Stue møbler

Tips for å utforme en ett-roms leilighet

Når det gjelder boliger, er det som regel mannen drømmer om sitt eget hus, som rommer alt du trenger. Men en slik luksus som et romslig hus for mange forblir utilgjengelig, slik at flertallet av innbyggerne sammenkrøpet i en liten bolig.

Riktig design studio vil bidra til å lyse opp svakhetene i boliger beskjeden i størrelse og fremheve sine fordeler. Interiøret studio bør rettes for å øke sin funksjonalitet, noe som skaper en unik stil og samtidig opprettholde komfort og skjønnhet.

Den største fordelen med en liten leilighet - ingen ekstra elementer og for å oppnå dette må du utvikle et designprosjekt, som er en enkel løsning for kjøkken, bad, stuer, korridor.

design studio

Disposition studio

Hvis du ønsker interiøret studio var så effektiv som mulig, er det bedre å starte med en planløsning, tar hensyn til hver kvadratcentimeter. Lag en detaljert plan for interiør med møbler, som allerede er tilgjengelig, og gradvis erstatte den med en ny, liten men funksjonell i fremtiden.

Et eksempel på et designprosjekt for en liten leilighet på 30 kvadratmeter. m.

Den viktigste oppgaven for studio - visuell utvidelse av eksisterende plass og dens inndeling i soner.

Dele rommet ditt på kontor, stue og soverom. I hver av sektorene satt de riktige møblene. I arbeidsområdet - et bord, en stol og en datamaskin på soverommet - en sovesofa i stuen - lenestoler og et bord. Dele rommet området kan bruke belysning, podium, eller av møbler.

reguleringsplan studio

Oppgaven er komplisert når leiligheten er hjem for mer enn en person, en familie med barn. I dette tilfellet, dele rommet i to hovedområder - stuen og barnehage. Stedet for barn er bedre posisjonert nærmere lyset, vil det skape en koselig atmosfære og hverandre. Parent sted med en sovesofa, som fungerer som stue, vil være i midten av rommet.

1

Rom dividert med barnehagen og stuen

Før sovesofa satt lys salongbord, og en TV foran sted - i seksjonen Møble bakker. Det er mulig å ta en del for å lagre barneklær. Ved enden av rommet er en garderobe og et lite arbeidsområde.

Screen partisjon som et alternativ

Å referere til å referere til sin personlige plass og barn bruker skyve skjermer og gjennomsiktige skillevegg. Deres trøst i det faktum at de er enkle å installere og er lagt til når du trenger det.

I noen tilfeller, et barnerom, kan du bruke kjøkkenet og hallen omgjort til et studio.

En annen mulighet for å øke funksjonaliteten av rommet på planløsning, er produksjonen av en eller flere nivåer av pallen.

Podium med en uttrekkbar seng

Podium er i stand til ikke bare å identifisere et bestemt område av rommet, men også det er mulig å plassere en glidende seng eller skuffer for klær samtidig som du sparer verdifull plass. Den eneste ulempen av pallen i at det er ikke anbefalt å produsere i leiligheter med lav takhøyde.

Konvensjonelle foldedører i små rom bare forebygger og oppta plass i veggen, som kan fylles med møbler. Derfor, i stedet for sitt beste for å gjøre skyvedører. For eksempel er badet best å installere en skyvedør i veggen vil det gi rom for å slette maskin eller boks for skittentøy. Og i en hall passende skyvedør montert på styrebjelker.

Sliding innerdører

Erstatte konvensjonelle dører på skyve lar deg betydelig forbedre funksjonaliteten til hele leiligheten, på grunn av bruk av ekstra plass, som tidligere var ment for å åpne dørpanelene.

Interiøret studio opprettet med riktig valg av fargepaletten. Faktisk, i dette tilfellet, det spiller en avgjørende rolle, og tilbehør med møblene er i bakgrunnen.

Harmonisk matchet fargene i det indre av et soverom

Det er nødvendig å kompetent tilnærming til fargevalget av interiøret leilighetene, fordi det er fargen har en psykologisk effekt på oss. Virkningen av farger i interiøret på psykologien til personen som vises på bildet:

Den psykologi av farger i interiøret

settes noen tips om fargen utformingen av leiligheten nedenfor:

 • For å sikre en avslappende effekt, velger brun, grønn eller blå.
 • Gule vegger en positiv virkning på nervesystemet, styrking av det og bringe glede til husholdningen.
 • Det er kjent at den røde fargen og dens nyanser vil opphisse eieren av leiligheten, men også det vil bli trett raskt.
 • Selv rosa lindrer kroppen, er det anbefalt å være på vakt, fordi noen ganger det fører til angst og aggresjon.
 • Eksperter anbefaler å velge å fokusere på grønt, kamel eller kremfarget.

Å velge en farge utformingen av rommet, må du velge gardiner eller persienner. For en vellykket kombinasjon av nyanser, anbefaler vi at du bruker denne tabellen for kombinasjonen av farger i interiøret:

Tabell fargekombinasjoner i det indre

Husk at selv om stoffet og gir komfort, men det tar bort dyrebare centimeter av plass. Derfor er det nødvendig å fokusere på den type gardiner. godt egnet for et lite rom - romerske persienner eller gardiner laget av spesiell japansk papir "dag-natt".

japanske gardiner

Interessante ideer om reguleringsplan og planlegging studio du kan også lære av den presenterte videoen:

Det neste trinnet - riktig valg av møbler, som vil understreke din valgte leiligheten interiørdesign.

Plassering av møbler i en leilighet

Det er viktig å møbler plassering. Det er åpenbart at med den begrensede plassen til en leilighet bør glem tykke og massive senger og vegger, noe som vil skape et ubehag. Derfor er den beste løsningen - innebygd i møbler, som lett kan transformeres og tar opp mindre plass når de brukes direkte.

trans møbler

God og rimelig til hvert alternativ er å bruke en moderne vegg-sklier, som vi skrev på vår hjemmeside.

Sovesofa som en seng

Den sammenleggbare møbler kan lagre noen ting, så en variant med en sofa som et sted å sove, det ser nesten perfekt: etter å ha våknet opp til det kan brettes sengetøy. Uvanlig og vellykket løsning ville være å kjøpe en seng, bygget direkte inn i skapet.

kompakt hall

I en liten prihozheyvhodnaya døren til leiligheten skaper en "død" plass, som skal være gratis og ikke rotete møbler. Av denne grunn, ved siden av døren rådet til å organisere et skap eller installere skapet for å spare plass i stuen.

Analysere hyppigheten av å spise ute, hvis du ikke ofte spise i leiligheten, er det bedre å kjøpe en sammenleggbar spisebord og legge det som trengs. Som for å arbeide med datamaskinen, og for å spare plass bedre å kjøpe en bærbar PC som ikke trenger en tungvint tabell for skjermen og CPU. For lagring av papir og bøker, bruke hyller og vegghyller. Meget godt egnet for lagring skap med speil som visuelt utvide plass vil være. Speilet garderobe til visuelt øke avstanden

Med store vinduskarmer ordne dem potteplanter til hele programmet til å bruke den frie overflaten og gi interiøret en koselig utseende.

Bruk alle flater for å dekorere leiligheter

Fargen på møbler i en leilighet er bedre å velge lys. En fin kombinasjon er hvitt og nyanser av beige eller blå. Mørke eller lyse farger er best brukt som aksenter, men ikke gjør deres bakgrunn. Om ønskelig, gjøre veggene mørke er det nødvendig å velge hvite møbler, for å utvide plassen litt.

Lyse møbler for utvidelse av plass

Vi oppfordrer deg til å lese vår artikkel om å velge design av 18 kvadratmeter rom. m., hvorved det fremkommer mange nyansene av de små indre og gir nyttige tips om deres arrangement.

En viktig sak var og fremdeles er belysningen i rommet - det skal være enkelt nok, men mange. Med beskjedne dimensjoner av leiligheten er rikelig med lys gjør boliger mer komfortabel og visuelt bred.

Ikke bruk bare en lampe, jo flere lys jo bedre

Ikke stopp på en lampe, kjøpe ekstra lamper og plassere dem i ulike soner av leiligheten. Men vær forsiktig, fører også sterkt lys til rask tretthet.

spot~~POS=TRUNC

Bruk spotlights og tak med LED-belysning for å skape vakre gradienter og skygger, samt å belyse de ønskede områdene. Mer å lese om belysning, møbler utvalg og regulering av det lille rommet, vil du kunne i denne artikkelen - hvordan å utstyre et lite rom.

Badet er i en liten leilighet som regel sammen, så det bør ikke være noe annet enn et toalett, bad og skap for hygiene forsyninger. Når et lite område, i stedet for et bad er det fornuftig å installere en dusj. Vaskemaskin kan installeres på kjøkkenet og at det ikke finner sted bare sånn, kan du bygge den på bordet, fest benkeplate.

Badet er i en studioleilighet

Disse og mange andre ideer som er beskrevet i denne artikkelen for å reparere et lite bad.

Det bør si noen ord og kjøkkenet, bør det være et minimumssett av et kjøleskap, komfyr og vask bordet matlaging. Igjen - det kommer an på personen, hvis du liker ovnen, kan du ikke gjøre uten ovn og avtrekksvifte og bord for matlaging.

Kjøkken i en leilighet

Hvis du tillater kjøkkenet, kan du i tillegg sette et lite bord med stoler. Alle kjøkkenutstyr prøve å plassere på veggene, på spesielle mounts og hyller.

Hvordan gjøre endringer på bad og kjøkken kan du også lære av videoen:

Viktigere, bruke alt med måte, ikke overdriv med små elementer som vil være på visning.

Ideer for lite rom design. Hvordan å utstyre et lite rom layout alternativer, og møbler.

Design i en liten gang og korridor. Bilder av vakre interiør. Valg av møbler og materialer for dekorasjon.

Hvor du skal begynne reparasjoner i leiligheten. Planlegging reparasjon etapper, trinn for trinn arbeidsplan.

God dag! vennligst svar hvor mye prosjektet vil koste utformingen 1-roms leilighet, kan kombineres i studio for en ung mann. Leiligheten er ikke en standard form med en nisje.

Horror. Noen fornuftig egentlig ingenting, ekle bilder

Fortell meg flat på en video som en. M., og oppsettet er det?

Leilighet uten balkong 40 m².

Fortell meg, vær så snill, som gjorde leiligheten, som er fjernet i videoen?

Dette studioet Odnushechka.

Prisen på problemet - som det viktigste, er det penger det å være vakker og funksjonell, det er ingen grunn til å ofre. På eksemplene gitt god planlegging og ideer, basert på hvor du kan foreta reparasjoner på hendene litt mer nøye, slo noen fallgruver.

Og takket være forfatteren, tilgjengelig og forståelig.

Nå har jeg et spørsmål - leilighet på det andre bildet som firkanter. At det er akkurat som et skap - vel det er ingen mellomrom. Jeg så på Polynov utformingen av leiligheten på 33 m2, men det så mye mer ...

Leide en leilighet med en plan, selv møbler var nesten som på bildet - det var 30 m2 (1 soverom murstein fem-etasjers bygning og nyutvikling). Her er noen bilder funnet:

Takk for gode råd! Jeg leste en artikkel i samme åndedrag. Akkurat nå synes jeg om utforming i hans studio, nettstedet ditt virkelig hjelper

romdesign

Opprette et rom design - dette er en svært viktig øyeblikk. For å være komfortabel ligger i et nyoppusset rom, vurdere de minste detaljer. Vi vil prøve å røre på de grunnleggende reglene for utforming av boliger og yrkesbygg rom.

Rommene ment Room Design

 1. Når du oppretter et vakkert interiør Stuen er bedre å bo på klassikerne eller velg moderne.
 2. Soverom må repareres på grunnlag av personlige preferanser levende person. Sørg for å ta hensyn til kjønn av eieren, hans hobby.
 3. Utstyre kjøkkenet, betale arve nyansene: en stor eller liten plass, antallet som bor i huset, bruker den bare til matlaging eller for å motta gjester.
 4. bad design avhenger av området. Hvis rommet er svært liten, du sannsynligvis nødt til å gi opp å installere her vaskemaskinen (for å bli flyttet til kjøkkenet).
 5. For å gjøre barnerommet, må du først ta hensyn til barnets interesser. Du må gjøre en start, og alderen på barnet. Ingen skade vil ta hensyn til belysning.
 6. Hovedalternativet i behandlingen av korridoren - sin størrelse. Hvis det er smal, er det nødvendig å avbryte installasjonen av voluminøse skap, lime altfor fargerik bakgrunn (det stjeler bare de allerede små kvadratmeter). Utformingen skal være ganske lett og enkel. Tenk nærvær av lys. Hvis derimot en bred korridor - du kan plassere den i komfort elementer som en hjørnesofa med en curbstone http://mebelsherm.ru/shop/m/uglovoy/.

 • Moderne stil (moderne) - vil alltid se bra med et snev av originalitet som stammer fra navnet. Å designe ikke blir kjedelig over tid, vil det være mulig å erstatte noen elementer av dekor. Dermed vil du oppdatere interiøret.
 • Klassisk stil - egnet for folk solide. Han er alltid på moten. Husk at, etter eget valg om ikke å kjøpe billige elementer - det bare ødelegge hele utseendet.
 • For folk som elsker minimalt med møbler passform - "high-tech". Romslige rom, fasthet og konsistens - de viktigste kjennetegn.
 • Minimalisme - er lik den tredje ledd. Utmerker seg med sin funksjonalitet og rasjonell plassering av interiør elementer.

Størrelsen på rommet når du velger et design

Med et areal på alle - fem kvadratmeter - husk at det vil være hensiktsmessig minimum sett av attributter. For eksempel, en stor garderobe og en dobbeltseng. Ellers risikerer du å fylle den allerede svært liten plass.

Et område på størrelse med åtte - ni kvadratmeter - gjør det mulig å skaffe i tillegg til de tidligere nevnte tingene selv varer av komfort (akvarium, plasma på veggen, sofa, etc.).

Når mengden av femten kvadratmeter - du kan velge en bestemt stil. Denne plassen vil tillate å opprettholde alle sine finesser.

Viktig! Sleeping sted for en jente å være lettere, preget av tilstedeværelsen av komfortable møbler, bør være dekorative elementer. Den mannlige halvparten av rommet utforming er karakterisert ved et minimum av funksjonelle møbler, tilstedeværelsen av alvorlige innvendige farger.

Set tapet og gardiner for rommet

Bakgrunn soverommet er bedre å velge en ikke-påtrengende design og god lydisolasjon, noe som er viktig for en god hvile. På gjesterommet tapet passe klassiske og moderne stiler, samt høy - tech.

Gardiner er valgt i siste instans, som de må være i samsvar med den generelle stemningen i rommet.

De viktigste metoder for etterbehandling: gipsplater fôr, installasjon av en strekning taket, klut trim, maleri. Valget avhenger av dine økonomiske evner.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. Alle rettigheter reservert.

Kopiering er kun tillatt med bruk av en aktiv link til dette nettstedet.

Ideer alt en liten stue - rasjonell bruk av plass

Å utstyre en liten leilighet med en manglende kvadratmeter - en kunst. Passe inn i en liten plass som er nødvendig for en komfortabel stue, slik som til slutt viste seg ikke bare praktisk, funksjonelt, ergonomisk, effektiv, men også vakker - er ikke lett. Vi kjenner alle kanoniske råd om visuell utvidelse av plass - ved hjelp av en lys fargepalett, speil og glassflater, unngå grove og uttalt teksturer. Men ofte, for reparasjon eller ombygging av den lille leiligheten eller et rom av liten størrelse, ikke nok praktiske eksempler på moderne design.

Vi tilbyr deg et utvalg av interessante interiørbilder for de forskjellige rom - fra kjøkkenet til soverommet. Hvis leiligheten ikke er i stand til å romme all den plassen som trengs for et komfortabelt opphold innbyggere, kanskje du bare ikke har sett eksempler på deres vellykket arrangement. Vi håper at eksemplene presentert under interiører hjelpe deg med å løse problemet med manglende kvadratmeter inspirere reparasjon eller ombygging av ditt hjem.

Kombinasjonen kjøkken, spisestue og stue i ett rom

La oss starte med en av de mest enkle og effektive måter å organisere på tre viktige områder i løpet av ett rom - koble kjøkken, spisestue og stue. I forhold til bevegelse i leiligheten eller huset - er å minimere kostnadene ved trafikken, fordi cook middag og serverer den umiddelbart i spisesalen mye enklere uten tak og dører. Etter endt måltid, kan du gå direkte til stuen sittegruppe, også, uten å krysse leiligheten, og med bare et par skritt.

Moderne tegning for kjøkkenet er så mektig og nesten lydløs, at ubehag om å være i samme rom med å lage mat på tallerkenen, vil ikke. Med møbler og tepper, kan lett zonirovat plass som dermed forblir tilstrekkelig romslig og åpen. Ved hjelp av en fargepalett på alle områder. Det bidrar til å skape en harmonisk atmosfære i hele rommet.

Ved bruk av et kjøkken øy eller bar i stedet for spisebordet, er det mulig å kombinere kjøkken og spisestue i ett, sparer en betydelig mengde dyre meter. Men det er viktig å ta hensyn til behovet for å legge frem avstanden til bordplaten for en komfortabel benstilling i den nedre delen av øya, eller i baren.

Dersom leiligheten er hjem til minst fire personer, kan alternativet med bar være en god vei ut. Og, selvfølgelig, bruker lys palett i etterbehandling rommet og valg av farge i treverket for å lage møbler. Innebygd i lagringssystem i tone til gulvbelegget er i stand til å romme alle de nødvendige husholdningsartikler. Et åpne hyller og hyller formidle noen enkel møbler, fortynnes den tunge struktur.

Noen ganger er det mulig å plassere i samme rom er ikke bare på kjøkkenet, spisestue, stue, men også skapet. Vellykket planlegging av en smal, men lang plass tillatt ergonomisk integrert konsoll som et skrivebord, en del av noe som er et system for lagring under TV. Bruken av varme, tre toner og lys bakgrunn dekorasjon, kombinert med et system av suspendert og innfelte armaturer omfattende, bidratt til å skape en veldig koselig og behagelig atmosfære av fellesrommet.

I dette tilfellet ser vi et godt eksempel på å kombinere kjøkkenet arbeidsområde, en stue og et lite hjem bibliotek og lesekrok i ett rom. Bright glanset kjøkken å matche teppet ser utrolig positiv og festlig på bakgrunn av snø-hvit finish. Murverk, som brukes i utformingen av bokhyller, gir rommet en touch av industrielle og urbanisme.

Bruk av gjennomsiktig eller ugjennomsiktig glassflater gir liten plass en følelse av letthet og vektløshet, som er vanskelig å oppnå når lunger innredet rom. Den naturlige fargepaletten harmonerer med progressive apparater og designerinnredning.

Stue med spiseplass, Ser det ikke lastet, interiøret er minimalistisk, men samtidig lys og mangfoldig. Dekket med hvitmalte murvegger har blitt en utmerket bakteppe for de kontrasterende elementer av interiør og møbler.

Disse salonger, inkludert en svømmebassenget ser luksuriøse, til tross for sin beskjedne størrelse. De er ikke lastet lagringssystemer, men det er ikke blottet for steder for elementer som bør være på hånden. Bruk av reflekterende flater i innredning, belysning og dekor elementer, øker visuelt volumet av rommet og fortynner fakturaen.

Bor i et lite rom

Stue, hvor hele familien kan slappe av etter en vanskelig dag på jobben, sosialisere og tilbringe tid i en avslappet atmosfære - nødvendig for hver leilighet. Bevilge de nødvendige kvadratmeter for fritids alle husholdninger kan være vanskelig, men ved eksempel på en moderne og komfortabel stue, er det klart at for å gjøre det virkelig, selv på egen hånd, uten hjelp av designerne.

Den lille stuen ser romslige, takket være den minimalistiske miljø, bruk av innebygd lagring og en lys fargevalg. Muslingen skapet fra gulv til tak var i stand til å sette et sted for et hjemmekontor. Når arbeidet er ferdig. Garderobe er lukket og utgitt mer ledig plass i rommet.

Som en del av stue med peis, plasserer bare to jobber. Innebygd konsoll i slike tilfeller vise seg å være den mest effektive måten å organisere skrivebord.

Lys palett og ikke store, lette møbler "lagre" lite rom, i et område som er nødvendig for å imøtekomme flere personer.

Det faktum at et rom er en skillevegg til den andre fungerer som et stort lagringssystem. Den varme, lavmælte farger av tekstiler og møbler gi miljøet en følelse av komfort.

I dette tilfellet har vi et eksempel på en kjølig fargevalg til stuen med en stor myk sone. Mer enn seks personer kan godt sove i et koselig rom med floral dekor.

I denne lille stuen, i tillegg til spisestue, har det blitt lagt ut ennå, og en liten seng-sofa. Whites i etterbehandling interiør og god belysning for å visuelt utvide veggene og heve taket.

Dette slående eksempel på bruk av enda et lite rom knapt en spisestue eller i stuen, men innen det har plass til 3-4 personer. Dette snøhvite behandling i bås plass er ikke uten designløsninger. En interessant lysekrone uvanlig form ble sentrum for oppmerksomheten fokus.

Selv i et lite hjørne av fellesrommet du kan ordne en komfortabel sittegruppe med en plysj sofa og et sted å lese, hvile og avslapning.

I denne stuen med en nøytral fargevalg, en god løsning var å organisere myk sone i nærheten av vinduet. En overflod av naturlig lys gjør det mulig å arrangere det et sted å lese eller arbeide.

Stue og studere ganske harmonisk sameksistens i en liten plass, er bruken ikke døv panel for å henge TV spart mye plass uten å fylle den med dette.

Soverom i et lite boligområde

Bare ved første øyekast ser det ut til at organiseringen av en køye, for å etablere en komfortabel seng nok. Men for et komfortabelt opphold, kvaliteten på som avhenger av hvordan vi føler i løpet av dagen, må du vurdere mange viktige aspekter - fra fargepaletten til oppbevaringsstedet pastell sengetøy.

Lys, nesten hvite farger, innebygd lagring med åpen og lukket hyller, bruk av speilflater - alle fungerer på etablering av et stort rom i et lite rom for å sove. Store vinduer og lyse tekstiler også bidra til å utvide den visuelle plass.

Selv i et lite rom, kan du utstyre soverommet med en stor seng, nok lagringssystem alle de nødvendige tingene for en komfortabel søvn og interessante dekor elementer, og har praktiske funksjoner.

En smal, men ganske lang rommet ble et fristed for soveområdet i pastell og nøytrale farger. Interessant design hodegavl med lavere tier av sitteplasser og speil, kunstig alderen øverste nivå - gir rommet personlighet og glamour, som er bare i stand til små rom.

Denne lite soverom med en eklektisk interiør gir oss muligheten til å blande en loft stil med en country-stil. Alt du trenger ligger i en beskjeden størrelse rom med en interessant, ikke-triviell design.

Minimalistisk interiør soverom for en person kombinerer i sine strenge omgivelser og et sted å arbeide eller kreativitet. Strenge linjer, lyse farger, et minimum av dekorasjon - det grunnleggende et lite rom for å sove og jobbe.

I dette soverommet er det også en arbeidsplass, vellykket integrert i et lite område av rommet. Lys palett lokaler fortynnes il lyse gardiner og varme nyanser av trevirke.

Eksempel på et barnerom innen noen få kvadratmeter. Soveområdet er opplyst om hodet, rommelig lagringssystem, et treningsområde med et skrivebord - og alt dette på en liten bit av plass med lys innredning og tekstiler, som er bedre å velge med barnet ditt.

En slik indre av et soverom passer for ungdoms rom, og voksne fasiliteter. Den inneholder alt du trenger for å slappe av, studier eller arbeid. Og alt dette i en nøytral palett, pastellfarger og behagelig atmosfære.

bruk av transparente glassdører for skapet - i det lille soverommet morsomt kurs design har blitt påført. Dette bidro til å lette den visuelle miljøet i rommet hvor lite plass.

En hvit soverom, kombinert med kabinettet via skyvedøren system med matt glassinnsatser. TV, som kunne festes til taket, sparer plass, og selv fungerer som en gjenstand for dekorasjon.

Noen ganger er det tilstrekkelig å montere en skjerm eller en liten zagoroditelnuyu struktur til sone soverommet plass fra andre funksjonelle boliger segmenter.

En slik skjerm kan være en tannstang, som kan tjene som en romslig lagringssystem på begge sider. I dette tilfellet ser vi et skille soverom fra kjøkkenet med et lite kabinett system med kombinert åpne og lukkede hyller.

Bare noen få kvadratmeter å sette sengen bak en vegg av en liten kjøkkenkrok, som også er en del av stuen. Veggen skiller området er støtte for åpne hyller på kjøkkenet og soverommet skapet.

Soverommet kan monteres i et kammer i et romslig stue adskilt av glasspartier og skodder gardinsystem. Resultatet vil bli lagret intimitet av sengen og trenger ikke et eget isolert rom under denne sonen.

Sengen er plassert bak en skjerm av tre lameller, som kan omdannes via zashtorivat skodder. Som sett på bildene - i ett stort rom ligger flere små, men viktige områder: et soverom, stue, kjøkken, spisestue og bad. På grunn til å lyse opp hele rommet dekorasjon, har rommet en lys og frisk karakter, ikke blottet for individualitet.

Plassere en liten soveområde for glass skyvedører salong. Med hjelp av ulike belysningssystemer kan ikke opprette en romslig effekt og "lys" av rommet.

Et annet eksempel på bruk av skjermen, denne gangen i matt, teksturert glass, skille soverommet fra badet. Minimalistisk innstillingen kan du la en del av plassen er ikke involvert, noe som letter utseendet av lokalene.

Køyeseng - en måte å spare plass

Den Barne- og ungdoms rom og soverom for to homofile unge mennesker, kan bruk av køyesenger være den eneste muligheten for å plassere senger.

Snakk om betydelige besparelser i verdensrommet er ikke nødvendig, det er åpenbart. I tillegg har barn liker høyde, koselig kottet og små rom. Med lyse tapeter og tekstiler mettede farger kan skape en festlig, elegant atmosfære av barnas soverom.

Den nedre tier av en køyeseng kan tjene som en sovesofa om natten og på dagtid. Som en del av et lite rom kan innkvartere et kontor og TV-området. Møbler og dører av mørke bergarter av naturlig tre gir rommet et luksuriøst utseende og føler deg komfortabel chic.

Noen ganger for reguleringsplan plass nok gardiner vidt persienner. Alt avhenger av livsstilen til eierne lokaler og deres følelse av komfort, ro og avslapping.

Skyve mekanismer og prefabrikkerte å hjelpe lite rom

Med hjelp av glidestrukturer, skjulte mekanismer og folding møbler, er det mulig å skjære ut dyrebare kvadratmeter, og spare mye plass.

Uttrekkbar seng er lett å rydde opp om morgenen til veggen og et soverom omgjort til en komfortabel stue bare noen få minutter. I tilfelle av en ett-roms leilighet en konvensjonell layout, kan en slik mekanisme være frelse av det indre. System innebygde skap med speil dører visuelt utvider plass, for ikke å nevne de viktigste funksjon som et lagringssystem.

I dette rom-transformator, er mange flater glidende eller folding. Bed fremskritt, vipper arbeidsbord fra panelet, skjerm, konverterer sofaen til en ekstra seng.

Dette bed av glass skjermen som skiller den fra kjøkkenet området, også hengslet. Hvis sengen er fjernet til veggen, blir rommet en stue.

Et annet eksempel på en sammenleggbar seng i stua del av rommet.

Og dette er et eksempel på å spare plass i utilitaristisk områder som vaskerom, bad eller kjøkken. Klappstrykebrett med nødvendig tilbehør skaper en hel arbeidsstasjon rundt to kvadratmeter.

Liten plass til kjøkken

I mange urbane boliger er på kjøkkenet er et svakt punkt for etablering av et praktisk arbeidsgrunnlag og muligheten for å plassere en spisestue. Problemet er at det innenfor et lite område, må du plassere mye av husholdningsapparater, arbeidsflater, lagring og gjøre plass for tilstedeværelsen av ergonomiske verter.

Innebygd møbler med integrering av hvitevarer bidrar til å spare plass. Spiseområdet kan fungere som en lett konsoll, kjøkken øy eller bar.

I tilfelle når arbeids kjøkken ment ganske liten plass rednings hvite blanke overflaten bygget skap med ergonomisk integrering system av hvitevarer, vasker og benkeplater arbeidsflyt.

Bemerkelsesverdig, hvis kjøkkenet plass kan romme blant annet også en spisestue. Men lys og dekorasjon i dette tilfellet forblir en prioritet.

I dette tilfellet er det spisestue ligger bak en bar, med tilgang til stuen, mens kjøkkenet har sin egen, separat tilgang til fellesrom.

Dette er en liten kjøkkenkrok er presentert i kontrasterende farger, der den tradisjonelle type hvite kjøkkenskap er kombinert med mørke benkeplater i stein og elementer av husholdningsapparater.

Eksterne konsollen med et par barkrakker kan bli et sted for middag par, ikke engang later til arealet en liten kjøkkenkrok.

Bruke kjøkkenet øya som et spisebord - vellykket sparer plass og gjør rommet stil og chic.

Utilitaristisk mellomrom for å organisere en komfortabel og praktisk miljøet blir enklere, takket være moderne teknologi. Behandling materialer og progressiv forbedring. Rommet for vann prosedyrer kan bli ofret bad, og erstatte den med en kompakt dusj. Suspendert toalett og vask også sparer plass, frigjør det for lagring.

Det mest interessante oppføring på temaet:

Veldig interessant! Takket)) fortsatt organisere plassen i en liten leilighet - det er vanskelig ... ooooochen (

1

Leave a Reply

− 1 = 2