Salongbord konvertible

Salongbord konvertible

Selv en liten leilighet kan være betydelig mer komfortabel dimensjonert hytta hvis det er klokt arrangert møbler. I dag, har fremgangen ikke stå stille, og med det utviklet møbelindustrien. Teknologi gi folk en komfortabel multifunksjonelle bord, stoler, senger som er ment for flere handlinger.

Hva er et salongbord-transformator

Benkeplate med ulike skyve mekanismer og pålitelige beslag, laget av alle typer materialer - slik at du kan beskrive salongbord transformator. På grunn av sin funksjonalitet, er det ikke noe problem å erstatte standard kjøkkenbordet eller tjene et lite skap i stua, hvor du kan lagre bøker, aviser og andre ting.

Hva annet har fordelene av en moderne klappbord:

 • Enkel å montere. Systemet kan bestå av tilbaketrekkbare anordninger separat lagrede elementer for å være delvis automatisert.
 • Hastigheten på konvertering. En håndbevegelser innviklet salongbord kan foldes ut i lengde, bredde og høyde.
 • Hjulene er på bena av mekanismen, slik at enkelt å flytte en tabell fra ett rom til et annet.
 • Kompakthet. Av seg selv, gjenstand for liten størrelse, noe som frigjør området om nødvendig.
 • Assembly. Velge riktig tilbehør og tegninger, er det mulig uten hjelp av fagfolk til å lage din egen personlige salongbord transformator.

Rekke modeller og funksjoner

Kaffebord på hjul, er transformatorer delt inn i flere typer. Jo flere produkt programmer, den mest benyttet av sin utforming:

 1. Tabell med innsatt ytterligere benkeplate. Den mest populære kaffe-servering slags transformator. Installasjon mindre øker overflatearealet tabell. den lille størrelsen av enheten. Den glidende utformingen gjør det trekke del av styre, og i midten av en ekstra overflate.
 2. Modellen, som ligner en bok. Forenklet omdannelses-mekanismen. Det kan være oval eller firkantet form. Transformasjonen finner sted i ett trinn: den øvre flate av bordplaten vippet 180 grader. Til en oval salongbord konvertible var stabil, er denne delvis basert på rammebein.
 3. Produktet med pull stativ. Alternativet er svært nyttig som en ekstra flate kan sette retter når sentral grunnlag av tabellen vil være maten. Driftsprinsippet til transformatoren er meget enkel: fra under hovedborddreiestativet basen.
 4. En salongbord på hjul med et selvvirkende mekanisme. Transformatoren omfatter to sekundære overflater, skjult under hoved. Når du ønsker å øke bordet, til hovedbordplaten kommer til handling og starte mekanismen av den ekstra trafikken. Dette kan skje på to måter: ved hjelp av en fjær eller gassløft.

Tabell-transformator, som det indre av enheten, kan lages fra ressurser som møbler bøk panel (array), sponplate, presset tre brett (MDF), glass, stein, metall, massivt tre. Ignorer farger: hvit, brun, rød, svart, etc. Ofte populære produkter fra laminert tre fiber MDF eller sponplate.

Salongbord glass transformator er også en mote løsning. Det kan være flere steinelementer, hele smale trelister. Faktisk, for å bryte denne type produkt er meget vanskelig, fordi den er laget av slitesterkt glasstykkelse på ikke mindre enn 1 cm. Det er viktig at rammen ikke var laget av plast, fordi konstruksjonen må være sterk.

Ved å kjøpe en table-transformator, bør du ta hensyn til en rekke kriterier:

1
 1. Hvis du ønsker å lage et godt produkt passer inn i interiøret, ta hensyn til utseendet. For eksempel ser en runde salongbord bra med klassiske møbler.
 2. Når du velger enhet vekt på design. Transformator kan være flere skap, utstikkende sidepaneler eller bordplater.
 3. Materialet er heller ikke uten betydning. For eksempel, et glass bord med en stein ramme ser solid i kontorlokalene. Høydepunktet av det indre er flat tre transformator.
 4. Høyde - en viktig funksjon av salongbord. Dette vil avgjøre hvordan det vil være praktisk å sitte bak ham, da produktet er i en clamshell form.
 5. Dersom barn er i huset, så enheten må være i samsvar med alle regler for drift: det er lett å forvandle, har ingen skarpe kanter.

Gjennomgang av populære produsenter

Påvist produsent av møbler ett hundre prosent vil sikre kvaliteten på stuebordet. I henhold til standarder, vil alle de sammenstillings-metoden observeres i produksjon, vil basis tas kun kvalitet materiale. Kanskje prisen på et salongbord, og vil være høy, men du vil spare penger på reparasjoner. markedsflaggskipene er:

 1. Ikea - eksklusive tabeller transformatorer. Disse enkle modellene har allerede vist seg, på grunn av hele området, kan du selv velge den rette salongbord.
 2. Hvis du ønsker å legge til din interiør med rigor, så du bedre kontakt med det polske selskapet Halmar. Sine produkter den produserer utelukkende fra utprøvd maskinvare med et unikt design. Selv om du søler væske på bordet, vil det kunne renne til gulvet uten å skade materialet.
 3. Når du velger en allsidig og rimelig konvertible notat i Signal selskapet. Dette er også en polsk produsent, som er populært i Russland.
 4. Møbler selskaper fra Italia, også, skiller seg ut for sine forslag. For eksempel, Clei, Pibiemme, Doimo Sofaer. De skiller seg fra hverandre bare på pris og antall modeller. I resten av kaffe tabeller, transformatorer er ikke dårligere enn den forrige.
 5. Det russiske selskapet Mazetti prøver også å holde tritt med konkurrentene. Hun gjør det bra, fordi transformatorene koste flere ganger lavere enn for utenlandske leverandører.

I dag er ikke lenger et problem kjøpe møbler: det lett kan bestilles via internett, bla i katalogen. Prisen vil være mye lavere enn i møbelforretning. Uansett hvor menigheten ble utført - enten i Moskva eller Tyskland - kostnaden vil løpe fra 10 000 til 28 000. På nettsteder vil salongbord Agatha koste billig, ca 7000 r., Og Acrobat 12 000-20 000 gni. avhengig av materialet, konstruksjon.

Video: Hvordan lage en klappbord med hendene

Foto: ser ut som et salongbord i det indre av transformatoren

Rund eller oval, polert eller matt, med et par eller en benkeplate, i stil med high-tech eller moderne - noen av kaffebord, er Transformers verdig din oppmerksomhet. Det er ikke vanskelig å gjøre selv en liten størrelse behagelig område. Som ved et tryllestav trender, produktet er forvandlet fra en liten plass i det romslige kjøkkenet eller en trening bord.

Kaffe spisebord trafo: løsningen for et lite rom

I den lille stuen liten leilighet er ikke alltid mulig å lage en full spisestue. Hvis du ikke har nok plass til en stor bordplate, kan du kjøpe journal spisebord transformator. Det øker i størrelse og er sammensatt til rett tid. Dette produktet tar liten plass og kan utføre forskjellige oppgaver. Les mer om mekanismene for folding og har et valg - i vårt materiale.

Flick overflate av et lite bord konverteres til en komplett benkeplate

Kaffe spisebord transformator: Fordeler og ulemper

Transformatoren attraktivt alternativ? Er det verdt det å bruke penger på dette møbel, spesielt siden kostnaden av denne tabellen vil være litt høyere enn vanlig?

Den opprinnelige form av benke dekorere den innvendige

Første proffene:

 • Det er en multifunksjonell objekt. Den kan brukes i enhver situasjon: for mottak av gjester, en familie måltid, som en stasjonær.
 • Muligheten for å justere dimensjonene og høyde. Noen produkter har flere alternativer for layout, kan du velge den mest passende for en bestemt situasjon.
 • Bredt utvalg. Ikke vanskelig å finne dette møbel til funksjonene i interiøret. Disse transformatorer er runde, ovale, rektangulære. produksjons materialer er også forskjellige - glass, MDF, massivt tre og metall.

Ergonomi transformator er av stor betydning for små leiligheter

 • Relativt lav kostnad. Disse designene er rimelig for nesten alle.
 • Sikkerhet. Dette er en viktig faktor, spesielt hvis familien har barn. transformatormekanismer er anordnet og utformet på en slik måte at de kan gjøre noen skade, selv med klosset håndtering.

Dette designet er enkelt å endre høyde og størrelse

Negativt i dette faget nesten ingen. Eneste som er verdt å nevne er skjørheten i mekanismen. Noen mekanismer mislykkes, og dette er intet unntak. For utvides spisebord transformator vanlig sted - foran en sofa.

På vanlige dager på bordet kan holde aviser, en vase med frukt eller blomster

Spesielt mekanismer og materialer som salongbord sammenleggbare transformator

Utvalget av disse designene er ganske stor. Du kan velge den modellen som vil være perfekt for resten av miljøet, for ikke å oppta for mye plass og lå bokstavelig talt i en håndvending.

Varianter av folding mekanismer er ganske mange og velge det som er riktig for deg, er ikke lett.

Du kan gå den enkle måten: bedt om å samle inn og ordne svak halvparten av familien enheten. Hvis det er å gjøre oppgaven uten hjelp og uanstrengt - kjøpe

Oftest kan du finne to grunnleggende typer folding enheter:

Den første utførelsesform er karakterisert primitiv og lett å reparere. Den andre er lettere å håndtere, men i tilfelle brudd av en slik mekanisme må skiftes helt ut. Vi bør også fremheve modellen transformator salongbord på hjul. Det er praktisk ikke bare spredt, men også flytte rundt i rommet.

Gitt belastningen på produktet, er det bedre å velge metall valser

Salongbord kan være laget av glass, tre, laminert sponplater og MDF. Hvert materiale har sine egne særtrekk. For eksempel ser heltre i en liten stue vanskelig, men for glass toppen bør alltid passe på at det ikke forblir på flekker og flekker. Videre, tre og glass - ikke billig materiale og tabeller av dem har riktig priskategori.

De mest populære modellene er finért MDF og sponplater. De ser pent ut, veier litt og er billig. Vi kan si at de er det beste valget.

Kombinasjonen av MDF og metall vil gi den nødvendige styrken

Laminert materiale varierer ekstremt lite fra finert, men svikter raskt. Til tross for lave kostnader, anbefaler eksperter ikke å kjøpe slike produkter for langvarig bruk.

Tips! Treprodukter er mer egnet til en klassisk stil i interiøret. Glass og metall - for minimalisme og høyteknologi.

Jernbanetabellen kan spisebordstransformatoren ha en annen bordplattform:

Square - den mest kapasitet av alle andre former

Round - slike produkter er veldig estetiske, i tillegg kan et rundt bord plantes flere gjester

Oval - har en klassisk form som passer perfekt inn i ethvert interiør, i oppsettet kan du bruke den delvis ovale delen

Rektangulær - praktisk og romslig, kan dekomponeres på forskjellige måter og fordobles

Det er flere måter å dekomponere, vurdere de mest populære:

 • Boken - det grunnleggende prinsippet er klart fra tittelen. Boken kan dekomponeres i en eller to sider. Dette er en enkel og pålitelig design.

 • Slider - en del av bordet skifter til siden, den ekstra bordplaten stiger fra bunnen. Den eneste ulempen i dette designet er det unaestetiske utseendet på bena i utfoldet tilstand, men hvem vil være oppmerksom på dette hvis det er deilige retter på bordet?

 • Skyve - bordplaten deler seg i halv og beveger seg fra hverandre. Et ekstra element settes inn i senteret.

De beste modellene av kaffebordtransformatorer til stuen

Sortimentet av slike produkter er meget omfattende. Du kan kjøpe et billig magasinet spisebord transformator på hjul eller uten dem, med en hvilken som helst praktisk folding mekanisme. Vi laget et utvalg av de syv mest populære modellene i henhold til Yandex markedsversjon, fra budsjettkategori av varer.

Tabell 1. Oversikt over transformatorbordet for stuen

Eksperter anbefaler at du tar hensyn til noen nyanser når du velger riktig spisebord for en transformator:

 • Passer til den overordnede interiørdesignen med farge og materiale.
 • Enkelhet og praktisk konstruksjon. Et slikt bord skal være lett å bevege seg og utfolde uten anstrengelse.
 • Styrken på enheten og påliteligheten av mekanismene. Tabeller er utsatt for en betydelig belastning - de er installert tunge retter, sitter ved bordet, stoler folk på benken. Alt dette bør vurderes når du kjøper.
 • Bordplaten skal være laget av et materiale som er lett å rengjøre og rengjøre.

Multi-level bordplaten - den opprinnelige løsningen

Og et par tips fra dekoratører:

 • Dekselet på spisebordet på transformatorens konsoll kan skinnes med innebygde lys inni eller på kanten av bordplaten.
 • Glassbordplaten kan dekoreres med klistremerker eller tegninger.
 • På treflaten på bordet ser det godt ut en godt utformet carving med lakk.

Spesielt ser den opprinnelige belysningen i kombinasjon med glassoverflater

Har du et lite kjøkken, og du vet ikke hvordan du skal ordne det? Vår artikkel vil hjelpe deg å velge kjøkkenbord og stoler for små kjøkken. Vi vil fortelle deg hvordan du velger dimensjoner, materiale, fargevalg for det generelle interiøret, og ordne ledig plass, slik at det ville være behagelig for alle familiemedlemmer.

Transformasjon av salongbord vil være et nyttig oppkjøp for eiere av små leiligheter. Det vil ikke ta opp mye plass og samtidig kan det bli et fullverdig spisebord på mottakernes dager.

Fargerikt dekorerte bordplater vil dekorere rommet

Når du kjøper dette møbelet, må du være oppmerksom på styrken på strukturen, funksjonene i utfoldingsmekanismen. Den sterkeste er metall- og trerammer med en transformasjonsfjæringsmekanisme.

Video: Tabellen transformerer deg selv

Svarte vi på spørsmålet ditt? Avbryt svar

Rubricator for rom

Månedens avstemning

Alle rettigheter reservert.

Ved full eller delvis bruk av materialer på dette nettstedet, er det nødvendig med en aktiv direktekobling.

Sofabord transformator

Til enhver tid har det blitt lagt frem en rekke krav til møbler, som brukes i både leiligheter og kontorer. Først bør det være funksjonelt og stilig, noe som bidrar til etableringen av en enkelt stil i rommet. Kaffebord, sikkert, er i hvert hus, uten dem er det vanskelig å forestille seg en moderne stue. De siste årene har bordtransformatorene på hjul blitt svært populære på grunn av mobilitet og liten størrelse.

Den spesielle egenskapen til slike møbler er at fra en salongbordstransformator blir det lett til en lunsj eller et lekerom for barn. I tillegg kan den brukes som et bord, bak hvilke te seremonier holdes, og noen vil virkelig like å bruke slike møbler som en hookah stand.

Denne multifunksjonaliteten til salongbordet er svært populær blant moderne brukere, spesielt de som liker jugendstilen. Selv om transformatoren selvfølgelig kan utføres og retro, og under land eller høyteknologi.

I mange spesialiserte møbelforretninger kan en potensiell kjøper velge seg den modellen som passer best for interiøret i leiligheten hans.

I bekvemmeligheten av kaffebord på hjul som du kan se ved å se på de mange bildene, at de lett forandrer sin form, trenger du ikke spesielle ferdigheter for å bruke den - det er nok bare å studere instruksjonen i detalj og deretter nøyaktig til etterforskeren. I tillegg, under omformingen av salongbordet, er det ikke nødvendig å fjerne de gjenstandene som er for tiden på overflaten fra overflaten. Selv om forskjellige modeller kan avvike i måten å montere demontering.

Hjulet på bordet øker bordtransformatorens mobilitet, det kan enkelt transporteres fra ett rom til et annet. Racks, som er en del av designet, gir den mobilitet.

Til tross for at kaffebordene på hjulene ved første øyekast ser veldig skjøre, tåler de ganske store belastninger, fra gamle magasiner og slutter med en bærbar datamaskin.

Bilder på forskjellige modeller av kaffebordtransformatorer på hjul er funnet på tematiske steder.

Hovedmaterialet som brukes til å lage slike tabeller, er aluminium og høykvalitets maskinvare, noe som bidrar til pålitelighet og holdbarhet av produktet. Som du kan se fra bildene på nettsteder som er viet til møbler, kan bordtransformatorer være av forskjellige farger, formen på bordplaten kan også velges individuelt.

De som bestemte seg for å kjøpe et slikt bord, kan velge en av de ferdige arbeidene eller vise spesialisten et bilde av modellen de likte og spesielt lage en eksklusiv modell for ham.

1

Leave a Reply

− 2 = 1