Bugs på kjøkkenet

Hvordan bli kvitt bugs i rumpen. Effektive og trygge metoder mot insekter

Hvis du finner feil i kjøkkenet, kan du anta at matforsyninger som mel og korn har blitt truet.

Fjerne insekter vanlig screening kan ikke være, fordi biller eggene er så små som lett siver inn i åpningene på skjermen.

I dag vil du lære hvordan du kan bli kvitt bugs i mel og gryn raskt og uten bruk av skadelige kjemikalier.

Hvordan bli kvitt bugs på kjøkkenet: insekter

Typer kjøkken skadedyr

Huset ofte søke korn boremaskiner, mel biller, rød mukoedy og mat møll.

Apotek bille - en liten flygende insekter, lys brun i fargen. Beløpet de når 3 mm. Disse skadedyr er tilt tørkede bakervarer, samt kaffe, te, tørkede urter. I leiligheten de kommer i pakker med mat og drikke som er kjøpt for kjæledyr.

Som ofte i kjøkkenskapet kan du se mel bille. insekt lengde på omtrent 4 mm. Disse rødbrune skadedyr føres inn i leiligheten i poser med mel eller stivelse poser. Insekter er lett å komme til noen av boksen, som er frittflytende produkter. De avgjøre ikke bare hvetemel, men også i rug og ris mel i Hercules og semulegryn. Av og til kan de sees i bokhvete, tørket frukt og ris. Melbiller formere seg raskt. De legger egg i korn, mel, i sprekkene av bord og skap. Klekket skadedyr krype rundt i huset på jakt etter egnet mat.

Red mukoed - bille 2,5 mm. Huset får en lav kvalitet pet food. Insect foretrekker å spise korn, korn, mel eller forverret, luftfuktighet overstiger 15%. Hvis skadedyr er ikke hensiktsmessig for maten selv, det bare dør.

Mat møll - er en annen pest av mel og korn på kjøkkenet. Voksen insekt ser grå sommerfugl lengde på 10 mm. Hun opptrer i produkter som følge av feil håndtering og lagring. Også mol faller inn på kjøkkenet gjennom åpne vinduer eller ventilasjon. Det kan ofte sees i pakker med pasta, i te, kakao, tørket frukt i en pakke. På infiserte produkter finner du en tynn web og små gule ormer.

1

Mange er på jakt etter et svar på spørsmålet hvordan man skal bli kvitt bugs på kjøkkenet. Det faktum at produktene skadet av insekter avgjøre alle typer sopp og bakterier som kan forårsake allergi og selv forgiftning.

Hvordan bli kvitt bugs på kjøkkenet: metoder for kamp

Hvis kjøkkenet er infisert biller, må de umiddelbart trekke seg.

1. Dersom graden av mat skaden er ubetydelig, er det ingen grunn til å stresse for å kaste dem bort. Korn i dette tilfellet bør luke ved hjelp av sikter og varmet i en ovn ved ovnstemperatur på 110 ° C.

2. Dessuten kan lager skadedyr bli ødelagt hvis en dag for å sette den rest, som avgjort insekter i fryseren.

3. Hvis du finner feil og larver i bønner eller erter, kan du bli kvitt dem som følger. Fyll bønner med salt vann og la stå i noen minutter. Når larvene, og insekter selv kommer til overflaten, må vannet dreneres, og rene tørre bønner.

4. Alvorlig skadet av skadedyr bedre å kaste mat, siden å spise dem for mat, kan det føre til uopprettelig skade på helse.

5. Å glemme feilene, en annen i et bord eller kommode, må vi først bli kvitt larvene og insekt egg. Alle skap skal frigis fra produktet, og å tørke dem med en løsning av eddik. I en liter vann er tilstrekkelig til å ta en spiseskje av væske. Spilleautomater bokser trenger å helle kokende vann. Krukker i som er lagret mel og korn, bør rengjøres grundig såpe, og deretter å helle varmt vann. Hvis anvendte stoff poser, saltløsning egnet for behandling oppbevaring av mat. Trenger ikke å skylle, da feilene vil ikke bli satt ut igjen i sine egg.

Hvordan bli kvitt bugs i mel og korn: folk rettsmidler

Også for bekjempelse av skadeinsekter på kjøkkenet kan brukes folk rettsmidler:

1. Sparer av mel biller pyrethrum pulver. Dette verktøyet kan kjøpes på apoteket. Håndtere hyllene i skapene trengs en gang i uken til hele forsvinningen av skadedyr.

2. Kjøkken insekter kan ikke tolerere sterke lukter. Du kan få hjelp fra sitrusskall, hvitløk, laurbærblad og muskat. Ordne disse produktene på hjørnene av skapene etter rengjøring.

3. Bli kvitt maten møll vil duftende lavendel. Den kan brukes som en liten haug med duftende blomster, innpakket i gasbind, og lavendel eterisk olje, anvendt på en bomullsdott.

4. På steder hvor store korn og mel, sette bomull pads med aromatiske oljer av noen av disse urter: rosmarin, geranium, nellik, basilikum eller gran.

5 sprigs av malurt plassert i kjøkkenskap, avskrekke insekter.

6. Insekter vil glemme om dine produkter, hvis hjørnene av skap utvide friske blader av valnøtt, har en spesiell lukt.

Hvordan bli kvitt bugs i rumpen med hjelp av boraks

Borax - er et multifunksjonelt verktøy som er mye brukt i hverdagen. Med det kan du ikke bare perfekt rengjøre toalettet, men også effektivt håndtere mold, mus og insekter kjøkken.

1. Fra insekt i huset, kan du bli kvitt, og forberede ballene av en spesiell oppskrift. Ifølge den velprøvde teknikker trenger du følgende ingredienser:

Millet er en kaffekvern til å male på. Alle komponentene blandes i like deler og rulle ut disse ballene. Skap må først vaskes og desinfiseres. I hjørnene er i oppløsning fremstilte granuler. Fra tid til annen for å oppdatere dem.

2. Også fra insekter hjelper en annen blanding. For sin forberedelse vil trenge:

Komponentene skal være fint grind, helle på et stykke papir og satt i disse stedene på kjøkkenet, hvor insekter avgjort. Erfaring viser at etter en stund skadedyr er borte.

Disse metodene er ikke bare effektivt, men også trygt. Så, med de brune forbindelser ufarlig for dyr og mennesker.

Hvordan bli kvitt bugs i rumpen: forebygging

1. Hold kjøkkenskap og bord perfekt renhet.

2. For lagring av korn og mel, bruker en forseglet beholder.

"Reserve" 3. Ikke kjøpe produkter.

4. Fra tid til annen, en sjekk matforsyninger for tilstedeværelsen av insekter.

5. Også for lagring av produkter kan gjøre lerret poser. Deres før bruk bør kokes i en halv time i en sterk saltløsning. Progladte dem når de er tørre. I slike poser insekter ikke lenger zavedutsya.

6. Siden de fleste av skadedyr brakt inn i huset til butikken, etter å kjøpe korn det er anbefalt for en dag for å sette i fryseren eller varmes opp i ovnen. Under påvirkning av varme, vil larvene dø og ikke være i stand til å fylle kjøkkenet.

7. For å unngå nøtter og tørket frukt biller, oppbevare dem i kjøleskapet.

8. Sørg for at kjøkkenet til romluften regelmessig. Mange insekter kan ikke tolerere frisk luft.

9. Hvis du blir funnet i korn kjøpt eller insektlarver, er det best å kaste bort et slikt kjøp umiddelbart. Av denne grunn, ikke kjøpe potensielt farlige produkter til en lavere kostnad.

10. Luftventiler i leiligheten som skal repareres i forkant av finmasket.

11. Beholderen med korn er ønskelig å legge et fedd hvitløk. Smaken av produktet er ikke berørt.

12. Vær nøye med å vaske overflaten av tabeller og kjøkkenet har alltid vært tørr siden insektene trenger en konstant kilde til vann.

13. Ikke la i vasken i lang tid skittent servise.

14. De resterende gjemme mat i kjøleskapet.

15. Gjør vanlig kjøkken rengjøring.

Insekter på kjøkkenet - det er ikke en setning. Nå som du vet hvordan du skal bli kvitt de plagsomme skadedyr som griper inn matforsyninger. Ved hjelp av enkle tipsene, vil du glemme alt om svøpe kjøkken bugs.

© 2012-2018 "kvinner mening." Når du kopierer materialer - en referanse til kilden er obligatorisk!

Sjefredaktør i portalen Ekaterina Lova

E-post: [email protected]

Kontakt oss på: +7 (965) 405 64 18

Hvordan bli kvitt melbiller på kjøkkenet: effektive metoder og anbefalinger

Hvordan bli kvitt melbiller på kjøkkenet? Dette spørsmålet oppstår i tankene til enhver husmor påvisning av mange små insekter, opptar matforsyninger i skapet. Nok ubehagelig syn truer ikke bare ødela stemningen, men også delvis eller total avskjed med skadede korn. Du kan selvfølgelig prøve å spare minst noe av sikting gjennom en sil, men ... "Otsortiruyutsya9raquo; bare voksne, men utsatt deres egg, sure og som korn av mel, lett passere gjennom hullene i siktnettverket. Derfor er den beste til å finne en annen løsning på komplekse og ubehagelig spørsmål: "Hvordan bli kvitt bugs i rumpen en gang for alle"

Hvem bor på kjøkkenhyllene?

Hvis det var feil i kjøkkenet - hvordan bli kvitt dem raskt og effektivt? Vær oppmerksom på at søkere til innholdet i kjøkkenskap florerer: korn boremaskiner, mel biller, rød mukoedy, mat møll. Hver av disse artene, en gang under gunstige forhold, i stor grad ødelegger produktene og aktivt formeres. Hvordan bli kvitt bugs i kjøkkenskapet?

Apotek bille - små biller (opp til 3,7 mm i lengde), karakterisert utrolig overlevelse og fruktbarhet. De har en svart-brun farge av kroppen og en liten, fullstendig dekket med rustning hode. De voksne ikke mate: Skade på kjøkkenbeholdningen føre larvene. Trenger inn i næringssubstrat, de legge det i en rekke passasjer. Det er også forpupper seg, etter gnager på steder vugge makt. Forekomster bor i mel, av sine partikler limt baller og de vente ut konverteringsperioden hos voksne. I løpet av året, vokser ca 3-4 generasjoner apotek bille, finne ut hvilke aksjer kjøkkenet, vinduer, vegger, gulvplass er bare mulig med store klynger av galakser. Når små mengder av insekter er i spiselige substrat diskret og ytre ikke er vist. Apotek bille ikke krympe te, kaffe, urter, bok bindinger, grovfôr, knust korn blanding; la dem mye trekk og lå avfall.

penetrasjon banen bugs på kjøkkenet

Hvordan apotek bille kommer inn på kjøkkenet? Oftest er det brakt av eierne i en kjøpt produktpakker. Mest sannsynlig, at korn i hyllene først ble smittet av manglende overholdelse av produsenten av sanitære standarder for behandling og lagring av produkter. Dermed har gjort en lang vei fra lageret til butikken fanget i en pakke med gryn bugs falle til sluttbruker. Hvordan bli kvitt melbiller på kjøkkenet?

Auburn mukoed - for kjøkkenet lager skade

Ikke mot lager av forsyninger kjøkkenskap rød mukoed - et lite insekt (1,5-2,5 mm lang) rusten-gul farge, preget av stive vinger, dekket med silkeaktig hår lille kropp og stor avstand mellom trådformete antenner. Som apotek bille foretrekker "rabotat9raquo; i en industriell skala og bor i møller, korn og fôrvekster, bakerier, pasta fabrikker. Det strømmer på korn, mel og rotting korn, forutsatt at sistnevnte ikke er luftfuktigheten under 15%. I løpet av året under gunstige forhold, muligheten til å utvikle fjerde generasjon. Forventet levealder for voksne - 6 måneder. Samle grupper mukoed øker fuktighets matvarer forurense deres ekskrementer og skall av larver. Hvordan bli kvitt melbiller på kjøkkenet?

Mel bille: habitat funksjoner

Den vanligste innbygger av kjøkkenområdet er mukoed Surinam (unntatt mel bille) - rødlig rød bille, karakterisert ved små (3-4 mm) i størrelse, korte antenner, sterk armering, som beskytter baksiden og hodet og den lille underutviklede vingene. Ved gunstig temperatur på + 23-25 ​​° C den kvinnelige billen er i stand til å gi 4 generasjoner per år, med en tidsforsinkelse på 300-350 egg. I mest profilerte personer dette tallet kan komme opp i 1000. egg mel bille (korotkoovalnye, hvit) i rumpen ganske vanskelig å oppdage, siden de er dekket med en klebrig væske, raskt absorberende partikler av mel og støv. Mens hunnen er så fruktbart som produserer mur der det er mulig: i produktene, vev, i sprekkene av skap. Klekket larver umiddelbart gjennomgå på leting etter mat, lett gnage gjennom poser og bosette seg i lagrene av korn og mel - den mest foretrukne produktet. Flere lykkelig omstendighet at denne type insekt uavhengig regulere sine tall. Med en betydelig økning i sine voksne og larver lever på egg og puppe.

Ansamlinger mukoeda kan betydelig ødelegge matforsyning. For eksempel blir et måltid på en masse infeksjon gjørmete fargen blir klumpet, dårlig luktende og ubehagelig smak og generelt uegnet for forbruk. Produkter skadet av biller, er farlig for menneskers helse og kan forårsake allergiske reaksjoner, dysbiosis, og selv forgiftning. Hvordan bli kvitt bugs på kjøkkenet?

Hvordan bli kvitt maten av møll?

Ubehagelig overraskelse på kjøkkenet er å oppdage mat møll. Insekt sprer er ikke så aktiv som sin "kollegi9raquo, men legging av egg produsert i de mest uventede, ofte vanskelig tilgjengelige steder. Bestemme tilstedeværelsen av skadedyr bevingede mulig ved forsiktig eksamenslokalet. Vegger og tak kan du se de grå-brun kokonger; i forurenset mel og korn enkelt vise rosa larver. Slike produkter er ikke egnet for konsum, så du må del med dem. Du bør også si farvel til maten spises ved hjelp av en av metodene nedenfor.

Mel biller på kjøkkenet: hvordan å bekjempe

Når oppdaget i korn og mel midd skadedyr bør umiddelbart ta skritt for å ødelegge dem, ikke gir tid for reproduksjon og utvikling av nyklekkede fugler. Hvordan bli kvitt bugs i korn og mel på kjøkkenet?

En av effektive måter å ødelegge skadedyr er forurenset mat fryse i fryseren. Ikke mye skadet korn kan bli brent i en ovn ved en temperatur på 100-110 ° C i 10-15 minutter, etter granskes dem. Som forebygging er anbefalt å varme opp ovnen noen kjøpt korn, som de kan allerede være infisert med pest. Lett å fjerne bugs fra bønner og erter som krever helle salt vann i noen minutter. Når insektene dukker opp, bør vannet tømmes og rene tørre belgfrukter på en tørr klut. I alvorlige tilfeller gi bedre kast. Hvordan bli kvitt bugs i kjøkkenskapet på andre måter?

I størrelsesorden i kjøkkenskap

Operasjonen for å bli kvitt feilene vil bli vurdert helt komplett når man skal rydde opp i kjøkkenskap. For dette formål bør alle hyllene helt frigjøre innholdet, for å fjerne rester vekker korn, gapet fylles med kokende vann, på overflaten tørkes med eddikløsning (per liter vann - ss eddik). Deretter skap anbefales å gå en dag for tørking. I mellomtiden må du sette i orden kapasitet for korn: vaske dem med en løsning basert på såpe, hvoretter prosessen med kokende vann. Tøyposer, som ble lagret korn, bør behandles med saltlake og uten skylling, tørr.

Hvordan bli kvitt melbiller på kjøkkenet? For å unngå re-infeksjon feil hylle skap anbefalte å strø pulveret pyrethrumekstrakt - en naturlig organisk insektmiddel er trygt for mennesker og dyr, men det er en dødelig gift mot insekter. Produsert fra dolmatskoy kamille, slik betyr blokkerer bevegelsen av nerveimpulser, av hvilken grunn insekter hurtig lammet og dø. Behandling problem overflater kan også gjennomføres ved hjelp av en sprøyte der pour oppløst i vann pyrethrum. Fordelen med naturlig rettsmidler er at det vsepronikaemost: pulver enkelt å levere til avsidesliggende steder. Den eneste ulempen er manglende evne til å drepe insekt egg. Derfor utfører gjentatte behandlinger anbefales, med sikte på å bli kvitt den nyklekkede generasjon.

Hvordan bli kvitt mel bille på kjøkkenet tradisjonelle metoder?

Gjennomsnittlig hvitløk og laurbærblad er gode repeller kjøkken bugs. Nok bare å plassere på hyllene i skap eller i beholdere med korn og mel. Insekter også ikke kan tolerere aroma av muskat, så det anbefales å helle krydder på plaster og festet til innsiden av veggene i kabinettet.

Med korn bugs ganske vanskelig å kjempe, så de invadere kjøkkenet er bedre å forebygge. For å hindre slike skadedyr som apotek bille, red mukoed, mel bille, anbefales det å opprettholde konstant renhet på kjøkkenet, romluft regelmessig og sørge for at luftfuktigheten var moderat. Etter all fuktigheten - et ideelt miljø for avl biller.

Krupa - et produkt som hver kvinne er alltid prøver å kjøpe en aksje. Det forbrukes langsomt, sjelden kontrollert for integritet og renslighet. Og på denne tiden, kan det formere seg og utvikle seg skadelige insekter. Derfor er det ikke tilrådelig å kjøpe mel og korn i store mengder. Umiddelbart etter å kjøpe produktene skal kontrolleres med hensyn til nærvær av feil i løpet av dager i en fryser for å kjøle og deretter helle i hermetisk forseglede beholdere. bør ikke lagres i pakker av korn, fordi feilene kan lett tygge.

Tørket frukt og nøtter, er det ønskelig å holde i kjøleskapet. Med jevne mellomrom, bør korn og mel bli undersøkt for tilstedeværelse av insekter, for å helle ut på en tørr overflate i den hensikt å ventilasjon. Retter, i hvilken korn er lagret ved vasking skolding med kokende vann og tørk.

Utseendet av bugs på kjøkkenet - et problem eller et stikk?

Hvis bugs på kjøkkenet hindre du bor, scurrying i skap, bortskjemt mat og humøret, er det en alvorlig grunn til å bli kvitt dem. Først må vi finne et sted hvor de kom fra. Hvis du ikke gjør det, så ingen handling vil bidra til å fullt ut bli kvitt dem. Selv en enkelt gjenværende egg vil føre til at de vil bruke igjen og igjen. Steder lokalisering "hekkende" parasitter avhengige av sine arter.

Tre biller, samt mel, er ikke uvillig til å "holde" på kjøkkenet

Utseende og vaner kjøkken skadedyr

Bugs som hjemsøke kjøkkenet, ligner på hverandre, skjønt, og har ulik opprinnelse. Fordele mel (mukoed) og tre (jeksel) insekter. Begge artene er små, brune, som bor i skap og ødelegge produkter. Men mukoed elsker havregrøt og mel og Grinder - kjeks og tre.

I tillegg til de smakspreferanser bugs variere i utseende. Surinamese mukoedy lang, langstrakt, mørk brun, ligner på snutebillen. En mager kverner, mer avrundede og buede, med et lite hode, "skjult" under panseret kitinholdige. De har også brun, men en lysere nyanse. Hvis mukoeda farge kan gå til svart, jeksel, tvert imot, til gulaktig.

"Gjester fra Surinam", mel biller, der på kjøkkenet med alle typer korn: semulegryn, ris, bokhvete, hvete. De trenger ikke forakt bønner, tørket frukt, kjeks, knekkebrød. Bugs boremaskiner lever av brød, bagels, kjeks, tre og boksider. Små parasitter, når de er avlet på kjøkkenet, vil du være der for å ødelegge og formerer seg ved å legge egg i de mest uventede steder (i korn, kokebøker, kjøkkenskap i sporene). Bli kvitt det er ikke så lett på dem. Gjør deg klar for en hard kamp.

Ultralyd repeller gnagere og insekter

Nå 50% rabatt.

Beskytt dine kjære - bare 1390 rubler.

Forvise insekt med kjøkkenet ditt vil hjelpe vaskeflater blekemiddel

Først av forebygging: uansett hvor "ryddig" Hostesses var ikke, de er ikke immun mot motgang. Fordi det var feil i deres hjem er ikke på grunn av manglende hygiene. Og selv om alle glassene med frokostblandinger, te, urter og krydder er stramt, vil små Rogues finne en måte å komme dit (eller fra der). Alle tørket frukt og nøtter er best oppbevares i kjøleskapet, og frokostblandinger hvis mulig steke grundig og pakket tett. Og tillatt tøyposer, forbehandlet ved koking i en sterk halvtime saltvann. Det er nødvendig å finne og å dekke alle eksisterende hull og sprekker i gulvet, skap, tre vinduer og vinduskarmer.

Hvis alle de samme feilene er opphørt, må de utilsiktet utryddes. Bare ikke prøv å bli kvitt dem ved hjelp av kulde: parasittene er så motstandsdyktig mot temperatursvingninger som vil stå stille og -15 C, og 50 C. Forbered deg på å være at forurenset mat måtte kaste bort, selv om det var ikke mer enn en halv pakke. Skapene vaskes med en sterk løsning av Domestos (eller et annet kraftig klorholdig middel) eller tørkes med varmt eddik vann. Alle pakker på kjøkkenet, som visuelt forblir uberørt av insekter, pakkes i polyetylen og tas ut av lokalet i 2 uker. Denne nødvendige tvungne tiltaket er nødvendig for å være overbevist om fraværet av nylig lukkede biller. Hvis de ser ut, må rester av produktene kasseres.

Å bugs ikke er avlet igjen i hjørnene av skapene må utvides "lavrushku" eller skrelte hvitløksfedd. Et annet effektivt verktøy er malt Muscat: de er dekket med klebemiddelsiden av limgipset og plassert på steder med potensiell fare. For å bekjempe små parasitter, bør du kvitte seg med tørket frukt som ligger i det åpne. De er best lukket i bokser eller plassert i kjøleskap. Så, fullstendig frigjøring fra bortskjemte produkter og desinfeksjon av lagerkrukker og kjøkkenskap vil bidra til å overvinne angrepet.

Har du parasitter i kroppen din?

Signaler om utseendet på parasitter i kroppen din kan være:

  • svekket immunitet
  • hyppig tretthet
  • døsighet
  • mangel på interesse for livet - depresjon,
  • hodepine, samt ulike smerter og spasmer i indre organer

Hvis du føler hyppige plager, trenger du bare å utføre en antiparasitisk rensing av kroppen. Slik gjør du det her

Slike metoder vil ikke bidra til å kvitte seg med kjøkkenbugs, hvis de er skilt veldig mye. Det er nødvendig å bruke forskjellige desinfeksjonsmidler eller spesielle chalk og geler, som lammet nervesystemet av parasitter.

Legg til en kommentar Avbryt svar

Oppmerksomhet vær så snill! Kopiering av byggematerialer er kun mulig med tillatelse fra administrasjonen og med en aktiv kobling til kilden

1

Leave a Reply

− 1 = 2