Sofabord med sine egne hender

En salongbord med hendene

Praktisk og ofte diskret element i interiøret bidrar til å skape en atmosfære av komfort. Når det er et ønske om å gi den enkelte situasjon, kommer tiden for å gjennomføre dristige ideer, den enkleste trinnet - gjør deg selv en salongbord. Hvem sa at en funksjonell møbel ikke kan transformeres til sin "smak"?

Hvordan lage en tabell med hendene

Skapelsesprosessen er gøy, og når den er der fortsatt, og de praktiske fordelene, er det på tide å forvandle seg til en designer til å lage et salongbord med hendene. Mangel på erfaring kan være en barriere, fordi valg av tilgjengelige materialer (sponplater, glass, tre, dekk, gamle dører, paller) er stort, og ferdige tegninger og et minimum sett av verktøy hjelper å bli en mester. Velg forbruksvarer for å gjøre billet samles design - dette er hvordan det slår ut et salongbord med hendene.

Ordningen med trinnvise instruksjoner om hvordan å lage en tabell med hendene, er det lett å finne på internett. Skisser med dimensjoner vil være spesielt nyttig for de som ønsker å gjøre en salongbord laget av tre eller glass. Basert på det eksakte tallet vil i betydelig grad forenkle den påfølgende monteringsprosessen. Hvis du ønsker å lage din egen opprinnelige tabellen av uvanlige materialer en sjanse til å finne en tegning vil være minimal. Ofte er disse produktene ledsaget av en detaljert beskrivelse av hva som er et godt alternativ til skissene med dimensjoner.

Tenker på produksjon et salongbord med sine egne hender, vil måtte starte fra scratch. En enkel versjon av denne konstruksjon det indre av emnet er en bordplate (horisontal overflate) og ben basis eller støtte (vertikal stopp). Komplekse variasjoner innebærer tilstedeværelse av flere elementer, for eksempel hengslet hyller eller kasser, men selv slike konstruksjoner er sjelden benkeplate dispensere.

Til fremtiden salongbord laget med sine egne hender, vel passe inn i interiøret, er det nødvendig å velge de materielle benke riktig. Nykommere bedre å stoppe valget på sponplate, kryssfiner, glass bruke enkle former. Hvis det ikke lar ønsket om å skape en eksklusiv møbel, så det er fornuftig å lære teknikken decoupage, craquelure, kunstnerisk maleri. Dekorative overflate countertops vil se interessant og salongbord vil være "høydepunkt" i stua eller andre rom i huset.

Hvordan lage en tabell med hendene, og kombinerer fantasi, håndverk og funksjonalitet? De første skritt i etableringen av den originale møbler av faget er bedre å starte med realisering av ferdige tegninger med detaljerte instruksjoner. Velge et grunnlag for et slikt alternativ, ingenting vil hindre fremtidige gjøre ting med egne hender skapte ønsket personlighet. Ulike kaffebord ikke bare innredning og improvisert materiale. Utsikt over det indre av faget, også er i stand til å påvirke deres mangfold, mellom et kaffebord kan variere:

 • form (kvadratisk, rektangulær, rund, oval);
 • materiale (tre, glass, metall, plast, kompositt);
 • struktur (enkel, sammenleggbare, konvertible, flip);
 • stil (klassisk, country, retro, high-tech, kolonial, minimalisme).
 • tilstedeværelse eller fravær av dekorative elementer.

Making salongbord forutsetter at det vil lykkes å passe inn i interiøret, selv om det er et lite område av rommet. For dette formål, blant de mange alternativer det er modeller av en sammenleggbar struktur. Lag en salongbord for stuen, kaffe - soverom, balkong eller hage hjelp til metallprofiler og hjørner. For å utforme denne del av den indre slukket lyset, er det bedre å velge aluminium, som er lettere å behandle enn jern.

Verdighet noen folding møbler - sparer verdifull plass. Om nødvendig kan stuebordet utvides, og deretter design er enkel å montere, for å skjule det for sikkerhets skyld. Produksjon folding salongbord med hendene får selv i fravær av snekring erfaring med følgende stoffer på hånden:

1
 • benkeplater (tre, trelast, sponplater, kryssfiner);
 • U-formet profil - 2 enheter.;
 • Område (aluminium);
 • Drill;
 • festedeler (skruer, bolter, muttere).

Funksjonaliteten til noen av de individuelle interiøret kan nå fullkommenhet. Salongbord konvertible ble legemliggjørelsen av ideen, som innebærer en kombinasjon av komfort, originalitet og plassbesparende. Forvandlet modellene ser imponerende, ikke bare på bildet: øvre del, som fungerer som en benkeplate, kan du nominere eller skjule om nødvendig ved bruk av mekanisk spak eller aktuator.

Lag en tabell-transformator egne hender vil være litt mer komplisert enn en enkel eller en sammenleggbar struktur. Det viktigste strukturelement - mekanismen med betjeningsmekanismen, er det ønskelig å arbeide jevnt og uten sikting. Hvis du tar arkene for produksjon av sponplater eller tre, bør glidesystemet være skjult, og kaffebord konvertible glass dette elementet vil bli paradert, spiller rollen som dekorasjon. Ferdig tegning vil raskt innse ideer, og blir nødt til å mestre tredimensjonal modellering program (Google Sketch Up, PRO 100) for enkeltprosjekter.

Visuelt spare plass uten å fylle rommet, hjelper det å tømme og nesten vektløs designtabellen laget av glass. På bakgrunn av dette materialet er ikke dårligere enn tre eller plast, fordi bordplaten laget av herdet glass. Fremstillingskostnadene tabell glass lite kostbar, skjæring av platetykkelse på minst 12 mm for bedre verksted, noe som ytterligere kan gjøre slipekanter. For å gjøre dette hjemme med dine egne hender, kan du bruke filen, følte sirkel, slipepapir, men prosessen krever forsiktighet.

Behandle glasskanten eller skjæres i hjemmet vil være vanskeligere, fordi behovet for å bruke glasskutteren, men limt sammen to lag eller flere får selv ved hjelp av silikon for akvarier. Det samme materialet er ofte brukt av hjemme mestere til å holde fast innredning eller tilbehør, slik som metallhjul eller fikse dem på stuebordet med glass gjennom sugekopper.

For hundre år siden - et obligatorisk element i enhver stue å ta imot gjester for en kopp te. For det moderne hjem arbeidstaker å lage et rundt bord laget av planker med hendene kompakt størrelse vil ikke være for mye trøbbel, hvis hånden er tilgjengelig materiale og verktøy:

Hvordan lage en tabell fra et tre med hendene? Versjon av rundebords vil være i stand til å gjøre bare de som er i stand til å arbeide med en snekker verktøy. Skjær en runde bordplate boks med solide biter av kryssfiner eller styreverv i arbeidsstykket. Ønsket om å skape et eksklusivt møbel ta form i form av interiøret av faget, noe som vil skape en sone av psykologiske komfort. Å samle inn informasjon og feste utforming salongbord klar rund form kan dekkes med lakk, og samtidig beholde strukturen i treet, eller bruk maling for å understreke individualitet.

15 helt unik salongbord som kan gjøres med sine egne hender

Få til postkontoret en gang om dagen en mest leste artikler. Bli med oss ​​på Facebook og VKontakte.

Mange ting kan gjøres med sine egne hender. Det er vanskelig i de fleste tilfeller bare ved første øyekast. I den nye gjennomgangen har eksempler på unike og fantastiske kaffebord er samlet, som håndverkere gjort sine egne hender.

Gamle kofferter - en reell godsend for designere og ukonvensjonelle tenkning enkeltpersoner. Ved enkel manipulering, er poser forvandlet til unike møbler og dekor elementer. For eksempel kan du konvertere en unødvendig koffert i den opprinnelige salongbord, rett og slett ved å skru det til beina. Denne tabellen vil legge sjarm som en bachelor leilighet, og en familie stue, innredet i en klassisk stil.

I stedet for å måtte gå til en møbelforretning og kjøpe det ferdige produktet, for å være kreativ og gå til byggingen av de tre barer og metall ben. Dette etterfølges av bordet for å få kontakt med hverandre og feste dem til brettet. Tabell laget med sine egne hender - noe unikt og allsidig som tremøbler passer perfekt i ethvert interiør.

Vi kjøpte et nytt batteri? At mindre, ikke rush å kvitte seg med gamle støpejern radiatorer. Kjøp et stykke glass og slå det gamle batteriet i den opprinnelige salongbord, som du ikke vil se noen i butikken eller på deres venner.

Gamle vinduet i en ramme - en fantastisk materiale for å lage en glamorøs salongbord i stua. Skru ramme ben, innpakket en grov tau og dekorere bordoverflaten med perler og skjell.

Imponerende lavt bord kan være laget av små stokker. Først må du samle basistabellen av kryssfiner, lim rundt omkretsen av trebjelker, og lukk midten av kryssfiner dekselet. Neste må du lime den tynne tre så kuttet kryssfiner til å dekke for å gjøre det virke som om tabellen er laget utelukkende av logger, slips bena og nøye dekke opp alle sprekker.

Stor tre sag cut - et fantastisk materiale til å lage vakre og originale bord, som vil være høydepunktet på stua og vil vare i mange år. Lag en tabell - enkel. Må være nøye behandlet trevirke så kuttet og stifte de to sammen, hold deg i sentrum av en trekloss-stammen og åpne overflaten med lakk.

Trepaller - utmerket materiale for etableringen av svært ulike møbler: sofaer, senger, stoler og bord, selvfølgelig. Til å begynne med, bør du få magasinet forsiktig rense den og male i ønsket farge. Det igjen ingenting i det hele tatt - å binde beina og sette en glassplate bord toppen.

Et stort tre hjul av ledninger - det er nesten klar salongbord. Of course, for å få det er ikke så lett, men hvis du gjorde det, flaks, vet du hva du skal gjøre med det.

Det finnes en rekke ideer for å skape originale møbler fra dekkene. For eksempel kan du lage en nydelig bord fra dekk, biter av kryssfiner, noen stokker av tre og grove tau.

Budsjett og svært opprinnelige tabellen for en moderne livsstil, som vil trenge for å lage et firkantet glass og lav stilk hjul.

Den opprinnelige ideen om resirkulering uønskede bøker. Selvfølgelig, vi snakker ikke om litteratur og verk av klassikerne, men de gamle lærebøker som er å samle støv på hyller rundt. I tillegg til bøker fortsatt trenger et lite stykke glass og ramme. Sett glasset i en pre-malt ramme og fest ferdige design til innlegg av bøkene.

Tabell fra en gammel koffert - et eksklusivt stykke som vil være høydepunktet på alle rom. Du kan finne en ekte gammel koffert på et loppemarked eller loppemarked eller kjøpe en ny, dekorative, og for å arbeide på hans utseende.

13. Tråden vaskekurven

Ferdigmalt ledning skittentøyskurv kan være en spektakulær ramme for stuebordet.

Noen ganger kan til og med en brukket trau gjøre en god service. For eksempel er det nyttig å lage et salongbord. I tillegg til metalltanken, som fungerer som ben, trenger den en ny runde topplaget av sponplate eller tre.

Utmerket materiale for å lage en ny tabell kan være en gammel salongbord. Trenger bare å male bena og bordet obtyanut ønsket farge klut.

Liker du dette? Deretter støtte oss, PUSH:

En salongbord med hendene: ideer og gjennomføring

I en alder av elektroniske medier Få bry leser publikasjoner. Til tross for dette sofabord fortsatt ta hedersplass i alle hjem.

I tillegg til direkte bruk, kan de brukes til andre nyttige ting: serverer lett frokost eller middag, mindre reparasjoner og hjemmearbeid.

Enkelhet av design, en rekke former og design, et minimum av verktøy - alle disse fordelene kaffebord tiltrekke seg oppmerksomheten til norske håndverkere. I denne artikkelen vil vi gjøre en detaljert gjennomgang av den populære hjemmelaget og gi praktiske råd om sin produksjon.

Strukturelle varianter av kaffe tabeller

Den enkleste måten du kan gjøre en salongbord med hendene, ved hjelp fra kanter boards boards, finert sponplate eller MDF.

For å skjule forbindelsespunktet platene som anvendes klassiske metode - den sammenstillingen på den runde tre pigger (shkantah). Alt som kreves fra hjemme master i dette tilfellet - bare merke til installasjonsstedet til pigger på endene av sideveggene og bore festehull for dem på bunnen og toppdekselet.

Den enkleste salongbord MDF

For å øke stivheten av strukturen mellom dens sidevegger for å installere et vertikalt tverrbjelke. En liten nisje for oppbevaring av magasiner og andre småting her ikke vil være overflødig. Den kan være fremstilt av plate, som er tilbake etter skjæring og sidedekslene.

Mobilitet - et nyttig alternativ bord. Hun skjønte installasjon av møbler trinser på bunnen. Kompakte transporthjul, kan du skjule, men du kan kjøpe et større og bevisst velge dem. Så vi får den opprinnelige tabellen på hjul av polert barer som støtter den massive tre bordplaten.

De som er mobilitet ikke spiller en stor rolle, og ønsker å se i sitt hus et solid bord i en rustikk stil, er det mulig å tilby muligheten til kraftige boards. Denne tabellen vil uten tvil bli en av de viktigste dekorasjoner i stuen i alle land huset.

Rimelig latskap kombinert med en tørst for kreativitet fører ofte til interessante funn. En av dem - et bord av gamle bildekk.

Han kommer til å veldig enkelt:

 • De to kutt sponplater sirkeldiameter 3-4 cm mindre enn den ytre størrelsen av dekket.
 • Den første sirkelen feste de fire metall ben.
 • Bunnen og lokket er festet med skruer til sidene av hjulet.
 • Jute tau dekorere sidene og dekselet.

Hjemmelaget bygging av gamle dekk ser bra

Som det viser seg en uvanlig salongbord som kan brukes om nødvendig som benker.

Ideen om å bruke "tilfeldige" elementer for å skape møbler viste seg å være svært produktiv. Hun fødte en rekke hjemme-laget av esker og paller. Med litt fantasi og et minimum av kostnader som kreves for å samle et salongbord laget av tre av fire standardbokser.

Samlingen algoritmen er som følger: bokser satt på kanten ved å arrangere dem i en sirkel, en etter en. Kombinerer design med skruer, i midten gjør sokkelen. Her kan du sette en blomst vase eller helle innredning elv småstein eller skjell. Avslutter treforedlingssandpapir, beis og lakk.

Salongbord, satt sammen av fire bokser

Naturlig tre trenger ikke en sofistikert innredning. Bruker det for etterbehandling interiør, legge en enkel bordsetting. Å bygge det kreves et par barer og høvlet plank inntak picket.

en bunnramme vil se pålitelig og robust ved anvendelse av kontrastfargekombinasjoner fra toppen. For dette formål, barene må tonet mørk flekk, slik at dekselet i den naturlige fargen på furu sagtømmer.

Tremøbler i godt kombinert med metall. Du kan kontrollere dette ved å gjøre en salongbord i loft-stil med metall ben. Hans dekslet er sammensatt av tre stykker av terrassebord "sorokovke" og innrammet Taklist strimmel.

Trebord på metall ben laget av glatte armeringsjern

For fremstilling av benene som kreves for sveiseapparat, et stykke av stålplate 1,5-2,0 mm tykk og noen utklipp jevn armeringsjern 10 til 14 mm i diameter.

Ved å bøye de fire stavmønster, er de sveisede kvadratiske stykker av plater (eller tykke snekker hjørner som i bildet), og i sin tur er festet til bordplaten oppsamlet fra terrassebord. For den endelige avgrensning nødvendig å slipe, tonet og lakkering av dekkplate og male bena.

I stedet for stangen for fremstilling av baser anvendes en profil rør med rektangulært tverrsnitt. Sveiset fra hennes to rektangler, rengjøring sveiser og belagt med sølv maling, får vi en pålitelig støtte for benkeplater, samlet inn fra tykke eikeplanker.

For å øke stabiliteten av metallet under dekselet veggen koble segmentet formet slange.

Veldig imponerende utseende kaffebord med toppen fra et tre så kuttet. Finn denne grunnleggende element er enkel. På noen sagbruk tilbyr "halvfabrikata" størrelse. Ta det opp til standarden vil hjelpe deg elektrorubanok og belte sander.

Bordben kan være laget av tykke stenger, eller armeringsstål som brukes for dem. Kontrasten mellom de massive øvre og lett metallbase utforming vil gi en snev av eksklusiv design.

Et annet interessant alternativ til å kombinere materialer - tre og glass. Benkeplate kan være ovale eller runde hviler på grunnlag av to kors squared rammer.

"Vektløst" glass er kombinert med massivt tre rammeunder

Roll salongbord laget av en trepall og dekket med et firkantet glass, ser stilig og moderne.

Glass gir en rik utseende av hele strukturen og lukker åpningene mellom spilene i pallen, gjennom hvilke små artikler kan falle på gulvet.

De som fokuserer på funksjonalitet, vil nyte et salongbord-transformator. Ved enkel manipulasjon, radikalt forandrer han ikke bare sin høyde, men også utseendet.

I montert tilstand, er dette en vanlig stativ for magasiner og aviser. Oppdra to sidevegger med ben, øker vi høyden på bordet og utvide benkeplate overflaten til "middag format."

Grunnlaget for den andre trans systemet - to metall-ramme skap. Hver av dem er dreibart festet til bordplaten. I den sammenstilte posisjon, de ligger horisontalt, og ved løfting av lokket dreies og stå oppreist.

Høyden av strukturen i en utbrettet form er 73 cm. Det er tilstrekkelig å bruke en transformator som en stasjonær datamaskin.

Dekk den består av to plater som kan beveges horisontalt. I dette tilfellet er den ene platen dreies rundt sin akse. Om nødvendig kan en slik transformator skal konverteres i sekunder i spisebord for 4 personer.

Salongbord cabriolet "tre i ett"

Noen skaper en adaptiv folding system, mens andre lykkes eksperimenterer med konvensjonelle kryssfiner skrap. Utfallet av jakten på nye former ble her en slik uvanlig salongbord.

Vi kan bare lure på samvittighetsfull nøyaktigheten av beregningen og hans talentfulle sette til et synlig bilde.

Teoretisk det ser enkelt: basesekvensen limte kryssfiner tretti rammer. Hver av dem har en viss tilt vinkel ben.

I praksis, for å beregne alle elementene i en kryssfiner stand trenger tredimensjonal modellering program.

Ved å bringe sammen kryssfiner "kaken" fanger øyet uvanlig futuristisk form. Den glassdeksel er kronet av eksempel på den innovative kabinettet teknologi.

"Vi har noe enklere, men også vakre," - sier altmuligmann. Vær så snill, det er ikke mindre elegant, men rimeligere å produsere bordet. Den består av tre pakker med tynne Høvlet border.

Tallrike gap i arbeidsplaten kan dekkes av den stablede glasslokket.

Med hensyn til glass forbindelse med veden nødvendig å si noen ord. Den beste løsningen - bruken av transparent "optisk" lim. Drill litt vanskelig hjemme tykt glass uten å påføre ubotelig skade. Derfor gir opp tanken på en mekanisk fiksering og tillate moderne kjemi vise sine beste kvaliteter.

Tilhengere av gjengede forbindelser anbefaler vi bruk av akryl benkeplater. Det er lett å bore en vanlig drill og ser flott ut.

Snakker om materialet for benkeplater, vi glemte tre Lining. Det er et utmerket materiale for hånden, like godt egnet for å lage deksler, sider og ben.

Benkeplate Lining - fin og pålitelig

Formen på benken kan være en hvilken som helst foring. Deksel, satt sammen av tre planker trimmet stikksag for en gitt krets.

For produksjon av et salongbord fra fôr, trenger vi noen verktøy:

Dimensjoner på det ferdige produktet, og strukturen koble noder bør vurdere på forhånd og legge dem inn i den foreløpige tegningen.

Fullfør tabellen utføres i to trinn. Før begynnelsen av monteringen er polert med sandpapir overflate av lokket, bunnen og ben. Etter fullførelse av toner tømmer dekselet og farget med lakk.

Enda enklere er et salongbord laget av sponplater. Dette materialet utfører to funksjoner: å danne en kontinuerlig overflate og bærer belastningen. Vi anbefaler å bruke finert bord, siden "naken" DSP maling og lakk ikke kan skjule teksturen av flis.

Etter montering må du avslutte alle kanter (benkeplater, bunn og ben) Møbler plastbånd, varmet henne bygningen tørketrommel før påføring.

 • Master vakre benken for å gi sine egne hender
 • Lag en vakker og komfortabel bord for å gi sine egne hender
 • Hvordan lage en sofa med hendene: alternativer instruksjoner og montering ordninger
 • Hengekøyer for avhør: hva er de? Hvordan lage din egen hengekøye?

Liker du dette? Legg til side:

Lasting.

 • Copyright © 2014-2017 | | Bygging og reparasjon

  1
 • Leave a Reply

  5 + 5 =