Ved hvis regning er erstattet elektrisitet

Skifte meter i privatisert leilighet

I de siste årene, det innenlandske markedet energoressursov jobber i styrket rytme. Dette skyldes det faktum at russiske borgere har blitt mer aktiv bruk i husholdningsapparater som bruker strøm i store mengder.

De gamle meter som ble installert for 15-20 år siden, ikke lenger takle dramatisk økt kapasitet, slik at de oppfylte planlagt utskifting av alle urbane leiligheter.

Rekkefølgen for vedlikehold og utskifting av kraft meter reguleres ved å påvirke territorium i Russland:

 • Civil Code;
 • Oppløsning av regjeringen № 530 av 31. august 2006 nummer 491, datert 13 august 2006;
 • Housing Code;
 • Federal Law № 261 datert 23.11.2009.

I samsvar med russisk lovgivning eierne av privatiserte fast eiendom og forvaltningsselskaper skal sikre jevn drift av kraft meter.

 • holde styr på sine tekniske tilstand;
 • gjennomføre rettidig inspeksjon og vedlikehold.

Hvis slike enheter er plassert på landinger, eller innen kommunale lokaler, ansvaret for tilstanden deres er:

 • forvaltningsselskaper;
 • strømforsyning organisasjoner.

Russian Civil Code definerer rettighetene til eierne av privatiserte leiligheter. I samsvar med reglene i gjeldende lovgivning, skal eiere av urbane fast eiendom har rett til å velge sin egen tid for vedlikehold av kraft meter.

De kan nekte å erstatte dem, men det må bli husket at for forbrukt energi de må betale for overvurdert pris.

Føderal lov krever eierne av privatiserte leiligheter å gjennomføre utskifting av strømmålere når du mottar meldinger fra energosbytochnyh selskaper i vilkårene fastsatt ved lov.

Også erstatning av meter som kreves ved slutten av sin levetid.

1

Ansvarsområdet til administrerende selskapet

Plikter forvaltningsselskaper av Civil Code gjelder på territoriet til den russiske føderasjonen.

I samsvar med artikkel 543 av Civil Code, skal selskapet for egen regning for å opprettholde og endre tellere plassert:

 • trapperom,
 • i privatisert bolig lokaler.

Ved inngåelse av avtaler mellom forvaltningsselskaper og leietakere av privatiserte egenskapene må skille element som angir rettigheter og plikter partene, noe som bør følges nøye.

Som en del av privatisering av kommunale leiligheter? Se her.

Hvem bør endre strømmåler i privatisert leiligheten?

I samsvar med bestemmelsene i den russiske føderasjonen Regjeringen resolusjon № 530, bør eierne av privatiserte leiligheter bære de økonomiske kostnadene:

 • for montering og demontering av den elektriske energimåleren;
 • Vedlikehold og reparasjon av anordningen;
 • for å kontrollere den elektriske meter eller kalibrering, eller ved mezhproverochnomu intervall.

Federal lovgivning i territoriet til den russiske føderasjonen regulerer prosedyren for utskifting av strømmålere.

Ansvar for gjennomføring av tiltak for utskifting og vedlikehold av elektriske apparater er på følgende personer:

 1. Eierne av privatiserte leiligheter på egen regning å betale erstatning av tellere, som er plassert inne i lokalene.
 2. Forvaltningsselskapet utfører på sin egen reparasjon og utskifting av målere installert i trapperom, som slike enheter tilhører huset.

I 2015, bør eierne av multi-tariff tellere omprogrammeres til å bruke enhetene i forbindelse med ikrafttredelsen av den føderale loven "På Beregning av tid".

Disse aktivitetene ble gjennomført i flere trinn:

 • omprogrammering teller 1 time siden - før 26 oktober 2014;
 • et forbud mot sesong overgangstid - opp til 29 mars 2015.

På slutten av omprogrammering prosedyren, må eieren av måleren sende en skriftlig søknad til energosbytochnuyu selskapet til sine eksperter gjennomført oplombirovku.

Hvis eieren av multi-rate teller ikke oppfyller sin omprogrammering, vil han måtte betale for strøm på full hastighet.

Mange urbane grunneiere er ofte spørsmålet: hvem er å endre strømmåleren i privatisert leilighet? En omfattende svar på det kan gi å handle på territoriet til den russiske føderasjonen Civil Code.

Artikkel 210 i kapittel 13, samt Russland Regjeringen resolusjon № 530 av 31.08.2006, forplikter eierne av privatiserte leiligheter, hvor måleren er plassert inne i huset, på egen bekostning å utføre:

 • utskifting av utstyr;
 • jevnlig vedlikehold.

På grunn av det faktum at elektrisk kraft meter, ligger på de trapper av boligblokker, tilhører strukturen, alle bekymringer om deres vedlikehold og utskifting bæres av forvaltningsselskaper.

Denne prosedyren er regulert ved å handle på territoriet til den russiske føderasjonen, og spesielt Regjeringen resolusjon № 491 av 13.08.2006.

De inngåtte avtaler mellom eierne av privatiserte leiligheter og forvaltningsselskapet skal være stavet ut nøyaktig hvordan og ved hvis regning vil bli utført vedlikehold og utskifting av målere.

Hva skatter for å betale for privatisert leilighet? Les i denne artikkelen.

Hvilke dokumenter er nødvendig for privatisering av huset? Detaljert svar her.

Vurdere spørsmål som ofte oppstår fra eierne av leilighetene på utskifting av måleren.

Energosbytochnye organisasjoner sende sine abonnenter om behovet for å varsle en spesifisert tidsperiode (30 dager) for å erstatte elektriske meter.

I så fall, når eierne av privatiserte husene vil ignorere denne meldingen er den gjennomsnittlige volumet av forbruket vil bli brukt i beregningen av energien som brukes.

Dersom eierne av byen leiligheter, og innen 3 måneder, ikke oppfylle kravet energosbytochnoy selskapet, da betaler spesialister vil bruke de godkjente standarder på lovgivende nivå.

Federal russisk lovgivning krever eierne av privatiserte leiligheter overvåke den tekniske tilstanden på strømmålere, som er plassert inne i lokalene:

 • Når du trenger eierne har egen bekostning å utføre utskifting av elektriske apparater.
 • Når du må bytte måleren installert på landing, er alle arrangementer avholdes forvaltningsselskap, som disse enhetene vil bli behandlet på hjemme eierskap.

Videoen av måleren erstatning

  • julia å Mortgage opptak 09.09
  • Lys katonok å skrive Hvordan kjøpe en tomt for individuell boligbygging i administrasjonen?
  • trocuatrec338 å skrive Hvordan få et boliglån hvis offisielle lønn er liten?
  • Valencia å registrere boliglån for innvandrere
  • Alex å skrive en co-låner på boliglån

  All rights reserved 2017

  Full eller delvis kopiering er forbudt ved lov!

  Endre meter - som bør gjøre det på landing i 2018

  Utskifting av strømmålere i territoriet til Russland - det er en standard prosedyre som er rutinemessig utført. Som kjent dette arbeidet, som alle andre, må betales. Men i denne situasjonen, og spørsmålet melder seg: hvem blir nødt til å bruke pengene på disken erstatning - leietakere eller staten? Tross alt, er det nødvendig ikke bare for å kjøpe en ny enhet, men også til å betale for arbeidet til en spesialist.

  Dette problemet er forvaltningsorganisasjon er ofte en grunn til debatt. Definitivt si hvilken side loven er noen ganger ganske vanskelig. Det finnes en rekke finesser, bare å vite at du kan oppnå en rettferdig og riktig løsning på situasjonen.

  Når utskiftning utføres elektrisitetsmålere

  Før eller senere kommer noe utstyr i forfall. Så, og strømmåler har sin driftsperiode. Når den utløper, må den skiftes. I motsetning til andre enheter som kan brukes inntil full fiasko, er bruken forbudt fra å fortsette. Så krenket sine funksjoner og bevis som viser ham er ikke sant. Derfor, den viktigste årsaken til utskifting av en slik teller er at det er utdatert.

  Selvfølgelig kan det være situasjoner når det bryter. Dette kan skje hvis ikke bruken eller av andre grunner. eieren selv ikke er interessert i å fortsette defekt utstyr som ofte blir konfrontert med en rekke uheldige situasjoner for seg selv. For eksempel indikasjoner er feil, slik at vil måtte betale mye mer penger for elektrisitet. Derfor er det meget viktig å nøyaktig kontrollere forbruket av produktet under detektere feil. I dette tilfellet må også fjerne den gamle og installere den nye enheten.

  Bestem levetid på enheten er ganske enkel. Produsenten er forpliktet til å oppgi det på pakken og gi en garanti på sine produkter. Hvis du er i denne perioden, kommer den i en funksjonssvikt eller dårlig fungerende, kostnadene ved reparasjon eller restaurering betale det nye selskapet, som han kjøpte.

  I utgangspunktet installasjon av slike enheter er håndtert av eksperter som er ansatt i organisasjonen som leverer elektrisitet. De kjenner detaljene og spissfindigheter i dette arbeidet, har den nødvendige kunnskap og erfaring. Pass på å sjekke etter installasjon til reparasjon, bare knyttet til leilighetene.

  Prosessen med å installere strømmåler tilstrekkelig viktig. Siden kvaliteten til dens gjennomføring, avhenger av den etterfølgende operasjon av innretningen. Med jevne mellomrom gjennomføre rutinekontroller på sin servicevennlighet. I dette tilfellet, ta målinger. Hvis en feil i design, er det demontert og skiftet til en annen. For å sikre bevis, oppførsel rekalkulering.

  Etter at enheten er installert, er den plassert på tetningen. Det viser at ingen frivillig ikke løser sitt arbeid, hva du gjør strengt forbudt. Dermed forbrukeren kan lure tjenesteleverandøren og ikke trenger å betale for en del av energiforbruket. For å unngå slike situasjoner, er det for å beskytte deg selv og telleren sikring av plakk, som er laget av bly og har en spesiell image. Det bryter seglet bare i to tilfeller: å erstatte eller sjekke utstyret.

  Tetningen kan rives av og ingen feil telleren holder. I praksis er det tilfeller der dette skjer for andre årsaker utenfor deres kontroll. Dette problemet oppstår ofte i gangene, der fremmede spesielt forårsake slik skade. I dette tilfellet er det nødvendig å ta umiddelbart til organisasjon som gir elektrisitet. Dette vil tillate å beskytte seg mot anklagene og andre ubehagelige situasjoner. For eksempel, en fin utskyting.

  Skifte strømmåler i inngangen: Hvem bør bli utført i 2017-2018 år

  Ofte bærer kostnaden for å erstatte disken forbrukeren selv. For å forklare det enkelt nok. Han var ikke kjent med sine rettigheter og plikter, hovedsakelig på grunn av sin uaktsomhet eller firma spesielt skjult denne informasjonen fra ham. Og i denne situasjonen, hun bare tok fordel av uvitenhet om forbrukerne til sin fordel.

  For å hindre en slik situasjon ikke, må du nøye lese alle klausuler i kontrakten som er inngått mellom de to partene. Det er foreskrevet, og i øyeblikket. Dette er for å sikre at etterspørselen fra tjenesteleverandøren.

  I utgangspunktet er dette dokumentet utarbeidet i henhold til standardmodellen. Det fastsetter hvilke vilkår kostnaden for å erstatte den strømmåler i inngangen bærer selskapet levere varene. Men noen ganger elementet er fjernet spesielt. Deretter viser selger at noe er umulig, og det er ingen grunn for dette. I dette tilfellet må betalingen gjøres av kjøperen. Det finnes tilfeller der oppløsningen av situasjonen skjer i retten. Det refererer til ham direkte for å få hjelp forbruker som ikke spesifisere på forhånd sannsynligheten for behovet for å erstatte enheten. Men som praksis viser, forblir hans krav misfornøyd. Derfor blir det taperen.

  Hvis vi ser på synspunkt av loven i denne saken, så betyr det at leiligheten eller huset som tidligere hadde blitt privatisert, installasjon, utskifting og vedlikehold av disse enhetene blir utført eiere på egen regning. Denne informasjonen er inntatt i andre forskrifter. Dermed eieren etter å ha blitt kjøpt opp sertifiserte strømmåleren, bare forpliktet til å informere de rette myndigheter om gjennomføringen av prosedyren med angivelse av sin lisens plate. Dette vil gi utstyr til å sette på posten for ytterligere kontroll av indikasjoner som overføres, og utføre de nødvendige kontroller på deres nøyaktighet. Når testen er, er det gitt til eieren, som selvstendig eller ved hjelp av en elektriker tjenester setter det på sin plass. Svært ofte, at dette arbeidet har blitt gjort riktig, organisasjonen anbefaler sin ekspert. Han sjekker på service av enheten og setter segl.

  Noen økonomiske situasjon tillater ikke å betale for utskifting av måleren, slik at de gjennomfører prosedyren uavhengig. Som praksis viser, er det fullt mulig og ganske vanskelig. Men du trenger å vite det grunnleggende drift av slike enheter til riktig utføre tilkoblingen. Før du begynner å tenke på det, må du ringe tjenesteleverandøren, slik at han ga tillatelse. For å gjøre dette, gå gjennom noen obligatorisk prosedyre, som består av flere trinn. Den første er utformingen av anvendelsen, den andre - tilstand plikt betaling, som utgjør ikke mer enn 350 rubler. Dette beløpet inkluderer betaling for fylling utstyr. En ansatt på et passende tidspunkt for eieren kommer hjem, inspiserer strømmåleren og setter segl.

  Men når det kommer til skranken, som er satt ved inngangen, da loven gir for andre erstatningsregler. Så, i vår tilstand av det arbeidet som kreves for å håndtere en organisasjon som tilbyr en tjeneste. Dette må gjøres i sin helhet og betale alle nødvendige kostnader i veiviseren, og det nye utstyret. Den samme situasjonen er typisk for leilighetene, som er i kommunalt eie.

  Kjenne funksjoner og finesser i denne prosessen, kan du unngå vektproblemer og spare pengene sine.

  1 kommentar

  God dag! Vennligst forklar om Mosenergosbit høyre og under hvilke lover ikke ta målinger på grunn av det faktum at det er satt for en lang tid, og det må endres. Kontrakt med Mosenergosbyta jeg konkludert. Måleren fungerer og hvorfor utskifting må gjøres på min bekostning? Takk!

  Ved hvis regning er erstattet elektrisitet: regler og prosedyrer

  Skifting av elektrisitetsmålere kan forekomme av ulike grunner.

  Måleren kan bli skadet, kan ende sitt liv, han kan teknisk utdatert, eller kraftselskap abonnent kan være lurt å installere en mer moderne multi-tariff Enheten lagrer betydelige penger brukt på elektrisitet.

  Imidlertid er utskifting av strømmålere svært vanskelig, fordi det er mange regler og lover som Du må overholde eieren eller annen abonnent kraftselskap. Ikke mange vet, for hvis kontoen innebærer utveksling av elektrisitet i Moskva og andre russiske byer.

  Skulle pensjonister betale skatt av privatisert leiligheten? Svaret er å finne ut akkurat nå.

  Vedlikehold og utskifting av strømmålere styrt av russisk lov:

  • Art. 543 og kunst. 210 av Civil Code;
  • Housing Code;
  • Federal Law №261 FZ fra 32.11.2009;
  • Federal Law №102 FZ fra 26.06.2008;
  • avgjørelsen av staten Standard i Russland;
  • RF Regjeringen resolusjon №530 og №491.

  til innholdet ↑

  Trenger jeg å endre strømmåleren for egen regning? Avhengig av plasseringen teller i leilighetene (privat hus) eller inngangsdør, ansvaret for tilstanden og forsvarlig drift elektrisitet er enten eieren av boligen eller forvaltningsselskapet.

  Hvis du vil vite hvordan du deaktiverer en radio i leiligheten over Internett, kan du lære av vår artikkel.

  Eieren av leiligheten privatisert bolig lokaler må ivareta sikkerheten og integriteten til elektrisitet, samt vedlikehold.

  Utskifting av defekt, foreldet eller ikke egnet for de aksepterte normer for elektrisitet Det er ansvaret til eieren av lokalene. Kostnadene for utskifting av fullt betalt eieren av privatiserte leiligheter.

  Hvem bør endre strømmåler i en kommunal leilighet? Under Civil Code, erstatte tellerne er ansvaret til eieren av boligen.

  Fordi i en situasjon hvor leietaker bor i en leilighet på den sosiale arbeidsavtale Eieren av leiligheten er en kommune, utskifting av måleren og betalingen må utføres av de kommunale myndigheter.

  I virkeligheten, kontroll og elektrisitetsverket må betale for utskifting av ansvarlig arbeidsgiver, siterer det faktum at arbeidsgiver er ansvarlig abonnent kraftselskap.

  Likevel, i henhold til Art. 539 av Civil Code, i hvilket tilfelle abonnenten Det bør være forvaltningsselskapet. Dermed må erstatning og godtgjørelse arbeidet med utskifting av strømmålere i kommunale boliger skal utføres av forvaltningsselskapet.

  Hvis straffeloven krever betaling av utgifter fra ansvarlig arbeidsgiver, bør kontakte huset inspeksjon klag av straffeloven.

  Hvis du vil vite hvordan du kan betale regninger uten provisjon her.

  Ifølge dekret av den russiske regjeringen 491, strømmålere, som ligger på landinger ved inngangene til boligblokker er obschedomovoy eiendom.

  Følgelig, alt arbeidet og kostnadene ved utskifting av strømmålere skal foretas forvaltningsselskap, som har kontor er et hus.

  Men fastsetter muligheten for betaling av verk av leilighet eiere loven, hvis en slik bestemmelse er skrevet i kontrakten mellom eier av lokalene og forvaltningsselskapet.

  Dersom kontrakten ikke er angitt, vil alle kostnadene bør bæres av forvaltningsselskapet.

  Eieren av et privat hus fullt betalt kostnaden for å erstatte en mislykket energimåler i henhold til resolusjon av RF Regjeringen №530, som det Han er eier av boligen.

  I de sjeldne tilfeller hvor kraftselskap brukeren befinner seg i kommune privat sektor, utskifting av strømmålere er utført på samme måte som i de kommunale ikke-privatized leiligheter.

  Når du skifter meter, er det strenge regler som må følges.

  Ved brudd i størrelsesorden utskifting og tettende brudd du kan få en betydelig bot, Det kan også gjøres for å omregistrere forhåndsbetalt energi til maksimum hastighet for de siste 3 årene.

  Med riktig behandling i et selskap som energosbyvayuschuyu Det er pliktig i 10 dager send en kvalifisert elektriker og erstatte måleren.

  Må erstattes, strøm, varighet for drift av disse i henhold til deres pass data er utgått. Utdaterte måleutstyr som varierer.

  Hvis den elektriske energimåleren er ute av drift, så i alle fall er det umulig å prøve å fikse det selv, fordi den tetter produsenten av enheten vil bli krenket og inspeksjonsorganet, som innebærer straffer.

  Når en feil oppdages eieren eller andre parten must ta kontakt med strømleverandøren og gjør følgende:

  1. Søke om reise spesialist, hjemmeadresse og feilindikasjoner.
  2. Lær ankomsttid av en spesialist i samtalen manager.
  3. Vent til personell for å sjekke oplombirovku og den tekniske tilstanden på enheten.
  4. Om nødvendig, bytt meter.

  På reglene for bruk av boliger og felles eiendom i boligblokker vil lære av denne artikkelen.

  Kan jeg forandre meg selv?

  Er det mulig å erstatte strømmåler selv? Det er teoretisk mulig alene eller sammen med en venn ved hjelp av en spesialist for å erstatte meter.

  Når en slik endring bør få offisiell tillatelse energosbyvayuschey selskap, og fjerning av gamle tetting mot bør utføres i nærvær av en spesialist fra forvaltningsselskapet.

  Med selv erstatning skulle strengt overholde de tekniske sikkerhetsregler.

  Hvordan endre strømmåler? Ved bytte av strømmåler skal være i samsvar med følgende prosedyre:

  • bør kontakte strømselskapet og få tillatelse til utskifting av elektrisitet måling enhet;
  • nødvendig for å oppnå et sertifikat, uten noe den vil få telleren i butikken;
  • Du trenger for å få en tillatelse for fjerning av forsegling i forvaltningsselskapet (kanskje at CM vil sende en observatør);
  • du må velge en passende disk, tillot selskapet og salg og teknologisk egnet for utskifting av gamle;
  • Elektrisk energosbyvayuschey sendes nå, eller er uavhengig av hverandre (elektriker må ha tre gruppe på elektrisk);
  • er nødvendig for å demontere og lagre den gamle strømmåler for å teste sin profesjonelle data;
  • følges for å etablere nye disken og sørge for at det fungerer som det skal;
  • du må ringe veileder for verifikasjon og tetting.

  til innholdet ↑

  Hvis initiativtaker til utskifting av måleren er et kraftselskap, eier av lokalene sendte melding, som det rapporteres om behovet for å erstatte måleenhet og er foreskrevet for å kjøpe telleren og betale for tjenester for installasjon.

  Vanligvis skjer dette når utløpet av den tidligere arbeid av enheten regnskap. I tilfeller hvor initierte erstatning virker huseier, han bør kontakte strømleverandøren med det aktuelle programmet.

  Prøver av samling av et program, kravet av eieren av forvaltningsselskapet kan du finne på nettstedet vårt.

  Etter installering av en ny elektrisitetsforbruksmåler konto, eller eieren av kraftselskap abonnenten bør så snart som mulig å ringe en spesialist, som kontrollerer driften av anordningen og holde dens forsegling.

  Uten disse prosedyrene, er en ny strømmåleren ikke satt i drift.

  Å kalle en spesialist bør kontakte ledelsen eller strømleverandør og betale for tjenesten leveres i henhold til kvittering.

  Etter installasjon av et nytt apparat og dens tettende innehaver utstedt lov av fyllinger, som bør gis til forvaltningsselskapet for beregning av prisen på elektrisitet.

  Sørg også for å holde pass av en ny strømmåleren, der datoen for fabrikken testing på hensiktsmessigheten av produktet, og loggen, noe som indikerer frekvensen av instrumentet sjekker.

  Således, hvis strømmåleren er plassert på avsatsen, eller holdt i kommunale boliger, blir den nye enheten utgjør privilegium av kontroll eller kraftselskap.

  Hvis telleren er satt til eieren av leiligheten, den nye enheten kostet ham en betydelig mengde, og på jobb når du fjerner og installerer et nytt instrument bør følge strenge regler satt av forskrifter og lover.

  På reglene for erstatning av elektrisitet kan du lære fra videoen:

  1
 • Leave a Reply

  4 + 2 =