En salongbord med hendene i tre

En salongbord med hendene

Praktisk og ofte diskret element i interiøret bidrar til å skape en atmosfære av komfort. Når det er et ønske om å gi den enkelte situasjon, kommer tiden for å gjennomføre dristige ideer, den enkleste trinnet - gjør deg selv en salongbord. Hvem sa at en funksjonell møbel ikke kan transformeres til sin "smak"?

Hvordan lage en tabell med hendene

Skapelsesprosessen er gøy, og når den er der fortsatt, og de praktiske fordelene, er det på tide å forvandle seg til en designer til å lage et salongbord med hendene. Mangel på erfaring kan være en barriere, fordi valg av tilgjengelige materialer (sponplater, glass, tre, dekk, gamle dører, paller) er stort, og ferdige tegninger og et minimum sett av verktøy hjelper å bli en mester. Velg forbruksvarer for å gjøre billet samles design - dette er hvordan det slår ut et salongbord med hendene.

Ordningen med trinnvise instruksjoner om hvordan å lage en tabell med hendene, er det lett å finne på internett. Skisser med dimensjoner vil være spesielt nyttig for de som ønsker å gjøre en salongbord laget av tre eller glass. Basert på det eksakte tallet vil i betydelig grad forenkle den påfølgende monteringsprosessen. Hvis du ønsker å lage din egen opprinnelige tabellen av uvanlige materialer en sjanse til å finne en tegning vil være minimal. Ofte er disse produktene ledsaget av en detaljert beskrivelse av hva som er et godt alternativ til skissene med dimensjoner.

Tenker på produksjon et salongbord med sine egne hender, vil måtte starte fra scratch. En enkel versjon av denne konstruksjon det indre av emnet er en bordplate (horisontal overflate) og ben basis eller støtte (vertikal stopp). Komplekse variasjoner innebærer tilstedeværelse av flere elementer, for eksempel hengslet hyller eller kasser, men selv slike konstruksjoner er sjelden benkeplate dispensere.

Til fremtiden salongbord laget med sine egne hender, vel passe inn i interiøret, er det nødvendig å velge de materielle benke riktig. Nykommere bedre å stoppe valget på sponplate, kryssfiner, glass bruke enkle former. Hvis det ikke lar ønsket om å skape en eksklusiv møbel, så det er fornuftig å lære teknikken decoupage, craquelure, kunstnerisk maleri. Dekorative overflate countertops vil se interessant og salongbord vil være "høydepunkt" i stua eller andre rom i huset.

Hvordan lage en tabell med hendene, og kombinerer fantasi, håndverk og funksjonalitet? De første skritt i etableringen av den originale møbler av faget er bedre å starte med realisering av ferdige tegninger med detaljerte instruksjoner. Velge et grunnlag for et slikt alternativ, ingenting vil hindre fremtidige gjøre ting med egne hender skapte ønsket personlighet. Ulike kaffebord ikke bare innredning og improvisert materiale. Utsikt over det indre av faget, også er i stand til å påvirke deres mangfold, mellom et kaffebord kan variere:

 • form (kvadratisk, rektangulær, rund, oval);
 • materiale (tre, glass, metall, plast, kompositt);
 • struktur (enkel, sammenleggbare, konvertible, flip);
 • stil (klassisk, country, retro, high-tech, kolonial, minimalisme).
 • tilstedeværelse eller fravær av dekorative elementer.

Making salongbord forutsetter at det vil lykkes å passe inn i interiøret, selv om det er et lite område av rommet. For dette formål, blant de mange alternativer det er modeller av en sammenleggbar struktur. Lag en salongbord for stuen, kaffe - soverom, balkong eller hage hjelp til metallprofiler og hjørner. For å utforme denne del av den indre slukket lyset, er det bedre å velge aluminium, som er lettere å behandle enn jern.

Verdighet noen folding møbler - sparer verdifull plass. Om nødvendig kan stuebordet utvides, og deretter design er enkel å montere, for å skjule det for sikkerhets skyld. Produksjon folding salongbord med hendene får selv i fravær av snekring erfaring med følgende stoffer på hånden:

1
 • benkeplater (tre, trelast, sponplater, kryssfiner);
 • U-formet profil - 2 enheter.;
 • Område (aluminium);
 • Drill;
 • festedeler (skruer, bolter, muttere).

Funksjonaliteten til noen av de individuelle interiøret kan nå fullkommenhet. Salongbord konvertible ble legemliggjørelsen av ideen, som innebærer en kombinasjon av komfort, originalitet og plassbesparende. Forvandlet modellene ser imponerende, ikke bare på bildet: øvre del, som fungerer som en benkeplate, kan du nominere eller skjule om nødvendig ved bruk av mekanisk spak eller aktuator.

Lag en tabell-transformator egne hender vil være litt mer komplisert enn en enkel eller en sammenleggbar struktur. Det viktigste strukturelement - mekanismen med betjeningsmekanismen, er det ønskelig å arbeide jevnt og uten sikting. Hvis du tar arkene for produksjon av sponplater eller tre, bør glidesystemet være skjult, og kaffebord konvertible glass dette elementet vil bli paradert, spiller rollen som dekorasjon. Ferdig tegning vil raskt innse ideer, og blir nødt til å mestre tredimensjonal modellering program (Google Sketch Up, PRO 100) for enkeltprosjekter.

Visuelt spare plass uten å fylle rommet, hjelper det å tømme og nesten vektløs designtabellen laget av glass. På bakgrunn av dette materialet er ikke dårligere enn tre eller plast, fordi bordplaten laget av herdet glass. Fremstillingskostnadene tabell glass lite kostbar, skjæring av platetykkelse på minst 12 mm for bedre verksted, noe som ytterligere kan gjøre slipekanter. For å gjøre dette hjemme med dine egne hender, kan du bruke filen, følte sirkel, slipepapir, men prosessen krever forsiktighet.

Behandle glasskanten eller skjæres i hjemmet vil være vanskeligere, fordi behovet for å bruke glasskutteren, men limt sammen to lag eller flere får selv ved hjelp av silikon for akvarier. Det samme materialet er ofte brukt av hjemme mestere til å holde fast innredning eller tilbehør, slik som metallhjul eller fikse dem på stuebordet med glass gjennom sugekopper.

For hundre år siden - et obligatorisk element i enhver stue å ta imot gjester for en kopp te. For det moderne hjem arbeidstaker å lage et rundt bord laget av planker med hendene kompakt størrelse vil ikke være for mye trøbbel, hvis hånden er tilgjengelig materiale og verktøy:

Hvordan lage en tabell fra et tre med hendene? Versjon av rundebords vil være i stand til å gjøre bare de som er i stand til å arbeide med en snekker verktøy. Skjær en runde bordplate boks med solide biter av kryssfiner eller styreverv i arbeidsstykket. Ønsket om å skape et eksklusivt møbel ta form i form av interiøret av faget, noe som vil skape en sone av psykologiske komfort. Å samle inn informasjon og feste utforming salongbord klar rund form kan dekkes med lakk, og samtidig beholde strukturen i treet, eller bruk maling for å understreke individualitet.

En salongbord med hendene: trinnvise instruksjoner og 50 inspirerende ideer for design

En salongbord med hendene på loftet

Liker du designer klær, men en frustrert sukk, ser på prislapper som pryder dem i butikkene? Prøv å bli en designer selv. Tror du det vanskelig? Ingen av slag! Følge instruksjonene, kan du enkelt lage sine egne hender et originalt møbel ut av skrap materialer. Og vi foreslår å starte med et salongbord - dette ukomplisert, men svært viktig møbel. Tro meg, for denne tabellen, vil du være glad for å drikke te, gjestene som vil beundre dine ferdigheter. I tillegg skaper et salongbord med hendene, du bare fylle hjemmet ditt med varme og gi den et stykke av hans sjel. Så prøv det, selvsagt nødvendig.

Den opprinnelige salongbord fra en gammel koffert

Lite salongbord laget av planker

En salongbord på hjul med hendene

Selv gamle batterier kan gjøre et lite salongbord

En salongbord med hendene i en marine stil

En salongbord med hendene i en marine stil

Ideen er "romantisk" stil. Året rundt, mens du nipper til din favorittdrink ved dette bordet, vil du huske det varme havet, milde surfe og månebanen. "Marine" bordet - det er ømhet, eleganse og originalitet i hjertet av ditt hjem.

1. Ta den gamle vinduskarmen og rense den for støv og skitt. Hvis den gamle glasset var sprukket, sette inn en ny, og deretter bli kvitt lag med gammel maling og behandle overflaten av sandpapir. Deretter må du fjerne metallhjørner, som er ytterligere faste rammedeler.

2. Dekk rammen med hvit emalje eller akrylmaling. Hvis valgt akrylmaling, etter tørking, behandle den med sandpapir for å tre seg ut - slik at tabellen vil se ut de gamle, noe som ville gi den en særegen elegant utseende. Du kan også bruke to farger, ved å velge den hvite-blå serien. Første farge ramme blå maling, og etter tørking av det første lag - hvitt deksel. Når det andre lag har tørket, gned nazhdachkoy - deretter fra den hvite malingen utføre blått.

3. Gjør bena til bordet. For å gjøre dette, ta og så kutte den i 4 like deler (hver ca. 34 cm) og deretter gå derpå sandpapir for å fjerne eventuelle grader.

4. Dette er fulgt ved å trimme saging møbler bord eller planker av samme bredde som rammen og en lengde på omtrent 8 cm, og deretter bli behandlet nazhdachkoy understellsbenene.

Prosessen med å lage et salongbord

5. Nå hvert arbeidsstykke som skal bores på 4 steder. Pre-planlegge en, og deretter bore et hull for festing av benene, og en annen - i et hvilket som helst sted - for å sikre mer pålitelig benet.

6. Deretter, med en lang selvgjengende skruer, er det nødvendig å feste hvert ben til basen.

7. Deretter må du feste bena til rammen med skruer. Snekker - en slags "boks", som må legge opp resten importert fra sjøen gaver - den fremre delen av rammen, som står på ben, vil være vendt mot gulvet ned.

Lag et salongbord på bena

8. Nå trenger du et tøft tau, som må flette hvert ben. Fest tauet med en limpistol.

9. Nå må du vaske og avfette glasset på begge sider. Neste - plukke opp og ordne på glasset "sjømat". Legg dem ut slik at det ser ut som om de er uforsiktig spredt og samtidig flyter fra ett hjørne av bordet til det andre - og antallet av dem skal gradvis komme til intet. Nå må du feste hvert element med en to-komponent gjennomsiktig lim. I dette tilfellet bør de marine elementene ikke stikke ut over kantene på den flate "boksen".

10. Du må bestille glass i glassverkstedet, hvis tykkelse vil være 4 mm. Størrelsen på glasset skal være slik at det kan dekke "boksen" på bakgrunn av rammen. Samtidig skal på hver side 1,5-2 cm rammer være åpne. På verkstedet må du be om at glassets kanter behandles og bores i hullene 4 mm i diameter. Glasset må tørkes og dekkes med et bord. Fra huden eller fin gummi, kutt pakninger som kommer under vaskemaskinene. Fest glasset med skruer. Skru dem forsiktig slik at glasset ikke knekker.

11. Ta et grovt tykt tau og la en sløyfe i den ene enden, som er lik halvparten av bordet. Lim på tauet med to limpistoler to ganger fra midten av bordets lange side til kanten. Sløyfen selv (ca. 12-15 cm) bør ikke limes - den skal være fri, slik at du kan knytte knuten etterpå. "Bypassing" glassets omkrets og skjørt hele hjørnet, fortsett å lim den lange enden av tauet til den. Når du kommer til sløyfen, må du trekke enden av tauet inn i den slik at du har en sjøknute ut. Nå, etter å ha strukket tauet i motsatt retning (doblet), er det nødvendig å lim det.

De siste stadiene av å lage et salongbord

12. Dekorer det ytre hjørnet av bordet - på siden der de fleste marine elementer er plassert. Fortsett sammensetningen ved å plassere ytterligere detaljer som om de "drenerer" fra bordbenet rett under glassplaten.

Ferdig! Nyt skapelsen og gi glede til gjestene!

Bordveske for reisende

Klassisk interiør i stuen med et salongbord fra en koffert

En veldig original løsning for en gammel favoritt koffert, som jeg så med deg fra andre regioner, og som jeg ikke vil kaste ut på grunn av minner.

Først går du til butikken hvor du må kjøpe møblerben (tre eller metall). Hvis du vil lage et mobilt bord - så må du ta hjulene. Også du trenger kryssfiner, skruer og en skrutrekker.

Selv fra en liten koffert på beina får du et originalt salongbord

Nå merker vi på bunnen av kofferten for fremtidige ben og borer hull. Siden vi ikke kan legge bena til vevet, legger vi kryssfiner i kofferten, merker på det gjennom hullene, og også borer det. Fest nå på bunnen av kofferten og fest på bena. Ved hjelp av varmt lim lim limen i kofferten.

For å gi bordet et originalt utseende, som minner om fjernreiser, kan du dekorere den med klistremerker laget i form av frimerker, eller dekorere det etter eget skjønn.

Det er det - et uvanlig kaffebord er klart! Forresten er det mange alternativer for å konvertere kofferter til små bord: velge ben til din smak, du kan lage et bord i retrostil eller klassisk. Du kan ikke legge bena i det hele tatt, hvis du har en massiv koffert - det ser virkelig utrolige ut: Et slikt bord vil bringe innvendig en følelse av eventyr og eventyr, ånden av reiser og uutforskede fjerne land.

Bord av logger for naturens kjennere

Dette bordet passer harmonisk inn i hytta eller husets indre - varm og naturlig, det vil alltid fremkalle stemningen på dagen, hvor alt er mettet med ro, sangfugler og duften av naturen. Å lage et slikt mirakelbord er også ganske enkelt.

Vi tar trebjelker (i dette tilfellet bjørk) av samme høyde og bredde, bare 32 stykker. Behøver også å legge grunnen til bordet, bena (4 stykker), kitt i treets tone, skrutrekker og lim, designet for treflater.

Sofabord av logger på hjul

Prosessen med å lage et salongbord fra logger

Først må du samle basen for bordet, lim deretter trebjelker langs omkretsen, og midten for å sy med papp. Skru deretter beina til bunnen. Deretter limes til den indre overflaten av tynne tre terninger - takket være dette, vil det virke som at bordet er helt tre. Nå tar vi putten og forsiktig lukker opp alle hulrommene, så gni vi det for å skape en helt flat overflate. Voila! Nå er du eieren av et uvanlig bord, som vil være høydepunktet av ditt interiør.

Hvis ideen passer deg, kan du i henhold til denne ordningen opprette andre tabeller, for eksempel, i stedet for stolper. For å lage et slikt bord må du ta en kryssfinerboks malt med svart maling, hvis størrelse er 40x40x60 cm (eller annen størrelse etter eget skjønn).

For liming av rammen tar vi grener, hvorfra vi først fjerner løst holdbar bark (gjør dette ved hjelp av nazhdachki). Hva er limens rekkefølge: Lim først grenene på bordets lange side, og etter - vi velger tre dør og, som en mosaikk, sprer vi dem på enden. Tykkelsen på platene skal være ca 1 cm, de kan kuttes av en parkett eller sirkelsag. Og til slutt - installer glasset, som vil være bordplaten. Hvis ønskelig, ved å skru hjulstøttene til bordet, kan den gjøres mobil.

Sofabord med egne hender fra tømmerhuset

Sofabord av logger er ideelt for sommerhus

Den enkleste varianten av et salongbord fra et tømmerhus

Med samme teknologi kan du lage mange flere uvanlige møbler. Du kan legge grener horisontalt og så får du et så godt bord. Ser ut som dette møbel er ikke bare veldig originalt, men også utrolig stilig.

Ideen som kom til noens sinn er virkelig geni. Det ser ut til at du kan komme opp med paller, som sikkert ligger på hver dacha? Og gjøre dem til et veldig praktisk og funksjonelt element i interiøret.

Sofabord fra paller i den moderne stuen

Sofabordet av paller malt i hvitt vil se ganske stilig ut

Varianter av kaffebord fra paller

Først må du samle alle verktøyene du trenger for ideen din: selve pallen, boren, klemmene, hammeren, skruene, neglestøvet, limet som er beregnet for tre, hjulene, såpen, primeren, skrutrekker. I tillegg skal du ta pensler, en petal pensel-dyse med en slipende haug for en bore, en lakk og en fargeløs primer.

Faser av å lage et salongbord fra paller med egne hender

Først av alt er det nødvendig å ta en drill med en dyse beregnet til behandling av et tre, og å rengjøre overflaten av platene med smuss fra den. Nå, demonter forsiktig den polerte dryppskuffen. Litt slå ut med en stor hammer rustne negler og forsiktig trekke dem ut med en neglpistol. Brutte stykker av brett lim med lim for tre. På dette tidspunktet vil klemmer være nødvendige. De må forsiktig holde platene og vente til de tørker ut.

Nå skal delene som er forberedt på benkeplaten bli spikret og limt på baksiden, deretter klemmet med klemmer og vente til de tørker ut.

Sofabord fra paller

Dekk deretter bordet med en fargeløs primer, og deretter - med lakk. På baksiden av bordet merker du plassene for skruene for å feste hjulene. Bor hull for festene med en boring. For at skruene skal passe inn i treet, så såp dem med såpe. Ved hjelp av en sperreknapp kan du raskt og bekvemt trekke skruene med et sekskanthodet.

Et stilig, kompakt og ganske funksjonelt bord er klart!

Fotoinstruksjon på produksjon av et salongbord fra en pall

En annen original ide bestikker med sin enkelhet og overraskelse - vel, hvem ville ha tenkt å bygge et bord med bokser? Men det kom, og nå kan du selv lage et så uvanlig interiør hjemme. Sikkert, du selv vil være glad, og dine gjester vil sette pris på originaliteten av denne ideen med verdighet.

Det er også interessant å se på et salongbord fra bokser

Ta 4 trebokser, sandpapir, vannbasert lakk, rulle og børste, dowels, 10 mm kryssfinerplater, PVA lim, 4 hjul og selvskruende skruer.

Prosessen med å lage et salongbord fra bokser

Først må du male bokser og dekke dem med lakk. Bruk deretter en bor med et stopp for å lage hull på endene av skuffene. Ved hjelp av lim til tre, må du fikse duggene i festene og koble boksene til hverandre. Fest hjulene til kryssfinerplaten, og fest arket til skuffene med skruer. Bordet er klart!

Slike uvanlige ting kan opprettes fra ganske vanlige materialer. Å ha en fantasi og et ønske om originalitet og komfort i hjemmet ditt, kan du enkelt utføre mirakler. Se deg rundt: kanskje den gamle vindusrammen har all sjanse til å bli et interessant element i interiøret?

Og kanskje en stor trespole fra en industrikabel som kan bli et elegant møbel?

Sofabord fra en stor trespole

Den originale versjonen av et salongbord laget av et dekk

Tro meg, det er mange ting rundt oss som kan forvandle oss til noe helt unikt og verdifullt. Bare se på dem litt fra en annen vinkel

Nye ideer for å lage et salongbord

Møbler dekorerer ikke bare rommet, men oppfyller også sine funksjonelle plikter. For å få litt variasjon i interiøret, kan du lage et salongbord med egne hender. Det er forskjellige ideer for å lage denne møbelposten.

Selvbetjent salongbord: høydeberegning, tegninger materialvalg

Sofabordet kan være laget av materiale med en felles stil. Interiøret vil se luksuriøst ut, hvis det er dekorert med et steintabell. Det kan ha en klassisk form. Ytterligere dekorasjoner er ikke nødvendig her. Dekorativ utskjæring og dekorasjon kan brukes.

Standardversjonen av tabellen er laget av tre. Lokket og de to horisontale hyller er forbundet fire loddrette vegger med en sammensatt profil og fire dekorerte deler, også å ha en komplisert profil. På grunn av kuleleddet, har en liten bevegelse av varer. Bord er dekket av en gjennomsiktig eller ugjennomsiktig beskyttende og dekorative belegg.

 • Ghost treet for produkter - 19414-90. For å forbinde den duk og en vertikal vegg ved hjelp av avrettings 2,16 D.
 • Den nedre horisontale ben er festet kulelagre 9.2 A.
 • For festing av kuleleddene ved hjelp av skruer 2-4.
 • Hvert skjermelement operere limte strimler. De er limt med hvit lim Suite, har lav toksisitet og rask innstilling.
 • Hver detalj må slipes slipes.
 • Finish produsere en selv primet maling og sliping svamp.

Interiøret ser luksuriøse, hvis uavgjort med en rett trebord

En billigere utførelsesform er laget av metall og glass. Den indre ser ut til en slik løsning, mer raffinert og lett i forhold til stein produkt. Den benken er laget av høyfast glass, laget av metall ben. Det viser solid, robust design, som ikke trenger spesiell omsorg.

Produktet av balsa tre har letthet, styrke og holdbarhet. Det vil ikke råtne og antennes. Stil løsning kan være annerledes.

Hvis du trenger et bord for en sesong, så det kan være laget av plast. Dette er en billig og kortvarig alternativet.

Hvordan lage et salongbord med hendene (video)

For hver stil av interiøret - deres bord

Det er også viktig å overholde en enhetlig stil i hvert objekt som brukes i interiøret. Før du velger en bestemt design for tabellen, er det nødvendig å bestemme den totale sammensetningen av objekter i rommet. Primært laget stil definisjon, så valg av materiale med ulike elementer for dekorasjon.

 • Når du velger en klassisk stil, behovet for en balanse mellom luksus og enkelhet. Dette målet er oppnådd ved hjelp av enkle materialer. dyrebare glassperler og dekormaling kan brukes for utsmykningen av trebord.
 • Luksus kombinert med miljøvennlighet i økologisk stil for dekorasjon som naturlige materialer er brukt. Kanskje bruk av rotting, som er slitesterk og fleksibel.
 • Det siste innen moderne teknologi som brukes i high-tech-stil. Form tabell for denne stilen avgjørelsen skal ligne plass. Produktet dekorere lysende elementer. Dette kan være en neon eller liten lyspære. Møbler skal se fantastisk.
 • Rommet er innredet i en rustikk stil, bruker mer naturlige materialer. Det kan være hele stokker, pinner. Unødvendige ting slår inn uvanlige elementer.

Det siste innen moderne teknologi som brukes i high-tech-stil

Galleri: ideen om produksjon stuebordet (25 bilder)

Ideen om selv produksjon av salongbord

Den generelle stilen i rommet, kan du bestemme hvilke skjemaet bordet. Denne møbler elementet brukes ikke bare til å lagre det i blader og aviser. Det er mulig å utstede en lampe. Det er mulig å drikke te. I tillegg kan den brukes som et stativ for akvariet.

I denne forbindelse, viktig at standard form av møbler objektet oppfyller alle krav. du kan bo på den geometriske formen for klassisk interiør. Ofte funnet i leiligheter tabeller kvadratiske, rektangulære, ovale og runde former.

For en klassisk interiør, kan du bo på den geometriske formen

Hvordan lage et salongbord laget av tre-transformator

Eie en liten leilighet, vil denne løsningen bidra til å løse problemet med plass. Slike modeller har spesielle foldemekanisme av fjærer eller gassløft. Transformatoren kan produsere tegninger med dimensjoner. Det finnes spesielle dataprogrammer som kan brukes til å visualisere produktet, men også på papir og blyant kan også være en fordel.

For en pålitelig kvalitativ transformator må ha en kryssfinér (tykkelse 2,2), i stand til å motstå mekanisk element. Deler kuttet ut med den ytterste forsiktighet i samsvar med de angitte dimensjoner.

Hver detalj er fast uten hastverk. På anmodning kan trekkes tilbake og dreiemekanisme. Som et resultat, kan produktet kombinere to tabeller, tjene to funksjoner. I løpet av dagen kan det forhandles, og om kvelden spise med selskapet. Enkel å bruke produktet med hjul. Det kan gjøres med dine egne hender. Hjulene skal være myk, så de er ikke bortskjemt gulvet.

Galleri: salongbord (25 bilder)

Hvordan lage en tabell med uendelig (video)

Produksjon av et lite salongbord på hjul

Ikke å ha litt erfaring i møbelindustrien, kan vi delta i produksjonen av tre salongbord. Dette gjøres ved å utarbeide de nødvendige materialer og verktøy:

 • Tømmer 9 / 3,5 cm, lengde på 12 m;
 • klemmer;
 • Lim for tre;
 • Sandpapir papir~~POS=HEADCOMP;
 • Meisler og hacksaws;
 • Roulette, blyant;
 • Lakk.

Klemdelene, bør man ta i betraktning av kvoter og endelig behandling. rasjon lengde er 2,5, en bredde på 0,6 og en tykkelse på 0,15 cm. i snekkerverksteder kan direkte produsere skjærende deler i henhold til passe dimensjoner.

Ikke å ha litt erfaring i møbelindustrien, kan vi delta i produksjonen av kaffe trebord

Arbeidet utføres i den følgende rekkefølge:

 1. Produsert tegning preparat. Det kan være representert i et mønster plan, på hvilke er påført de nødvendige dimensjoner.
 2. Ved hjelp av en baufil, kuttet tømmer. 14 stykker på 70 cm lengde stykker på bordet og 4 biter av 35 cm på stilken.
 3. Deretter, på de to lange deler rykker fra kanten på hver side (5 cm). For å gjøre dette, bruk en baufil.
 4. For glatting forskutt benyttes sandpapir. Stykovanie oppnå tette deler. Det kan fremstilles ved å bruke raffinering meisler eller smergel ark.
 5. Hver anleggsflate i søylen behandles med lim og limes. Forsiktighet bør utvises slik at den ligger flatt benkeplate. Det skal ikke være noen forskyvning av deler.
 6. Vente på at limet har tørket, gjør fjerning av klemmer.
 7. Blank overflate med slipeaggregatet.
 8. Gi en klebemiddelbelegg ved endene av hvert ben og rillene.
 9. Hvert ben er satt inn i sporet. De blir deretter polert til limet tørker helt.
 10. Deretter, lakk, tørket og skrudd hjul.

For bedre gjennomtrengning av spiker inn i veden materiale skal tilsettes til det oppløsningsmiddel. Denne metoden er svært enkel. Siden det kan håndtere selv en nybegynner. Materialet som brukes i produksjon, kan være den mest uvanlige, til tross for hva idé, ønsker han å gjennomføre en master.

Overraskende rommet ser polert, dekket med beis og lakk stubben

Den opprinnelige ideen av de uvanlige hjemmelagde sofabord

 • Trepaller kan bidra i realiseringen av ideen om å skape unike møbler. Produserer sliping panne. For å gjøre lysstyrken anvendes lakk. Produktet vil være mer praktisk hvis det er supplert med hjul.
 • original design kan bli klar dekorerte esker C. Bokser som anvendes for forbindelsesskruene, negler. Det ferdige produktet er polert og gir lyshet med beis eller lakk. Et slikt bord kan suppleres med basisramme og hjul.
 • På toppen av pallen, en stubbe eller en boks, plast eller metall rør, kan du sette glass benkeplate. For dens festing ved hjelp av gjennomsiktig lim, spesielle sugekopper eller skruer.
 • Den støpejern batteri kan også være en pålitelig og mobil oppfinnelse, hvis den polerte toppen av radiatoren for å sette en glassplate, og bunn sett hjul. Det avhenger av hva slags radiator.

Salongbord: arter (video)

For interiør er ikke nødvendigvis klar til bruk møbler elementer. Bedre å realisere sin kreativitet og mote ideer, skape en ny mesterverk av naturlig eller kunstig materiale. Det viktigste at produktet var ikke bare funksjonelle, men også matche stilen på rommet, passer harmonisk inn sin form i miljøet. Du kan bruke ferdiglagde ideer for det eller å oversette sine fantasier til virkelighet.

1

Leave a Reply

62 + = 71