En salongbord med hendene bilde

15 helt unik salongbord som kan gjøres med sine egne hender

Få til postkontoret en gang om dagen en mest leste artikler. Bli med oss ​​på Facebook og VKontakte.

Mange ting kan gjøres med sine egne hender. Det er vanskelig i de fleste tilfeller bare ved første øyekast. I den nye gjennomgangen har eksempler på unike og fantastiske kaffebord er samlet, som håndverkere gjort sine egne hender.

Gamle kofferter - en reell godsend for designere og ukonvensjonelle tenkning enkeltpersoner. Ved enkel manipulering, er poser forvandlet til unike møbler og dekor elementer. For eksempel kan du konvertere en unødvendig koffert i den opprinnelige salongbord, rett og slett ved å skru det til beina. Denne tabellen vil legge sjarm som en bachelor leilighet, og en familie stue, innredet i en klassisk stil.

I stedet for å måtte gå til en møbelforretning og kjøpe det ferdige produktet, for å være kreativ og gå til byggingen av de tre barer og metall ben. Dette etterfølges av bordet for å få kontakt med hverandre og feste dem til brettet. Tabell laget med sine egne hender - noe unikt og allsidig som tremøbler passer perfekt i ethvert interiør.

Vi kjøpte et nytt batteri? At mindre, ikke rush å kvitte seg med gamle støpejern radiatorer. Kjøp et stykke glass og slå det gamle batteriet i den opprinnelige salongbord, som du ikke vil se noen i butikken eller på deres venner.

1

Gamle vinduet i en ramme - en fantastisk materiale for å lage en glamorøs salongbord i stua. Skru ramme ben, innpakket en grov tau og dekorere bordoverflaten med perler og skjell.

Imponerende lavt bord kan være laget av små stokker. Først må du samle basistabellen av kryssfiner, lim rundt omkretsen av trebjelker, og lukk midten av kryssfiner dekselet. Neste må du lime den tynne tre så kuttet kryssfiner til å dekke for å gjøre det virke som om tabellen er laget utelukkende av logger, slips bena og nøye dekke opp alle sprekker.

Stor tre sag cut - et fantastisk materiale til å lage vakre og originale bord, som vil være høydepunktet på stua og vil vare i mange år. Lag en tabell - enkel. Må være nøye behandlet trevirke så kuttet og stifte de to sammen, hold deg i sentrum av en trekloss-stammen og åpne overflaten med lakk.

Trepaller - utmerket materiale for etableringen av svært ulike møbler: sofaer, senger, stoler og bord, selvfølgelig. Til å begynne med, bør du få magasinet forsiktig rense den og male i ønsket farge. Det igjen ingenting i det hele tatt - å binde beina og sette en glassplate bord toppen.

Et stort tre hjul av ledninger - det er nesten klar salongbord. Of course, for å få det er ikke så lett, men hvis du gjorde det, flaks, vet du hva du skal gjøre med det.

Det finnes en rekke ideer for å skape originale møbler fra dekkene. For eksempel kan du lage en nydelig bord fra dekk, biter av kryssfiner, noen stokker av tre og grove tau.

Budsjett og svært opprinnelige tabellen for en moderne livsstil, som vil trenge for å lage et firkantet glass og lav stilk hjul.

Den opprinnelige ideen om resirkulering uønskede bøker. Selvfølgelig, vi snakker ikke om litteratur og verk av klassikerne, men de gamle lærebøker som er å samle støv på hyller rundt. I tillegg til bøker fortsatt trenger et lite stykke glass og ramme. Sett glasset i en pre-malt ramme og fest ferdige design til innlegg av bøkene.

Tabell fra en gammel koffert - et eksklusivt stykke som vil være høydepunktet på alle rom. Du kan finne en ekte gammel koffert på et loppemarked eller loppemarked eller kjøpe en ny, dekorative, og for å arbeide på hans utseende.

13. Tråden vaskekurven

Ferdigmalt ledning skittentøyskurv kan være en spektakulær ramme for stuebordet.

Noen ganger kan til og med en brukket trau gjøre en god service. For eksempel er det nyttig å lage et salongbord. I tillegg til metalltanken, som fungerer som ben, trenger den en ny runde topplaget av sponplate eller tre.

Utmerket materiale for å lage en ny tabell kan være en gammel salongbord. Trenger bare å male bena og bordet obtyanut ønsket farge klut.

Liker du dette? Deretter støtte oss, PUSH:

En salongbord med hendene: trinnvise instruksjoner og 50 inspirerende ideer for design

En salongbord med hendene på loftet

Liker du designer klær, men en frustrert sukk, ser på prislapper som pryder dem i butikkene? Prøv å bli en designer selv. Tror du det vanskelig? Ingen av slag! Følge instruksjonene, kan du enkelt lage sine egne hender et originalt møbel ut av skrap materialer. Og vi foreslår å starte med et salongbord - dette ukomplisert, men svært viktig møbel. Tro meg, for denne tabellen, vil du være glad for å drikke te, gjestene som vil beundre dine ferdigheter. I tillegg skaper et salongbord med hendene, du bare fylle hjemmet ditt med varme og gi den et stykke av hans sjel. Så prøv det, selvsagt nødvendig.

Den opprinnelige salongbord fra en gammel koffert

Lite salongbord laget av planker

En salongbord på hjul med hendene

Selv gamle batterier kan gjøre et lite salongbord

En salongbord med hendene i en marine stil

En salongbord med hendene i en marine stil

Ideen er "romantisk" stil. Året rundt, mens du nipper til din favorittdrink ved dette bordet, vil du huske det varme havet, milde surfe og månebanen. "Marine" bordet - det er ømhet, eleganse og originalitet i hjertet av ditt hjem.

1. Ta den gamle vinduskarmen og rense den for støv og skitt. Hvis den gamle glasset var sprukket, sette inn en ny, og deretter bli kvitt lag med gammel maling og behandle overflaten av sandpapir. Deretter må du fjerne metallhjørner, som er ytterligere faste rammedeler.

2. Dekk rammen med hvit emalje eller akrylmaling. Hvis valgt akrylmaling, etter tørking, behandle den med sandpapir for å tre seg ut - slik at tabellen vil se ut de gamle, noe som ville gi den en særegen elegant utseende. Du kan også bruke to farger, ved å velge den hvite-blå serien. Første farge ramme blå maling, og etter tørking av det første lag - hvitt deksel. Når det andre lag har tørket, gned nazhdachkoy - deretter fra den hvite malingen utføre blått.

3. Gjør bena til bordet. For å gjøre dette, ta og så kutte den i 4 like deler (hver ca. 34 cm) og deretter gå derpå sandpapir for å fjerne eventuelle grader.

4. Dette er fulgt ved å trimme saging møbler bord eller planker av samme bredde som rammen og en lengde på omtrent 8 cm, og deretter bli behandlet nazhdachkoy understellsbenene.

Prosessen med å lage et salongbord

5. Nå hvert arbeidsstykke som skal bores på 4 steder. Pre-planlegge en, og deretter bore et hull for festing av benene, og en annen - i et hvilket som helst sted - for å sikre mer pålitelig benet.

6. Deretter, med en lang selvgjengende skruer, er det nødvendig å feste hvert ben til basen.

7. Deretter må du feste bena til rammen med skruer. Snekker - en slags "boks", som må legge opp resten importert fra sjøen gaver - den fremre delen av rammen, som står på ben, vil være vendt mot gulvet ned.

Produksjon av et salongbord legged

8. Nå trenger du en grov tynn tau, noe som må oplesti hver etappe. Sikre tauet ved hjelp av en limpistol.

9. Nå må du vaske og avfett glass på begge sider. Neste - å plukke opp og plasseres på glasset, "sjømat". Plasser dem slik at de syntes uforsiktig spredt og dermed flyte fra ett hjørne til et annet bord - og en rekke av dem på samme tid bør gradvis kommer til intet. Nå er det nødvendig å feste hvert element gjennom et gjennomsiktig to-komponent klebemiddel. I dette tilfelle, bør elementene i havet ikke stikker ut over kantene av den flate "boks".

10. Du må bestille i glasset studio glass, tykkelse som vil være 4 mm. Glass størrelse bør liv slik at, basert på rammen, det kan dekke "boksen". I dette tilfellet har hver side 1,5 cm -2 rammen skal være åpen. I verkstedet må du spørre kantene av glass behandlet og boret hull i dem 4 mm i diameter. Glasset bør tørkes det og dekke bordet. Lær eller tynne gummipakninger, som vil være under skivene. Med skruer feste glasset. Twist, bør de være forsiktig med å sprukket glass.

11. Ta grov tykt tau og gjøre ved en ende av sløyfen, som er lik halvparten av lengden av bordet. Ved hjelp av en limpistol, lim tauet brettes i to fra midten av den lange side av bordet til kanten. Samu sløyfe (omtrent 12-15 cm) lim er ikke nødvendig - det skal være fri, slik at etter at det var mulig å knytte knute. "Omgå" på kanten av glasset og bøye rundt alle hjørner, holde ham limt til den lange enden av tauet. Når du kommer til loop, er det nødvendig å passere i enden av tauet, slik at du gikk knute. Nå, strekking av tauet i motsatt retning (vennskapsby), er det nødvendig å lime.

De siste trinn av fremstillingen av et salongbord

12. dekorere utenfor hjørnet av bordet - med en av sine sider, der den største marine elementer. Gjør videreføring av sammensetningen, plassere ytterligere detaljer som om de "renne" fra beina på bordet rett under glassbordplater.

Ferdig! Nyt opprettelse og gi glede til besøkende!

Tabell-koffert for reiser elskere

Klassisk interiør med et salongbord ut av en koffert

Veldig original løsning på en gammel favoritt koffert, som har sett deg og den andre kanten som du ikke ønsker å kaste bort på grunn av minnene.

For å begynne, gå til butikken der du må kjøpe møbler ben (tre eller metall). Hvis du ønsker å lage en bevegelig bord - så må du ta hjulene. Du må også kryssfiner, skruer og skrutrekker.

Selv en liten koffert på bena for å få den opprinnelige salongbord

Nå gjør merkene på bunnen av kofferten for fremtidige bein og boret hull. Siden vev til beina ikke får festet, sette kryssfiner inne i kofferten, ta på den gjennom hullet layout og godt boret. Nå er brukt til bunnen av kofferten holderen og fest bena. Med hjelp av et varmt lim lim inni kofferten følte.

For å gjøre bordet den opprinnelige utseende, minner om lange reiser, kan du dekorere den med klistremerker, laget i form av frimerker, eller dekorere til din smak.

Det er det - en uvanlig salongbord er klar! Forresten, konverteringsalternativene kofferter i en myriade av tabeller: velg din smak føtter, kan du gjøre et bord i retro eller klassisk stil. Det er mulig ikke å feste bena, hvis du har en massiv koffert - det vil se helt utrolig: denne tabellen vil bringe til interiøret en følelse av eventyr og eventyr, en ånd av reiser og fjerne land ukjent.

Tabell over logger for naturelskere

Denne tabellen harmonisk passer inn i det indre av hytte eller landsted - varm og naturlig, vil det alltid waft stemningen i dag der alt er gjennomsyret av ro, fuglesang og duften av naturen. For å gjøre en slik fantastisk bord er også ganske enkel.

Ta trebjelker (i dette tilfellet bjerk) med lik høyde og bredde, totalt 32 biter. Man må også ta et fundament for et bord, ben (4 stk), kitt i den tone av tre, skrutrekker og lim for tre flater.

Salongbord fra loggene på hjulene

Prosessen med å lage et salongbord av logger

Først må du samle et grunnlag for tabellen, og deretter lim langs omkretsen av trebjelker, og sy midten av papp. Deretter, for å feste den nedre del av bena. Deretter lime den indre overflate av tynne treplater - takket være dette vil det synes at bordet er helt laget av tre. Nå tar vi kitt og nøye lukke opp alle hullene, deretter clobbered å skape en helt flat overflate. Voila! Du er nå eier av en uvanlig bordet, som vil være høydepunktet i interiøret.

Hvis ideen kom til å smake, i henhold til denne ordningen, kan du opprette andre tabeller, bruke, for eksempel, i stedet for barer grener. For å opprette en slik tabell, må du ta en kryssfiner boks, malt med svart maling, hvor mye som er 40h40h60 cm (eller annen størrelse etter ditt skjønn).

Innpakning ramme ta kvister, hvorfra den forhånds fjerne løst holder en bark (gjøre dette ved nazhdachki). Hva er prosedyren lime, første lim grener på langsiden av bordet, og etter - å plukke opp tre terninger, og som en mosaikk, sette dem i endene. Tykkelsen av platene bør være omtrent 1 cm og de kan kuttes i et parkettgulv eller en sirkelsag. Og til slutt - installere glass, som er toppen. Dersom det er ønskelig, skru til bordet hjul, det kan gjøres mobil.

En salongbord med hendene leddet tre

Salongbord loggene er ideell for hagen

Den enkleste versjonen av et salongbord av tre log

For denne teknologien, kan du lage mange flere uvanlige møbler. Kan sette grener horisontalt og deretter får her er en så flott bord. Det ser ut som møblene er ikke bare veldig originalt, men også utrolig stilig.

En idé som skjedde for noen virkelig strålende. Kazalos ved at mulig pridumat fra base ringer som navernyaka valyayutsya hver dache? Og gjør av dem kan være veldig behagelig og funksjonelt element i interiøret.

Pallesalongbord i moderne stue

Pallesalongbord, malt i hvit farge vil se ganske stilig

Varianter av pallesofabord

For å begynne, samle alle de nødvendige verktøy for dine ideer: han panorere, drill, klemme, hammer, skruer, spiker avtrekker, lim for tre, hjul, såpe, en primer, en skrutrekker. Også ta børste maling, børste blad-spiss med slipende bust for bor- og fargeløs lakk primer.

Stadier av fremstillingen av pallen salongbord med hendene

Først bør vi ta en drill med et vedlegg designet for bearbeiding av tre, og rengjør sine overflate boards mot forurensning. Nå nøye demontere polert skuffen fra hverandre. Pisk ut en stor hammer rusten spiker og trekke dem forsiktig ut en klo hammer. Brekke av biter av planker lim lim for trevirke. På dette stadiet, må vi klemmer. De må nøye klemme styrene og vente til de tørker ut.

Nå forberedt på benkeplater av behovet for å spikre og lim på baksiden, og hold deretter nede klemmer dem og vente til den er tørr.

Pallesalongbord med hendene

Deretter dekker bordet av en fargeløs primer, og etter - finish. Deretter til baksiden bord mark steder for skruer feste hjulene. Bore hull med en drill for festene. For lett å gå inn skruene i tre, smøre dem med såpe og vann. Ved hjelp av en skralle, kan du raskt og enkelt å stramme skruene med sekskantet hode.

Stilig, kompakt og ganske funksjonell tabellen er klar!

Fotoinstruktsiya for fremstilling av pallen salongbord

En annen opprinnelige ideen om sin enkelhet og overraskelse - vel, som ville komme til tankene om å bygge et bord av boksene? Men det er det samme, og nå kan du lage hjemme slik uvanlig møbel. Sikkert du selv vil bli glad, og dine gjester vil sette pris på originalitet av ideer verdsatt.

Interessant er også et salongbord fra boksene

Ta 4 trekasser, sandpapir spiker c vannbasert valse og børste, boremaskin, 10 mm finerplate, lim PVA, 4 hjul og skruer.

Prosessen med å lage et salongbord av boksene

Først må du oshukrit bokser og dekke dem med lakk. Deretter bruker en drill med en stopp for å lage hull i endene av skuffer. Når limet for å bidra til treet for å feste dybler i festepunktet og forbinde endene av boksene sammen. For å feste hjul finer ark, og arket blir deretter festet til kassene skruene. Tabell er klar!

Dette er ekstraordinære ting kan opprettes fra hverdagslige materialer også. Med fantasi og ønske om originalitet og komfort i hjemmet ditt, kan du enkelt gjøre underverker. Ta en titt rundt: kanskje en gammel vindusramme har potensial til å slå inn et interessant element i interiøret?

Eller kanskje et stort tre spole av industrikabel stand til å bli et elegant møbel?

Salongbord fra et stort tre spole

Den opprinnelige versjonen av salongbord laget av dekk

Tro meg, kan mange ting rundt oss som blir til noe helt unikt og verdifullt. Det bør bare se på dem litt annen vinkel

Nye ideer produksjon salongbord

Møbler er ikke bare pynte rommet, men også for å oppfylle sitt ansvar. For å legge til litt variasjon til interiøret, kan du lage et salongbord med hendene. Det er ulike ideer for å gjøre dette møbler element.

Self-produksjon av salongbord: beregning av høyde, tegninger materialvalg

Salongbord kan være laget av materiale i samsvar med den generelle stilen. Interiøret ser luksuriøse, hvis uavgjort med en rett trebord. Det kan ha den klassiske form. Andre dekorasjoner er ikke nødvendig. Den kan brukes dekorative carving og dekorasjon.

Standardversjonen av tabellen er laget av tre. Lokket og de to horisontale hyller er forbundet fire loddrette vegger med en sammensatt profil og fire dekorerte deler, også å ha en komplisert profil. På grunn av kuleleddet, har en liten bevegelse av varer. Bord er dekket av en gjennomsiktig eller ugjennomsiktig beskyttende og dekorative belegg.

 • Ghost treet for produkter - 19414-90. For å forbinde den duk og en vertikal vegg ved hjelp av avrettings 2,16 D.
 • Den nedre horisontale ben er festet kulelagre 9.2 A.
 • For festing av kuleleddene ved hjelp av skruer 2-4.
 • Hvert skjermelement operere limte strimler. De er limt med hvit lim Suite, har lav toksisitet og rask innstilling.
 • Hver detalj må slipes slipes.
 • Finish produsere en selv primet maling og sliping svamp.

Interiøret ser luksuriøse, hvis uavgjort med en rett trebord

En billigere utførelsesform er laget av metall og glass. Den indre ser ut til en slik løsning, mer raffinert og lett i forhold til stein produkt. Den benken er laget av høyfast glass, laget av metall ben. Det viser solid, robust design, som ikke trenger spesiell omsorg.

Produktet av balsa tre har letthet, styrke og holdbarhet. Det vil ikke råtne og antennes. Stil løsning kan være annerledes.

Hvis du trenger et bord for en sesong, så det kan være laget av plast. Dette er en billig og kortvarig alternativet.

Hvordan lage et salongbord med hendene (video)

For hver stil av interiøret - deres bord

Det er også viktig å overholde en enhetlig stil i hvert objekt som brukes i interiøret. Før du velger en bestemt design for tabellen, er det nødvendig å bestemme den totale sammensetningen av objekter i rommet. Primært laget stil definisjon, så valg av materiale med ulike elementer for dekorasjon.

 • Når du velger en klassisk stil, behovet for en balanse mellom luksus og enkelhet. Dette målet er oppnådd ved hjelp av enkle materialer. dyrebare glassperler og dekormaling kan brukes for utsmykningen av trebord.
 • Luksus kombinert med miljøvennlighet i økologisk stil for dekorasjon som naturlige materialer er brukt. Kanskje bruk av rotting, som er slitesterk og fleksibel.
 • Det siste innen moderne teknologi som brukes i high-tech-stil. Form tabell for denne stilen avgjørelsen skal ligne plass. Produktet dekorere lysende elementer. Dette kan være en neon eller liten lyspære. Møbler skal se fantastisk.
 • Rommet er innredet i en rustikk stil, bruker mer naturlige materialer. Det kan være hele stokker, pinner. Unødvendige ting slår inn uvanlige elementer.

Det siste innen moderne teknologi som brukes i high-tech-stil

Galleri: ideen om produksjon stuebordet (25 bilder)

Ideen om selv produksjon av salongbord

Den generelle stilen i rommet, kan du bestemme hvilke skjemaet bordet. Denne møbler elementet brukes ikke bare til å lagre det i blader og aviser. Det er mulig å utstede en lampe. Det er mulig å drikke te. I tillegg kan den brukes som et stativ for akvariet.

I denne forbindelse, viktig at standard form av møbler objektet oppfyller alle krav. du kan bo på den geometriske formen for klassisk interiør. Ofte funnet i leiligheter tabeller kvadratiske, rektangulære, ovale og runde former.

For en klassisk interiør, kan du bo på den geometriske formen

Hvordan lage et salongbord laget av tre-transformator

Eie en liten leilighet, vil denne løsningen bidra til å løse problemet med plass. Slike modeller har spesielle foldemekanisme av fjærer eller gassløft. Transformatoren kan produsere tegninger med dimensjoner. Det finnes spesielle dataprogrammer som kan brukes til å visualisere produktet, men også på papir og blyant kan også være en fordel.

For en pålitelig kvalitativ transformator må ha en kryssfinér (tykkelse 2,2), i stand til å motstå mekanisk element. Deler kuttet ut med den ytterste forsiktighet i samsvar med de angitte dimensjoner.

Hver detalj er fast uten hastverk. På anmodning kan trekkes tilbake og dreiemekanisme. Som et resultat, kan produktet kombinere to tabeller, tjene to funksjoner. I løpet av dagen kan det forhandles, og om kvelden spise med selskapet. Enkel å bruke produktet med hjul. Det kan gjøres med dine egne hender. Hjulene skal være myk, så de er ikke bortskjemt gulvet.

Galleri: salongbord (25 bilder)

Hvordan lage en tabell med uendelig (video)

Produksjon av et lite salongbord på hjul

Ikke å ha litt erfaring i møbelindustrien, kan vi delta i produksjonen av tre salongbord. Dette gjøres ved å utarbeide de nødvendige materialer og verktøy:

 • Tømmer 9 / 3,5 cm, lengde på 12 m;
 • klemmer;
 • Lim for tre;
 • Sandpapir papir~~POS=HEADCOMP;
 • Meisler og hacksaws;
 • Roulette, blyant;
 • Lakk.

Klemdelene, bør man ta i betraktning av kvoter og endelig behandling. rasjon lengde er 2,5, en bredde på 0,6 og en tykkelse på 0,15 cm. i snekkerverksteder kan direkte produsere skjærende deler i henhold til passe dimensjoner.

Ikke å ha litt erfaring i møbelindustrien, kan vi delta i produksjonen av kaffe trebord

Arbeidet utføres i den følgende rekkefølge:

 1. Produsert tegning preparat. Det kan være representert i et mønster plan, på hvilke er påført de nødvendige dimensjoner.
 2. Ved hjelp av en baufil, kuttet tømmer. 14 stykker på 70 cm lengde stykker på bordet og 4 biter av 35 cm på stilken.
 3. Deretter, på de to lange deler rykker fra kanten på hver side (5 cm). For å gjøre dette, bruk en baufil.
 4. For glatting forskutt benyttes sandpapir. Stykovanie oppnå tette deler. Det kan fremstilles ved å bruke raffinering meisler eller smergel ark.
 5. Hver anleggsflate i søylen behandles med lim og limes. Forsiktighet bør utvises slik at den ligger flatt benkeplate. Det skal ikke være noen forskyvning av deler.
 6. Vente på at limet har tørket, gjør fjerning av klemmer.
 7. Blank overflate med slipeaggregatet.
 8. Gi en klebemiddelbelegg ved endene av hvert ben og rillene.
 9. Hvert ben er satt inn i sporet. De blir deretter polert til limet tørker helt.
 10. Deretter, lakk, tørket og skrudd hjul.

For bedre gjennomtrengning av spiker inn i veden materiale skal tilsettes til det oppløsningsmiddel. Denne metoden er svært enkel. Siden det kan håndtere selv en nybegynner. Materialet som brukes i produksjon, kan være den mest uvanlige, til tross for hva idé, ønsker han å gjennomføre en master.

Overraskende rommet ser polert, dekket med beis og lakk stubben

Den opprinnelige ideen av de uvanlige hjemmelagde sofabord

 • Trepaller kan bidra i realiseringen av ideen om å skape unike møbler. Produserer sliping panne. For å gjøre lysstyrken anvendes lakk. Produktet vil være mer praktisk hvis det er supplert med hjul.
 • original design kan bli klar dekorerte esker C. Bokser som anvendes for forbindelsesskruene, negler. Det ferdige produktet er polert og gir lyshet med beis eller lakk. Et slikt bord kan suppleres med basisramme og hjul.
 • På toppen av pallen, en stubbe eller en boks, plast eller metall rør, kan du sette glass benkeplate. For dens festing ved hjelp av gjennomsiktig lim, spesielle sugekopper eller skruer.
 • Den støpejern batteri kan også være en pålitelig og mobil oppfinnelse, hvis den polerte toppen av radiatoren for å sette en glassplate, og bunn sett hjul. Det avhenger av hva slags radiator.

Salongbord: arter (video)

For interiør er ikke nødvendigvis klar til bruk møbler elementer. Bedre å realisere sin kreativitet og mote ideer, skape en ny mesterverk av naturlig eller kunstig materiale. Det viktigste at produktet var ikke bare funksjonelle, men også matche stilen på rommet, passer harmonisk inn sin form i miljøet. Du kan bruke ferdiglagde ideer for det eller å oversette sine fantasier til virkelighet.

1

Leave a Reply

30 − 23 =