Salongbord laget av tre

Sofabord laget av tre er veldig vakkert - 70 bilder

I mange hjem, er den rådende tradisjonen tilstedeværelsen av et salongbord, en allsidig møbel for ethvert interiør, som i mange år hadde blitt en integrert del av interiøret.

Sofabord laget av tre - hva?

Allsidig møbel er ikke bare brukes til å plassere aviser og magasiner. Det er beleilig plassert kopp kaffe eller te. Mange barn elsker å sitte på et lite bord å male eller sette gåter, er det praktisk å plassere TV-fjernkontroll, etc. Fra ovennevnte kan det konkluderes, et møbel vi trengte!

Så du har besluttet å dekorere interiøret i hjemmet ditt salongbord. Størrelse, form, høyde og materiale av produktet avhenger av hvilken funksjon den skal utføre. Tenk, for hvilket formål du trenger det - det vil bare bli plassert noen ting, vil han tjene som et sted å spille dine barn, avgjøre om du trenger en bærbar eller stasjonær modell?

I dagens marked av møbler produkter sofabord presenterer et bredt spekter av modeller, laget av forskjellige materialer: tre, glass, plast. Som praksis viser, tre kaffebord fortsatt populær og etterspurt blant kjøperne.

Materialet salongbord laget av tre

Som materiale for sofabord brukes:

Ferdige produkter er ferdig med finér tre av forskjellige farger, lakk eller belegg av bivoks.

Kundene tilbys bord der bordplater er laget av herdet glass, polert nikkel eller messing patinert. Innredningen av den klassiske modellen vil bli tredd.

1

Fordeler med kaffe tabeller laget av tre

 • Nye teknologier som brukes for behandling av tre, gjorde det et materiale som har praktisk, pålitelighet, holdbarhet, lang levetid.
 • På grunn av miljøvennlighet, sikkerhet, naturlig skjønnhet av materialet, til tre kaffe tabeller laget av tre holder håndflaten blant sine "sobratev9quot; av andre materialer.
 • I tillegg til naturlig skjønnhet, Treet har nyttige egenskaper bidra til opprettholdelse av luft renhet i lokalene.
 • Hygroscopicity av tre møbler kan du lage den rette "Været i huset".
 • Sofabord, laget av forskjellige tresorter, er de universelle, som er organisk passer inn i ethvert interiør plass. De vil bli en harmonisk del av den klassiske, romantiske, minimalistisk interiør eller moderne stil.
 • Et bredt spekter av produkter på forbrukermarkedet, kan du velge det aktuelle alternativet for huset lett.

Typer kaffebord laget av tre

Salongbord av tre kan ha en rekke former - fra det klassiske til det mest ekstravagante og bisarre.

De kan gjøres i form av en uvanlig benker, Funksjonsmodul med ekstra seksjon der du kan lagre magasiner, fjernkontroller, små ting.

Elskere av ekstravagante produkter kan velge et bord i form av en stor stubbe og øks fra steinalderen. Tradisjonelle modeller har en oval eller rektangulær bordplate. basen bordben kan være, hette eller en pidestall.

For elskere av funksjonelle møbler som tar liten plass, men gir maksimalt utbytte, dress trebord, utforming som inkluderer skuffer, hylle-pronogi, hjul, folding topper, som er plassert under de bokser for lagring.

Ofte på stuebordet sett telefon eller en vase med blomster. Det kan plasseres ved siden av sofaen eller sengen. Modeller som er utstyrt med hjul, kan lett flyttes til det ønskede sted.

Salongbord laget av tre i interiøret

Du kan kjøpe en tre salongbord i butikken, men du kan - gjøre for å bestille på et enkelt prosjekt. Stort utvalg av produkter og annen prisklasse gjør at hver kunde til å kjøpe møbel som vil oppfylle alle sine krav, behov og finansielle muligheter.

Nye ideer produksjon salongbord

Møbler er ikke bare pynte rommet, men også for å oppfylle sitt ansvar. For å legge til litt variasjon til interiøret, kan du lage et salongbord med hendene. Det er ulike ideer for å gjøre dette møbler element.

Self-produksjon av salongbord: beregning av høyde, tegninger materialvalg

Salongbord kan være laget av materiale i samsvar med den generelle stilen. Interiøret ser luksuriøse, hvis uavgjort med en rett trebord. Det kan ha den klassiske form. Andre dekorasjoner er ikke nødvendig. Den kan brukes dekorative carving og dekorasjon.

Standardversjonen av tabellen er laget av tre. Lokket og de to horisontale hyller er forbundet fire loddrette vegger med en sammensatt profil og fire dekorerte deler, også å ha en komplisert profil. På grunn av kuleleddet, har en liten bevegelse av varer. Bord er dekket av en gjennomsiktig eller ugjennomsiktig beskyttende og dekorative belegg.

 • Ghost treet for produkter - 19414-90. For å forbinde den duk og en vertikal vegg ved hjelp av avrettings 2,16 D.
 • Den nedre horisontale ben er festet kulelagre 9.2 A.
 • For festing av kuleleddene ved hjelp av skruer 2-4.
 • Hvert skjermelement operere limte strimler. De er limt med hvit lim Suite, har lav toksisitet og rask innstilling.
 • Hver detalj må slipes slipes.
 • Finish produsere en selv primet maling og sliping svamp.

Interiøret ser luksuriøse, hvis uavgjort med en rett trebord

En billigere utførelsesform er laget av metall og glass. Den indre ser ut til en slik løsning, mer raffinert og lett i forhold til stein produkt. Den benken er laget av høyfast glass, laget av metall ben. Det viser solid, robust design, som ikke trenger spesiell omsorg.

Produktet av balsa tre har letthet, styrke og holdbarhet. Det vil ikke råtne og antennes. Stil løsning kan være annerledes.

Hvis du trenger et bord for en sesong, så det kan være laget av plast. Dette er en billig og kortvarig alternativet.

Hvordan lage et salongbord med hendene (video)

For hver stil av interiøret - deres bord

Det er også viktig å overholde en enhetlig stil i hvert objekt som brukes i interiøret. Før du velger en bestemt design for tabellen, er det nødvendig å bestemme den totale sammensetningen av objekter i rommet. Primært laget stil definisjon, så valg av materiale med ulike elementer for dekorasjon.

 • Når du velger en klassisk stil, behovet for en balanse mellom luksus og enkelhet. Dette målet er oppnådd ved hjelp av enkle materialer. dyrebare glassperler og dekormaling kan brukes for utsmykningen av trebord.
 • Luksus kombinert med miljøvennlighet i økologisk stil for dekorasjon som naturlige materialer er brukt. Kanskje bruk av rotting, som er slitesterk og fleksibel.
 • Det siste innen moderne teknologi som brukes i high-tech-stil. Form tabell for denne stilen avgjørelsen skal ligne plass. Produktet dekorere lysende elementer. Dette kan være en neon eller liten lyspære. Møbler skal se fantastisk.
 • Rommet er innredet i en rustikk stil, bruker mer naturlige materialer. Det kan være hele stokker, pinner. Unødvendige ting slår inn uvanlige elementer.

Det siste innen moderne teknologi som brukes i high-tech-stil

Galleri: ideen om produksjon stuebordet (25 bilder)

Ideen om selv produksjon av salongbord

Den generelle stilen i rommet, kan du bestemme hvilke skjemaet bordet. Denne møbler elementet brukes ikke bare til å lagre det i blader og aviser. Det er mulig å utstede en lampe. Det er mulig å drikke te. I tillegg kan den brukes som et stativ for akvariet.

I denne forbindelse, viktig at standard form av møbler objektet oppfyller alle krav. du kan bo på den geometriske formen for klassisk interiør. Ofte funnet i leiligheter tabeller kvadratiske, rektangulære, ovale og runde former.

For en klassisk interiør, kan du bo på den geometriske formen

Hvordan lage et salongbord laget av tre-transformator

Eie en liten leilighet, vil denne løsningen bidra til å løse problemet med plass. Slike modeller har spesielle foldemekanisme av fjærer eller gassløft. Transformatoren kan produsere tegninger med dimensjoner. Det finnes spesielle dataprogrammer som kan brukes til å visualisere produktet, men også på papir og blyant kan også være en fordel.

For en pålitelig kvalitativ transformator må ha en kryssfinér (tykkelse 2,2), i stand til å motstå mekanisk element. Deler kuttet ut med den ytterste forsiktighet i samsvar med de angitte dimensjoner.

Hver detalj er fast uten hastverk. På anmodning kan trekkes tilbake og dreiemekanisme. Som et resultat, kan produktet kombinere to tabeller, tjene to funksjoner. I løpet av dagen kan det forhandles, og om kvelden spise med selskapet. Enkel å bruke produktet med hjul. Det kan gjøres med dine egne hender. Hjulene skal være myk, så de er ikke bortskjemt gulvet.

Galleri: salongbord (25 bilder)

Hvordan lage en tabell med uendelig (video)

Produksjon av et lite salongbord på hjul

Ikke å ha litt erfaring i møbelindustrien, kan vi delta i produksjonen av tre salongbord. Dette gjøres ved å utarbeide de nødvendige materialer og verktøy:

 • Tømmer 9 / 3,5 cm, lengde på 12 m;
 • klemmer;
 • Lim for tre;
 • Sandpapir papir~~POS=HEADCOMP;
 • Meisler og hacksaws;
 • Roulette, blyant;
 • Lakk.

Klemdelene, bør man ta i betraktning av kvoter og endelig behandling. rasjon lengde er 2,5, en bredde på 0,6 og en tykkelse på 0,15 cm. i snekkerverksteder kan direkte produsere skjærende deler i henhold til passe dimensjoner.

Ikke å ha litt erfaring i møbelindustrien, kan vi delta i produksjonen av kaffe trebord

Arbeidet utføres i den følgende rekkefølge:

 1. Produsert tegning preparat. Det kan være representert i et mønster plan, på hvilke er påført de nødvendige dimensjoner.
 2. Ved hjelp av en baufil, kuttet tømmer. 14 stykker på 70 cm lengde stykker på bordet og 4 biter av 35 cm på stilken.
 3. Deretter, på de to lange deler rykker fra kanten på hver side (5 cm). For å gjøre dette, bruk en baufil.
 4. For glatting forskutt benyttes sandpapir. Stykovanie oppnå tette deler. Det kan fremstilles ved å bruke raffinering meisler eller smergel ark.
 5. Hver anleggsflate i søylen behandles med lim og limes. Forsiktighet bør utvises slik at den ligger flatt benkeplate. Det skal ikke være noen forskyvning av deler.
 6. Vente på at limet har tørket, gjør fjerning av klemmer.
 7. Blank overflate med slipeaggregatet.
 8. Gi en klebemiddelbelegg ved endene av hvert ben og rillene.
 9. Hvert ben er satt inn i sporet. De blir deretter polert til limet tørker helt.
 10. Deretter, lakk, tørket og skrudd hjul.

For bedre gjennomtrengning av spiker inn i veden materiale skal tilsettes til det oppløsningsmiddel. Denne metoden er svært enkel. Siden det kan håndtere selv en nybegynner. Materialet som brukes i produksjon, kan være den mest uvanlige, til tross for hva idé, ønsker han å gjennomføre en master.

Overraskende rommet ser polert, dekket med beis og lakk stubben

Den opprinnelige ideen av de uvanlige hjemmelagde sofabord

 • Trepaller kan bidra i realiseringen av ideen om å skape unike møbler. Produserer sliping panne. For å gjøre lysstyrken anvendes lakk. Produktet vil være mer praktisk hvis det er supplert med hjul.
 • original design kan bli klar dekorerte esker C. Bokser som anvendes for forbindelsesskruene, negler. Det ferdige produktet er polert og gir lyshet med beis eller lakk. Et slikt bord kan suppleres med basisramme og hjul.
 • På toppen av pallen, en stubbe eller en boks, plast eller metall rør, kan du sette glass benkeplate. For dens festing ved hjelp av gjennomsiktig lim, spesielle sugekopper eller skruer.
 • Den støpejern batteri kan også være en pålitelig og mobil oppfinnelse, hvis den polerte toppen av radiatoren for å sette en glassplate, og bunn sett hjul. Det avhenger av hva slags radiator.

Salongbord: arter (video)

For interiør er ikke nødvendigvis klar til bruk møbler elementer. Bedre å realisere sin kreativitet og mote ideer, skape en ny mesterverk av naturlig eller kunstig materiale. Det viktigste at produktet var ikke bare funksjonelle, men også matche stilen på rommet, passer harmonisk inn sin form i miljøet. Du kan bruke ferdiglagde ideer for det eller å oversette sine fantasier til virkelighet.

Håndlaget: lage et salongbord laget av tre med hendene

Salongbord - dekorasjon og interiør krydder. En gjenstand, laget med sine egne hender, dobbelt pris. Gjør det mulig å laget av tre, glass, plast og andre materialer. Det er lett. Du trenger litt tålmodighet og tegninger. Vakkert bord blir et sted hvor du kan slappe av og lese en avis eller sitte med venner over en kopp te. Trinnvise instruksjoner med bilder forenkle fremstillingsprosessen.

For å produsere et salongbord alene vil kreve ikke bare tegninger, men også materialer med verktøy. Aksje opp på følgende anlegg:

 • tømmer (array);
 • lakk for belegging av vannbasert;
 • løsningsmiddel;
 • Akryl maling;
 • børster;
 • skruer;
 • stikksag;

 • skrutrekker;
 • sander;
 • en ruter;
 • drill.

Med hensyn til trevirke, er det beste valget furu på tegningen parametrene magasinet seksjon av 2,5 cm tykk., Som er planlagt for å produsere sine egne hender, er 1,5 m x 0,5 m.

Advarsel! For de enkelte beina på bordet er ikke nødvendig.

Ferniss er nødvendig for den endelige struktur, vil den ha en total på omkring 0,3 liter. Akryl maling er bedre å kjøpe med glitter. Med sin hjelp kan du gi en uvanlig type interiør. bordenheten som skal fremstilles ved hjelp av skruer. Størrelsen må være 4 x 60 og 4 x 40 mm. Som for resten av verktøy og materialer, de spesifikke krav til dem der.

Det første trinnet ved fremstilling av et salongbord er valget av tegningene saging og tilhørende deler. Egnede regimer kan bli funnet i de områder av Internett eller lage dine egne.

Så, når alle delene er klar, kan du begynne å sette sammen fremtidens interiør.

 • Alle ledd og grove trestykker primes. Dette kan gjøres ved hjelp av trelim eller PVA. Deretter la den tørke helt alle komponenter.

 • Stenger og ben skal festes med skruer som er angitt i listen av nødvendige materialer.
 • Tjæreaktig salongbord er lett å fjerne løsningsmidlet. Den mest populære måten er white spirit. Tørr klut er nødvendig for å fukte et lite verktøy og tørker av overflaten av bordet.

Council. Har disse manipulasjoner i den åpne plassen, altså. A. I leiligheten lukten erodere snart.

 • Bordet er nesten klar. Men det er nødvendig å dekorere. For å gjøre dette må du blande maling og akrylmaling med strålende høydepunkter. Dekke hele overflaten av bordet.
 • Når det er tørt maling og lakk salongbord kan plasseres i rommet, og som brukes til sitt formål.

Dette er den enkleste og original måte å gjøre dekorative bord. Designer elementer håndlaget av retten finner sted i stua eller på soverommet. For fremstilling av bordet må trekasser. Det er tre i stedet for kryssfiner. Wood har god ytelse, det kan ikke sies om kryssfiner.

Likevel er dette materialet også nødvendig for et salongbord fra boksene. Ta noen minutter instruksjon og du trenger alle slå ut!

 • Fremstill et ark av plywood. Dette gjøres for ikke å belaste strukturen. Trekasser er ikke ideelt geometrisk objekt.
 • I denne sammenheng bør boksene settes på et nivå, flatt underlag. Før sagen kuttet finér tegne en skisse. En bygningsplate lakk eller farge.
 • Hjulene skal festes i hjørnene og bokser som er festet til undersiden av benken.
 • Venstre deksel salongbord maling. Etter påføring av lakken må gi ham tørr og bare deretter dekke det nye lag. Denne prosedyren gjentas flere ganger.

Fordeler og ulemper med trebord

Trebord - et populært alternativ som lett kan passe inn i ethvert interiør. Det er bare viktig å velge riktig nyanse som vil passe inn med de andre møbler. Som med alle objekter, slike design har sine fordeler og ulemper. Fordelene inkluderer:

 • et stort utvalg av tre (myk, hard bergart);
 • forskjellige farger og teksturer;
 • letthet ved fremstilling og duktilitet av materialet;
 • naturlighet og miljøvennlighet;
 • allsidighet.

I tillegg til den positive siden, bør det bemerkes og ulemper. De er få, men heller, bare to: den høye kostnaden av materialet og eksponering for mekanisk handling (riper, skraper, etc ...).

Populære ideer om produksjon av kaffe tabeller laget av tre

Eksemplarer er laget av tre, har det alltid vært miljøvennlig og vakkert. Og hvor mange interessante ideer kan bli oversatt til virkelighet! Det ville virke en enkel tabell med tre enn det som kan være original i den? Vi tilbyr noen populære alternativer for produksjon av et salongbord.

 1. Tabell paller. For dets produksjon krever konvensjonelle paller som er festet til hjulet. Den kjennetegn ved denne design - en liten høyde. Det er nok å feste hjulet og bordet er klar. Noen går videre og utarbeide sine topp og diverse hyller.
 2. Tabell fra en gammel dør. Hvis du nylig har endret døren, kan den gamle brukes som materiale for produksjon av et salongbord. Døren må kutte det opp i tre deler: bordplaten og to ben. Mellom seg, er de festet ved hjelp av braketter.
 3. Tabell laget av trestokker. Det er veldig enkelt. Du må velge eller klippe det ut identiske stokker av tre. Ta kryssfiner base. Til den nedre del av kjørehjul er festet, og på toppen av stokkene av trær. Etter hvert som materialet er bjørk, asp og bøk.
 4. Tabell fra stubben. Det er nok å feste hjul, lakk og dekorative tabellen klar.

Salongbord, laget med sine egne hender - en original måte å dekorere rommet. Design, dimensjoner og andre egenskaper av objektet er helt avhengig av den valgte tegning og dine preferanser. Det er verdt å merke seg at det for fremstilling av tabellen, må du ha et minimum av materialer.

1

Leave a Reply

41 − = 37