Kaffebord bilder

Sofabord i interiøret - 100 eksempler

Stuen er umulig å forestille seg uten sofaen eller TV. Men dere ser, er så liten og hendig element i interiøret, som en salongbord, legge hverdagen enda mer komfort og bekvemmelighet.

Han er i stand til å dekorere ethvert rom. På stuebordet, kan du sette din favoritt avis eller magasin. Det kan tjene som et godt alternativ til kjøkkenbordet, hvis du ønsker å drikke kaffe eller te. Komfortabelt slapper av på sofaen med en avis eller et blad i hånden, kan du både drikke din favoritt drikke. I denne forbindelse, et salongbord - en uunnværlig møbel.

Sofabord - et fint tillegg

Dens fordeler inkluderer brukervennlighet, allsidighet, portabilitet og liten størrelse, som ikke roter opp rommet. ofte, kaffebord produsenter utstyre små hjul. Dette er gjort for bekvemmeligheten av transport tabellen. Dermed kan tabellen ha en fast plass, og om nødvendig, kan du flytter den til ønsket plassering enkelt.

Sofabord brukes ikke bare i boligområder. De er veldig populære i mange mottak kontorer, skjønnhetssalonger, så vel som i andre venterom for komfort av besøkende. Det er veldig praktisk - og tar liten plass, og klarer med alle nødvendige funksjoner. På disse tabellene vanligvis er brosjyrer, magasiner, aviser, og de er veldig praktisk å servere kaffe eller te til gjester og besøkende. Selvfølgelig, utformingen av disse tabellene er noe forskjellig fra de som brukes i boliger og leiligheter.

Men til stuebordet servert en annen original møbel, er det svært viktig at det passer i den generelle stilen i rommet, legger en skjønnhet og raffinement. For dette formål, produsentene av møbler brukt i fremstillingen av forskjellige bord tilbehør og andre funksjonelle - estetisk elementer. Dette kan være krom, og diverse kant for å maskere et endeparti benkeplaten laget av laminert sponplate.

1

Før du kjøper et salongbord for rommet ditt, god Tenk, til hvilket formål er det du trenger. Kanskje du har tenkt å sette det alle slags små ting som er nødvendig. For eksempel, en bok, fjernkontroller og andre nødvendige duppeditter. Eller kanskje du planlegger å bruke det bare av estetiske grunner. La oss si at du putter på den en vase med blomster eller en potteplante, og kanskje har tenkt å plassere det noen figurer eller suvenirer.

Du vil kanskje bruke som et salongbord og et sted å lagre kosmetikk. Det kan tjene som et serveringsfat tabell, når det er nødvendig. Selvfølgelig kan en slik liten del av interiøret også brukes som nattbord på soverommet. I hvert av disse alternativene, må du stuebordet forskjellig utseende og funksjonelle egenskaper.

Salongbord til smak

Nå la oss snakke om hvilke materialer som det er mulig å utføre salongbord, og de kan være svært forskjellige. Kan kjøpe det ferdige produktet i butikken, eller kan pålegge gjennomføring av den eksklusive modellen av ideen din. Det hele avhenger av budsjettet. Den billigste anses i henhold til et salongbord laget av laminert sponplater. Slikt ser veldig fin og stilig. Etterligning av trevirke i stand til å passe inn i en hvilken som helst indre. Det ser bra ut i rommet, high-tech-stil bord laget av glass. Det vil skape en slags vektløs design. Men der det er små barn eller kjæledyr, dette møbel bør ikke settes. Selvfølgelig blir glass for fremstilling av et slikt bord underkastes en spesiell behandling, ved hvilken det er ganske vanskelig å bryte eller riper.

De dyreste alternativene sofabord laget av dyre treslag eller stor-behandlede metall. Vel, det kan ha råd til ikke for alle.

Svært populære kaffebord i den såkalte Tysk stil. De utmerker seg ved sin funksjonalitet og flott utseende. Ofte blir de utstyrt med spesielle hyller og skuffer. Ofte folk kjøper kaffe tabeller, som under visse manipulasjoner over dem, forvandlet til en standard spisebord. Dette er en veldig praktisk og praktisk.

Det er bord, som på den tiden satt i et museum. De er utført i samme stil som "etniske". For sin produksjon naturstein og ben er ofte laget av smidde deler. Selvfølgelig vil en slik tabell passer ikke til ethvert interiør. Ja, og at du flytter det er usannsynlig, fordi det er veldig tung.

kaffe~~POS=TRUNC bord~~POS=HEADCOMP De varierer i høyde. Det avhenger av de formål for hvilke en spesiell tabell som skal brukes. Tross alt, er disse møblene ofte brukt for arbeid, for eksempel, de plasserer den bærbare. I dette tilfellet bør bena på bordet økes.

Vi er sikre på at i hvert hus stuebordet finne sin skjebne.

Salongbord: foto-oversikt over de mest moderne design

Salongbord til høyre er den mest universelle og nødvendig element i interiøret. Uten den ikke gjør noen gjesterommet.

Ofte disse tabellene er funnet i soverom, hvor det er brukt i stedet for nattbord. En moderne salongbord sett, selv på balkongen, hvor han spiller rollen som en databord, med mindre selvfølgelig balkongen isolert.

Med en slik enkel møbel, kan ethvert rom gi trøst.

I denne artikkelen vil vi diskutere om hva som er sofabord er laget og hva som vil også være en salongbord bilde av hver type.

Kanskje dette er den mest vanlige varianten, ser helt organisk til ethvert interiør, med unntak av high-tech.

Trenger bare å velge riktig nyanse og harmonisk med resten utseende møbler installert i lokalene.

Det er tilrådelig, om utformingen av salongbordet er laget i samme stil som resten av møblene.

Hvis du ønsker å ordne rommet i en mer moderne stil, vil du trenger er et glass salongbord.

Denne designen ser luftig og vektløs, hovedsakelig på grunn av åpenhet av materialet.

Men dette betyr ikke nødvendigvis at de bordben er laget av glass, kan være svært forskjellig materiale, det avhenger utelukkende på fantasien.

Materialet er ikke den enkleste å håndtere, så det er ikke overraskende at slike tabeller er den dyreste.

I tillegg veier de mye, så å flytte dem er ikke så lett. Men de er veldig sterk og er ikke redd for mekaniske skader.

Salongbord i interiøret: style utvalg

Før start reparasjon, lese innrednings kataloger, og hvis det er et salongbord, kan da i forskjellige stilarter være klart at en slik enkelt objekt kan variere ikke bare i materialet, men også i utforming, formål og dekorative elementer.

For klassisk stil er best egnet vanligste lite bord, glass eller tre, det kalles kaffe.

Hvis du velger det første alternativet, kan du dekorere beina, eller finne et alternativ med en uvanlig design.

Det viktigste er at de kom til de andre fagene etterbehandling. Hvis du har valgt et tre - så se på tonen i tre, ville se latterlig hvis tabellen vil skille seg ut fra resten av møblene.

 • Et viktig trekk ved denne stilen er milde, sengetøy møbler farger, samt naturlig, men er ofte brukt til kunstig alderen ting.

  For eksempel, for det meste stuen er bedre å velge en massiv kunstig alderen salongbord, og et lite rom bedre egnet modell med flere nivåer.

  De fleste rommene etnisk stil (ja, country, etnisk, også) overrasket mennesker med uvanlige ideer, men denne ukonvensjonelle bruk av selv de mest kjente ting.

  For eksempel kan det være som bambus møbler og håndlaget mosaikk av elve skjell.

  Derfor bør salongbordet i stil med landet gjøres i en uvanlig stil, for eksempel, ut av den grove tre, eller bare fra rå logger.

 • Kanskje er dette den stilen der fantasien av designeren er der svir. Derfor kan materialet være seksjonen selv de mest trivielle, for eksempel - en stein eller PVC (plast).

  Her kan hele trick i enkelhet av linjer og former. En minstemål av kreativitet og du vil ha en tabell, som er garantert å være iøynefallende til dine gjester.

  Den sentrale oppgaven av stilen - endring av de vanlige tingene til noe ekstraordinært.

  Derfor, for å disse "moderne kunst" hjelpe forvandle en vanlig banal salongbord i en sentral del av interiøret i rommet.

  Så ikke bli overrasket over å se deg noe.

 • Vi bruker stuebordet til sitt formål

  Ikke glem om den direkte utnevnelsen av bordet, fordi i navnet allerede tilsier at det er nødvendig for oppbevaring av bøker, tidsskrifter og andre husholdnings bagateller (ladere, fjernkontroller, telefoner og så videre.).

  Det er derfor ikke overraskende at mange moderne modellene er utstyrt med skap og skuffer.

  Dessuten er de ikke alltid satt i tabellen, de er så synlig, og skjult, som bare kjenner eieren.

  Sofabord i stuen interiør: elegant ideer for å dekorere hallen + 55 foto eksempler

  Salongbord - objektet for interiør stue valgfritt, men hvis du installerer det, vil det ikke være overflødig. Og i noen tilfeller, tvert imot vil det være i sentrum av oppmerksomheten. En slik liten ting kan gjøre et rom koselig og behagelig. Ved å velge et salongbord bør nærmet ansvarlig og forsiktig, på grunnlag av den stilistiske retning av rommet.

  Den opprinnelige salongbord med rom for oppbevaring av små ting

  Velge et salongbord i stua

  Velge stue salongbord i første omgang blir frastøtt til det indre av hvilken funksjon vil utføre denne møbel. Også det er å bestemme sted av sin beliggenhet.

  Kaffe konvertible tabell for stua runde formen

  Oftest kan salongbord finnes i stuen. Dette møbel kan bli sentrum av den totale sammensetningen eller den siste finishen på interiøret.

  Salongbord laget av heltre i det indre av moderne stue

  Til dags dato er de mest populære modellene anses sofabord fra den italienske produsenten. De har følgende individuelle forskjeller:

  • buede ben;
  • tabletop dekorert med originale utskjæringer.

  Men det er verdt å huske at disse sofabord er en ekte kunstverk og anses å være luksus elementer, slik at de ikke er egnet for ethvert interiør.

  De to-etasjes salongbord dekorert med nyttårs tilbehør

  Varianter av sofabord i stua

  Salongbord - en funksjonell og allsidig stykke, som eksisterer i nesten alle interiør. Dette møbel å klassifisere følgende egenskaper:

  • form;
  • for fremstilling av skrotten materiale;
  • høyde;
  • benk ​​materiale fremstillingen;
  • typen av steg bevegelse rundt i rommet;
  • tilstedeværelsen av foldemekanismen i møbelet.

  Praktisk og allsidig-transformator for sal

  Når det gjelder form, kan kaffe tabeller for stuen være følgende former:

  • kvadrat;
  • oval;
  • rektangel;
  • polygon;
  • vilkårlige og uvanlige former benkeplater.

  Folding salongbord i den opprinnelige bena

  Standard salongbord høyde er 50 cm. Men blant de moderne modeller funnet møbler som kan være over eller under gjennomsnittet.

  Salongbord med topp laget av glass og bunnen av treet

  For fremstilling av rammen ved bruk av et bredt spekter av materialer. Blant dem finner du:

  • tre i form av opphengning eller stump;
  • metall, vanligvis dekorere smidd mønstre og ornamenter;
  • glass;
  • plast.

  Salongbord oval med et akvarium inne

  Ved fremstilling av benke følgende, kan være involvert:

  • laminert sponplate;
  • naturlig tre;
  • vintreet eller på annen måte er det som kalles en "nettverk";
  • benkeplate kan flak klut eller naturlig lær;
  • herdet glass (gjennomsiktig, ugjennomsiktig, farget, belagt med);
  • finér;
  • plast;
  • metall;
  • speil;
  • mosaikk;
  • stein.

  Salongbord i en glassboks fylt med skjell

  Avhengig av hvordan du beveger deg, kan moderne sofabord være mobile, som har hjul. Alle andre modeller anses å være i ro. Også lignende møbel kan være som den mest konvensjonelle design. Og det er modeller som er Transformator-bord.

  De opprinnelige volum salongbord av tre kvadrater

  Sofabord laget av tre i interiøret stuen

  Tre salongbord - er en allsidig møbler som kan passe nesten alle interiør. Når du velger nok å korrekt identifisere riktig nyanse som passer perfekt komme sammen med de andre møbler i rommet. Vær oppmerksom på etterbehandling. Hun skulle gjenta den generelle stilen i rommet.

  Salongbord av frostet glass med en buet benkeplate

  Blant fordelene med kaffe bord laget av tre, kan du fremheve følgende:

  • Et bredt utvalg av tre for enhver smak og lommebok, kan det være myke, harde og super-harde varianter;
  • et stort utvalg av farger og teksturer;
  • lett håndtering;
  • tree - en miljøvennlig naturlig materiale;
  • Det vil være et flott tillegg til ethvert rom.

  Moderne salongbord i hvitt

  Til tross for alle sine fordeler, er det noen negative siden av tremøbler:

  • Jo bedre du velger treverk variasjon, jo større vokser kostnaden for produktet;
  • på treet lett sette merker på den mekaniske deformasjon: sprekke, splitting fra å få store mengder av fuktighet og riper.

  Salongbord laget av glass og metall for sal

  Salongbord metall stue interiør

  Et slikt materiale som et metallkompleks i behandlingen. Det er på grunn av dette, er disse metallkaffebord anses å være dyrt. Dette møbel er tung, noe som påvirker deres bevegelse. Men på tross av dette metallet sofabord anses å være sterk og samtidig de ikke forbli spor av skade.

  Salongbord laget av tre på hjul

  Blant fordelene med kaffebord laget av metall kan identifiseres:

  • original design, spesielt det kan sees i smidde produkter;
  • de kan dekorere sine egne hender, så kreative hjerte ønsker;
  • høy levetid.

  Den opprinnelige tabellen for stuen runde formen

  Det har metall møbler og ulemper:

  • priset;
  • mye vekt;
  • høy kompleksitet av produksjon, vil ikke hver artist påta seg slikt arbeid.

  Et glass salongbord på treben

  Et glass salongbord i stua

  Stadig i moderne og høyteknologiske interiør fant møbler laget av glass. På grunn av sin åpenhet, de ser og luften vektløst. Som for rammen, kan den være laget av de uvanlige materialer som gir en original kombinasjon med glass:

  • hjort gevir;
  • gamle treet ulempe;
  • koraller og andre uvanlige materialer.

  Lav glass salongbord med metall ben

  Av fordelene med glass møbler kan erklæres som følger:

  • Glass visuelt utvider plass i rommet, er dette på grunn av gjennomsiktigheten av materialet;
  • for fremstilling av bæreren er det et stort utvalg av materialer som vil markere bordet og det indre av rommet;
  • Sikker drift viktigst velge herdet glass, mens før du kjøper spørre produsenten hva den maksimale belastning;
  • letthet og enkel omsorg;
  • glass kan alltid være tonet i en farge du liker.

  Hvordan velge et salongbord under en viss livsstil

  For å begynne, ta en titt noen eksempler på interiørdesign stue, hvor det er et salongbord. Se, de kan være av forskjellige former, laget av ulike materialer og har dekorative elementer.

  Når du velger din perfekte salongbord for stuen, bestemmer hvilke funksjoner den har å utføre og hvilken modell som passer din stil.

  Salongbord av den opprinnelige formen for oppbevaring av blader og aviser

  Classic innvendig plass

  For stuen, som er laget i en klassisk stil egnet salongbord liten størrelse. Best av alt, hvis det er laget av heltre.

  Lavt salongbord i hvitt interiør lys stue

  Hvis møblere stuen er det en rik og levende elementer, på grunnlag bør være de samme elementene for dekorasjon. Velg riktig tone tre. Alle møblene i stuen bør se ut som et enkelt sett.

  Transparent salongbord laget av plast i interiøret i stua bohem stil

  Provençalsk stil har sitt særpreg - en pastellfarger, som er til stede på møbler og etterbehandling materialer. Den perfekte salongbord til stuen i stil med Provence skal se slik ut:

  • umalt naturlig tre;
  • skåret og formet ben;
  • kunstig elding.

  I stuen stor størrelse som passer en massiv salongbord. Men for en liten plass passe kompakt køye modell.

  Interiør stue i landlig stil

  Som du allerede vet, tilhører landet til de etniske områdene. Innredning stue, kan du bruke følgende sofabord:

  • bambus;
  • en mosaikk laget av skjell;
  • grov mannered tre;
  • logger.

  Runde salongbord i klassisk stue interiør

  Stue interiør i moderne stil

  I disse områdene er det ingen ende på design fantasi og kreative ideer. Det er hensiktsmessig å se ut som et salongbord laget av materialer som:

  • stein;
  • glass;
  • tømmer;
  • plast;
  • metall.

  Salongbord med glassplate og ramme av MDF

  Salongbord som har å dekorere stuen i en moderne stil er det nødvendig å overholde lakoniske former og linjer i møblene.

  Salongbord kan være dekorert med en vase med blomster, lysestaker og dekorativ stein

  Stue interiør i pop-art stil

  Hovedoppgaven retning av pop art - endring av de mest vanlige ting i fagene science fiction. Her må du velge de mest originale og uvanlige modeller av kaffebord.

  I det indre av stuen kan settes til flere sofabord

  Interiøret i stua i loft

  Det er hensiktsmessig å se ut som et salongbord fra grov ubehandlet tre og metall. Møbler bør være en brutal og alltid originale.

  Bilde salongbord i stua

  Kjøpe en original salongbord, husk at din smak er sikker på å sette pris på. Det er en glede å drikke en kopp te eller kaffe mens du sitter på den vakre møbler. Ikke vær redd for å eksperimentere med ulike materialer og kombinasjoner av disse.

  Liker du dette? Del på sosiale nettverk!

  gitt noen kommentar avbryte svar

  Kopiering av materiale er kun tillatt med kilde

  1
 • Leave a Reply

  11 − = 5