En salongbord med hendene

En salongbord med hendene

Praktisk og ofte diskret element i interiøret bidrar til å skape en atmosfære av komfort. Når det er et ønske om å gi den enkelte situasjon, kommer tiden for å gjennomføre dristige ideer, den enkleste trinnet - gjør deg selv en salongbord. Hvem sa at en funksjonell møbel ikke kan transformeres til sin "smak"?

Hvordan lage en tabell med hendene

Skapelsesprosessen er gøy, og når den er der fortsatt, og de praktiske fordelene, er det på tide å forvandle seg til en designer til å lage et salongbord med hendene. Mangel på erfaring kan være en barriere, fordi valg av tilgjengelige materialer (sponplater, glass, tre, dekk, gamle dører, paller) er stort, og ferdige tegninger og et minimum sett av verktøy hjelper å bli en mester. Velg forbruksvarer for å gjøre billet samles design - dette er hvordan det slår ut et salongbord med hendene.

Ordningen med trinnvise instruksjoner om hvordan å lage en tabell med hendene, er det lett å finne på internett. Skisser med dimensjoner vil være spesielt nyttig for de som ønsker å gjøre en salongbord laget av tre eller glass. Basert på det eksakte tallet vil i betydelig grad forenkle den påfølgende monteringsprosessen. Hvis du ønsker å lage din egen opprinnelige tabellen av uvanlige materialer en sjanse til å finne en tegning vil være minimal. Ofte er disse produktene ledsaget av en detaljert beskrivelse av hva som er et godt alternativ til skissene med dimensjoner.

Tenker på produksjon et salongbord med sine egne hender, vil måtte starte fra scratch. En enkel versjon av denne konstruksjon det indre av emnet er en bordplate (horisontal overflate) og ben basis eller støtte (vertikal stopp). Komplekse variasjoner innebærer tilstedeværelse av flere elementer, for eksempel hengslet hyller eller kasser, men selv slike konstruksjoner er sjelden benkeplate dispensere.

Til fremtiden salongbord laget med sine egne hender, vel passe inn i interiøret, er det nødvendig å velge de materielle benke riktig. Nykommere bedre å stoppe valget på sponplate, kryssfiner, glass bruke enkle former. Hvis det ikke lar ønsket om å skape en eksklusiv møbel, så det er fornuftig å lære teknikken decoupage, craquelure, kunstnerisk maleri. Dekorative overflate countertops vil se interessant og salongbord vil være "høydepunkt" i stua eller andre rom i huset.

Hvordan lage en tabell med hendene, og kombinerer fantasi, håndverk og funksjonalitet? De første skritt i etableringen av den originale møbler av faget er bedre å starte med realisering av ferdige tegninger med detaljerte instruksjoner. Velge et grunnlag for et slikt alternativ, ingenting vil hindre fremtidige gjøre ting med egne hender skapte ønsket personlighet. Ulike kaffebord ikke bare innredning og improvisert materiale. Utsikt over det indre av faget, også er i stand til å påvirke deres mangfold, mellom et kaffebord kan variere:

 • form (kvadratisk, rektangulær, rund, oval);
 • materiale (tre, glass, metall, plast, kompositt);
 • struktur (enkel, sammenleggbare, konvertible, flip);
 • stil (klassisk, country, retro, high-tech, kolonial, minimalisme).
 • tilstedeværelse eller fravær av dekorative elementer.

Making salongbord forutsetter at det vil lykkes å passe inn i interiøret, selv om det er et lite område av rommet. For dette formål, blant de mange alternativer det er modeller av en sammenleggbar struktur. Lag en salongbord for stuen, kaffe - soverom, balkong eller hage hjelp til metallprofiler og hjørner. For å utforme denne del av den indre slukket lyset, er det bedre å velge aluminium, som er lettere å behandle enn jern.

Verdighet noen folding møbler - sparer verdifull plass. Om nødvendig kan stuebordet utvides, og deretter design er enkel å montere, for å skjule det for sikkerhets skyld. Produksjon folding salongbord med hendene får selv i fravær av snekring erfaring med følgende stoffer på hånden:

1
 • benkeplater (tre, trelast, sponplater, kryssfiner);
 • U-formet profil - 2 enheter.;
 • Område (aluminium);
 • Drill;
 • festedeler (skruer, bolter, muttere).

Funksjonaliteten til noen av de individuelle interiøret kan nå fullkommenhet. Salongbord konvertible ble legemliggjørelsen av ideen, som innebærer en kombinasjon av komfort, originalitet og plassbesparende. Forvandlet modellene ser imponerende, ikke bare på bildet: øvre del, som fungerer som en benkeplate, kan du nominere eller skjule om nødvendig ved bruk av mekanisk spak eller aktuator.

Lag en tabell-transformator egne hender vil være litt mer komplisert enn en enkel eller en sammenleggbar struktur. Det viktigste strukturelement - mekanismen med betjeningsmekanismen, er det ønskelig å arbeide jevnt og uten sikting. Hvis du tar arkene for produksjon av sponplater eller tre, bør glidesystemet være skjult, og kaffebord konvertible glass dette elementet vil bli paradert, spiller rollen som dekorasjon. Ferdig tegning vil raskt innse ideer, og blir nødt til å mestre tredimensjonal modellering program (Google Sketch Up, PRO 100) for enkeltprosjekter.

Visuelt spare plass uten å fylle rommet, hjelper det å tømme og nesten vektløs designtabellen laget av glass. På bakgrunn av dette materialet er ikke dårligere enn tre eller plast, fordi bordplaten laget av herdet glass. Fremstillingskostnadene tabell glass lite kostbar, skjæring av platetykkelse på minst 12 mm for bedre verksted, noe som ytterligere kan gjøre slipekanter. For å gjøre dette hjemme med dine egne hender, kan du bruke filen, følte sirkel, slipepapir, men prosessen krever forsiktighet.

Behandle glasskanten eller skjæres i hjemmet vil være vanskeligere, fordi behovet for å bruke glasskutteren, men limt sammen to lag eller flere får selv ved hjelp av silikon for akvarier. Det samme materialet er ofte brukt av hjemme mestere til å holde fast innredning eller tilbehør, slik som metallhjul eller fikse dem på stuebordet med glass gjennom sugekopper.

For hundre år siden - et obligatorisk element i enhver stue å ta imot gjester for en kopp te. For det moderne hjem arbeidstaker å lage et rundt bord laget av planker med hendene kompakt størrelse vil ikke være for mye trøbbel, hvis hånden er tilgjengelig materiale og verktøy:

Hvordan lage en tabell fra et tre med hendene? Versjon av rundebords vil være i stand til å gjøre bare de som er i stand til å arbeide med en snekker verktøy. Skjær en runde bordplate boks med solide biter av kryssfiner eller styreverv i arbeidsstykket. Ønsket om å skape et eksklusivt møbel ta form i form av interiøret av faget, noe som vil skape en sone av psykologiske komfort. Å samle inn informasjon og feste utforming salongbord klar rund form kan dekkes med lakk, og samtidig beholde strukturen i treet, eller bruk maling for å understreke individualitet.

En salongbord med hendene: ideer og gjennomføring

I en alder av elektroniske medier Få bry leser publikasjoner. Til tross for dette sofabord fortsatt ta hedersplass i alle hjem.

I tillegg til direkte bruk, kan de brukes til andre nyttige ting: serverer lett frokost eller middag, mindre reparasjoner og hjemmearbeid.

Enkelhet av design, en rekke former og design, et minimum av verktøy - alle disse fordelene kaffebord tiltrekke seg oppmerksomheten til norske håndverkere. I denne artikkelen vil vi gjøre en detaljert gjennomgang av den populære hjemmelaget og gi praktiske råd om sin produksjon.

Strukturelle varianter av kaffe tabeller

Den enkleste måten du kan gjøre en salongbord med hendene, ved hjelp fra kanter boards boards, finert sponplate eller MDF.

For å skjule forbindelsespunktet platene som anvendes klassiske metode - den sammenstillingen på den runde tre pigger (shkantah). Alt som kreves fra hjemme master i dette tilfellet - bare merke til installasjonsstedet til pigger på endene av sideveggene og bore festehull for dem på bunnen og toppdekselet.

Den enkleste salongbord MDF

For å øke stivheten av strukturen mellom dens sidevegger for å installere et vertikalt tverrbjelke. En liten nisje for oppbevaring av magasiner og andre småting her ikke vil være overflødig. Den kan være fremstilt av plate, som er tilbake etter skjæring og sidedekslene.

Mobilitet - et nyttig alternativ bord. Hun skjønte installasjon av møbler trinser på bunnen. Kompakte transporthjul, kan du skjule, men du kan kjøpe et større og bevisst velge dem. Så vi får den opprinnelige tabellen på hjul av polert barer som støtter den massive tre bordplaten.

De som er mobilitet ikke spiller en stor rolle, og ønsker å se i sitt hus et solid bord i en rustikk stil, er det mulig å tilby muligheten til kraftige boards. Denne tabellen vil uten tvil bli en av de viktigste dekorasjoner i stuen i alle land huset.

Rimelig latskap kombinert med en tørst for kreativitet fører ofte til interessante funn. En av dem - et bord av gamle bildekk.

Han kommer til å veldig enkelt:

 • De to kutt sponplater sirkeldiameter 3-4 cm mindre enn den ytre størrelsen av dekket.
 • Den første sirkelen feste de fire metall ben.
 • Bunnen og lokket er festet med skruer til sidene av hjulet.
 • Jute tau dekorere sidene og dekselet.

Hjemmelaget bygging av gamle dekk ser bra

Som det viser seg en uvanlig salongbord som kan brukes om nødvendig som benker.

Ideen om å bruke "tilfeldige" elementer for å skape møbler viste seg å være svært produktiv. Hun fødte en rekke hjemme-laget av esker og paller. Med litt fantasi og et minimum av kostnader som kreves for å samle et salongbord laget av tre av fire standardbokser.

Samlingen algoritmen er som følger: bokser satt på kanten ved å arrangere dem i en sirkel, en etter en. Kombinerer design med skruer, i midten gjør sokkelen. Her kan du sette en blomst vase eller helle innredning elv småstein eller skjell. Avslutter treforedlingssandpapir, beis og lakk.

Salongbord, satt sammen av fire bokser

Naturlig tre trenger ikke en sofistikert innredning. Bruker det for etterbehandling interiør, legge en enkel bordsetting. Å bygge det kreves et par barer og høvlet plank inntak picket.

en bunnramme vil se pålitelig og robust ved anvendelse av kontrastfargekombinasjoner fra toppen. For dette formål, barene må tonet mørk flekk, slik at dekselet i den naturlige fargen på furu sagtømmer.

Tremøbler i godt kombinert med metall. Du kan kontrollere dette ved å gjøre en salongbord i loft-stil med metall ben. Hans dekslet er sammensatt av tre stykker av terrassebord "sorokovke" og innrammet Taklist strimmel.

Trebord på metall ben laget av glatte armeringsjern

For fremstilling av benene som kreves for sveiseapparat, et stykke av stålplate 1,5-2,0 mm tykk og noen utklipp jevn armeringsjern 10 til 14 mm i diameter.

Ved å bøye de fire stavmønster, er de sveisede kvadratiske stykker av plater (eller tykke snekker hjørner som i bildet), og i sin tur er festet til bordplaten oppsamlet fra terrassebord. For den endelige avgrensning nødvendig å slipe, tonet og lakkering av dekkplate og male bena.

I stedet for stangen for fremstilling av baser anvendes en profil rør med rektangulært tverrsnitt. Sveiset fra hennes to rektangler, rengjøring sveiser og belagt med sølv maling, får vi en pålitelig støtte for benkeplater, samlet inn fra tykke eikeplanker.

For å øke stabiliteten av metallet under dekselet veggen koble segmentet formet slange.

Veldig imponerende utseende kaffebord med toppen fra et tre så kuttet. Finn denne grunnleggende element er enkel. På noen sagbruk tilbyr "halvfabrikata" størrelse. Ta det opp til standarden vil hjelpe deg elektrorubanok og belte sander.

Bordben kan være laget av tykke stenger, eller armeringsstål som brukes for dem. Kontrasten mellom de massive øvre og lett metallbase utforming vil gi en snev av eksklusiv design.

Et annet interessant alternativ til å kombinere materialer - tre og glass. Benkeplate kan være ovale eller runde hviler på grunnlag av to kors squared rammer.

"Vektløst" glass er kombinert med massivt tre rammeunder

Roll salongbord laget av en trepall og dekket med et firkantet glass, ser stilig og moderne.

Glass gir en rik utseende av hele strukturen og lukker åpningene mellom spilene i pallen, gjennom hvilke små artikler kan falle på gulvet.

De som fokuserer på funksjonalitet, vil nyte et salongbord-transformator. Ved enkel manipulasjon, radikalt forandrer han ikke bare sin høyde, men også utseendet.

I montert tilstand, er dette en vanlig stativ for magasiner og aviser. Oppdra to sidevegger med ben, øker vi høyden på bordet og utvide benkeplate overflaten til "middag format."

Grunnlaget for den andre trans systemet - to metall-ramme skap. Hver av dem er dreibart festet til bordplaten. I den sammenstilte posisjon, de ligger horisontalt, og ved løfting av lokket dreies og stå oppreist.

Høyden av strukturen i en utbrettet form er 73 cm. Det er tilstrekkelig å bruke en transformator som en stasjonær datamaskin.

Dekk den består av to plater som kan beveges horisontalt. I dette tilfellet er den ene platen dreies rundt sin akse. Om nødvendig kan en slik transformator skal konverteres i sekunder i spisebord for 4 personer.

Salongbord cabriolet "tre i ett"

Noen skaper en adaptiv folding system, mens andre lykkes eksperimenterer med konvensjonelle kryssfiner skrap. Utfallet av jakten på nye former ble her en slik uvanlig salongbord.

Vi kan bare lure på samvittighetsfull nøyaktigheten av beregningen og hans talentfulle sette til et synlig bilde.

Teoretisk det ser enkelt: basesekvensen limte kryssfiner tretti rammer. Hver av dem har en viss tilt vinkel ben.

I praksis, for å beregne alle elementene i en kryssfiner stand trenger tredimensjonal modellering program.

Ved å bringe sammen kryssfiner "kaken" fanger øyet uvanlig futuristisk form. Den glassdeksel er kronet av eksempel på den innovative kabinettet teknologi.

"Vi har noe enklere, men også vakre," - sier altmuligmann. Vær så snill, det er ikke mindre elegant, men rimeligere å produsere bordet. Den består av tre pakker med tynne Høvlet border.

Tallrike gap i arbeidsplaten kan dekkes av den stablede glasslokket.

Med hensyn til glass forbindelse med veden nødvendig å si noen ord. Den beste løsningen - bruken av transparent "optisk" lim. Drill litt vanskelig hjemme tykt glass uten å påføre ubotelig skade. Derfor gir opp tanken på en mekanisk fiksering og tillate moderne kjemi vise sine beste kvaliteter.

Tilhengere av gjengede forbindelser anbefaler vi bruk av akryl benkeplater. Det er lett å bore en vanlig drill og ser flott ut.

Snakker om materialet for benkeplater, vi glemte tre Lining. Det er et utmerket materiale for hånden, like godt egnet for å lage deksler, sider og ben.

Benkeplate Lining - fin og pålitelig

Formen på benken kan være en hvilken som helst foring. Deksel, satt sammen av tre planker trimmet stikksag for en gitt krets.

For produksjon av et salongbord fra fôr, trenger vi noen verktøy:

Dimensjoner på det ferdige produktet, og strukturen koble noder bør vurdere på forhånd og legge dem inn i den foreløpige tegningen.

Fullfør tabellen utføres i to trinn. Før begynnelsen av monteringen er polert med sandpapir overflate av lokket, bunnen og ben. Etter fullførelse av toner tømmer dekselet og farget med lakk.

Enda enklere er et salongbord laget av sponplater. Dette materialet utfører to funksjoner: å danne en kontinuerlig overflate og bærer belastningen. Vi anbefaler å bruke finert bord, siden "naken" DSP maling og lakk ikke kan skjule teksturen av flis.

Etter montering må du avslutte alle kanter (benkeplater, bunn og ben) Møbler plastbånd, varmet henne bygningen tørketrommel før påføring.

 • Master vakre benken for å gi sine egne hender
 • Lag en vakker og komfortabel bord for å gi sine egne hender
 • Hvordan lage en sofa med hendene: alternativer instruksjoner og montering ordninger
 • Hengekøyer for avhør: hva er de? Hvordan lage din egen hengekøye?

Liker du dette? Legg til side:

Lasting.

 • Copyright © 2014-2017 | | Bygging og reparasjon

  Hvordan lage et salongbord med hendene?

  En alternativ versjon av kjøp av møbler - det er en mulighet til å skape sin egen fra skrap materialer. For å produsere en original salongbord med dine egne hender kan være et par timer. Prosessen er enkel og underholdende selv for en nybegynner. Må innledende ferdigheter med snekker, kunnskapsrike og en viss estetisk sans.

  Salongbord finnes i utallige varianter.

  Fordelene med å lage ditt eget hjem møbler:

  • minimum økonomiske utlegget;
  • Eksklusive modeller;
  • individ bekvemmelighet.

  Gjør det enkelt: tegninger hvis nødvendig, er det ikke komplisert.

  Sett lage dine egne eksempel krefter kan være i stua, soverommet eller barnerommet. Produktene er laget av deg selv, ser flott ut i urbane leiligheter og hytter, gledet eiere og besøkende med deres egenart og stil.

  Salongbord i interiøret - er som en bedrift dress for menn eller sminke for damene.

  Du må kanskje jobbe

  Hva er de nødvendige materialene vil være nyttig avhenger av grunnlaget samle gjenstander. For å gjøre en salongbord med hendene, trenger du en rekke hjelpeutstyr elementer.

  Vis Tabellen gir primært innredning, så det er hensiktsmessig å starte fra slutten: med en dekorasjon og etterbehandling.

  Komponere nøyaktig og robust konstruksjon bord vil være vanskelig uten lim, lakk og sandpapir. Hendig og motstandsdyktig maling - velge praktiske spray, kan de være raskt og uten tilskitning dekke hele overflaten av benken. For å dekke bunnen og benene kan trenge en kvalitet primer. Kjøp det kan være i jernvarehandelen. Ikke glem å dekorere materialer - stoffer av forskjellige teksturer og tettheter, blonder, farget plast eller glass, etc.

  Det er ikke vanskelig å plukke opp utformingen av ferdige, eller å utvikle sine egne: last om emnet er liten, og plutselig lyte kom ut, er det lett å endre eller re-do.

  Ikke være galt hjelpe materiale - vanlig papir, et stort stykke papp, plastfolie, å kaste bort "produksjon" ikke sprer seg gjennom rommet.

  Kostnaden for arbeidskraft og ressurser - ingenting i det hele tatt.

  For oppsettet unnfanget modeller trenger for å forberede de nødvendige verktøyene.

  Den første er en hammer, saks, tang. Vi trenger forskjellige festeelementer, møbel spiker (konvensjonelle og dybel) eller skruer av forskjellige størrelser.

  Dekorer bordet en rekke måter, se. Fig.

  Hvis du raskt vil klippe trestykker du trenger en baufil. Hvis det er en snekker bord, og du har ferdighetene til slikt arbeid, vil tilstedeværelsen av en meisel, kutteren, og høvelen være et pluss å håndtere tre base med profesjonelle nøyaktighet. For dekorasjon elementer trenger en skarp cutter eller kniv kit treverk.

  Med de fleste konvensjonelle tapet kan være raskt og billig å foredle den eldste battered bordet, hvis bare var sterk.

  Hva blir salongbord - det er opp til deg. Videre definerer en design og konstruksjon.

  En salongbord med hendene ut av paller

  Hvis du raskt vil lage en vakker møbler, ofte tar som grunnlag treet. Den kan være laget av vanlige paller. Ett produkt uten spor og fire trestolper med nok selv skape et vakkert bord.

  1. Gjør den opprinnelige tabellen av pallen starte med merking.
  2. Etter å ha definert størrelse og gjør alle nødvendige etiketter, skåret ut midt skuffen: en glatt overflate bør være på forsiden, lettelsen - med symmetrisk anordnede stenger - bunnen.
  3. Valgt for beina (helst skåret) primet og la dem tørke.
  4. På denne tiden, nyte en toning bordplater toppen og sidene.
  5. Når alle elementene tørke ut, kan du fortsette til sin konsolidering. For å koble ved hjelp av spiker (eller skruer) og maskinvare.

  Hvert lag, bortsett fra etterbehandling på tørt pusset, men dette krever en hud fløyel, som ikke alltid finne i markedet.

  En salongbord med hendene ut av radiatoren

  Slike modeller kan se fint når de er lave. Interessant salongbord kan fremstilles fra det som allerede er unødvendig sentralvarme radiator. For dette formålet er det nødvendig å male jevnt. I stedet benkeplater kan ta et glass eller bred planke størrelse.

  På ferie på sjøen, kan du ta en haug med tomme skjell og sjø småstein.

  Mobilitet ofte brukt hjul fra en gammel barnevogn. Byggingen av en møbel mesterverk vil ta et minimum av tid og penger.

  En salongbord med hendene ut av vinduet og bøker

  Utdatert vinduet kan du finne en ny bruk - bruk den til å lage en tabell med hendene. Hvis det er nødvendig, sand rammen og dekke dem med maling. Som støttene kan brukes ikke bare treben (barer), men også de gamle bøkene som ikke passer i hyllene.

  Hvis du endrer de ordinære huset vinduer i metall og plast, som en gammel-vinduet, kan du lage en interessant salongbord.

  Salongbord vil være praktisk i landet, hvis du tilbringer mye tid der. I en slik opprinnelige glass bordplater kan påføres mønster eller et tynt lag av opasifiserende blekk.

  Salongbord fra inngangsdøren

  Unødvendig dør kan også tjene som grunnlag for tabellen. For å gjøre dette, det tar den sentrale delen, og resten går til å støtte kantene, fordi stuebordet ikke vil bli svært høy. du kan gjøre rste hylle av DSP for større stabilitet.

  Vel, hvis du erstatter input eller innerdører, den gamle døren, bruker som materiale for den nye tabellen.

  Produktets overflate - benkeplater og støtter - dekselet toning. God vil se matt lakk.

  Ofte utdaterte dører har reguleringsplan lettelse, ved hjelp av tabellen er praktisk fordi du kan trygt sette et brett av retter, uten frykt for at det vil gli av.

  Tabell av gamle møbler - skap eller kommode

  Noen ganger er det en synd å kaste bort gode møbler av moten. De kan tjene som grunnlag for nye produkter. Glatt blad fra kabinettet, spesielt hvis de er lakkert - vakker tomt. Det er også nyttig å beina - rett eller skåret, dersom produktet er planlagt å være lav. to klaffer kan brukes ved å koble dem til å kutte deler av sidepanelene i kabinettet. Dette alternativet krever svært lite tid og nesten gratis.

  Tre esker med frukt, grønnsaker eller andre elementer - allsidig materiale til å lage møbler med sine egne hender.

  Bokser fra brystet egnet for kompositt eller et fast bord. Trimming utføres ved å sage de fremstikkende deler. Passer som samles benkeplater noen støtte - for eksempel elementer av samme kommode-pinner behandlet primer, bøker etc.

  Uvanlig salongbord er hentet fra et enkelt stykke av et tre - stubbe, igjen fra saget furu, bjørk eller poppel. Det må være tilstrekkelig bred og glatt, med en vakker ring. Avhengig av høyden på stubben, kan du velge mellom følgende:

  • med en lav benkeplater på tynne metall ben;
  • gjennomsnittshøyden uten støtte (base tjener stump);
  • lavt bord på hjul.

  Polert stubbe eller en logg kan plasseres direkte på gulvet eller feste hjulene.

  Eventuelt lar et naturlig utseende stump - bark (til venstre som er eller lakk) eller malt i en hvilken som helst farge, etter fjerning av bark. Vinne alle ser hvite og beige toner.

  Tabell-koffert for reiser elskere

  Bruk vintage volum poser er mulig og som en bordplate. Denne originale salongbord, laget med sine egne hender, som de romantiske natur som liker å ofte bruke tid sightseeingturer.

  I dag sofabord kvitt endelig av hykleri eiere.

  Utgangspunktet er en gammel koffert, fortrinnsvis laget av tynne tre plan. Låser la på plass, de tjener som festene. Du kan også la og Nøklehanker. Kofferten kan være tonet eller venstre i sin naturlige form, avhengig av overflatetilstand. For ben kan anvendes som deler av tre (eller skåret møbel bærere) og hjulet.

  Denne type møbler er laget av et flertall av forskjellige materialer: tre, glass, stål, aluminium, plast, sponplater og finer.

  For å oppnå større stabilitet av overflaten for fuktighet det kan være belagt med lakk. Festene her kan fungere som bolter og maskinvare. Du kan bore hull til bena i bunnen av kofferten, og fest dem med jern felger med pads.

  Romka benkeplater, heltre eller laminert møbler bord skal håndtere en ruter for å gi den en fin form, og deretter sliping med sandpapir.

  Tabell over logger for naturelskere

  Wood - materialet er lett å jobbe. Half brede logger og tynnere stokker behandle huden. Skorpe på sidene og undersiden av bordplaten kan stå eller fjernes. For montering, bruk spiker og hjørner av metall. I stedet føtter logger kan ta metall eller bein av gamle møbler.

  Det virker som om stuebordet helt bygget av tømmer av bjørk, men det er det ikke.

  Gjør eksklusive salongbord ganske enkelt ut av tre. Konvensjonelle logger tjene som grunnlag og søyler.

  Det ser veldig interessant salongbord fra en stor trommel for kabelen. Først ser den runde formen harmonisk. Dernest kan det bli gjort for å rotere. For det tredje kan den laterale hulrom brukes til mange forskjellige ting - magasiner, bøker, skrivesaker, CDer, flere enheter retter (hvis de ikke trengs på bordet under teselskap).

  Den store coil av kabel-bransjen - en sjelden, men ideell forberedelse for et salongbord.

  Hun er en av de flate sidene av siden vil fungere som en benkeplate.

  Salongbord kan gjøres med føttene, og uten dem, bare å sette spolen side. Disken "Helse" kan brukes som et vridnings element.

  Formromside ser interessant, hvis regulert symmetrisk med tre dosochek festet med et klebemiddel.

  Making glass bord

  En salongbord med hendene fra glasset er veldig lett å produsere. Som anvendt benkeplate konvensjonell tykt glass (kvadratisk, rektangulær, rund), fortrinnsvis herdet fordi materialet er skjør og kan knuses ved slag eller temperaturendringer.

  Glass - for å bruke bare herdet, ellers påliteligheten av tabellen vil være i tvil.

  Stole på stuebordet er skåret treben med en bred base, bøker, hamp og andre elementer. Det er lurt å gjøre, og en sentral støtte for ham. Elementer som er festet til en spesiell permanent lim.

  Den siste etappen - dekorasjon

  Dekorasjonen av prøven gjøres med hendene, bruke en rekke ideer. Den glatte overflate er godt bevart, tegning eller mønster rundt omkretsen, og som ikke er ensartet i struktur - applikasjoner og andre elementer.

  • Tabell toppen av pallen, logger, ser stubben bra, hvis tråden er brukt på det. Et glass kan legges fra bitene som utgjør hele bildet (f.eks dambrett) og festet med sterk klebing.
  • Salongbord laget med sine egne hender, vil dra nytte av de hevede elementene. Tråden kan påføres på den side av tre deler, hjørner, på den fremre delen. Et material som kan være tonet gjengeparti, - en maling eller lakk.
  • Alternativt kan du bruke i utsmykningen av kluten med en liten haug, tapetsering sine sidedeler. Ideelt materiale fra en gammel frakk som du ikke lenger bruker. For montering, bruker små spiker, nagler, lim eller varebanene.
  • Dekorere bordet kan være snøre eller bånd med frynser (frynser), tapetsering dem rundt omkretsen av fundamentet. Dette finish vil etterligne duken. Det passer godt med strikket blonder servietter i pastorale stilen.
  • Forsiden av prøven ser uvanlig hvis limt til det som en grov lerret matte.
  • Utmerket behandling materiale kan tjene som en hyssing, grov hamp tau. Dekorere dem kan være både føtter og bordplaten. Å dekorere polene bruke et lim og vikle strengen, ta vare på at det gikk svært nær den forrige tau ring.
  • Ved hjelp av klebemiddel farget plast eller kunstig glass kan foreta en uvanlig mosaikk dekorasjon. Lim eller lakk med en mettet farge kan brukes til å cracelures.
  • I nærvær av unødvendige metalldeler uten hull kan du også bruke dem som en designer ferdig. Foringen av delene som er egnet for skjøter av trevarer brutal slag. Hjørner er festet med et klebemiddel.

  Salongbord - stue dekorasjon, og derfor må være vakker, elegant og uvanlig, avhengig av stilen, men i alle fall - å lage kvalitet.

  Skuffen kan males eller venstre i sin naturlige form, montert på hjul eller små føtter, er bordplate laget av glass eller kryssfiner.

  Og noen flere nyttige tips

  I produksjon av tabellen med sine egne hender, kan du bruke ekstra innlegg. Hvis du tar som grunnlag for en kabeltrommel, så ofte det har en sentral åpning. Det er mulig å sette en høy vase med tørre planter eller blomster.

  Materialet du velger til pynt, bør være motstandsdyktig mot slitasje. Unntak er elementer for å skape inntrykk av vintage elementer.

  Det viktigste spørsmålet her er nøyaktig overholdelse av proporsjonene angitt på tegningen.

  Missfarging maling kan også tjene som en dekorasjon. Man kan lage en mønstret overflate for å feste naturlige flekker på tre flater, for å skygge av elementene skaper den mest fordelaktige form av dets produkt.

  Hvis stuebordet er ustabil, kan objektene gli fra den, så du må justere all den støtte justering nøye. kan også bli anvendt som et anti-skli tiltak pregede overflate.

  Det ferdige produkt behandles med beis, lakk, ferniss eller avslører "sostarivayut" - på forespørsel.

  For produksjon av slike modeller brukes helt forskjellige materialer - en fantasi ikke tillate deg å begrense dine ideer. Prøv det, oppfinne opsjoner, møbler, så hun vil se ikke bare stilig, men også en helt ny måte.

  Wood - materialet er den enkleste å behandle og den mest formbare.

  VIDEO: Salongbord med hendene

  50 foto ideer utforming salongbord laget med sine egne hender

  Alt av tilbehør for hjem og kontor

  1
 • Leave a Reply

  94 − 88 =