Bugs på kjøkkenet bilde og navn

Små svarte feil på kjøkkenet - hvordan du kan beskytte matforsyninger fra skadedyr

Med insekter i ditt hjem kan møte selv de mest krevende elskerinne. Ingen er immune mot kjøp av korn eller tørket frukt forurenset av skadedyr. Hvis tiden ikke eliminere "ubudne gjester", kan de vises selv på gulv og vegger. Lær hvordan å håndtere feil i rumpe, og hvordan å hindre gjentakelse.

På kjøkkenet avlet bugs ↑

Årsaker til "ubudne gjester» ↑

Små svarte feil på kjøkkenet kan oppstå på grunn av uærlighet produsenter ikke behandles grits i henhold til reglene, og som et resultat av feil oppbevaring kjøpte produktet.

Selv kjøp av bokhvete eller ris i en forseglet emballasje ikke gir en fullstendig garanti for sikkerhet, kan slike gryn også bli smittet av insekter

Feil kan "bevege seg" beholderen med kornene av tilstøtende flasker som står på en hylle. Te, tørket frukt, pasta, mel, krydder - alt som kan tjene som mat for insekter.

De viktigste varianter av kjøkken skadedyr ↑

Brune biller er opptil 3,5 mm føde 4 ganger i året. Infiserte biller kan være en hvilken som helst mel og stivelse. Biller gjøre produktet klumpet og uegnet for konsum.

Mill og bakeri - den vanlige habitat av disse insektene. Kjøkkenet mukoedy komme sammen med foreldet mel. Mukoeda hunnen legger sine egg i gapet mellom hyllene og i foldene av pakking poser. Insect gjengir 2-3 ganger i året, varigheten av sitt liv - 3 år. På bildet under kan du se i melet bille - mukoedov.

Biller og larver mukoeda

Denne pest lengde på 2 til 4 mm, lys eller mørk brun kan mates mer mangfoldig. Menyen kan omfatte: frokostblandinger, te, mel, kjeks, kaker, nøtter, tørket frukt, medisinplanter. Når feilene får for mye, kan de bli sett selv på veggene. Hvis du har noen insekter på kjøkkenet, et bilde med navn bidra til å identifisere dem.

1

Insekter trives i fuktig og varmt miljø

Finne tørrlast i samanfletta klumper, web, eller larve kokonger, kan vi snakke om penetrasjon inn i kjøkken møll. Såkalte brød, Måltid Moth. Butterfly møll ikke spiser korn, frittflytende produkt, det er behov for å legge sine egg.

Så snart larvene, spre de over kjøkkenet på jakt etter et sted å bygge en kokong.

Mole kan raskt "ta over" kjøkkenområdet. Derfor, så snart som mulig å begynne å forholde seg til "fienden"

Viktig! Ved kjøp av korn, ta hensyn til integriteten til emballasje og holdbarhet. Ved den minste tvil, avstå fra å kjøpe.

Insect elsker bønner, spesielt den hvite varianten. Weevil tas i korn, spise bort alle næringsstoffene.

For å beskytte bønner eller erter fra korn i poser med bønner sette fennikelfrø

Hva er risikoen for forurensede produkter ↑

Mange stiller spørsmålet: "Er det mulig å spise korn i maten etter fjerning av biller?". Eksperter anbefaler ikke å lage retter fra bortskjemt mat skadedyr. I prosessen med livet i insekter forlate sine ekskrementer og skall av larver. I tillegg, biller spise kjernen korn, og den gjenværende del blir bitter og får ubehagelige lukter.

Viktig! Etter å ha spist bortskjemt mat kan forekomme allergiske reaksjoner og fordøyelsesbesvær.

Hvis kjøkkenet hadde små bugs må starte en stor rengjøring og en gjennomgang av alle skap, bokser, brød binger og beholdere for korn. Selv om du eliminere synlige insekter, kan sprekker forbli i påvente av deres larver.

I varmen av hjemme lokaler i løpet av kort tid fra de infiserte insekter raspolzutsya produktet over hele kjøkkenet

 1. Gryn blir oppvarmet i ovnen i 20 minutter ved 60 ° C, og hell deretter over i en tett lukking krukker. Ved oppvarming kornbiller dør, men en ubehagelig muggen lukt i bakdel fortsatt. Dessuten, med slike prosesserings proteiner og vitaminer tapt produkt.
 2. sunne ernæringseksperter anbefaler å forlate pakken med bokhvete eller ris i fryseren i noen timer. Hvis Falsk krupp infisert skadeinsekter vil gå fortapt, men fordelene vil bli.
 3. Å kvitte seg med feilene i bønner, suge bønner i saltet vann, og skyll med vann flere ganger. Ødelagte korn flyter opp til overflaten, og de kan lett separeres fra hele og uskadde korn.
 4. Etter identifisering av insekter kjøkkenskap, vask med vann og såpe, den har de desinfiserende egenskaper. Etter at tørke overflaten eddik løsning. Spor og låsene skap kan parboiled.

Tips: Du kan bruke insektmidler (all mat er først nødvendig å fjerne fra kjøkkenet) for skadedyrbekjempelse i trange rom.

Opprettholde orden og renslighet på kjøkkenet, kan du minimere risikoen for insekter

Hvis kjøkkenet avlet bugs, uten anger kast klart bortskjemt mat - de vil ikke gi helsemessige fordeler. Sørg for å utføre et sett av tiltak for desinfeksjon skap og hyller.

 • Ikke kjøp for mye korn, ikke lagre den i plast eller papirposer. Glass eller plastkrukke med et tett lokk - det beste alternativet for lagring av bulkprodukter.
 • Sett pod tørr varm pepper eller lobules par av rå hvitløk i hver beholder med gryn - biller slike lukter ikke liker. Noen husmødre satt i korn knuste fedd pulver før koking grits vaskes.

Tørre sopp, rosen, bonner er fornuftig å holde i vakuum potten for lagring av produktene

 • På bunnen av beholderen, plasserer strien posen med salt og laurbærblad. Salt viser desinfiserende egenskaper og absorberer fuktighet. Du kan også bruke en tørr sitronskall eller kastanje - alt som frastøter insekter.
 • Mat skadedyr liker ikke metallgjenstander. Sett i krukker med løs matvarer stykke folie eller et vanlig metall skje.
 • Fra tid til annen tørke kjøkkenhyllene med eddik. Vasket skap ikke glem å tørke.
 • For lagring av bulkprodukter ved hjelp av lukking av glass eller plastbeholdere.

Council. Det er folk rettsmidler for skadeinsekter. Bland borsyre, sukker og mel i like proporsjoner. Lå verktøyet på kabinettet hyllene i pantry.

Hvor og hva du trenger å lagre korn ↑

En av årsakene til utseendet av brune bugs på kjøkkenet - et brudd på vilkårene for lagring av korn.

 • Veid bokhvete, ris og nudler kan lagres i seks måneder, hirse gryn - 3 måneder, mais - 4 måneder.
 • Mel kan lagres på sokkelen år, havregryn - 7 måneder. Langtidslagring i polert basmati ris - 18 måneder.

Riktig tilberedt frokostblanding er ikke bare velsmakende, men også nyttig. Dette gjelder bare for høy kvalitet, ingen angrep av korn

 • Semule lagret i beholdere av tre eller stoff poser med bånd. Ris er egnet glassbeholder. Havregryn optimalt lagret i en krukke i kjøleskapet. Bokhvete tørket i en stekepanne og er lagret i en metallbeholder.
 • Nøtter og tørket frukt skal oppbevares i kjøleskapet, ikke på sokkelen av skapet.
 • Hold bokhvete eller ris kan være i en lin pose, som er nødvendig for å binde. Før bruk må posen være dyppet i kokende vann med salt (5 Art. Skjeer av salt til 1 liter vann) og tørkes.

Viktig! Alltid kast produkter som har utløpt, for å forebygge forekomst av feil i kjøkkenskapet.

Feil i mel: gjenkjenne fienden ↑

Slik beskytter du aksjer fra insekter ↑

Høy fuktighet og høye temperaturer - de optimale betingelser for utvikling av noen insekter. Etter noen dager i de infiserte skadedyr krupp eller larver av melbiller kan vises. Derfor, hvis ditt hus eller leilighet har et tørt og kjølig rom, er det best å lagre bulkvarer som er i den.

Som for ethvert materiale som brukes til å dekorere vinduer for Roman blinds trenger omsorg. Før du sletter roman nyanser, les informasjonen.

Hvordan vaske romerske persienner: de små triks for perfekt resultat

Utseendet til leiligheten er det ikke programomtaler som maur ikke bringe lykke - disse insektene kan spre seg gjennom kjøkkenet og klatre inn i den mest bortgjemte.

Hvordan bli kvitt maur på kjøkkenet: effektive tradisjonelle metoder og effektive insektmidler

Hvem drømmer ikke om en stor og romslig kjøkken, hvor det er over alt? Drømmer, og satt opp i utgangspunktet har en familie på 5-8 kvadratmeter. .

Bugs på kjøkkenet: hvordan bli kvitt uønskede gjester

For å hindre at billene 'vert' på kjøkkenet, for å bli kvitt dem umiddelbart Denne ubehagelige fenomenet som bugs på kjøkkenet, det skjer uansett hvor ofte du har utført generell rengjøring. De vises ut av ingensteds. Faktisk, i kjøkkenskapet skadelige insekter kan enkelt migrere direkte fra butikken - i en pakke med en frisk korn eller mel.

Ofte feil er funnet i poser med mel og kornprodukter. Ofte tar de opp residens i bønner. Settling i ett frø, kort tid biller protochat alle korn.

Airtight emballasje produkter - garanterer ikke at innholdet ikke parasitter. I ditt hjem, vil de være i stand til å få direkte fra fabrikker og kornsiloer.

Flygende fugler kan bevege seg i en nabo kjøpte i bulk fra korn, pasta, tørket frukt.

Parasitter i form av insekter kan komme til kjøkkenet på noen måte

I tørr rumpe avgjort apotek bille, en liten bille og rødt mukoed:

 • rød mukoedy - en liten, omtrent 2 mm i lengde, insekter Coleoptera rødbrune med lange antenner. De er tiltrukket av produkter med fuktighetsinnhold mer enn 15-17%. Hans vitale funksjoner de forurense korn og andre matvarer. Et karakteristisk trekk ved arbeidet er mukoeda flukt dem å sile melet;
 • små biller - små brune biller ca 3 mm med en kort bart. Kommer inn på kjøkkenet med mel eller stivelse, hvor bort på sporene og beholdere med andre produkter. Etter det, bli kvitt dem vil ikke bli lett. Bortskjemt beetle matforsyninger bli klumpete utseende. Deres bruk kan føre til dårlig fordøyelse og forgiftning;

Mat ødelagt av små biller, er i form av klumper Red mukoedy svært liten, kan skade ikke bare produkter, men også kjøkkenutstyr

Apotek bille er spesielt maktsyk og kan også ende opp i tobakk

 • apotek bille - den mest glupske og altetende blant andre arter av biller. Representere insekt til 4 mm, har sitt legeme en sylindrisk form brune nyanser er dekket med hår. De hjemsøke rumpe, bønner, mel, te, kaffe, kjeks, nøtter, dyrefor, og selv tobakk.

Hvordan vise bugs har slått seg ned på kjøkkenet?

Så snart du oppdager at kjøkkenet hadde små bugs, bør iverksettes tiltak umiddelbart i mat. Parasitter ikke bare ødelegge aksjene dine, men også begynner å formere seg. Hvis du ikke får dem med en gang, bli kvitt dem så vil det være mye vanskeligere.

Hvis du ikke viser umiddelbart ved påvisning av parasitter, de til slutt okkupere kjøkkenet og kvitte seg med dem vil være svært vanskelig

Hvis billene oppvokst i små tall, og har blitt funnet på en gang, kan du prøve å lagre korn. Dette vil kreve:

 • Sile det gjennom en sikt;
 • Varm ovn ved en temperatur på 100 + ... + 120 ° C;
 • Før matlaging suge i saltet vann, og skyll grundig.

Dessverre er denne metoden ikke gjeldende bønner. Hvis pakken noen korn boret parasitt larver er sannsynlig å leve lenger og til andre.

Graden av angrep av insekter code produkter er høy, slik frokostblanding er bedre å kaste bort, så de ikke blir en kilde til spredning til annen mat og ikke skadelig for helsen til familien din.

Hvordan bli kvitt mukoedov og biller?

Selv når en bortskjemt produkt er kastet, er det sannsynlig at parasitten kan legge egg på kjøkkenet. For å bli kvitt dem, trenger du:

Følg den trinnvise instruksjoner som vil bidra til å bringe disse små baktalere:

 1. Skyll kjøkken skap med varmt vann og eddik flere ganger.
 2. Korn, som ikke vises insekter, fjerne "karantene" i kjøleskapet eller på balkongen.
 3. Hvis du etter en uke produktet forblir ren, legg dem i glasskrukker med lokk.
 4. Skap lå hyller laurbær og skrelte hvitløksfedd, dørene til limet tape muskat.

Glassbeholdere, som inneholder korn, for profylakse bør rengjøres en gang i måneden. Dette tiltaket vil bidra til å beskytte mot fremveksten av larver på veggene i kokekar.

Bli kvitt bugs i rumpen (video)

Å kvitte seg med vinkelsliperen, er det nødvendig å blokkere tilgang til både produkter og sine bortgjemte paradiser. For å gjøre dette:

 1. Forsegle gulvet sprekker, vinduskarmer, trevarer og møbler.
 2. For lagring av korn, bønner og andre bulkprodukter, bruker hermetisk lukkede beholdere.
 3. Sweet, tørket frukt lagre dem i kjøleskapet.
 4. Hjelp bli kvitt den jeksel drill, det må brytes ned på hyller og i skuffer.

For å bekjempe billen jeksel bør være nøye reparert sprekker i gulvet Nedbrytning på hyller og i skuffer drill vil hjelpe å bli kvitt billen jeksel

For å hindre utseendet av parasitter på kjøkkenet, bør bulkprodukter lagres i lufttette beholdere

Til ubudne gjester ikke lenger avlet, frokostblandinger etter kjøpet sted for to dager i fryseren, så pepret dem i en glassbeholder med lokk. Ved rengjøring påvises gapet ble umiddelbart tatt opp med kokende vann. Vask kjøkken møbler du trenger såpe og natron. Etter det, skap, bord, hyller, tørk eddik løsning.

Bli kvitt skadeinsekter (video)

Skriv ut parasitten er vanskelig, men mulig. Jevnlig gjennomføre forebyggende tiltak, og selv da de sannsynligvis ikke vil rote nesen inn stedsnærværende rumpe.

Hvem er de - de små brune bugs i leiligheten?

Menneskelig tiltrekker seg mange insekter. Gunstige forhold eksisterer i rommet fører til rask gange, rask økning i sine tall. Hva du kan forvente fra den lille brune bugs som angrep en leilighet? Hvilke verktøy å bruke? Og hvorfor de var i huset? Hvordan du raskt bli kvitt uønskede gjester?

Hvem er disse feilene, og der gjør

Brune eller sorte små bugs i leiligheten - det kozheedy. Insekter kommer inn i rommet gjennom vinduer, sprekker i veggen, gulvet vents. Hyppige occupier leiligheter biller sett i multi-etasjes bygninger. I tillegg kan bille komme inn i hjemmet på klær, hår, sko.

Kozheedy betraktet de farligste fiender av museer, arkiver, biblioteker og oppbevaring av papir. Forårsake betydelig skade på naturlige stoffer, tepper, pels og skinn. insekt livssyklus inkluderer:

 • egg
 • Larva alderen 5;
 • dukke;
 • Imago.

voksent insekt kroppsform oval, mindre enn 5 mm. Maling av brunt eller svart. Imago bor mindre enn larver i alle ledd. Kvinne velger for egglegging steder med ujevn overflate eller bust. Det kan være tepper, stoff, pels, ull, artikler folder. Reproduksjon perioden varer fra april til juni. Kozheedy som sterkt lys, så ofte i de infiserte lokaler kan bli funnet i vinduskarmen eller i nyanser lamper. De befruktede Hunnen legger egg i grupper for 2-10 dager. For 10 dager, er det maksimale antall egg 100 stykker. Etter fullføring av avl bugs oppdrag dø. Egg er avlange, hvite og svært liten - ca 2 mm. Varighet embryo utvikling er avhengig av omgivelsestemperaturen. Det kan vare fra 2 til 55 dager.

Hjem kozheedy flere arter. Noen foretrekker å leve i stue, soverom, kontor. Andre gjøre veien til kjøkkenet og lagre mat. Spesielt farlig larver. Den voksne billen kan beite på plantesaft, eller selv gå uten mat. Et karakteristisk trekk ved alle teppet bille biller er at de liker å tørke. Bad, toalett de ikke tiltrekker. Brown bille lite trekk, mens rørende bena vippet opp. I tider med fare blekner. Etter egglegging voksne billene dø.

Larvene begynner å lete etter mat, og vanskelig å spise rett etter ble født. Inntil det øyeblikket av oppveksten de trenger å gå gjennom 5 stadier av utviklingen. Gjennomgå molting, endring fra en larve til en bille. Lengde larver på den siste etappen på ca 7 mm. Kroppen er dekket med tykke fibre, noe som ligner den sølvfisk. Larven av slekten Anthrenus liker å være på overflaten av trekket, klær. Larvene av slekten Attagenus bor i tørrlast matvarer. De kan bli funnet på bunnen av bokser, pakker, på tepper, under parkett. I motsetning til voksne biller teppet bille, ikke larven ikke liker sterkt lys. Den lever i skyggefulle områder, er det lite lys eller mørk.

Antallet hamskiftinger og den totale varigheten av larveutvikling avhengig av mat, fuktighet og temperatur. Den mest gunstig område fra 20 til 30 grader. Under vanskelige forhold, kan larven være i en tilstand av relativ ro, når utviklingen er stoppet. Siste molt fullført pupation. puppe fase varer i 4 til 20 dager. Unge biller valgt fra puppe, forbli i "vugge" i flere dager. Deretter begynner å søke etter en partner for parring. I løpet av året klarer å vises første generasjon biller bille.

Det var feil i leiligheten - alle beboere har mistet fred. Ukjente skapninger fanger frykt, er det uklart hva du kan forvente fra dem. Skader fra bugs i leiligheten er i materielle skader og mat. De kan skade dyre møbler, bøker, tygge tepper, pelsprodukter. Spesielt lider strøk. Kjøkkenet wade, vesker, dårlig forseglet krukker med korn, mel, bokser. De kan leve i skap, brød binger, på hyller. Selvfølgelig kan korn rengjøres ved biller, larver fjernet. Men eggene forblir.

Spesielt farlig for menneskelig avføring biller. Komme inne, sammen med matvarer forårsake allergi. Gi reaksjon vanskelig. Dette kan være en normal rødhet, utslett, eller astmaanfall, hoste, tegn på forgiftning. Frykt biter små bugs er ikke verdt det. Menneskelig hud for dem er av ingen interesse. Selv dømme etter navnet, kan det være mistanke.

Larver ødelegge naturlig ting på samme måte som muldvarp. Gnager hull, skjær villi. Ikke se den voksne billen er mulig å tenke at å drive en muldvarp. Kontrolltiltak er like, men har sine egne særtrekk.

Hvordan bli kvitt små bugs

Hvis det var feil i leiligheten, er det ikke nødvendig å vente til de spiser de siste støvler eller møbeltrekk av sofaen. Å ta nødvendige tiltak for å umiddelbart. Ved bruk av kjemikalier, kan du bli kvitt dem raskt. Minst like effektivt kan være folks kampmetoder. Ved utførelse av avlusing rom veggen og baksiden av møbler blir behandlet med en høyde på 1,5 meter fra gulvet. På denne feilen habitat området slutter. Ovenfor gjelder giften gir ikke mening.

Ødeleggelse av biller i møbler, klær og interiør elementer

 1. Folks metoden, som gjør det mulig å bli kvitt skadedyr uten store anstrengelser - frysing. Bug varmekjære skapning. Men det bærer en ganske lav temperatur. Å drepe bugs av frost, er det nødvendig å kjøle leiligheten til -11 grader. På dette nivå opprettholde temperaturen i 3 timer. effektiv metode, men har et par nyanser. Bug kan gjemme seg i en leilighet hvor som helst. Hold deg varm og i live. Gjennomføre prosedyren har et par ganger. Leiligheten må være forberedt. Fjern blomstene, dekker husholdningsapparater og utstyr. Beskytt varmesystemet. Ellers vil skaden være større enn for live feil i leiligheten.
 2. permetrin løsning kan beskytte klær, møbler og tilbehør for hele året. Fremstill en oppløsning av lav konsentrasjon - 0,005%. Middel er plassert inn i en sprayflaske eller en spraybeholder. Behandlet i en avstand på 20 cm fra overflaten. Betyr ødelegge den lille brune bugs og hindre deres ny fremvekst.
 3. Bli kvitt den lille brune bugs kan være termitt midler. Påfør insektspray. For eksempel, Reid, Raptor, møll, Armol, Clean House. Bli kvitt feilene kan være 2 timer. Men det er en liten nyanse. Eksperter har fastslått at de små bugs kan utvikle immunitet mot giftstoffer, og noen insektmidler er resistente. Hvis stoffet ikke fungerte, kan du prøve noen dager senere den andre.
 4. Påfør støv og pulver. Du kan bli kvitt den lille brune bugs og svart larver. Vanligvis gni hjelp av et belegg av møbler, stoff, stenket under gulvet, langs grunnkort. Pulveret blir fortynnet i vann, helles inn i en sprayflaske, og helles et middel til fjerntliggende steder.
 5. Bli kvitt de små bugs kan være tabletter eller fumigator. Slike stoffer er tilgjengelig for å drepe møll larver. Du kan bruke Molemor, møll, Nimol. Å spre ut over klær eller i skap på hyllene.
 6. Fra små insekter som dukket opp i tepper kan bli kvitt insektmidler basert på chlorpyrifos, alletrin, bendiocarb. Stoffer ikke ødelegge utseendet på tepper, ikke la flekker. Til å begynne med, bør produktet være vakuum, deretter behandlet med insektmiddel fra en spray. Til løsningen anbefales å legge insektmidler PPH. Slike stoffer redusere fruktbarheten i bugs.
 7. Å kvitte seg med små bugs i klær eller pels produkter, kan du bruke aerosoler. Produktet blir behandlet og plassert i en plastpose i et par timer. Da hang han opp på frisk luft for ventilasjon. Kommer også i tilfelle av profylakse. Først etter behandling gjøre uten ventilasjon.

Vanligvis, når det var feil i leiligheten, går du videre til inspeksjon av alle som er i huset. Noen ganger kan en grundig våren-rensing kan spare fra skadedyr og bruk av sprøytemidler er ikke nødvendig.

Å kvitte seg med voksne og larver, må du alle grundig støvsugd. Vis alle steder der støv samler søppel. Feil i leiligheten kan være overalt - fra baseboards til gulvet, til hyller og potter med blomster. Kjønn vasket med eddik, ammoniakk eller såpebasis. Voksen biller lenger oppfatter lukt enn larver. Men det er viktig. Posens innhold etter rengjøring må rengjøres og vaskes i varmt vann. Det kan holde egg.

Små gjenstander som kan begjære svart feil, kan tas ut i kulden, eller sende i fryseren. Etter tre Chasa ta ut. Alt som kan vaskes i varmt vann, deretter strykes med dampstrykejern. Spesielt oppmerksom sømmer og folder. Hvis det gjøres nøye, er det mulig å bli kvitt en rengjøring. For å hindre vaske gulvet med eddik i et par dager.

Bli kvitt de svarte biller og larver i matvarer ved hjelp av de samme midler som brukes til mat møll.

 • Hvis det er et insekt, er det nødvendig å utføre rengjøring av skap, på hyller der du lagrer mat reserver, mat.
 • Sjekk hele korn, mel, tørket frukt og nøtter. Bug kan være i noen produkter. Sterkt infiserte bør bli kastet ut. Med resten av behandlingen kan utføres. Sett i 2-3 timer i en fryser, eller stek i ovnen. Etter det vask godt, tørt. Dessverre, bør måltidet bli kastet ut. Fra bugs og du kan bli kvitt larvene, eggene forblir. Påfør produktet til fremstilling av produkter som ikke veldig fine.
 • Skap med eddik vaskevann eller ammoniakk.
 • Hvis tvil gjenstår, er det mulig å gjennomføre gnagere. Det er nok å bruke aerosol.
 • Nye matvarer, korn, bør oppbevares i en lufttett beholder.

Feil i leiligheten prøver å holde ute av syne, er et skjult liv. Enn komplisere prosessen med kampen. Larver av brun liten bug i ung alder er mer følsomme for giftstoffer. Raskt bli kvitt dem kan være i perioden fra mai til oktober. Å endelig bli kvitt bugs i leiligheten er det nødvendig å gjennomføre desinfeksjon av bygninger. Prestasjonsfremmende midler fra små insekter i leiligheten:

Sammensetningen av hver av dem omfatter en kontakt insekticid virkning. Etter kontakt med kroppen deksel feil eller sorte larver, forårsaker paralyse og deretter død. Under gnagere er nødvendig å ta forholdsregler. Obligatorisk personlig verneutstyr. Du må beskytte hendene med gummihansker, åndedrettsmaske eller respirator. Bruk en dress med lange ermer og bukser.

 1. Stoffet bør sprøytes inn i armens posisjon. Overflaten bør ikke være mer enn 20 cm. Vanligvis å bli kvitt insekter som tilbringer en behandling plass nok. Hvis live feil var i leiligheten en stund senere, og deretter overlevde egg. Vi må re disinfestation.
 2. Bruk av moderne insektmidler, som for eksempel Hangman, Het, kan beskytte lokalene for hele året. Microencapsulated narkotika forblir på overflaten opp til 6 måneder. I dette tilfellet, trenger ikke å gjennomføre reprosessering. Larver vil seg å dø etter fødselen.
 3. Etter gnagere lufte ut rommet i 2 timer. Deretter lage en lett våt rengjøring i leiligheten. Vask er nødvendig på de steder hvor det er mulig kontakt mellom hendene. I den andre - la for langvarig eksponering.

Dersom stoffet brukes på kjøkkenet, må matvarer være skjult i en plastpose i kjøleskapet. Eller ta med i et annet rom i leiligheten. Klær å gjemme seg i skapet.

Forhindre forekomsten av insekter i leiligheten kan være enkle tiltak. Dette er de grunnleggende regler som vil bidra til å bli kvitt unødvendige problemer.

 • I de varmere månedene, bør vinduene være et nett med finmasket.
 • Alle sprekker i reparert leiligheten. Du kan bruke gips, montering skum. Gjennomføre kosmetiske reparasjoner.
 • Ventilasjonslukene på nettet skal være. Dette er for å hindre fremveksten av insekter fra naboleiligheter.
 • Før du sender sesongens klær lagret i skap, behandle med en løsning av permetrin. Når det gjelder tid til å bruke den, forvask.
 • Om vinteren må du jevnlig lufte leiligheten. Sørge for periodiske temperatursvingninger.
 • Fur produkter for å behandle spray og sted i plastposer.
 • Med jevne mellomrom gjennomgå alle de tingene som er lagret i skap.
 • På hyllene i skapene kan dekomponeres tabletter fra møll, seksjon. Du kan også bruke urter med stikkende lukt, silnopahnuschih såpe. Lagt ut i hjørnene av skap hvitløk, lavendel.
 • Kjøkkenet opprettholde renslighet. Rydd opp smulene fra bordet, all maten i kjøleskapet eller skjule pakker. Korn og mel lagret i krukker med lokk, eller annen forseglet beholder.

Bli kvitt teppet bille i leiligheten kan være raskt nok, men å identifisere det øyeblikket da det var insekter i leilighetskomplekset. Pest skjult for menneskelige øyne, og skjuler godt i en rekke spor. Lettere er det å hindre fremveksten av forebyggende tiltak. Feil i leiligheten vil være å leve i lang tid, hvis du ikke tar tiltak på egen hånd vil ikke forsvinne. Tvert imot, vil utforske nye territorier i huset.

1

Leave a Reply

+ 75 = 76