Glass salongbord

Glass salongbord - 55 bilder

Nylig, i innlandet var det en mote trend - i interiøret er et relativt nytt fag - glass salongbord. Hvilke fordeler har disse tabellene, og hvorfor de fortjener en slik popularitet?

Først ta hensyn til det faktum at salongbord kan være laget av ulike materialer, som faktisk alle andre møbler. Men nå i henhold til strenge krav til alle design er mye enklere, for ikke å skape en følelse av plass lunger. Salongbord laget av tre ser komplisert. Det er derfor i øyeblikket designerne foretrekker glassprodukter. Tross alt, er styrken ikke den avgjørende faktoren når du velger et salongbord.

Ikke så lenge siden på glasset møbler kan drømme om, som glass - svært skjøre materiale. Og det logiske spørsmålet om sikkerhet ved bruk av dette elementet av interiøret. Svaret er enkelt - trygg. Så møbler er laget ved hjelp av bare én type glass - herdet. Tykkelsen av glass som brukes til å lage de salongbord, ikke mindre enn 8 mm.

Herdet glass har en meget høy motstand mot støtbelastninger. Dette glasset brytes ikke og tåler betydelig vekt. En moderne bearbeidingsmetoder tillater å fremstille glass med meget glatte kanter og benkeplata i seg selv kan være enten gjennomsiktig eller matt, og med en rekke mønstre.

1

dermed Glass salongbord De kan passe inn i ethvert interiør, blir ikke bare en praktisk objekt, men også en ekte dekorasjon.

Det er et logisk spørsmål: "Hvorfor trenger jeg et salongbord"

Som navnet antyder, er det designet for å legge på ham aviser og magasiner. Dette er grunnen til sofabord er installert i kontorer på steder hvor besøkende venter på sin tur. For en slik tabell kan være å drikke litt kaffe eller te. Hjem salongbord utfører omtrent de samme funksjonene. Men de er ikke nøkkelen.

Den viktigste funksjonen til et glass salongbord - dekorative, og siden de er ganske liten i størrelse, vil de se bra ut selv i et stort rom. Samt glass blander med praktisk talt alle materialer, kan det være i harmoni "fit" i alle miljøer. Opprinnelig ser bordet, gjorde ikke bare glass, og med bruk av skinnende metall.

Et glass salongbord i det indre av ulike rom

Sofabord laget av glass med tre, mer egnet for den klassiske interiøret.

Vektløs tabeller ikke redusere plassen og gjøre den mer "gratis" på grunn av den ekstremt lett konstruksjon, ikke rotete.

I noen interiør kaffe tabeller er en del av en stilistisk komposisjon. I utgangspunktet er det typisk for lokalene i en minimalistisk stil. utførte dette et bord med et minimum av deler. Den er karakterisert ved funksjonalitet og praktiske. Som regel er det litt mer enn vanlig.

Par stykker av møbler kan være "stolt" som tiltrakk seg så mye oppmerksomhet til design. Du bør starte med det faktum at bordplaten på sofabord kan være helt annerledes - fra vår vanlige runde og firkantede til en rekke uregelmessige former.

Glass bordplate bærer ingen semantisk belastning, og blir ofte en slags "bakgrunn", slik at den er plassert under designere. En av de opprinnelige design - et akvarium på et glass salongbord. Ikke mindre stilig det vil se rommet der på et glass salongbord bilde postet i rammen av ulike former og størrelser.

Glass kaffe tabeller: alle slags alternativer

Designere eksperimenterte ikke bare med benkeplate materiale, men også med ben materialer. De kan være laget av tre, rotting, marmor eller andre materialer. Benene kan ha forskjellige bisarre form, og kan være utformet som en skulptur.

Utvilsomt, kan stuebordet bringe en viss nyttelasten i interiøret. I tillegg til aviser og magasiner, som i virkeligheten er denne tabellen brukes, er det mulig å sette en skål med godteri eller en vase med blomster. for slik Tabellen praktisk å drikke te eller kaffe, mens tilbringe en rolig samtale. Det er interessant å merke seg at det vi kaller et salongbord i utlandet kalles et salongbord.

Nylig har deres funksjonalitet økt betydelig. på noen glass salongbord Det er hyller som å lagre en rekke småting.

Ofte utformingen av kaffe tabeller inkluderer hjul eller valser. Det er veldig praktisk, fordi hvis det er ønskelig kan de lett flyttes fra sted til sted.

Men dette betyr ikke begrense funksjonaliteten. Ekte vinnere er glass tabeller transformatorer. De kan enkelt endre høyden. Disse tabellene er veldig praktisk - når den er sammenslått tar opp lite plass og utfoldet er fulle spisebord.

En annen meget interessant endring - en Glass salongbord under laptop.

Glass salongbord - foto

Dermed kan disse tabellene være det perfekte supplement til interiøret, som i tillegg til det estetiske funksjon utføre en annen funksjon.

Glass salongbord: lyshet og originalitet i interiøret

Glass møbler inkludert i listen av mote trender i interiørdesign i 2015. Dette materialet har tjent kjærligheten til designer på grunn av sin letthet, lakonisk og diskré. Utvalget av verdens mest kjente merkevarer, avansert produksjon møbler, kan du finne glassbord, stoler, skap og til og med skap. Imidlertid bør spesiell oppmerksomhet gis et glass salongbord som passer godt inn i ethvert interiør områder, noe som gjør utformingen av rommet en stilig og funksjonell.

"Dream House" tilbyr å vurdere de mest interessante modellene av kaffebord laget av glass, deres design funksjoner, samt metoder for å bruke disse møbler i interiøret.

Glass salongbord

Design og glass salongbord utforming

Sofabord er kategorisert som dekorative og funksjonelle møbler. Som du kan se av tittelen, er det viktigste formålet med disse elementene til å lagre media og små ting. Benkeplater Tradisjonelle kaffebord ofte gjort i form av en sirkel eller rektangel. Ofte bord design er supplert med statiske eller uttrekkbare hyller, som gjør produktet mer funksjonell og komfortabel. Interessant er det møbel som vi pleide å kalle "coffee table" i Europa kalt "kaffe".

Glass salongbord bilder

Den opprinnelige salongbord laget av glass i stuen

Salongbord glass og tre

Et par tiår siden, kunne ingen engang tenke at kaffe tabeller er laget av glass, fordi dette materialet ble ansett upraktisk, prekær og med farlig. Vanlig glass egentlig er en utrolig skjør materiale som er lett deformert på grunn av mekanisk påvirkning. Men utviklingen av moderne produksjon gjør det mulig å produsere en spesiell type glass, er styrken som ikke er dårligere enn metall styrke. Den er omtrent herdet glass i produksjonsprosessen som bruker en spesiell behandlingsteknikk som gjør at dette materialet er meget holdbart og trygt. Skade herdet glass kan kanskje som hadde falt fra en stor høyde en tung gjenstand. Men selv delt opp i mange små fragmenter, herdet glass vil ikke skade deg, fordi tilstedeværelsen av spesielle legeringer, blir kantene er helt glatt og ikke-akutt.

Kaffebord med glasstopp

Ovalt salongbord laget av tre og glass

Salongbord i stuen med glass topp

En annen unik egenskap av herdet glass er vist i sin god fleksibilitet til å gjennomføre noen design ideer. På grunn av den overholdelse av materialet, kan formen på moderne salongbord utføres i forskjellige former. For eksempel, er et glass salongbord ofte en flerlagsstruktur, et produkt med jevne linjer, en gjenstand med irregulær geometrisk form, etc.

Tre-nivå glass salongbord bilde

Fullt glass bord bilde

Glass salongbord opprinnelige form

Et glass salongbord på hjul

Stuebordet er interessant ikke bare for sin dekorative verdi, men også svært funksjonelle. Til tross for den relativt lille størrelsen på faget kan løse mange presserende problemer:

  • For det første er det uunnværlig for å imøtekomme små gjenstander og interiør;
  • For det andre, takket være innebygde hyller, i salongbordet er praktisk å lagre de tingene som alltid bør være for hånden - bøker, oppslagsverk, fjernkontroller av husholdningsapparater, osv.;
  • For det tredje, sofabord gir oss en utmerket mulighet til å organisere et teselskap eller lunsj i alle rom i huset.

I tillegg er moderne salongbord ben ofte utstyrt med hjul, slik at du raskt og enkelt flytte dette objektet fra ett rom til et annet.

Kaffe bord laget av et bilde av glass

Tabell-akvarium av glass bilde

Et glass salongbord i det indre

Et lite glass salongbord

Interiøret muligheter glass salongbord

Ideen om å lage møbler laget av herdet glass har oppstått på grunn av spredning av moten i interiøret i stil med minimalisme, som krever maksimal romslighet og frihet. Møbler av glass, i særdeleshet, og et salongbord, helt overveldet plassen. På grunn av åpenhet av materialet virker det som glassprodukter ikke har klare konturer, noe som gjør dem ser veldig lett og vektløs.

Bilde glass salongbord på hjul

Glass salongbord bilder

Glass bord bilde

Glass salongbord kan bli en harmonisk del av nesten ethvert interiør stil. Siden glass er helt kompatibel med alle materialer og farger, er det ikke nødvendig å velge dette produktet til andre møbler. Men hvis du ønsker å bli en del av tabellen møbelsett, se etter produkter laget av flere materialer. For eksempel kan et salongbord bordplaten være laget av glass, og dens sidevegger eller ben av tre, sponplater eller metall. I tillegg er herdet glassoverflaten ofte dekorert med ulike sprøyting og belegg som gjør produktdesign mer levende og uttrykksfulle.

Runde glass salongbord i interiøret

Moderne salongbord med glass

Salongbord med glass runde bord

Kaffebord med glasstopp Bilde

Tabell glass ser veldig stilig og original, så det kan godt brukes som hoved interiør aksent, spesielt når det gjelder produkter av ikke-standard former. Semi-sirkulære, avrundet, buede og jevne tabeller passe perfekt inn i de mest sofistikerte og krevende interiør, designet av reglene for Bionics stil, minimalisme, hi-tech, techno, etc.

Bilde salongbord laget av glass

Vakre kaffebord med glass

Bord med en fot-ball, og glass

Runde glass salongbord

Omsorg for et salongbord laget av glass

Det kan virke som omsorg for et glass salongbord er svært tidkrevende og vanskelig. Faktisk det praktisk talt ikke avviker fra pleie produkter laget av noe annet materiale. Alt du trenger er å kjøpe spesielle rengjøringsmidler for møbler som muliggjør enkel, sikker, og rengjør glassoverflaten effektivt. I tillegg er det tørke og rengjøring av glasset, ikke bruk svamper med metall eller tetthet trefiber, så de kan forlate mikro riper på overflaten.

Sofabord med tre ben og glass tabletop

Kaffebord med metall ben og glass tabletop

Glass salongbord vil fylle den innvendige plassen lett og eksklusivitet. Men for produktet så lenge som mulig glede deg med sin skjønnhet og funksjonalitet, i prosessen med å velge å betale nær oppmerksomhet til styrken og tykkelsen på glasset.

Glass salongbord: Foto

Det har lenge vært kjent som "coffee table" ikke er forbundet med å lese blader. Å kalle en spade for en spade, er det nødvendig å snakke om som te emnet, kaffe eller middag. Vanligvis på et lavt bord i nærheten av sofaen kommer til å se på TV og være sosial, samt å behandle en venn eller et familie kaffe med søtsaker. Sammen med de tre tabellene er ikke uvanlig og glassprodukter. De ser veldig fint i moderne hjem, og herdet, laget av ny teknologi Glass er ikke dårligere i styrke tre.

Glass møbler har en overraskende egenskap iboende bare til dem. Deres tilstedeværelse i rommet, visuelt utvide plassen. Flyten av lys gjennomsyrer bordet eller andre artikkelen uten å møte hindringer på sin vei, slik at rommet virker mer romslig og lysere. Møbler glass er ikke utsatt for virkningen av fuktighet, er det ikke svekkes under påvirkning av sol og sammenlignet med metall og tre mer motstandsdyktig mot riper. Fordi glass møbler kan være uvanlig sammensetning formbare glass for å fremstille og kan fremstilles fra disse møbler fantasifulle former og linjer.

Et glass salongbord på bildet lagt ut på denne siden vil bidra til å bestemme valget av produktet i henhold til det indre av din egen stue. Det har allerede blitt en klassisk kombinasjon av glass med et mørkt tre. Denne tabellen inneholder ikke nødvendigvis velger å matche resten av møblene i rommet, det ser flott ut som et selvstendig fag og føyer seg harmonisk inn i ethvert miljø.

Bordplaten er laget av gjennomsiktig glass på en mørk massive treben ser solid, fin og inspirerer pålitelighet, ikke karakteristisk for glass produkt.

Bare noen få modeller av glass og naturlig tre - praktisk to-og tre-nivå bord. Kjøp en tabell kan være fra 15.000 rubler, og prisen på eksklusive modeller stiger til 30.000 rubler.

Skjørheten i glass - er ingen hindring i etableringen av modeller av folding kaffebord. Bevis for denne transformator, som kan brukes som et spisebord, heving og senking av bordplaten i ønsket høyde ved hjelp av heisen.

Det ser veldig fint bord på metall ben, og kombinasjonen er uunnværlig for å designe i en moderne stil. Glass toppen kan være laget av et dekorativt glass, som er lettere for omsorg enn vanlig transparent overflate.

Plassere på bordet - er en sentral del av rommet, og det er mulig å tiltrekke seg oppmerksomhet ved produktet av farget glass. En lys møbel vil passe godt inn i interiøret er lyse og romslige rom. Kjøp en modell salongbord kan være priset til rundt 8600 rubler.

Hvis tabellen må flytte ofte, er det bedre å velge en modell med hjul. De er komfortable, selv om bordet for å bli flyttet bare noen få centimeter.

Den rektangulære formen på glassplater - ikke regelen, og for design, hevder den enkle og letthet av linjer, er det bedre å velge en oval eller rund bordet. Bilder av noen modeller av denne utformingen er vist nedenfor.

Rommet er innredet i lyse farger, ser harmonisk, hvis alle møblene er kombinert i fargen. For et slikt interiør kan plukke opp et lite bord på en hvit pidestall uvanlig og elegant form.

Dyrt salongbord av tre med utskårne ben og innlagt tabletop egnet for rom, innredet i engelsk eller klassisk stil. Prisen på et slikt produkt fra 30.000 rubler.

Glatt oval line hjelp for å unngå alvorlighetsgraden av former og design gi rommet letthet og vektløshet. Glass toppen hviler på en tre stand asymmetrisk form er egnet for de som ønsker å legge til originalitet og individualitet av rommet designkonsept.

Men modellen er helt laget av glass. Ikke alle vil våge å sette et slikt opprinnelige tabellen i midten av rommet hans, men han ser moderne.

Hvis du trenger en billig glass bord, kan du velge produktet av 4500 med topp laget av gjennomsiktig glass rubler i samme nivå på tre eller metall krom ben. Uansett hvilken stil gjorde plass, da denne type salongbord vil bli perfekt inn i ethvert interiør.

  • Interiør hybel
  • Kombinasjonen av farger på gulv og dører
  • Utformingen av taket i stuen

Du må logge inn for å legge igjen en kommentar.

1

Leave a Reply

76 − 68 =