Bolig og verktøy

regninger

I Russland, gir loven en klar prosedyre for betaling av nytte-tjenester. Ikke for å være i en vanskelig situasjon og ikke være en saksøkt i rettssaken, bør være klar over alle nyansene av lovgivningen på dette området.

på betaling av verktøyet tjenester plikten

Plikten til å betale for konsumert verktøy gjelder for alle brukere. Disse inkluderer borgere, eller enkeltpersoner og bedrifter - juridiske enheter.

I dette tilfellet har utnevnelsen av rommet ingen rolle for forbrukes energitjenester og betale eiere og leietakere av bolig og yrkesbygg lokaler.

I Russland, er prosedyren for beregning av nytte-tjenester registrert i Housing Code. Grunnleggende verktøy statsborgere regler for betaling fastsatt i artikkel 153 av LC RF.

Det finnes to hovedtyper av betalinger:

I seksjonen for bruk av boliger og leien inkluderer ladninger på "reparasjon", som i 2015 er uthevet i en separat posisjon.

Videre i LCD foreskrevet betalingsbetingelser for bruk av boliger (artikkel 155, den 10. i hver måned), blir kostnaden av verktøy regulert av artikkel 156 og artikkel 157 av LC RF.

I henhold til disse artikler, kan man bestemme om parameterne for beregning samsvar med regninger, er utstilt i mottakene.

På hvor mange økning regninger på tidspunktet for registrering? Se her.

Regninger omfatter alle tjenester til innbyggerne for et komfortabelt opphold.

1

Alle hjelpemidler er levert tjenester av elektrisitetsverket og bolig bedrifter.

Tjenestene leveres under kontrakter med kunder, som viser:

 • listen over tjenester;
 • betalingsbetingelser;
 • konsumgrenser;
 • rettigheter og plikter partene;
 • sitt ansvar i tilfelle av brudd på kontrakts elementer.

Spesielt er standardkontrakten skal betale månedlig kundeservice opptil 10 tall og gir en kvittering for betaling på månedlig basis inntil den første dagen.

Disse parametrene kan endres ved skjønn av en av partene, eller etter avtale mellom partene.

Listen over verktøy inkludert flere elementer:

 1. Konsumert vann - varmt og kaldt vann.
 2. Kloakkanlegg.
 3. Bruken av elektrisk energi.
 4. Ved hjelp av gass.
 5. Varme energiforbruk - oppvarming.
 6. Søppeltømming.

Grunnlaget for beregning av nytte betalinger er artikkel 157 LCD. Det indikerte at betalings forbruket av vann, elektrisitet, gass, som er nødvendig for avlesning.

For hver type tjeneste priser på grunnlag av hvor beregningen av den endelige mengden av forbrukt kubikkmeter.

Hvis du ikke har installert meter, mengden av betalingen avhenger av forbruk priser per person (vann, gass, oppsummerte til komfyr), eller per kvadratmeter (sentralvarme, gass brukes i peiser og andre oppvarming enheter).

Priser og spesifikasjoner er bestemt av myndighetene på feltet. De er beregnet i henhold til føderale lover som etablerer prosedyren for sin beregning.

Hvis beregningene av nytte betalinger gjort til brudd, kostnaden for tjenester du kan utfordre ved behov endre priser eller gå til retten. Den samme fremgangsmåten for utfordrende mengden av betalingen er gitt i tilfeller av dårlig service eller unnlatelse av å gi dem. For eksempel, sent inkludering av oppvarming og så videre.

Vanlige og akseptable metoder for betaling for alle nytte betalinger - et kontant oppgjør sentre, banker, postkontor.

Systemet er enkelt og klart, hver borger kommer med en kvittering i en av disse organisasjonene, det gir mottak av penger for tjenestene. Du får tilbake counterfoil med en sjekk for betaling.

Disse dokumentene må samles inn og lagres, spesielt de som mottar subsidier for verktøy. De vil være nødvendig ved beregning av støtte for betaling av verktøy.

Det er en mer moderne måte å betale for regninger - personlig kabinett. Gjennom denne tjenesten, er betaling for kommunale tjenester utføres eksternt.

Muligheten for elektroniske betalinger for verktøy inkluderer:

 • få informasjon om din personlige konto, gjeld, overpayments, straffer, osv.;
 • vise dokumenter på betaling;
 • Historien om betalinger;
 • Innføringen avlesninger av måleanordninger;
 • online betaling for tjenester.

For å åpne en personlig konto, bør du:

 • ERKTS besøke nettstedet;
 • passere elektronisk registrering med angivelse av etternavn, navn, patronymikon navn, personlig kontonummer, SMS-kode og få hans bekreftelse;
 • registrere din konto og aktivere den.

Akkumulering av gjeld for nytte-tjenester er nervøs med svaret i henhold til loven. Grunnen til dette er at unnlatelse av å oppfylle kontraktsforpliktelsene.

Lovgivning gitt straffe tiltak for de som ikke betaler for hjelpemidler:

 1. For å fjerne boliger for sosialt leie manglende betaling av allmennyttig i seks måneder kan føre til oppsigelse av kontrakten og kaste ut leietaker sammen med familiemedlemmer i andre boliger som tilfredsstiller kravene til bosetting i herberget.
 2. For manglende betaling verktøy huseiere kan ende opp med å stoppe levering tjenester, bøter og avvenning bolig på bekostning av nedbetaling av gjeld, hvis du har annen bolig i eiendom.
 3. I tilfelle av utleieboliger for gjeld skruppelløse arbeidsgivere betale for nytte eier.

Samle gjeld kan være en av de følgende metoder:

 • periodisering av straff;
 • suspensjonen av levering av tjenester;
 • overføre gjeld til samling organisasjoner;
 • utkastelse fra leiligheten, en utgivelse av en arbeidsavtale, herunder sosial;
 • ileggelse av restriksjoner på eiendomstransaksjoner, som det er en imponerende (mer enn 5% av markedsverdien av eiendommen) gjeld på verktøyet regninger (initiativet blir implementert i mange regioner).

Billig varetekts prosedyren av inkasso for regninger? Les her.

Hva er reglene for nyttetjeneste betalinger med Housing Code? Detaljene i denne artikkelen.

For å unngå problemer, kan du betale tilbake gjelden i deler eller arrangere subsidier for verktøy.

Tilskudd utbetales til innbyggerne i den russiske føderasjonen som ikke har gjeld, eller de som har godkjent nedbetaling av gjeld.

Dette målet på statlig støtte er avsluttet, hvis borger igjen tillate gjeld

Tilskudd utbetales til borgere som betaler for bolig overstiger den tillatte størrelse for bokostnader. Dette tallet i hver region sin egen.

I artikkel 159 av LC RF regulert kategori av borgere som er kvalifisert for tilskudd:

 • eiendomsbesittere;
 • leietakere av private boliger;
 • leietakere av sosiale boliger;
 • bestående i et hus samarbeidende.

I 2015, regionene fortelle standarder for levering av subsidier i forbindelse med grafer som vises på betaling for reparasjoner.

Vil motta en kvittering for betaling av nytte-tjenester, en sjelden statsborger med en nøyaktighet på kan fortelle, for hva og hvor mye han betaler. Så ofte det er misnøye blant befolkningen om oppblåste tall for gass. For å forstå når og hvordan du kan jukse, men når kvitterings tallene er berettiget, bør det være.

Kvitteringen har to sider, som hver har spesifikk informasjon. På forsiden av de spesifiserte data om forbruker flat: antall personer som bor i leiligheten (denne informasjonen er viktig, om ikke installert i leiligheten Måling enheter); Størrelsen på leiligheten (det er nødvendig i beregningen av avgifter for vedlikehold.

Mengden av betaling for regninger er basert på takster som er fastsatt av offentlige myndigheter og kommuner. Beregningen er basert på volumet av forbruk av ressurser som blir utregnet på telleren, og hvis de ikke finnes, i henhold til etablerte normer for forbruk.

Ikke vær stille og betingelsesløst å betale regninger, hvis du ikke har levd en viss tid i leiligheten eller forvaltningsselskapet brutt sine plikter. Vi vil forstå når du kan gjøre en ny beregning av påløpte beløp, og at behovet for dette. Betaling av regninger for noen huseiere Bolig og kommunale tjenester er nødvendig.

Kommunalt foretak har rett til å deaktivere eller begrense brukeren fra makten, hvis mengden av gjelden er mer enn tre av de samlede månedlige utbetalinger. strømbrudd på grunn av manglende betaling regninger bare mulig når tidligere varslings forbrukere innen 30 dager før en slik.

Transaksjoner ved kjøp / salg av eiendom må være trygge, så før du kjøper en leilighet du trenger å vite er ikke om de tidligere eierne av restskatt, inkludert kommunale og boliglån, og er ikke pålagt dersom arrest eller begrensning på gjennomføring av transaksjoner på denne eiendommen. Hvordan sjekke tilgjengelighet.

Den russiske regjeringen i 2014, begrenser vekst av totalen betaling for verktøy ved å innføre en grense indeksøkning, som, i sin tur, må justeres mennene i hver region. I praksis betyr dette ikke eliminere de ekstra vanlige forbrukere til å betale for bolig og nytte kostnader. Med 1.01. på 06/30/2015.

Internett har lenge vært brukt som et økonomisk verktøy, spesielt for alle typer betalinger. Snu og verktøy leverandører som lenge har forblitt trofaste utelukkende konservative metoder for å motta betalinger. Å arbeide med alle typer betalingssystemer eller.

Ifølge artikkel 153 av Housing Code of den russiske prosedyre for å gjøre betaling for et hus eller en leilighet, samt beregning av regninger, er det bestemt fra det øyeblikk av ansvar i visse individer. Ansvarlig under loven for oppgjør av regninger i stua bærer leietaker av lokalene.

Betaling av verktøyet tjenester i et privat hjem - det er en plikt for eier eller annen person som juridisk eier en bolig (under artikkel 153 av LC RF). Unnlatelse av å etterkomme resulterer i dannelsen av gjeld og straff. Verktøy er betalt enten ved deres faktiske forbruk.

Få fritt rettsråd akkurat nå:

+7 (499) 703-43-52 Moskva og region

+7 (812) 309-57-61 Saint-Petersburg og regionen

8 (800) 333-45-16 ext. 530 Regioner

 • julia å Mortgage opptak 09.09
 • Lys katonok å skrive Hvordan kjøpe en tomt for individuell boligbygging i administrasjonen?
 • trocuatrec338 å skrive Hvordan få et boliglån hvis offisielle lønn er liten?
 • Valencia å registrere boliglån for innvandrere
 • Alex å skrive en co-låner på boliglån

All rights reserved 2017

Full eller delvis kopiering er forbudt ved lov!

Regninger i Russland

Hver eier av bolig eller arbeidsgiver er forpliktet til å betale regninger.

Uten at normal drift kan ikke være flat. For manglende betaling kan selv kaste ut!

Plikt til å betale regninger

Plikten til å betale nytte betalinger pålagt alle brukere av boliger og yrkesbygg lokaler.

Det kan være både eiere og leietakere, både borgere og juridiske enheter.

Plikten til å betale regninger oppstår fra registrering av retten til å bruke eller eierskap av lokaler.

Så lenge eieren eller arbeidsgiver ikke registrere eiendomsrett eller besittelse, felles betales enten av staten eller av den forrige eieren.

For eksempel borgere flytte inn i en leilighet på den sosiale arbeidsavtale. Før det, denne leiligheten ingen brukt, og det var tom.

Leietaker og hans familiemedlemmer må betale regninger fra det øyeblikket kontrakten er signert og sotsnayma registrert i Rosreestra.

Inntil da, de fleste av disse felles betaler eieren, dvs. kommunen.

Et annet eksempel. Familie kjøper en leilighet i det nye bygget. Når eierskapet er registrert i Rosreestra plikt til å betale nytte betalinger vil bli belastet eier og hans familie.

Inntil da, inntil det skjer, betaler utbygger for felles. Det samme gjelder ved salg av leiligheter fra ett individ til et annet.

Hvis rommet er leid ut, bør ansvaret for betaling av regninger være spesifisert i kontrakten.

Som regel permanente tjenester som kloakk, eieren betaler. Og for personlig forbruk - leietaker.

Basic Law, som regulerer opphold i lokalene, nyansene av tenure samt beregning av regninger og rekkefølgen av betaling - dette er Housing Code of Russland.

Omfanget av offentlige tjenester levert av eierne og leietakere av lokaler, inkluderer:

Alle tjenester må betales i henhold til tariffer. Summen for visse tjenester avhengig av gulvplass og noen tjenester er betalt av måleren.

For eksempel, gebyret for romoppvarming avhenger av området av lokalene. Det er, jo større område, jo større beløp for betaling.

Vann, gass, elektrisitet og oppvarming kan betales ved måleravlesning i nærvær av de tekniske muligheter for sin installasjon.

Vannmålere er i nesten alle hjem, unntatt for de gamle husene bygget.

Betales vann, på samme måte som elektrisitet, aktuelle indikasjoner, etter de tariffer. Tellere gass og varme - fortsatt en sjeldenhet!

Betal for felles behov på en riktig måte - ikke senere enn den 10. i hver påfølgende måned, etter beregning.

Hvis huset er skranker for individuell forbruk, er det nødvendig å overføre de månedlige målingene på dem til service selskap.

Regninger - et gebyr til befolkningen i favør av serviceselskapene for å levere tjenester.

Mengden av betalingen avhenger av individuelle forbruk tjenester, samt gulvplass.

I n. 1 ss. 155 Housing Code sier at betaling for konsumert verktøy må betales på månedsbasis senest den 10. i påfølgende måned, som følger beregningen.

Video: nye fordeler for betaling bolig og kommunale tjenester

Hvis dette ikke gjøres, kan serviceselskapet telle straffer og renter på dette beløpet.

I tilfelle av boliger og regninger vil ikke bli betalt for 3-Yoh sammenhengende måneder, har verktøyet selskapet seg retten til å begrense tilførselen av tjenestene som gjelden har oppstått.

Normal forsyning vil bli gjenopprettet kun etter full nedbetaling av gjelden.

Hvis regningene ikke blir betalt i seks måneder eller mer, har verktøyet selskapet rett til å fullstendig stoppe flyten av tjenester, og å gjøre en tilkobling for en avgift - etter full tilbakebetaling av hovedstol og betalingstjenester å koble til.

Hvis gjelden ikke er betalt innen 10 dager etter utstedelse av advarselen, har verktøyet selskapet rett til å saksøke eieren eller arbeidsgivers lokaler for manglende betaling av regninger.

Resultatet kan bli ganske trist - utkastelse fra de okkuperte lokalene!

For å få denne eller andre hjelpemidler, er det nødvendig å inngå en kontrakt med en servicebedrift.

Uten slike avtaler i lokalene ikke skal bo. For yrkesbygg lokaler krever mer "myke", men minst elektrisitet i rommet bør være.

Kontrakt med en servicebedrift inkluderer slike bestemmelser til å yte tjenester som for eksempel:

Strukturen av offentlige tjenester inkluderer:

lokaler leietakere betale en ekstra mulighet områder, og eierne - betale for reparasjoner.

Som leien belastet hvis ingen er registrert, er tilgjengelig her i leiligheten.

I platozhke for verktøy er også en linje - obschedomovye behov.

De betalte og arbeidsgivere, og eiere. Dette inkluderer betaling av strøm i trappeoppganger, korridorer mezhliftovyh belysning predpodezdnoy territorium, vannforbruk for rengjøring trapperom, luker og mer.

For å beregne hvor mye regninger å betale, må du vite satsene som de "selger" gulvplass, samt volumet av individuelle forbruk.

Hver region uavhengig satt tariffer for nytte-tjenester. For Moskva og regionen fra midten av dette året, prisene igjen økt med et gjennomsnitt på 7%, og bare 2% på gass.

For eksempel, kostnaden av varmt vann ved 01. 07. 2016 økt med omtrent 7%, og 5 er 163. 24 rubler forbruket per kubikkmeter.

Kaldt vann steg omtrent like godt, og er nå verdt 33. 03 rubler per 1 cu. meter.

Den mest "billige" gass nå - det vokste med bare 2% sammenlignet med året før.

Kostnaden for en cu. meter av gassforbruk for populasjonen av 6. 16 rubler.

Den dyreste kostnads ​​Muscovites avgift for vedlikehold og reparasjon av bolig.

Kostnaden for disse tjenestene har økt landsgjennomsnittet på 15%, og i dag står på 26, 53 og 23 rubler, 60 rubler per 1 kvadratkilometer. m boareal okkupert innenfor normen i regionen, og utover disse standardene, henholdsvis.

Elektrisitetsprisene er også forskjellige. For byrom, utstyrt med gass ovner, er satsen satt til 5, 38 RUR / kWh, og for byens leiligheter med elektriske ovner - 3, 77 RUR / kWh.

For å beregne beløpet som skal betales hvis tjenesten er tilgjengelig på enheter av regnskap, er det nødvendig fra vitnesbyrd inneværende måned for å trekke vitnesbyrd forrige måned og multipliser med det etablerte tariff.

For eksempel, i inneværende måned målinger av strøm i huset med en gasskomfyr - 35 632, og i forrige måned - 35 158.

Denne måneden vil beboerne må betale (35 632-35 158) 5 * 38 = 1097, 52 rubler.

Og hvis huset har en elektrisk komfyr, vil du måtte betale litt mindre - (35 632-35 158) * 3, 77 = 769, 08 rubler.

Nå er det mange måter å betale regninger. Spesielt siden det er ikke klart hvor det er gjeld!

Betal for felles på flere måter:

 1. Gjennom terminalen.
 2. En minibank.
 3. Med hjelp av nettbank.
 4. Ved å bruke nettstedet "Offentlige tjenester".
 5. Gjennom grenene av banken.
 6. Gjennom den russiske Post.

For betaling må du vite nummeret til personlige beretning om betaleren, samt beløpet som skal betales.

Hvis hun betalt tjeneste, som er levert på disken, må du også kjenne til strømmålinger.

Hver service selskap har et nettsted der alle betaler kan lage en personlig konto.

Pay nytte betalinger kan være via elektroniske kontanter eller kredittkort.

For å gjøre en personlig konto, må du registrere deg ved å legge inn all nødvendig informasjon om deg selv.

Side ved registrering i seg selv forteller nøyaktig hvilken informasjon må spesifiseres.

I sitt private kontor betaleren kan vite:

Området, som regel er betaling med kredittkort. For å gjøre dette, må du angi detaljer om kortet og foreta en betaling.

Du kan bruke den elektroniske penger på ressurser som Webmoney, Yandex.

Mange serviceselskaper støtter betaling av elektroniske penger.

Du kan bruke nettbank. Slik tjeneste som en "bank - online" er nesten alle banker.

Med dette bidraget til banken eller kontoen, kan kunden aktivere "nettbank".

Bruk den til å betale ikke bare verktøy, men også telefon, og en bot på trafikk og så videre.

For å gjøre dette, skriver nettstedet elektroniske tjenesten, velg fanen "Betalinger", deretter "Betaling av nytte-tjenester" og fra listen velger service selskap.

Gå inn i personlig kontonummer og beløpet som skal betales, må du velge kontoen eller innskudd som midlene vil bli avskrevet i favør av selskapet.

Betaling via Internett er ganske hendig! Du kan betale hjemme med en datamaskin eller et nettbrett eller en smarttelefon.

Det viktigste - å ha riktig mengde penger for betaling i bankkontoen.

Portal "Offentlige tjenester" er veldig populær blant befolkningen. Med det kan du melde deg til legen og betale regninger eller trafikkbøter.

For å betale for offentlige tjenester gjennom portalen, er det nødvendig å leverandør av disse tjenestene har sluttet seg til systemet.

Da vil det være mulig å generere en kvittering og foreta en betaling.

For å betale for felles, må du registrere deg på portalen. Deretter må du velge leverandør av kommunale tjenester, og angi antall din personlige konto.

Det er ikke nødvendig å bekymre seg om riktigheten av kvitteringer og inn opplysninger om leverandøren.

På grunnlag av den personlige kontoen, samt leverandørnavn, vil systemet generere en kvittering med de riktige detaljene.

Vi kan bare velge en betalingsmetode og gjøre det. Ha en personlig konto på "Offentlige tjenester" portal er svært brukervennlig.

Det kan brukes ikke bare til å betale for felles, men også for å overvåke status for betaling, tid til å lære om de påløpte beløp og fremveksten av restskatt.

Dette gjelder ikke bare offentlige tjenester, men også betaling av skatter, bøter og andre ting.

Ansvarlig for gjelden

I Art. 153 Housing Code sier at plikten til å betale for offentlige tjenester ligger ikke bare på eierne av lokalene, men også for arbeidsgivere.

Ubetalte regninger på tid for levering av offentlige tjenester kan føre til at kunden vil bli kastet ut fra lokalene okkupert av det.

kommunal tjenesteyter har rett til å saksøke defaulter, dersom gjelden er "henger" i seks måneder eller mer.

Prosedyren for betaling av verktøy, og plikten til å gjøre det på månedlig basis, ligger hos eiere og leietakere. Dette fremgår i Housing Code.

Utkastelse fra bolig lokaler for manglende betaling av nytte-tjenester skjer i samsvar med gjeldende utgave av Housing Code og Oppløsning av Plenum i Høyesterett i den russiske føderasjonen №14 fra 02. 07. 2009.

Gjeld å betale for offentlige tjenester oppstår når tjenesten forbrukeren ikke betaler regningene for 3-Yoh måneder.

Deretter har kraftselskap rett til å ilegge en bot på en debitor, og for å belaste ham renter på det skyldige beløpet.

Straffen pålagt i mengden av 1/300 av refinansieringen rente på tidspunktet for forekomsten av gjeld for hver dag forsinkelsen.

Periodisering starter fra dagen etter den avtalte betalingsfrist.

Vanligvis advarer service selskap skyldneren at han stammer gjelden, og setter betalingsfristen uten straff.

Hvis du på denne datoen gjelden ikke er tilbakebetalt, så den neste dagen begynner lading straff.

av botens størrelse, ca 30 cent per dag. Men det avhenger av hvor mye gjeld og den perioden av forsinkelsen.

Dersom forbrukeren ikke betaler gjelden, et halvt år etter utbruddet av gjeld service Selskapet har rett til å saksøke for å gjenopprette all gjeld i deres favør.

Hvis en familie ikke har nok penger til å betale for offentlige tjenester betalinger i Moskva og i andre regioner av landet vårt, er en slik familie rett til registrering av offentlig støtte i form av subsidier.

Så har rett til de familiene som å betale for de kommunale utgiftene er 22% eller mer av alle obschesemeynyh inntekt.

For beregningen tar hensyn ikke bare inntektene til arbeider familier, men andre betalinger.

For eksempel min bestemors pensjon, som er registrert i samme leilighet eller student stipend, som er opplært i videregående skole og ikke arbeide.

En slik terskel på 22%, sett i Moskva og flere andre områder. I andre regioner er det noe lavere - fra 10% til 15% av omsetningen obschesemeynyh.

For påmelding tilskudd bør kontakte Department of Social Protection. Moskva borgere slå til sentrum av boliger subsidier, hvor filialen ligger i hvert område av byen.

Du må skrive en erklæring om levering av subsidier og fest dokumenter som bekrefter rett til det.

Tilskuddet vil bli overført hver måned til den angitte bankkontoen av søkeren. Men det er en viktig forutsetning - betaling av regninger bør gjøres innen den 10. i måneden etter beregningen.

Tilskuddet har ingen hensikt. Den kan brukes til betaling av regninger, så vel som for andre formål.

Hva er inkludert i leien i Russland, kan du klikke her.

Hva er Foreldelsesloven gjeld på husleie i 2016, er tilgjengelig her.

Å ha ingen gjeld og som et resultat, unødvendige problemer, er det nødvendig å betale regninger i tide.

Loven sier at dette bør gjøres før den 10. dagen i den påfølgende måneden, noe som går utover summen av beregningen av måneden for å betale.

Avdrag gjeld på verktøyet regninger

Etterskuddsvis på verktøyet regninger kan oppstå av mange grunner. Og dersom beløpet er gått over en tilstrekkelig stor, kan forvaltningsselskapet gis avdrag. Dette er et lønnsomt alternativ for dem som ikke har mulighet til å gjøre hele beløpet på en gang.

Listen over skyldnere på verktøyet regninger

Gjeld på verktøyet regninger for innbyggerne er dannet som et resultat av manglende betaling i flere måneder. Mange innbyggere har mistet en inntektskilde som følge av den langvarige økonomiske krisen i landet. Det er tilfeller der borgere med en stabil økonomisk situasjon å ignorere plikten til å betale verktøy.

Innkalling av gjeld på verktøyet regninger

Hver forbruker av nytte-tjenester skal ha plikt til å foreta rettidig stole avgift. Hvis en eller annen grunn er det manglende betaling av tjenester levert av offentlige tjenester, oppfordres brukeren til en viss ansvar. Forvaltningsselskapet, ved lov, har rett til å samle inn en gjeld.

Tilskudd for verktøy

Boligtjenester må betale på en riktig måte, og å gjøre det må ikke bare eiere, men også leietakere.

En av eierne ikke betaler regninger

Oppsto uavhengig av hvilken grunn, er gjelden for nytte-tjenester alltid ubehagelig. Men hvis utseendet på gjelden ikke klandre deg, men noen andre er fortsatt vanskelig. Mange av de medeiere av leiligheter tror at de må betale for tjenestene og verktøyene til seg selv og på "den fyren." Dette er feil.

Regninger i en ny bygning

Kjøpe en leilighet i nytt bygg skaper en rekke spørsmål, blant dem - lading av regninger har en ledende posisjon. utviklere ofte lure aksjonærene, og tvinger dem til å betale for ikke-eksisterende tjenester.

Uriktig beregning av verktøyet utbetalinger

Betale for verktøy kontoer på månedlig basis, og med et stort nok beløp. Dette er en av de mest betydelige månedlige utgifter, som ikke kan nekte. Men noen ganger brukerne betaler for luft, for de tjenestene som de ikke liker.

Moderne hjem er utstyrt med ingeniørtjenester, som leveres til innbyggere fasiliteter ulike organisasjoner. Hver person bruker en tjenesteleverandør, under de generelle tittelen verktøy.

Slik deler du en personlig konto på verktøyet regninger

I hverdagen, er det ulike situasjoner i forbindelse med betaling av kommunale tjenester. Ofte oppstår mellom leietakere av konflikter som løses i retten.

Hver måned betaler hver familie for kommunale tjenester kvitteringer, som serveres av selskapet legger postkassene.

Få fritt rettsråd akkurat nå:

+7 (499) 703-43-52 Moskva og region

+7 (812) 309-57-61 Saint-Petersburg og regionen

boligtjenester

Hva er de offentlige tjenester?

Offentlige tjenester mener med en sikker og stabil tilførsel av kaldt og varmt vann, elektrisk energi, gass, oppvarming, eksos og avløpsvann, vedlikehold og reparasjon av hus, lokale området, så vel som forbedring av et oppgjør i henhold til spesifiserte standarder, normer og krav (MDC 2-04,2004).

Klassifisering av boliger og kommunale tjenester

Alle kommunale tjenester, som kan sees i tittelen, er delt inn i to grupper:

boligtjenester omfatter i sin tur:

- leie av bolig lokaler på sosiale arbeidsavtale eller en arbeidsavtale lokalene til statlig eller kommunal boligmasse;

- vedlikehold og reparasjon av bolig, herunder tjenester og arbeid for å administrere leiligheten bygningen, vedlikehold og løpende reparasjoner av felles eiendom i en bygård,

- overhaling av den felles eiendom i en bygård for huseiere;

- fjerning av fast og flytende avfall fra boligblokker.

Regninger inkluderer:

I samsvar med artikkel 154 av Housing Code, strukturen av betaling for kommunale tjenester, avhengig av hvilken form for eierskap av lokalene er som følger:

1. For arbeidsgiver av lokaler okkupert av den sosiale arbeidsavtale eller en arbeidsavtale lokalene til statlig eller kommunal boligmasse, bolig og verktøy inkluderer:

2. For eieren av lokalene i en boligblokk bolig og verktøy inkluderer:

1

Leave a Reply

2 + 2 =