å beregne, og også lett å lage dine egne hender. Men som de sier, for den tenkende mann, er ingenting umulig - å lage trapper med zabezhnymi trinnene i denne sammenheng er ikke noe unntak. Her det viktigste - å tenke på sekvensen av arbeid, som kan deles inn i to hovedtrinn.

  1. Roterende del av vikleren. Til å begynne her trenger å beregne hjørnelager installasjonsstedet - vanligvis, blir det fastslått fra bredden av stigen (800 mm eller mer). Dersom den fremtrekker del av strukturen er plassert i et hjørne, er avstanden nødvendig å avvike fra begge vegger. Generelt, plassering av traller i et hjørne i stor grad forenkler prosessen for fremstilling av en stige - trinnene i dette tilfellet kan monteres direkte på veggen, og det er det neste trinnet. En av deres ende er bundet til en støtte, og den andre til veggen - etter den roterende scene eller metallramme vil bli installert, kan du trygt fortsette å viljen marsjer av trappen.

  Hvordan lage en stige med trinn zabezhnymi bilde

  Metall trapp med trinn zabezhnymi bilde

  Og den fullfører prosessen med produksjon av trapper med zabezhnymi trinn prosess slik som å installere spiler og rekkverk. For informasjon om hvordan dette gjøres finner du i andre artikler på våre nettsider.

  I konklusjonen, tema for hvordan laget trapp med zabezhnymi trinnene, vil jeg si noen ord om hvilket materiale den er laget. I prinsippet er alt som i tilfelle av stiger andre design - den vanligste alternativet er metall, tre og kombinasjoner av disse. For å sette det hele i form av feste de enkelte elementer og generalforsamlingen for å gjøre trappen på en metallramme - med tre, ting er litt mer komplisert, siden det er nødvendig å arbeide med massen av spesialisert utstyr. I den første utførelse trenger bare bulgarske og sveiseapparat - i motsetning til denne fordelen, kan du skyve den ulempen squeakiness, skjer det på grunn av en kombinasjon av materiale - liker det eller ikke, men jeg fortsatt kommer timen når det blir riper.

  Forfatteren Alexander Kulikov

  • Hvordan bygge en veranda: murstein og betong versjon av sine egne hender

  Teknologier for å bygge en veranda til huset, ganske mye, men bare én av dem er veldig enkelt og rimelig for selvstendig ...

  Balkong - en god ting, men ikke i alle hjem eller leilighet det er til stede. I prinsippet personen med penger ...

  Winder trapper med hendene

  For å redusere dimensjonene av trappe med en mangel på plass, i stedet interskalen puten fremstilt viklere, bredden av den bevegelseslinje som er lik bredden av de direkte trinnene. Disse scenene er ikke veldig behagelig, fordi å gå ned trappen, blir deres bredde mindre når det nærmer seg midten og slett upraktisk for å heve bena. Samtidig er i den andre enden av trinnet er mye større enn et menneske trinn. For å redusere ulempen av å stå på et vende utruste de runde veggene i trappehuset for å redusere størrelsen av trinnene, og således kostnadene ved deres konstruksjon.

  For å redusere disse svakhetene må bruke to måter:

  1. Zabezhnymi stigen kan være anordnet bare i det tilfelle hvor den horisontale avstanden mellom de parallelle demonstrasjoner fjerdedel av bredden av trinn;
  2. For å beregne bredden av trinnene å bruke en av de følgende måtene, som er basert på den proporsjonale ekspansjon av alle vikletrinn på grunn av bredden av linjene.

  Hvis vi tar for eksempel en stige som har to parallelle og rotere på marsj vikletrinnene gitt beregnings bredde trinn, som vil erstatte plattformen mellom etasjene er beregningene utført som følger:

  1. I midten av mars til å trekke linjen ABC - den gjennomsnittlige bevegelseslinje, i henhold til hvilken det tilføres bredden angitt. Linjen bør starte fra den avrundede toppunktet slik plassert midt scenen har blitt delt av en vertikal linje nøyaktig halvveis Søn Til slutt viser det seg sekvensen divisjon. Jo større antall direkte trinn, er mer komfortabel vil trapp, og overgangen fra direkte trinn til vikleren vil være jevn. Fange tre rett trapp, tegne en linje langs den horisontale DE, fend høyeste av dem. Det begynner med den trå bredderegulering ved å forbinde midten av A med to stolper i bevegelseslinje. Etter at linjen vil bli utført før krysser linjen med en strek over DE og den følgende segment, er det nødvendig å foreta en fra D til E for å finne de følgende punkter. Knytte sammen punktene som oppnås med de tilsvarende punkter på et nummerert verdi, at gulvet markerte bevegelseslinje. Det endelige resultatet av beregningene vil være den horisontale projeksjon av den form de mottas vikle trapper på venstre side. Likeledes gjør beregninger på høyre side.
  2. En annen fakturerings metode er som følger: beveger seg fra punkt B på bevegelseslinje, måle bredden av den registrert i samsvar med de regler, slik at det vertikalt plasserte linje ET delt i to langs den midtre fasen. Basert på antallet av direkte trinn (3) får segmentet AB fra en vertikalt orientert egenskaper DV og bruke en skrånende linje til AU mot henne. I dette segmentet lengde kan være en hvilken som helst, og det bør være plassert i en spiss vinkel med den videre anvendelse av markeringer 7 på det, noe som vil tilsvare de syv trinn. En del kan være lik 3-10 mm, avhengig av papirformat for å trekke ordningen.

  Likeledes beregninger Kveiler trapper med to demonstrasjoner.

  Dimensjonene av stigen med en sving i rett vinkel beregnes grafisk proporsjonal måte. Dette alternativet er mest etterspurt på uavhengig produksjon av traller, slik at deres beregninger er verdt å vurdere nærmere.

  Nyttig video av beregning av antall og høyde av trinnene i noen trapper:

  Stige med to marsjer med rettvinklet

  I produksjon av grafisk beregning bør ta høyde for deres unøyaktig resultat. I dette tilfelle kan dimensjonene modifiseres under gjengivelsen, men under den forutsetning at trinnene vil forbli den samme i bredde og bevegelse av linjen vil ikke bli påvirket. Visse trinn kan endres i størrelse ved endene i retning av økende eller avtagende, og samtidig la den samme slitebanebredden i midten.

  Fjerning av dimensjoner fra en tegning fremstilt, relatere størrelsen på alle trinnene ved hjelp tilsetning. Det totale beløpet på den ene siden, må samsvare med størrelsen på trinnene i det angitte området.

  Dette er alle viktige spørsmål for de uavhengige produksjons Winder trapper. Merk at uten visse ferdigheter du neppe til å gjennomføre arbeidet.

  Denne videoen beskriver installasjonen av trappen med roterende scener:

  Copyright © 2012-2018. Delvis eller fullstendig kopiering av materiale er kun tillatt med en direkte aktiv link.

  1

  Leave a Reply

  9 + 1 =  sitemap