Salongbord folding

Salongbord konvertible

Selv en liten leilighet kan være betydelig mer komfortabel dimensjonert hytta hvis det er klokt arrangert møbler. I dag, har fremgangen ikke stå stille, og med det utviklet møbelindustrien. Teknologi gi folk en komfortabel multifunksjonelle bord, stoler, senger som er ment for flere handlinger.

Hva er et salongbord-transformator

Benkeplate med ulike skyve mekanismer og pålitelige beslag, laget av alle typer materialer - slik at du kan beskrive salongbord transformator. På grunn av sin funksjonalitet, er det ikke noe problem å erstatte standard kjøkkenbordet eller tjene et lite skap i stua, hvor du kan lagre bøker, aviser og andre ting.

Hva annet har fordelene av en moderne klappbord:

 • Enkel å montere. Systemet kan bestå av tilbaketrekkbare anordninger separat lagrede elementer for å være delvis automatisert.
 • Hastigheten på konvertering. En håndbevegelser innviklet salongbord kan foldes ut i lengde, bredde og høyde.
 • Hjulene er på bena av mekanismen, slik at enkelt å flytte en tabell fra ett rom til et annet.
 • Kompakthet. Av seg selv, gjenstand for liten størrelse, noe som frigjør området om nødvendig.
 • Assembly. Velge riktig tilbehør og tegninger, er det mulig uten hjelp av fagfolk til å lage din egen personlige salongbord transformator.

Rekke modeller og funksjoner

Kaffebord på hjul, er transformatorer delt inn i flere typer. Jo flere produkt programmer, den mest benyttet av sin utforming:

 1. Tabell med innsatt ytterligere benkeplate. Den mest populære kaffe-servering slags transformator. Installasjon mindre øker overflatearealet tabell. den lille størrelsen av enheten. Den glidende utformingen gjør det trekke del av styre, og i midten av en ekstra overflate.
 2. Modellen, som ligner en bok. Forenklet omdannelses-mekanismen. Det kan være oval eller firkantet form. Transformasjonen finner sted i ett trinn: den øvre flate av bordplaten vippet 180 grader. Til en oval salongbord konvertible var stabil, er denne delvis basert på rammebein.
 3. Produktet med pull stativ. Alternativet er svært nyttig som en ekstra flate kan sette retter når sentral grunnlag av tabellen vil være maten. Driftsprinsippet til transformatoren er meget enkel: fra under hovedborddreiestativet basen.
 4. En salongbord på hjul med et selvvirkende mekanisme. Transformatoren omfatter to sekundære overflater, skjult under hoved. Når du ønsker å øke bordet, til hovedbordplaten kommer til handling og starte mekanismen av den ekstra trafikken. Dette kan skje på to måter: ved hjelp av en fjær eller gassløft.

Tabell-transformator, som det indre av enheten, kan lages fra ressurser som møbler bøk panel (array), sponplate, presset tre brett (MDF), glass, stein, metall, massivt tre. Ignorer farger: hvit, brun, rød, svart, etc. Ofte populære produkter fra laminert tre fiber MDF eller sponplate.

Salongbord glass transformator er også en mote løsning. Det kan være flere steinelementer, hele smale trelister. Faktisk, for å bryte denne type produkt er meget vanskelig, fordi den er laget av slitesterkt glasstykkelse på ikke mindre enn 1 cm. Det er viktig at rammen ikke var laget av plast, fordi konstruksjonen må være sterk.

Ved å kjøpe en table-transformator, bør du ta hensyn til en rekke kriterier:

1
 1. Hvis du ønsker å lage et godt produkt passer inn i interiøret, ta hensyn til utseendet. For eksempel ser en runde salongbord bra med klassiske møbler.
 2. Når du velger enhet vekt på design. Transformator kan være flere skap, utstikkende sidepaneler eller bordplater.
 3. Materialet er heller ikke uten betydning. For eksempel, et glass bord med en stein ramme ser solid i kontorlokalene. Høydepunktet av det indre er flat tre transformator.
 4. Høyde - en viktig funksjon av salongbord. Dette vil avgjøre hvordan det vil være praktisk å sitte bak ham, da produktet er i en clamshell form.
 5. Dersom barn er i huset, så enheten må være i samsvar med alle regler for drift: det er lett å forvandle, har ingen skarpe kanter.

Gjennomgang av populære produsenter

Påvist produsent av møbler ett hundre prosent vil sikre kvaliteten på stuebordet. I henhold til standarder, vil alle de sammenstillings-metoden observeres i produksjon, vil basis tas kun kvalitet materiale. Kanskje prisen på et salongbord, og vil være høy, men du vil spare penger på reparasjoner. markedsflaggskipene er:

 1. Ikea - eksklusive tabeller transformatorer. Disse enkle modellene har allerede vist seg, på grunn av hele området, kan du selv velge den rette salongbord.
 2. Hvis du ønsker å legge til din interiør med rigor, så du bedre kontakt med det polske selskapet Halmar. Sine produkter den produserer utelukkende fra utprøvd maskinvare med et unikt design. Selv om du søler væske på bordet, vil det kunne renne til gulvet uten å skade materialet.
 3. Når du velger en allsidig og rimelig konvertible notat i Signal selskapet. Dette er også en polsk produsent, som er populært i Russland.
 4. Møbler selskaper fra Italia, også, skiller seg ut for sine forslag. For eksempel, Clei, Pibiemme, Doimo Sofaer. De skiller seg fra hverandre bare på pris og antall modeller. I resten av kaffe tabeller, transformatorer er ikke dårligere enn den forrige.
 5. Det russiske selskapet Mazetti prøver også å holde tritt med konkurrentene. Hun gjør det bra, fordi transformatorene koste flere ganger lavere enn for utenlandske leverandører.

I dag er ikke lenger et problem kjøpe møbler: det lett kan bestilles via internett, bla i katalogen. Prisen vil være mye lavere enn i møbelforretning. Uansett hvor menigheten ble utført - enten i Moskva eller Tyskland - kostnaden vil løpe fra 10 000 til 28 000. På nettsteder vil salongbord Agatha koste billig, ca 7000 r., Og Acrobat 12 000-20 000 gni. avhengig av materialet, konstruksjon.

Video: Hvordan lage en klappbord med hendene

Foto: ser ut som et salongbord i det indre av transformatoren

Rund eller oval, polert eller matt, med et par eller en benkeplate, i stil med high-tech eller moderne - noen av kaffebord, er Transformers verdig din oppmerksomhet. Det er ikke vanskelig å gjøre selv en liten størrelse behagelig område. Som ved et tryllestav trender, produktet er forvandlet fra en liten plass i det romslige kjøkkenet eller en trening bord.

Transformator-bord - 30 modeller

Liten størrelse boliger krever svært forsiktig tilnærming til valg av møbler. Videre bør det være vakkert og komfortabelt. De skal være funksjonelle. Mer funksjonelle møbler enn en tabell-transformator er vanskelig å forestille seg dessuten er det en modell for å vokse i størrelse, det er de der forekomst av harde benkemistenker.

konvertible bord for kjøkken og stue

Konvertible møbler er relevant for små mellomrom. Det bidrar til å gjøre maksimal bruk av tilgjengelig plass. Ofte preget av liten størrelse kjøkken. Her må det være vridd for å passe alle komponentene som kreves i en begrenset plass.

Tabell-transformator kan gjøres i en moderne stil

Det vanskeligste å skrive i et lite kjøkken spisebord: for mye plass det opptar, men også fordi det er nødvendig å sette stolene ... en god måte - skyve eller folding tabellen transformator. De er karakterisert ved en mekanisme for transformasjon. Brettingen av den bordplaten hengsler. Det viser seg at i foldet tilstand av tabellen "henger" på hengslene eller lagt på / under andre delen av tabellen.

Runde spisebord folding konvertible Kitchen

En av de kjente alternativene - folding table-bok (ett av alternativene i bildet ovenfor). Det er når det sentrale parti av den faste bordet og den side er festet til den ved hjelp av løkker. Hvis det er nødvendig, en av de bevegelige ben forlenges, å heve den faste bordplaten.

En annen utførelsesform - benken består av flere identiske deler, er også festet sammen sløyfer. Forskjellen er at de er på hverandre. Ben i slike møbler - skli. Trekk benene en viss distanse, brytes benkeplate.

Bordplaten er oppdelt i to eller tre stykker. Avhengig av bredden kan brukes som et lite bord på kjøkkenet, eller som en konsoll, som avbildet ovenfor.

Forskjellen i denne gruppen er i prinsippet, men prinsippet for transformasjon er forskjellig. Disse pulter har en glidende base og et antall innsatser som bygges opp på bordet. Denne konstruksjonen kalles også tabell-basert konsoll.

Tabell konsoll - praktisk form av et klappbord

Tabellen-transformator av denne type er egnet. Når brettet, det tar opp lite plass. For eksempel, hvis det brettede bord, som er avbildet på fotografiet ovenfor, vil bredden være lik bredden av to brettede endepartier. Ytterligere ben og innsatsene er plassert nettopp i disse endedeler. Spreading kan være, avhengig av ønskene til installering av en, to eller flere innsatser. Det er du har mange gjester - alt lagt. Vi trenger to ekstra seter - eneste.

Det er glidende modell enklere. De er bare litt fra hverandre, og et spisebord beskjeden størrelse blir litt mer. Lignende mekanismer for transformasjon benyttes for både runde og rektangulære modeller.

En annen måte å øke arealet av spise eller salongbord - gjemme under bordplater av den viktigste delen av det. Du trenger et stort område - det trukket. Det er bare ikke alle disse modellene har en mekanisme for å gjøre stand-up delen av tabellen var på nivå med "basic".

Kaffe blir til et spise

Det er noen interessante ideer om hvordan du slår et lavt salongbord i den komfortable servering. Det brukes en rekke interessante ideer, mekanismer av ulike typer.

Tabell konvertible kaffe / spisestue er populære, som er separat i spisesalen leiligheten er ikke alltid mulig. Og for å sette et spisebord i stuen - er ikke det beste design kurs. Det viser seg at salongbord konvertible spise redde situasjonen. Når brettet, betyr det ikke distrahere oppmerksomheten, og kan godt ligge 6-8 personer i utbrettet bak ham.

Den lille leiligheten er ikke alltid lett å finne en jobb. For slike tilfeller er det en sammenleggbar datamaskin eller stasjonær. I den stasjonære delen er hyller som du kan plassere bøker, datamaskin, laptop, annet kontorutstyr. Det finnes modeller med lukkede hyller side. Det er et lite skap med bord "i en flaske."

Bordplate består av to deler, blir den andre delen utvidet som det er nødvendig. Veldig enkel å bruke versjon av en foldebordet for student tenårene student.

En annen idé, som gjør et lite skap til å snu i en solid størrelsen på arbeidsplassen - uttrekkbar benkeplate. Hun skjuler under "basic" i kompakt tilstand. Når det er nødvendig å øke størrelsen på tabellen, det bare lagt frem. I utgangspunktet blir det benyttet en roterende mekanisme, men det finnes også modeller med uttrekkbar.

For lettere bevegelse av bena, som skal være utstyrt med hjul for å flytte. Bare er det nødvendig å se på "sonen av de" hjul faller ikke myke gulv. De kan "slå en" synlige spor. Det er på tide. En to - for å flytte hjulene på et mykt underlag er ikke lett.

Det er en tabell-transformator i form av et bryst, som er utstyrt med en arbeidsstasjon. Siden arbeidet er nå nesten alltid forbundet med kontorutstyr, er hvor du skal plassere skjermen, tastaturet, systemenheten. Og så bærbare datamaskiner kan plasseres i det hele tatt et par stykker.

Databord kan være "skjult" i brystet

På grunn av flip dekke arbeidsflaten av en liten del kan økes betraktelig. Bare bedre å ikke satse på baks av de store kontorutstyr. Det er bedre å plassere den i "faste" delen.

En annen variant av organisasjonen arbeidsplass - en kommode med en kalesje. For små leiligheter - en gudegave. Du kan bli satt på plass og bruke pass-through skuffer til andre formål. Når du trenger å bo med en bærbar PC eller bærbar, plukke opp bordplaten, push-fots stop. Du kan jobbe. Klassene er over, bein skyves på plass, bord droppet. Bryst-bord tar minimal plass - 60-80 cm, avhengig av dybden av boksene.

Bryst-tabellen i løpet av minutter, vil forvandle stuen til spisestuen

Den andre varianten på bildet til høyre. Da lokket er hevet på metall ben. En ulempe ved denne konstruksjon - kasser mindre, ettersom den sidevegg som opptas av foldemekanismen. Verdighet - noen, og ville ikke komme, at nattbordet kan bli et bord.

Transformator-bord med stoppede møbler

Interessant idé - å lage en sofa som blir til et bord. Snarere er bordet festet, slik at i lukket stilling, det skjuler seg bak sofaen. I denne tilstanden, er det en vanlig (vel, nesten) sofa. Hvis du trenger å jobbe sted, kaste deg ryggen fremover.

Av samme token gjøre stolen-tabellen. Den har bare en mindre bredde. Noen modeller tillater oss å oversette tabletop fremover, sammenleggbar seng. Et flott alternativ hvis du liker å spise frokost på sengen.

Mer spartansk, men ikke mindre original måte - til baksiden av sofaen på baksiden for å feste benkeplate. Heltidsstillinger vil ikke fungere, men en bærbar PC, kan et par notatbøker og bøker settes. For elever er ikke et alternativ, men for studenter eller de som ønsker poserfit nettverk - veldig bra.

På baksiden av bakre faste benkeplate

det er en "men" i denne versjonen. Sofa må stå i midten av rommet. I alle fall bør den avstand fra veggen ikke være mindre enn en meter. Dette er mulig hvis baksiden av sofaen - separator soner i studio leiligheten.

Det er et konvertibelt høy stol for å mate babyen. Han har to stillinger. Den første - et lavt bord med et sete. Dette alternativet er bra når barnet allerede kan eller prøver å spise selv. I en slik situasjon er det en ganske stor bordplate, som du kan sette en plate. I denne posisjonen, bord og stol er lave, kan du la barnet selv.

Dette sammenleggbar barnestol ble produsert for 30 år siden. I dag er det ikke mindre brukervennlig enn noensinne

I den andre stilling er en høy stol - setet er plassert på nivå med den vanlige spisebord. Dette alternativet er egnet for å spise sammen med voksne, når mor er i nærheten. Noen ganger har de hjul for enkel flytting, men noen fabrikker produserer uten dem. de har

Ulempen med denne modellen - bord og stol er festet til hverandre. Dele dem ingen mulighet. Deretter bordet og stolen vil være ustabil. Dette problem løses på en annen modell. Da bordet er slått "opp ned", er stolen satt inn i den. De holder på grunn av en utspekulert system ben veve stol og bord.

Vel denne typen som bord og stol kan stå alene og når barna vokser opp, kan de brukes som en vanlig baby møbler.

Interessante ideer transformere bordene på bildet

Sofa bord, en stol ... 5 bruksmåter

Kaffe spisebord - lett å installere i stuen

Tabell-transformator kan gjøres i en moderne stil

Flick av håndleddet kabinett blir til skrivebordet

Ideell for den overbygde terrassen, patio

Og en sofa og bord og paller .... modulære møbler

Chair bordet bed-dresser ... Multifunksjonelle møbler

Kaffebord transformatorer

I små leiligheter, teller hver kvadratcentimeter. Det er derfor beboerne bruker ofte trans møbler. Den mest populære ut av det er et konvertibelt bord - svært funksjonelt produkt. Coffee Table-transformatoren kan plasseres på kjøkkenet, slik at stuen, kan velvalgt modell lett passer inn i det indre av en hvilken som helst leilighet eller hus.

Tabell - dette er multifunksjonelle møbler. Det sette kopper, tallerkener, sette bøker, konsoller, magasiner og mer. Det er derfor salongbord - en svært nødvendig ting. Men med et underskudd på plass i rommet vanligvis skaffe små og kompakte kaffebord, så la alt på dem er rett og slett umulig. Det er derfor det konvertible bordet - dette er en god løsning.

Det kan utvides når som helst når du trenger det. Dette er en meget funksjonell og allsidig element som utfører ulike roller. Tabell-transformator kan brukes til måltider, og for resten av lesing av bøker, og selv i stedet for vanlig stein. Det særegne ved denne møbel er dens mekanisme. Apparat spaltes uten vanskeligheter i løpet av sekunder.

Deres mekanisme er karakterisert ved sin enkelhet og bekvemmelighet. Nå produsentene er, og automatisk table-transformator, som ikke krever at du ekstra innsats for anvendelse av sin utfoldelse.

Gjennom mekanismen av det konvertible tabellen, vil du kunne velge høyde og areal med benkeplater. Så en liten møbel kan bære et stort antall funksjoner og annerledes forvandlet.

Et særtrekk ved dette produktet er den kompakte størrelsen. Når brettet, tar det opp minimalt med plass, og passer perfekt inn i det indre av selv de minste rom. Denne allsidige modellen er egnet for enhver stil. Når montert, blir de ofte brukt som nattbord, støtter henhold blomster og bilder.

Et annet trekk ved dette produktet er at det utfører mange funksjoner. På det er mulig å organisere lunsj sted eller en hel lagringssystem, spredning og utvide på det nødvendige ting. Enhver salongbord trenger å lagre bøker, aviser og magasiner. Dette produktet - er intet unntak. Det kan utvides noen utskrifter.

Et annet viktig trekk ved denne modellen er at de har en rekke hyller, skuffer for lagring er det noen tilbehør, for eksempel skriving.

En annen funksjon er at de kan inneholde noen ekstra elementer. Som er, kan en transformator være mer dosobrat og forbedre sin design. For eksempel har noen produkter omfatter et sett med ekstra bordplater, hyller, skap eller andre enheter.

Den store fordelen med disse produktene er at de har en svært original design. Denne tabellen ser mer interessant enn standard klassisk tabellen. Noen bruker det konvertible modellen som dekorasjon elementer. Dermed utfører dette produktet og hverdag funksjon, og dekorative.

Tabeller ser veldig presentabel i utseende, mange av dem har inlays og dekorasjoner. De varierer i forskjellige former og farger. En funksjon av denne tabellen er at det kan lagre ikke bare et sted i rommet, men også familien budsjett. Så, kjøpe en slik universell transformator, kan du gi opp noen andre møbler. Du trenger ikke å kjøpe en ekstra spisebord, nattbordet eller kommoden, fordi alle disse rollene kan utføre transformator.

En annen funksjon er letthet ved bruk av slike produkter. Utvide den og justere høyden på bena kan hvem som helst, selv et barn. Det er derfor de er plassert selv i barnas rom. Mekanismen for dette produktet er preget av sin pålitelighet, slike ting er i mange år. De fleste produsenter har gjort dem slitesterke materialer.

Alle bord transformatorer er delt inn i typer i henhold til forskjellige kriterier. Ved bruk av dette kriteriet utseende transformasjonstypen mekanisme, form og andre parametere. Slike møbler er delt inn i flere hovedtyper:

 • modell med innsatser; Det er veldig praktisk transformator, som regnes for å være den mest populære modellen av denne typen tabellen. Han har mulighet til å ytterligere utvide benkeplater på grunn av det faktum at det er en innføring i form av et styre. Det er skjult i benken og det er helt umerkelig. Den nødvendige tid, vil du være i stand til å legge til denne boksen, utvide tabletop til siden. Ytterligere panel er lagt i midten, og overflatearealet av produktet økes med en tredel.

 • Skyve modell; Utformingen har styremekanisme, som bordplaten er utvidet sideveis og således delt i to. Lysbilder er basis, når utvidet plater i hånden, er den klaring som dannes i midten. For å sette en ekstra innsats, noe som gjør det mulig å øke arealet.

I dette tilfellet, guidene fungere som støtter. Ytterligere del som ligger i midten, er en slik mekanisme kalt en sentral forlengelse, eller på sidene av den opprinnelige benkeplate, en mekanisme med sideinnsatser.

 • automatisk modell; Det er ganske dyre tabeller som har en eller to ekstra benkeplate. De er plassert under hoved. Når utvidelsen av selve bordet er utvidet, mens resten benyttes, ekstra bordplate. Han reiser seg opp litt, da alle elementene i en fremtidig store benkeplater er sluttet og bevege seg i retning av å ligge. Mekanismen ved slike automatiske tabell kan være forskjellig. For eksempel er det modeller med gassløft, som er myke og jevne bevegelser. Men de er ikke den mest pålitelige. Det er også en fjærmekanisme, som dermed utvides raskere, men kjennetegnes av sin holdbarhet.

Fjær Bole modellene er kompakt, fordi selve mekanismen er enkel, er det helt gjennomsiktig på slike møbler. Et produkt med gassløft er vanligvis litt større i størrelse, kan det være en mekanisme merkbar.

 • dobbel dekomponering modell; Dette er en hendig modell bord, bordplater som er oppå hverandre. Det vil si, har de mekanismer som gjør det mulig å svinge en av disse to flatene på den ene siden, og dermed benkeplate dobles.

 • Swivel modell. Dette produkt, som er anordnet på en annen måte sammenlignet med de tidligere modeller. Så har de to bordplater, hvorav den ene er den viktigste, og den andre mer, og de er begge etter at oppsettet ikke blir en rett linje. Dermed kan det se ut som følger: Fra den første overflate strekker seg langs den andre stigetypen.

En annen utførelse av den roterende transformatoren har videre et glideplan under hver av de fire sider. Det er kjøpt oftere for spill formål og er veldig praktisk. Den kan brukes for en lett snack for alle sitter ved bordet kan bli ytterligere utvidet benkeplate for drinker og snacks.

I tillegg er tabellene delt inn i kategorier, avhengig av hva som er verdt å sin design. For eksempel er det modeller på beina og modellen på hjul. Den tidligere er mer stabile og ofte er satt i lys av det faktum at det ikke vil senere flytte. Men det finnes modeller på hjul, som kan transporteres, for eksempel fôring frokost til soverommet.

Er mer praktisk modell med avtagbare hjul, siden denne enheten er ikke veldig stabil. Hjul i en slik modell kan fjernes ved et tidspunkt når de ikke trengs, og deretter re-skrudd.

På funksjonene kaffe tabeller, transformatorer delt inn i:

 • lunsj; Denne modellen er brettet ligner et nattbord, og utfoldet det er forvandlet til en klassisk spisebord, som kan romme 6-8 gjester. Dermed kan det bli satt i stua i stedet for tabellene i nærheten av sofaen og, om nødvendig, omorganisere midten av rommet, planlegger å møte gjester og en festlig middag. Dette produktet øker flere ganger i bredde, lengde og høyde.
 • til jobb; Det er et system som lar deg organisere en fin og komfortabel arbeidsplass. Og benkeplate ikke alle modeller vil øke dramatisk. Vanligvis blir slike modeller åpenbart av den type spill: i dette tilfellet, ofte bare forstås i bordhøyde. Sittesalongbord har noen skuffer til butikken papir, notatbøker, penner og annet tilbehør.

Det kan dekomponeres til en slik høyde, der du vil være komfortabel å jobbe med. Så kan du endre høyden avhengig av om, der du sitter. Sittende i en stol eller på sofaen, kan du redusere høyden på benkeplater, sitter på stolen eller på en krakk, kan du øke høyden på benkeplater.

 • table - lagringssystem. Denne modellen har en benkeplate og et stort antall små skuffer. De er innstilt i den grad at rotere om en felles akse for dem alle. Så kan du enten spre ut en skuff eller presse dem alle på en gang. Dette er en veldig praktisk system for lagring av bøker, magasiner, publikasjoner og diverse pyntegjenstander. Denne mobil og kompakte produkter, som kan til enhver tid endre sin funksjonalitet.

Skyvesalongbord konvertible har de ikke-standard størrelser, sammenlignet med andre møbler. Dermed kan det være svært lite som nattbord, eller til og med lagt ut som et vanlig spisebord. I tillegg er justerbar og dens høyde. Han er kanskje liten, høyde 50 - 70 cm og høyere - 100 -. 120 cm Og alle disse egenskapene tilhører samme modell som den høyden du kan justere selv.

Bordplaten kan også ha forskjellige størrelser. Det er modeller med toppen lengde på 80 cm, under hvilke det er en ekstra arbeidsbord av den samme størrelse. Dermed vil det bli spaltet opp til 160 cm. Det er en høy og bred modell. Bredden han vanligvis ikke øker, og en lengde på nedbryting kan bli doblet eller tredoblet.

Det eneste unntaket er dreieskiven. Hver side benkeplate nominert flere deler. Dermed gjør formen på produktet endres ikke.

Folding salongbord kan ta mange former. Dermed firkantede mønstre ofte lagt ut til et rektangel, men det er produkter som tar form av en vanlig firkantet, selv med utvidelsen. Det er mer interessante og uvanlige formet kaffe tabeller, som selv i transformasjonen beholder sin form. Modeller med store skyve topper kan ha avrundede kanter.

Oval salongbord ser veldig luksuriøst og passer perfekt inn i ethvert rom. Han ser veldig uvanlig, ingen tror selv at han har evnen til å forvandle. Runde salongbord kan også felles inn i en tilsvarende form modell, selv i det ovale. Således, når den er trukket plater i hånden, satt inn i midten av kvadratet planet, karakterisert ved at den endelige versjon har en oval. Dette er en veldig stilig og uvanlige mønstre som kan påvirke noen.

Sporadiske modell transformatorer kan være laget av en rekke materialer. Å lage dem ved hjelp av følgende materialer.

Det er en veldig elegant modell av heltre. De er mer klumpete enn andre alternativer, men samtidig populært. De har en veldig elegant design og har et luksuriøst utseende. I tillegg er disse modellene er de mest pålitelige og tjene i mange år.

De er plassert i stuen, spesielt hvis rommet er innredet i en klassisk stil. De er slitesterke, men har en relativt høy pris.

Ansett som den vakreste modellen laget av eik og bøk. Bøk bord og tremasse - er den mest pålitelige materialer.

Denne modellen, som er laget av materialer polunenaturalnyh, men dens kvalitet egenskaper de er ikke verre enn de tre modellene. Det eneste negative faktor er den lave graden av deres miljømessige resultater. Kvaliteten er noe lavere, men tilsynelatende de fullt ut kan gjenskape utseendet av tre tabeller.

De er også ofte dekket med finer, som er et meget tynt lag av tre. Denne tabellen er visuelt helt identisk med tre og ser veldig elegant.

Dette materialet er ofte brukt til å lage et salongbord. Disse produktene ser veldig enkelt og diskret, under dem også diskret skjuler ekstra glass toppen. Glass kan være helt gjennomsiktig, og kan bli formørket. De er i stand til å enkelt fylle interiøret og gjøre det mer elegant.

Ved fremstilling av slike tabeller og andre materialer brukes, men som oftest er kombinert med den ovennevnte grunnleggende. Således, for deres anvendelse behandling dekorativ stein, metall eller plastmateriale, speilinnsatser. Det finnes modeller som dekselet har en fantastisk glans, de ser veldig moteriktig.

Glass sofabord kan være fullstendig fargeløs, transparent, og kan være laget av farget glass eller annet ugjennomsiktig materiale. I dette tilfellet bruker til og med forskjellige kombinasjoner av farger som ligner mosaikk. Som for tre modellene, her er populær som lys tre toner og mørkere, slik som wenge.

Tabell-transformator - det er en veldig universell ting, så produksjonen er mer vanlig brukte materialer er naturlige nyanser. Så kan den mest praktiske kalles beige, lys grå, brun og fargen på Sonoma. Det ser veldig elegant hvit og svart salongbord, så vel som modeller, design som er basert på kontrasten mellom disse to materialene.

Folding salongbord kan brukes til å designe en stil av interiør. Så, for et rom i stil med klassikere er bedre å kjøpe en modell med en overflate av en naturlig stein eller med toppen av tre. De ser luksuriøst og elegant. modeller brukt med smidde elementer og gjenget.

Hvis rommet er dekorert i orientalsk stil, det er bedre å etablere en modell som har absolutt ingen bein. Vanligvis er disse transformatorer er ganske massiv. De er laget av bambus, tre og til og med glass. Vanligvis de ser veldig elegant, men for registrering ikke bruke et stort antall av dekorative elementer. Fargeløsninger og dermed kan være mer levende.

For moderne interiør, slik som high-tech, moderne bruker mer interessant og uvanlig modell. Det kan være ikke-standard former for transformatorer med en matt eller blank skarpe topper og til og med en modell med flere forskjellige fargede overflater. Veldig smart i moderne interiører ser polert tre tabeller i lyse farger.

Når du velger en klappbord for stuen bør vurderes funksjonaliteten. Rammen må være meget pålitelig og i stand til å tåle et stort antall handlinger av transformasjon. Plast modeller prøv å ikke kjøpe, fordi de raskt slites ut og tåler ikke høy belastning. Vurderinger indikerer at de tre modellene er mest pålitelig.

Når du velger bør ta hensyn til mekanismen for transformasjon. Kjøpere skriver at salongbord-bok er den mest enkle og universelle, er det behagelig å presse. Vær også oppmerksom på påliteligheten av støttene, hvis rolle er ofte utført etappe. Veldig praktisk mobile modeller på hjul.

Disse små bord og stoler må velges samtidig. Så kan du kjøpe en ferdig kit med puff.

Sammenleggbare bord transformator er svært enkel å bruke. For å gjøre dette, kan du ikke selv studere instruksjonene. Øke høyden på benken skyldes heve bena. Denne vertikale nedbrytning er svært enkel. Modeller med to seksjoner har forskjellige nivåer og er beveget fra hverandre en bevegelse i forskjellige retninger.

Å spre ut table-bok enklere. På bena typen slike produkter for å minne strykebrettet. Tabellen deler seg i to bøker etter type, og brettet opptar lite plass.

Den enkleste måten å bruke den automatiske salongbord. I dette tilfellet, trenger du bare å trykke på knappen, og produktet vil ta de nødvendige skjema selv.

Transformator-bord kan være svært elegant og vakkert utseende. Så, veldig elegant i en klassisk interiørprodukter ser med dekorasjon i form av bergarter og mineraler. Så, designere er tabeller med inlays av malakitt, granitt, marmor. Dette er en meget elegant og luksus modeller.

Også svært populært produkt med preget tekstur og ujevn, som om uferdige kanter. Som regel er de også laget av mitral stein. Det er motstandsdyktig mot den mekaniske påvirkning av transformatorene.

I det indre av spill tabeller ser vakker, som er forvandlet til sjakkbrettet og et biljardbord. For klassisk stue perfekt egnet transformator-sjakkbrett. For eksempel kan du slå bordplaten i motsatt retning, som viser et sjakkbrett å spille sjakk med gjestene.

I det moderne interiøret ser veldig elegant glass modeller med innebygde lamper, som er plassert på kanten av benkeplater eller på hele overflaten fra innsiden. De er dekorert med dekorative klistremerker. Veldig elegant utseende modell laget av tre med elegante utskjæringer. Dekker denne lakk salongbord, legge deg til den sjarmen og gjøre interiøret mer elegant og uvanlig.

Neste video vil introdusere deg til en rekke interessante mekanismer, Transformatorer tabeller.

Alle rettigheter reservert, 14 +

Kopiering nettstedet materialer er bare mulig ved installasjon av en aktiv link til vår hjemmeside.

1

Leave a Reply

+ 40 = 46