Kaffebord med glasstopp

Kaffebord med glasstopp

Glass salongbord: lyshet og originalitet i interiøret

Glass møbler inkludert i listen av mote trender i interiørdesign i 2015. Dette materialet har tjent kjærligheten til designer på grunn av sin letthet, lakonisk og diskré. Utvalget av verdens mest kjente merkevarer, avansert produksjon møbler, kan du finne glassbord, stoler, skap og til og med skap. Imidlertid bør spesiell oppmerksomhet gis et glass salongbord som passer godt inn i ethvert interiør områder, noe som gjør utformingen av rommet en stilig og funksjonell.

"Dream House" tilbyr å vurdere de mest interessante modellene av kaffebord laget av glass, deres design funksjoner, samt metoder for å bruke disse møbler i interiøret.

Glass salongbord

Design og glass salongbord utforming

Sofabord er kategorisert som dekorative og funksjonelle møbler. Som du kan se av tittelen, er det viktigste formålet med disse elementene til å lagre media og små ting. Benkeplater Tradisjonelle kaffebord ofte gjort i form av en sirkel eller rektangel. Ofte bord design er supplert med statiske eller uttrekkbare hyller, som gjør produktet mer funksjonell og komfortabel. Interessant er det møbel som vi pleide å kalle "coffee table" i Europa kalt "kaffe".

Glass salongbord bilder

Den opprinnelige salongbord laget av glass i stuen

1

Salongbord glass og tre

Et par tiår siden, kunne ingen engang tenke at kaffe tabeller er laget av glass, fordi dette materialet ble ansett upraktisk, prekær og med farlig. Vanlig glass egentlig er en utrolig skjør materiale som er lett deformert på grunn av mekanisk påvirkning. Men utviklingen av moderne produksjon gjør det mulig å produsere en spesiell type glass, er styrken som ikke er dårligere enn metall styrke. Den er omtrent herdet glass i produksjonsprosessen som bruker en spesiell behandlingsteknikk som gjør at dette materialet er meget holdbart og trygt. Skade herdet glass kan kanskje som hadde falt fra en stor høyde en tung gjenstand. Men selv delt opp i mange små fragmenter, herdet glass vil ikke skade deg, fordi tilstedeværelsen av spesielle legeringer, blir kantene er helt glatt og ikke-akutt.

Kaffebord med glasstopp

Ovalt salongbord laget av tre og glass

Salongbord i stuen med glass topp

En annen unik egenskap av herdet glass er vist i sin god fleksibilitet til å gjennomføre noen design ideer. På grunn av den overholdelse av materialet, kan formen på moderne salongbord utføres i forskjellige former. For eksempel, er et glass salongbord ofte en flerlagsstruktur, et produkt med jevne linjer, en gjenstand med irregulær geometrisk form, etc.

Tre-nivå glass salongbord bilde

Fullt glass bord bilde

Glass salongbord opprinnelige form

Et glass salongbord på hjul

Stuebordet er interessant ikke bare for sin dekorative verdi, men også svært funksjonelle. Til tross for den relativt lille størrelsen på faget kan løse mange presserende problemer:

 • For det første er det uunnværlig for å imøtekomme små gjenstander og interiør;
 • For det andre, takket være innebygde hyller, i salongbordet er praktisk å lagre de tingene som alltid bør være for hånden - bøker, oppslagsverk, fjernkontroller av husholdningsapparater, osv.;
 • For det tredje, sofabord gir oss en utmerket mulighet til å organisere et teselskap eller lunsj i alle rom i huset.

I tillegg er moderne salongbord ben ofte utstyrt med hjul, slik at du raskt og enkelt flytte dette objektet fra ett rom til et annet.

Kaffe bord laget av et bilde av glass

Tabell-akvarium av glass bilde

Et glass salongbord i det indre

Et lite glass salongbord

Interiøret muligheter glass salongbord

Ideen om å lage møbler laget av herdet glass har oppstått på grunn av spredning av moten i interiøret i stil med minimalisme, som krever maksimal romslighet og frihet. Møbler av glass, i særdeleshet, og et salongbord, helt overveldet plassen. På grunn av åpenhet av materialet virker det som glassprodukter ikke har klare konturer, noe som gjør dem ser veldig lett og vektløs.

Bilde glass salongbord på hjul

Glass salongbord bilder

Glass bord bilde

Glass salongbord kan bli en harmonisk del av nesten ethvert interiør stil. Siden glass er helt kompatibel med alle materialer og farger, er det ikke nødvendig å velge dette produktet til andre møbler. Men hvis du ønsker å bli en del av tabellen møbelsett, se etter produkter laget av flere materialer. For eksempel kan et salongbord bordplaten være laget av glass, og dens sidevegger eller ben av tre, sponplater eller metall. I tillegg er herdet glassoverflaten ofte dekorert med ulike sprøyting og belegg som gjør produktdesign mer levende og uttrykksfulle.

Runde glass salongbord i interiøret

Moderne salongbord med glass

Salongbord med glass runde bord

Kaffebord med glasstopp Bilde

Tabell glass ser veldig stilig og original, så det kan godt brukes som hoved interiør aksent, spesielt når det gjelder produkter av ikke-standard former. Semi-sirkulære, avrundet, buede og jevne tabeller passe perfekt inn i de mest sofistikerte og krevende interiør, designet av reglene for Bionics stil, minimalisme, hi-tech, techno, etc.

Bilde salongbord laget av glass

Vakre kaffebord med glass

Bord med en fot-ball, og glass

Runde glass salongbord

Omsorg for et salongbord laget av glass

Det kan virke som omsorg for et glass salongbord er svært tidkrevende og vanskelig. Faktisk det praktisk talt ikke avviker fra pleie produkter laget av noe annet materiale. Alt du trenger er å kjøpe spesielle rengjøringsmidler for møbler som muliggjør enkel, sikker, og rengjør glassoverflaten effektivt. I tillegg er det tørke og rengjøring av glasset, ikke bruk svamper med metall eller tetthet trefiber, så de kan forlate mikro riper på overflaten.

Sofabord med tre ben og glass tabletop

Kaffebord med metall ben og glass tabletop

Glass salongbord vil fylle den innvendige plassen lett og eksklusivitet. Men for produktet så lenge som mulig glede deg med sin skjønnhet og funksjonalitet, i prosessen med å velge å betale nær oppmerksomhet til styrken og tykkelsen på glasset.

Glass salongbord: 85 allsidige design muligheter for alle interiør

Geometriske bordet i form av en uregelmessig avkortet oktaeder er en perfekt aksent i stua

Å gi rommet et originalt utseende, legge til "smaken", eierne av leiligheter og hus bli et glass salongbord - elegant innredet stue. Tabeller av glass - det er alltid hyggelig, det var på denne møbel betale oppmerksomhet i første omgang. Han vil passe inn i ethvert interiør, vil utforme en stilig og funksjonell.

Tre og glass i "Canyon" åndsverk

Grov ubehandlet tre og glass bord

Perfekt polert blanke overflaten og solid base

Florarium under benkeplaten

Ganske enkelt og samtidig en uvanlig glass bord i den industrielle interiør

Forfatter iriserende krystaller tabellen glitrende

Fordeler med glass kaffe tabeller

Glass salongbord - en meget funksjonell ting:

 • Sikkerhet - ikke vær redd for ordet "glass" bør være veldig, veldig vanskelig å bryte opp en spesiell herdet glass. Selv krasjet et glass bryter inn skår med sikkerhet kanter;
 • Holdbarhet - glass er mye mer stabil enn tre (sponplater, trefiberplater), til mekaniske påvirkninger (riper), fuktighet og temperaturendringer;
 • Glass salongbord ganske lett å ta vare på;
 • Allsidighet - glass salongbord kan brukes som et stativ for mini-bar, som serverer eller bedstand;
 • På overflaten av bordet kan brukes til absolutt et bilde, for eksempel, sjakkbrett, eller golf i det lange og korte backgammon;
 • Glass bord ikke rot i rommet, det er mer holdbart enn tre og plast, krever nøye vedlikehold;
 • Som et supplement til overflaten av bordet kan brukes på et spesielt beskyttende belegg som vil beskytte den mot mekanisk skade.

Glass salongbord passer godt med alle moderne design

Loft-stil kan du velge hvilken som helst utformingen av denne aksent emnet

Skapende arbeid med tittelen «Up!» Er laget av glass og metall med "luft" baller som støtter tabletop

Bøyde glassbord med en hylle i minimalis indre

interiør høydepunkt detaljer, supplere det, de gir det dybde, fullstendighet og originale nyanser. glass sofabord - en av de elementene som på grunn av sin sjarm og estetikk, kombinert med praktiske perfekt supplement til rekreasjonsområde.

laget av glass, gjennomsiktig, synes de å oppløse i rommet uten å fylle opp det indre (slik det vanligvis gjøres møbler), La det fullt tilgjengelig for gjennomgang. Glassoverflaten, noe som reflekterer lett, Det gjør det omkringliggende rommet lyst og luftig.

Glass toppen kan du beundre vakre bord med en base laget av sammenvevde grener av tykke trær

Bord med glass toppen - en vellykket kombinasjon av flere funksjoner, estetisk utseende og unike raffinement. Denne originale møbel aldri lei.

En annen versjon av glass salongbord med hyller lar deg se hva som er under vasken. Det bidrar til å opprettholde perfekt orden i stua

En liten runde bord med glass topp og massiv basis

Glass bord med hyller laget av kunstig stein

Alle ting, blant annet glassbord, har sine egne små ulemper:

 • Glass må stadig renses fordi fingrene, skitt, støv som er igjen på overflaten av trasene eller våte flekker. Med en klut og spesielle midler for rengjøring av glassflater lett benkeplate gi perfekt utseende.
 • På glassoverflaten ikke kan plasseres og flytte tunge gjenstander, ellers er det en risiko forårsake avskalling eller skrape.

Sett med elegante tabeller av farget glass med runde topper

Glass salongbord med ben i form av en kube - enkelt og friskt utseende

Tabell med en liten geometrisk base av aluminium i studio med innredningen luftfart styling

En lav salongbord laget av plexiglass med en trekantet tre base

Salongbord stort glass topp og uvanlige føtter felling treet

Glasstopp og ramme laget av vinstokker: et sett med kurvmøbler for stue og veranda

Uvanlig eksempel åpent på fremvisnings inventar og forbindelser som er egnet for industriell stil

Vakker kaffe glass bord på smijern ben

Overflaten av bordet - herdet glass med tykkelse over 8 mm. Dette materialet er trygt for bruk i et hjemmemiljø, er det nesten usårbar, dvs. aldri bryte opp i små biter. Tabeller med rund, firkantet, oval, mangekantet, rektangulær og symmetrisk form - vil imponere de mest krevende kunde. Benene er vanligvis laget av stein, tre eller metall. Bordplaten er montert på fire, tre føtter eller dekorative design og støtter. For kjøpere med utsøkt smak, designere tilbyr en modell innbilskhet - Aquarium, bøying glass, holder seg til statuen, etc. Dersom bordet er i den jugendstil benene ofte fraværende, plast eller metall del design er hjulene.

Salongbord med tykt glass tabletop og ben stabile

For elskere av Art Deco er også alltid finne en passende kopi av accentual

Den tradisjonelle formen og messing ben

Epoksyharpiks og tre

Minimalistisk design salongbord laget av glass med en base-bokser, fylt med halm

For å gjøre dette møbel er hovedvekten i interiøret, og velg det fra resten av situasjonen, kan du velge et bord med en farge eller gravert toppen. Produsenter har ikke holder seg til standard størrelse - 40-50 cm For utformingen i orientalsk stil perfekt løsning -. Det viser seg kaffen i spisesalen, velger de som er veldig glad i å motta gjester er et lavt bord høyde på 15 cm bord transformator, som i løpet av noen minutter .. Et interessant tillegg til dette møbel er lys, som interiøret i rommet blir magi. Dette alternativet kan enten innebygd, og individuell oppfatning av møbeldesigner.

Stilig salongbord laget av glass

Cote d'glass bord med uvanlige former - en lys farge aksent i stua

Art Nouveau i bue-formet glass salongbord

Glass salongbord kan lett bli sentrum av sammensetningen i stua

Glass salongbord: Tips for å velge

Globale produsenter tilbyr et bredt spekter av glass kaffe tabeller for enhver smak og lommebok. Når det er mye å velge mellom, er det svært vanskelig å holde på noe konkret.

Geometrien og form som ligner krystallflater

Hva bør jeg se etter når du kjøper et bord laget av glass?

 • Vurdere din økonomiske muligheter. Tabell kinesiske produsenter vil være mye billigere elegant italiensk. Rimelig er et produkt av innenlandsk produksjon. Den dyreste er eksklusive gjenstander som er laget for å bestille designer. Før du kjøper et glass bord, bestemmer hvilken verdi det vil ha - for bruk i hjemmet eller til å dekorere rommet.
 • Vurdere stilen av rommet. Tabeller i form av gresk eller ikke-standard former geometriske figurer vil passe inn i utformingen løsning av etnisk stil. Den perfekte kombinasjonen av alle elementene i enhver stil vil være et glass bord i den klassiske versjonen med fire bein.
 • For små og trange rom velge et rundt bord. Dens strømlinjeformet er trygg, selv i trange kvartalene. Familier med små barn, et bord - perfekt, ikke barnet ditt ikke får vondt på hjørnene. For store romslige stuer, klasserom, bibliotek relevante tabellen kvadratiske eller rektangulære form.
 • Tenk om utnevnelsen av kjøpet. Hva vil være på bordet? Vil du flytte den? Er det behov i hyllene? Nesten alle produsenter tilbyr rimelige modellen av massiv glass bord med 2-3 hyller. Når du shopper for innredningen, er det viktig kombinasjonen med utformingen av rommet.

Glass salongbord med en base laget av greiner

Salongbord med topp laget av tykt glass vil passe inn i det indre av loft

Folding modell med et tilbaketrekkbart glass sokkel

De som ønsker å kjøpe den elegante bordet for hjemmebruk, og ikke bruke en stor sum, vurderer forslag fra asiatiske produsenter. Denne rimelige produkter er pålitelige nok, og som forklarer etterspørselen etter dem. Standard design - den eneste ulempen. For fans av den originale - European produsenter. Deres produkter er verdt flere ganger mer, men du får den opprinnelige og presentabel møbler. Lettvint og praktisk er en tabell med hyller, for de som kommer til å lagre en rekke ting. Dette elegant på samme tid robust og praktisk løsning. Den mest praktiske benkeplate område - opp til 1,5 m 2.

SLR-modellen, for de som elsker Hollywood Empire

For de som setter portabilitet og praktiske, den beste måten - å kjøpe en tralle. Ta kontakt med forhandleren for maksimal grad av belastning. Etter å ha kommet inn i butikken, umiddelbart sjekke kjøpet, plassere tunge gjenstander på det, hvis en ting er kvalitet - bena vil ikke bøye. For dekorative bruk av møbler er ikke nødvendig å sjekke. Trolley du må rulle tilbake og rull opp til ham, sjekke om hjulene ikke knirker og ikke om glassringen.

Enkel moderne glassmodell på volumhjul

Ønsker å spare penger, kan kjøpe et salongbord med glass topp nettbutikker. Her kan du se bilder, bli kjent med egenskapene til produktene, les anmeldelser. Respektere deg selv og din kjøpers nettbutikk tilbyr upåklagelig i kvalitet og produktfunksjonalitet. Streng kontroll av produksjonen, de beste materialer og komponenter utelukke tilstedeværelse av et ekteskap.

Benkeplate, basert på log-tre

Vektløs utseende salongbord av en uvanlig form glass

Det er viktig at møblene i samsvar med internasjonale normer og standarder. Etter gjennomgang av produktkatalogen, kan du velge form, design og størrelse på glass salongbord, på grunnlag av dine behov. Møbler av glass vil gjøre ditt hjem et moderne og unikt, det vil lykkes å passe inn i ethvert interiør. Glass er et miljøvennlig materiale, i tillegg er det lett å ta vare på.

Ukuttet kvarts og ledning som uvanlig bærebordet

Bright eklektisk stue med salongbord med glasshylle

En uvanlig løsning: farget bordplate og et dusin føtter

Kjøpe glass bord, være sikker på at dine gjester vil sette pris på raffinert smak. Å spise eller drikke te for en slik tabell - en spesiell nytelse. Krom ben gi tabellen en spesiell presentabel og glans. Den uvanlige kombinasjonen av glass og tre vil ikke la noen likegyldige, fordi det er koselig og varm. Uansett hvilken modell han var, med glass topp bord vil være en unik touch til ditt hjem innredning.

Typer kaffebord med glassplate: Valg og driftsfunksjoner

Å lage en individuell design i et rom må ta hensyn til alle nyansene. I større grad dette gjelder møbler valg, som det er ingen "småting". Spesielle estetiske og praktiske egenskaper har kaffebord med glass toppen, som vil bli en ekte "høydepunkt" i interiøret.

Fordeler bord med glass topp

I tillegg til den unike utseendet til de mulige positive og negative aspekter å vurdere når du velger en bestemt modell. De er knyttet til særegenheter ved produksjon materiale.

Den største fordel er å simulere økt plass i rommet, som har en glasssalongbord. Bildene viser tydelig at det blander seg harmonisk inn i nesten alle interiøret i leiligheten eller huset. Men bortsett fra denne faktoren er tatt hensyn til ytelse, funksjoner påvirker utseendet.

Disse inkluderer følgende:

 • Flere typer glass. Det kan ikke bare være gjennomsiktig. sandblåsing teknologi blir brukt for å skape en fargetone, som et resultat av hvor overflaten er farget. I tillegg installert fargeelementer.
 • Stor andel av. Standard salongbord glass har en større masse enn sine tre kolleger. Denne positive effekt på stabiliteten.
 • sikkerhet. Materialet tilhører kategorien sprø. For å løse dette problemet i utformingen av anvendt tykke ark - 8 mm eller mer. Installere herdet glass anbefales ikke, da det vil bryte fra treffpunktet. Men når det gjelder sikkerhet, er det det beste alternativet, fordi små biter er ingen skarpe kanter.

Hvis utformingen ble utført beregninger og riktig valgt produksjonsmateriell - få en vakker og robust salongbord. Glasset bidrar til å skape et unikt utseende som kan harmonisk kombinert med alle typer interiør.

Det er mange designmuligheter og mulig funksjonaliteten til denne typen møbler. Det er viktig å velge riktig i første omgang å bestemme prioriteringer - design, stil, en kombinasjon av produksjon materialer, ekstra ytelsesegenskaper.

Først må du ta hensyn til størrelse. Hvis en runde glass salongbord vil bli plassert i nærheten av sofaen - benken må være høyere enn det siste nivået. Den totale lengden av strukturen er typisk 2/3 av lengden av sofaen. Unntak er mini-modell.

I tillegg er strukturelle og eksterne funksjoner:

 • Form benke - rund, oval, firkantet eller rektangulær. I enkelte design patterns kan det være trekantet eller komplekse.
 • Området benkeplate. Classic runde alternativet er vanligvis laget for å imøtekomme magasiner, aviser eller et par kopper te. Dens dimensjoner ikke overstige 40-50 cm Hvis du trenger mer plass -. Bør velge en modell med et tykt glass fra 10 mm og mer.
 • Tilstedeværelsen av andre fremstillingsmaterialer. Som base som anvendes anodisert aluminium rør av ulik diameter, sponplate eller tre. Stort salongbord i treramme er ikke bare trygt og pålitelig design, men har også en unik design.
 • Bokser, ekstra nisje. De er designet for å forbedre ytelsen. De kan være kompakt huse en rekke elementer - aviser, blader, etc. m
 • mobilitet. For å flytte bør kjøpe glassbord på hjul. Det er viktig at under bevegelsen, har de ikke skade dekorative gulvmaterialet.
 • Fargen og utformingen av glassoverflaten. Å anvende den ovenfor beskrevne mønster sandblåsing teknikk. Det anbefales å ta hensyn til nyansene i andre materialer brukt i konstruksjonen. Moderne modell Wenge glass vil bli kombinert godt med møbler av samme farge og tekstur. I større grad gjelder dette den klassiske typen møbler.

Dette er den viktigste delen av resultatene for å velge den optimale modell av det indre av emnet. De viktigste parameterne for en kombinasjon med andre møbler, funksjonalitet og sikkerhet.

Utvalget av noen produsenter kan møte et produkt av pleksiglass. Til tross for den lave styrken av materialet og muligheten til å gi ham en annen form, har det en stor ulempe - eksponering for riper. For å minimere denne, blir deres overflate beskyttet av en plastfilm. Men så mistet alle de fordelene som ligger i glass møbler.

Glassflater er ikke ment for bruk som en bordplate. Derfor må de gå gjennom en forbehandling scenen for å tilpasse seg de spesifikke driftsforhold. Først av alt, er det sliping, trimming kanter og kvalitet, som ikke bør være mindre enn M0.

På overflaten kan du ikke sette gjenstander med skarpe kanter. Dette vil føre til riper, som kan fjerne bare ved sliping. Hjemme, det gjør det veldig vanskelig. Du bør også unngå tung belastning på bordplaten. Til tross for sin gode mekaniske styrke, har en tendens til at glasset sprekker under konstant påvirkning av ytre faktorer.

Grunnleggende regler for drift:

 • Rengjøring skitt. Spesielle vaskemidler skal brukes til å gjøre jobben. Ikke i noe tilfelle ikke kan brukes med slipende materiale. Dette vil føre til utseendet av små riper, vil antallet som øker etter hver rengjøring prosedyre.
 • Hvis en bestemt modell ikke gir hjulene når du flytter kan ikke ta på benken. Basestrukturen er fast eller hardt metall (tre) ramme.
 • Tenk om plasseringen. Det er nødvendig for å redusere sannsynligheten for skade på glass i fallet av en hvilken som helst indre. I tillegg bør tabellen ikke forstyrre fri bevegelse rundt i rommet.

Under byggingen av selvbygging forhånds lese instruksjonene fra produsenten. Ved liming av komponenter som ikke bør være i romtemperaturen er lavere enn + 12 ° C under normal fuktighet indikator.

Foreløpig er produksjonen av denne typen møbler engasjert i en rekke store og mellomstore industribedrifter. Derfor er det vanskelig å tildele et bestemt merke som produserer de beste kaffe glassbord. Bilder og priser vil bidra til å bestemme den beste.

I den første fasen er det nødvendig å analysere forslagene fra de spesialiserte møbler butikker. Det er best bevist produsenter Glassion, B-Trade, Golmden og Mebelik. De betaler mye oppmerksomhet ikke bare i utseende, men også kvaliteten på design komponenter.

I tillegg er det nødvendig å ta hensyn til tilstedeværelsen av andre materialer i fremstilling. Den vanligste kombinasjonen - et glass tømmer. I andre sted er metallkonstruksjoner med gjennomsiktige deler. Minst sannsynlig å presentere polymer celler.

Når du velger bør ta hensyn ikke bare på kvaliteten på glasset, men også overholdelse av tilbehør. Dette vil sikre en lang levetid for konstruksjonen og redusere sannsynligheten for tidlig svikt.

Videoen viser et eksempel på hvordan du kan lage kaffebord med glassplate med hendene:

Les mer på:

Hva synes du om dette emnet avbryte svar

Bredt skap for sko med nettinghyller

For å gjøre kabinettet for sko i gangen jeg spurte min kollega, som kjøpte en leilighet og hvordan.

Montering mortise akryl kjøkkenvask

I dag vil jeg vise deg hvordan du utfører installasjon av mortise akryl kjøkkenbenken. Skall av denne typen.

Cabinet etter individuelle mål og design i stuen

Dette kabinettet jeg gjorde til sin kone. Det faktum at fødselen av neste barn av skap og skuffer for.

Making åpnings skap med sine egne hender

Dette materialet er dedikert til fremstilling enkle åpnings skap med sine egne hender. Jeg sier med en gang at.

Spor søknader om garderober dører: monteringsalternativer

Utformingen av føringene for å skyve skyvedøren omfatter forskjellige komponenter og deler, den viktigste.

Typer møbler hengsler og deres formål: hvordan å velge en pålitelig alternativ

I dag er markedet for møbler av høy kvalitet hardware tilbyr kundene et bredt nok.

Typer møbler Monteringstilbehør: kategorier og spesielle alternativer

På kvaliteten av møbler montering og pålitelighet av sin drift er i stor grad påvirket av feste.

"MDF" eller "sponplater": hvordan å gjøre det riktige valget?

I dag er markedet for bygging og reparasjon materialer ingen mangel. Videre, noen ganger det som tilbys.

1

Leave a Reply

+ 85 = 87