Salongbord konvertible sofa

Folding salongbord - en ny generasjon av møbler

Transformator-bord, sammen med andre multi-funksjonelle møbler, har det lenge vært brukt for å spare plass, ikke bare i små leiligheter, men også romslige boliger. Uvilje av mennesker til å gjøre rommet en masse ting fører til utvidelse av omfanget av alle typer møbler som kan bli forvandlet i løpet av sekunder.

Kaffe sammenleggbare bord - utsikt

Enhver transform møbler har en høy funksjonalitet og muligheten til å endre størrelsen på grunn av tilstedeværelsen av bevegelige mekanismer og tilkoblingsdetaljer. Som regel er de lagret i en foldet tilstand, og når behovet oppstår til å legge ut en kort bruk. Folding salongbord cabriolet - et levende eksempel. Han beskjedent står i nærheten av stoppede møbler og brukes til sitt formål, men det er enkelt å slå inn en full spisebord, hvor gjestene stige.

Andre modeller er forvandlet til et komfortabelt skrivebord, der du kan sette din laptop, notebook, papir, etc. for å spre Tabell toppen av tabellen ikke endres i størrelse, det bare stiger til en komfortabel høyde. Beleilig, hvis du kan fikse det på en rekke nivåer, så du kan arbeide på en sofa, stol eller lenestol, justere plasseringen av bord for seg selv. Under vasken tilbyr også praktisk oppbevaring for alle typer skrivesaker.

Skyvesalongbord-transformator

Den enkleste og mest vanlige typen av folding salongbord - et bord med en glideinnlegg. Dens område benkeplate øker på grunn av et ytterligere element som kan lagres i podstole eller separat. Elementer plater i denne modell beveges fra hverandre ved hjelp av en innebygd anvisningen, kan den ytterligere porsjon være sentralt eller på kantene - de såkalte sidepanelene.

Form - er, men ikke det viktigste kriteriet for konvertible møbler, fordi enheten er mye viktigere, på grunn som tabellen er utvidet, og likevel interiøret og miljøet krever noen av funksjonene i utseendet på møbler. Runde salongbord konvertible finne et sted i mange stilarter, både klassisk og moderne. Samtidig brukervennlig tilt-og-skyv-mekanismen gjør uanstrengt produsere transformasjon og justere den til å passe dine umiddelbare behov.

1

Salongbord-transformator på hjul

Ingen vil hevde at en folding salongbord på kolesikah- svært praktisk og transportable ting. Det kan enkelt flyttes til alle deler av rommet eller leiligheten. Bare i dette tilfellet, inspisere hjulene før du kjøper et bord - de må være sterk og stabil, jevnlig spinning og godt festet til beina.

Coffee table-bok transformator

Fortjener oppmerksomhet og en sammenleggbar salongbord som en tabell-knizhka.Ot standard og populær i sovjettiden, modellen skiller det mulig ikke bare å justere størrelsen på bordplater, men høyden. Eller høyden forblir den samme, noe som resulterer i en tabell-bok har en liten høyde og et bord toppen området er økende. Resten av den sammenleggbare konvertible salongbord er svært lik den: den har en treramme og en benkeplate, folding mekanisme er lik.

Kaffe, spisebord transformatorer med høydejustering

Spisestue, salongbord litt blåst opp i en vanskelig posisjon og tar minimalt med plass. Han utfører vanligvis sin funksjon i en sofa eller lenestoler. Men i utfoldet skjemaet er omgjort til et fullt bord, bak som står fritt til å variere fra 4 til 8 personer. Avhengig av mekanismen for transformasjonen kan den øke i lengde og bredde. Høyden er også regulerbar og fiksert. Ser flott glass salongbord for stue-transformator.

Kaffe glass table-transformator

Vanligvis er glass møbler alltid gunstig streker de beste funksjonene i interiøret, det gir letthet og luftighet. Dens økt funksjonalitet med beskjedne dimensjoner, komplett med visuell vektløshet, finner sin søknad i en liten stue og en romslig hall. Glass salong spisebord konvertible utrolig strykes i den stilen, men er særlig relevant i et moderne interiør.

Tre salongbord-transformator

Dyrt og presentabel se alle produkter laget av naturlig tre. Salongbord-transformator paneler - er intet unntak. Det kan dekorere et rikt klassisk interiør eller understreke øko-stil, som får all naturlig og naturlig. I alle fall vil en av tre folding salongbord ikke bare dekorere rommet, men også en nyttig del som kombinerer lagringsplass, arbeidsflate og evnen til endring, om nødvendig.

Salongbord kabriolet i tre med glass

Ønsker å kombinere fordelene med de to materialene, produsenter tilbyr et vakkert bord med en tre base og en glassplate. En så liten salongbord i form av en transformator også utvidet i høyde, og dessuten har en romslig oppbevaringsbokser av forskjellige ting. Han ser i enhver form er svært presentabel, og strengt moderne.

Fordeler med folding sofabord

Uansett om det er en hvit salongbord-transformator eller wenge farge, oval eller rektangulær, arbeid eller servering, det har mange fordeler fremfor vanlig ikke et klappbord ved sofaen:

 1. tetthet - alle forvandlet produkter opprinnelig er alltid beskjedne størrelse, perfekt passer inn i firkanter av små-sized leiligheter.
 2. utvidet funksjonalitet. Med sine små dimensjoner, er dette møbel beregnet for flere bruksområder. Arbeidsflate, full spisebord eller bare en tabell-designer av flere deler, komplett med stiger, bokser og deler - Fantasien er grenseløs produsenter.
 3. originalitet av design. Sammenlignet med konvensjonelle tabeller, folding ofte i stand til å treffe en kreativ design og transformasjon metoden. Bruken av tre, plast, metall, glass, og deres arrangement forbedrer formasjon ytterligere.
 4. Spar plass og penger. Slike møbler er en to-i-en utvilsomt to erstatter møbel et minimum, og dermed frata behovet for å kjøpe et par stykker av møbler og å lete etter et sted for dem i rommet.
 5. Brukervennlighet. transformasjon mekanismer i disse tabellene gjør det svært enkelt og raskt å endre sitt utseende og funksjon. Analysere det ofte er kraften i enda et barn.
 6. pålitelighet utforming. Alt som produseres i verden i dag er laget av høykvalitets materialer, og mekanismene er slitesterk og holdbar.

Kopiering informasjon er kun tillatt med direkte og indeksert henvisning til kilden

Transformator-bord - 30 modeller

Liten størrelse boliger krever svært forsiktig tilnærming til valg av møbler. Videre bør det være vakkert og komfortabelt. De skal være funksjonelle. Mer funksjonelle møbler enn en tabell-transformator er vanskelig å forestille seg dessuten er det en modell for å vokse i størrelse, det er de der forekomst av harde benkemistenker.

konvertible bord for kjøkken og stue

Konvertible møbler er relevant for små mellomrom. Det bidrar til å gjøre maksimal bruk av tilgjengelig plass. Ofte preget av liten størrelse kjøkken. Her må det være vridd for å passe alle komponentene som kreves i en begrenset plass.

Tabell-transformator kan gjøres i en moderne stil

Det vanskeligste å skrive i et lite kjøkken spisebord: for mye plass det opptar, men også fordi det er nødvendig å sette stolene ... en god måte - skyve eller folding tabellen transformator. De er karakterisert ved en mekanisme for transformasjon. Brettingen av den bordplaten hengsler. Det viser seg at i foldet tilstand av tabellen "henger" på hengslene eller lagt på / under andre delen av tabellen.

Runde spisebord folding konvertible Kitchen

En av de kjente alternativene - folding table-bok (ett av alternativene i bildet ovenfor). Det er når det sentrale parti av den faste bordet og den side er festet til den ved hjelp av løkker. Hvis det er nødvendig, en av de bevegelige ben forlenges, å heve den faste bordplaten.

En annen utførelsesform - benken består av flere identiske deler, er også festet sammen sløyfer. Forskjellen er at de er på hverandre. Ben i slike møbler - skli. Trekk benene en viss distanse, brytes benkeplate.

Bordplaten er oppdelt i to eller tre stykker. Avhengig av bredden kan brukes som et lite bord på kjøkkenet, eller som en konsoll, som avbildet ovenfor.

Forskjellen i denne gruppen er i prinsippet, men prinsippet for transformasjon er forskjellig. Disse pulter har en glidende base og et antall innsatser som bygges opp på bordet. Denne konstruksjonen kalles også tabell-basert konsoll.

Tabell konsoll - praktisk form av et klappbord

Tabellen-transformator av denne type er egnet. Når brettet, det tar opp lite plass. For eksempel, hvis det brettede bord, som er avbildet på fotografiet ovenfor, vil bredden være lik bredden av to brettede endepartier. Ytterligere ben og innsatsene er plassert nettopp i disse endedeler. Spreading kan være, avhengig av ønskene til installering av en, to eller flere innsatser. Det er du har mange gjester - alt lagt. Vi trenger to ekstra seter - eneste.

Det er glidende modell enklere. De er bare litt fra hverandre, og et spisebord beskjeden størrelse blir litt mer. Lignende mekanismer for transformasjon benyttes for både runde og rektangulære modeller.

En annen måte å øke arealet av spise eller salongbord - gjemme under bordplater av den viktigste delen av det. Du trenger et stort område - det trukket. Det er bare ikke alle disse modellene har en mekanisme for å gjøre stand-up delen av tabellen var på nivå med "basic".

Kaffe blir til et spise

Det er noen interessante ideer om hvordan du slår et lavt salongbord i den komfortable servering. Det brukes en rekke interessante ideer, mekanismer av ulike typer.

Tabell konvertible kaffe / spisestue er populære, som er separat i spisesalen leiligheten er ikke alltid mulig. Og for å sette et spisebord i stuen - er ikke det beste design kurs. Det viser seg at salongbord konvertible spise redde situasjonen. Når brettet, betyr det ikke distrahere oppmerksomheten, og kan godt ligge 6-8 personer i utbrettet bak ham.

Den lille leiligheten er ikke alltid lett å finne en jobb. For slike tilfeller er det en sammenleggbar datamaskin eller stasjonær. I den stasjonære delen er hyller som du kan plassere bøker, datamaskin, laptop, annet kontorutstyr. Det finnes modeller med lukkede hyller side. Det er et lite skap med bord "i en flaske."

Bordplate består av to deler, blir den andre delen utvidet som det er nødvendig. Veldig enkel å bruke versjon av en foldebordet for student tenårene student.

En annen idé, som gjør et lite skap til å snu i en solid størrelsen på arbeidsplassen - uttrekkbar benkeplate. Hun skjuler under "basic" i kompakt tilstand. Når det er nødvendig å øke størrelsen på tabellen, det bare lagt frem. I utgangspunktet blir det benyttet en roterende mekanisme, men det finnes også modeller med uttrekkbar.

For lettere bevegelse av bena, som skal være utstyrt med hjul for å flytte. Bare er det nødvendig å se på "sonen av de" hjul faller ikke myke gulv. De kan "slå en" synlige spor. Det er på tide. En to - for å flytte hjulene på et mykt underlag er ikke lett.

Det er en tabell-transformator i form av et bryst, som er utstyrt med en arbeidsstasjon. Siden arbeidet er nå nesten alltid forbundet med kontorutstyr, er hvor du skal plassere skjermen, tastaturet, systemenheten. Og så bærbare datamaskiner kan plasseres i det hele tatt et par stykker.

Databord kan være "skjult" i brystet

På grunn av flip dekke arbeidsflaten av en liten del kan økes betraktelig. Bare bedre å ikke satse på baks av de store kontorutstyr. Det er bedre å plassere den i "faste" delen.

En annen variant av organisasjonen arbeidsplass - en kommode med en kalesje. For små leiligheter - en gudegave. Du kan bli satt på plass og bruke pass-through skuffer til andre formål. Når du trenger å bo med en bærbar PC eller bærbar, plukke opp bordplaten, push-fots stop. Du kan jobbe. Klassene er over, bein skyves på plass, bord droppet. Bryst-bord tar minimal plass - 60-80 cm, avhengig av dybden av boksene.

Bryst-tabellen i løpet av minutter, vil forvandle stuen til spisestuen

Den andre varianten på bildet til høyre. Da lokket er hevet på metall ben. En ulempe ved denne konstruksjon - kasser mindre, ettersom den sidevegg som opptas av foldemekanismen. Verdighet - noen, og ville ikke komme, at nattbordet kan bli et bord.

Transformator-bord med stoppede møbler

Interessant idé - å lage en sofa som blir til et bord. Snarere er bordet festet, slik at i lukket stilling, det skjuler seg bak sofaen. I denne tilstanden, er det en vanlig (vel, nesten) sofa. Hvis du trenger å jobbe sted, kaste deg ryggen fremover.

Av samme token gjøre stolen-tabellen. Den har bare en mindre bredde. Noen modeller tillater oss å oversette tabletop fremover, sammenleggbar seng. Et flott alternativ hvis du liker å spise frokost på sengen.

Mer spartansk, men ikke mindre original måte - til baksiden av sofaen på baksiden for å feste benkeplate. Heltidsstillinger vil ikke fungere, men en bærbar PC, kan et par notatbøker og bøker settes. For elever er ikke et alternativ, men for studenter eller de som ønsker poserfit nettverk - veldig bra.

På baksiden av bakre faste benkeplate

det er en "men" i denne versjonen. Sofa må stå i midten av rommet. I alle fall bør den avstand fra veggen ikke være mindre enn en meter. Dette er mulig hvis baksiden av sofaen - separator soner i studio leiligheten.

Det er et konvertibelt høy stol for å mate babyen. Han har to stillinger. Den første - et lavt bord med et sete. Dette alternativet er bra når barnet allerede kan eller prøver å spise selv. I en slik situasjon er det en ganske stor bordplate, som du kan sette en plate. I denne posisjonen, bord og stol er lave, kan du la barnet selv.

Dette sammenleggbar barnestol ble produsert for 30 år siden. I dag er det ikke mindre brukervennlig enn noensinne

I den andre stilling er en høy stol - setet er plassert på nivå med den vanlige spisebord. Dette alternativet er egnet for å spise sammen med voksne, når mor er i nærheten. Noen ganger har de hjul for enkel flytting, men noen fabrikker produserer uten dem. de har

Ulempen med denne modellen - bord og stol er festet til hverandre. Dele dem ingen mulighet. Deretter bordet og stolen vil være ustabil. Dette problem løses på en annen modell. Da bordet er slått "opp ned", er stolen satt inn i den. De holder på grunn av en utspekulert system ben veve stol og bord.

Vel denne typen som bord og stol kan stå alene og når barna vokser opp, kan de brukes som en vanlig baby møbler.

Interessante ideer transformere bordene på bildet

Sofa bord, en stol ... 5 bruksmåter

Kaffe spisebord - lett å installere i stuen

Tabell-transformator kan gjøres i en moderne stil

Flick av håndleddet kabinett blir til skrivebordet

Ideell for den overbygde terrassen, patio

Og en sofa og bord og paller .... modulære møbler

Chair bordet bed-dresser ... Multifunksjonelle møbler

Salongbord konvertible

Selv en liten leilighet kan være betydelig mer komfortabel dimensjonert hytta hvis det er klokt arrangert møbler. I dag, har fremgangen ikke stå stille, og med det utviklet møbelindustrien. Teknologi gi folk en komfortabel multifunksjonelle bord, stoler, senger som er ment for flere handlinger.

Hva er et salongbord-transformator

Benkeplate med ulike skyve mekanismer og pålitelige beslag, laget av alle typer materialer - slik at du kan beskrive salongbord transformator. På grunn av sin funksjonalitet, er det ikke noe problem å erstatte standard kjøkkenbordet eller tjene et lite skap i stua, hvor du kan lagre bøker, aviser og andre ting.

Hva annet har fordelene av en moderne klappbord:

 • Enkel å montere. Systemet kan bestå av tilbaketrekkbare anordninger separat lagrede elementer for å være delvis automatisert.
 • Hastigheten på konvertering. En håndbevegelser innviklet salongbord kan foldes ut i lengde, bredde og høyde.
 • Hjulene er på bena av mekanismen, slik at enkelt å flytte en tabell fra ett rom til et annet.
 • Kompakthet. Av seg selv, gjenstand for liten størrelse, noe som frigjør området om nødvendig.
 • Assembly. Velge riktig tilbehør og tegninger, er det mulig uten hjelp av fagfolk til å lage din egen personlige salongbord transformator.

Rekke modeller og funksjoner

Kaffebord på hjul, er transformatorer delt inn i flere typer. Jo flere produkt programmer, den mest benyttet av sin utforming:

 1. Tabell med innsatt ytterligere benkeplate. Den mest populære kaffe-servering slags transformator. Installasjon mindre øker overflatearealet tabell. den lille størrelsen av enheten. Den glidende utformingen gjør det trekke del av styre, og i midten av en ekstra overflate.
 2. Modellen, som ligner en bok. Forenklet omdannelses-mekanismen. Det kan være oval eller firkantet form. Transformasjonen finner sted i ett trinn: den øvre flate av bordplaten vippet 180 grader. Til en oval salongbord konvertible var stabil, er denne delvis basert på rammebein.
 3. Produktet med pull stativ. Alternativet er svært nyttig som en ekstra flate kan sette retter når sentral grunnlag av tabellen vil være maten. Driftsprinsippet til transformatoren er meget enkel: fra under hovedborddreiestativet basen.
 4. En salongbord på hjul med et selvvirkende mekanisme. Transformatoren omfatter to sekundære overflater, skjult under hoved. Når du ønsker å øke bordet, til hovedbordplaten kommer til handling og starte mekanismen av den ekstra trafikken. Dette kan skje på to måter: ved hjelp av en fjær eller gassløft.

Tabell-transformator, som det indre av enheten, kan lages fra ressurser som møbler bøk panel (array), sponplate, presset tre brett (MDF), glass, stein, metall, massivt tre. Ignorer farger: hvit, brun, rød, svart, etc. Ofte populære produkter fra laminert tre fiber MDF eller sponplate.

Salongbord glass transformator er også en mote løsning. Det kan være flere steinelementer, hele smale trelister. Faktisk, for å bryte denne type produkt er meget vanskelig, fordi den er laget av slitesterkt glasstykkelse på ikke mindre enn 1 cm. Det er viktig at rammen ikke var laget av plast, fordi konstruksjonen må være sterk.

Ved å kjøpe en table-transformator, bør du ta hensyn til en rekke kriterier:

 1. Hvis du ønsker å lage et godt produkt passer inn i interiøret, ta hensyn til utseendet. For eksempel ser en runde salongbord bra med klassiske møbler.
 2. Når du velger enhet vekt på design. Transformator kan være flere skap, utstikkende sidepaneler eller bordplater.
 3. Materialet er heller ikke uten betydning. For eksempel, et glass bord med en stein ramme ser solid i kontorlokalene. Høydepunktet av det indre er flat tre transformator.
 4. Høyde - en viktig funksjon av salongbord. Dette vil avgjøre hvordan det vil være praktisk å sitte bak ham, da produktet er i en clamshell form.
 5. Dersom barn er i huset, så enheten må være i samsvar med alle regler for drift: det er lett å forvandle, har ingen skarpe kanter.

Gjennomgang av populære produsenter

Påvist produsent av møbler ett hundre prosent vil sikre kvaliteten på stuebordet. I henhold til standarder, vil alle de sammenstillings-metoden observeres i produksjon, vil basis tas kun kvalitet materiale. Kanskje prisen på et salongbord, og vil være høy, men du vil spare penger på reparasjoner. markedsflaggskipene er:

 1. Ikea - eksklusive tabeller transformatorer. Disse enkle modellene har allerede vist seg, på grunn av hele området, kan du selv velge den rette salongbord.
 2. Hvis du ønsker å legge til din interiør med rigor, så du bedre kontakt med det polske selskapet Halmar. Sine produkter den produserer utelukkende fra utprøvd maskinvare med et unikt design. Selv om du søler væske på bordet, vil det kunne renne til gulvet uten å skade materialet.
 3. Når du velger en allsidig og rimelig konvertible notat i Signal selskapet. Dette er også en polsk produsent, som er populært i Russland.
 4. Møbler selskaper fra Italia, også, skiller seg ut for sine forslag. For eksempel, Clei, Pibiemme, Doimo Sofaer. De skiller seg fra hverandre bare på pris og antall modeller. I resten av kaffe tabeller, transformatorer er ikke dårligere enn den forrige.
 5. Det russiske selskapet Mazetti prøver også å holde tritt med konkurrentene. Hun gjør det bra, fordi transformatorene koste flere ganger lavere enn for utenlandske leverandører.

I dag er ikke lenger et problem kjøpe møbler: det lett kan bestilles via internett, bla i katalogen. Prisen vil være mye lavere enn i møbelforretning. Uansett hvor menigheten ble utført - enten i Moskva eller Tyskland - kostnaden vil løpe fra 10 000 til 28 000. På nettsteder vil salongbord Agatha koste billig, ca 7000 r., Og Acrobat 12 000-20 000 gni. avhengig av materialet, konstruksjon.

Video: Hvordan lage en klappbord med hendene

Foto: ser ut som et salongbord i det indre av transformatoren

Rund eller oval, polert eller matt, med et par eller en benkeplate, i stil med high-tech eller moderne - noen av kaffebord, er Transformers verdig din oppmerksomhet. Det er ikke vanskelig å gjøre selv en liten størrelse behagelig område. Som ved et tryllestav trender, produktet er forvandlet fra en liten plass i det romslige kjøkkenet eller en trening bord.

1

Leave a Reply

− 2 = 1