Livet i garasjen

Er det mulig å permanent opphold i garasjen?

Gjentatte ganger jeg har hørt og lest hva som skjer i Moskva og andre store byer, noen mennesker runde De bor i garasjen.

Er dette tillatt i henhold til loven?

I likhet med politiet, politiet eller rettere sagt, å behandle slike ekstremister?

Hvordan organisere oppvarming, vannforsyning og sanitær i disse garasjene? Hvem vet, kan du fortelle oss.

Personlig, Jeg bare lurer, men noen vil det være nyttig.

Siden januar tvunget til å leve i garasjen.

Betong. 18 plasser, ni kvadrater kjelleren. Vinter oppvarming elektrisitet, 1,5-2 kilowatt per time kontinuerlig. Oppvarming var penofolom 2mm nå er isolert med skum og fôr. Vann til å kjøpe mat, toalett på bensinstasjon eller nærmeste shoppingsenter, klesvask pomyvka venner. Matlaging i multivarka.

I vinter ble temperaturen holdes innenfor 14-18 grader, 24-32 grader om sommeren (dag hadde sitte åpne porten). Den er forsynt med tre faser ved 16 ampere i hver (totalt tillatte forbruket til 10,5 kilowatt).

Dessverre er eieren tvunget til å selge garasjen (jeg leier for 5000 per måned), på jakt etter andre boliger alternativer (du ikke vil ha i et telt i skogen bor i vinter).

1

Overnatting i en garasje, kan det virkelig være.

I en nærliggende garasje (ved siden av meg) nå bor muzhichok.Zhivet dostoyno.Blizko Jeg kjenner ham ikke, men jeg kan si at et menneske ikke er på den positive skuchaet.Vsegda: Hei, ulybaetsya.Kakim utilstrekkelig eller drukket jeg ikke da jeg ikke fikk se Ja, og andre også, så de sier at den lille mannen og ingenting galt med positiv eller som ikke gjorde det.

Garage ham ekstreme og plantet en rekke blomster langs ytterveggen.

Blomsterbed med blomster stadig uhozhena.Vidno umiddelbart at personen omsorg for blomster.

Men jeg har aldri snakket med ham, hva hans liv er sånn, men i garasjen rent og ryddig.

Innvendig er alt dekorert med ikke verre enn en komfortabel leilighet.

Kort sagt, som en sommer bor i landet, og alltid et smil på pozitive.S ustah.Ne lei mann.

Jeg bor på Svartehavskysten. Det boliggarasjer lenge siden ingen ikke uvanlig, snarere tvert imot, overrasket over at noen med en garasje, ikke bruker denne funksjonen.

Spørsmål med kommunikasjon er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast.

Elektrisitet er vanligvis tilgjengelig i hver garasje kooperativer. Det er lys - det er ingen problem med bruk av nødvendige hvitevarer, herunder komfyr, vaskemaskin, varmtvannsbereder og så videre. Generelt matlaging kan du bruke flaskegass, med forbehold om alle sikkerhetstiltak.

Vann også ofte blitt plassert i borettslag. Spørsmålet om tilknytning til konkrete garasje, vanligvis uten problemer løses på stedet med møteleder. Selv om dette ikke er mulig, er kapasiteten optimalt innstilt 2- terning 3 og Hydrophore i kjelleren. Vann importert vann carter, også er løst. Drikkevann - 20 l også innføres, eller et godt filter.

Kloakk - septiktank, i ekstreme tilfeller - en bio-toalett, men det er veldig upraktisk.

Hva annet, oppvarming? Garasje helisolerte, godt valg av materialer er nå stor, og videre, eller konvektor (fra elektrisk - det beste alternativet er avmerket), eller oppvarming med fast brensel.

Så når det gjelder komfort, kan du ikke slå seg verre enn i leiligheten, og vedlikehold koster mindre til tider.

Er i garasjen din, har du all rett til, når som helst, selv døgnet rundt. Hvis du ikke kommer til å holde det til en røver, et bordell eller et kasino, politiet er interessert i deg vrya lengde. Og her svar på advokater om lovligheten av byggingen av overbygget over garasjen.

Jeg pleide å, i Østen var en fire-etasjers parkeringshus. Bilen var i første etasje, på bunnen var det en workshop, kombinert med en inspeksjon pit, hvor jeg tok selv en liten dreiebenk. Lenger ned var behagelig, tørr kjeller, hvor han holdt poteter, alle hjemmelaget syltetøy og mye mer. Og på toppen, i andre etasje har en stue, og mange bosatte seg i det, avhengig av fantasi, tilgjengeligheten av penger og korrupsjon. Noen skylle ned, gå hjem og bare drikke i garasjen til sopyutsya død. For andre er det - en møteplass med venner. Og hvem kan stoppe deg å bo permanent i garasjen, hvis det er - er din private eiendom. I garasjen vi var der, og varmt og kaldt vann, og god oppvarming, god TV og musikk installasjon, utmerket belysning. Noen geezer greide å gjøre resten rom renovering. Generelt - den store russiske, og veldig mye i det mirakler.

Hva vann? Hvordan kloakk (toalett), og om vinteren? - 3 år siden

Våre folk kan bo hvor som helst, hvis det er nødvendig. Men spørsmålet er hvordan dette er å legalisere bolig. Så, er det nesten umulig å legalisere. Hvis garasjen er verdt i et område som tilhører deg, kan du fortsatt konkurrere. For å få oppholdstillatelse, trenger du dette rommet konvertert til bolig. For dette formålet er det nødvendig å offisielt anerkjenne de levende.

Faktisk, hvis du registrerer en person, jo mer han ønsker å gifte seg, så barnet vil bli født, og må ta med en syk mor. Dette allerede ikke kan nekte organer. Derfor kan registeret bare være i stuen. Og for å leve uten oppholdstillatelse - vennligst. Du kan bygge og sanitær, som gjør mange av b / et hjul. Men det vil være for tiden, inntil enten klage til noen på hva du tette territorium avløpsvannet gjennom kloakksystemet bygget ulovlig. Eller forårsake brannmenn å spurte hvordan du varme enn vann varmes opp, er gassen der med deg.

Og naboer i garasjen, kan du likevel forstå, fordi ofte en brann eller annen nødsituasjon oppstår.

Ved første øyekast, listen over nødvendige dokumenter er så uskyldig, selv bare:

Men hvis du går gjennom alle disse punktene, men snarere tilfeller synes himmelen ovchinka.

Du kan prøve. Men hvis det garasje samarbeidsvillig, er det nødvendig å begynne med leder av samarbeidsvillig. Du kan bli tilbudt bare for å selge din bolig og kjøpe noe, hvor du kan leve.

Å se en garasje hvis garasjen har strøm og lys, er det mulig å legge til rette for boliger, men det er mulig å leve i sommer, og det er ingen oppvarming om vinteren kan fryses. Og så garasjen var uegnet for bolig trenger å isolere veggene, for å gjøre reparasjoner, møbler for å innrede sitt lille garasjen, og det kan være et krisesenter.

Men du er den åpenbare generelle betraktninger

Og jeg vil gjerne se noen fra møtet delte ekte opplevelse, virkelige fakta om Russland, fortrinnsvis i Moskva eller i den sentrale delen i de store byene. Hun fortalte hvordan gjennomføre vann er regulert styringsrelasjoner og andre - 2 år siden

Vel, jeg mener ser ut som en garasje utstyrt) Jeg jobber med ett selskap så det er vår sjef for garasjen fordi garasjen er det en sofa en god skinn og bord stands av mahogni og reparasjon kjempebra der), gjenstår det bare å sette et kjøleskap og henge TV-en på veggen, jeg tror det vil være mulig å bo der

Garage Jeremy Buchholz fra Frankrike.

Med litt fantasi og hardt arbeid, og voila, det er en stor leilighet i 41 kvadratmeter!

I Russland, kanskje også kan gjøre det, men garasjen må være på ohronyaemoy territorium, som de kan bære.

Og hva kan du besvare mine spørsmål på bekostning av varme og vann og lovligheten av bolig? I vårt land, selvfølgelig. - 3 år siden

Jeg tror bor i en garasje er mulig på så mye som du er kresen folk. Hvis zamorochitsya, er det mulig å utstyre alle mer behagelig enn i en leilighet. Men, trenger du tillatelse for hvert trinn i Russland. Dessuten er oppløsningen ikke bare staten, men også av andre eiere. Hvis garasjen ligger i en samarbeidsvillig, er det sannsynlig å kreve tillatelse fra nabo mennesker.

Det er garasjer, to-etasjes, og det er alt du trenger og vann og lys og dusj.

Så det er greit hvis du bor i en garasje.

Dette er nøyaktig hva som er billigere å betale for leiligheten.

Jeg er virkelig lei allerede betaler for en leilighet og tror at når det er stoppet.

Ved lov, er garasjen anses å være yrkesbygg lokaler og bo der, skape komfortable leiligheter er forbudt. Men faktisk, er Moskva selger full-garasjer med euro oppussing for å leve. Disse garasjer er mye billigere leiligheter, og alle bare ikke kan kontrollere og kaste ut alle mer. Fordi å bevise at vi lever i en garasje svært kostbart arbeid.

Jeg tror det er mulig, hvis det er å isolere riktig og utstyre ville være bra for vår net.V prozhivaniya.Pochemu og ikke noe av det mulige, det hele avhenger av forholdene der folk vil leve

Hvordan leve i garasjen

Livssituasjoner blir ofte tvunget til å søke ly i de mest uventede steder. For eksempel har konvertering av sommerhus i tettbygde strøk, og blitt utrolig populært de siste årene mote for etablering av boforhold i en normal garasje. Faktisk er omlegging av teknisk rom i garasjen under midlertidig bolig ikke nytt, det kan bekreftes av alle som minst en gang hvilte på Svartehavskysten "dikarem9raquo, men det er mulig hvis et fullverdig liv i garasjen hele året?

Det er nødvendig å umiddelbart gjøre en bestilling, at boligen uegnet for boliger innendørs garasje er en seriøs test for helsen. Oftest, stue garasje foretrekker enkelte kategorier av befolkningen:

  • Vikarer som har kommet til byen eller landet for en viss periode, spise en veldig enkel bolig er betydelig dyrere enn endring av garasjen. Den fristende prospektet er at en enkelt endring av lokaler for boliger gjør videre leve for en krone;
  • Bil og teknologiske fans. Lignende kategorier frivillig går med på å ly i garasjen, spesielt siden de allerede bruker nesten all sin tid i samme rom med din favoritt bil eller sykkel;
  • Pensjonister og mennesker som befinner seg i vanskelige situasjoner. Først, mest av alt, leie bolig til leie og prøver å tjene en økning til pensjon, den andre kategorien - de som var igjen uten egen bolig, noe som er nødvendig for å tåle slag av skjebnen, slik at de har den vanskeligste.

Hvordan kan du leve eller overleve i garasjen

Først av alt, trygt for helsen til bolig tar absolutt tørt rom, med en fungerende port og tak. Sprekker på veggene ikke er så kritiske som lekker eller henge på taket av en garasje eller løst montert til rammen av portbladet. Stue med våte vegger, vann i kjelleren og, som et resultat av mugg eller sopp kan ikke, kan slike boliger forårsake lunge eller hudsykdommer.

Den minimale mengde av omdannelse av garasjen inn huset

Rommet under ly av garasjen må gjøres så behagelig som mulig og varm, så du trenger for å utføre små endringer, og for å løse grunnleggende problemer i hverdagen:

  1. Først av alt, må du forlate lokalene rotet så mye som mulig for å gjøre plass til bevegelse. Hvis garasjen er en bil, er det nødvendig å drive plattformen foran garasjen, har et hus under et tak med transport er tillatt hvis det ikke er utstyrt med gasstilførselssystem;
  2. Deretter må man for å styrke og justere ventilasjonssystem i rommet for å ha en tilstrekkelig tilførsel av frisk luft til innløpsåpningen vanligvis satt fortochny vifte med kontinuerlig justerbar hastighet;
  3. Bor i et kaldt betong rommet er veldig vanskelig. Trenger du å isolere taket, er det best å holde arkene tynn skum og sy kryssfiner. Hvis gulvet er i form av betongsviller, er det nødvendig å legge trebjelke ytterligere skumlaget, et lag av polyetylen film, og til slutt å legge terrassebord.

Arrangement varme og sanitær noden

Mulighet for å bruke toalettet og servant, faktisk, er det overordnede behovet for en person å leve i et rom uten toalett garasje kan være et par dager, ikke mer. Til å begynne med, kan problemet løses med badet ved hjelp av toaletter, mens septiktank for oppsamling av ekskrementer og avfallsvann må tas utenfor lokalet. I den enkleste utførelse avløpsrøret kan utledes gjennom den nedre innstrømningsvindusventilasjonssystem. På ventilasjon drift vil ikke bli berørt, men å leve i et rom med en fungerende kloakksystem er mye mer interessant.

Her kan du angi servant, dusjkabinett. Den minste versjonen av stor sjel vil stige i et hjørne av bakveggen av garasjen, foran ventilasjonsskorsteinen. Det er således et overskudd av varme og fuktige luft lett kan fjernes fra hetten av garasje lokalene.

For oppvarming bedre å bruke den elektriske konvektor eller peis, innendørs garasje hvis det ikke er elektrisitet, er det sikreste å installere en gass konvektor. For å betjene et slikt oppvarmingssystem i garasjen vil trenge å installere i en vegg av den koaksiale ut-- luftinntaksrøret. Gassforbruket vil være omtrent 0,3 til 0,5 liter propan per time, takket være den fullstendig automatisering av prosessen i garasjer er mulig å leve og ikke betaler mye oppmerksomhet til varmesystemet.

Merkelig nok, å leve i garasjen er vanskelig av to grunner - på grunn av mangel på sollys og den lille størrelsen av boareal. For å få tilstrømningen av sollys inn i rommet, må radikalt remake veien til taket av garasjen, for eksempel for å sette døren av solid polykarbonat.

Lange opphold i rommet av garasjen er ikke nødvendigvis full negativ. For eksempel er det mulig å leve i garasjen, pluss jobbe i sitt eget studio, noe som er umulig i forhold til boligblokker. For mange fans tuning, drosjesjåfører, mekanikere har ofte å gjøre en svært beskjeden boforhold og ikke får ut av garasjen lokaler i dagevis.

I tillegg, som bor i en ombygd garasje rom gir usynlige, men svært viktige fordeler:

  1. Ingen pesky naboer har fått fester, demontering og nattlige sammenkomster;
  2. Du trenger ikke adresser, noe som betyr at det er en stor del av leien skal betales er ikke kjent for noen tjenester som reduserer kostnadene for boliger;
  3. Bilen er under klokken sikkerhet;
  4. Du står fritt til å leve og å avhende bolig som du vil, uten hensyn til de krav og regulatoriske godkjenninger.

Den optimale muligheten til boenhet i garasjen, hvordan å leve komfortabelt

Praksis viser at de beste alternativene overnatting i garasjen er en to-etasjes flat design. I første etasje er en bil i andre etasje, kan du leve i overbygningen. I utviklingen av utformingen av andre etasje, kan du ta hensyn til alle forhold for tilstrekkelig boliger i dette området.

Selv overbygning for boliger lettere å montere stammestrukturen i form av metall vinkel stål eller et valset profil. Vegger og tak er oppsamlet fra SIP-panel, pusset både innenfor og utenfor lokalene. Dette designet er egnet for alle alternativer på grunnlag av kapitaltjenester, med unntak for lette ordninger av korrugerte og sandwichpaneler.

Før du velger et alternativ fra overbygningen behovet for å undersøke veggene i rommet for sprekker eller ødeleggelse av mur, vurdere plasseringen av inngangen Avslutt trapper for å oppnå et hus med en komfortabel beveger seg mellom to etasjer.

Ofte er midlertidig bolig problem løses radikalt - riving av taket og en del av veggene og installert klar vahtovku fra en konvertert fraktcontainer. Kostnaden for den nye modulen vil være ca 150 000. Rubler, alternativ b / y vil koste ca 50 tusen. Rubler. Det gjenstår å huse og koble til kommunikasjon. Det er en mulighet til å skaffe permanent bolig og leve i byen for 900 dollar. USA.

Str. De fleste Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 og, bygg 1, gulv -1

Er det mulig å leve i garasjen?

9 august 2017

- Er det mulig, under loven eller så bor i en garasje, som leie eller kjøpe?

Møter Chief Scientific Adviser "The Legal Service av kapitalen" til. Th. n. Dmitry Hawks:

Et forbud mot aktuelle oppholdstid i garasjen eller leies av gjeldende lovgivning ikke er installert, selv om hovedhensikten med et slikt objekt - å plassere de permanente lagring romfartøy. Men mange mennesker er interessert i er spørsmålet om registrering av sivil registrering i garasjen. Migrasjon lov fastsetter at en borger-in er tilgjengelig på bosted og bosted. I denne situasjonen er det et sted for permanent opphold. Plassering - det er det stue, hvor en borger bor fast eller primært som eier av en arbeidsavtale (fremleie) eller på annet grunnlag fastsatt av lovgivningen i den russiske føderasjonen, og der det er registrert på bostedet. Etter normer for boliglovgivningen, registrert i garasjen (selv om det er "kapitalnyy9raquo;), yrkesbygg lokaler, er det umulig.

Advokatene ansvarlig avdeling av den sekundære eiendoms Est-a-Tet Yulia Dimova:

En person kan bo hvor som helst. Det er en bolig kode, som spesifiserer typer overnatting, men garasjen er fortsatt ikke regnes som bolig. Denne bygning kan bare være en midlertidig eller nødsituasjon huset. I dette tilfellet er loven ikke forbudt å leve i garasjen, men hvis det er et ønske om å leie den for en levende, er det lite sannsynlig å lykkes.

Til avdelingsdirektør for juridisk transaksjon Tekta Gruppe Yulia Simanovskiy:

Garasjen er ikke boligkvarteret, så du kan ikke leve i den. I tillegg må russiske borgere registrere sin bolig og bosted. Siden garasjen - en yrkesbygg lokaler, skaper det på noen måte vil ikke fungere. Men å leve "tak9raquo; garasje forby, ingen kan, spesielt hvis garasjen vil tilhøre på grunnlag av eiendomsrett, det vil si, helt lovlig.

Møter juridisk ekspert byggmester Alexei Tanana (Ekaterinburg):

I henhold til loven - kan ikke være utvetydig. Det er noen krav som gjelder egenskapene til boligen, og prosedyren for å gjenkjenne stuen. Garage sirkuleres forståelse kan ikke betraktes som levende objekt.

Det er verdt å betale oppmerksomhet til det faktum at selve objektet kan utstyres med alle verktøy kan være isolert, og så videre. E., men det gjør ikke hans levende. Minst det faktum at den opprinnelige anlegget ble bygget som en garasje på land for bygging av nettopp denne typen bygninger ikke tillater å legalisere bygningen som bolig. Og hvis objektet ikke oppfyller sikkerhetskravene kan fattet vedtak om godkjenning av hans uautorisert konstruksjon; som et resultat - Du vil bli revet.

Men forbudet bor på en upassende objekt, ingen kan. "Vyselenie9raquo; av slike lokaler under loven - en stor forvirring for tjenestemenn. Deal med dette problemet vil være bare hvis de mindre liv i garasjen. I andre tilfeller er staten ikke interessert. Det viser seg at du ikke kan lovlig ligge i slike anlegg - registrering vil ikke gi - men også lite sannsynlig å bli kastet ut.

Teksten ble utarbeidet av Maria Gureeva

Send oss ​​dine spørsmål om eiendommen, reparasjon og design til adressen: [email protected] Vi vil finne de som vil være i stand til å svare på dem!

Artiklene er ikke juridisk rådgivning. Eventuelle anbefalinger er de private visninger av forfatterne og inviterte eksperter.

Hold deg oppdatert eiendomsmegling nyheter

En gang i uken vil vi sende deg et brev med de mest interessante artikler.

Nye annonser for salg av fast eiendom - Moskva

Leilighet til salgs - Moskva  000 000 gni.

Leilighet til salgs - Moskva  500 000 rubler.

Leilighet til salgs - Moskva 6 000 000 gni.

Leilighet til salgs - Moskva 7.250.000 gni.

Leilighet til salgs - Moskva  000 000 gni.

Leilighet til salgs - Moskva 14 millioner gni.

Leilighet til salgs - Moskva 14700000 gni.

Leilighet til salgs - Moskva 14300000 gni.

Leilighet til salgs - Moskva 5 100 000 gni.

Skhn land for salg - Moskva 800 000 gni.

1

Leave a Reply

− 1 = 2