Salongbord laget av glass

Glass salongbord - 55 bilder

Nylig, i innlandet var det en mote trend - i interiøret er et relativt nytt fag - glass salongbord. Hvilke fordeler har disse tabellene, og hvorfor de fortjener en slik popularitet?

Først ta hensyn til det faktum at salongbord kan være laget av ulike materialer, som faktisk alle andre møbler. Men nå i henhold til strenge krav til alle design er mye enklere, for ikke å skape en følelse av plass lunger. Salongbord laget av tre ser komplisert. Det er derfor i øyeblikket designerne foretrekker glassprodukter. Tross alt, er styrken ikke den avgjørende faktoren når du velger et salongbord.

Ikke så lenge siden på glasset møbler kan drømme om, som glass - svært skjøre materiale. Og det logiske spørsmålet om sikkerhet ved bruk av dette elementet av interiøret. Svaret er enkelt - trygg. Så møbler er laget ved hjelp av bare én type glass - herdet. Tykkelsen av glass som brukes til å lage de salongbord, ikke mindre enn 8 mm.

Herdet glass har en meget høy motstand mot støtbelastninger. Dette glasset brytes ikke og tåler betydelig vekt. En moderne bearbeidingsmetoder tillater å fremstille glass med meget glatte kanter og benkeplata i seg selv kan være enten gjennomsiktig eller matt, og med en rekke mønstre.

1

dermed Glass salongbord De kan passe inn i ethvert interiør, blir ikke bare en praktisk objekt, men også en ekte dekorasjon.

Det er et logisk spørsmål: "Hvorfor trenger jeg et salongbord"

Som navnet antyder, er det designet for å legge på ham aviser og magasiner. Dette er grunnen til sofabord er installert i kontorer på steder hvor besøkende venter på sin tur. For en slik tabell kan være å drikke litt kaffe eller te. Hjem salongbord utfører omtrent de samme funksjonene. Men de er ikke nøkkelen.

Den viktigste funksjonen til et glass salongbord - dekorative, og siden de er ganske liten i størrelse, vil de se bra ut selv i et stort rom. Samt glass blander med praktisk talt alle materialer, kan det være i harmoni "fit" i alle miljøer. Opprinnelig ser bordet, gjorde ikke bare glass, og med bruk av skinnende metall.

Et glass salongbord i det indre av ulike rom

Sofabord laget av glass med tre, mer egnet for den klassiske interiøret.

Vektløs tabeller ikke redusere plassen og gjøre den mer "gratis" på grunn av den ekstremt lett konstruksjon, ikke rotete.

I noen interiør kaffe tabeller er en del av en stilistisk komposisjon. I utgangspunktet er det typisk for lokalene i en minimalistisk stil. utførte dette et bord med et minimum av deler. Den er karakterisert ved funksjonalitet og praktiske. Som regel er det litt mer enn vanlig.

Par stykker av møbler kan være "stolt" som tiltrakk seg så mye oppmerksomhet til design. Du bør starte med det faktum at bordplaten på sofabord kan være helt annerledes - fra vår vanlige runde og firkantede til en rekke uregelmessige former.

Glass bordplate bærer ingen semantisk belastning, og blir ofte en slags "bakgrunn", slik at den er plassert under designere. En av de opprinnelige design - et akvarium på et glass salongbord. Ikke mindre stilig det vil se rommet der på et glass salongbord bilde postet i rammen av ulike former og størrelser.

Glass kaffe tabeller: alle slags alternativer

Designere eksperimenterte ikke bare med benkeplate materiale, men også med ben materialer. De kan være laget av tre, rotting, marmor eller andre materialer. Benene kan ha forskjellige bisarre form, og kan være utformet som en skulptur.

Utvilsomt, kan stuebordet bringe en viss nyttelasten i interiøret. I tillegg til aviser og magasiner, som i virkeligheten er denne tabellen brukes, er det mulig å sette en skål med godteri eller en vase med blomster. for slik Tabellen praktisk å drikke te eller kaffe, mens tilbringe en rolig samtale. Det er interessant å merke seg at det vi kaller et salongbord i utlandet kalles et salongbord.

Nylig har deres funksjonalitet økt betydelig. på noen glass salongbord Det er hyller som å lagre en rekke småting.

Ofte utformingen av kaffe tabeller inkluderer hjul eller valser. Det er veldig praktisk, fordi hvis det er ønskelig kan de lett flyttes fra sted til sted.

Men dette betyr ikke begrense funksjonaliteten. Ekte vinnere er glass tabeller transformatorer. De kan enkelt endre høyden. Disse tabellene er veldig praktisk - når den er sammenslått tar opp lite plass og utfoldet er fulle spisebord.

En annen meget interessant endring - en Glass salongbord under laptop.

Glass salongbord - foto

Dermed kan disse tabellene være det perfekte supplement til interiøret, som i tillegg til det estetiske funksjon utføre en annen funksjon.

Glass bord i interiøret til dine favoritter 19

Glass møbler inkludert i listen av mote trender i interiørdesign i 2015. Dette materialet har tjent kjærligheten til designer på grunn av sin letthet, lakonisk og diskré. Utvalget av verdens mest kjente merkevarer, avansert produksjon møbler, kan du finne glassbord, stoler, skap og til og med skap. Imidlertid bør spesiell oppmerksomhet gis et glass salongbord som passer godt inn i ethvert interiør områder, noe som gjør utformingen av rommet en stilig og funksjonell.

Vi foreslår å vurdere de mest interessante modellene av kaffebord laget av glass, deres design funksjoner, samt metoder for å bruke disse møbler i interiøret.

Glass salongbord

Design og glass salongbord utforming

Sofabord er kategorisert som dekorative og funksjonelle møbler. Som du kan se av tittelen, er det viktigste formålet med disse elementene til å lagre media og små ting. Benkeplater Tradisjonelle kaffebord ofte gjort i form av en sirkel eller rektangel. Ofte bord design er supplert med statiske eller uttrekkbare hyller, som gjør produktet mer funksjonell og komfortabel. Interessant er det møbel som vi pleide å kalle "coffee table" i Europa kalt "kaffe".

Glass salongbord bilder

Den opprinnelige salongbord laget av glass i stuen

Salongbord glass og tre

Et par tiår siden, kunne ingen engang tenke at kaffe tabeller er laget av glass, fordi dette materialet ble ansett upraktisk, prekær og med farlig. Vanlig glass egentlig er en utrolig skjør materiale som er lett deformert på grunn av mekanisk påvirkning. Men utviklingen av moderne produksjon gjør det mulig å produsere en spesiell type glass, er styrken som ikke er dårligere enn metall styrke. Den er omtrent herdet glass i produksjonsprosessen som bruker en spesiell behandlingsteknikk som gjør at dette materialet er meget holdbart og trygt. Skade herdet glass kan kanskje som hadde falt fra en stor høyde en tung gjenstand. Men selv delt opp i mange små fragmenter, herdet glass vil ikke skade deg, fordi tilstedeværelsen av spesielle legeringer, blir kantene er helt glatt og ikke-akutt.

Kaffebord med glasstopp

Ovalt salongbord laget av tre og glass

Salongbord i stuen med glass topp

En annen unik egenskap av herdet glass er vist i sin god fleksibilitet til å gjennomføre noen design ideer. På grunn av den overholdelse av materialet, kan formen på moderne salongbord utføres i forskjellige former. For eksempel, er et glass salongbord ofte en flerlagsstruktur, et produkt med jevne linjer, en gjenstand med irregulær geometrisk form, etc.

Tre-nivå glass salongbord bilde

Fullt glass bord bilde

Glass salongbord opprinnelige form

Et glass salongbord på hjul

Stuebordet er interessant ikke bare for sin dekorative verdi, men også svært funksjonelle. Til tross for den relativt lille størrelsen på faget kan løse mange presserende problemer:

 • For det første er det uunnværlig for å imøtekomme små gjenstander og interiør;
 • For det andre, takket være innebygde hyller, i salongbordet er praktisk å lagre de tingene som alltid bør være for hånden - bøker, oppslagsverk, fjernkontroller av husholdningsapparater, osv.;
 • For det tredje, sofabord gir oss en utmerket mulighet til å organisere et teselskap eller lunsj i alle rom i huset.

I tillegg er moderne salongbord ben ofte utstyrt med hjul, slik at du raskt og enkelt flytte dette objektet fra ett rom til et annet.

Kaffe bord laget av et bilde av glass

Tabell-akvarium av glass bilde

Et glass salongbord i det indre

Et lite glass salongbord

Interiøret muligheter glass salongbord

Ideen om å lage møbler laget av herdet glass har oppstått på grunn av spredning av moten i interiøret i stil med minimalisme, som krever maksimal romslighet og frihet. Møbler av glass, i særdeleshet, og et salongbord, helt overveldet plassen. På grunn av åpenhet av materialet virker det som glassprodukter ikke har klare konturer, noe som gjør dem ser veldig lett og vektløs.

Bilde glass salongbord på hjul

Glass salongbord bilder

Glass bord bilde

Glass salongbord kan bli en harmonisk del av nesten ethvert interiør stil. Siden glass er helt kompatibel med alle materialer og farger, er det ikke nødvendig å velge dette produktet til andre møbler. Men hvis du ønsker å bli en del av tabellen møbelsett, se etter produkter laget av flere materialer. For eksempel kan et salongbord bordplaten være laget av glass, og dens sidevegger eller ben av tre, sponplater eller metall. I tillegg er herdet glassoverflaten ofte dekorert med ulike sprøyting og belegg som gjør produktdesign mer levende og uttrykksfulle.

Runde glass salongbord i interiøret

Moderne salongbord med glass

Salongbord med glass runde bord

Kaffebord med glasstopp Bilde

Tabell glass ser veldig stilig og original, så det kan godt brukes som hoved interiør aksent, spesielt når det gjelder produkter av ikke-standard former. Semi-sirkulære, avrundet, buede og jevne tabeller passe perfekt inn i de mest sofistikerte og krevende interiør, designet av reglene for Bionics stil, minimalisme, hi-tech, techno, etc.

Bilde salongbord laget av glass

Vakre kaffebord med glass

Bord med en fot-ball, og glass

Runde glass salongbord

Omsorg for et salongbord laget av glass

Det kan virke som omsorg for et glass salongbord er svært tidkrevende og vanskelig. Faktisk det praktisk talt ikke avviker fra pleie produkter laget av noe annet materiale. Alt du trenger er å kjøpe spesielle rengjøringsprodukter som tillater enkel, trygg og rengjøre glassoverflaten effektivt. I tillegg er det tørke og rengjøring av glasset, ikke bruk svamper med metall eller tetthet trefiber, så de kan forlate mikro riper på overflaten.

Sofabord med tre ben og glass tabletop

Kaffebord med metall ben og glass tabletop

Glass salongbord vil fylle den innvendige plassen lett og eksklusivitet. Men for produktet så lenge som mulig glede deg med sin skjønnhet og funksjonalitet, i prosessen med å velge å betale nær oppmerksomhet til styrken og tykkelsen på glasset.

ulike tabeller, et stort utvalg. Noen modeller og så spør de i leiligheten min)

Herdet glass er kult. Han trakk oppmerksomhet til akvariet. Men jeg har lenge drømt duplex runde glass bord på kjøkkenet. Prototypen var en kinesisk, svingbordet.

Jeg har to tonet glass bord - Jeg er veldig glad. Men her jeg så akvariet og bare syk! Vi må vite mer.

Natalia banker tilfeldigvis en tråd sete og du vil samle fisken på gulvet ...

Nina, og gjøre reparasjoner til naboer! Og laminat blir nødt til å endre! Ha-ha-ha! 5 minutter av sinnet er ikke nok ... Her er de - førsteinntrykk.

Natalia, vel, skjønnhet - et sterkt stykke!

Glass salongbord - en raffinert aksent i det indre av stuen

Gjennomsiktige og blanke materialer tiltrekke oppmerksomhet alltid og i enhver form. Redskaper og pyntegjenstander, figurer, baner, og, selvfølgelig, møbler. Og det handler ikke bare om vingene av kabinettet med en glassinnsats og et glass salongbord, stoler, hyller, og selv racks.

Hvorfor glass sofabord er så populære

Salongbord - valgfag, vises i stua eller soverommet til en andre, eller tredje, og så er mer dekorasjon. Mer korrekt, først dressing, og deretter gjenstand for møbler. Men glass - utmerket materiale for interiør dekorative elementer.

 • Beauty - Glass kan gi den mest fantastiske og mest enkle form, vil dens appell ikke endres. Det punkt i materialet, i kombinasjon med transparens og glans.
 • Åpenhet - spesielt for design kvalitet. Noen design, for ikke å nevne den beskjedne størrelse salongbord, men uttrekkbar spisestue og enda flere rack, hvis den er laget av glass, vil det virke lett og vektløs. Ethvert materiale - tre, plast, metall, gi gjenstand for tungvint. En gjennomsiktig objekt er ikke oppfattes av øyet som en hindring. Visuelt stuen der tabellen ligger, blir oppfattet som en blank. Rommet beholder perspektiv og virke større enn det er.
 • Stilfullhet - glass objekt i det indre av den enkleste måten å bruke som et stilistisk aksent, spesielt stuebordet: den er liten, fornem eleganse og design variasjon er bedre enn resten av møblene sammen.

Bilde salongbord med glass topp

En rekke modeller kan ikke være enten ved beregning eller beskrivelsen. Lettere å si hva de er - stygg. Den enkleste flate glassoverflate i en metallramme med ben allerede blitt opprinnelige indre detaljer.

Følgende videoen vil hjelpe deg i å velge en modell glass bord i stua:

Obligatorisk element modell er flatt glass benkeplate. Understellets ben, og så ytterligere seksjoner kan være dannet av det samme glass eller annet materiale.

 • For å fremstille salongbord brukt herdet silikatglass, minst 8 mm tykk. Materialet er preget av svært høy slagfasthet, bryte det veldig vanskelig. Men selv om skaden til en tabell mislyktes, knuser det til fragmenter, i motsetning til konvensjonell herdet glass med en butt avrundede kanter, som er mye tryggere.
 • Metall - mest brukte stål og aluminium som skrotten produkter. Mindre brukte messing og bronse - disse materialene er mer dekorative og ikke egnet for alle interiør. Metalloverflaten kan beholde den naturlige farge og tekstur - børstet stål, for eksempel, eller prosessert - krom, autopsi farget lakk, forgylling, forsøl og andre.
 • Wood - glass kombinert med noen form for tre fra kunstig alderen til polert. Utskjæring, innlegg, eller, tvert imot, en bevisst bevaring av ru overflate - en hvilken som helst form med glass ser original.
 • Plast - er preget av en kombinasjon av urban stil - techno, futurisme, men også brukt i moderne, for eksempel. Plast - plastmateriale, salongbord laget av plast og glass kan ta på de mest utro abstrakte former, mens resterende funksjonell.
 • Ganske sjelden, på grunn av de høye kostnadene, men det finnes modeller der stein og glass kombinert. Oftest er det en støpemarmor, men det er tabeller der basen er laget av naturstein - det samme marmor, granitt eller onyx.

Sofabord laget av glass og andre materialer

Glass - materialet er tilstrekkelig formbart. Det vil si, skjæring og dekorere det er nødvendig å bruke spesialverktøy, men behandlingen krever ikke spesielle forhold - trykk, temperatur og andre.

 • Klart glass - tradisjonelle versjonen, hvis popularitet ikke avta med tiden. Minimalistisk stil og enkel, klassisk, for eksempel, foretrekker slike modeller.
 • Farget gjennomsiktig glass er ganske sjelden. Vanligvis er disse modeller er også krumme konturer og er konstruert for Jugendstil pop art, fusjon.
 • Frostet - helt matt overflate brukes sjelden. Hvor et populært alternativ, som er dannet på en transparent bakgrunn matt mønster eller vice versa. Kompleksiteten og formen av de ornament eller bilder har begrensninger.
 • Beveling - behandling er vanligvis brukt til kantene, men moderne designere har med hell brukt for utsmykningen av skråtsnitt over normalsnitt hele benken.
 • Maling - påføring av trykkfarve bilder kan forskjellige metoder for å håndskrevne malt med akrylmalinger, og for en kombinasjon av matter farging eller trykking. For ikke å miste den viktigste fordelen av glass bord - åpenhet, er det tilrådelig å velge kjedelig gjennomskinnelig maling.
 • Farget glass - mer korrekt, sin imitasjon. Metal salongbord med en farget overflaten ser ut som en juvel, så det er lyst og elegant møbel.
 • Effekten av knust glass - en relativt ny måte å utforme. Bordplaten består av tre lag med glass, to gjennomsiktige, mellom hvilke et lag av knust herdet glass. Det er et alternativ for dristige interiør i fusion stil, loft, art deco.

Sofabord av glass med flere effekter

Form benkeplater kan være alt: rund, firkantet, oval, og vilkårlig buet.

Arrangert tabellen kan være ganske mangfoldig.

 • Den enkleste versjonen av den klassiske - benken i de fire-kniv støtter. For å understreke sin utilitaristisk formål, er modellen utstyrt med et stativ for magasiner, hyller under dem de samme vertikale tidsskrifthyller og så videre. De tre tabellene er satt i en klassisk stil og skuffer. En variant av dette alternativet - en tabell-presentasjon. Under bordet er det klart bay, der en rekke interessante småbutikker er plassert.
 • Tabell på grunnlag av - i stedet for bein brukes kun for støtte. Synet av hennes spenner fra grovslipte trestamme til skulpturelle gruppen i rocaille stil.
 • Pridivanny bord - minner om en omvendt U med toppen av ulike figurer. Denne basen gjør at lysbildet bordet ved sofaen.
 • Trolley på hjul - mobile versjonen, som ofte brukes som et salongbord eller som et alternativ til middag. Rullene kan leveres som et understellet modell seg selv, og, for eksempel, et flyttbart stativ.
 • Transformator - produkter er de mest vanlige, som kan justeres i høyden. Standard for et salongbord regnes høyden på 40-50 cm, noe som er perfekt for teselskaper. Transformator kan heves til den vanlige høyden på spisebordet eller skrivebordet. Denne kategorien inkluderer også produkter med en glidende topp, eller kombinere begge alternativene.
 • Tabell med belysning er ikke en egen type konstruksjon, men denne konstruksjonsmetode krever visse forandringer. Alternativt kan naturligvis svært dekorative, særlig når glasset har en matt eller halvgjennomsiktig mønster.

Bilder av forskjellige typer kaffe tabeller laget av glass

bakgrunnsbelyst Pridivanny valse

Og nå er det på tide å finne ut hvor du kan kjøpe en billig glass salongbord.

Salongbord laget av glass kan inkluderes i det ferdige møbler, men oftere er et selvstendig element. Hans dekorative og åpenhet av materialet tillater oss å forsømme stil tilbehør i et mye bredere spekter. Det er bare en begrensning carcass materiale: krombelagt stål, for eksempel, i klassisk indre ser ekstremt fremmed.

 • Samlinger omfatter møbler butikker vanligvis 2-3-modellen, et glass salongbord. Hvis butikken har spesialisert seg på møbler i moderne stiler, vil valget bli mer.
 • Glass bord er ofte det som kalles design patterns. Slike produkter er bedre å se på utstillingene, som demonstrerer og selger tilpassede møbler.
 • Nettbutikker tilbyr også glass salongbord i et stort utvalg. Som regel er det mer enn standardprodukter, men du kan finne svært opprinnelige modellene.

Oval glass salongbord

Bilder og priser på kaffe tabeller laget av glass

Kostnadene for en slik gjenstand bestemmes av dens skjønnhet og originalitet. Selvfølgelig er materialet også viktig, men i en mye mindre grad.

Så, klassiske trebord med glass topp er fra 7750 s. Tabell med ramme dekorert med elementer av smiing kostnaden 14500 s. ikke mindre. De dyreste elementene er der steinen er brukt, for eksempel, etter modell av marmor og glass verdt 90 000 p.

Design for dette produktet er den viktigste determinant av priser. Så, enkle møbler i stil med minimalisme i gjennomsnittsprisen på 4000 rubler. Ved å utveksle med andre salongbord laget av glass i den italienske interiøret kan ikke være mindre enn 29 000 s.

Og på slutten av historien om glass salongbord inviterer vi deg til å se på en annen versjon av produktet.

Et glass salongbord på hjul

Liker du dette? Abonner på nettstedet oppdateringer i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus og Twitter.

Abonner på oppdateringer på e-post:

Fortell vennene dine om denne artikkelen til dine favoritt sosiale nettverk ved hjelp av knappene nedenfor.

gitt noen kommentar

Stue møbler

navigasjon

soverom

stue

stoppede møbler

bad

Kontaktpersoner:

siste diskusjoner

Cool! Det er hyllen ved siden av sengen for briller, smart telefon, bærbar musikkspiller.

Og jeg så en annen slik variant: en seng med et podium, veldig.

Takk for verdifull og detaljert informasjon! Svært anvendbare slik som.

1

Leave a Reply

3 + 7 =