Convertible salongbord for stuen

Kvaliteten og funksjonalitet: en salongbord for stue-transformator

Coffee Table-transformator - ideelt for liten stue, kan du spare verdifull plass lokaler salongbord for stue-transformator er svært godt egnet for små leiligheter, som er sårt mangler ledig plass. Hvis den planlagte storstilt feiring, kan et bord bli plassert i midten av rommet, så er det kompakt foldet og gjemme seg bak skapet eller sette til balkong. Variasjonen av former, størrelser og farger gjør at du kan velge det beste alternativet for alle henvendelser.

Salongbord for stuen: fordelene ved folding møbler

Salongbord i stua skal være. Denne regelen gjelder også for de fjerne sovjettiden. Årene går, og stilen i rommet er fortsatt basert på et standard sett med møbler. Kan endre utformingen av leiligheten, men ikke den tradisjonelle attributtene.

Det er en ideell og allsidig løsning for arrangementer. Et lite salongbord kan spille rollen som stativet. Under feiringen, til å virke som en høy grad av overflate for et måltid. Allsidigheten av de moderne egenskapene lar deg lage ekte kunstverk.

Universal tabellen har følgende fordeler:

 • multifunksjonalitet;
 • styrke;
 • pålitelighet;
 • bekvemmelighet;
 • Rimelig pris;
 • Plassbesparende;
 • Muligheten for å plassere i alle rom.

Sammenleggbare bord har et moderne utseende og passer lett inn i ethvert interiør stil

I stuen, tilstedeværelse av sammenleggbare møbler, veldig passende. Moderne leiligheter kan ikke skryte av imponerende dimensjoner. Spar plass i dette tilfellet er hjelp spesialdesignet møbler modeller.

Skjulte funksjoner transformator

Transformator-bord preget av tilstedeværelsen av skjulte funksjoner. Det ser ut som en standard overflate for et måltid, men det kan bli kastet.

De funksjonelle egenskaper inkluderer:

 • Ytterligere overflate;
 • Tilstedeværelsen av fliken til å ekspandere;
 • Innskutte deler.

Ekstra funksjonalitet kan signifikant øke størrelsen på bordet, uten store anstrengelser. Det kan således lett foldes og fjernes. Mange modeller kan reduseres til standard magasinstørrelse attributt. I det indre av ethvert rom vil det se riktig. Den minste plass lett sette en liten transformator.

Hva kan erstatte salongbord i rommet

Til dags dato, mange av egenskapene til møbler laget i henhold til ulike strukturelle trekk. De er basert kan ligge visse former og mekanismer for transformasjon. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot justeringen. Møbler bør ha en uttrekkbar del og de ekstra faner. Dette vil tillate å legge ut en tabell til store størrelser.

1

På grunn av den raske transformasjonen av en kompakt og elegant bord, kan den brukes til ulike formål: å lagre i de innebygde skuffer små ting som alltid bør være for hånden eller holde felles frokost for hele familien

Evnen til å forvandle - dette er den viktigste funksjonen i moderne design. Takket være hennes standard attributter kan byttes ut med de nyeste oppfinnelser.

Tabeller er laget av forskjellige materialer, inkludert:

Aromamateriale må være basert på destinasjonen egenskap av møblene. Rammeverket må være pålitelig, det vil tillate det å tåle eventuelle utfolder sykluser. Karakterisert ved høy styrke metallisk struktur. Ikke det beste alternativet for permanent bruk er tre og plast bord. Dette er en billig møbler attributt, noe som skyldes den lave kostnaden av minsteytelsen.

Hvordan velge en universell utforming

Plukke opp møbler design i rommet i kjelleren. romdimensjoner ikke saken, hvis et møbel er lett brytes ned og utvikler seg. Dette vil frigjøre mer plass. Transformatoren vil aldri se trivielt.

Velge design bør ta hensyn til følgende kriterier:

Elegant og luftig salongbord laget av glass ikke overbelaste plass og blir den ledende aksent alle interiør

Ovalt bord passe perfekt inn i interiøret i stuen. I normale tider kan det virke som et praktisk stativ for blomster. Dersom ferien er planlagt, møbler attributt lett nedbrutt. Dermed er det mulig å komme rundt bordet der gratis vil romme 6-8 personer.

Moderne hjem møbler kan konverteres ikke bare i overflaten for et måltid, men også en fullverdig arbeidsstasjon. Dette er ideelt for folk som jobber i forholdene i huset.

Convertible salongbord for stuen: hvordan å samle det

Vakre plater for en liten leilighet - dette er ikke en luksus. Hvis salgs attributt er ikke egnet for sin størrelse, kan du alltid finne et alternativ. Preferanse er gitt til individer med en universell funksjon av en transformator. Du kan plukke den opp i butikken, og å samle i et hjem.

Å arbeide er det nødvendig å klargjøre følgende:

 • Alle komponenter;
 • Unbrakonøkkel;
 • Set confirmee.

Folding tabell, kan du enkelt sette sammen hjemme, uten hjelp av veiviseren, pre-lese instruksjonene

Dersom bordet er hvite, er alle beskyttende filmelementer fjernes etter bruk. Sammenstillingen er utført i henhold til anvisningene. Som et resultat, bør utformingen få en mekanisme som vil fungere harmonisk. Trange bevegelser bør ikke være.

Hvis du er i den prosessen du støter på problemer, kan du kontakte butikken du kjøpte. Erfarne spesialister vil hjelpe deg å finne kilden til den ubehagelige lyden og håndtere design.

Regler for valg: salongbord for stue-transformator (video)

Møbler, som har funksjonen av transformasjon, opptar en ledende stilling. De er etterspurt på grunn av dens funksjoner og rimelig pris. Det er en ideell løsning for små leiligheter, hvor ett rom har to funksjoner.

konvertible tabell for stua

Et lite spisebord i stuen, laget for hånd eller kjøpt i en møbelforretning, vil bli dens sentrum. Gitt at stuebordet for stuen har en spesiell betydning, er det nødvendig å nærme seg valg av element av møbler ansvarlig og bevisst.

Convertible salongbord for stuen bør matche den generelle interiør valgt i rommet. Den nye salongbord for stuen bør iverksettes og farger, så ser det som ønskelig alternativ på det stadiet, da det kjøpte den grunnleggende møbler i rommet.

Attraktivitet og funksjonalitet

Tabellen i stuen for mange forbinder med fire ben og en flat overflate. Hvis vi følger denne logikken, deretter i et lite rom vises klumpete og ofte helt ubrukelig bord.

Hoved funksjonelle formål av bordet i stua vil være organiseringen av et måltid. Før du kjøper en tabell for rommet, må du bestemme på sin tiltenkte formålet.

Convertible salongbord til stuen for å plukke opp bedre kvalitet skyvemekanisme. I dette tilfellet vil det være mulig å spare dyrebar arealet i rommet og ta et tilstrekkelig antall gjester ved behov.

Plassere forskjellige modeller i hallen

Salongbord fagfolk anbefaler å installere enten sofaen eller rundt stolen. Den kan brukes til oppbevaring av aviser, magasiner og lite tilbehør.

Sminkebord er plassert i stua i tilfelle, hvis rommet har en sofa-transformator.

Computer versjonen er som de grunneiere som planlegger å bruke ikke bare stuen for å motta gjester, men også for arbeid.

Transformator modelltyper anses universelle, som de kan endre sine grunnleggende ytelse. Slike modeller er harmonisk integrert i stuen, selv med den lille størrelsen.

Som henger ned fra hoved funksjonelle formål, blir transformatorene oppdelt i kaffe, lunch, glidende modifikasjon.

Profesjonelle designere rådes til å bestille bord på rommet for å ta hensyn til alle nyansene i et bestemt rom.

Det beste valget for liten stue vil være oppkjøpet av bordet i form av bøker. Nyttige tips om hvordan du velger denne møbel, samt ferdige alternativer for interiøret, kan du se i videoen fragment

Hvis du tar hensyn til flere viktige parametere når du velger en tabell, kan du kjøpe til en fornuftig pris-kvalitet table-transformator.

Først må du analysere dimensjonene av rommet. Jo mindre område av rommet, må mer funksjonalitet har kjøpt møbler. Bordet, som er sentrum av stuen, i tillegg til eksterne estetiske egenskaper, må ha gode bruksegenskaper. Må velges slike modeller, som er laget av slitesterkt materiale. Føttene skal holde vekten, som er beregnet på bordet.

Fagfolk ikke råd til å kjøpe hallen stoler, en garderobe, et bord individuelt. Mellom dem bør være en kombinasjon som vil gjøre rommet en følelse av samhold og harmoni.

I tillegg til å matche fargen på møbeldesign, må de møte daglig styling pomescheniya.Samym enkle alternativet ville være å plassere i rommet en sofa og dresser. Men denne minimalistiske versjonen er ikke som alle eierne av byen leiligheter.

Til huseiere som velger å kjøpe for din nye stuebordet-transformator, var det lettere å foreta valg av interiør fagfolk tilbyr noen nyttige tips.

For eksempel, i en utførelsesform kan betraktes som universal anskaffelse konsollbord. På grunn av sin lille størrelse, ville det være relevant i en liten stue. I tillegg konsollen kan flyttes på plass, tar hensyn til de individuelle ønskene til eieren av eiendommen.

Fine restauranter og kaffebord preget av mange dekorative elementer og mønstre, så det er viktig å tenke på hensiktsmessigheten av slike møbler i den generelle innvendig plass.

For en liten plass er best å velge den innebygde møbler. Bildet viser en variant av stuen dekorasjon.

En trebord med en pålitelig belegg av lakk produsenter tilbyr for en ganske høy pris, er så mange eiere av byleiligheter valgt som et levedyktig alternativ modell med kunstgress.

Dersom leiligheten er innredet i en klassisk stil, kan du velge et bord laget av innovative belegg.

Fagfolk er minnet om viktigheten av valg av form av dette viktige produkt. For eksempel vil et ovalt bord være egnet for små selskaper.

For å motta et stort antall gjester egnet tabell-bok. Deres evne til å forvandle gjør det mulig å minimere plassen som vil oppta i den sammensatte stilling av møbler element.

Blant de praktiske anbefalinger som tilbyr fagfolk oppmerksom på plassering av møbler i stuen etter bestemte regler. For eksempel vil en stor kommode ønskelig sted i nærheten av sofaen. For ekstra pynt, kan du bruke friske blomster.

Tenker gjennom et designprosjekt for et levende, må du følge nøye med valg av den optimale modellen av tabellen. Fagfolk anbefaler å velge en modell med evnen til å forvandle.

Vakker folding tabellen er fullt mulig å lage sine egne hender. Materialer og design alternativet valgt i lys av de funksjoner som skal utføres av møbler element. Hvis du bestemmer deg for å lage sitt eget bord, bare velge materialer av høy kvalitet. Å gjøre produktet integritet og pålitelighet, prøve å feste spiler Cross skjorter. Bordflaten som dannes fra tre, er det nødvendig å dekke det lag av beskyttende lakk.

Tabellen er multifunksjonelle møbel, så det valget er avgjørende fase av interiørdesign. Det vil ikke bare være et sted for innsamling av gjester, kan det godt brukes til arbeidsplassen organisasjon. Når riktig valg av eieren av levende vil nyte behagelig og funksjonell innredning i rommet.

Str. De fleste Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 og, bygg 1, gulv -1

Hvordan velge en table-transformator for stuen

Stuen er et oppholdsrom, møter, hjemme familiesammenkomster og festlige fester. Alle disse aktivitetene finner sted ved bordet, som er den vanlige rutinen omfatter mye plass. En utmerket løsning for små leiligheter vil Transformator-bord for stuen. Slike møbler elementer er praktisk og enkel å betjene.

Komfortabel og stilig bord - en transformator for å motta gjester

Vanligvis beboere i beskjedne leiligheter møte problemer når du kjøper møbler i små størrelser. Det bør ikke ta mye plass og samtidig utføre oppgaver. moderne Transformator-bord Det sparer plass og leiligheter harmonisk kombinerer stue og servering i ett rom. Praktisk transformerende mekanisme gjør det mulig i noen få sekunder for å sette bordet den nødvendige form.

Buffet - transformator design for en liten stue

Forresten, konvertible tabell for stua - det er et flott alternativ for små-sized boliger møbler.

Modern table-transformator sparer plass og leiligheter harmonisk kombinere stue og spisestue i ett rom

Hans navn fikk han på grunn av sin unike design. Modifikasjon gjør det mulig å slå kompakt, for eksempel, et salongbord til en full middag. Av variasjonen av transformatorer inkluderer tabeller som kan endre en av disse alternativene:

Den koselige stuen med en tabell - en transformator og et mykt teppe

Møbelmarkedet tilbyr noen modeller av trans tabeller som kombinerer flere mekanismer. Dette gjør tabeller multifunksjonelle og allsidig for ethvert interiør.

Tidligere besøkende bare overført fra kjøkkenbordet til stuen. Bak ham kan lett tilpasses alle. Takket være moderne utviklingen, for å gjøre stort bord av en liten kaffe kan være en enkelt bevegelse. Transformator-bord for stuen, med en rekke funksjoner vil vise seg uunnværlig for ethvert interiør.

Modifikasjon gjør det mulig å slå kompakt, for eksempel, et salongbord til en full servering

I tillegg til formen på bordet og er til og med varianter av endring av parametere. Transformator-bord for stuen kan være folding og skyve. Spesielle innebygde mekanismer for å tillate dem å endre benkeplate helt eller delvis endre møbel.

stue innredning med funksjonen av bordet - en transformator

Skyve tabeller er forvandlet grunn av den innebygde ekstra paneler. De bare lagt frem og doblet kapasiteten på møbler element. Hjelpebrettebord for større parametrene er også gitt. Imidlertid er de "vinger" plassert under hovedflate eller underside.

Basert på design, kan bordene bli forvandlet som følger:

Glass bord - en transformator i interiøret stuen

 1. Med hjelp av den etablerte mekanismen for løftehøyden øker, åpner mot toppen som en bok.
 2. Etter å løfte bunnen av benken er laget i butikken flere designdetaljer som serveres enheter. I dette tilfellet er den viktigste delen plasseres retter.
 3. Tradisjonelt torg skyvemodell. Benkeplate strekkes og danner en rektangulær form. Endre høyden av denne modellen er ikke gitt.

Transformator-bord for stuen kan være folding og skyve.

Skyveglidere Modulen inneholder to polukryshki noe slag. De mest populære modellene av bordene når utvidede polukryshek utføre hjelpekomponenter. Montert struktur plasserer "øret" i seg selv.

Det er viktig modernisering av bordet blir utført ved hjelp av mekanismer som: gassløftesløyfe, spesielle beslag og forlater overflaten.

Glass bord - en transformator i interiøret stuen

I tillegg til å endre størrelsen Transformator-bord for stuen Det må være lett å navigere. I denne forbindelse, er en egen betydning materialet av sin produksjon, som tilbys følgende typer:

 1. Spon (sponplate pult billig analog av massivt tre, er det mye enklere og mer komfortabel i etterbehandling. Materialet kan være laminert, så han gir i maleri).
 2. MDF (bare avviker fra sponplater produksjonsmetode hvor harpiks benyttes som festekomponenten. Dette materiale er mye grønnere DSP).

Funksjonell utforming plass stue med hjelp av bordet - en transformator

Innredningen av stua ved hjelp av bordet - en transformator

For små leiligheter er det et stort utvalg Transformers-tabell for stua, som kan kombinere de andre møbler. Disse kan være bord, skap, pulter, skap, bord, senger og selv bord, sofaer. Møbler-transformator sikkert vil se spektakulære, og opptar minimalt med plass i stua.

For små leiligheter er det et stort utvalg av bord-transformatorer for stuen, som kan kombinere de andre møbler

Foldet coffee table-transformator opptar minimalt med plass, det kan godt presse sofaen eller stoler er plassert i nærheten av TV. Når gjestene kommer, er en tabell som enkelt konverteres til en romslig spisebord, som lett plass til 8 personer.

Stue med en stilig bord - en transformator av den edle mørkt tre

Transformator-bord for stue - det er:

 • velge plassbesparelse;
 • en kombinasjon av det som tidligere bare kunne drømme om - en stue og spisestue,
 • uvanlig avgjørelse, åpningen for eierne av en liten stue plass med en liten sittegruppe.

Generelt, en rekke enkle manipulasjon, et par automatiske bevegelser ... og her er den! Laget utførelse strøm på et bestemt sted på et gitt tidspunkt.

Table - en transformator av lyst tre for en liten stue

Valget av transform tabell for stua kan utføres ikke bare i størrelse, materialer og farger. Møbler butikker tilby interessante utsikt over produktdesign.

Foldet coffee table-transformator opptar minimalt med plass, det kan godt presse sofa eller stoler plassert ved siden av TV

Modulære tabeller transformatorer. Modulutførelsen omfatter flere separate modeller, som er kombinert til en enhet, eller sammenkoblede, opprette separate hyller og skuffer.

Tabell transformator kubisk form. Produktet vil være en integrert del av en hvilken som helst innvendig, og innvendige rom organisk skjule blader og aviser.

Dekorere stuen stilig bord - en transformator

Transformator-bord kaffe inntar en viktig plass i midten av stuen møbler elementer. Det meste små-sized system kan bli et fullt bord for måltidet med gjestene. Når satt sammen, ser det ut som en behagelig og lite bord til å lagre meldinger, TV-fjernkontroll og en rekke andre nyttige funksjoner. Forskyvning av bordet i utfelt tilstand danner en fast overflate for forfriskninger snack.

Transformator-bord kaffe inntar en viktig plass i midten av stuen møbler elementer.

Navn møbler skjuler sin hensikt. Disse elementene av interiøret har rikelig liste over manipulasjon som gir dem mye positivt sammenlignet med standard møbler. En slik innretning gir for vanlige borgere et stort antall fordeler.

Table - en transformator som en funksjon av dekorasjon for stuen

 • Funksjonalitet. Endring av ønskede egenskaper: form eller høyde. Parametrene kan endres individuelt, men du kan en få om gangen.
 • Kompakthet. Et lite stykke av møbler blir lett til en full middag element. Minimum okkupert plass til å maksimere mulighetene.
 • Hjelpefunksjoner. Vanligste tilfellene av tilstedeværelsen av innebygde skuffer konvertible tabeller. De lagrer husholdningsartikler eller andre redskaper. Tilgang til disse postkassene er alltid åpen, uavhengig av tilstanden i bordet - montert eller nedbrutt.

Lever i en moderne tidsriktig stil med et bord - en transformator

Big massivt bord - en transformator i interiøret stuen

Den opprinnelige utformingen av stuen med en stilig table-transformator

Praktisk og komfortabel bord - en transformator for stuen

Faktisk begrepet en tabell-transformatorer er ikke ny. Sovjet-era leilighet plassert lignende møbler. Men da parameterne var for tungvint. Kompakte modeller av moderne typer møbler er laget av lette materialer og inkluderer en rekke måter for transformasjon.

Kompakte modeller av moderne typer møbler er laget av lette materialer og inkluderer flere transformasjonsmetoder

Hovedkriteriet for valg av møbler for stuen - utseende. vi skape inntrykk av hvor mye det ser ut som det er tilrådelig i dette eller det hjørnet, om kombinasjonen av former og farger harmoniske rådende i rommet basert på elementene i interiøret utseende.

stue design med en kombinasjon av mørke bord - en transformator og lys teppe

Transformator-bord i stuen er hensiktsmessig i enhver leilighet. Han vil vise seg uunnværlig for en koselig familie middag og aktiviteter med gjester. Når det er foldet, tjener denne tabellen som et stilistisk ornamenter. I tillegg de populære dekorasjon vaser med live-elementer eller med tørkede blomsterarrangementer, statuetter. Riktig valgt salongbord-transformator, i tillegg til estetikk og utfører mer innbydende funksjonen. Buffet serverer småretter for teselskaper eller mottakelser.

Multifunksjonsbord - en transformator mørk

Transformator-bord Det vil være egnet for de som sparer plass i den frie stue, og foretrekker minimalisme i interiørdesign. Denne tabellen er utstyrt med en avansert innretning, endre høyden av benene, og parametrene benkeplater enkel manipulering av hendene. Stilig og praktisk Transformator-bord passe stuen alle størrelser.

konvertible bord for stue 58 foto ideer:

© Copyright 2015-2018 De moderne ideer om interiør og dekorasjon

Opptrykk av materialer er kun tillatt med referanse til den opprinnelige kilden

1

Leave a Reply

82 − = 78