Floor loftet

Byggingen av loftet med sine egne hender, et bilde av de beste alternativene

Byggingen av loftet er den enkleste, raskeste og billigste måten å utvide boareal i huset. Bygging av slike anlegg er mye billigere enn produksjon av et bolig anneks til et privat hus. Selv om rommet, utarbeidet under loftet, har en svært liten størrelse, betyr det ikke at fravær av muligheten for sin rasjonell bruk.

Floor loftet Det er ikke bare en god investering av penger, men også en mulighet til å vise fantasi i utformingen av et interiør laget med sine hender. Her er noen bilder av de beste eksemplene på hvordan man effektivt bruker hver kvadratmeter av arealet av loftet.

Dette rommet kan være et flott sted alt barnehagen, soverom, stue. Når du velger alternativer for å skape det indre av loftet med sine egne hender, vil det være mulig betydelige besparelser. I dette tilfellet vil det være mulig å få en behagelig og koselig rom.

Produksjon trinn på loftet med sine egne hender

 1. Velg din stil for interiør, som også er å bli observert i å bestemme hvilken type møbler, dekorasjon materialer og tilbehør til loftet.
 2. En beslutning om hvilken type materialer som skal brukes som tak dekorasjon, gulv, vegger, loft. Erfarne designere anbefaler bruk av høy kvalitet og naturlige materialer.
 3. Definisjon av de viktigste fargene i rommet. I dette tilfellet kan man bruke flere nyanser av en farge, en elegant og stilig mottaksrommet. Hvis sluttresultatet bør være mer ekstravagante og fet aksenter gjøres best ved å bruke en lys og mettede farger.

Projisere fremtid loftet og materialer for bygging

Hovedelementet i den pågående jobb er taket, karakterisert ved dets uvanlige struktur. Ganske vanlig utførelsesform hvor vindusåpningene er montert direkte til taket ved å arrangere dem i en viss vinkel. mansardtak, laget med sine egne hender, innebærer ofte en endring i profilen, som om å bryte den.

For loftet, kan du bruke enten konvensjonelle lean-og ødelagte saltak typer. Selvfølgelig vil den resulterende utseende avhengig av loft av materialene som brukes, samt på design funksjonene til taket.

Som en generell regel, for å bygge på loftet med sine egne hender, Vi trenger følgende materialer:

 • Board.
 • Reiki.
 • Metall hjørner.
 • Treklosser.
 • Metall bukseseler.
 • Impregnering.
 • Festene.
 • Mineralull.
 • Vindu design.
 • Trapp.

Videre kan det være nyttig sett av forskjellige bygge verktøy, for eksempel, skrutrekker, baufil, en drill, en stiftemaskin, et nivå meisel.

rammekonstruksjon og utforming av den buede loftet

Fagfolk mener at produksjonen av rammen er den mest tidkrevende trinn for å bygge et loftsrom. Alene, gjennomføringen av dette arbeidet er umulig, så du trenger en assistent. for en start fit mauerlat rundt omkretsen av toppen av huset. Deretter er det nødvendig å feste stativet til de to ekstreme horisontalt anordnede skinner, sammenkoblet. Endelig angir den langsgående bro på toppen av stativet.

For å fremstille en buet utforming med hendene slik som vist på bildet, er det nødvendig å trekke en snor og som er dannet mellom buene for å feste den indre del av rammen. Deres verdi skal samsvare med størrelsen på sidebommer. Å feste alle elementer som anbefales til metallbåndene og hjørner. Til slutt, ved anvendelse av en konvensjonell hammer og spiker, på den ytre side av taket du trenger å spikre kasse, dannet av spiler eller planker.

Disse elementene er et viktig steg i byggingen av loftet med sine egne hender. Det beste alternativet for å beskytte lokaler mot fuktinntrengning vil membranfilmen er lagt over lektene.

1

Et utmerket materiale er egnet for loft isolasjon er mineralull, som skal festes fra innsiden av fagverk system.

Legging taktekking, montering av vinduer og interiør

Til dags dato, ville det mest vellykkede alternativet brukes som materiale for taket på loftet plater, metall eller skifer.

Det siste trinnet er vindu installasjon og opptre med sine egne hender interne dekorasjonen av loftet plass.

Interessante alternativer mansardtak romdesign

Bildet nedenfor viser noen konkrete eksempler på hvordan du kan lage en koselig stue mansardtak ulike formål.

Stue eller hjemmekino på loftet

Rom for å motta gjester og resten skal være enkel og representativ. Men stuen, ligger på loftet, bryter lett stereotypier. Nøye gjennomtenkt ordning av elementene i situasjonen, til tross for lite område, kan bidra til å få slutt en stilig og vakre rom. Gode ​​resultater kan oppnås, gitt følgende anbefalinger:

 • Minste antall deler.
 • Ergonomiske innredning, møbler.
 • Nøye designet belysning alternativer.

En av de mest uvanlige, men praktiske designmuligheter loftsrom er organiseringen av salonger utstyrt med et hjemmekinoanlegg. Det er verdt å nevne at benyttes som isolasjon og isolasjonsmaterialer bolig loft kan tjene såvel som for å oppnå en god akustisk effekt. Derfor, for å nyte se dine favorittfilmer Det vil være nøyaktig i et så lite teater samt i nåtiden.

Bibliotek eller studierom

Arbeide produktivt og liker å lese en bok vil bidra til en tilbaketrukket og rolig sted, hva kan bli et loft, dekorert av et kontor eller bibliotek. Ved å utstyre veggene tenkt innebygde hyller og reoler, beregnet for oppbevaring av bøker er mulig å kombinere begge funksjoner. Komfortabel og praktisk plass kan gjøres ved å bruke ferdighetene til riktig bruk av tilgjengelig plass og ergonomiske prinsipper.

Selvfølgelig, plassering av kjøkkenet på loftet ser ut som en god idé, som for realisering av en slik plan ikke trenger mye plass. Imidlertid vil dette alternativet trenger en veldig god og godt gjort isolasjon i vegger og tak. Et slikt krav er på grunn av det faktum at varm damp som vil stige i kokeprosessen, vil ha en sterk innvirkning på sirkulasjon av luften i rommet under taket.

Biljardrom på loftet

Hvis du ikke spesifiserer å roe se filmer, og mer aktiv fritid en gruppe venner på loftet for å bedre organisere biljardrom, som er stor variasjon i den daglige rutinen. Ved første øyekast, for å sette et biljardbord i en liten plass er uvirkelig. Men ved å bruke spesielle modifikasjoner hjemme som tabeller som har svært beskjedne størrelse parametere, problemet kan løses. Biljardbord er anbefalt å installere i midten av rommet, gjør det meste god belysning på ham.

Så, ha en god smak, en sans for proporsjoner og muligheten til enkelt å takle oppgaven, kan du trygt ta opp loftet dekorasjon med sine egne hender. Og etter en tid der for å nyte resultatet.

Forbereder loftet for vinteren

Hver eier bruker plassen under taket, på forskjellige måter, avhengig av sine mål. Noen arrangerer soverommet her, noen - en romslig stue, noen - et rom beregnet for slag bordtennis eller biljard. Noen eiere har utstyrt godt nok i territoriet barnehagen. Og noen mener at det beste alternativet for denne plassen - en vinterhage. Hvor mange mennesker, så mange avgjørelser. Men alle kommer til samme konklusjon: den typen som åpner fra vinduene i øverste etasje, unikt fantastiske.

Skjema varmeelementmontasje.

Som først benyttet loftet til boligformål?

Belastningen på loftet "gulvet, i forhold til etasjen under, er for liten, slik at det er minimal mengde av bærende konstruksjoner. Dette bidrar til å skape den mest romslige og med "luft" plass. Attic - er en bolig som ligger på loftet plass. En slik tittel fikk hun ved navn franske arkitekten F. Mansart. Det var den første til å bruke loftet for bolig- og næringsformål.

For å bli et loft på loftet, må du utføre noen ganske komplekse jobber enkelt. For å begynne, må du vurdere det viktige spørsmålet om hvordan å lage dagslys komme inn i rommet. Før du utstyre loftet, vil eieren må bestemme om det ville bli brukt denne plassen til god bruk under den kalde perioden. Hvis du trenger en varm loftet, er det nødvendig å isolere loftet plass.

Lag en pålitelig skjold

Skjema loft isolasjon.

Siden loftet, har vanligvis et tilstrekkelig stort areal for kontakt med det ytre miljø, dets varmetap, spesielt i vintermånedene, er for store og er rundt 20 - 25% av varmen til bygningen. Formålet med denne Master er å gjøre lekkasje av verdifull energi minimum. Oppnåelsen av en slik virkning ville være mulig dersom dannelsen av de mest pålitelige kvaliteten av skjoldet materiale for isolasjon.

Tåler varmeisolasjonsteknologi

Men ikke mindre viktig forutsetning for å oppnå det er og bruke det på den mest henhold erfaren teknologi isolasjon. Varm skjermen vil også utføre funksjonen til en rednings for loftet i sommer i tilfelle av en eventuell overoppheting.

Konsekvensene av dårlig isolasjon

Faktorer som påvirker taket.

 • høy luftfuktighet innenfor loftet;
 • is hengende fra takskjegget av taket;
 • frysing av koblingsbokser;
 • konstant veksten av lekkasje og dannelse av istapper.

Termisk isolering av loftet - en meget viktig og nødvendig byggeprosessen. På mange måter bestemmer den holdbarhet og pålitelighet av rommet, så det er absolutt upassende alternativ for å spare penger brukt på kjøp av materialer for isolasjon.

Den moderne markedet av isolasjonsmaterialer som er rik og variert. Takkonstruksjon krever først og fremst isolasjoner som innehar egenskaper slik som høy miljø, brann, lavest hygroskopisitet, og meget høy vannresistens.

Sammenlignbare karakteristika for isolasjon i taket.

Et viktig poeng er obligatorisk nærvær av absolutt alle egenskapene nevnt ovenfor. Fraværet i den varmeisolerende materiale av en hvilken som helst av de ovennevnte egenskaper, for eksempel, er ikke meget god vannresistens eller ikke en høy hygroskopisitet, svekkes dens varmeresistens og som en konsekvens fører til en stor endring ikke bare størrelsen, men også forringelse av dens styrkeegenskaper . Alle disse svakhetene manifest i tap av varme og en betydelig forverring i levekår.

Hva å huske ved å opprette en termisk beskyttelse av loftet?

Opprette en termisk beskyttelse av loftet, trenger du så nøye stingplaten bereder, må du huske på at selv den minste sprekk manifestere seg, og vil fungere som en kilde der den dyrebare varmen i rommet lekket. Husk at den varmeisolerende materiale avsettes og under, og over sperrene, og ikke bare mellom dem. Heller ikke utelukkes en kombinert metode. Således vraspor plate montert mellom sperrene, så vel som over (under) dem i buret i seg selv loftet.

Beskytte isolasjonen fra vannet

Ved installasjon av isolasjonsplater, er det et behov for å beskytte den mot mulig lekkasje og inntrengning av vanngjennomtrengelige og vind par dråper som er dannet inne. Med dette formål pålitelig vann- og vindskjerm, samt damp (dampsperre og vanntettende film superdiffuzionnaya ISOROC membran, etc.).

Prosessen med oppvarming av vinduet.

Et annet viktig punkt som må huske når takkonstruksjonen er behov for ventilasjon. Snakker om isolasjon av loftet, er det nødvendig å minne om at spesiell oppmerksomhet bør vies til gjennomføringen av termisk isolasjon av takvinduer. Det er særlig viktig å sikre at beregningen av isolasjonstykkelsen nøyaktig den samme over hele konturen av vindusåpningen, eller på steder hvor det vil være en nedre isolasjonstykkelse, er det mulig frysing.

Termisk isolering av loft gavl gjøre via et varmeelement i en lagdelt clutch, som ligger mellom det ytre beskyttende lag og den pyntelister bærevegg. For å hindre en mulig implementering av det samler seg fuktighet i isolasjonen er det anbefalt å bruke en dampsperre.

SKJEMA loft isolasjon vegger.

Hvis utformingen av veggene i rommet funnet anvendelse system med navnet "ventilert fasade", når mellom isolasjonen og beskyttende og dekorative overfor en avstand på omtrent 40 til 150 mm, mens for maksimal beskyttelse av slik isolasjon mot varme blåsing av klaringen og fuktighets vanligvis brukt gidrovetrozaschitnaya membran. Veggene i loftet ikke nødvendigvis isolere i det tilfelle at dette rommet taket ble isolert fra toppen og fortsetter til bunnen. Wall isolasjon loft isolasjon er laget kun etter sex.

Isolering av vegger fremstilles som følger: på baksiden av stativet, som er bærebjelker i de fremtidige vegger, 30 - 40 cm fylt med trespiler. At de trenger å gjøre å legge isolasjon. Ark med termisk isolasjon, ferdigkappet riktig størrelse, meget tett klemt mellom støttene. På toppen av hele overflaten av den neste vegg og er dekket med en dampsperre på samme måte som taket er laget, sutureres skinner.

Loft dampbarrieren kan sikre maksimal tetthet, og dets ledd er nødvendigvis er limt ved hjelp av et klebebånd. Termisk isolering av taket er vanligvis utføres, stabling følgende lag: dampsperre, isolasjon, gidrobarer, gulv, gulvbelegget. En slik "lag cake" vil være på 100% effekt hemme den varme luft fra mellomrommene som befinner seg nedenfor. Typisk isolasjonen anvendes enten mineralull eller skum.

Typer isolasjon vedlegg.

Isoler loftet ved hjelp av mineralull

Hvis du bestemmer deg for å gjøre isolasjonen av loftsrom med hjelp av mineralull, ville mer gunstig alternativ være bruk av mineralull matter. De trenger ikke bosette seg over tid, og mye bedre beholde sin form. Laid mineralull trenger to strøk.

Isolere loftet med skum

Variant loft isolasjon skum, sammenlignet med bruk av mineralull, - et mindre ønskelig alternativ. Definitivt, beholder skum varmen godt, men igjen, betyr det ikke hindre inntrengning og fremveksten av mus. Imidlertid er bruken av skum helt akseptabelt. Det er ønskelig å lage skum pakningsplatene i to lag. Følgelig viser det seg at det behov for å skaffe plater 50 mm i tykkelse. Da de er plassert mellom sperrene, slik at skjøtene som tilhører ark i det første lag ikke faller sammen med leddene i det andre lag arkene.

Hvordan oppnå 100% effekt med isolasjon?

Det er viktig å huske at bare samvittighetsfull, gjorde seg husbonden sjekke design for tilstedeværelsen av fuktighet og råte og slette dem, om nødvendig med bruk av obligatorisk antiseptisk behandling eller utskifting av visse deler av strukturen, som allerede er ute av drift, vil 100% tillit til suksess for den planlagte virksomheten, og hjelpe deg å få mest varmt sted, egnet ikke bare for lagring av reserve verktøy og ting, men også for boliger.

Råd om hvordan å gjøre loftet beboelig

Isolere loftet i forstads hjem og konvertere dem til boareal har nylig blitt svært fasjonable. Om ønskelig, under taket, kan du flytte kontoret for å ordne stua her, et kjøkken, et biljardrom, et oppholdsrom, hjemmekino, eller til og med et bad eller badstue.

Hvordan lage slik at rommet under taket for å få behagelig og koselig? Hvordan ordne rommet og legg den i en bestemt sak? Hva bør være hans plan? La oss prøve å takle alt dette.

Bygging av bolig loftsetasjen

Først av alt, selvfølgelig, er nødvendig for å gjøre prosjektet et boligloftsetasjen. Selv på byggetrinn bør sørge for at høyden på fremtidens rom fra gulvet til høyeste punkt i taket er ikke mindre enn 2,3 m. Å leve med komfort og bekvemmelighet her vil det bare være mulig i dette tilfellet. I utviklingen av prosjektet, selvfølgelig, bør først tenke på hensikten av lokalene, samt hvordan det vil være det indre av en stue på loftet.

Kontor på loftet suburban hjem utstyrer veldig ofte. Denne stuen kan være et perfekt sted for de som ønsker å jobbe, helt isolert fra støyende hjemmemiljø. Ulempen med denne løsningen kan tas i betraktning at loftet - et rom er vanligvis ganske mørkt. Derfor, i dette tilfellet, i første omgang skal ta vare på sin godt lys. Making taktekking prosjektet, er det ønskelig å gi et vindu, ikke bare på fasadene, men også i bakken.

Floor loftet. Bilder et godt opplyst komfortabel kontor

Overnatting er nødvendig for å sone minst tre deler: arbeidskraft, lagringsplass for kontorrekvisita og et avslapningsområde. Langs de skrå vegger i dette loftsrommet kan romme tabeller. Sofa sitteplasser nødvendig å sette på veggen eller i midten av rommet.

I studien på en bolig loft er mulig å sette en komfortabel sofa å slappe av

Møblene på kontoret på en bolig etasjen under taket bør ikke være så mye vakkert som praktisk. Spesiell oppmerksomhet bør vies, selvfølgelig, TV. Bygg interiøret i rommet skal være rett rundt møblene. Det er vanligvis satt ved vinduet. Bordplaten skrivebord bør ikke være for liten.

Merk: Ved utforming av kabinett design på loftet er å velge en lavmælt og strengere stil. Altfor mange bruker ikke tilbehør i dette rommet.

Kontoret på loftet skal dekke bordet med et stort bord topp

Siden bor loftet - Rommet er vanligvis ikke spesielt stor, utvikle hans design er for mørke eller lyse farger, det er ikke nødvendig. Dette gjelder både behandling materialer og møbler selv. Men bruk av kontraster er en veldig god løsning. I dette tilfelle dekker av vegger, gulv og tak, for eksempel, kan være lette, og møbler laget av et materiale som er tilstrekkelig mørk skygge.

Når du foretar et kontor på et bolig loftet er mulig å bruke metoden med kontraster

Mest foretrukket for kabinettet anses kule farger.

Gulv loft med sine egne hender - en idé til et landsted helt fint. Dersom det er ønskelig, er taket også mulig å arrangere stuen. Dette rommet vil sikkert få veldig behagelig. Ulempen ved å leve på loftet kan være manglende kvadratmeter.

Sofaen i stua som vanligvis er plassert i en skråvegg, i nærheten av takvinduer. Således ved enden av den vertikale vegg er nødvendig å sette et nattbord med en TV.

Bor på loftet. Photo stue, innredet med maksimal komfort

Hvis ønskelig, i en stue på loftet kan settes selv en liten hjemmekino.

Viktig: Stuen under taket bør være innrammet i samme stil. Det kan være både klassisk og country, moderne eller loft.

Selv i en stor nok boareal bør ikke settes for massive møbler. Modulære lette skap er sannsynlig å passe inn i interiøret i rommet en mye mer ergonomisk.

Merk: Utformingen av rommet på loftet, for å motta gjester, bør utvikles på en slik måte som å være fri fra møbler område i sentrum av rommet.

Hvis størrelsen på etasjene ikke tillater å arrangere hendene fulle stuen, kan du prøve her å utstyre en koselig avslapningsrom. I dette tilfellet vil en liten sofa og bord på et vindu nok.

Photo loft salonger

Bibliotek på en bolig loftet og vellykket løsning. Les en bok i fullstendig stillhet ville være veldig hyggelig. Den eneste ulempen med en slik konvertering kan være noe som du må betale maksimal oppmerksomhet til plass impregnering. Tross alt, er for fuktig mikroklima av boken ikke overføres. På gavlveggen på loftet stuen i dette tilfellet er det nødvendig å arrangere et stort antall hyller, og langs skrånende installere praktiske hyller.

Komfortable rom på loftet biblioteket

bad enhet på loftet vil ikke bruke midler til bygging av en egen bygning. Ulempen med en slik løsning kan anses som nødvendig i konstruksjon og installasjon av høy kvalitet avløp ekstra vanntett beskyttelse overlapping.

I regenerering bad er best å ikke installere en vedfyring og elektrisk komfyr. I dag kan selv de Vegg alternativene kjøpes.

Bad med bolig loftet kan se veldig vakker og fortsatt være komfortabel

Biljardrom på loftet - et annet godt alternativ ordning av lokalene. Spesielt er det egnede friluftsentusiaster. Men, har besluttet å utstyre loftet så verdt å huske på at en stor biljardbord i rommet vil være i stand til å imøtekomme usannsynlig. Vi må se etter en kompakt modell.

På en bolig loft kan ordnes billiard

Kjøkkenet på loftet - en annen god beslutning i form av konvertering av lokalene. Vanskeligheten i dette tilfellet kan bare oppstå med tilførsel av alle nødvendige kommunikasjon. Arrangering kjøkkenet til loftet er ikke bare viktig å velge riktig design, men også for å sikre at denne stuen var den mest praktiske. Under vinduene i dette rommet er vanligvis en vask eller bord. Kjøleskap bør sette på gavlveggene og tabeller - langs tilbøyelig. Dermed får mest praktisk kjøkken.

Spis på kjøkkenbordet, satt på loftet vinduene, vil være bedre

Kombinasjonen av lokaler til ulike formål

Under store tak noen ganger arrangere flere stuer for ulike formål. Du kan for eksempel her på samme tid utstyre stuen og kjøkkenet eller på kontoret, oppholdsrom og et bibliotek.

Rom på loftet. Bilder kontor, kombinert med et bibliotek

Del overnatting er best å ikke tykk septa, og lette gjennomsiktige skjermer. I dette tilfellet får vi veldig behagelig og flott leilighet loft.

Hvordan velge utformingen av loftet i et hus på landet eller villa?

Eksempler avslutter balkong: arch franske vinduer åpning

Velge utformingen av barnas soverom for jenter, bilder av vakre rom

Bare nylig jeg konverterte loftet til et kontor. Jeg bestilte et par smale skap og sette på endeveggene på hver side av vinduet. En tabell plassert under luke takvinduer litt lenger. Det var veldig praktisk.

Jeg vet ikke hvordan de skal arrangere et mansardtak rom. Soverom, stue, arbeidsrom og kjøkken er i huset. Bad ved siden av bygget. Så loft til bolig og inaktiv.

Utstyre barnehagen der. Barna vil elske loft.

1

Leave a Reply

9 + 1 =