Sofabord på hjul

Sofabord på hjul

En salongbord på hjul: brukervennlighet, bærbarhet og skjønnhet i et enkelt produkt

Stuebordet er en harmonisk supplement absolutt alle rom. Og ikke bare i stuen. Denne kompakte, men likevel utrolig praktisk møbel er hensiktsmessig i hvert rom, fordi det kan brukes til å løse mange dagligdagse oppgaver - organisere en matbit mens du ser på TV, sette små elementer, satte en vakker vase av blomster, brettede aviser etc.

Det mest praktiske er forskjellig salongbord på hjul som kan bevege seg fritt, ikke bare på ett bestemt sted, men i hele leiligheten. Du kan bruke denne tabellen på hjul og som en servering tabell, og hvordan å stå under den bærbare datamaskinen, og akkurat som originalen møbel.

Til salongbord, med hjul, blir de mest lojale assistent, "Dream House" tilbyr å vurdere hovedtrekkene i denne møbel og sin rett til å velge.

En salongbord på hjul

Hva er sofabord på hjul

Sofabord er de første bitene av møbler som suppleres hjul. Det skjedde i Frankrike, omtrent i XVII-XVIII århundre. Men i utgangspunktet bare hjulene utstyrt kjøkken bord, som ble servert frokost og forfriskninger under middagsselskaper. Men ser at hjulene gjør møblene er utrolig praktisk og mobil, mestere begynte å utstyre disse elementene absolutt alle modeller av kaffebord.

Runde glass salongbord på hjul

1

Salongbord med justerbar høyde på hjul

RV trebord kaffe

I dag, sofabord på hjul produsere nesten alle møbelprodusenter. I prosessen med fremstillingen av disse produkter bruke en rekke materialer, slik at deres utforming ikke egner seg for en hvilken som helst klassifisering. For eksempel, i salg kan bli funnet som de klassiske tre pulter og bord i en moderne stil, preget av glatte linjer, bend og komplekse konfigurasjon.

Salongbord med hylle på hjul

En salongbord på hjul bilde

Salongbord laget av glass på hjul bilde

Salongbord laget av glass på hjul bilde

Som regel er hjulene montert på bena av produktet. Dersom tabellstrukturen ikke gir for benene, hjulene utstyrt med sin base.

Valget av design og strukturell form salongbord avhenger av dine preferanser, hjem interiør trender, samt den tiltenkte bruk av et møbel. For eksempel, hvis du skal bruke tabellen som en mini-brystet og står interiør tilbehør, velge en modell utstyrt med skuffer, hyller og skjulte elementer. Hvis tabellen er ofte brukt til å levere drinker og snacks, velg en modell med en komfortabel og holdbar bordplaten.

En salongbord på hjul med glass tre og metall

Salongbord med hyller og Shuhlyada RV

Spisestue, salongbord på hjul transformator

Sofabord på hjul bilde

Den opprinnelige tabellen på hjul bilde

Holdbarhet og brukervennlighet av tabellen avhenger av egenskapene til hjulene. Som regel ruller for møbler laget av metall, nylon og polyuretan. Selvfølgelig, metallprodukter er av høyeste styrke og holdbarhet, men husk at under bevegelse av metall kan forlate riper på gulvet. Å finne en balanse mellom styrke og sikkerhet, eksperter anbefaler å gi preferanse til hjulene, som er laget av metall, men det er dekket med polyuretan lagrene.

I tillegg er det viktig å utforme føringselementer salongbord utstyrt med en låsemekanisme ved hjelp av hvilken produktet begynner å bevege seg av seg selv.

Sofabord på hjul bilde

Sofabord med hyller på hjul

Moderne salongbord med hjul

produksjon ideer sofabord på hjul

Slike en vakker og praktiske elementer av møbler er fullt mulig å gjøre, og personlig. Av og store, kan hjulene være utstyrt med enten kaffe eller salongbordet, det viktigste å plukke ham egnede styrerullene. Men, foreslår vi at du gjør deg kjent med noen alternativer produkter, som sikkert vil bringe nye farger i interiøret.

Bygge paller er gode materialer for å skape uvanlige kaffe tabeller. Du kan bruke en panne eller annet er det flere elementer slik at de var en enkelt enhet. Etter denne tabellen ikke gir for benene er hjulene montert på undersiden av den nedre skuff. I tillegg kan en tabell av pallen være dekket lakk eller maling.

Hjemmelaget salongbord fra skuffen på hjul

Den opprinnelige salongbord fra skuffen på hjul

Pallesalongbord på hjul bilde

Pallesalongbord på hjul bilde

Glass salongbord ser veldig vakker, original og stilig. Dessverre har disse produktene ikke avvike demokratisk priser, men det betyr ikke at de ikke kan lage sine egne hender.

RV vil du trenger for produksjon av glass selv et glass bord, som vil bli brukt som en bordplate, og de riktige hjul. Merk at glasset kanten må være polert og polert, som det er en garanti for din sikkerhet.

Siden strukturen av denne tabell, faktisk er den eneste benken, er det bedre å gi preferanse for høye og massive hjul. For eksempel i bildet under glassbordet brukes av baby vogn hjul og skinner av dekorative vogn.

Salongbord med glass topp og hjul med hendene

En salongbord på hjul med hendene

En salongbord med hendene bilde

Tabell over bokser, kofferter og badebukser

Hvis du liker originalitet, vil du sannsynligvis liker ideen om å lage et bord på hjul med benkeplate i form av bokser, kofferter og badebukser. Avhengig av størrelsen og høyden på kildeobjektet, kan et bord bli ytterligere utstyrt med føtter eller hjul er montert direkte på en hjemmelaget bordplate.

Det er ingen tvil om at en slik uvanlig og fargerik tabellen vil være hovedfokus på interiør.

Salongbord ut av bagasjerommet på hjul

Tabell til sofaen av en gammel koffert Photo

Originale ideer for sofabord på hjul

Koffert tabellen bilde

Salongbord med hjul kan gjøres fra nesten alle brett og paller. Trevarer alltid ser stilig og uttrykksfulle, og kombinerer harmonisk med noen interiør stil. Men hvis du ønsker å gi din tabell originalitet, legges det vekt på store og synlige hjul. For eksempel, nedenfor, er produkter som benytter hjul fra vogner, traller og scootere etc.

Salongbord med hjul på vognene bilde

Salongbord med hjul med hendene bilde

Salongbord med hjul med hendene bilde

Til tross for sin lille størrelse, vil salongbord på hjul opprettholde orden i hjemmet, og det vil være strålende interiør.

Mobile versjon av møbler - salongbord på hjul

Begrenset boligområde, selvfølgelig, irriterende. Du kan ikke velge møbler som er som: må du først sørge for at det er egnet i størrelse. Du kan ikke velge finishen er ganske enkelt dette: du trenger for å finne ut om lys innredning redusere den allerede lite rom. Hvorfor, selv til valg av støvsugeren må bli kontaktet med hensyn til kjøp av bil der det ville være hvis den fra hverandre og om enheten vil være mellom stolen og sofaen nødvendig.

Men disse ulempene og er en inspirasjon til å lage brukervennlige, kompakte og multi-funksjonelle ting.

Hvilken rolle spiller stuebordet på hjul til det indre av stuen

Salongbord, men kan neppe bli henvist til de praktiske og funksjonelle ting, fordi det primære formålet med hans andre - for å dekorere interiøret. Men siden området rom i leilighetene er ofte sterkt begrenset, må enten forlate rent dekorative møbler eller velge en modell mer passende definisjon av "multipurpose".

Folding sofabord på hjul - en av de beste alternativene.

 • Tema på hjul kan du alltids flytte til et annet sted eller rom, når behovet forsvinner i det, for eksempel hvis etter at Tea Party besluttet å starte en dans.
 • Salongbord, spesielt hvis han på noen måte erstatter middagsbordet, ikke alltid har en liten størrelse. Modell Roller er lett å flytte, uavhengig av størrelse.
 • Tabellen utforming er ikke begrenset, så at hjulene kan være helt usynlig.
 • Imidlertid kan de samme hjulene handle og opprinnelige dekorativt element.

Bilder ovalt salongbord i stua på hjul

Installering av valsen ikke begrense produksjonen av materiale: tre, glass, metall og kombinerte modeller er tilgjengelige i mange forskjellige varianter. De fleste produktene kan utstyres med hjul uavhengig av hverandre.

Montert valser som støttebena, og på grunnlag av noe slag. Nesten alltid er en slik innretning som er installert på transformatorene. Brukte metall og plastklemmer, i alle fall den første foretrukne utførelse.

 • Mål - høyde salongbord er alltid lav - 40-50 cm Den vanligste størrelsen på 800 * 600 mm eller 800 * 800 mm, men det er også mye større i lengde -. Til 1600 mm. Mobilitet av slike modeller er et svært verdifullt tillegg til sine kvaliteter.
 • Enhver form. Og det er ikke bare benken, men også om formen på bena eller podstolya. Den mest opprinnelige modellen av 2015 inkluderer, for eksempel, et salongbord, mest likner et foldet stykke av glass. Rullene er boltet til den nedre del av "curl", og ikke bare ikke ødelegge utseendet på produktet, men også understreke sin originalitet og letthet.

Material - igjen, det er ingen restriksjoner. Valsene er valgt i henhold til vekten av produktet, og således ta hensyn til materialplater:

 • Wood - ofte finert MDF. I motsetning til benkeplata podstolya opplever mindre stress, slik at bordene ofte gjøre kombinert: ben og andre understøttelseselementene er laget av heltre, og benkeplate og muligens hyller og skuffer - MDF.
 • Glass - i modeller hvor glasset er kombinert med metallrullene ikke bare funksjonsanordning, men også en designelement. I minimalisme, og beslektede stilarter et slikt vedtak - den mest populære.
 • Metal - men dette alternativet er mindre sannsynlig å bli mobile. Bord dekorert med smidde eller støpte deler med slike "tekniske" detaljer av rullene er ikke kombineres. Moderne modell i techno stil - glass og metall, innrømmer lett installasjon av hjulene. Originale design bord laget av tinn, med preging i etnisk stil, igjen, kan ikke tolerere "nabolaget" med ruller: de er for forskjellige i estetiske termer.
 • Plast - laget av dette materialet modellen bare i moderne stiler. Følgelig ingenting som hindrer mobil å gjøre produktet.
 • Det er verdt å merke seg en annen ny trend: bruk av valser bevisst store og selv små hjul med eiker. Slike modeller - et symbiose av retro og autentisitet, ofte laget av grovt impregnert trevirke, og har en spesifikk form - i form av en lastebil, for eksempel.
 • Blant kaffe tabeller, transformatorer okkupere en spesiell kategori. Ofte de inkluderer folding modeller, det vil si de som har lagt frem ekstra benkeplate. Men i denne transformatoren er det fornuftig å gi navn til produktet, justerbar: på denne måten stuebordet kan bli til en full lunsj eller et verk som er en løsning for stuen er veldig behagelig. Montering av transformatoren på rullene, uten tvil, gjør modellen enda mer praktisk.

Bilde typer kaffebord på hjul

En salongbord på hjul er forskjellig fra hans nære kollega - en porsjon. Siste er mye høyere, og i tillegg er utstyrt med innretninger for å flytte kontrollspaken. Men som en ekstra tabell mobilversjonen passer perfekt.

Prisen på slike interiørsaker

Som med alle de andre alternativene, er prisen på et salongbord på hjul bestemmes av materiale og design. Og den siste faktoren er mer betydelig.

 • Modell av sponplater i stil med konstruktivisme, og ganske komplisert design vil koste 1500-1800 s. Produktet av finer MDF - 3300-8500 s. Som regel er MDF brukes for tabeller i barokk stil, klassisk, moderne. Installasjon av glass bordplater, noe som forklarer hvorfor en slik prisklasse.
 • Den opprinnelige design, jo høyere pris, slik at den vanlige bord med elementer av tråd eller tykke fasett er ikke mindre enn 7000 s.
 • Tabell-transformator, selv fra sponplater er dyrere: avhengig av kompleksiteten av mekanismen for prisklasser fra 5500 til 12 800 s.
 • Et glass salongbord på hjul med en metallramme, kan kjøpes billig, hvis det ikke gjelder for enkeltprosjekter, for ganske fornuftig pris - 3500-9000 s. Så vel som glass - materialet er meget dekorative, er utformingen av slike produkter ekstremt variert.
 • Fancy tabeller er målt i overensstemmelse med inntrykk av at de gir. Derfor er det svært primitive i design fra bordet LOFT ART, med en utsikt som minner om den tre-DVD kassettvogn verdt 28 000 p Modell tralle, vagt minner om lastebil på den massive jernhjul - 38 000 gni. Mer enn 40 000 p står Garry salongbord i form av en boks med en metallboks.

Disse modellene er sofabord på hjul

Minibar sponplater transformator

MDF Glass med metallrammen gjenget utforming

Serie klar modellene har den laveste kostnaden i spesialforretninger fra produsenten.

Design modell tabeller er mindre sannsynlighet for å vise om vi ikke snakker om de kjente merkene. Men de opprinnelige ideene kommer til tankene ikke bare de ærverdige dekoratører, men også nybegynnere. Og siden i dag er å implementere design ikke krever et kostbart materiale, er sjansen for å få et interessant alternativ til en rimelig pris er svært høy.

Du tror at produsentene krever for høy pris for sine produkter? Så se på følgende video - og gjøre en salongbord på hjul med hendene:

Sofabord på hjul tiltrukket av sin mobilitet. I et rom med et lite område av dette alternativet lykkes med å erstatte spisebord, forsvinner bak et skap, hvor det ikke lenger er nødvendig, og resten av tiden vil dekorere stuen.

Liker du dette? Abonner på nettstedet oppdateringer i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus og Twitter.

Abonner på oppdateringer på e-post:

Fortell vennene dine om denne artikkelen til dine favoritt sosiale nettverk ved hjelp av knappene nedenfor.

gitt noen kommentar

Stue møbler

navigasjon

soverom

stue

stoppede møbler

bad

Kontaktpersoner:

siste diskusjoner

Cool! Det er hyllen ved siden av sengen for briller, smart telefon, bærbar musikkspiller.

Og jeg så en annen slik variant: en seng med et podium, veldig.

Takk for verdifull og detaljert informasjon! Svært anvendbare slik som.

Et glass salongbord på hjul

I alle fall ikke den stilen som var innredet stue salongbord er alltid en viktig del av interiøret. Stort sett har denne typen møbler lang mistet sin sanne formål, og nå er det ofte brukt som en te, servering og selv spisebord.

Produsenter tilbyr et stort utvalg av kaffe tabeller, ulike i struktur og utseende. Derfor velger møbel er helt enkelt for enhver stil interiør. Men universal er et bord laget av glass, spesielt hvis bena er utstyrt med hjul - et møbel er lett å flytte fra rom til rom, eller bare sette til side hvis det er nødvendig.

Sofabord av glass kan variere på følgende parametere:

De kan være laget utelukkende av glass eller andre materialer med vkombinatsii:

Glass er vanligvis laget bare benkeplate og skuff under det, og beina er vanligvis laget av forkrommet metall og lakkert tre.

I utformingen av produkter laget i moderne stil, ganske ofte er det ingen bein og bare ett stykke plast eller metall er hjulene. For produksjon av benkeplater brukes ikke bare klart glass ser flott modell av farget glass overflate gravert med et mønster. Velge en tabell over farget, farget eller etset glass, kan du gjøre dette emnet viktig element i interiøret, og velg det fra resten av situasjonen.

Utgangspunktet, salongbord høyde var 40-50 cm, men møbelprodusenter har lenge forlatt denne standarden. For moderne rom, innredet i orientalsk stil, kan du kjøpe et lavt bord høyde på bare 15 cm. I rommet med et klassisk interiør, hvor de ofte har gjester, kan du sette en høy folding konvertibelt bord som blir til et par minutter under lunsjen.

Se bilder av forskjellige typer kaffe tabeller tilgjengelig her: glass salongbord: foto

Når du velger et salongbord bør styres av:

 • Størrelsen på rommet;
 • design stil fellesrom;
 • Formålet med møbel.

Ganske miniatyr produkter med størrelsen på bordplater 50 x 50 eller 40 x 40 anbefales for å bli anvendt i et lite rom. De tar ikke opp mye plass, og slike sofabord kan brukes til lunsj eller middag hvis nødvendig. Tabellen nedenfor viser et bilde i denne type, helt laget av glass, med to nederste hylle. Produktpris 4000 rubler.

For å skille stue dress mer dimensjonal tabell med oval eller rektangulær bordplate. Produkter med den avlange formen er praktisk å bruke, installere dem ved siden av sofaen.

Selv om et glass salongbord på hjul er laget av slitesterkt herdet glass, noen frykt for deres sikkerhet i bruk. Hvis barn er tilstede bør velge et produkt i hvilket glasstoppen er bygget inn i rammen av metall eller tre. Et eksempel på en slik tabell i bildet under, koster det 10.500 rubler.

For bruk i et stort rom, kan du kjøpe et rundt bord, høyden som over det vanlige salongbord 10-15 cm. Rundt det er mulig å arrangere små stoler eller paller, og i visse situasjoner, bruke det som et spisebord.

Vist i det øverste bildet produksjonsselskap MiS bord har tre nivåer av hyller opprinnelige form, laget av frostet glass. Produktet koster 5250 rubler. Produkter fra denne produsenten skiller seg ut på bakgrunn av et bredt spekter og variasjon av stiler, er prisen ganske liberal for elementer av denne kvalitetsnivå. Nedenfor er noen få modeller av kaffebord med hjul fra MiS, laget i forskjellige stiler:

 • Tabell av farget glass og forkrommet metall, prisen på 5600 rubler.

 • Den opprinnelige bord med en glassplate i form av skjell og metallbærere på hjul koste 3900 rubler.

 • Salongbord fra MiS av farget glass i en ramme av lakkert tre, prisen på 5750 rubler.

Rommet er innredet i en moderne stil vil se bra møbel i en minimalistisk stil, uvanlig, fet design, slik som i bildet under:

Hans enkle former ikke føre til følelser av forlegenhet og flytende linjer gli inn i alle miljøer og noterer modernitet til den generelle design. Kostnaden for denne typen bord er mye lavere enn de produktene som ytterligere etterbehandling materialer som brukes, og utseendet de er ikke mindre interessant.

Eksklusive kaffebord laget av glass, som kan bli en ekte dekorasjon av interiøret, vist i videoen:

Gå inn i fellesrommet, hvor det er dette møbel, er det alltid en følelse av ufullstendig registrering. Salongbord i stua, som ligger i et rekreasjonsområde, understreker stilen i rommet og skaper ekstra komfort.

 • Innebygd skap med hendene
 • Bad, plast paneler og hogg: Foto
 • Ferdig balkonger - Bilder

Du må logge inn for å legge igjen en kommentar.

1

Leave a Reply

− 8 = 2