Swill å sveve

Rangering av de beste smakene for elektroniske sigaretter: Topp 3 i alle kategorier

Elektroniske sigaretter har blitt populært ikke så lenge siden, men i øyeblikket, har mange røykere byttet til veyping (dampende prosessen). Dessuten, selv de som aldri har vært nikotin gisler, satte seg ned på nymotens moro. De fordeler og ulemper med denne hobbyen demontert i mange artikler, men hva spesifikt til dette kan du finne informasjon om de smaker, smaker og andre kriterier for gode støpte. Dette begrepet betegner Væske for elektronisk sigarett (ES), som kan endre stemningen i nesten alle modeller. Unntakene er fordampere, som er designet for et visst antall koblinger og ikke demonteres for utskifting elementer eller noe annet.

Hva er en væske for ES?

Fyll - dette er en spesiell, ofte smaksatt væske som gir en smak av under dampende. Når veyping ble populært, selv hyllene i vanlige tobakk butikker fylt med ulike typer enheter for å røyke elektroniske sigaretter. Til å velge blant et slikt område er ganske vanskelig, spesielt nybegynnere, men her er det verdt å merke seg at alle fyll sammensetning som ligner på hverandre, og dette forenkler kjøpsprosessen.

Væske blir solgt i ampuller, vanligvis plast, 10 eller 30 ml. Noen ganger kan du finne alternativer "på trykk", og deretter prisen på prislappen vil bety opp til 1 ml.

Viktig! Veyperam nybegynner er ikke anbefalt å kjøpe bare fylle i store flasker, som en viss smak kan fort gå lei eller ikke liker.

Alle væsker varierer i smak inn i tre typer:

Nå selges og mikser som kombinerer bare to alternativer fra denne listen. Slik at i tillegg til de vanlige smaker, som mynte, nikotin, kaffe, sjokolade, kan du finne helt original, for eksempel: kirsebær is, sterk cappuccino. Spesifikk stempel, som inkluderer de beste smakene for elektroniske sigaretter, ikke eksisterer. Det er bare en liste over de mest uvanlige, lyse fyllstoff som ikke vil forlate likegyldig til de røyker, men dette vil bli diskutert senere.

Oppbevar væsken i et kjølig og mørkt sted, at de ikke har forverret seg i løpet av kort tid. Etter åpning av flasken innholdet kan være litt uklar, er det et vanlig fenomen som opptrer på grunn av noen særegenheter i blandingen.

1

Faktisk er fyllstoff for ES - det er en viss smak, som ofte inneholder kjemiske elementer. Så først må du innse at alle naturlige fyllinger ikke eksisterer. Sine komposisjoner, til tross for mangfoldet av området, ikke mye forskjellig fra hverandre.

Nødvendige ingredienser av noen filler, er det:

 • vann (12%);
 • propylenglykol (medisinske substansen ikke har noen negativ innvirkning på den person);
 • glycerin (en populær kosttilskudd er trygg i små mengder);
 • smaken.

Et valgfritt element i sammensetningen er nikotin. Fra det øyeblikket ble det populært velsmakende stigende, ES mange mennesker som ikke har en avhengighet til nikotin, kjøpe utelukkende av hensyn til smak og røyk.

Når du velger potting er nødvendig å ta hensyn til innholdet og mengden av nikotin i komposisjonen. De som ønsker å slutte å røyke, er det best i de tidlige stadiene av å kjøpe disse alternativene, der en 14 mg / ml, som i en vanlig sigarett på 0,7 mg. Det vil si at mengden av nikotin, tobakk i pakken, må du multiplisere med 20 ganger, og på grunnlag av dette resultatet, velger påfyll.

Forresten, hvis du stole på disse tallene, ML 1 fylle Fortress 20 sigaretter, det føles bare svakere. Over tid bør mengden av nikotin gradvis redusere og deretter vil vokse ut av denne skadelige komponenter.

Viktig! De som ikke har en avhengighet til røyking, er det bedre å ikke kjøpe en væske med innhold av skadelige stoffer, og omhandler ikke fyren fordi dette spillet har også en negativ effekt på kroppen.

Den mest delikate væske for elektroniske sigaretter - de som har tatt til hjertet. Det er ingen spesielle utvalgs faktorer, egnet til noen veyperu, siden valget for å fylle selv matvaner kan sammenlignes. Det eneste du trenger å stole - er den ovennevnte innhold av nikotin, for ikke å gjøre feil i begynnelsen.

På kjente produsenter kan finne alternativer med den beste balansen mellom kvalitet og pris, men alle væsker skiller lite i sammensetning, slik at denne faktoren fastsettes utelukkende på vurderingene av veyperov "oldies". I tillegg er det å kaste en svært variabel og spennende smaker som avdekkes gradvis, og dette er som i aksjon på parfyme.

Som nevnt tidligere, til toppen av de beste smaker for alle røykere gjør det er umulig, men det er svært spesifikke produsenter, er en prioritet.

Hvis du distribuerer dem i popularitet, vil det bli gitt ut følgende vurdering:

 • 1. plass. Tobakk - fast, eksisterende i lang tid og hadde tid til å vinne sympati for mange røykere. Selskapet har et variert utvalg, som stadig blir oppdatert med nye smaker. I tillegg har den en kvalitet og rikdom av smaker som spesielt som veyperam. Til dags dato er de produktene som kommer under dette merket solgt i nesten alle spesialiserte butikker, som nok en gang understreker sin status.
 • 2. plass. Joyetech - dette selskapet har mer enn 40 typer fyllinger, smaker begynner med klassisk og ender nesten gourmet. For øvrig, frembringer den også en komplett pakke for elektroniske sigaretter, og derved fortjener en spesiell plass i toppen. Fyll dette selskapet har bare negative: en tykk konsistens, på grunn som damp kan brennes deler. En annen ulempe ble observert for produkter av selskapet.
 • 3. plass. VARDEX - kvalitet fyllstoff i dette selskapet er det verdt å fullføre et lite, men omfanget av smaker vil glede alle som leter etter noe nytt og originalt. Sitron sorbet, honning, blåbær og mange andre alternativer inngår i den permanente linjen fyller dette selskapet. Viskøs væske, men av høy kvalitet, og i tillegg har en akseptabel pris: omtrent 15 rubler per 1 ml.
 • 4. plass. RED RØYKERE - russiske merkevare, som produserer nesten perfekt fyllstoff for elektroniske sigaretter. Dette selskapet er spesielt bekymret for kvaliteten, spesielt konsistens, slik at de fyller nesten ingen ulemper. Den eneste ulempe: den hurtige forurensning av ES grunn av noen elementer i sammensetningen. Men lite negativ innvirkning på fordamperen de ikke har et utvalg av røde RØYKERE tillater deg å streife.
 • 5. plass. FLAVOURART - kjent selskap som produserer sine produkter i Italia. Et stort utvalg av forskjellige lukter, god kvalitet og relative kostnader. Fyll firmaet lettest å finne og bestille på internett, men i enkelte byer er det også presentert. Minus: nikotin smak av mange kjøpere ikke ligne faktiske tobakk og litt sur.

Forresten, den dyreste flytende for e-sigaretter er ikke nødvendigvis den mest delikate, men denne ratingen kan implisitt stole på, siden det består av reelle vurderinger. Minst, disse selskapene produsere høykvalitets produkter og er stadig etterfylles med ny linje av dufter.

På spørsmålet om hva slags væske for e-sigaretter den mest delikate, ikke noe enkelt svar. Uavhengig av de ulike topper å velge fyllet du trenger basert på dine personlige preferanser. For eksempel, hvis lukten av vannmelon ikke liker nybegynner av badegjester, han bør ikke kjøpe vannmelon fylle. Denne faktoren er åpenbar, men mange mener ubetinget ulike karakterer og andres meninger, og deretter kaste fyll nyervervede grunn av sin ubehagelig smak.

Det er verdt å bemerke: det finnes alternativer som er populære, om ikke alle, av mange. Den fora dedikert til bardun slike væsker oppta separate tråder, og mangfoldet av deres smak diskutert av de fleste brukere.

Blant de uvanlige, eksotiske smaker råde deg til å ta hensyn til følgende. Disse smaker, uten tvil, vil falle inn under dusjen krevende ganer.

Topp 3 eksotiske smaker:

 1. Crunch Coil «Qellep» - skarpe toner av rum og noen sødme gi denne helle identitet. Den smaken er skarp, men ettersmaken er ganske myk og behagelig. Lukten kan trygt kalle den berusende, enda litt obsessive, men dette er sjarmen til denne avgiften.
 2. Fem Bønder «Sixty-Four» - mint likør, grapefrukt og grønn agurk. Denne pyramiden av smaker i seg selv er uvanlig, men det føles når røyking Utrolig komposisjon. Helle en forfriskende og oppkvikkende og frisk duft av grønne gir den sin smak.
 3. TMAX Juice «Snake Oil» - dette tanking er enda en rekke utmerkelser, så dens status er "bedre" er bekreftet på den offisielle nivå. Ikke det faktum at det vil gjøre alle til lags, men smaken notater av anis i kombinasjon med sitrus akkurat bringe rekke nye opplevelser for både nybegynnere og profesjonelle veyperu.

Alle av oss fra barndommen elsker saftige bær og frukt. Det er derfor frukt smaker for e-cig også nyte utbredt popularitet.

Topp 3 frukt smaker:

 1. Cosmic Fog «The Shocker» - de fleste smaker som brus med tropiske toner av jordbær;
 2. Fem Bønder «Grandmaster» - en mangesidig duft av eksotiske frukter og toner av moden banan,
 3. Crunch Coil «Mishmash» - smaken er fanget grenadine og tørket frukt, som gir denne fylle en spesiell betydning i veypera samlingen.

Alltid forbli populære smaker laget for å simulere klassisk sigarett og tobakk smak.

Topp 3 tobakk smak:

 • Crunch Coil «Cavendish» - skyggelegging alderen på eikefat, har en rik tobakk smak og ettersmak av hasselnøtt.
 • Halo «Southern Classic» - det er ganske uvanlig versjon med tillegg av sitrus notater, vanilje og honning.
 • Halo «Kaptein Jack» - sterke, maskuline alternativ for elskere av nikotin påfyll.

Mange elsker helsen, ikke bare i tannkrem og tyggegummi, men når en fyr. Spesielt for slike veyperov vi plukket den mest interessante flytende forfriskende retning.

Topp 3 forfriskende smaker:

 • Fem Bønder «Bowden Mate» - sjokolade, vanilje og mint terte: en kombinasjon som er sikker på vil gi munterhet.
 • Cosmic Fog «Kryptonite» - dette gir helle tykk damp, og smaken minner mer om den kalde melon og godteri.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - dette alternativet er helt kokos, men til tross for dette, har den allsidighet og unikhet.

Søte elskere vil sette pris på smakene laget for å simulere alle typer desserter og deilige cocktails.

Topp 3 søt smak:

 • Halo «Malibu Menthol» - Pina Colada med mentol: ikke-standard væske for en søt tann.
 • Fem Bønder «Absolute Pin» - kjent for mange absint veyperam lukten av tobakk blandet med kanel og karamell.
 • Cosmic Fog «Milk & Honey »- dette inkluderer å fylle smak av varm melk, myk zefirok og honning.

Det kan bemerkes at i feltet topp alle alternativene er delt inn i grupper: Dette vil bidra til å bestemme nybegynnere og selv erfarne badegjester. Stole på type med absolutt sikkerhet er ikke nødvendig, men for å få deg minst én kopi av listene må fylle hver veyperu. På et minimum, disse fyllstoff har ES ekstraordinære, mangefasetterte smak.

 • har ikke spart på kjøp av væske, som noen dyre alternativer kan bare trykke deres kvalitet og originalitet;
 • å lage din personlige topp hele tiden, prøve så mye som mulig de ulike alternativer;
 • etter en stund frimodig prøve å blande best egnet til hverandre, eller sin egen favoritt fyllstoff;
 • justere smaken ved å øke kapasiteten og spenningen EC.

Se en oversikt over de beste smaker for elektroniske sigaretter fra en populær produsent.

Fluid fyr: hva du skal velge? Den beste væske for elektroniske sigaretter

Høy kvalitet væske for elektronisk hover og dens kompetente utvalg vil sikre oppnåelse av den maksimale gastronomisk nytelse fra prosessen med e-røyking. I mennesker, den viktigste komponenten veypinga kalt "zhizha9raquo;. Filler for elektroniske sigaretter ikke nødvendigvis finnes i butikkene av dyre merker: væsken kan kjøpes på anti-krisen priser, og selv lage mat selv. Likevel er det verdt å merke seg søke opplever de fleste e-røykerne: ved prøving og feiling søk utelukkende kan vare i måneder. Vi presenterer våre kjøpe tips "slam", fordeler og ulemper med bruken, samt den beste flytende for damping.

Det første spørsmålet som vil spørre en nybegynner eier av elektroniske sigaretter, mest sannsynlig vil være: hva er i væsken for en kjæreste? Det er ikke noe overraskende i en slik interesse, fordi det er en del av produktet er oftest direkte proporsjonal med sin skade og reflekterer effekten på kroppen. Men i tilfelle av "zhizhi9raquo produsenter; vi vil være i stand til å spore mønsteret av varighet og konstant sammensetning. Som grunnlag alltid kommer fra det samme stoffet, som er den største forskjellen ligger i kvaliteten på produktet.

"Iskhodnikami9raquo; Følgende stoffer virker for fremstilling av e-væske:

propylenglykol blir en flytende base for blandingen. Dens egenskaper er redusert for å forbedre samvirket mellom en andre stoffer, så vel som økt ekspresjon av aromakarakteristikker damp;

Glycerin er ansvarlig for dampgenerering og mitigation "blåser til halsen." Komponent andel av et gitt stoff i en blanding av direkte karakteriserer sin mykhet og vell damp;

Destillert vann (destillat) - løsningsmiddel. Element gir stoff til fluid plume egenskaper. I tillegg til å bibringe flytende destillat absorberer andre elementer, for eksempel en væske for flytende med et høyt innhold av vanndamp former mindre enn "slurry" med en nedre fraksjon av destillatet;

nikotin. Tilsetningen av dette stoffet i blandingen gjør det mulig for elektroniske sigaretter bli et alternativ til tobakk. Avhengig prosent nikotin inneholdt i fluidet, er dens styrke bestemmes;

Smaken er kanskje ikke det viktigste, men en viktig komponent, er ansvarlig for å få glede av å røyke. Ved hjelp av konvensjonelle smaks par formidle frukt, sjokolade, mint og andre smaker.

Den gjennomsnittlige forhold mellom propylenglykol, glycerin, duftstoffer, nikotin destillatet er 55, 35, 10, 10 og 10%, respektivt. Selvfølgelig, andelen av elementer som anvendes, såvel som andelen av bestanddelene, avhengig av produsenten. For eksempel, noen merker velger å supplere tradisjonell væske for dampende andre komponenter.

Hvordan definere en festning e-sigaretten væske?

Som tidligere antydet, bestemmer blanding festning den dose nikotin i "slush". Avhengig av innholdet av nikotin stoff i 1 ml av flytende fyllstoff for sigaretter elektroniske inndelt i følgende kategorier festning vanlige navnene:

None (no) - 0 mg.

Lite (lett) - 3 mg.

Lav (lav-nikotin) - 6 mg.

Med (medium) - 12 mg.

Høye (sterke) - 18 mg.

Svært høy (meget sterk) - 24 mg.

Etikettene støter man ofte på i doser 9, 11 eller 16 mg. Faktisk mindre avvik fra standarden på festningen av væske og dens innhold av nikotin ikke er dødelig.

Fluid fyr: velg festning

Det er velkjent at den elektroniske sigaretten - en av metodene for å bli kvitt tobakksavhengighet. For å få maksimal glede av innånding av damp elektronisk sigarett kan være å plukke opp festningen "slurry" i samsvar med tidligere ervervet smak vaner.

Først av alt la oss snakke om "nulevke9raquo; eller ikke noe nikotin i e væske. En lignende triks gjør ikke holdt røyking før å oppdage verden veypinga uten skade på helse eller fare for avhengighet. Til null festningen skal bevege seg og erfarne røykere, gradvis redusere forholdet av milligram av nikotin til den totale vekt av blandingen. Noen vurderinger foreslå effektiviteten av en slik metode for å overvinne suget etter sigaretter.

Hvis du er i dine planer er det ingen vits "Quit Smoking", det betyr ikke at den elektroniske sigaretten - en unødvendig luksus. Tvert imot, vil kjøp av denne enheten erstatte skadelig tobakksrøyk til ufarlig damp uten psykiske innfall av kroppen. Røykere med erfaring anbefales det å velge den flytende metning i overensstemmelse med styrken av tidligere anvendte sigaretter. For å gjøre dette, legger opp tallene av karbonmonoksid, nikotin og tjære og få et tall som er lik den optimale til dine preferanser festning elektronisk sigarett.

Hva er faren skjuler fyllstoff elektroniske sigaretter?

Fastsettelse av sikkerheten til elektroniske sigaretter har fått utbredt, men så langt det er sann og nøyaktig? Det er sannsynlig at den generelle synspunkt, forslaget om at den elektroniske sigaretten er ikke en helserisiko, det kan bare være et PR stunt produsenter som ønsker å selge sine produkter på kortest mulig tid.

Flytende for dampbehandling, sammensetning som vi diskutert ovenfor, praktisk talt uskadelig fordi, i motsetning til tobakk under kretsing oppstår tildelings harpikser, sot, nitrogenoksyder og andre skadelige forbindelser.

Den underliggende propylenglykol er mest brukt i kosmetikk. utgjør bare en risiko i tilfelle av overdosering (6 g / 1 kg kroppsvekt). Ved moderat bruk utskilles det naturlig.

Glycerin brukt i medisinske og farmasøytiske felt, næringsmiddelindustrien, og alle har terapeutiske egenskaper. Og på smakstilsetninger og si nei: Hvis spise ikke truer vår helse, en enkel puste og enda mer.

En ting å huske på - idiosynkrasier av de enkelte ingredienser væsker.

Utvalg av de beste væsker til å sveve

Den beste væske for elektroniske sigaretter - dette er ikke unike merkede etikett eller emballasje. Perfekt "zhizha9raquo; - en filler som fullt ut dekker dine behov uten å forårsake aversjon eller negative følelser. "Gjødsel", uansett under hvilke navn det presenterer, bør føre til bare en behagelig følelse, glede og absolutt tilfredshet.

Vi foreslår at du gjør deg kjent med et utvalg av produkter som vil være i stand til å kjempe for den stolte tittelen "Den beste væske for elektroniske sigaretter."

Brand Liqua - det er opplevelsen av to generasjoner av italienske kunstnere. Kombinere en behagelig aroma og en tykk damp, "Liqui" er stadig mer populært over hele verden. Det er i stand til å tilfredsstille selv den mest krevende kunde. Selskapets ledelse legger stor vekt på sitt produktspekter.

Forstavelsen "miljø 9raquo; i flytende Ecoliquid tittel er fullt berettiget. For fremstilling av fyllstoff som anvendes bare miljøvennlig, naturlige ingredienser som oppfyller kravene i europeisk kvalitetssikring register.

Kairos - en væske for tysk kvalitet fyr. Mangfoldet og rikdommen i smaker, tetthet damp, en følelse av "honning på halsen," anti-krise pris - en "Kairos" har mange fordeler.

Til tross for det faktum at væske Prometey kom i salg i CIS territorium nylig, har europeere og amerikanere verdsatt produkt av høy kvalitet på råvarene.

DIY: to alternativer samozamesa

Samozames slurry - en måte å velge optimal for deg i form av smak E-væske, og viktigst av alt, gjorde væsker oppskrifter for fyren ikke har noen gastronomiske begrensninger! Oppretter uvanlig med prosenten av blandingen på flere måter:

Mixing smaker. Elementary natur av denne metoden ligger i kombinasjonen av din favoritt aromatisk og legge dem til stiftelsen. Aromanapolniteli foreslått å blande langsomt, og for å gi den gjenvunne væske "otdohnut9raquo; innen 2-3 dager.

Justerbar festning oppnås ved å blande ut fra null og høy styrke med smaker. Den ønskede konsentrasjon beregnes ut fra følgende formel. For det første volumet av væske med en høy konsentrasjon av nikotin multiplisere konsentrasjonen av nikotin i det. Videre er volumet av væske med null nikotinkonsentrasjon multiplisert med 0. Disse numrene blir tilsatt. Det viste tall divideres med det totale volum av væske. fluid-konsentrasjonen er den siste siffer.

Matlaging møkk selv: deilige oppskrifter blandinger av væske for elektroniske sigaretter

veypshopov hyller fylt med en rekke blandinger for fyren. Du kan finne alternativer i alle prisklasser. Før veyperom det er et problem: kjøpe billig mix, smaken av noe som ikke kan være fullt avslørt, eller velg premium gjødsel og bruke enda mer penger enn røyking dyre sigaretter?

Nybegynnere vanligvis kaster veyping nettopp på grunn av det faktum som skuffet i smak eller damp, eller penger siden av hover.

Jo mer opplevd det samme veypery vet så mye å spare, og sikre den rike smaken av paret kan være, begynner å blande gjødsel alene.

Det er lett - lett å finne ingredienser, oppskrifter blandinger av væsker for elektroniske sigaretter som er tilgjengelige for alle. Samozames gode av det faktum at han vil definitivt være trygge.

Det er ikke kjent hvilken del av produsentene har lagt butikken zhizh. Når man arbeider uavhengig av hverandre, vil man være sikker på kvalitet og renhet av de komponenter som anvendes formuleringen. Så, hvordan du skal kna væsken og som Weipa, bør brukes oppskrifter?

Hva er det i slurry for en elektronisk sigarett?

Før du tar fatt på studiet av oppskrifter, hjelper det å forstå hvilke komponenter som er en del av miksen for en fyr.

Oppskrifter velsmakende zhizh for elektroniske sigaretter alltid ha den samme struktur og innebærer blanding av følgende stoffer:

 • propylenglykol (henvist til som PG);
 • glyserol (VG);
 • Nikotin (samozamesa anvendes for å konsentrere, generelt referert til som veving, - mengden av nikotin i det er 100 mg / ml);
 • dufter (aromki);
 • destillert vann.

Propylenglykol og glyserin kan blandes i forskjellige mengdeforhold for å gi et par av bestemte egenskaper. Gjødsel med et høyt innhold av PG mindre tett, nikotin er bedre absorbert av lungene, de er mer "rive opp" halsen - Hvis du trenger en såkalt TX (trothit, et slag mot halsen - en følelse som ligner på bitterhet av sigarettrøyk), er det nødvendig å kna den propylenglykol slurry .

Hvis en blanding av en høyere prosentandel av VG, er damp myk, tett, søt. De røyker mye mer vanskelig, men det er lettere å fylle med dampbad.

Oppskrift slurry - er beskrevet i detalj for den andel samozamesa væske for elektroniske sigaretter som en prosentandel. Spesielle kalkulatorer bidra til å oversette interesse i milliliter eller dråper - vil bare blande riktig mengde ingredienser.

For å begynne å eksperimentere med samozamesom trenger å hamstre på følgende materialer:

 • Basis. To alternativer for å få det grunnleggende: Du kan kjøpe ferdige med de rette proporsjonene av PG og VG (standard versjoner: 50/50 - tradisjonell elting, 100/0 - Ice Blade, 0/100 - Velvet Cloud), vil det bare være fortynnet med vann. Den kan kjøpes separat i butikker kjemisk propylenglykol og glyserin. Den totale kostnaden for en liter av et slikt rammeverk vil være mer enn 1000 rubler (hvis du kjøper i bulk PG og VG i bokser, så enda billigere).
 • Nikotin. Valgfritt alternativ. Oppskriftene ikke nevne det, fordi det ikke påvirker smaken. Legg det til de flytende samozames for elektroniske sigaretter kan være i forskjellige mengder - fra 0 mg (nakurivaniya være ingen virkning) til 24 mg eller mer (slottet, sammenlignbare med sigarettene som kaptein svart). Det bør bemerkes at versjoner av "hundrevis" av alle tre: gjør det til fabrikker i USA, Tyskland og Kina. Til tross for den kjemiske identiteten til kraftfôr, følte en blanding av forskjellige, så du bør kjøpe og prøve alle tre.
 • Destillert vann. Lett å finne i bilindustrien butikker.
 • Smaker. Aromku eier ikke trenger å bli kjøpt av dem i veypshopah eller nettbutikker. Følg nøye med kvaliteten og smaken sammensetning, lese anmeldelser - noen alternativer kan brytes ned ved oppvarming til farlige forbindelser.
 • Kjøkkenutstyr. Målebeger, pipette og, selvfølgelig, masse potter! Den foretrukne anvendelse tømmes fra glasset innkjøpt zhizh 10 og 30 ml.

Instruksjoner for fremstilling av væsker

Oppskrifter samozamesa slurry for elektroniske sigaretter - dette er bare en måte å lære å lage grunnlaget for en bestemt smak. Men før dette stadiet du trenger for å få mer. Så satt foran flasken med PG og VG, nikotin flaske med konsentrat, destillert vann og fortsett til fremstilling av basen.

Nulevkoy kalt en enkel blanding av PG, VG og vann. Stiger og det kan være, men ingen effekt, ingen smak, får du ikke. For en start er bedre å forberede en tradisjonell batch.

I det, som nevnt tidligere, er det brukt like proporsjoner PG og VG (alternativt forholdet kan lett skifte i den retning for å motta den andel av propylenglykol og 60/40). Når vann tilsettes liten prosentvis endring; Mengden kan være forskjellig. Vurdere den mest vanlige versjonen.

For å forberede 100 ml mitt beste, må du måle 47 ml PG og VG og 6 ml vann og bland alt i begeret. Hvis væsken oppskrift for elektronisk sigarett omfatter endring av proporsjonene, bare endre antall komponenter pr ml. Rist før bruk.

Beregn den nødvendige mengden av nikotin er mer komplisert. Anta veve på 100 ml og en stor mengde av slim min best å blande med nikotininnhold på 12 mg / ml.

Dette kan gjøres på følgende måte:

 • 100 hundre ml inneholder 100 ml * 100 mg / ml = 10 000 mg nikotin;
 • 10 000 mg / 12 mg / ml =

850 ml av den ferdige slurry med den ønskede styrke;

 • 850 ml - 100 ml = 750 ml krevde min best for matlaging.
 • I 850 ml oppslemming vil bare legge aromki. Her må vi hjelpe oppskrifter blandinger av væsker for elektroniske sigaretter.

  Gigi ikke krever spesielle oppbevaringsbetingelser. Mange veypery fått væske oppbevares i kjøleskap, men det er ikke nødvendigvis - komponentene ikke forringes i svært lang tid i romtemperatur. Den eneste gangen - nikotin. Hvis du legger den til samozames, er det ønskelig å skjule jar unna direkte sollys, under påvirkning av nikotin som kan oksidere og ødelegge smaken av gjødsel.

  De beste oppskrifter av væsker for elektroniske sigaretter

  Making samozamesov - en kunst sammenlignbar med etableringen av åndene. Veldig enkelt Nedolya smaks- eller overdrive det med ham og få goo som ikke kan sveve. Weipa-lage oppskrifter velsmakende flytende, men i de fleste tilfeller er nødt til å nå den ideelle gjennom prøving og feiling - alle de samme preferansene er forskjellige, og hyggelig på mange måter for noen oppskrift vil være ekkelt til en annen.

  I fremtiden vil du være i stand til å koble forskjellige aromki og skaffe nye smaker, men å begynne er å bruke ferdiglagde instruksjoner for miksing.

  Enhver nettside med oppskrifter væsker for elektroniske sigaretter kan tilby tusenvis av ulike varianter av å blande grunnleggende komponenter.

  Alle oppskrifter kan deles inn i:

  • frukt - brukte smaker laget for å simulere et utvalg av frukt og bær (appelsin, eple, kirsebær, melon, jordbær, og mer);
  • søt - vanilje, karamell, iskrem.

  Det finnes også oppskrifter med melk, kaffe. Det finnes alternativer for ren tobakk, smaken som nøyaktig kopierer sigarett som hjelper tidligere røykere gå til fyr.

  Dermed kan oppskriften være et uendelig antall, og velge den beste av dem er ikke mulig, fordi følelsen av dette, eller at væske vil være individuelle for hver person.

  Du kan starte med de mest populære blander:

  • Creme brulee. Basert på tradisjonell, aromki - appelsin, eple, vanilje, irsk fløte i like proporsjoner.
  • Drøv. Peppermynte og eple i forholdet 1: 2.
  • Jordbær, hvit te og mentol.
  • Fersken, eukalyptus, peppermynte og grønn te. Veldig forfriskende.
  • Kirsebær og karamell. Candy smak. flytende brygge bør gis noen dager til helt åpen karamell.
  • Fersken og eple. Søt og sur smak.
  • Grønn te og jordbær. Søt-sur blanding.
  • Cola.
  • Nellik, anis og mynte. Floral smak.

  Og så videre. Faktisk er en oppskrift: ta forskjellig aromki og eksperiment ved tilsetning til basen i forskjellige proporsjoner. Husk at noen smaker er avslørt i lang tid, så du må trykke på ferdige batch for en dag eller to. Andre kan sveve umiddelbart.

  Delicious eltet i elektroniske sigaretten kan oppnås ikke bare når aromok forbindelse forskjellig, men også tilsetning av en ingrediens til substratet. For eksempel, kaffe og cola dårlig for de andre smaker, men av seg selv er et flott tillegg til mitt beste.

  Det er ikke nødvendig å gå for langt med smaker. starter alltid med bare et par dråper (0,1 ml pr 10 ml oppslemming) og tilsett smak etter behov. Nedolya bedre enn å sveve møkk, metning kan sammenlignes med syltetøy. Store mengder søtsaker kan skade noen del av.

  Således, uavhengig implementere væsker oppskrifter er meget lett å Weipa. Det viktigste - å respektere proporsjonene som du vil hjelpe kalkulator. Eksperimentere, og du er sikker på å finne den perfekte smaken for deg selv!

  Alle rettigheter reservert. Når du kopierer materiale fra nettstedet, må du oppgi kilde.

  1

  Leave a Reply

  + 56 = 57