En salongbord med hendene foto tegninger

Hvordan lage et salongbord: ideer, materialer, trinnvise instruksjoner, tredimensjonale tegninger, bilder og video

salongbord Det kan ganske enkelt være en funksjonell overflate, og kan være en utmerket dekorative detalj av det indre.

Desk besitter stor sjarm naturlig treet. Den kan kjøpes i butikken eller gjøre uavhengig av hverandre.

kaffe tabeller, håndlaget, dekorert med en rekke måter, noen ganger snu en vanlig møbel til et mesterverk utforming tanker.

utsikt størrelse og innredning av salongbordet kan være helt annerledes. Den eneste begrensningen - din fantasi.

beste felles og bord tilgjengelig i produksjonen:

 • kvadrat eller rektangulær trebord;
 • runde og oval bordet;
 • Transformator-bord;
 • glass bordet;
 • tabell over kombinert materiale (for eksempel glass og tre).

materialer som anvendes for fremstilling av magasinet tabeller:

men uavhengig gjøre et salongbord, kan du ikke bare tradisjonelle materialer. tabeller ser flott ut, laget av improvisert verktøy og gamle ting, for eksempel koffert, Window Frame, stor spiral, paller, etc ..

Vakreste og variasjon formede bord er avledet fra tre, sponplater eller MDF. Materiale must for et salongbord beregne på forhånd.

For enkel nok tabellen elementer:

1
 • barer for benene (4 stk.);
 • tykk plate panel kryssfiner eller ark for benken;
 • hjørne montering for forbindelser countertop med ben (4 stk.);

for runde et salongbord, trenger du:

 • 2 runde detaljer sponplater eller MDF (plate og en støtte for hjulene i tabellen). Diameter 60 cm;
 • rektangulære deler ben (2 stk.). Størrelse 60 x 40 cm;
 • hjul (4 stk.).
 • kitt for tre;
 • lim snekker (Wood).

Du må også kjøpe impregnering og lakk, for å beskytte treverket mot fuktighet og smuss, og dette ga produktet vakker utseende.

Hvordan barnas barnestol, kan du lære her.

Forhåndsbestill bør være detaljer MDF eller MDF. kan gjøre og sine egne, men vær oppmerksom på at bordplaten og støtte for hjulene må være perfekt form. Dette vil gi stuebordet raffinert og ryddig se.

Trinn 1. Den rektangulære formen er nødvendig å foreta små kutt sentrum for å sette dem inn i hverandre. Kuttene er gjort i samsvar med tykkelse sponplater (MDF).

Trinn 2. Å sette et rektangel med kutt. Coat med snekring ledd lim. Dette er nødvendig for å sikre at en del av bordet fast.

Trinn 3. setter på topp benkeplate. Tynne negler spikret den til beina. For lite bord bare én negl i midten og en spiker på hver fot.

Trinn 4. Velte bordet og spikret støtte for hjul. Også bruk av lim og negler 5.

Trinn 5. Hatter negler pent pusset kitt.

Trinn 6. Unn stuebordet impregnering for tre. Lakkert eller malt.

Trinn 7. Når det siste laget lakk eller malingen er helt tørr, kan du knytte hjulene.

Salongbord kan stå i denne tilstanden, og kan bli ytterligere dekorere.

Denne tabellen vil passe perfekt inn i utformingen av alle rom og spare mye plass og er lett å endre fra et salongbord om nødvendig servering. Ulempen er transformatoren vanskelig montering. Tenk making denne tabellen.

Først må du bestemme mekanisme, som det vil bli bygget alle sammenstilling Tabell-transformator. Mekanismer av innenlandsk produksjon billigere utenlandske - dyrere.

transformatorkonstruksjon er å gass-tilbakeslag og fjærer.

Trinn 1. Acquisition transformator mekanisme.

Trinn 2. Med hjelp av simuleringsprogrammer skape layout tabell som er riktig for deg. For dette passer programmer Pro100 eller Sketch Up fra Google: lett, med intuitive kontroller, slik at avtalen vil være nok bare til dem. Opprette oppsettet vil ta 2-3 timer.

Trinn 3. skjæring deler det samme kan gjøres med programmet. hun beregner alle nødvendige materialer, som i stor grad forenkler vårt arbeid. mottatt alle størrelser, Cutting kapasiteter.

Trinn 4. bordenheten. ramme bordet vårt er bygget med SKRUE (Kopling for å forbinde deler av trebaserte materialer). For å gjøre dette, må du gjøre hull Spesielle øvelser. Markup enklere å gjøre med en blyant eller med konvensjonelle klistremerker.

Trinn 5. Videre i henhold til mekanismen i det vedføyde transformatoren bruksanvisning forankring i vårt rammeverk. Før det, må du sette inn våren.

fest enkel en gjennom måte på grunn av den store vekten av mekanismen.

drill bolthull og en spesiell boreboresteder for skruehodene.

Fest transformator ved hjelp av bolter.

Trinn 6. På tilsvarende måte feste mekanisme på den annen side.

Trinn 7. putting ben. bordet vårt om vekt 50 kg derfor er det nødvendig å tette mellom bordbeina er konvensjonelle i møbler bånd.

Trinn 8. vil skrue våre føtter til bordrammen. Lag en layout og et hull er boret.

Trinn 9. Fest alle bena til rammen. ben skjult alle jobber poengtabellen.

Trinn 10. making benkeplater. Bordplaten er rektor del av tabellen. Velge en sterk leddene for benkeplater. Størrelsen på hullene for små ledd. Skru hengslene.

Til slutt, etter å skru alle plater til mekanismen, viser det seg denne salongbord-transformator:

En manual for produksjon av klappstol for fiske kan bli funnet her.

dekorere salongbord kan være helt forskjellige måter. For å gi produktet sin sjarm kan være dekorert i faget decoupage, Innhold skjell og andre uvanlig objekter.

 • tykk tau-tau langs den kant som det ringer;
 • mosaikk fra en rekke forskjellige glassgjenstander;
 • maleri tre;
 • Lime av tre sko;
 • craquelure (Kunstig elding bordflate);
 • lime dekorative speil;
 • finering (Lime dekorative film).

Hvis du vil vite hvordan du gjør en runde salongbord laget av heltre, se video:

Liker du dette? Abonner oppdateringer på dette nettstedet via RSS, eller følg med VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter eller Google Plus.

En salongbord med hendene: et fly av fantasi nedfelt i virkeligheten

Utformingen av salongbord er veldig enkelt - benkeplate og støttebenene eller basen. Selvfølgelig kan objektet være mer komplekse og inkludere flere benkeplater, skuffer, hyller, etc., men for egen produksjon av disse enhetene er ikke så komplisert.

Men ting gjort av hender, alltid ganske unik.

Denne type møbler er laget av et flertall av forskjellige materialer: tre, glass, stål, aluminium, plast, sponplater og finer. Og fra et sted mer eksotiske materialer: trestammer, beslag, metall, bokstavelig talt, lær, tekstiler, flettet og så videre. Følgelig, for fremstilling av verktøy krever forskjellig.

Hoved listen er som følger:

 • stikksag - det viktigste arbeidsredskap;
 • elektrisk drill og et sett av tilsvarende kiner;
 • baufil på tre eller metall;
 • hammer - tre eller gummi, målebånd, nivå og en blyant;
 • skrutrekker, sekskantnøkkel, om nødvendig arbeid med skruen, fil;
 • glass cutter, hvis du har tenkt å jobbe med glass.

Materialer er valgt i samsvar med modellen av praktisk erfaring og finansiell kapasitet.

 • Trematerialer - tre Finérplater MDF, laminert sponplater, kryssfiner. Heltre er blant de dyreste alternativet, sponplater og kryssfiner er mye rimeligere og enklere å håndtere. I de fleste industrielle produksjonsmodeller matrise blir brukt til binding og ben og bordplater er laget av MDF og sponplater.
 • Krev en individuell tilnærming ben. Råvarer kan være tømmerkonstruksjon tilsvarende seksjon. Men selv rund form ben krever en fresemaskin. På den annen side, er det mulig å danne på maskinen og produktet mer kompleks konfigurasjon. Dersom slikt utstyr ikke er i husholdningen, kan bena bestilles i skogen butikken.
 • Glass - for å bruke bare herdet, ellers påliteligheten av tabellen vil være i tvil. Glasstykkelse - 5,8 mm. Det er tillatt å bruke akrylglass, hvis stuebordet er ikke ment å bli brukt som et sete: designere er nå aktivt tilby slike modeller.
 • Metal - dette alternativet krever utstyr og ferdigheter, og kompetanse.

Montering og tilbehør - kant, skruer, spiker, klips, sugekopper er valgt i overensstemmelse med produktmaterialet.

Salongbord fra en bilmotor, laget for hånd

Hvordan lage et salongbord med hendene

Uansett hvor enkelt det kan være, krever implementering stor omsorg og flid. Tross alt, salongbord - stue dekorasjon, og derfor må det være vakker, elegant og uvanlig, avhengig av stilen, men i alle fall - å lage kvalitet.

Hvis du ble renovert planker av sponplater, så har et salongbord med hendene, som vist i master class:

Wood - materialet er den enkleste å behandle og den mest formbare. Dette betyr at form og design av produktene har det bokstavelig talt ingen restriksjoner. Av tre og tre-fiber plater av ulike slag kan være en vakker ting med et minimum av ferdigheter og verktøy.

Det viktigste spørsmålet her er nøyaktig overholdelse av proporsjonene angitt på tegningen. Sist, kan du lage din egen, eller bruke det ferdige prosjektet.

 1. Er valgt skjema benken - kvadratisk, sirkulær, oval, buet. Sistnevnte er lettere å gjøre sponplater eller kryssfiner. Saget material stikksag og en baufil.
 2. Edge benkeplater, heltre eller laminert møbler bord skal håndtere en ruter for å gi den en fin form, og deretter sliping med sandpapir. Sponplatekanten benkeplate behandlet kvern eller bore med en ønsket pakning.
 3. Bena kan gjøres på forskjellige måter: noen lim styrene eller kvartanoy rund form, slipe cutter tre barer, eller kjøpe en klar til bruk uvanlig materiale. Det regnes som svært fasjonable benkeplate installasjon for å trimme buede grener eller stubber. Ben til bordplaten er festet på hjørnene, skruer eller lim, avhengig av materialet.
 4. Når salongbord er laget av sponplater, særlig i utførelser hvor hyllene er antatt ikke gjort ben og støtteveggen. Utlevering produkt ved slike plugger, hvor det er boret hull i endene av sideveggene. Feste plugger duplisert lim.
 5. Hyllene er kuttet fra CPD og festes til plugger eller skruer.
 6. Noe mer komplisert å montere skuffen. Det er svært viktig for denne delen er overholdelse av vinkler og plan, slik at elementene og hver forbindelse som er nødvendig for å kontrollere oljenivået.
 7. Det ferdige produkt behandles med beis, lakk, ferniss eller avslører "sostarivayut" - på forespørsel.

Bilde salongbord laget av tre med hendene

Planet av tunnelen med den virkning som oppnås ved kombinasjon av to parallelle speil og plassert mellom en lyskilde. Top speil samtidig skal være gjennomsiktig, det vil si til nivået av lysrefleksjon og lystransmisjon på 50% til 50%.

Som en lyskilde LED monokrome bånd, blir utslipps farge velges etter smak. I rollen som et halvtransparent speil glass benyttes sammen med en speilbelagt eller akrylglass med et speil film.

 1. Benkeplate i form av en ramme er høstet fra en aluminiumsprofil eller sponplate. I sistnevnte tilfelle rammeelementet er fremstilt av to fragmenter sponplate med forskjellige bredder slik at det dannes et fremspring.
 2. Rammen er satt inn i speilet. Deretter, fremspringet eller direkte på LED-profil fast tape.
 3. Countertop overlappende gjennomskinnelig speil. Avstanden mellom de to speil er 75-80 mm, men kan være mer. Det faktum at dybden "tunnel" definert ved en avstand mellom speil og avstanden beregnes ved å multiplisere verdien med 16.
 4. Benk sjekken ved å koble til en strømkilde - en transformator, selvfølgelig. Og da produktet er fast på beina eller sideveggene.

Salongbord Infinity med hendene

Gjør et salongbord celle er svært enkel. For å gjøre dette, butikken plukke opp valser på vekten av produktet og deretter skru skruer eller skruer til beina, basen, sidevegger - noe. Valser og diskret utseende er tilnærmet upåvirket.

Ønsker du å lage et salongbord på hjul med hendene? Da videoen nedenfor for å hjelpe deg:

Denne utførelsesformen skiller seg fra de tre funksjonene bare arbeide med glass.

 1. På en plate av herdet glass i en tykkelse på 5-8 mm markere en form og størrelse av den fremtidige benken.
 2. Deretter steklorezom tidligere oljet solsikkeolje, utført ved snittlinjen - viser den grunne fordypning. Glasset blir beveget til den kantflate på hvilken arbeidet, slik som å fragmentere når slått på vekt og pent brytes av.
 3. Operasjonen gjentas så lenge ikke får den ønskede formen benkeplate.
 4. Ende produkter behandles med en fil for å fjerne store flis, og deretter finjustering med en diamant jeksel vedlegg. kant deretter polert med fint sandpapir og følte rundt.
 5. Fot glassoverflaten av salongbord er festet ved hjelp av sugekopper. Nylige først festet til benene, og deretter festet til glassoverflaten. For å være sikker, kan du slippe på glasset del av limet.

Drømmer du om et unikt produkt med interessante effekter? Deretter følgende video vil fortelle deg hvordan du gjør et glass salongbord med en bakgrunnsbelyst egne hender:

Ingen hendig ekstra DSP-boards eller glassbiter? Det spiller ingen rolle! Sofabord med dine egne hender kan gjøres ut av skrap materialer. Og så vil vi fortelle deg om funksjonene i etableringen av et slikt produkt.

Materialet for salongbordet ikke er i klassisk stil kan være omtrent alt.

 • Den enkleste måten å gjøre interiøret spesielt - å lage et salongbord, men det er sant, en liten, ut av hamp. Du kan bruke stubben "a", det vil si, bare for å kutte ned på noen høyde. Hvis produktet er nødvendig for å gi mobilitet, må snittet være i samme størrelsesorden på den øvre og nedre del. Teknologien er enkel: trunk fragment eller stubbe innrettet, plane flatene strøs og belegges med en gjennomsiktig polyuretanlakk. På bunnen av stubben er boret hull og festes valse 3 eller 4.
 • Ikke mer vanskelig å lage en variant derav, karakterisert ved at den stubbe med "røtter" tjener som en støtte for glass bordplater. Den sistnevnte kutt ved ordningen og bare limt til toppen av stubben som er beskrevet ovenfor.
 • Provençalsk stil eller retro fit modell, laget av harde kofferter. I den nedre del av borehullet og festes med skruer til bena. Koffert kan dekorere eller male.
 • Loftet-stil tabellen så bra, laget av en kabeltrommel. Den siste maling og er montert på valser, slik at den kan rotere rundt sin akse, og rommet mellom bunnen og bordplaten er delt ved hjelp av skillevegger i rom eller hyller. Dannet multi-celle tabellen.
 • Pliktige moderne europeisk tradisjon - trepallen behandlede flekk og er montert på store valser. Toppdeksel glass produkt og få den opprinnelige versjonen-mart.
 • Veldig interessant modell av sykkelhjul. Hun er litt vanskeligere å gjennomføre, fordi det krever litt dyktighet til å jobbe med metall. Buene utgjør grunnlaget for kompleks form til hvilken benkeplaten og festet med skruer. Den er laget av hjul sistnevnte overlappet på toppen av en rund glass-skjerm. For sikkerheten til hjulets-benken kant forseglet plast kant, og til endene av benene slitte skjæreslange.

Fancy kaffebord for stuen, laget med sine egne hender

av dekk Coil kabel veivaksel trepall

På nettsteder viet til reparasjon eller lokalsamfunn kan du finne nesten alle konstruksjonstegninger. I de fleste tilfeller, de tilbyr ikke bare størrelsen på miniatyrbildene, men også detaljert monteringsdiagram. Sistnevnte er meget nyttig når den modell design er egentlig sammensatt og omfatter ulike elementer.

 • Oftest for produksjon av selv tilbyr produkter laget av sponplater eller kryssfiner, av den enkle grunn at disse materialene er lett behandlet, rimelig og har en lav vekt.
 • Flere sjeldnere tegninger glassbord. For det første, i hjemmet, er det mulig å gjøre bare ett alternativ - med en glassplate, og for det andre, oppbygging av denne modellen svært enkel.
 • Originale kaffebord laget av uvanlige materialer, som regel presenteres på forumet uten plantegninger og instruksjoner størrelser. Men detaljer montering og montering funksjon, siden det gjelder DIY disse øyeblikkene er viktigst.

Følgende bilder og tredimensjonale tegninger vil fortelle deg hvordan du kan lage et salongbord laget av tre med hendene.

Tegninger sofabord

med skuffer Med glass topp transformator

Hvordan du gjenoppretter et salongbord med hendene

Slike prosedyrer er gjenstand for virkelig gamle artikler fra slutten av det 19. - 20. århundre. Møbler masseproduksjon estetisk verdi er vanligvis ikke her, reparasjon reduseres ikke bare til restaurering av et salongbord med hendene som en dekorasjon.

Dette arbeidet er arbeidskrevende, krever tid og tålmodighet. Verktøy må hånd - en klo hammer, skrutrekkere, tenger, meisler, etc., og en elektrisk drill. Materialer - sandpapir varierende grad av detaljnivå, metallbørste, lakk, beis, fargen på møbler hvis du ønsker å endre.

 1. Tabell bevandret som mulig. For det første må du nøye undersøke alle detaljene, på grunn av alderdom, noen av dem sikkert er deformert eller rassohlis. Hvis et element har slitt det kan du alltids bestille i verkstedet. Dernest overflaten av håndtaket og fjerne spiker er mye mer komfortabel med de delene i stedet for hele produktet.
 2. Ved demontering skruer og plugger er best bores.
 3. Fjernes fra overflaten av lakk og maling. Dersom laget er tynt, kan den fjernes med en stålbørste og konvensjonelle sandpapir. Dersom belegget er tykkere eller skadede områder, vil den beste effekt bruke en elektrisk drill med et munnstykke i form av en børste. Du kan også bruke en poleringsmaskin.

Hvis tabellen er laget av verdifulle tre arter er til stede eller utskårne detaljer, anbefales det å fjerne lakk med en spesiell lim, som brukes av profesjonelle konservatorer. Hvis du finner en kur kan ikke ha for å rense gjengene og bøyd tre med sandpapir på en stoff grunnlag.

 1. Den rengjorte overflate er avfettet ved hjelp av aceton eller alkohol.
 2. Hvis du ikke klarer å fjerne riper og chips sliping, defekter shpaklyuyut, og etter tørking kitt sand rent.
 3. Dype sprekker og feil elimineres på følgende måte: crack limt, og sammentrukket del er festet i klemmen inntil tørr - 12-15 timer. Kan benyttes for å trekke til skruene, blir de fjernet etter at limet har tørket.
 4. Alle skjøter er limt og rengjøres om nødvendig.
 5. Tabell behandlet flekk: gamle treet vanligvis mørkner og mister sin lysstyrke, flekk returnerer uttrykks materiale. Produktet ble deretter åpnet lakkskiktet 2-3.
 6. Når alle delene har tørket, blir produktet oppsamlet.

Nedenfor presenterer vi bilder av hvordan du kan oppgradere din salongbord med hendene.

Restaurert med sine egne hender sofabord

Kaffe trebord - dette er en klassiker som aldri vil gå bort fra stuen. Uansett stil eller den ble utført i interiøret, et sted for grasiøse og vakre ting fra tre der alltid. Originalitet og skjønnhet - ikke tilhører et kostbart materiale, og resultatet av fantasi, en sans for proporsjoner og smak. Ikke alle har råd til en dyr bøk eller marmor, men være kreativ og uvanlig ting å gjøre i noen makt.

Liker du dette? Abonner på nettstedet oppdateringer i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus og Twitter.

Abonner på oppdateringer på e-post:

Fortell vennene dine om denne artikkelen til dine favoritt sosiale nettverk ved hjelp av knappene nedenfor.

gitt noen kommentar

Stue møbler

navigasjon

soverom

stue

stoppede møbler

bad

Kontaktpersoner:

siste diskusjoner

Cool! Det er hyllen ved siden av sengen for briller, smart telefon, bærbar musikkspiller.

Og jeg så en annen slik variant: en seng med et podium, veldig.

Takk for verdifull og detaljert informasjon! Svært anvendbare slik som.

En salongbord med hendene: ideer og gjennomføring

I en alder av elektroniske medier Få bry leser publikasjoner. Til tross for dette sofabord fortsatt ta hedersplass i alle hjem.

I tillegg til direkte bruk, kan de brukes til andre nyttige ting: serverer lett frokost eller middag, mindre reparasjoner og hjemmearbeid.

Enkelhet av design, en rekke former og design, et minimum av verktøy - alle disse fordelene kaffebord tiltrekke seg oppmerksomheten til norske håndverkere. I denne artikkelen vil vi gjøre en detaljert gjennomgang av den populære hjemmelaget og gi praktiske råd om sin produksjon.

Strukturelle varianter av kaffe tabeller

Den enkleste måten du kan gjøre en salongbord med hendene, ved hjelp fra kanter boards boards, finert sponplate eller MDF.

For å skjule forbindelsespunktet platene som anvendes klassiske metode - den sammenstillingen på den runde tre pigger (shkantah). Alt som kreves fra hjemme master i dette tilfellet - bare merke til installasjonsstedet til pigger på endene av sideveggene og bore festehull for dem på bunnen og toppdekselet.

Den enkleste salongbord MDF

For å øke stivheten av strukturen mellom dens sidevegger for å installere et vertikalt tverrbjelke. En liten nisje for oppbevaring av magasiner og andre småting her ikke vil være overflødig. Den kan være fremstilt av plate, som er tilbake etter skjæring og sidedekslene.

Mobilitet - et nyttig alternativ bord. Hun skjønte installasjon av møbler trinser på bunnen. Kompakte transporthjul, kan du skjule, men du kan kjøpe et større og bevisst velge dem. Så vi får den opprinnelige tabellen på hjul av polert barer som støtter den massive tre bordplaten.

De som er mobilitet ikke spiller en stor rolle, og ønsker å se i sitt hus et solid bord i en rustikk stil, er det mulig å tilby muligheten til kraftige boards. Denne tabellen vil uten tvil bli en av de viktigste dekorasjoner i stuen i alle land huset.

Rimelig latskap kombinert med en tørst for kreativitet fører ofte til interessante funn. En av dem - et bord av gamle bildekk.

Han kommer til å veldig enkelt:

 • De to kutt sponplater sirkeldiameter 3-4 cm mindre enn den ytre størrelsen av dekket.
 • Den første sirkelen feste de fire metall ben.
 • Bunnen og lokket er festet med skruer til sidene av hjulet.
 • Jute tau dekorere sidene og dekselet.

Hjemmelaget bygging av gamle dekk ser bra

Som det viser seg en uvanlig salongbord som kan brukes om nødvendig som benker.

Ideen om å bruke "tilfeldige" elementer for å skape møbler viste seg å være svært produktiv. Hun fødte en rekke hjemme-laget av esker og paller. Med litt fantasi og et minimum av kostnader som kreves for å samle et salongbord laget av tre av fire standardbokser.

Samlingen algoritmen er som følger: bokser satt på kanten ved å arrangere dem i en sirkel, en etter en. Kombinerer design med skruer, i midten gjør sokkelen. Her kan du sette en blomst vase eller helle innredning elv småstein eller skjell. Avslutter treforedlingssandpapir, beis og lakk.

Salongbord, satt sammen av fire bokser

Naturlig tre trenger ikke en sofistikert innredning. Bruker det for etterbehandling interiør, legge en enkel bordsetting. Å bygge det kreves et par barer og høvlet plank inntak picket.

en bunnramme vil se pålitelig og robust ved anvendelse av kontrastfargekombinasjoner fra toppen. For dette formål, barene må tonet mørk flekk, slik at dekselet i den naturlige fargen på furu sagtømmer.

Tremøbler i godt kombinert med metall. Du kan kontrollere dette ved å gjøre en salongbord i loft-stil med metall ben. Hans dekslet er sammensatt av tre stykker av terrassebord "sorokovke" og innrammet Taklist strimmel.

Trebord på metall ben laget av glatte armeringsjern

For fremstilling av benene som kreves for sveiseapparat, et stykke av stålplate 1,5-2,0 mm tykk og noen utklipp jevn armeringsjern 10 til 14 mm i diameter.

Ved å bøye de fire stavmønster, er de sveisede kvadratiske stykker av plater (eller tykke snekker hjørner som i bildet), og i sin tur er festet til bordplaten oppsamlet fra terrassebord. For den endelige avgrensning nødvendig å slipe, tonet og lakkering av dekkplate og male bena.

I stedet for stangen for fremstilling av baser anvendes en profil rør med rektangulært tverrsnitt. Sveiset fra hennes to rektangler, rengjøring sveiser og belagt med sølv maling, får vi en pålitelig støtte for benkeplater, samlet inn fra tykke eikeplanker.

For å øke stabiliteten av metallet under dekselet veggen koble segmentet formet slange.

Veldig imponerende utseende kaffebord med toppen fra et tre så kuttet. Finn denne grunnleggende element er enkel. På noen sagbruk tilbyr "halvfabrikata" størrelse. Ta det opp til standarden vil hjelpe deg elektrorubanok og belte sander.

Bordben kan være laget av tykke stenger, eller armeringsstål som brukes for dem. Kontrasten mellom de massive øvre og lett metallbase utforming vil gi en snev av eksklusiv design.

Et annet interessant alternativ til å kombinere materialer - tre og glass. Benkeplate kan være ovale eller runde hviler på grunnlag av to kors squared rammer.

"Vektløst" glass er kombinert med massivt tre rammeunder

Roll salongbord laget av en trepall og dekket med et firkantet glass, ser stilig og moderne.

Glass gir en rik utseende av hele strukturen og lukker åpningene mellom spilene i pallen, gjennom hvilke små artikler kan falle på gulvet.

De som fokuserer på funksjonalitet, vil nyte et salongbord-transformator. Ved enkel manipulasjon, radikalt forandrer han ikke bare sin høyde, men også utseendet.

I montert tilstand, er dette en vanlig stativ for magasiner og aviser. Oppdra to sidevegger med ben, øker vi høyden på bordet og utvide benkeplate overflaten til "middag format."

Grunnlaget for den andre trans systemet - to metall-ramme skap. Hver av dem er dreibart festet til bordplaten. I den sammenstilte posisjon, de ligger horisontalt, og ved løfting av lokket dreies og stå oppreist.

Høyden av strukturen i en utbrettet form er 73 cm. Det er tilstrekkelig å bruke en transformator som en stasjonær datamaskin.

Dekk den består av to plater som kan beveges horisontalt. I dette tilfellet er den ene platen dreies rundt sin akse. Om nødvendig kan en slik transformator skal konverteres i sekunder i spisebord for 4 personer.

Salongbord cabriolet "tre i ett"

Noen skaper en adaptiv folding system, mens andre lykkes eksperimenterer med konvensjonelle kryssfiner skrap. Utfallet av jakten på nye former ble her en slik uvanlig salongbord.

Vi kan bare lure på samvittighetsfull nøyaktigheten av beregningen og hans talentfulle sette til et synlig bilde.

Teoretisk det ser enkelt: basesekvensen limte kryssfiner tretti rammer. Hver av dem har en viss tilt vinkel ben.

I praksis, for å beregne alle elementene i en kryssfiner stand trenger tredimensjonal modellering program.

Ved å bringe sammen kryssfiner "kaken" fanger øyet uvanlig futuristisk form. Den glassdeksel er kronet av eksempel på den innovative kabinettet teknologi.

"Vi har noe enklere, men også vakre," - sier altmuligmann. Vær så snill, det er ikke mindre elegant, men rimeligere å produsere bordet. Den består av tre pakker med tynne Høvlet border.

Tallrike gap i arbeidsplaten kan dekkes av den stablede glasslokket.

Med hensyn til glass forbindelse med veden nødvendig å si noen ord. Den beste løsningen - bruken av transparent "optisk" lim. Drill litt vanskelig hjemme tykt glass uten å påføre ubotelig skade. Derfor gir opp tanken på en mekanisk fiksering og tillate moderne kjemi vise sine beste kvaliteter.

Tilhengere av gjengede forbindelser anbefaler vi bruk av akryl benkeplater. Det er lett å bore en vanlig drill og ser flott ut.

Snakker om materialet for benkeplater, vi glemte tre Lining. Det er et utmerket materiale for hånden, like godt egnet for å lage deksler, sider og ben.

Benkeplate Lining - fin og pålitelig

Formen på benken kan være en hvilken som helst foring. Deksel, satt sammen av tre planker trimmet stikksag for en gitt krets.

For produksjon av et salongbord fra fôr, trenger vi noen verktøy:

Dimensjoner på det ferdige produktet, og strukturen koble noder bør vurdere på forhånd og legge dem inn i den foreløpige tegningen.

Fullfør tabellen utføres i to trinn. Før begynnelsen av monteringen er polert med sandpapir overflate av lokket, bunnen og ben. Etter fullførelse av toner tømmer dekselet og farget med lakk.

Enda enklere er et salongbord laget av sponplater. Dette materialet utfører to funksjoner: å danne en kontinuerlig overflate og bærer belastningen. Vi anbefaler å bruke finert bord, siden "naken" DSP maling og lakk ikke kan skjule teksturen av flis.

Etter montering må du avslutte alle kanter (benkeplater, bunn og ben) Møbler plastbånd, varmet henne bygningen tørketrommel før påføring.

 • Master vakre benken for å gi sine egne hender
 • Lag en vakker og komfortabel bord for å gi sine egne hender
 • Hvordan lage en sofa med hendene: alternativer instruksjoner og montering ordninger
 • Hengekøyer for avhør: hva er de? Hvordan lage din egen hengekøye?

Liker du dette? Legg til side:

Lasting.

 • Copyright © 2014-2017 | | Bygging og reparasjon

  1
 • Leave a Reply

  8 + 1 =