W e tapet på veggen

3D bakgrunnsbilder - tredimensjonale tapet på veggene, hva slags det er, hvordan og hvor du kan kjøpe lim

Verdens står ikke stille, 3D-teknologi har blitt en del av våre liv og gradvis dekker mer og mer av sine felt. Spesielt gjelder det interiøret tapet 3d.

3D-filmer, 3D-spill, malerier, tegninger på asfalten 3D - en mest levende eksempler på hvordan du kan oppleve bulk bildet på et flatt underlag.

Husker du seeropplevelse av sin første 3D-film? Enig, det er utrolig, fantastisk, veldig spennende! Det er en komplett følelse av virkelighet og du ikke unna, men innenfor denne virkeligheten! Det virker, har man bare å låne en hånd, og du kan ta alt du ser.

3d veggtapet - tredimensjonalt bilde

Du ønsker å skape en virkelighet hjemme? Nå har det blitt mulig takket være 3D Mural. Det første først ...

i temaet 3d interiør interessert? Vi oppfordrer deg til å lese ikke mindre interessant materiale for dekorasjon - 3D veggpaneler.

3d bakgrunnsbilder - dette stort volum bilde til veggene, faktisk, et nytt ord i feltet av dekorative materialer. Deres viktigste funksjon er at de skaper effekten av 3d, tredimensjonale utseendet på bildet. Bilde hvis flyet går til veggen rett inn i rommet.

Fordeler med 3D Photo:

 • slitasje;
 • lett å vaske en hvilken som helst detergent;
 • neppe misfarget med tiden;
 • ikke-toksisk, dvs. laget av miljøvennlige materialer;
 • brannsikre (ikke brennbart behandlet primer).

Disse bakgrunns oppfyller alle moderne krav til etterbehandling materialer, vil tjene deg i flere tiår.

Hva er 3D bakgrunnsbilder - fordeler og ulemper

1

Kanskje deres eneste ulempen er at over tid, kan det mønsteret du blir lei!

Det er verdt å merke seg at kjøper 3d tapet på veggene kan ikke alle, fordi det er ganske dyrt topcoat. rekke priser for høyt og avhenger av størrelsen, kompleksiteten av bildet, grunnmaterialet, Photowall arter. I tillegg til ferdige løsninger, kan vi bestille en 3D bakgrunn av praktisk talt alle størrelser.

3D bakgrunnsbilder i interiøret, eller hvor du kan bruke

Omfanget av tapet med volum bildet er ubegrensede.

 • I restauranter, barer, hoteller. Dette rommet design vil overraske besøkende med sin originalitet.
 • I nattklubber. Hvis en øredøvende spor og spill av lys for å legge til et tredimensjonalt bilde fantastisk rundt omkretsen av rommet - effekten vil være er fantastisk.
 • I noen boliger. I barn med tredimensjonale tapet barnet ditt vil føle deg i et eventyr. I et lite rom med 3D-bilde bakgrunnsbilder kan være visuelt utvide plassen. En romslig rom disse bakgrunnsbilder vil bidra til å dele det opp i flere soner. Føl deg fri til å dekorere sine bad og kjøkken - dette belegget er fuktbestandig. 3D bakgrunnsbilder er perfekt ikke bare for vegger, men også til taket. Realistisk bilde av den glitrende stjernehimmelen eller et fantastisk landskap vil glede noen.
 • I reklamebransjen. Dine reklameplakater med et 3D-bilde av terrenget på steder med høye mennesker vil tiltrekke seg oppmerksomheten til potensielle kjøpere er mye raskere enn vanlig.

Dermed 3D bakgrunnsbilder - universell dekning for veggene, som kan brukes universelt.

Videre er stoffet med tredimensjonal effekt som brukes til å lime den ytre overflate av rommet. På bildet under den opprinnelige og svært kreativ idé til utformingen av garasjen gate.

3D bakgrunns på garasjeporten

Mural med tredimensjonal effekt kan være standard, enkelt og panorama.

navnet taler for seg selv, utvalgsstørrelse tapet. På en slik tredimensjonalt bilde er ikke tapet er valgt, som regel, geometriske former, eller mønstre av abstraksjon, uten at utvalget mønster.

Standard 3D bakgrunn (roll) med rød ornament Standard 3D bakgrunn (rullende) med en grønn ornament

Representere en bestemt del av bildet ved en vilkårlig bredde (mer nøyaktig, forutbestemt) størrelse. De kan brukes ved liming til veggen som et separat element eller dekorert kontur ramme.

3D bakgrunnsbilder enslig effekten av flyten 3D bakgrunns ensom i svart og hvitt

Den mest populære og utro type tapeter. Hele denne kluten som er laget for å lime på hele vegger eller to. Lengden av en slik vev kan være flere titalls meter. Leilighetene de er plassert rundt omkretsen av rommet.

Panorama 3d bakgrunnsbilder - Forest Panorama 3D bakgrunnsbilder - nattehimmelen

Siden vi snakker om tredimensjonalt bilde, er det verdt å merke seg ytterligere 2 typer tapeter - fluorescerende og LED.

vil se fluorescerende tapet er veldig imponerende. I dagslys - en konvensjonell tredimensjonal tapet med lysende mønster. Men med utbruddet av mørket blir de forvandlet: begynner å avgi en myk, flytende lys.

Identifisere en viktig rolle i bruken av ulike tapeter spille lys. Det gir lysrør, som også kalles svart lys. Takket være dem, blir bildet særlig realistisk, i live.

Fluorescent tapet på veggene med volumetrisk bilde Fluorescent vegg tapet

Vel, de mest interessante i denne serien er LED bakgrunn (med LED-bakgrunnsbelysning).

Vi kan si det er hele elektronisk system, som består av et stort antall lysdioder, slik bildet til å endre mange ganger som ønskelig, og humør.

Det mest interessante er at med den eksterne eller mobile applikasjoner kan du velge ønsket farge, lysstyrke og komposisjon hver gang radikalt endre utformingen av rommet.

LED-veggtapet Effekter LED-Bakgrunn for vegger

Derfor er det nødvendig å fastsette, LED-bakgrunnsbilde av kinesisk produksjon avvek ikke pålitelighet, samt veien til å installere og vedlikeholde.

Bakgrunnsbelysning 3D tapet på kjøkken forkle

Salg og produksjon av denne type tapet er engasjert i utskriften bedrifter. Den enkleste måten å bestille via internett tredimensjonale bakgrunn.

I tillegg til den foreslåtte standard design, kan du bestille tapet med en eksklusiv historie, eller i deres eksisterende skisse (for eksempel et fotografi), eller bruke tjenestene til en spesialist, som er basert på ønskene skape en ny historie med en tredimensjonal effekt. Selvfølgelig vil du måtte betale for eksklusivitet, men resultatet er verdt det!

Og ikke glem når du velger et 3D-bilde bakgrunns: deres stil bør være i samsvar med den generelle design idé rommet.

Teknologi liming 3D Photo skiller seg lite fra stikker vinyl eller non-woven tapet. Men du bør arbeide nøyaktig, fordi skade billigere dekning vil bli lei. For å sikre at alt gikk bra, hold deg til anbefalingene.

 1. Svært viktig rolle staten veggen. Det må være helt glatt, splinter-fritt, ruhet og andre defekter. Ta vare på det på forhånd (for å fjerne gammel tapet, kitt hullene og annet forberedende arbeid).
 2. Panoramic tapet krever spesiell oppmerksomhet. Lime krever ikke bare nøyaktighet, men å fremme ytterligere 2-3 personer.
 3. Siden 3D tapet limt rygg mot rygg, og ved den minste avvikelse av tredimensjonal effekt er brutt. Derfor, i første omgang "tørr" legge ut alle brikkene på gulvet for utarbeidelse av hele bildet.
 4. For å eliminere muligheten for avvik, begynne liming volum Photo med korrekt kode - bruk nivå (nivå påføring, glatt trekke en vertikal linje på det sted hvor den vil bli forankret bånd). Som du vet, det viktigste riktig starter, vil resten av bandet faller flatt.
 5. Bruk klebemiddel for tunge tapeter, som påføres veggen (ved tapet påføres lim trenger ikke).
 6. Se opp for temperaturkontroll i rommet, ideelt + 20-25 grader. Naturligvis, bør det ikke være noen utkast og ekstreme temperaturer. Dessuten er disse kravene lagres som under liming og etter hennes i løpet av dagen.
 7. Kantskjæringen bare etter fullstendig tørking.

3D foto tapet på veggene - er en universell topcoat, som dekorere, live opp ethvert rom og gjør den unik. Prøv det, gå videre og slå sine drømmer til virkelighet!

3D bakgrunnsbilder - Bilde av interessante alternativer

Kreative 3d veggtapet - fotavtrykk Kreative 3d veggtapet - knyttneve avtrykk 3d veggtapet - zoo-skapende

3D bakgrunnsbilder i ungdoms rom 3D bakgrunnsbilder på soverommet 3D bakgrunnsbilder - fjell, juv Wall 3D bakgrunnsbilde med sikte på en rund steinblokker 3D bakgrunns effekt murverk mørkt Mural 3D Eiffeltårnet på soverommet Bakgrunns 3D i interiøret stuen Volumet Mural - Abstraction Volumetrisk Mural på veggen - creative kort 3D foto tapet på veggen - sportsbil 3D foto tapet på veggen - Hulk

Kommentarer (0)

Informasjon prosjektet med å bygge et hus med sine egne hender. Full eller delvis kopiering av materiale er kun mulig etter avtale med administrator

Original 3D tapet på veggene - bilder for et levende

Tredimensjonalt bilde er alltid interessant å lese. Volum, fargeeffekter, illusjonen av total innlevelse i løpet av maleriet gir fantastiske følelser. Effekten av 3D-bilder kan fungere for avslapning eller, tvert imot, på toning kroppen. Vakre bilder bidra til å lindre trøtthet, psykisk stress, eller bare ta en pause fra informasjon overbelastning. Vanligvis bildet i den praktfulle som lar de minste detaljer. For stuen trendy 3D tapet er den beste løsningen for vegger som kan ses i bildet innsendt interiør som er slående i sin skjønnhet og naturlighet av bildet.

3D tapet i duse farger i interiøret stuen

Takket være 3D-tapet i rommet for å skape akkurat den atmosfæren som har blitt unnfanget. Festlig, koselig og komfortabelt interiør vil glede og eiere og gjester i huset. Tredimensjonalt bilde, inn i rom med veggen i stua, vil fange all oppmerksomheten, og straks midt i emnet bildene. Denne designen vil være et godt emne, gjenstand for visning og emulering.

Hvert tema på bakgrunnsbilde med 3D-bilde av godt utformet og lett å bli en del av designprosjektet. Videre er slike tapeter lim ikke bare på veggene, men også delvis i taket eller dør. Det viktigste er å finne ut hvordan de vil bli kombinert med taket ferdig, gulv, møbler og tekstiler. Disse bakgrunns -god løsning ikke bare for å skape et nytt interiør, men også for dekorasjon. Ved å velge en passende bilde og erstatte noen tilbehør, kan du få en helt ny stue. Tid og kostnader i dette tilfellet vil være minimal.

3 D tapet å bidra til å bringe en original innvendig plass

3 D tapet i lyse farger bidra til å visuelt forstørre stuen

3 D bakgrunnsbilder er ikke kostbar måte å gjøre plass originalitet

Konseptet er avledet fra det 3D tredimensjonale. Dette er tredimensjonalt. Hvert objekt kan betraktes som en tredimensjonal, fordi den har tre dimensjoner - bredde, lengde, høyde. Tegning på mur skapt takket være spesiell teknologi og tredimensjonal grafikk. Når denne prosessen er alltid fremover, kan vi forvente at i nær fremtid, vil mange dekorative materialer har lignende egenskaper.

Definerte bestillinger krever kundens valg av et bilde og lage stoff tapet på spesialmedier. Mural stue interiør på bildet har et 3D-bilde på bekostning av spesielle partikler som reflekterer lys og refracting det i riktig retning. I tillegg til å velge bilder til en slik bakgrunn bør være klar over det spesielle lyset og reglene for sin plassering. Regnes det beste alternativet med UV-lamper. De bidrar til kapasiteten av bildet på veggen. Disse enkle triksene vil bidra til å fullt ut vise skjønnheten og realismen i moderne Photowall.

Bredformatbilde har et visst volum. Det er dette volumet er årsaken til deres popularitet. Følelsen av levende bilder på veggen inne i rommet overraskelser og fortryller. produksjonsteknologien er lik etableringen av bilde bakgrunns:

 • Modellering av mønsteret på datamaskinen,
 • Match farger ved hjelp av spesiell programvare;
 • Utskrift på rull basis.

Summer tømmer 3 format D

Et stort steg på tapetet i stuen

3 D tapet godt valg for liten stue

Papiret kan være av flere typer - fleece, vinyl eller papir. 3d bakgrunn delt inn i flere typer:

 1. Standard. Bilder uten matchende figuren. Det kan være design, geometriske figurer, smykker;
 2. Singel. Denne selvstendige malerier eller små fragmenter, som kan limes til veggen eller rom partisjon. De kan være utformet i rammen og har forskjellige størrelser;
 3. Panoramic. På disse lerreter plassert globale bildet, og disse varierer betydelig i størrelse. Monteres direkte på veggen og gjøre noen scener er veldig realistisk;
 4. Fluorescent. Lite rom Glow in the Dark er oppnådd på grunn av innholdet av spesifikke stoffer i maling på tapetet. Når du bruker lysrør om natten bildet blir fantastisk;
 5. LED. Slike baner som typisk anvendes sammen med en ytterligere belysning. Det er hele systemet opereres ved fjernstyring og endre bildet av den menneskelige vilje. Det er den mest kostbare og kompliserte i design.

Store blomster på tapetet i stuen

Ornament 3 D format vil være en god en for å leve

For glans på overflaten av tapet, er det laminert. Flate med en matt virkning generelt ha en ru overflate. De beste materialer for produksjon av de dyreste luksusartikler er viskose og silke. Og for å øke slitestyrke og styrke spesialbelegg.

Widescreen image designere er vant til å løse flere problemer på en gang - lys design, korrigering størrelsen på rommet, unionen av alle elementer av innredningen i samme stil:

 • Store volumetriske bilder pryder en hel vegg eller noen av delene. For eksempel, for separasjon av rommene i sakspartier;
 • I mindre rom slike bilder lett gi optisk forstørrelse plass;
 • For mer naturlige fargen på veggene bør være i ensartet lysspekteret. Varme nyanser gjør rommet mer komfortabel og mer romslig kaldt;

Varme farger gjør stuen så komfortabelt og koselig

Hovedvekten i stuen anbefales å kun 3 D tapet

Viktig! Den generelle begrepet stuen bør bare opprettholdes 3d bakgrunn. Det er bedre at bildet på veggen var en videreføring av et felles tema, snarere enn et separat objekt skrikende.

 • Abstrakte malerier er ideelle for en modernistisk eller et rom i stil med hi-tech. For mer akseptable klassikere panoramabilde. Selvfølgelig må panoramabildet i samsvar med lovene i sjangeren på tvers av stuen;
 • Noen varianter 3d tapet perfekt eksistere sammen med vegg trepanel eller dekorative listverk.

Ved utarbeidelse av underlag for å stikke 3d bakgrunn, sørg for at alle flater blir glatt. Selv små defekter kan skade bladet og bryte bildet. For fastgjøring av vegg er valgt klebemiddel som er påført direkte på veggen. Når det arbeides med 3D-tapet til vegger i overensstemmelse med temperaturkontroll og overvåke fravær av trekk. På bildet noen eksempler på design for stuen.

Et utmerket utførelses 3 vil være D-mønster med grønn vegetasjon

Bright aksent i en hvit stue i form av roseblader

Store blomster på 3 D tapetsere stua vil gi friskhet

Ideer for interiør med 3d bakgrunnsbilder

Når dekorere et rom vanligvis vurdere sitt formål og i samsvar med den valgte stilistiske retning. Stue kan ta på gjennomføringen av ethvert kreativt prosjekt. De romslige hus den har mange besøkende, og er åsted for en rekke helligdager. I små leiligheter i tillegg til mottak av gjester, er det et yndet sted å sosialisere familien. Noen ideer er ganske enkel å implementere:

 • snødekte fjellutsikt i blå og hvite farger. På den ene siden, de blå nyanser av god for den mentale tilstanden til en person, raskt beroligende og tuning på virksomheten humør. På den annen side, blir rommet i den kalde skyggen en oase av friskhet i den varme årstiden, øker lite rom;
 • Plassen temaet gjenspeiles i en av vegger og tak. Mystiske planeter, tåker, stjernebilder og skip tilbyr hele plassen i rommet for å støtte dette temaet. Dette muliggjøres ved vanlig vegger, laminat grå-beige toner, innebygd lyskastere;
 • Panoramautsikt fra husene og hagene er den perfekte bakgrunn for plassering av stoppede møbler i stuen. Sittende på sofaen, kan du få full følelsen av å være i skogen ved en foss. Eller i hagen blant blomstrende syriner,

Forest Trail 3 D tapet er en utmerket ett for sitteplasser

Sea bølge i interiøret stuen

 • Bilder av kvelden byen vil skape en atmosfære av velvære på taket av storbyen eller lett støtte stemningen i partiet;
 • Azure strand på veggen, kurvmøbler, tropisk tre og teppe gjentar fargen på sand vil skape en illusjon av tilstedeværelse på kysten. Passende musikk og cocktails vil bidra til å slappe av etter en hard dag med leilighet eiere;
 • I stuen av en ung jente er ganske passende lyse malte blomster, sommerfugler og dekorasjoner. Sett med farget myke puter, fine stoler, gull og sølv innlegg møbler skaper en romantisk og drømmende stemning;

Store roser er et utmerket alternativ for stuen til en ung jente

Delikat kirsebær kvister dekorere enhver stue

 • Museum bilde av et gammelt slott eller kunstgalleri er egnet for elskere av fred og komfort. Klassisk stil naturlig vedta disse 3d bakgrunnsbilde;
 • Den romslige stuen er store land hus brukt 3d bilde store blomster. Avhengig av fargen på interiøret kan det være te roser, hvite krysantemum blomstrende felt eller bilde;
 • For å leve i en øko-stil, er håndtegnet bilde valgt eller regnskog landskap med fosser, dyr og blomster.

Chic foss i stuen på 3 D tapet

Når du velger en bakgrunn er det nødvendig å fokusere på størrelse, høyde og grad av lysstyrken i rommet. De små rommene er for store bildet er ikke veldig aktuelt, da det vil skape effekten av knusing. I motsetning i store rom små mønstre er tapt, og vil se ut av sted. Det er mulig å ta hensyn til designere råd om bruk av bilde bakgrunns i interiøret:

 • Den lille stuen er bedre å bruke tapet med et visuelt perspektiv. Lim dem bedre på hele området av veggen. Denne teknikken gjør det mulig å utvide den maksimale plass;
 • Ømfintlige pastellfarger redusere den undertrykkende virkningen av et stort tall, og den mørke delen av rommet optisk beveger seg bort;
 • Interiøret er romslig stue med mye sol kan du bruke noen bakgrunnsbilder. Et stort bilde, kropps tekstur, flerfarget glitter eller lett kan innpasses på en hvilken som helst vegg. Det eneste å legge merke til er møbler. Hvis bakgrunnen er lys, er møblene bedre å velge en mer beroligende farger. Derimot, hvis en lys aksent til møbler, slik at tapet ikke skal dra på all oppmerksomheten. Glans er akseptabelt på bakgrunn på veggene på siden av vinduet. I direkte kontakt med blending av lyset synes å forvrenge bildet;
 • For separasjon av rommet inn i soner bør velges mønster i overensstemmelse med betydningen hvert sted. For avslapping og riktig restitusjon er egnet landskap, bilder av planter og dammer. For rommet, ment for mottak av gjester, organisk passer inn i abstrakte malerier, bilder kveld byer.

Covert i en liten stue

Byen om natten i et lite rom

3d Moderne belegg har de fordeler som er umulig å ikke ta hensyn. De oppfyller sikkerhetskrav og er produsert for ethvert prosjekt. Også ha visse egenskaper:

 • holdbarhet;
 • Beskyttelse mot UV-stråler. Takket være denne lange beholde et attraktivt utseende og ikke visne,
 • Lett våt omsorg;
 • Ikke-toksiske;
 • Hemmet ved behandling med en spesiell forbindelse.

Wallcovering med 3D opprinnelige volum gjør enhver stue. Du kan slå alle fag. Vil det være en sommerkafé og blomst felt, elv eller stranden, er det bare viktig å velge riktig møbler og interiørdetaljer.

Seashore i stua vil bidra til å stupe inn i sommerstemning

Inndelingen i seksjoner er stor hjelp å øke og oppdatere rommet

Den lille stuen er anbefalt å bruke 3d bakgrunn i interiøret, som vist på bildet. Separate områder vil øke og oppdatere rommet.

Tips! Se på tredimensjonalt bilde er verdt på forhånd. For å bli effektiv og bildet volum, er det nødvendig å se på avstand. Hvis rommet er for lite, kan 3D-effekten ikke vises.

Hvis du ikke kan holde 3d tapet på veggen, bør du vurdere muligheten for å plassere dem på taket, dør eller møbler. Levd opp til taket, må du bruke en modell av fluorescens linje. Vil være de mest spektakulære bilder av himmelen. Den visuelle effekten er oppnådd, interiøret oppgradering garantert.

3D veggtapet: et bilde-katalog av interiør, design teknikker i design av

I markedet for etterbehandling materialer er stadig dukker opp flere nye elementer, og avtale i et så stort område er det ikke lett. Denne artikkelen drøfter i detalj slik en populær form for etterbehandling materiale som 3D veggtapet: et bilde-katalog av ferdige løsninger vil demonstrere all informasjonen. Vil også ta opp de fordeler og ulemper, de viktigste typer bulk Photo, hvordan de skiller seg, og hvordan du bruker dem i det indre av leiligheten.

3D-bakgrunnsbilder er ofte brukt for innredning av ulike rom

Funksjoner av bruk av 3D-bilde bakgrunnsbilder for vegger

Det er mange måter å gjenopplive lei rom design. En av de mest praktiske, effektive og rimelige alternativer - 3D veggtapet. Bilde eksempler vise hvordan dramatisk forandret flate takket være tapet.

Mur på veggen stand til å endre visuell persepsjon

Selv om 3-D bakgrunns passer perfekt i nesten alle design, størst inntrykk de gjør på avstand. Imidlertid kan Internet finne flotte eksempler på bruk av stereoskopisk bilde bakgrunnsbilder i det indre av små leiligheter eller gostinok. Det viktigste å velge riktig bilde, størrelse og farge på tapet, og intelligent plukke et sted for dem i interiøret.

Tredimensjonal tapet med bildet av trærne er ideelt for naturelskere

For å forsterke effekten kan være lenger unna ultrafiolette lamper, for eksempel lamper eller BLB-Wood lampe. Deres utsendte lyset er knapt merkbar for det menneskelige øye, men det gir dybde og realisme. Installere disse lampene kreve noen økonomisk utlegg, men effekten av tredimensjonale bilder av den opplyste i rett vinkel, er rett og slett uforglemmelig.

3D bakgrunnsbilder på veggen - en trend i interiørdesign

De viktigste fordelene med 3D Photo

Mural med 3D-effekt er karakterisert ved god motstandsdyktighet mot slitasje og tilfredsstille alle krav til brannsikkerhet. De er laget av miljøvennlige materialer, og de er godt passerer luft, kan de brukes selv i barnas rom. Disse bakgrunns er ikke redd for fuktighet, skitt, ekstreme temperaturer, ultrafiolette stråler, og deretter omsorg for dem vil ikke skape noen problemer - lettest vaske av smuss konvensjonelt vaskemiddel eller en enkel såpe og vann. Deres levetid lengre enn 10 år, og over tid de ikke brenner og ikke miste sitt opprinnelige utseende.

3D bakgrunnsbilde med bildet av havet gir muligheten til å nyte den fantastiske utsikten hver dag

3D Bakgrunn svært dekorative. I motsetning til konvensjonelle Photo så populære for noen tiår siden, kan de ikke bare pynte rommet, men også for å skape en illusjon av virkelighet avbildet i disse bildene.

Volumetrisk bakgrunnsbilde med bildet av fjellet

3D bakgrunnsbilde-like "skyve" veggen, fest dybde på plass, og dermed lett skjule feil planlegging. Med deres hjelp kan du visuelt forstørrer rommet, utvide den smale korridoren, heve et lavt tak. Beautiful 3D bakgrunnsbilder på veggen (bilde på internett ressurser tilbyr mange interessante løsninger) vil være et sentralt element i design, og i en stor hall og i en typisk korridoren, som ofte ikke kan finne noe sted for de fleste små møbler, og heller ikke for komplekse design ideer.

Vanntett og vaskbare 3D bakgrunnsbilder til badet

De blir også ofte brukt for å skille rommet i funksjonelle områder. Dette oppnås ikke bare på grunn av størrelsen eller bilde, men også på grunn av sin farge løsning.

Hver leilighet vil være unik med 3D tapet på veggene. Kataloger Photo sendt på spesialiserte områder, for å gjøre det riktige valget. Disse nettstedene tilbyr ofte sine kunder med å utvikle tilpasset bakgrunnsbilde. Når alle spørsmål er avtalt, tar svært tredimensjonal trykkeprosessen bare noen få timer.

Ved hjelp av 3D-malerier i et moderne interiør

I 3D-tapet har visse ulemper. Til tross for det relativt enkelt å liming, må overflate under dem være omhyggelig for-linje med hverandre. Noen felles, jettegryte eller grov vil gjøre til intet alle sine fordeler, inkludert effekten av realisme. Som for tapetsering veggene med bilde bakgrunnsbilder, i de fleste tilfeller, med litt erfaring, kan du gjøre uten hjelp av fagfolk. Men i den prosessen du må sørge for at materialet gikk veldig greit, uten forvrengninger. Men installasjonen av visse typer bilde bakgrunns uten fagfolk fortsatt ikke nok.

Tre-dimensjonale malerier - en fantastisk og utrolig kunst

Nyttig tips! 3D-bakgrunns er laget av polyester, slik at når å lime det anbefales å benytte lim for tunge bakgrunns. For ekstra sikkerhet, kan du legge PVA.

Mural med 3D-effekt kan visuelt endre ethvert rom

3D bakgrunns vanskelig å kjøpe på Biltema. Som oftest må de bestilles på spesialiserte nettsteder som tilbyr ulike utskrift selskaper. Disse nettstedene gir detaljert informasjon om valg av bilder, prisen på 3D-tapet på veggene og sin rette søknad.

Vakker vegg landskapet i utformingen av soverom

Forresten, er dette høy pris en av sine ulemper. Det er flere ganger høyere enn prisen på konvensjonell tapet og varierer avhengig av:

 • 3D-type bakgrunnsbilde;
 • bildets kompleksitet,;
 • en trykkemetode;
 • grunnmaterialet (fleece, vinyl, stoff).

Populære print for utskrift på tapet - Heroes favorittfilmer

Enda dyrere er bakgrunnsbilder, tilpasset, selv om det er mulig å velge i dette tilfellet, ikke bare bildet (det kan også være din egen skisse eller bilde), men størrelsen på lerretet. Generelt er den høye prisen på behandling materiale kompenseres med lang batterilevetid og enkelt vedlikehold.

3D bakgrunnsbilder - dette er et nytt ord i feltet av dekorative materialer

3D bakgrunnsbilder for vegger: et bilde-katalog av grunnleggende typer, egenskaper og måter å skrive ut

Nettbutikken tilbyr et bredt spekter av 3-D tapet på veggene. Kataloger av bilder og priser på disse områdene er imponerende i sitt mangfold. Dette abstraksjon, og urbane landskap, og naturlandskap, flora og fauna, plass, tapet fantasy eller anime stil, fantastisk imitasjoner av dyre etterbehandling materialer, og mer. Men alt dette kan reduseres til noen få grunnleggende typer. Og deretter bestemme hva som er best egnet for en bestemt interiør, vil bli mye enklere.

Mur trykt på visualiserer strandpromenaden

Oftest følgende typer 3D-Photo:

 • enkelt;
 • standard;
 • panorama;
 • fluoriserende;
 • LED (LED-bakbelyst bakgrunn).

Eiffeltårnet bilde vil bringe i det indre av en spesiell fransk chic

Enkelt 3D bakgrunnsbilder, pleier å ha klare grenser og strengt spesifisert størrelse. Faktisk er det et fragment av tegningen, et enkelt element av innredning, slik at de ikke lim over veggen. Den er designet for å skape en lys aksent i rommet. Ofte er det videre separert ved hjelp av farge grenser eller listverk i en ramme.

Enkelt 3D-bakgrunnsbilder i gutterommet

Standard bakgrunnsbilder er kjent for ruller alle slag og tegne på dem ser ut som en repeterende tredimensjonal geometrisk mønster, etnisk eller floral print, abstraksjon. Dette gjør at deres bruk i vanlige hjem og i private hjem, for eksempel bakgrunns ikke krever strengere regulering av figuren og er svært enkel å installere. De lime over alle veggene i rommet eller isolerte funksjonelle områder. Standard bakgrunns tillate effektivt å slå plass, øke eller redusere den. Det er den mest demokratiske når det gjelder pris utsikt volum tapet.

Standard bakgrunnsbilde med en tredimensjonalt bilde

Panorama tapet er et enkelt stoff, som bare lime over hele veggen eller et helt rom rundt omkretsen. Er stor (ofte overstiger flere titalls meter). På grunn av kompleksiteten i denne type installasjon å lime tapet skal gi fagfolk, på grunn av den ekstra økonomiske kostnader, men resultatene er verdt det.

Den opprinnelige utskrifts en bygate på en vegg i interiøret

Panoramic tapet endre rom ugjenkjennelige, "presser" sine grenser, fremme de samme 3D-effekt, noe som skaper en illusjon av ekte realisme - oftere det er urban, rural eller naturlandskap, klar blå kveldshimmelen eller havet.

Panorama 3D malerier på veggen på soverommet

Fluorescerende spesialbelagt bakgrunn (inneholdende fosfor) sammensetning, manifestert bare i mørket. Bilde brukt til det, dupliserer grunnleggende mønster på tapetet. Av seg selv, skaper selvlysende maling en 3D-effekt som sådan. Hun kan håndtere selv de vanlige bakgrunnsbilde.

Barnas Mural med bildet av tegneseriefigurer

Som for bilde bakgrunnsbilder 3D, den dagen de vil se ut som vanlig panorama tapet, og om kvelden på grunn av sammensetningen, og lysrør vil lyse opp rommet forsiktig helle blålig lys. Det ser spesielt imponerende på bakgrunnsbilde med bildet av natta bylandskap, havner, galakser, havdyp.

Fluorescent bakgrunnsbilder er en god løsning for å gi interiøret et uvanlig og interessant utseende

Vær oppmerksom! På grunn av belysning om natten, fluoriserende stoff som ofte brukes som tapet til veggene i planteskole. Foto-kataloger på nisjenettsteder viser mange gode løsninger fint utskifting av standard nattlampe. Imidlertid kan bakgrunnsbelysningen ikke slås av, hvis det er, for eksempel, vil begynne å forstyrre søvnen eller irritere over tid. Derfor, om ikke å sette disse bakgrunnsbilder i barnehagen, eller si, soverommet - en Moot.

Fluorescent Mural skildrer byen om natten

LED tapet, faktisk, er ikke tapet. De er et komplekst system som består av mange små, innebygd i en spesiell LED chip. Ved hjelp av fjernkontrollen, eller mobil, kan du enkelt endre lysnivået, farge, fargetone, og selv selve bildet. Disse bakgrunnsbilder er godt egnet som et ekstra høydepunkt.

3D bakgrunnsbilder i det indre av barnas rom for gutten

I motsetning til fluorescerende, kan LED-tapet installeres trygt på barnas rom. De vil perfekt takle rollen som nattlampe, og når barnet sovner, kan de slås av. Ulempene ved dette etterbehandlingsmaterialet er det høye kostnader og kompleksitet av installasjonen (det må kun gjøres av fagfolk).

Foto bakgrunnsbilder med originalt bilde

Ved bestilling i en nettbutikk, i tillegg til ønsket bilde, type tapet, deres egnethet til størrelsen på rommet og designideen, bør du være oppmerksom på utskriftsmetoden. Det avhenger av det, hvor mettet og holdbart vil være fargene på bakgrunnen.

Abstraksjon på veggen skiller seg ut mot bakgrunnen av det hvite interiøret

Bilder skrives ut med:

 • blekk, reagerer på ultrafiolett og under sin innflytelse absorbert godt inn i lerretet. Denne metoden for utskrift brukes oftest, fordi den gir mest kontrast og rik på farge, og har også en god holdbarhet;

 • øko-løsemiddel blekk. Dette er en spesiell blekk, som inneholder et løsemiddel og lite pigmentpartikler. Blekket er preget av en ubehagelig, men ikke veldig sterk lukt, og lar deg skrive uvanlig langvarige bilder med høy oppløsning, selv på vinylflater, men de tørker lenge.

Fascinerende på veggen ser bilder av farger i makrofotografering

 • latex blekk. Øko-vennlig, tørr umiddelbart etter påføring, opprettholder den opprinnelige fargen og utseendet i lang tid, men ikke forskjellig i skarpheten av bildet. På grunn av den høye temperaturen som kreves for utskrift av høy kvalitet, er de ikke egnet for tapet, hvor substratet ikke er termisk stabilt.

3D-veggpapir med bildet av en gammel stige i et interiør på et bad

ZD-papir i et interiør: bilder av stilige beslutninger

Den største fordelen med 3D-bakgrunnsbilder, i tillegg til den anerkjente estetikken, er deres evne til å forvandle rommet uten anerkjennelse. De gir deg mulighet til å slå ledig plass - visuelt utvide eller redusere rommet, heve eller senke taket, markere funksjonelle områder eller lage en lys spektakulær aksent.

Panoramabilder av byer er svært populære

3D-bakgrunnsbilder i design av restauranter og kafeer

På grunn av sin funksjon er tredimensjonalt tapet ideelt ikke bare for private leiligheter og hus, men også for restauranter, barer, kaffebarer, shopping og underholdningssentre. Ifølge statistikk bidrar 3D-bildet til å øke attraktiviteten til en slik institusjon, og noen ganger - to ganger.

3d veggpapir i det indre av en kafé

Dette er ikke overraskende, fordi disse tredimensjonale tapetene gir kafé eller restaurant en individualitet, en spesiell sjarm, hjelp uten overflødig innsats for å overholde en felles stil. For eksempel er japansk tapet temaer, fra elegante hieroglyfer og en klassisk japansk hage eller dam med et lysthus til et natt Tokyo-panorama, egnet for en sushibar eller en japansk restaurant.

Bildet på tapet "strømmer" effektivt inn i stoffet på sofaen

De mest fordelaktige 3D-veggpapirene ser i de store rommene, med de store takene. Det er sant at selv en liten bar av de som ofte utstyrer seg i et kjellerom, vil leke med nye farger, hvis veggene i den er trimmet med fluorescerende 3D bakgrunnsbilder med undervanns temaer. Det finnes tusenvis av løsninger, og det er ingen hindringer for kundens fantasi, bortsett fra den endelige prisen.

Lyse veggpapir med et bilde av en sjøbølge

Det er interessant! Optisk illusjon, laget av 3D bakgrunnsbilder, har lenge blitt en uavhengig turistattraksjon. Over hele verden er museer av tredimensjonale illusjoner opprettet. En av de mest berømte er Optisk-Illusory Museum i Busan (Sør-Korea).

3D fotografering i design av leiligheter og hus

Oftest i kataloger og nettsteder er eksempler og bilder av 3D-tapet på veggen i en leilighet eller et privat hus. Dette skyldes de allerede nevnte fordelene ved dette etterbehandlingsmaterialet - estetikk, holdbarhet, evnen til å transformere plass. Selvfølgelig er det store foto bakgrunnsbilder dyrt, men gitt deres ekstremt lange liv, vil disse kostnadene betale seg med interesse.

3D-papir ble det nåværende funnet for designere

Volumetrisk tapet passer for nesten alle rom. Du kan lime inn 3D-bakgrunnsbilder på veggen til hallen (bilder på Internett tilbyr mange eksempler), et barnerom og et soverom, kjøkken og bad. Det viktigste å vurdere størrelsen, hensikten og stilen på rommet.

Veggpapir, utvide plass, i utformingen av en moderne leilighet. Hvordan velge bakgrunnsbilder for hvert rom. Bildene er mest fordelaktige for små rom. Fotovegg i moderne interiør.

I en liten leilighet eller et hotell bør du ikke dekke en eller flere vegger med panoramabilder. Fra en kort avstand vil det ikke være noen effekt, og selve rommet vil bli enda mindre og mer ubehagelig. Men enkelt monokrom eller med en lys farge aksent små bilde bakgrunnsbilder vil være ganske passende. Du kan også bruke standard 3D-bakgrunnsbilde med en abstrakt eller geometrisk utskrift, men dekk dem med bare en vegg. For eksempel, hvis rommet er smalt og langt, er de limt en lengre vegg. På grunn av dette blir plassen bredere, og dens totale proporsjoner vil utjevne.

Enkeltbelegg i det indre av en liten leilighet

For romslige leiligheter gjelder samme regler. Ikke bruk fluorescerende tapeter i soverom eller barnehager. For en stund vil det blå lyset som de sender ut i mørket, like, men når det blir lei, blir det umulig å slå av det. Av denne grunn er det bedre å plassere LED-bakgrunnsbilder i et barnehage eller soverom, og fluorescerende er mer egnet for andre rom. De vil se bra ut i hallen og på badet. Volumetrisk tapet er ikke redd for fuktighet, kjemisk eller mekanisk påvirkning, og på badet vil de hjelpe til med å slappe av og nyte fred, ro og vannprosedyrer.

3D tapet kan forvandle ethvert bad

Fluorescerende bakgrunnsbilder er ideelle som tapeter for taket. Også en god løsning er å holde slike 3D-bakgrunnsbilder til kjøkkenveggen. Bilder på Internett tilbyr svært originale eksempler på fluorescerende bakgrunnsbilder til spisestue eller forkle sone. Enkle eller panoramabilder i bakgrunnen i fantasi og anime, med tegneserier av tegneserier og eventyr, egnet for barn.

Foto bakgrunnsbilder i det indre av et barnerom for en jente

Et stort åpent rom av fantasi åpner en 3D-bakgrunnsbilde til veggene i stuen. For dette rommet kan du bruke nesten alle slags 3D bakgrunnsbilder - fra single til LED. Spesielt effektiv vil være her for å se panoramabilder med urbane, landlige, seascapes, samt abstraksjoner og bilder av rom.

Panoramic 3d bakgrunnsbilder er en fin måte å transformere et rom uten mye innsats og tid investering

Det er viktig å huske at 3D-bakgrunnsbilder vil bli en del av interiøret i mange år, så de bør velges ansvarlig for å få rommet til å se harmonisk og å tilfredsstille innbyggerne med utseendet i mange år.

Veggpapir: katalog av bilder av faktiske og stilige varianter

Vaskbar bakgrunnsbilde til kjøkkenet: En katalog med fotodesigner for interiørdesign

Veggpapir, utvide plass, i utformingen av en moderne leilighet

Fresker på veggen: foto, priser, katalog av interessante ideer til dekorasjon

Kombinert bakgrunnsbilde i hallen: bilder, design 2017-2018 og populære designteknikker

Bakgrunnsbilder: Fotointeriør med interessant design

Super! Noe veldig vellykket, noe er ikke i det hele tatt i emnet, men i utgangspunktet - veldig kul!

1

Leave a Reply

9 + 1 =