Transformator sofabord for stuen

Transformator-bord

Hvilke konvertibelt bord å velge? Hvilke typer finnes? Tips på å gjøre hjemme. Typer og eksempler på bilder i det indre av forskjellige rom - kjøkken, stue, barnehage eller på soverommet.

Generelle karakteristikker av tabell-transformatorer

Bekvemmeligheten av denne modellen ligger i senkingen "vinger" av bordplaten. På hverdager - et lite bord, og på helligdager - for dem vil passe opp til 6 personer.

Nesten alle små leiligheter stadig spørsmålet - hvordan er det at vellykket markere de ulike sonene i hver sfære av livet:

For å hjelpe deg, selvfølgelig, kommer kompakt, men funksjonelle møbler som ikke bare kan brettes og fjernes fra passasjen, men også for å transformere fra ett møbel til et annet, uten å bruke sin tid og krefter. For eksempel, et slikt ideal "hjelp" og lyse aksent ditt hjem kan være en klappbord transformator. Anvendt ved fremstillingen av spesialiserte mekanismer for pålitelig integrert i den generelle utformingen av tabellen, slik at å utvide området for benken som helhet eller noen av dens enkelte deler, samt fullstendig forandre seg et møbel.

1

 • kompakthet (det ikke bare kan brettes slik at den opptar mindre plass - ergonomisk bruk av plass, men også fullstendig å fjerne skapet, med mindre naturligvis er det ikke bygget inn i veggen modell);
 • multifunksjonalitet (fra et lite bord kan foreta en full spisebord, eller bli forvandlet til en stol - barnas versjon, sengen - vil lykkes passe inn på soverommet);
 • ekstra lagringsplass for små ting eller ting for husholdningsformål (de fleste transformatorer har flere hyller, skap og skuffer i sin struktur);
 • et stort utvalg av modeller (kan du enkelt finne en perfekt utsikt over bordet - de er ganske original og variert i form);
 • effektiviteten av din økonomi (kjøpe et konvertibelt bord, trenger du ikke å splurge på et par stykker av møbler - nok til å kjøpe en passende modell, forvandlet til både objekt);
 • Enkelhet i bruk (glatte mekanismer tillater, med liten innsats, for å endre utseendet av klappbord-transformator);
 • pålitelighet (all mekanisk konstruksjon beregnet for daglig bruk, så du kan ikke være redd for at de vil mislykkes i løpet av kort tid).
 • Sponplate (sponplater - billigere analog av trevirke, er det mye enklere og mer praktisk å håndtere, kan overflaten være laminert, og derfor, for å male og for å endre det faktura);
 • MDF (bare avviker fra de foregående fremstillingsmetoden, er den harpiks som er tilstede her som rings-festeelement, er dette materialet mye grønnere DSP);
 • glass (estetisk vakker variant, det kan bli brukt til forskjellige utførelser og mønstre ved hjelp av trykkfarger og instrumenter, slik materialet godt kalsinert, for derved å øke dens styrke);
 • metall (vanligvis design består av hule metallelementer, som legger til "lette" produktet, pluss hele designeren fantasi har et stort omfang for kreativitet).

Super table-transformator, interiørarkitekter drømme om:

Velge et konvertibelt bord, avhengig av rommet

Denne tabellen er ideelt for små kjøkken. Det tar ikke mye plass og kan foldes ut og monteres om nødvendig.

For å hjelpe deg å komme kompakt, men funksjonelle møbler som ikke bare kan brettes og satt bort, men å transformere fra ett møbel til et annet. For eksempel, et slikt ideal "hjelp" og lyse aksent ditt hjem kan være en klappbord transformator.

Hvem er den mest populære (blant forbrukerne) dra nytte av folding tabeller transformatorer for stuen. De er originale og passer perfekt i nesten alle interiør. Hvis du foretrekker å velge, for eksempel, en spisestue, så er det best å plukke opp en journal-spisebord. Disse modellene har en enkel design, slik at alle nødvendig for deg og dine gjester på tide å forvandle et vanlig lite salongbord i et tredimensjonalt rom av benkeplater til lunsj eller noen av sine saker.

Tabell-benk - vil komme godt med på hytta eller det landet, for ham, ikke bare for lunsj, men også slappe av på ettermiddagen - sitter for hyggelig samtale eller ligge, pre-bed seng.

Sleeping område i stuen ville være å foretrekke fremfor et bord, sofa (table-seng) eller sofa bord seng (3 i 1). Slike tabeller, selvfølgelig, mer komplisert, men også nytten av dem i stua vil være mye mer.

Det finnes en rekke tabeller, skap modeller-pidestaller bord, senger, bord, sofaer, bord, som ikke bare vil se spektakulære i soverommet, men også holde på et minimum av plass. Men får klar for seng, kan du spre ut en av disse modellene i full liggesete og et lite bord med letthet.

Slike skrivebord seng ser flott på soverommet til en tenåring eller en leilighet odnushku der det er lite plass til en dobbeltseng og et databord.

Avhengig av hva slags table-transformator du velger på soverommet, vil direkte avhenge av sin plassering i rommet. Et slikt bord er mer praktisk å plassere på veggen, som all maskinvare og mekanismen vil bli innebygd direkte inn i veggen, mens andre vil bli bedre plassert omtrent i midten av rommet.

Barns tabeller transformatorer for mating babyer ofte presentert i form av en liten plass på en høy konstruksjon, og med et lite bord foran, som kan omdannes til et stort bord og sete. Denne utformingen er ikke spesielt vanskelig, men det er praktisk. Når setet er høy, kan du flytte opp barnet til voksne tabellen (vanligvis godt mottatt med flere små barn som ikke er i stand til å spise på egen hånd). Gjenskapt i et stort bord og sete, kan du la barnet å lære selvstendighet (det er mer egnet for barn etter 1 år).

For barn i skolealder det ideelle alternativet ville være en datamaskin skrivebord transformator. For eksempel, bordet-konsollen Ikea, denne modellen ikke bare nyte babyen din, men også for å levere ikke mindre enn glede seg designprosessen (simulering) av denne tabellen i et par forskjellige varianter av tabellen for studenten (datamaskin og arbeid hvor det vil gjøre leksjonene, pluss ekstra hyller for bøker og alt du trenger). Se nøye på denne modellen er nødvendig.

Velge table-transformator for et lite kjøkken, er det nødvendig å stoppe valg på et tre spisebord med skyve toppen. De fleste av disse modellene ikke endre høyden på bena, men bare øke nyttig område av kjøkkenbordet. Ikke mindre er foretrukket, og vil være en tabell-bok, kan du løfte den ene siden av benken eller to, avhengig av hvordan personer eller pensjonat du forventer hvis det er nødvendig.

Tabeller Skyve kjøkken, et rundt bord:

Transformator-bord med sine egne hender - tegninger og videoer

Vi tilbyr deg den enkleste modellen med å takle og nybegynner i snekring. Hvis du ikke har de nødvendige ferdigheter, er det best å oppsøke en spesialist som omhandler slike ordrer. Dette gjør du for å unngå helseproblemer og beskytte mot mulige skader.

Før du går videre til produksjon av transformator-tabellen, anbefaler vi å lese våre forslag og se videoen leksjon. Så, hvis du har noen spørsmål, foreslår vi at du leser relevant litteratur eller se etter mesterklasser med andre ideer mer originale bord på internett. Vi tilbyr deg den enkleste modellen med å takle og nybegynner i snekring. Hvis du ikke har de nødvendige ferdigheter, er det best å oppsøke en spesialist som omhandler slike ordrer. Dette gjør du for å unngå helseproblemer og beskytte mot mulige skader.

 1. Rester som tømmer (eller sponplate og MDF) eller høyverdig materialbane av dette materialet.
 2. Skruer, spiker, skruer og lignende.
 3. Små stenger og remmer og den samme metallplaten (for å skape bevegelsesmekanismene).
 4. Skrutrekker, hammer, skrutrekker for nøtter.
 5. Lakk eller maling (belegg).
 1. Vi gjør fremtiden tegnebordet (tenke over alt klart - til minste detalj).
 2. Vi tegner mønstre i naturlig størrelse og kutte av tre (eller som du har valgt) relevante detaljer.
 3. Separat oppsamling mekanisme for transformasjon.
 4. Å sette sammen bordet selv, og mekanisk design.
 5. Lakkert (maling, dekorative elementer og så videre, på den mye fantasi) og etter endelig tørking av den resulterende bruk av hjemmelaget modell.

Transformator-bord med hendene:

Interessante tabeller transformatorer i det indre

Ser meget imponerende tabell-transformator Tom Cecil, som består av flere moduler, roterende kuber. Han laget av bjørkefiner og dens dimensjoner gjør 84h32h84 cm. Cube.

Et slikt bord består av flere separate moduler, som enten kan koble sammen eller bundet sammen, danner hylle og skuffe bokser.

Ikke mindre organisk passer inn i en hvilken som helst indre lite bord CUB8 - det kan separeres, og dermed øke det brukbare området, og den indre avdeling bruke halve oppbevaring av tidsskrifter og aviser.

Tabell transformator med to kvadratiske flater

Som du kan se, gir denne tabellen selv særegne til å lagre bøker, men snarere indikerer at en slik holdning til dem nonchalant. To rutene på overflaten vil du være i stand til å bevege seg etter eget skjønn.

Denne modellen har en skjult rom for oppbevaring av nødvendige ting eller bøker og aviser. Den mobile utformingen av tabellen kan du endre utseende avhengig av saken og på hvilken del av det du trenger.

I tillegg vil du være i stand til å finne andre ideer til inspirasjon:

Kvaliteten og funksjonalitet: en salongbord for stue-transformator

Coffee Table-transformator - ideelt for liten stue, kan du spare verdifull plass lokaler salongbord for stue-transformator er svært godt egnet for små leiligheter, som er sårt mangler ledig plass. Hvis den planlagte storstilt feiring, kan et bord bli plassert i midten av rommet, så er det kompakt foldet og gjemme seg bak skapet eller sette til balkong. Variasjonen av former, størrelser og farger gjør at du kan velge det beste alternativet for alle henvendelser.

Salongbord for stuen: fordelene ved folding møbler

Salongbord i stua skal være. Denne regelen gjelder også for de fjerne sovjettiden. Årene går, og stilen i rommet er fortsatt basert på et standard sett med møbler. Kan endre utformingen av leiligheten, men ikke den tradisjonelle attributtene.

Det er en ideell og allsidig løsning for arrangementer. Et lite salongbord kan spille rollen som stativet. Under feiringen, til å virke som en høy grad av overflate for et måltid. Allsidigheten av de moderne egenskapene lar deg lage ekte kunstverk.

Universal tabellen har følgende fordeler:

 • multifunksjonalitet;
 • styrke;
 • pålitelighet;
 • bekvemmelighet;
 • Rimelig pris;
 • Plassbesparende;
 • Muligheten for å plassere i alle rom.

Sammenleggbare bord har et moderne utseende og passer lett inn i ethvert interiør stil

I stuen, tilstedeværelse av sammenleggbare møbler, veldig passende. Moderne leiligheter kan ikke skryte av imponerende dimensjoner. Spar plass i dette tilfellet er hjelp spesialdesignet møbler modeller.

Skjulte funksjoner transformator

Transformator-bord preget av tilstedeværelsen av skjulte funksjoner. Det ser ut som en standard overflate for et måltid, men det kan bli kastet.

De funksjonelle egenskaper inkluderer:

 • Ytterligere overflate;
 • Tilstedeværelsen av fliken til å ekspandere;
 • Innskutte deler.

Ekstra funksjonalitet kan signifikant øke størrelsen på bordet, uten store anstrengelser. Det kan således lett foldes og fjernes. Mange modeller kan reduseres til standard magasinstørrelse attributt. I det indre av ethvert rom vil det se riktig. Den minste plass lett sette en liten transformator.

Hva kan erstatte salongbord i rommet

Til dags dato, mange av egenskapene til møbler laget i henhold til ulike strukturelle trekk. De er basert kan ligge visse former og mekanismer for transformasjon. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot justeringen. Møbler bør ha en uttrekkbar del og de ekstra faner. Dette vil tillate å legge ut en tabell til store størrelser.

På grunn av den raske transformasjonen av en kompakt og elegant bord, kan den brukes til ulike formål: å lagre i de innebygde skuffer små ting som alltid bør være for hånden eller holde felles frokost for hele familien

Evnen til å forvandle - dette er den viktigste funksjonen i moderne design. Takket være hennes standard attributter kan byttes ut med de nyeste oppfinnelser.

Tabeller er laget av forskjellige materialer, inkludert:

Aromamateriale må være basert på destinasjonen egenskap av møblene. Rammeverket må være pålitelig, det vil tillate det å tåle eventuelle utfolder sykluser. Karakterisert ved høy styrke metallisk struktur. Ikke det beste alternativet for permanent bruk er tre og plast bord. Dette er en billig møbler attributt, noe som skyldes den lave kostnaden av minsteytelsen.

Hvordan velge en universell utforming

Plukke opp møbler design i rommet i kjelleren. romdimensjoner ikke saken, hvis et møbel er lett brytes ned og utvikler seg. Dette vil frigjøre mer plass. Transformatoren vil aldri se trivielt.

Velge design bør ta hensyn til følgende kriterier:

Elegant og luftig salongbord laget av glass ikke overbelaste plass og blir den ledende aksent alle interiør

Ovalt bord passe perfekt inn i interiøret i stuen. I normale tider kan det virke som et praktisk stativ for blomster. Dersom ferien er planlagt, møbler attributt lett nedbrutt. Dermed er det mulig å komme rundt bordet der gratis vil romme 6-8 personer.

Moderne hjem møbler kan konverteres ikke bare i overflaten for et måltid, men også en fullverdig arbeidsstasjon. Dette er ideelt for folk som jobber i forholdene i huset.

Convertible salongbord for stuen: hvordan å samle det

Vakre plater for en liten leilighet - dette er ikke en luksus. Hvis salgs attributt er ikke egnet for sin størrelse, kan du alltid finne et alternativ. Preferanse er gitt til individer med en universell funksjon av en transformator. Du kan plukke den opp i butikken, og å samle i et hjem.

Å arbeide er det nødvendig å klargjøre følgende:

 • Alle komponenter;
 • Unbrakonøkkel;
 • Set confirmee.

Folding tabell, kan du enkelt sette sammen hjemme, uten hjelp av veiviseren, pre-lese instruksjonene

Dersom bordet er hvite, er alle beskyttende filmelementer fjernes etter bruk. Sammenstillingen er utført i henhold til anvisningene. Som et resultat, bør utformingen få en mekanisme som vil fungere harmonisk. Trange bevegelser bør ikke være.

Hvis du er i den prosessen du støter på problemer, kan du kontakte butikken du kjøpte. Erfarne spesialister vil hjelpe deg å finne kilden til den ubehagelige lyden og håndtere design.

Regler for valg: salongbord for stue-transformator (video)

Møbler, som har funksjonen av transformasjon, opptar en ledende stilling. De er etterspurt på grunn av dens funksjoner og rimelig pris. Det er en ideell løsning for små leiligheter, hvor ett rom har to funksjoner.

Hvordan velge et konvertibelt salongbord til stuen?

Nytt på nettstedet

Den raske tempoet i dagens livsstil påvirker miljøet og det indre av lokalene. Eiere av moderne leiligheter ofte foretrekker å velge en funksjonell konvertible møbler som ikke rot plass. kompakt konvertibelt salongbord, valgt for stuen, Det sparer plass og til rett tid tabellen kan lett tas fra hverandre og passer selskapet opp til 10 personer etter ham.

I utgangspunktet sofabord som brukes i interiøret som lagringsplass for aviser, blader og bøker, som ble utskrevet og ble kjøpt. Tabeller med ekstra bokser var en viktig egenskap av hjemmet hjørner for lesing og klasserom.

Bord-transformatorer er mer funksjonelt, enkelt kan konverteres modell blir brukt som en spise, te bord og uttrekkbar hylle.

Convertible salongbord til stuen en komfortabel og funksjonell

Fordeler med kaffe tabeller, transformatorer

Å velge riktig table-transformator, må du bestemme hva det er og hvilke funksjoner som skal utføres. Navnet antyder at bordet er transformert - i bredde, lengde og høyde. Transformator-bord er produsert ved hjelp av spesielle glide og skyvemekanismer, komplementær struktur.

Salongbord konvertible til stuen har en rekke fordeler fremfor konvensjonelle fast bord.

 • tetthet. Alle modeller, Transformatorer bord sammen har en kompakt design, så organisk passer inn selv de minste levende. Enkelte modeller kan leveres ferdig montert til veggen og brukes som et stativ for blomster eller skap. B-stolpene bord har en tendens til å brette sidepartiene benkeplate.

Convertible salongbord for stuen skal brettes kompakt

 • funksjonalitet. Den samme modellen er brukt en gang, i hvert fall i to versjoner, som et salongbord og en full lunsj eller te. I tillegg, er nesten alle modellene av transformatorene utstyrt med bord, ekstra uttrekkbar hylle eller skuff. I noen tabeller det er to eller flere benkeplate, ytterligere glideklosser i form av et sjakkbrett eller bar tellere.

Svart - hvitt konvertibelt salongbord for stuen egnet for moderne interiør med høy -TEK

 • Den opprinnelige modellen. Moderne design, er Transformers så forskjellig kreativitet og originalitet i forhold til ikke-delbar stasjonære tabell som lar deg perfekt passe dem inn i ethvert interiør. I industrien tabeller produsenter bruker et tre, plast, metall, glass og forskjellige kombinasjoner av design.

Den opprinnelige kompakt salongbord for stuen kan brettes på interessante måter

 • økonomi. Hver modell av bordet kan bli transformert inn i flere varianter. Derfor er det ikke nødvendig å kjøpe kaffe på samme tid, et spisebord og en kommode, kan være begrenset til én modell. I noen tilfeller, kan tabellen funksjonaliteten utvides ytterligere ved hjelp av det som en original belysning element eller den opprinnelige kabinettet.
 • Enkel betjening. Mekanismer, Transformers bordene er svært enkel å bruke, bare noen få minutter kan du presse bena og ordne bordplaten. Alle elementer er lagt frem eller hevet, så det er ikke behov for ytterligere behandling i forsamlingen tabellen.

Enkel å betjene et salongbord - en transformator som en bærbar stand og samtidig et lagringssted

Standard tabell-transformator design består av følgende elementer:

Design-transformator bord kan utstyres med hjul for enkel

Mekanismen for transformasjon er:

 • synkronisert når delene føres fra hverandre synkront benkeplate;
 • usynkroniserte når lamellene beveges fra hverandre en etter en.

Eksisterende mekanismer bordet er forbundet ved hjelp av skruer, skruer og annen maskinvare.

Det er modeller av bord med synkront beveges fra hverandre elementer

Buffet - transformator fullstendig dekomponert eller modell er begrenset til bare en del, for eksempel, ekstra uttrekkbar benkeplate. Modeller er vanligvis plassert i områder av rekreasjon, spisekrok passende bord med tilbaketrekkbare ben og et sammenleggbare bord topp.

Salongbord - en transformator med en uttrekkbar topp, som stiger

Det bør bemerkes at tabellen-transformator - ikke en moderne oppfinnelse. De første prefabrikkerte modellene dukket opp i det gamle Egypt. Utformingen var en bordplate og to par av kryssende ben, festet i midten spiker. Dette motivet er brukt i kampanjer. Senere modell med vertikalt stigende benkeplate dukket opp i Europa. I mellom måltidene den ble fjernet på veggen, ble det kalt "fuglebur"

Salongbord - en transformator med to uttrekkbare topper og lagringsplass i hovedtabellen toppen

Tabell kaffe-transformator - en konstruksjon som kan være en sentral og nøytral gjenstand av levende. Før du kjøper en table-transformator må velge sin plassering i rommet og en funksjonell rolle i interiøret. I noen situasjoner er det bedre å ta hjelp av designere som vil bidra til å skape et unikt interiør.

Tabell med en spektakulær, uttrykksfulle design vil være hovedmotivet av stuen. Pidestall base, uvanlig podstole og ben, supplert spruter og lenestoler, er ikke bare et utmerket feriemål, men også en ekte designer levende element. En runde bord med en uttrekkbar benkeplate kan godt passe opp til 10 personer.

Glass salongbord - en transformator er perfekt kombinert med metallelementer

Opprinnelig i det indre av et glass bord vil se. Svart glass er mer synlig, gjennomsiktig, tvert imot, det gjør det mulig å nøytralisere objektet i det indre. Veldig imponerende på et glass bord vil se glass og vaser med blomster. Ved valg av et glassbord, bør man huske på at det er mindre praktisk enn plast eller tre. Hardhendt behandling, kan benken skrape, skalle av eller til og med brekke. Selv utilsiktet falt med et glass eller krus kan isporit benkeplate. På et bord laget av svart glass er mer synlig støv og fingeravtrykk i hendene på hans mest må tørke og poler om nødvendig.

Salongbord - en transformator av mørkt glass nonspottable

Hvis rommet er inndelt i flere soner, vil en god løsning være en tabell-transformator type tredukker. Flere gjenstander vil passe inn i interiøret, å forene alle oppholdsrom, mens de kan bli kompakt foldet og satt bort. I overensstemmelse med størrelsen av tabellen, kan det brukes både til lunsj, og for å få plass til en bærbar datamaskin eller en tablett. En slik modell kan møte behovene til alle som var tilstede på samme tid. Lagt tabeller tendens til hverandre. Formen av tabellen kan varieres - fra klassisk overlesset, til en enkel rektangulær.

Kaffe stolik- transformator - matryoshka vel som kan foldes ut fra et minste til store

Det er en utbrettbar runde matershki stolik- transformator typen, foldet opptar meget lite plass

For små Lav-nøkkel salonger egnede lysbord transformatorer skinnelige, gjennomsiktig eller matt glass, tre eller plast, naturlige eller pastellfarger. Det ideelle ville være en kompakt bord, med et minimum av dekorere elementer. Lite bord av lyst tre er ikke bare praktisk, men også praktisk. På en slik modell vil ikke være synlig støv, små riper og chips.

Otto kan foldes under salongbord for små stuer

Den romslige stuen med fordel vil se tabeller med flere bordplater i ulike lengde ben originale og ytterligere glideelementer - hyller, skuffer. Kombinasjonen av plast eller tre med hvitt metall legger stylishness.

Kaffe stolik- transformator med skuffer meget funksjonell og stabil

Salongbord - en transformator med flere uttrekkbar topper - er et godt alternativ til å møte personlig plass

For stuen rekreasjonsområder passer godt lavt bord med uttrekkbare hyller. Plassering av tabellene i nærheten sofaene, ottomaner eliminere ytterligere kjøp av te tabeller og tabeller for frokost. Velge bord utstyrt med ekstra uttrekkbar hyller for lagring album, bøker, CDer utfylle lærerikt og underholdende fritid.

Salongbord - en transformator med stigende benkeplate kan bli forvandlet til en spisestue

Moderne interiør mote har gått fra standard, tradisjonelle former til den originale og uvanlige design. Designere eksperimenterer ikke bare med form, farge tabellen, men også med sin funksjonalitet. Tabeller kan bli forvandlet til sjakk boards, biljardbord, barer.

Et interessant alternativ for utsmykningen av stuen - et salongbord - sjakkbrett, der spillefeltet er bare knipser når du ønsker å spille et spill

Praktisk durnalny tabell - en transformator i form av stenger

Avanserte plast prosessering teknologi gjør det mulig å lage tabeller av enhver form med originale modeller benkeplater, ben, podstolya. Den bruker multi-level så populær.

Blant de nyeste trendene i produksjon av tabeller skilles modell med inkludering av mineraler. Du kan finne gjenstander dekorert med malakitt, marmor, Charoite, granitt. Bruken av materialer med karakteristiske taggete kanter og kan skape et unikt preget tekstur av det opprinnelige mønster. I tillegg er naturstein en av de mest miljøvennlige og praktiske materialer. Bordplate laget av naturlig stein er motstandsdyktig mot slag og støt.

Marmor salongbord - en transformator vil vektlegge status for eieren

Stue - stedet hvor gjestene danne seg en oppfatning av leiligheten eller huset, i stua sammen alle medlemmer av familien, gjestene på banketten middag. Derfor hvert design element, inkludert bordet, må velges, tar hensyn til hele konseptet stil.

 • opprinnelige funksjon futuristisk levende stil vil lagdelt struktur der råder skarpe Sagtannundertrykking baser og topper;
 • En naturlig supplement til den klassiske stilen vil være et salongbord med en overflate dekorert med naturstein på forfalskede eller utskårne ben;
 • Interiøret i orientalsk stil vil utfylle table-transformator uten ben og podstolya. Bunnen av denne seksjon kan være laget av bambus, tre, glass eller plast med et minimum av dekorere elementer.
 • element av industriell stil i utformingen av stuen vil være en tabell-transformator med elementer av stål eller annet skinnende hvit eller børstet metall.

Salongbord - i en moderne stil transformator kombinerer enkelhet og stil

Spisebord salongbord - en transformator egnet for leiligheter - studioer

Salongbord for stue-transformator Det vil være de mest originale og praktiske detaljer i interiøret, ideell for både luksusleiligheter og små funksjonelle, små stuer. Riktig valgte tabellen dekorere interiøret og gi ekstra funksjonalitet til en levende plass.

1

Leave a Reply

44 − 34 =