Coffee Table Photo

Sofabord i interiøret - 100 eksempler

Stuen kan ikke forestilles uten sofa eller TV. Men du ser, et så lite og komfortabelt element i interiøret, som et salongbord, vil legge til ditt daglige liv enda mer komfort og mysighet.

Han er i stand til å dekorere ethvert interiør. Du kan sette din favoritt avis eller magasin på salongbordet. Det kan tjene som et godt alternativ til kjøkkenbordet hvis du vil drikke kaffe eller te. Praktisk lounging på sofaen med et avis eller magasin i hånden, kan du drikke din favorittdrink samtidig. I dette henseende er et salongbord et uunnværlig møbel.

Kaffebord er et fint tillegg

Dens fordeler er brukervennlighet i håndtering, multifunksjonalitet, transportabilitet og små dimensjoner som ikke roter rommet. Veldig ofte, Kaffebord produsenter er utstyrt med små hjul. Dette gjøres for bekvemmeligheten av transport tabellen. Dermed kan bordet ha en fast plass, og om nødvendig, kan du flytte den til ønsket plassering enkelt.

Sofabord brukes ikke bare i boligområder. De er svært populære i resepsjonen på mange kontorer, skjønnhetssalonger, samt i alle andre ventetaler for de besøkende. Tross alt er det veldig praktisk - og tar litt plass, og klarer seg godt med alle nødvendige funksjoner. På disse tabellene er det vanligvis reklamehefter, blader, aviser, og det er også veldig praktisk å servere kaffe eller te for gjester og besøkende. Selvfølgelig, når det gjelder design, er disse tabellene litt annerledes enn de som brukes i boliger og leiligheter.

Men i rekkefølge salongbord Servert som et originalt interiørobjekt, er det svært viktig at det passer inn i den generelle stilen på rommet, legger til det skjønnhet og raffinement. Til dette formål bruker møblerprodusenter ulike tilbehør og andre funksjonelle og estetiske elementer ved produksjonen av bordet. Det kan være krom deler, samt ulike kanter for maskering av slutten av benkeplater laget av laminert sponplater.

1

Før du kjøper et salongbord til rommet ditt, bra Tenk, til hvilket formål er det du trenger. Kanskje du har tenkt å sette det alle slags små ting som er nødvendig. For eksempel, en bok, fjernkontroller og andre nødvendige ting. Eller kanskje du planlegger å bruke det bare av estetiske grunner. Anta at du legger en blomstervase eller et husplante på det, og kanskje du planlegger å plassere noen statuer eller suvenirer der.

Kanskje du vil bruke et salongbord og som et sted for oppbevaring av kosmetikk. Det kan tjene som serveringsbord, når det er nødvendig. Selvfølgelig kan en slik liten del av interiøret også brukes som nattbord på soverommet. I hver av disse alternativene trenger du salongbord annerledes utseende og funksjonelle funksjoner.

Sofabord for smak og farge

La oss nå snakke om materialene hvorfra du kan lage et salongbord, og de kan være svært varierte. Du kan kjøpe et ferdig produkt i butikken, eller du kan bestille en eksklusiv modell i henhold til dine ideer. Alt avhenger av budsjettet ditt. Den billigste anses i henhold til et salongbord laget av laminert sponplater. Det ser så veldig vakkert og stilig ut. Imitasjon av naturlig tre er i stand til å passe inn i ethvert interiør. Ser bra ut i et high-tech stilrom glassbord. Det vil skape en slags vektløs design. Men hvor det er små barn eller kjæledyr, bør ikke et slikt møbel installeres. Selvfølgelig er det glass for fremstilling av et slikt bord underkastes en spesiell behandling, ved hvilken det er ganske vanskelig å bryte eller riper.

De dyreste alternativene kaffebord er laget av dyrt tre eller fra perfekt bearbeidet metall. Vel, ikke alle har råd til det.

Svært populære kaffebord i den såkalte Tysk stil. De varierer i funksjonalitet og flott utseende. Ofte er de utstyrt med spesielle hyller og skuffer. Ofte kjøper folk kaffebord, som med noen manipulering av dem blir forvandlet til et vanlig spisebord. Dette er veldig praktisk og praktisk.

Det er bord, som på den tiden satt i et museum. De utføres i stil med "etno". For sin produksjon naturstein og ben er ofte laget av smidde deler. Selvfølgelig passer et slikt bord ikke inn i noe interiør. Ja, og du vil neppe kunne flytte den, fordi det er veldig tungt.

kaffe~~POS=TRUNC bord~~POS=HEADCOMP varierer i høyde. Det avhenger av formålet som denne eller det aktuelle bordet er planlagt å bli brukt til. Tross alt blir disse stukkene ofte brukt til arbeid, for eksempel installerer de bærbare datamaskiner. I dette tilfellet bør bena ved bordene være høyere.

Vi er sikre på at i hvert hus salongbord finne sin skjebne.

Sofabord: Foto-gjennomgang av de mest fasjonable designalternativene

Sofabordet til høyre er det mest universelle og nødvendige elementet i interiøret. Uten den er det ikke et enkelt rom.

Ofte disse tabellene er funnet i soverom, hvor det er brukt i stedet for nattbord. Også et moderne salongbord er installert selv på balkongen, hvor det fungerer som en datamaskinskranke, med mindre selvfølgelig balkongen er isolert.

Med hjelp av et så enkelt møbel kan ethvert rom gi mykhet.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg hva kaffebord er og hva de er laget av, det vil også være et bilde av hver type salongbord.

Kanskje dette er det vanligste alternativet, det ser organisk ut i et hvilket som helst interiør, bortsett fra høyteknologisk.

Du trenger bare å velge riktig nyanse, og ser harmonisk ut med resten av møbler installert i rommet.

Det vil ikke være overflødig hvis designen av salongbordet blir utført i samme stil som resten av møblene.

Hvis du vil dekorere et rom i en mer moderne stil, trenger du et glass salongbord.

Denne designen ser luftig og vektløs ut, hovedsakelig på grunn av materialets gjennomsiktighet.

Dette betyr imidlertid ikke nødvendigvis at bena på bordet skal være laget av glass, kanskje det mest varierte materialet, alt avhenger bare av fantasien din.

Materialet er ikke den enkleste å håndtere, så det er ikke overraskende at slike tabeller er den dyreste.

I tillegg veier de mye, så det er ikke så lett å flytte dem. Imidlertid er de veldig holdbare og ikke redd for mekanisk skade.

Sofabord i interiøret: stilistiske varianter

Før start reparasjon, lese innrednings kataloger, og hvis det er et salongbord, kan da i forskjellige stilarter være klart at en slik enkelt objekt kan variere ikke bare i materialet, men også i utforming, formål og dekorative elementer.

For den klassiske stilen er det mest praktiske et veldig vanlig lite bord, laget av glass eller tre, også kalt kaffe.

Hvis du velger det første alternativet, kan du dekorere beina, eller finne et alternativ med en uvanlig design.

Det viktigste er at de nærmer seg andre gjenstander av dekorasjon. Hvis du velger et tre - så se på treet, det vil se latterlig ut, hvis bordet vil skille seg ut mot bakgrunnen til resten av møblene.

 • Et viktig trekk ved denne stilen er de delikate, sengefylte møbler, så vel som naturlighet, men bruker ofte kunstig alderen ting.

  For eksempel, for det meste stuen er bedre å velge en massiv kunstig alderen salongbord, og et lite rom bedre egnet modell med flere nivåer.

  De fleste rom av etnisk stil (ja, land, også, etno) overraske mennesker med uvanlige ideer, men også ukonvensjonell bruk av selv de vanligste tingene.

  For eksempel kan det være som bambus møbler og håndlaget mosaikk av elve skjell.

  Derfor bør et salongbord i stilen til landet bli laget i en uvanlig stil, for eksempel fra grovt tre eller bare fra ubehandlede logger.

 • Kanskje, dette er den samme stilen hvor fantasien til designeren er hvor du skal gå en tur. Derfor kan materialet være seksjonen selv de mest trivielle, for eksempel - en stein eller PVC (plast).

  Her er det hele listet i enkelheten av linjer og former. Litt av en kreativ tilnærming, og du vil ha et bord, som er garantert å tiltrekke utseendet på dine gjester.

  Hovedoppgaven til stilen er å forandre den vanlige tingen til noe uvanlig.

  Derfor hjelper disse "moderne kunstverkene" å gjøre det vanlige banale salongbordet til et nøkkelelement i innredningen av rommet.

  Så vær ikke overrasket, du kan se noe.

 • Vi bruker stuebordet til sitt formål

  Ikke glem om den direkte utnevnelsen av bordet, fordi i navnet allerede tilsier at det er nødvendig for oppbevaring av bøker, tidsskrifter og andre husholdnings bagateller (ladere, fjernkontroller, telefoner og så videre.).

  Det er derfor ikke overraskende at mange moderne modellene er utstyrt med skap og skuffer.

  Og de er ikke alltid installert inne i bordet, de er som i utseende og skjult, som bare eieren vet.

  De mest uvanlige sofabord

  Kaffe eller kaffebord I dag er det ikke bare et praktisk møbel. Designere har lenge brukt lave kaffebord som et element i et moderne interiør.

  Form, materiale og fargetabeller definerer stilen der dekorerte hele interiøret i leiligheten eller huset. Men det finnes unntak, der innredningen stuen, gangen eller andre rom brukes ikke vanlige kaffebord. Det er disse kaffebordene som har blitt kunstobjektene til moderne interiør, slik at du kan eksperimentere, velge mellom mange modeller av uvanlige design.

  Uvanlige kaffebord er utførelsen av kreativitet og stil av designere, de presenteres i de mest ikke-standardiserte løsningene, som tilsynelatende ikke har noe å gjøre med bordene. Fet kombinasjon av forskjellige materialer og ekstremt kreative ideer vil tillate diversifisering av ikke-standard interiør. Merkelig formet skap og sofaer er sjelden brukt i utformingen av hallen, samtidig kreativ kaffebord har blitt brukt i en raskt voksende verden av innredning og stil, samt møbler laget av uvanlige materialer.

  Fancy kaffebord laget av glass

  Sofabord laget av glass med abstrakte kurver, vinkler og krøller elegant passer inn i moderne interiør av leiligheter, hus, kontorer.

  Glass salongbord opprinnelige form Gloria komfortabelt plassert på mykt teppe. Nær det er mulig å sitte på gulvet og ta en kaffe med venner, se på et fotoalbum eller lese et magasin. Gloria salongbord laget av holdbar glass, uten bruk av ekstra materialer.

  Sofabord laget av glass

  Fancy sofabord Venus av glass utstyrt med hjul for å gjøre det praktisk å flytte til sofa eller stol. Venus salongbord kan være både harde gulv og på mykt teppe.

  Et glass salongbord på hjul

  En annen uvanlig salongbord laget utelukkende av glass, og tilbyr et italiensk selskap Tonelli, arbeider bare med de mest kjente designere. Dekon 2 Salongbord utformet med deltakelse av designeren Karim Rashid. Veggene i tabellen er fremstilt i form av ikke-standard former av firkanter. slik sofabord dekorere ethvert interiør, og i kombinasjon med lyse møbler og tepper skaper en atmosfære av friskhet, moro, harmoni.

  Glass salongbord

  Italiensk kaffe tabeller bilder

  mega moderne salongbord Globe glass har en uvanlig raskende bærekonstruksjon i form av blankt stål sfære. Ideell for hvitt interiør.

  Glass salongbord

  Glass salongbord bilde

  Glass salongbord

  Unik og uvanlige salongbord KAT består av tre plater av ulike typer glass - gjennomsiktig, matt og røykfylte farger. Krysser hverandre, skaper de en perfekt optisk illusjon, på sin egen måte med de ulike partene.

  Kaffebord bilder

  Glass salongbord

  Glass salongbord bilder

  Blant en rekke kreative kaffebord bør fremheve de ekstraordinære spiral bord laget av glass produsert av italienske selskapet Cattelan. sofabord spiral glass utstyrt med en robust metall ben, de er gode, både i lys og mørke nyanser.

  Glass salongbord

  Kaffebord Italia

  Glass i modeller av moderne kaffebord perfekt med materialer som tre, plast, metall.

  Salongbord Theta rustfritt stål med glass topp ligner en smykker boks.

  Salongbord med glass

  Modell av et moderne salongbord Ida Black Oak er veldig praktisk. Denne tabellen har 2 deler av glass - topp og bunn. Grunnlaget er laget av tre.

  Salongbord glass treet

  Salongbord med glass

  Den opprinnelige salongbord Istikbal Stella ganske uvanlig. Bunn - en klassisk rektangulær trebord på flate metall ben, øvre topp i gjennomsiktig glass, kombinert med den tre-del av de merke metall ben.

  Salongbord med glass

  Elegant runde salongbord med glass topp Howard Miller er utstyrt med en fungerende klokke ansikt i antikk stil.

  Runde salongbord

  Salongbord Havana spektakulært innredet i cubansk stil.

  Tabeller kaffe glasstopp

  Rød salongbord med glass toppen av John Uilbara som geometrisk abstraksjon har tre-struktur belagt med en akrylmaling og beskyttet polyuretanbelegg. Følgelig kan en slik salongbord anvendes i friluft, uten direkte sollys og regn.

  Salongbord glass treet

  Trebord med glass topp

  "Broken" Umbra salongbord er laget av kanadisk lønn i mørk grå med en topp laget av røkt glass. Sin særegne V-formet del i form av en brutt overflate er ideell for lagring av blader.

  Uvanlig salongbord

  Salongbord, peis Brann kaffe designet av designeren Arik Levy fra Israel. Denne uvanlige salongbord har en bred base av stål, som hviler på glasset toppen. I midten er det en sylinder laget av glass, der de dansende flammer røkfrie brann. Denne uvanlige salongbord vil være et flott tillegg til utendørs terrasse på interiøret, kombinert med en tre eller kurvmøbler.

  Kaffebord bilder

  Salongbord bilde

  Fancy kaffebord Serena glassfiber hvite ovale og firkantede former er veldig praktisk og pålitelig. Laget av smeltet glass, de sjelden kjempe, og er egnet for nesten alle interiør.

  Oval salongbord

  Kaffe bord laget av et bilde av glass

  Moderne og stil forkrommet salongbord ved Coaster Møbler med glassplate med krom overflate er egnet både som et salongbord, og som en støtte for blomsterpotter og andre dekorative elementer.

  Salongbord bilde

  Salongbord Elipse Sancal produksjon av spanske møbler selskapet består av to deler og skape en illusjon av at den øvre bordplaten svever i luften. Faktisk er den nedre del som er forbundet med det øvre ben av metallet, noe som er vanskelig å observere fra visse vinkler.

  Uvanlig Kaffe tabeller bilde

  Kaffebord bilder

  Sofabord laget av tre i den klassiske versjonen av liten etterspørsel, men hvis det er en uvanlig kreativ salongbord fantasifulle som ønsker å pryde interiøret vil være nok.

  Runde salongbord runde Coffe stilig og praktisk på bunnen er det et sted for magasiner og andre ting.

  Runde salongbord

  Runde salongbord bilde

  Salongbord av tre

  Kjelke salongbord laget av laminert bjørk kryssfiner fra designeren Kino Guerin både enkel og uvanlig. Det bringer tilbake minner om bekymringsløse barndommen.

  Sofabord laget av tre

  Sofabord laget av tre Photo

  Allsidig og moderne salongbord Wenge produksjon Baxton Studio Barbara med en innovativ design. De to øvre roterende plater og bidra til å skape flere konfigurasjoner. De rotere 360 ​​grader for å sikre tilgjengeligheten av et større antall personer. I denne uvanlige salongbord Wenge kombinerer klassisk enkelhet og fine håndverk.

  Salongbord wenge

  Salongbord folding

  Veldig original bord! Hvordan kan jeg bestille?

  Hvor mye er et glass salongbord "Cat"?

  Hvor mye koster Serena bordet ovalt glass og Theta skelyannym med topp i rustfritt stål? Og hvor kan jeg kjøpe?

  Hvor mye er en tabell fra John Uilbara rød geometrisk form med glass topp og hvor du skal kjøpe den?

  Endelig ser jeg en interessant møbler. Og nå det viktigste - hvordan å kjøpe?

  1
 • Leave a Reply

  64 − 63 =