Cabriolet salongbord IKEA

Tabeller fra IKEA - der for enhver smak

Blant de ulike tabeller Ikea kan du finne mange interessante alternativer. En passende møbel vil finne en student og forfatter, og en til hvem produktet trenger bare å hvile og ikke til å fungere!

Tabeller fra Ikea: Oversikt og fordeler

I disse produktene, er det mange fordeler. De er laget av kvalitetsmaterialer, har et moderne design for enhver smak, kan du finne alternativer i forskjellige farger. Enten det er en bok, eller en annen tabell, i alle fall ville han se verdig.

Et stort pluss for disse produktene fra Ikea - et bredt spekter av. Kjøkken, skriving, datamaskin ... Valget er virkelig stor! Og i hver av disse kategoriene er det mange alternativer som er radikalt forskjellige fra hverandre og fylling, og design, og andre kjennetegn.

Artsmangfoldet Tabeller Ikea

Det er mange alternativer som kommer opp og den personen dette møbel er nødvendig så lenge, og den som fungerer for dem og gjør et møbel alvorlige krav.

Folding table-bok (transformator) Ikea

Disse produktene har gode egenskaper for de som bor i et lite rom eller leie en leilighet. I slike tilfeller kan en sammenleggbar møbler være svært relevant. Transformer er et flott alternativ hvis du bare trenger noe å skrive eller lese. Ja, for en fast jobb eller studere, kan det være upraktisk, men for noen raske saker for en time eller to er det ganske et passende valg.

Folding table-bok Ikea har gode egenskaper for de som bor i et lite rom eller en leid bolig

Katalog av datamaskinen og et skrivebord Ikea

Veldig praktisk å bruke katalogen når du søker både skriftlig og dataprodukter. Det finnes mange alternativer, med blant varene Du kan finne ikke bare tabeller direkte, men også står for den bærbare eller stasjonære PC tilfeller. kan være særlig aktuelt tidligere, for eksempel hvis en person ikke ønsker å spesifikt kjøpe en datamaskin skrivebord for PC, men ønsker å begrense skriving.

1

Tabell for studenten må ha visse egenskaper. For eksempel bør det være perfekt tilpasset barnets vekst og være helt enkelt å bruke. Hvis tabellen bruker en voksen, vil han rette på noen av manglene ved produktet, for eksempel, bruker stativet for samme skjerm, hvis et møbel er for lav. Men det er lite sannsynlig at barnet skal gjøre det, og det er derfor bordet hvor det vil gjøre leksjonene for å være helt perfekt. Slike produkter fullt i IKEA-varehus.

Tabell for studenten må ha visse egenskaper

Veldig praktisk valg for en person har bare sporadisk tabellen - kaffe alternativet. Disse tabellene kan være egnet for en rask lunsj eller middag, eller for en kort lesing eller skriving. Hvis noen bruker nesten ingen tid hjemme, er det perfekt for ham.

Et godt valg er, og hvis plass i leiligheten er ikke nok. Denne tabellen er veldig praktisk i-Small-familien leiligheter, eller bare ett-roms leiligheter. Og hvis en person leier et rom, er det usannsynlig at han skulle skaffe seg noe mer ambisiøs og grundig.

Blant Ikea sofabord kan finnes en rekke alternativer, som hver kan imponere og design, og funksjonalitet. Du kan finne ganske solid møbel som vil være den beste løsningen når det er en mulighet til å kjøpe bare ett slikt møbel.

Veldig praktisk valg for en person har bare sporadisk tabellen - kaffe alternativ

Kjøkken og spisebord IKEA

Butikken finner du et bredt utvalg av produkter for kjøkkenet. Store og små versjoner, med forskjellige design imponere gourmet matlaging elskere, kjennere av estetikk. Et stort spisebord vil være nyttig for de med store familier. Selvfølgelig er dette alternativet relevant bare i store rom.

Et lite salongbord vil være hyggelig, ikke bare til kjennere av kaffe, men også fans av andre drikkevarer. Elegant design, kvalitet og funksjonalitet gjør dette møbel er svært godt egnet for interiør. Du kan finne mange av dem i IKEA-varehus.

Elegant design, kvalitet og funksjonalitet gjør dette møbel er svært godt egnet for interiør

Veldig praktisk og interessant alternativ - en konsoll produkt. Disse tabellene er ideelle for store og små mellomrom. De vil ikke bare være praktisk i bruk, men også en perfekt passform med et variert interiør. Hvis vi vil ha noe raffinert, ta hensyn til glass alternativer.

Glass bord har mange fordeler i form av estetikk. Man kan knapt forestille seg en mer raffinert produkt enn tabellen med rund glassplate på metall ben. Dette vil være et utmerket valg, hvis interiøret er innredet i stil med "high tech".

Veldig praktisk og interessant alternativ - en konsoll produkt

Glass alternativet er egnet hvis:

 • tabell utfører en rent dekorative funksjon;
 • interiøret er innredet i stil med "high tech" eller på annen praktisk;
 • i rommet er det andre tabeller som kan oppfylle mange utilitaristisk oppgaver.

Ikea valg og glass, og konsoll produkter. Ikke rush med valget, fordi hver tabell har sine egne spesielle egenskaper for noen kan være optimal.

Kriterier tabellen type for rom

Det er noen grunnleggende ting som bør ta hensyn til når du velger et produkt til lokalene.

Det er veldig viktig, til bordet i harmoni med de omgivende elementer av det indre av en leilighet eller et hus. Velg riktig alternativ er ikke vanskelig nok bare å lytte til smakssansen. Noen ganger kan det hjelpe å råd av en erfaren designer.

Interiøret i stil med "high tech" er veldig interessant tabellene vil se futuristisk. Men i klassisk stil denne møbel vil se veldig tvilsomt. Som for "Bungalow", kan denne stilen godt kombineres med et "high-tech", slik at tabellen er et futuristisk design kan godt være relevant.

Interiøret i stil med high-tech er svært interessante tabellene vil se futuristisk

Of course, i "bungalow" ville være et utmerket valg trebord, spesielt hvis det er i samme farge som veggene. Selv om dette er ikke alltid det beste valget, fordi metallprodukter i "Bungalow", til tider, kan legge til glamour, til tross for at det vil være en blanding av "high tech".

Hvis en utpreget stil i interiøret i rommet er ikke i prinsippet, vil det passe en rekke alternativer. Veldig fin ser kanskje enkelt trebord med ikke hvordan bemerkelsesverdig design. Men det vil være interessant og viktig å se også et alternativ med den opprinnelige designen.

Det er bedre å velge materiale som har alle de nødvendige kvaliteter av en person. For eksempel, hvis noen kommer til og spise og jobbe på samme bord, sannsynligvis, produktet må ha en overflate som er motstandsdyktig mot fett og andre aggressive miljøfaktorer forbundet med daglige måltider på bordet.

Det er bedre å velge materiale som har alle de nødvendige kvaliteter av en person

Desk skal være ganske pålitelig. Selvfølgelig er det ikke tilrådelig å ta en massiv produkt med svært tykke elementer, om noe annet enn bokstavene på bordet folk ser og ingen planer. Men hvis produktet blir svært stresset, er det definitivt verdt å vurdere når du velger materialet.

viktig også velge riktig farge tabellen. Selv når det gjelder å skyve møbler som brukes bare av og til, er det harmoni med det omkringliggende interiøret er svært viktig.

Det er veldig viktig å relatere størrelsen på bordet og rommet der det vil bli. Hvis det er en liten plass, vil det være svært relevant hvit møbel. Denne artikkelen vil utvide den visuelle plass, som er så mangler i disse områdene!

Det er viktig å relatere størrelsen på tabellen og rommet der det vil være

Den perfekte løsningen for små rom - et klappbord. Dette er ikke nødvendigvis noen kaffe variant som ikke alle fornøyde. Nei, de kan brette skrivebord, godt utføre sin hovedfunksjon.

Det perfekte valget for rom hvor to personer bor - et bord for to, som vil bli plassert langs veggen. Dette vil unngå kjøp av to stykker av møbler, som trolig vil hindre passasje. Dette langbord er ikke praktisk for alle, men det er verdt å vurdere.

Vinkelformet og utførelser klassiske

Også bidra til å spare plass hjørnebord. Den perfekte løsningen for små mellomrom! Videre er kompakt, er det et utmerket valg for en stor leilighet, hvis det er innredet i skandinavisk stil, noe som innebærer en stor åpen plass og en total minimalisme. Et godt alternativ som en stasjonær datamaskin.

Vil bidra til å spare plass hjørnebord

Det runde bordet også kan plasseres i hjørnet, men det vil ikke være like effektivt som et hjørne alternativet. Men hvis du ikke trenger en masse bokser, og produktet har ikke til hensikt å bruke ofte, er det ganske godt valg. spesielt Rundt bord vil appellere til de som ønsker å kjøpe et møbel så billig som mulig. Det kan være egnet for en bærbar datamaskin.

Klassiske elementer kan se nydelig, er ikke verre enn hjørnet, og i et bestemt miljø enda bedre. Men deres verdighet som generelt er beskrevet, forutsatt at stor plass i rommet. Det er da det er bedre å kjøpe en klassisk tabell:

 • når det er nok plass og visuell plass i rommet;
 • når et hjørne er ikke et alternativ på grunn av den spesielle utformingen av lokalene;
 • når jeg ønsker å fremheve skjønnheten i bordet.

Skriftlig IKEA tabeller: variasjon (video)

I konklusjonen, er det verdt å merke seg at velge tabellen blant mangfoldet som tilbyr ikea, er det ikke vanskelig. Det viktigste å vite hva slags produkt du trenger, så vil det være vanskelig å finne et møbel med de nødvendige egenskapene.

Ikea Salongbord

Sofabord har blitt en del av menneskets liv fra første dag av sitt utseende. Å velge denne typen møbler, ønsker kjøperen å være sikker på at blir veldig høy kvalitet, slitesterk, stilig og praktisk produkt. Kaffebord Ikea, bare har ikke bare slike egenskaper, men også andre fordelaktige egenskaper.

Ikea salongbord, samt alle møbler fra denne produsenten har en rekke funksjoner, som i kombinasjon, er også sine fordeler. De viktigste er:

 • bruker i produksjonen av tabellene bare moderne og sikre materialer.
 • Stadig forbedring av produksjonsprosessen, som lar deg lage de mest uvanlige og populære modeller fra sofabord, inkludert table-transformator.
 • Et bredt utvalg av modeller laget av forskjellige materialer i forskjellige farger, med ekstra tilbehør.
 • Rimelig.
 • Mulighet til å velge tabellen, som ikke bare er egnet til en bestemt stil av interiør, men også til et rom i alle størrelser.
 • Kompakt og allsidig sofabord er deres viktigste funksjon.
 • Enkel og minimalistisk design.
 • Samlerutgaven. Her er det nødvendig å forstå at det er et utvalg av modellene er laget individuelt, og opsjoner utstedt som en del av en bestemt serie med møbler for stuen eller soverommet.
 • Bord av dette merket, perfekt kombinert med andre møbler fra samme produsent. Dermed kan man innrede rom i etapper, bruke produktene av en merkevare.

Det viktigste for kjøperen er et bredt utvalg av produktspekter, høy kvalitet og rimelig pris.

Dette området av denne typen møbler er den viktigste fordelen av merkevaren Ikea. Alle sofabord selges i dag kan deles inn i flere store grupper, på grunnlag av visse parametre.

Den rikt utvalg finner du:

 • transformator,
 • bord, laget i klassisk stil med en eller to topper.

Men selv slike varianter er utgitt i samme stil kan variere forskjellige parametre, slik produsenten har identifisert flere kriterier for inndeling i grupper.

Det var størrelsen på denne typen møbler spiller en nøkkelrolle i å velge riktig instans. Det er nødvendig å velge riktig størrelse på et salongbord ved siden av bekvemmeligheten av sin tiltenkte bruk, samt en harmonisk opplevelse av rommet, fordi det lille bordet vil se flott ut i stuen like upassende som en stor mulighet i et lite rom. På samme tid, i henhold til dimensjonene av denne typen møbler er nødvendig for å forstå høyden og bredden på benken.

Ifølge dette kriteriet, produsenten har delt all loggen modellen inn i flere grupper:

 • Småting. De har en høyde på 10-25 cm. Bredden på benken i området 21-30 cm.
 • kaffe~~POS=TRUNC bord~~POS=HEADCOMPmellomstore presentert i størst rekkevidde, fordi disse møblene ville se hensiktsmessig i nesten alle områder av rommet. Høyden av slike artikler fra 26 til 45 cm, mens bredden benken med 30-60 cm.
 • Oversized modell -. Denne kaffebord med høyde på 46-60 cm og en bredde på 61-85 cm benkeplate Noen ganger kan du se strukturen med topp bredde på en meter.

Vil bare oppmerksom på at kaffe tabeller høyere enn 60 cm er klassifisert som mat, og det bør definitivt vurderes når du kjøper slike elementer.

Dette tallet er like viktig som størrelsen. Fans av klassisk trend i produksjon av møbler er ideell for en runde eller rektangulære bord. Men i området, er det andre modeller:

 • lukkede stablede bord, som er formet som fat;
 • varianter i form av en kurv for lagring;
 • ovale bord;
 • sofabord i form av afrikanske trommer;
 • smal konstruksjon på høye ben med en oval skål for lagring under bordplaten;
 • sammenleggbare bord firkantet eller trekantet form.

På grunn av tilstedeværelsen av en rekke former, vil ideelt salongbord kunne velge ikke bare fans av klassisk interiør, men kunder som setter pris på all den uvanlige og ukonvensjonelle.

For produksjon av kaffe tabeller spesialister merkevare Ikea, bruk en rekke materialer. Det ferdige produktet kan være laget av et enkelt råstoff eller en kombinasjon av ulike materialer. Oftest brukes i produksjonen av:

 • Plast eller plast. De er egnet for fremstilling av håndtak og hjul til de konvertible bord. I noen tilfeller er disse materialene brukes til dekorasjon på kantene av bordplaten.
 • Tremasse. Den brukes for fremstilling av kostbare trebord.
 • MDF og sponplater panel. Disse billige materialer også er ofte hovedrammen ved fremstilling av kaffe tabeller.
 • Speil. Disse skjøre materialer blir noen ganger brukt til dekorasjon av benkeplater. Glass bord som er klart fra sitt navn, ofte helt laget av samme materiale.
 • Metal av ulike slag. Metal ofte brukt i fremstillingen av bena for et salongbord, samt tilbehøret.

Det er verdt å merke seg at navnet hver salongbord i samsvar med materialet som det er gjort.

Fargepaletten som brukes i produksjonen av dette merket er svært bredt, og kan konkurrere med nesten mange bedrifter-produsenter av denne typen møbler. De fleste av sofabord, selges i dag i møbelmarkedet er hvit, svart eller brun.

Ikea merkevare gikk på, og i dag sine kunder kan kjøpe kaffebord i følgende farger:

Det er verdt å nevne at hver kunde har mulighet, hvordan å skaffe svart-hvitt salongbord, og en multi-farget mønster. Det er et så bredt utvalg av disse produktene, og gjorde det kjente merkevaren blant de mest populære i møbelmarkedet.

For å lette forbrukernes valg og for å tilfredsstille alle deres behov, spesialister Ikea markedsført enda sofabord er laget i en rekke stilistiske retninger. Dette gir mulighet til å kjøpe det mest hensiktsmessige alternativet.

I dag er utvalget av tidsskriftet Ikea tabell presenterer modellen i følgende stiler:

 • neoclassic presenterte denne modellen som "lakhs". Denne konstruksjonen gjør den forskjellig farge, som er en slående aksent i alle rom.
 • Den klassiske stil og stil med "Provence" presenteres utsøkte tabeller fra samlingen "Isala". De er preget av en klar klassiske former, rolig og skånsom utseende og karakteristiske stiler av disse fargene. Det er for produksjon av møbler i disse områdene ofte bruke naturlig tre.
 • Fans av klassisk lavmælt, samt fans av minimalisme, vil du logge bord "HEMNES".

Men en slik enhet er bare egnet for de varianter av kaffe tabeller som ble utgitt som en del av serieproduksjon av møbler sett for stuen. Hvis vi snakker om enkeltsaker, kan de bli utført ikke bare i samsvar med ovennevnte stiler, men også på områder som "Loft", "Modern" eller "high-tech".

Ikea tilbyr også sine kunder en rekke dekor for sofabord. Med den kan du raskt endre ikke bare utseendet på møbler, men også dens grunnleggende stil.

Blant et så bredt spekter av enkle kjøperen er det vanskelig å fastslå med hva som et salongbord bør kjøpes. For å forenkle valg bør følge en enkel plan:

 • Til å begynne, bestemme størrelsen på fremtidig møbler og husk at jo mer romslige rom, jo ​​mer bør være dimensjonale tabellen.
 • Det er også nødvendig å definere formålet med kjøpet av slike møbler. Det påvirker ikke bare størrelsen på modellen, men også materialet som det er gjort. Jo bredere omfanget av bruken av tabellen, desto mer holdbart det må være. For eksempel, hvis du planlegger å bruke benken som et sted for middag, er det bedre å gi preferanse til modeller for transformatorer.

 • Bestem deg for behovet for tilstedeværelse av ekstra hyller eller skuffer. De kan være nyttig for lagring av diverse små ting.
 • Du må selv bestemme hvilken form benkeplate du ønsker å se i interiøret. Her kan valget være påvirket av flere faktorer: område av rommet (for små områder bør velge kompakte runde bord), interiørstil og personlige smakspreferanser.

 • Materiale. Det hele avhenger av ønskene til klienten. Alle materialer som brukes til produksjon av helt trygt, holdbart og kvalitet.
 • Hvis du planlegger å ofte flytte møbler rundt i rommet, ville det være klokere å kjøpe en modell med hjul.
 • Fargen på salongbord bør overlappe med den generelle fargene i interiøret.

Fra Ikea salongbord, velges i samsvar med disse tipsene vil lenge å glede sin funksjonalitet, holdbarhet og vakkert utseende.

En annen viktig faktor er riktig installasjon av møbler. Stuebordet er vanligvis satt i stua. Det var opprinnelig ment for lagring av trykte korrespondanse. I dag er disse produktene ofte brukt for en rekke behov, så ringe dem akkurat den riktige plasseringen er vanskelig.

 • Det viktigste er å huske at tabellen ikke blokkerer tilnærming til vinduene, sofaer og andre ofte brukte elementer av møbler. Det er best å installere slike elementer nær stolen eller på høyre / venstre side av sofaen, som det vil tillate å alltid holde alle de nødvendige elementene på hånden.

 • Hvis dette møbel fungerer som et rom dekorasjon og brukes sjelden, er det best å plassere den i nærheten av veggen. På bordet kan settes bilder eller statuer.
 • Bare i tilfeller der en tabell kjøpt som room decoration, og det er ganske stor og gratis, kan du sette denne møbler midt i sentrum.

Vurdere et par eksempler på harmoniske arrangement av Ikea salongbord i interiøret:

 • Stue i hvite toner, klart behov for en svak oppgang etter det perfekte saftig rød tabellen ligger i nærheten av sofaen. Dette setet design ikke forstyrre med passering og tiltrekker seg oppmerksomhet. I tillegg er plasseringen av salongbord ved siden av møblene gjør at alle trenger for å holde på hånden.

 • Salongbord kan være plassert bak sofaen. I tilfellet med dette arrangement, vil det ikke hindre passasje og vil ikke være innlysende.
 • Modell med en glassplate, og vil se mørk ramme motsatt hjørnet av sofaen i et rom med en kontrast finish.

Generelt, kaffe tabeller Ikea - et moderne, stilig, komfortabel og multifunksjonelle møbler, som er ideelt ikke bare for hjem og kontor.

Hvordan samle et salongbord ikea, se følgende video.

Alle rettigheter reservert, 14 +

Kopiering nettstedet materialer er bare mulig ved installasjon av en aktiv link til vår hjemmeside.

Sofabord fra Ikea - elegant interiør stue

Ved å leve i en leilighet er nesten alltid gitt til det største rommet: fordi det hilsen gjester, feire høytider med hele familien, hvile etter arbeidsdagen. Slik at ønsket om å gi en oversikt over stua så mye som mulig attraktiv, er ganske forståelig. Og for å gjøre det bare på bekostning av grunnleggende nødvendigheter er umulig.

I kurset er flere små elementer, ofte fungerer som den viktigste interiør - kaffebord. Og hvis du bryr deg om samtidig å observere den gylne regelen for å kjøpe "pris-kvalitet", er det på tide å gå ... til Ikea, hvor det er lett å finne og stiger og kaffebord.

Det nederlandske selskapet har produsert en rekke produkter for huset i mange år. Følgelig har de ansatte opparbeidet en unik erfaring i utvikling og gjennomføring av en rekke ideer til hjemmet. Ignorere en så viktig og vakkert møbel, som et salongbord IKEA, selvfølgelig, kunne ikke.

gjenstand for utformingen Variasjon er enorme. Et utvalg av materialer, de mest utenkelige kombinasjoner, alle stiler og alle bearbeidingsmetoder - Alt går. Hva er attraktiv modell av selskapet?

 • Sikkerhets materialer - Ikea prioriterer sikkerhet. For alle materialer og eventuelle produkter pålegges de strengeste krav. Det spiller ikke noen ikke-sertifisert plastisk eller vysokoemissionnogo sponplater eller dårlig kvalitet plast kant og andre.
 • Pålitelighet - alle produkter Ikea utviklet tar hensyn til det faktum at den fremtidige eieren av møblene har til å samle det selv. Dette betyr for det første økt oppmerksomhet til anker - etter at motivet skal uten problemer overføring transport, og meget neblizkaya for det andre - og forenkle sammenstillingen, og for det tredje - økt pålitelighet elementer.
 • Collection - Designers selskapene utvikler ikke bare enkeltelementer og ferdige samling, og tilbyr ulike alternativer for situasjonen. Møbler fra samme serie, selvfølgelig, kombinert med hverandre, og ofte lar deg kombinere og gjenstander fra ulike samlinger, men ligner i stil. Dette forenkler betydelig arbeid "hjem" av designer.
 • Variasjon - kategorien av salongbord IKEA omfatter modeller laget av tre, metall, MDF, plast, glass, og i ulike kombinasjoner. Salongbord i stua er ofte brukt som en aksent, høydepunkter eller imot den valgte stilen. Og de sakkyndige i selskapet, og skaper en modell som tar hensyn til denne funksjonen.

Stilig innredning salongbord fra Ikea

Bilder og priser på stuebordet Ikea

Katalog av sofabord på den offisielle nettsiden til selskapet Ikea alltid indikerer prisene i butikkene. Dette er svært praktisk når du handler på Internett, jo mer at katalogen gir nøyaktig informasjon om pris og tekniske egenskaper av modell.

Som i alle slike artikler, de viktigste pris faktorene er forbruket av materialer og produktdesign.

 • For fremstilling av trebord krever mer materiale. Selv tar hensyn til det faktum at bordplaten ikke er laget av tre og finér fra sponplater eller MDF, og rekken brukes kun for binding og ben, er den dyreste denne kategorien av produkter. 50 * 50 cm Pridivanny bord med dimensjoner verdt 4699 p, og kaffe runde med en diameter på 93 cm -. 10999 s.
 • Hva ser mer elegant modell, jo høyere kostnad: Isala salongbord, designet i empirestil, har det vært rundt 14 999 p.
 • Produkter fra laminert sponplate og MDF er den mest rimelige, for eksempel, en variant av en serie av Lakki verdt 799 s.
 • Sammenlignet med tre bord av glass og metall er mindre materiale, henholdsvis med tilsvarende størrelser, og deres enhetskostnaden er lavere. Således, et lite bord pridivanny Klingsbu koster bare 1499 p, og modellen av samme serie, men med en lengde på 118 cm - 6999 s.

Bilde sofabord fra Ikea

10999 s. (Stockholm) 799 s. (LAK) 14999 s. (Isala-Empire)

Faktisk, den viktigste funksjonen til stuebordet - for å være vakre og elegante objekter, snarere enn et stativ for aviser og magasiner. I dette tilfellet er noen praktisk funksjon sekundært til utseendet. Og så uansett hvor kalt dette lite objekt, i alle fall han refererer til elementer av dekor.

Blant Ikea denne kategorien som kaffe og tildele ytterligere tabeller.

 • Kaffe - preget av sin store størrelse - lengden på bordplaten er ikke mindre enn 90 cm, og lav høyde -. Ikke mer enn 50-53 cm Dette er en klassisk versjon, som er praktisk å sette gjenstander av noe slag - det samme magasin eller en kopp kaffe, men brukes som et spise tabellen kan ikke.
 • Pridivannye - disse produktene har en mindre dybde og bredde - 50 til 80 cm, men er mer i høyde - over 55 cm tross for sin lille størrelse, er denne tabellen nyttig under et måltid, selv om det bare er egnet for en person .. Pridivannymi modell kalt på grunn av sin lille størrelse, som gjør det mulig å flytte opp bord i nærheten av sofaen. Noen modeller er også spesialdesignet for disse alternativene: i form av avslappet side bokstaven P.
 • Cantilever - normal høyde og bredde være forskjellig store grunne dybde. Produktet kan fungere som et toalett eller et salongbord i stue med karnappvindu - dette overnattingsalternativ den mest vellykkede.
 • Andre bord - selskapet fokuserer på mobilitet av slike modeller. De fleste av disse sofabord på hjul fra IKEA er ikke bare lett å flytte, men de er også sammenleggbar.

Salongbord i en eller annen form i nesten alle deler av samlingen for stua. Og i hver av disse handlingene de mest slående og originale element.

Ikke gå seg vill i overflod av sofabord fra Ikea vil bidra følgende video:

Skriver pridivannogo tabell over bredden og 55 cm i lengde, og en høyde på 45 cm. En meget kompakt produkt farget med lyse grønn eller rød. I sin serie, fungerer han som en aksent farge slik som en samling innebærer innredning av stuen i hvitt og enkel, funksjonell innredning.

Stuebordet fra Ikea Series Lakki tiltrekker seg en svært rimelig pris. Modellene er laget av sponplater og fiberboard, og begge tabletop og ramme dekket stå blank akrylmaling. Det indre av tabellen tjener som en reflekterende overflate.

I tillegg til den grønne og rød farge tilbudt rosa, hvit, gul, svart og grå.

Det antas at det vanskeligste i besittelse ikeevskoy møbler - for å være i stand til å hente den. Det var problemer med montering av salongbord Lakka? Så se nøye følgende video:

Salongbord serie Isala fra Ikea - en grasiøs modell i empirestil, gjort i hvitt. Bordplaten runde, bena har en kompleks form. Utstyrt med skuff stopp.

Bordplate laget av laminert sponplate, ben, podstole og sider - laget av solid bøk og furu. Bruk sikker akryl.

Modellen er kombinert med en rekke produkter og Isala HEMNES med noen andre møbler i klassisk stil eller Provence.

Kaffebord Isala interiør

Hvis du velger andre møbler viktigste faktoren er praktiske og funksjonalitet oftere deretter med et salongbord er det ikke tilfelle. Og hvorfor Ikea designerne i denne kategorien har en svært original løsning.

 • Pridivanny bord med lys - et flott alternativ for interiøret i noen avant-garde stil. Modellen er laget av stål, og er en blanding av kaffe i metallisk bord med tekno stil lampe. Pakken inneholder røde gummistrikk, som kan festes blader, tråder fra en lampe eller bruke dem som et dekorativt element, som gjør det designeren Tomek Ryugalik selv.
 • Modell av en rekke Arkelstorp fra Ikea - en kaffe-transformator bord laget utelukkende av heltre furu. Sideveggene kan heves og festes ved hovedbordplaten for å danne et bord 3 ganger mer gulvplass enn den opprinnelige.
 • Interessante tabeller LIATORP - er det en skuff er delt i 4 kamre. Egentlig i denne benkeplate salongbord fra Ikea glass. Denne varianten er brukt, og som et lagringssystem, og som en tabell-presentasjon, som kan arrangeres i kamrene i hele utstillings.
 • Pridivanny tabellen Hatten stål og akryl glass - en modell som kobler Nouveau og industri, er faktisk en servering tabell. Den øvre del av sin akryl fjernet, og kan brukes som en skuff.
 • Tabell-brystet - den opprinnelige versjonen, kombinert med en rustikk stil, med loft, med retro og etniske motiver. Laget av akasie - Ikea sjeldent materiale, som grill boksen. Du må ta vare på ham som alle slags gamle tre ting: oljet og vokset.

Bilder av disse modellene av sofabord fra Ikea

Sofabord fra Ikea utført i en rekke ulike stiler og passer perfekt inn i interiøret, ikke bare på grunn av sin "native" samling, men også alle andre, laget i samme stil. Modellen er ganske selvforsynt og tjene som et flott supplement stuen. I tillegg, på grunn av den lave prisen nesten alle kan ha råd til å kjøpe et salongbord Ikea. God shopping!

Liker du dette? Abonner på nettstedet oppdateringer i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus og Twitter.

Abonner på oppdateringer på e-post:

Fortell vennene dine om denne artikkelen til dine favoritt sosiale nettverk ved hjelp av knappene nedenfor.

gitt noen kommentar

Stue møbler

navigasjon

soverom

stue

stoppede møbler

bad

Kontaktpersoner:

siste diskusjoner

Cool! Det er hyllen ved siden av sengen for briller, smart telefon, bærbar musikkspiller.

Og jeg så en annen slik variant: en seng med et podium, veldig.

Takk for verdifull og detaljert informasjon! Svært anvendbare slik som.

1

Leave a Reply

34 + = 37