Salongbord bilde

Sofabord i interiøret - 100 eksempler

Stuen er umulig å forestille seg uten sofaen eller TV. Men dere ser, er så liten og hendig element i interiøret, som et salongbord, legge hverdagen enda mer komfort og bekvemmelighet.

Han er i stand til å dekorere ethvert interiør. På stuebordet, kan du sette din favoritt avis eller magasin. Det kan tjene som et godt alternativ til kjøkkenbordet, hvis du ønsker å drikke kaffe eller te. Komfortabelt slapper av på sofaen med en avis eller et blad i hånden, kan du både drikke din favoritt drikke. I denne forbindelse, et salongbord - en uunnværlig møbel.

Sofabord - et fint tillegg

Dens fordeler inkluderer brukervennlighet, allsidighet, portabilitet og liten størrelse, som ikke roter opp rommet. ofte, kaffebord produsenter utstyre små hjul. Dette gjøres for bekvemmeligheten av transport tabellen. Dermed kan bordet ha en fast plass, og om nødvendig, kan du flytte den til ønsket plassering enkelt.

Sofabord brukes ikke bare i boligområder. De er veldig populære i mange mottak kontorer, skjønnhetssalonger, så vel som i andre venterom for komfort av besøkende. Det er veldig praktisk - og tar liten plass, og klarer med alle nødvendige funksjoner. På disse tabellene vanligvis er brosjyrer, magasiner, aviser, og de er veldig praktisk å servere kaffe eller te til gjester og besøkende. Selvfølgelig, utformingen av disse tabellene er litt forskjellig fra de som brukes i boliger og leiligheter.

Men for å salongbord servert en annen original møbel, er det viktig at den passer inn i den generelle stilen i rommet, legger en skjønnhet og raffinement. For dette formål, produsentene av møbler brukt i produksjon av ulike bord tilbehør og andre funksjonelle - estetisk elementer. Dette kan være krom, og diverse kant for å maskere et endeparti benkeplaten laget av laminert sponplate.

1

Før du kjøper et salongbord for rommet ditt, god Tenk, til hvilket formål er det du trenger. Kanskje du har tenkt å sette det alle slags små ting som er nødvendig. For eksempel, en bok, fjernkontroller og andre nødvendige duppeditter. Eller kanskje du planlegger å bruke det bare av estetiske grunner. La oss si at du putter på den en vase med blomster eller en potteplante, og kanskje har tenkt å plassere det noen figurer eller suvenirer.

Du vil kanskje bruke som et salongbord og et sted å lagre kosmetikk. Det kan tjene som serveringsbord, når det er nødvendig. Selvfølgelig kan en slik liten del av interiøret også brukes som nattbord på soverommet. I hvert av disse alternativene, må du salongbord forskjellig utseende og funksjonelle egenskaper.

Salongbord til smak

Nå la oss snakke om hvilke materialer som det er mulig å utføre salongbord, og de kan være svært forskjellige. Du kan kjøpe det ferdige produktet i butikken, eller du kan bestille oppfyllelse og eksklusiv modell av ideen din. Det hele avhenger av budsjettet. Den billigste anses i henhold til et salongbord laget av laminert sponplater. Det ser slags ting er veldig vakker og stilig. Etterligning av trevirke i stand til å passe inn i en hvilken som helst indre. Det ser bra ut i rommet hi-tech-stil bord laget av glass. Det vil skape en slags vektløs design. Men der det er små barn eller kjæledyr, dette møbel bør ikke settes. Selvfølgelig er det glass for fremstilling av et slikt bord underkastes en spesiell behandling, ved hvilken det er ganske vanskelig å bryte eller riper.

De dyreste alternativene sofabord laget av kostbare tresorter eller stor-behandlede metall. Vel, det kan ha råd til ikke for alle.

Svært populære kaffebord i den såkalte Tysk stil. De utmerker seg ved sin funksjonalitet og flott utseende. Ofte er de utstyrt med spesielle hyller og skuffer. Ofte folk kjøper kaffe tabeller, som under visse manipulasjoner over dem, forvandlet til en standard spisebord. Dette er en veldig praktisk og praktisk.

Det er bord, som på den tiden satt i et museum. De er utført i samme stil som "etniske". For sin produksjon naturstein og ben er ofte laget av smidde deler. Selvfølgelig vil en slik tabell passer ikke til ethvert interiør. Ja, og du flytter det er usannsynlig, fordi det er veldig tung.

kaffe~~POS=TRUNC bord~~POS=HEADCOMP De varierer i høyde. Det avhenger av de formål for hvilke en spesiell tabell som skal brukes. Tross alt, er disse møblene ofte brukt for arbeid, for eksempel, de plasserer den bærbare. I dette tilfellet bør bena på bordet økes.

Vi er sikre på at i hvert hus salongbord finne sin skjebne.

De mest uvanlige sofabord

kaffe eller sofabord i dag - dette er ikke bare et praktisk møbel. Designere har lenge brukt lave kaffebord som en del av et moderne interiør.

Form, materiale og fargetabeller definerer stilen der dekorerte hele interiøret i leiligheten eller huset. Men det finnes unntak, der innredningen stuen, gangen eller andre rom brukes ikke vanlige kaffebord. Dette er de sofabord og bli kunstobjekter i moderne interiør, slik at du kan eksperimentere ved å velge fra mange modeller av uvanlig design.

Fancy sofabord er selve symbolet på kreativitet og design stil, de er presentert i en rekke ikke-standard løsninger som tilsynelatende ikke har noe å gjøre med tabeller. Fet kombinasjon av ulike materialer og ekstremt kreative ideer vil tillate å diversifisere tilpassede interiøret. Merkelig formet skap og sofaer er sjelden brukt i utformingen av hallen, samtidig kreativ kaffebord har blitt brukt i en raskt voksende verden av innredning og stil, samt møbler laget av uvanlige materialer.

Fancy kaffebord laget av glass

Sofabord laget av glass med abstrakte kurver, vinkler og krøller elegant passer inn i moderne interiør av leiligheter, hus, kontorer.

Glass salongbord opprinnelige form Gloria komfortabelt plassert på mykt teppe. Nær det er mulig å sitte på gulvet og ta en kaffe med venner, se på et fotoalbum eller lese et magasin. Gloria salongbord laget av holdbar glass, uten bruk av ekstra materialer.

Sofabord laget av glass

Fancy sofabord Venus av glass utstyrt med hjul for å gjøre det praktisk å flytte til sofa eller stol. Venus salongbord kan være både harde gulv og på mykt teppe.

Et glass salongbord på hjul

En annen uvanlig salongbord laget utelukkende av glass, og tilbyr et italiensk selskap Tonelli, arbeider bare med de mest kjente designere. Dekon 2 Salongbord utformet med deltakelse av designeren Karim Rashid. Veggene i tabellen er fremstilt i form av ikke-standard former av firkanter. slik sofabord dekorere ethvert interiør, og i kombinasjon med lyse møbler og tepper skaper en atmosfære av friskhet, moro, harmoni.

Glass salongbord

Italiensk kaffe tabeller bilder

mega moderne salongbord Globe glass har en uvanlig raskende bærekonstruksjon i form av blankt stål sfære. Ideell for hvitt interiør.

Glass salongbord

Glass salongbord bilde

Glass salongbord

Unik og uvanlige salongbord KAT består av tre plater av ulike typer glass - gjennomsiktig, matt og røykfylte farger. Krysser hverandre, skaper de en perfekt optisk illusjon, på sin egen måte med de ulike partene.

Kaffebord bilder

Glass salongbord

Glass salongbord bilder

Blant en rekke kreative kaffebord bør fremheve de ekstraordinære spiral bord laget av glass produsert av italienske selskapet Cattelan. sofabord spiral glass utstyrt med en robust metall ben, de er gode, både i lys og mørke nyanser.

Glass salongbord

Kaffebord Italia

Glass i modeller av moderne kaffebord perfekt med materialer som tre, plast, metall.

Salongbord Theta rustfritt stål med glass topp ligner en smykker boks.

Salongbord med glass

Modell av et moderne salongbord Ida Black Oak er veldig praktisk. Denne tabellen har 2 deler av glass - topp og bunn. Grunnlaget er laget av tre.

Salongbord glass treet

Salongbord med glass

Den opprinnelige salongbord Istikbal Stella ganske uvanlig. Bunn - en klassisk rektangulær trebord på flate metall ben, øvre topp i gjennomsiktig glass, kombinert med den tre-del av de merke metall ben.

Salongbord med glass

Elegant runde salongbord med glass topp Howard Miller er utstyrt med en fungerende klokke ansikt i antikk stil.

Runde salongbord

Salongbord Havana spektakulært innredet i cubansk stil.

Tabeller kaffe glasstopp

Rød salongbord med glass toppen av John Uilbara som geometrisk abstraksjon har tre-struktur belagt med en akrylmaling og beskyttet polyuretanbelegg. Følgelig kan en slik salongbord anvendes i friluft, uten direkte sollys og regn.

Salongbord glass treet

Trebord med glass topp

"Broken" Umbra salongbord er laget av kanadisk lønn i mørk grå med en topp laget av røkt glass. Sin særegne V-formet del i form av en brutt overflate er ideell for lagring av blader.

Uvanlig salongbord

Salongbord, peis Brann kaffe designet av designeren Arik Levy fra Israel. Denne uvanlige salongbord har en bred base av stål, som hviler på glasset toppen. I midten er det en sylinder laget av glass, der de dansende flammer røkfrie brann. Denne uvanlige salongbord vil være et flott tillegg til utendørs terrasse på interiøret, kombinert med en tre eller kurvmøbler.

Kaffebord bilder

Salongbord bilde

Fancy kaffebord Serena glassfiber hvite ovale og firkantede former er veldig praktisk og pålitelig. Laget av smeltet glass, de sjelden kjempe, og er egnet for nesten alle interiør.

Oval salongbord

Kaffe bord laget av et bilde av glass

Moderne og stil forkrommet salongbord ved Coaster Møbler med glassplate med krom overflate er egnet både som et salongbord, og som en støtte for blomsterpotter og andre dekorative elementer.

Salongbord bilde

Salongbord Elipse Sancal produksjon av spanske møbler selskapet består av to deler og skape en illusjon av at den øvre bordplaten svever i luften. Faktisk er den nedre del som er forbundet med det øvre ben av metallet, noe som er vanskelig å observere fra visse vinkler.

Uvanlig Kaffe tabeller bilde

Kaffebord bilder

Sofabord laget av tre i den klassiske versjonen av liten etterspørsel, men hvis det er en uvanlig kreativ salongbord fantasifulle som ønsker å pryde interiøret vil være nok.

Runde salongbord runde Coffe stilig og praktisk på bunnen er det et sted for magasiner og andre ting.

Runde salongbord

Runde salongbord bilde

Salongbord av tre

Kjelke salongbord laget av laminert bjørk kryssfiner fra designeren Kino Guerin både enkel og uvanlig. Det bringer tilbake minner om bekymringsløse barndommen.

Sofabord laget av tre

Sofabord laget av tre Photo

Allsidig og moderne salongbord Wenge produksjon Baxton Studio Barbara med en innovativ design. De to øvre roterende plater og bidra til å skape flere konfigurasjoner. De rotere 360 ​​grader for å sikre tilgjengeligheten av et større antall personer. I denne uvanlige salongbord Wenge kombinerer klassisk enkelhet og fine håndverk.

Salongbord wenge

Salongbord folding

Veldig original bord! Hvordan kan jeg bestille?

Hvor mye er et glass salongbord "Cat"?

Hvor mye koster Serena bordet ovalt glass og Theta skelyannym med topp i rustfritt stål? Og hvor kan jeg kjøpe?

Hvor mye er en tabell fra John Uilbara rød geometrisk form med glass topp og hvor du skal kjøpe den?

Endelig ser jeg en interessant møbler. Og nå det viktigste - hvordan å kjøpe?

Salongbord i interiøret

Har du noen gang tenkt at salongbord i det indre av våre hjem, er spesielt merkbar, klarte å bli den mest uunnværlig del av møblene? Hvordan gjorde han det? Utelukkende på grunn av sin fleksibilitet og allsidighet.

Designere vil sikkert bruke stuebordet når møblering stuer, i interiøret på soverom og enda regenerering av søyleganger. Dette møbel virkelig bærer atmosfæren komfort og legger til hennes appell.

Den opprinnelige salongbord legge til attraktivitet av interiøret

Kjøpet av salongbord bør ikke være tankeløst. Når du velger en modell må ta hensyn til:

 • Der tabellen skal plasseres.
 • Hvor stort er arealet av lokalene.
 • Hvordan du bruker.
 • om den tilfredsstiller utseendet av konseptuell løsning av interiøret.

Salongbord må integreres harmonisk med interiør

La oss se hvordan svarene på den raske testen kan påvirke utformingen og størrelsen på tabellen.

Dette møbel kan med hell bli et sted for:

 • Tea.
 • Lagring av magasiner, fjernkontroller.
 • Laptop installasjon.
 • Plassering av statuer, vaser og andre dekorative elementer.

Salongbord har ikke bare en estetisk funksjon, men også praktisk

Noen typer kaffebord så uvanlig at parallelt med hoved utøvelse av rollen som sitteplasser. Overflaten av slike modeller har en myk polstring av tett vev, hud gå alternative materialer.

Salongbord kan utføre funksjonen til en ekstra sete

Den gode nyheten og en rekke konstruksjon. I dag stuebordet - det er ikke bare ligge på firbente rektangulær bordplate, og et komplekst system: massen av skuffer, hyller og alle typer celler utformet for å holde diverse husholdnings bagateller som alltid bør være for hånden.

Salongbord med skuffer for oppbevaring

Salongbord kan heves til et nivå for et dekorativt objekt, som i virkeligheten, ofte og gjøre designere. Hvis du ser på bilder av modeller produsert i dag, vil du forstå hvorfor. Hvordan kan du nekte en slik situasjon som en dekorasjon bord akvarium eller et bord klokke? Det eneste problem er at utseendet av disse elementer er bare mulig i de indre av de respektive stilistiske orientering.

Den opprinnelige salongbord

Noen ganger oppdraget salongbord hviler på brystet, puffer, vesker, sette opp bunnen av kurver og bokser.

Salongbord av kofferter

Salongbord og nødvendig i et bolig interiør. Det er veldig praktisk å lagre kosmetikk, håndbok, noen små apparater. Vanlig sted i sitt habitat blir et leseområde og rekreasjonsområde. Komplett med en tabell som kommer recliner og gulvlampe.

Salongbord i det indre av et soverom

Det er et slikt sted i det store bordet og søyleganger, hvor altfor ofte utstyre sone for rekreasjon. Her kan det se ut, for eksempel en vannpipe.

Den opprinnelige salongbord på balkongen

Modell forskjeller kaffebord

"Design of Experiments se salongbord presenterte vår modell av interiøret, som har bein i stedet for: hamp, drivved, bronsestatuer, utskjæringer av dyr, plastflasker eller eksotisk horn og andre originale ideer"

Sofabord kan avvike form. Her er det en streng geometri som ovaler, torg, polygoner og produkter i vilkårlig konturer.

Salongbord i form av en oval

De kan ha en annen høyde. Standardmodellen innbefatter bord, med en høyde på førti centimeter til en halv meter. Rikt utvalg av både nedre bord hvor bord øverste området er omvendt proporsjonal med høyden og utførelser ganske høye.

Lav salongbord

Sofabord som vises i våre interiører kan ha rammer laget av forskjellige materialer:

Praktisk salongbord laget av glass og metall

Det er mulig å konstruere en slik struktur og improvisert: gipsplater eller si, pall planker.

Salongbord laget av tømmerstokker

Design eksperimenter på visning salongbord presenterte vår modell av interiøret, som har bein i stedet for: hamp, drivved, statuetter, utskjæringer av dyr, plastflasker eller noe eksotisk horn og andre originale ideer.

Salongbord fra paller vil passe perfekt inn i interiøret i stil med et loft

Forskjellig materiale og som strekker seg på dannelsen av bordplaten. Den kan være vevet av en stang eller spanskrør, trukket fra laminatet, en metallplate, speil, finert MDF og glass av forskjellig kvalitet, plexiglass, keramisk mosaikk. Det er mulig å skjære ut av denne steinen, eller for å gjøre teamet, desperat å blande en rekke teksturer. Det siste alternativet er, til tider, gjør et uutslettelig inntrykk.

Designer salongbord laget av glass og tre

Salongbord i det indre hus kan være fast (ved den spesifiserte områder) eller være mobil (slike modeller er forsynt med hjul).

Praktisk salongbord med hjul

Blant tabellene i denne kategorien møte stive strukturelle alternativer og transformatorer. Siste lett forvandles til servering. De er uunnværlige for å stoppe små leiligheter.

Salongbord transformator kan erstatte spisebord

For borddekorasjon er det svært viktig, fordi det den er montert design. Glass bordplater, sin åpenhet, gir opphav til behovet for den opprinnelige utformingen av bena. De kan være laget av helt vesentlig, fordi glasset er universelt og perfekt harmoniserer med nesten alle kjente teksturer. Ben kan bibringe både klassisk rett form og en buet pretensiøs.

Glass salongbord med metall ben

Kjærlighet for et glass bord på grunn av høy styrke og slitestyrken til den arbeidsflate (i motsetning til tre og plast glass vanskelig å ripe) og lett å vedlikeholde. Som for de stilistiske øyeblikk, salongbord på en slik utførelse er etterspurt i den indre minimalis orientering.

Salongbord dryppende passer perfekt i et minimalistisk interiør

Ved å kjøpe modellen tabellen glass, sørg for å spørre henne styrke parametere og angi hva slags last den er i stand til å bære. Dette er veldig viktig hvis du har tenkt å bare bruke tabellen som et praktisk stativ for et glass juice eller en avis, og sette på overflaten av en samling av vaser, eller si, leire figurer. Overbelastning kan føre til katastrofale resultater.

Et annet punkt som absolutt trenger å vite om å legge til bordet innstilling med en matt, farget eller gjennomsiktig glass topp - det er intolerant for høy temperatur materiale. På et slikt underlag ikke kan være uten Tablemat sette en kopp te. Det er også ønskelig at design blir utsatt for sollys. Dårlig påvirke utseendet av glass og høy luftfuktighet.

Runde salongbord med glass topp

Evig faktiske tre klassikere

"Wooden salongbord i interiøret kan vises i de mest uventede skjema"

Salongbord laget av tre kan trygt sette i en upretensiøs interiør, en raffinert og krevende. Materialet er klassisk. Hans naturlighet gjør bordet alltid i harmoni med andre møbler.

Tre salongbord harmonisk ser i ethvert interiør

Noen ganger med hjelp av et slikt element er løst svært komplekse design ideer. I denne blandingen, det ville virke, er det å bli kombinert elementer, kan en tabell vises omgitt av møblene helt forskjellige stilistiske retninger og, tro meg, det er standard rektangulære formen ikke være en fremmed på bakgrunn av avrundede former av andre møbler tilbehør.

Den opprinnelige salongbord laget av tre

I motsetning til andre lignende varer teksturer, kan tre bord helt følge alle industristandarder i form av sin høyde. Her er det viktigste at det var en slags proporsjonal. Fordi treet - et tungt materiale, med en økning i foten området benkeplate høyde bør reduseres, og vice versa, vil en liten høyde springbrett for et bredt benkeplate.

Et lavt salongbord med et bredt tabletop

Tre salongbord i interiøret kan vises i de mest uventede måten. I dag, mange modeller, formen hermet plass objekter. I tillegg til den fantastiske utseende, kan bordene bli utstyrt med lysende elementer, slik at de kan vises i hjemmene til tilhengere av banebrytende miljøer.

Salongbord i moderne high-tech-stil

Elskere av klassikerne, også vil finne alternativer som vil forbløffe deres rikdom og quirkiness av hans etterbehandling. Vanligvis er de tiltrukket av modellen:

 • Innlagt dyre metaller.
 • Etterbehandling harde steiner.
 • Florentinsk mosaikk.
 • Utskårne dekorasjoner.

Salongbord med utskårne ben og øverste laget av stein

Beundrere av country musikk, fusjon og ulike etniske stiler av markedet serien tilbyr kaffebord av selje, bambus, spanskrør. Produkt utvalget er tilnærmet ubegrensede former. Tabellen kan ligne Rubiks kube, kastanje blader, har form av dråper eller staken.

Salongbord av den opprinnelige form

Et bredt utvalg av fans venter på den uvanlige og deres strukturelle funksjoner. Det er mulig å kjøpe multi-blokk og folding, skli og multilevel-modeller. Som de sier, massen av forslagene for enhver smak.

Multi-level salongbord

Når du velger et salongbord i interiøret titt på den stilistiske retning av sin utforming. Det er mulig at din ideelle kombinert versjon med spanskrør ramme og heltre benkeplate eller en modell med en bambus base og den øvre delen av polert gult.

Salongbord laget av rotting

Eksklusivt tilbud - det er ikke bare kaffebord av dyre materialer, og nok av dem blant de demokratiske modeller i prisen aspektet. Interessen artikler av finer og plast, metall, vekker sponplater uvanlige geometrier. Opprinnelige utseende tabeller i form av sikksakk og spiraler, blomster og musikkinstrumenter. Ved sin ankomst i situasjonen, selv de mest enkle interiør kjøper lysstyrke og individualitet.

Eksklusiv salongbord

Sofabord og interiørstiler

Dekorasjonen av den klassiske situasjonen ville være en pen liten salongbord i heltre.

Laconic salongbord laget av tre

Knapphet moderne trender støtte elegant design av glass, plast, tre, metall.

Moderne salongbord laget av plast

Salongbord i etnisk interiøret bør dapple uvanlige innlegg eller behage øyet overløp mosaikk bordplater.

Mosaikk på bordet stuebordet refresh interiør

For landet vil kreve en modell av grov-hugget tre.

Trebord i landlig stil

Som du ser, kan et salongbord i det indre av huset tjener som ikke bare en "arbeidshest", men er fortsatt rent dekorative element. Det er viktig å se etter en modell som vil tilfredsstille deg med sin funksjonalitet og gjør sterkt felles stilistiske innredning linje.

Photo Gallery - et salongbord i interiøret

Ergonomiske tabeller for små kjøkken

Hva annet å sjekke?

© 2018 · Kopiere materiale uten tillatelse er forbudt

1

Leave a Reply

28 − = 21