Salongbord bilde

Sofabord i interiøret - 100 eksempler

Stuen er umulig å forestille seg uten sofaen eller TV. Men dere ser, er så liten og hendig element i interiøret, som et salongbord, legge hverdagen enda mer komfort og bekvemmelighet.

Han er i stand til å dekorere ethvert interiør. På stuebordet, kan du sette din favoritt avis eller magasin. Det kan tjene som et godt alternativ til kjøkkenbordet, hvis du ønsker å drikke kaffe eller te. Komfortabelt slapper av på sofaen med en avis eller et blad i hånden, kan du både drikke din favoritt drikke. I denne forbindelse, et salongbord - en uunnværlig møbel.

Sofabord - et fint tillegg

Dens fordeler inkluderer brukervennlighet, allsidighet, portabilitet og liten størrelse, som ikke roter opp rommet. ofte, kaffebord produsenter utstyre små hjul. Dette gjøres for bekvemmeligheten av transport tabellen. Dermed kan bordet ha en fast plass, og om nødvendig, kan du flytte den til ønsket plassering enkelt.

Sofabord brukes ikke bare i boligområder. De er veldig populære i mange mottak kontorer, skjønnhetssalonger, så vel som i andre venterom for komfort av besøkende. Det er veldig praktisk - og tar liten plass, og klarer med alle nødvendige funksjoner. På disse tabellene vanligvis er brosjyrer, magasiner, aviser, og de er veldig praktisk å servere kaffe eller te til gjester og besøkende. Selvfølgelig, utformingen av disse tabellene er litt forskjellig fra de som brukes i boliger og leiligheter.

Men for å salongbord servert en annen original møbel, er det viktig at den passer inn i den generelle stilen i rommet, legger en skjønnhet og raffinement. For dette formål, produsentene av møbler brukt i produksjon av ulike bord tilbehør og andre funksjonelle - estetisk elementer. Dette kan være krom, og diverse kant for å maskere et endeparti benkeplaten laget av laminert sponplate.

1

Før du kjøper et salongbord for rommet ditt, god Tenk, til hvilket formål er det du trenger. Kanskje du har tenkt å sette det alle slags små ting som er nødvendig. For eksempel, en bok, fjernkontroller og andre nødvendige duppeditter. Eller kanskje du planlegger å bruke det bare av estetiske grunner. La oss si at du putter på den en vase med blomster eller en potteplante, og kanskje har tenkt å plassere det noen figurer eller suvenirer.

Du vil kanskje bruke som et salongbord og et sted å lagre kosmetikk. Det kan tjene som serveringsbord, når det er nødvendig. Selvfølgelig kan en slik liten del av interiøret også brukes som nattbord på soverommet. I hvert av disse alternativene, må du salongbord forskjellig utseende og funksjonelle egenskaper.

Salongbord til smak

Nå la oss snakke om hvilke materialer som det er mulig å utføre salongbord, og de kan være svært forskjellige. Du kan kjøpe det ferdige produktet i butikken, eller du kan bestille oppfyllelse og eksklusiv modell av ideen din. Det hele avhenger av budsjettet. Den billigste anses i henhold til et salongbord laget av laminert sponplater. Det ser slags ting er veldig vakker og stilig. Etterligning av trevirke i stand til å passe inn i en hvilken som helst indre. Det ser bra ut i rommet hi-tech-stil bord laget av glass. Det vil skape en slags vektløs design. Men der det er små barn eller kjæledyr, dette møbel bør ikke settes. Selvfølgelig er det glass for fremstilling av et slikt bord underkastes en spesiell behandling, ved hvilken det er ganske vanskelig å bryte eller riper.

De dyreste alternativene sofabord laget av kostbare tresorter eller stor-behandlede metall. Vel, det kan ha råd til ikke for alle.

Svært populære kaffebord i den såkalte Tysk stil. De utmerker seg ved sin funksjonalitet og flott utseende. Ofte er de utstyrt med spesielle hyller og skuffer. Ofte folk kjøper kaffe tabeller, som under visse manipulasjoner over dem, forvandlet til en standard spisebord. Dette er en veldig praktisk og praktisk.

Det er bord, som på den tiden satt i et museum. De er utført i samme stil som "etniske". For sin produksjon naturstein og ben er ofte laget av smidde deler. Selvfølgelig vil en slik tabell passer ikke til ethvert interiør. Ja, og du flytter det er usannsynlig, fordi det er veldig tung.

kaffe~~POS=TRUNC bord~~POS=HEADCOMP De varierer i høyde. Det avhenger av de formål for hvilke en spesiell tabell som skal brukes. Tross alt, er disse møblene ofte brukt for arbeid, for eksempel, de plasserer den bærbare. I dette tilfellet bør bena på bordet økes.

Vi er sikre på at i hvert hus salongbord finne sin skjebne.

Salongbord for stuen - som å velge? Oversikt over nye produkter + 80 bilder

Eierne av små leiligheter, der plassen er vanligvis minst for stuen plukket opp et salongbord - en transformator.

Hva er han så god? Det er kompakt, lett å skjule, eller hvor i huset gjester, er dette bordet for å utføre den viktigste funksjonen til deres plassering.

De positive kvaliteter folding møbler elementer, nemlig salongbord for stuen.

Selv i sovjettiden konvertibelt salongbord til stuen ble den viktigste egenskap. Og enda noen titalls år, garderober stiler og tradisjoner i valg av møbler er de samme.

Et lite bord for å finne en plass i ethvert rom i hjemmet ditt, og dermed spare plass i rommet.

 • Han er allsidig og enkel å bruke. Materialer for produksjon av møbler allsidig stykke plukke de mest holdbare og pålitelig. I tillegg er tabellen velprøvde lave kostnader.

  Tabellen har tilstedeværelsen av noen skjulte funksjoner. Ved første øyekast, ikke noe spesielt, han er ikke en tabell som en tabell. De viktigste kjennetegn ved slike møbler er at, avhengig av bruken av en transformator er mulig å fremvise og sette.

  Andre funksjoner øke størrelsen på bordet, ikke gjelder for denne innsatsen. Den er lett og derfor lett å flytte den fra ett rom til et annet.

 • Vanligvis er det en rekke modeller og tabeller -transformerov Du kan plukke opp en som vil passe inn i det indre av brønnen. I denne artikkelen, den mest populære og fasjonable modeller bilde salongbord til stuen.

  Materialer for stuebordet - et løfte om kvalitet

  Produksjonen skjer tabeller av forskjellige materialer:

  • naturlig tre;
  • glass;
  • metallstrukturer;
  • Sponplater MDF.

  Det viktigste at det fungerte riktig glideelementer, og det spiller ingen rolle hva slags materiale ble brukt til montering. Råvarer er valgt basert på hvordan møbler attributt skal brukes.

 • Basis, nemlig rammen må være holdbar og pålitelig, slik at det å motstå forskjellige lastfaktorer.

  Ansett som den høyeste kvalitet tabeller, ramme som er laget av metall. Ikke det tryggeste glass salongbord til stuen. Dette gjelder spesielt for de hjemmene der barn er aktive.

  Tre og plast dårlig påvist i driftsprosesser. De er ikke dyrt, og dermed kostnadene selv snakker om kvalitetsegenskaper.

  Hvordan velge et bord - en transformator - grunnleggende tips

  Vanligvis salongbord utvalg skjer i henhold til ønskene til eierens stue, selvfølgelig, ta hensyn til stilen på interiøret. Størrelsen på rommet på samme tid ikke spiller den viktigste rollen, fordi takket være fold og utfolde seg, vil dette møbel passer i alle rom, og selv spare noen få kvadratmeter.

  Når du velger et design for din egen stue, ta hensyn til:

  • størrelse salongbord;
  • og et basismateriale for denne;
  • mulig å bruke.

  Det er en annen ikke mindre økonomisk og den opprinnelige modellen av Transformers - ovalt bord. Disse kaffebord i stua interiøret ser ganske original.

  Vanligvis er det brukt som et vanlig stativ for bøker eller vaser med blomster, men hvis du lukker noen, eller om ferie, kan modellen enkelt utvides og rommer ca 10 personer.

  Moderne sofabord er forvandlet ikke bare i overflaten for feiringen, men også på arbeidsplassen, der folk bruker sin tid på å jobbe.

  Nå ble det klart at å velge et bord - en transformator er ikke så vanskelig for stuen. Bevæpnet med informasjonen, dra til butikken og kampen møbler attributt.

  De mest uvanlige sofabord

  kaffe eller sofabord i dag - dette er ikke bare et praktisk møbel. Designere har lenge brukt lave kaffebord som en del av et moderne interiør.

  Form, materiale og fargetabeller definerer stilen der dekorerte hele interiøret i leiligheten eller huset. Men det finnes unntak, der innredningen stuen, gangen eller andre rom brukes ikke vanlige kaffebord. Dette er de sofabord og bli kunstobjekter i moderne interiør, slik at du kan eksperimentere ved å velge fra mange modeller av uvanlig design.

  Fancy sofabord er selve symbolet på kreativitet og design stil, de er presentert i en rekke ikke-standard løsninger som tilsynelatende ikke har noe å gjøre med tabeller. Fet kombinasjon av ulike materialer og ekstremt kreative ideer vil tillate å diversifisere tilpassede interiøret. Merkelig formet skap og sofaer er sjelden brukt i utformingen av hallen, samtidig kreativ kaffebord har blitt brukt i en raskt voksende verden av innredning og stil, samt møbler laget av uvanlige materialer.

  Fancy kaffebord laget av glass

  Sofabord laget av glass med abstrakte kurver, vinkler og krøller elegant passer inn i moderne interiør av leiligheter, hus, kontorer.

  Glass salongbord opprinnelige form Gloria komfortabelt plassert på mykt teppe. Nær det er mulig å sitte på gulvet og ta en kaffe med venner, se på et fotoalbum eller lese et magasin. Gloria salongbord laget av holdbar glass, uten bruk av ekstra materialer.

  Sofabord laget av glass

  Fancy sofabord Venus av glass utstyrt med hjul for å gjøre det praktisk å flytte til sofa eller stol. Venus salongbord kan være både harde gulv og på mykt teppe.

  Et glass salongbord på hjul

  En annen uvanlig salongbord laget utelukkende av glass, og tilbyr et italiensk selskap Tonelli, arbeider bare med de mest kjente designere. Dekon 2 Salongbord utformet med deltakelse av designeren Karim Rashid. Veggene i tabellen er fremstilt i form av ikke-standard former av firkanter. slik sofabord dekorere ethvert interiør, og i kombinasjon med lyse møbler og tepper skaper en atmosfære av friskhet, moro, harmoni.

  Glass salongbord

  Italiensk kaffe tabeller bilder

  mega moderne salongbord Globe glass har en uvanlig raskende bærekonstruksjon i form av blankt stål sfære. Ideell for hvitt interiør.

  Glass salongbord

  Glass salongbord bilde

  Glass salongbord

  Unik og uvanlige salongbord KAT består av tre plater av ulike typer glass - gjennomsiktig, matt og røykfylte farger. Krysser hverandre, skaper de en perfekt optisk illusjon, på sin egen måte med de ulike partene.

  Kaffebord bilder

  Glass salongbord

  Glass salongbord bilder

  Blant en rekke kreative kaffebord bør fremheve de ekstraordinære spiral bord laget av glass produsert av italienske selskapet Cattelan. sofabord spiral glass utstyrt med en robust metall ben, de er gode, både i lys og mørke nyanser.

  Glass salongbord

  Kaffebord Italia

  Glass i modeller av moderne kaffebord perfekt med materialer som tre, plast, metall.

  Salongbord Theta rustfritt stål med glass topp ligner en smykker boks.

  Salongbord med glass

  Modell av et moderne salongbord Ida Black Oak er veldig praktisk. Denne tabellen har 2 deler av glass - topp og bunn. Grunnlaget er laget av tre.

  Salongbord glass treet

  Salongbord med glass

  Den opprinnelige salongbord Istikbal Stella ganske uvanlig. Bunn - en klassisk rektangulær trebord på flate metall ben, øvre topp i gjennomsiktig glass, kombinert med den tre-del av de merke metall ben.

  Salongbord med glass

  Elegant runde salongbord med glass topp Howard Miller er utstyrt med en fungerende klokke ansikt i antikk stil.

  Runde salongbord

  Salongbord Havana spektakulært innredet i cubansk stil.

  Tabeller kaffe glasstopp

  Rød salongbord med glass toppen av John Uilbara som geometrisk abstraksjon har tre-struktur belagt med en akrylmaling og beskyttet polyuretanbelegg. Følgelig kan en slik salongbord anvendes i friluft, uten direkte sollys og regn.

  Salongbord glass treet

  Trebord med glass topp

  "Broken" Umbra salongbord er laget av kanadisk lønn i mørk grå med en topp laget av røkt glass. Sin særegne V-formet del i form av en brutt overflate er ideell for lagring av blader.

  Uvanlig salongbord

  Salongbord, peis Brann kaffe designet av designeren Arik Levy fra Israel. Denne uvanlige salongbord har en bred base av stål, som hviler på glasset toppen. I midten er det en sylinder laget av glass, der de dansende flammer røkfrie brann. Denne uvanlige salongbord vil være et flott tillegg til utendørs terrasse på interiøret, kombinert med en tre eller kurvmøbler.

  Kaffebord bilder

  Salongbord bilde

  Fancy kaffebord Serena glassfiber hvite ovale og firkantede former er veldig praktisk og pålitelig. Laget av smeltet glass, de sjelden kjempe, og er egnet for nesten alle interiør.

  Oval salongbord

  Kaffe bord laget av et bilde av glass

  Moderne og stil forkrommet salongbord ved Coaster Møbler med glassplate med krom overflate er egnet både som et salongbord, og som en støtte for blomsterpotter og andre dekorative elementer.

  Salongbord bilde

  Salongbord Elipse Sancal produksjon av spanske møbler selskapet består av to deler og skape en illusjon av at den øvre bordplaten svever i luften. Faktisk er den nedre del som er forbundet med det øvre ben av metallet, noe som er vanskelig å observere fra visse vinkler.

  Uvanlig Kaffe tabeller bilde

  Kaffebord bilder

  Sofabord laget av tre i den klassiske versjonen av liten etterspørsel, men hvis det er en uvanlig kreativ salongbord fantasifulle som ønsker å pryde interiøret vil være nok.

  Runde salongbord runde Coffe stilig og praktisk på bunnen er det et sted for magasiner og andre ting.

  Runde salongbord

  Runde salongbord bilde

  Salongbord av tre

  Kjelke salongbord laget av laminert bjørk kryssfiner fra designeren Kino Guerin både enkel og uvanlig. Det bringer tilbake minner om bekymringsløse barndommen.

  Sofabord laget av tre

  Sofabord laget av tre Photo

  Allsidig og moderne salongbord Wenge produksjon Baxton Studio Barbara med en innovativ design. De to øvre roterende plater og bidra til å skape flere konfigurasjoner. De rotere 360 ​​grader for å sikre tilgjengeligheten av et større antall personer. I denne uvanlige salongbord Wenge kombinerer klassisk enkelhet og fine håndverk.

  Salongbord wenge

  Salongbord folding

  Veldig original bord! Hvordan kan jeg bestille?

  Hvor mye er et glass salongbord "Cat"?

  Hvor mye koster Serena bordet ovalt glass og Theta skelyannym med topp i rustfritt stål? Og hvor kan jeg kjøpe?

  Hvor mye er en tabell fra John Uilbara rød geometrisk form med glass topp og hvor du skal kjøpe den?

  Endelig ser jeg en interessant møbler. Og nå det viktigste - hvordan å kjøpe?

  1
 • Leave a Reply

  65 + = 74