Væske for elektroniske sigaretter vurdering

Væske for elektroniske sigaretter: hva selskapet er bedre oversikt, produsenter og tilbakemeldinger. Rangering væsker for elektroniske sigaretter

Relativt nylig blitt populære elektroniske sigaretter. Dette er en fin måte å kvitte seg med skadelige vaner - røyking. Hva er det mer av høy kvalitet væske for elektroniske sigaretter? Hvilket selskap er bedre? Hvordan gjøre det riktige valget? Vi analyserer ikke bare hvordan du velger en væske, men også sine arter, beregning av festningen, varianter av smaker og en rekke interessante fakta.

Generell informasjon om væske for elektroniske sigaretter. struktur

Filler for elektroniske sigaretter som selges i spesialiserte ampuller fra ti til tretti milliliter. Forskjellige rekke smaker: nikotin (med lukten av tobakk kjent), tonic (smaken drikkevarer og konfekt), frukt og bær. Anbefales for flytende lagring - kulde og mangel på direkte sollys. Vanligvis, etter at flasken er åpnet innholdet bli grumsete. Dette er på grunn av lufttilskudd og som optimal.

I utgangspunktet all væske for elektroniske sigaretter har samme sammensetning, uavhengig av produsent og prispolitikk. Oftest produktet består av fem komponenter:

 • Vann. Om kvaliteten på dette elementet, ikke vesentlig har å si, siden det var han som fyller kroppen vår mer enn halvparten. De gjennomsnittlige flytende vann sigaretter inneholder opp til 12%.
 • Propylenglykol involverer seg viskøs blanding med fravær av farge, med for sterk aroma og søt smak. Også væske for elektronisk sigarett, propylen hurtig brukt i medisiner (for det formål å desinfisere, er til stede ved fremstilling av legemidler, inntatt, så vel som i den utførelsesform av blodplasmaerstatning). Det er ansett som lovlig tilsetningsstoff (T1520), siden absolutt ingen inneholder giftstoffer. Propylenglykol har gjentatte ganger blitt undersøkt i laboratoriet. Forskere har forsøkt å finne ut effekten av stoffet på mannen. Det ble bekreftet at den negative innvirkning på kroppen av elementet har absolutt ingen, ikke medregnet individuelle intoleranse.
 • Glyserin brukes oftere som et tilsetningsstoff (E422). Den tillater ikke testen, som en del av dette er, for å holde seg sammen under tilberedningen. Glycerin er ufarlig for kroppen i moderate mengder.
 • Smaken. Med henblikk på fremstilling av væsker for elektroniske sigaretter Joyetech sammensetninger, Dekang, Hangsen og mange andre bruker bare tillatte næringsmiddelsmaksstoffer av naturlig opprinnelse eller helt lik dem.
 • Nikotin. Han er ikke alltid finnes i flytende for elektroniske sigaretter, som det finnes beznikotinovye alternativer. Selvfølgelig vil vi ikke forsikre deg om at varen er helt sikker, men andelen av nikotin i en liten bensinstasjon. Dens innhold i væsken for elektroniske sigaretter er fem ganger mindre enn konvensjonelle tobakksprodukter.

Mange kjøper elektroniske sigaretter å slutte å røyke. Noen ganger er det vanskelig å bestemme seg for hva smak til å stoppe, men alle vet hvordan du skal velge en flytende festning for elektroniske sigaretter? Sikker på at det er. La oss snakke om dette i mer detalj.

Først og fremst når du velger å ta hensyn til andelen av nikotin. For å finne ut hvilket nivå som passer for deg som trenger du en festning som er angitt på emballasjen til tobakk for å øke tjue ganger. For eksempel, hvis sigaretter gitt 0,7 mg nikotin, vil den hastighet som er egnet for dere være 14 mg / ml. Føl deg fri til å velge tanking med nikotin innhold, eller nær den. For å beregne den nødvendige mengde fyllstoff, husk: 1,5 ml - er ca 20-25 sigaretter.

Det er vanskelig nok å velge flytende for elektroniske sigaretter. Tips beskrevet i denne artikkelen vil hjelpe deg i denne saken.

Jada, alle ønsker å kjøpe en høy kvalitet og egnet produkt. Den beste væske for elektroniske sigaretter - er den som kom til å tenke på deg. Uavhengig av prisen, som vi så tidligere, disse produktene har nesten identisk sammensetning. Dessuten innvirkning på menneskekroppen alle fyllstoff for elektroniske sigaretter også konvergere. Det er nok kjente selskaper som produserer dem. Produktene fra populære produsenter presentere utmerket valuta for pengene, men de vil bli diskutert senere.

Utvilsomt, for å finne ut hvordan du velger en væske for elektroniske sigaretter, ikke nok til å vite bare om innholdet. Lukten er også viktig. Det første du må ta hensyn til personlige preferanser. Hvis du presentere en allergisk reaksjon på en viss lukt, da følgelig velge en smaken er ikke nødvendig.

1

Oftest fylle elektroniske sigaretten er delt inn i tre smaks kategorier - frukt, kaffe og nikotin. Ofte produsenter å markedsføre produktet, lage sine egne "cocktails" som kombinerer de to, og noen ganger tre smaker eller produsere helt nytt. Variasjonen av smaker er stor nok. For å unngå feil, er det bedre å fokusere på sine preferanser. Nå vet du nøyaktig hvordan du velger en væske for elektroniske sigaretter, som du vil nyte.

Høy kvalitet væske for elektroniske sigaretter. Hvilket selskap er bedre?

På tross av den samme sammensetning, er det en viktig forskjell - kvaliteten på råvarene. Hvis vi sammenligner væske for sigaretter, er det verdt å huske på at jo mer populær firmaet, jo større hennes muligheter til å inspisere råvarer i alle ledd av produksjonen. I tillegg er selskapene bruker ofte eminente uavhengige studier som beviser høy kvalitet og trygg formulering.

produsentens popularitet og kostnader er ikke en garanti for kvalitet på råvarene. Nylig har det vært et stort antall falske produkter. Noen av dem inneholder farlig for organismen butan. Sammensetningen er ikke alltid bærer en sannferdig informasjon. Noen produsenter bevisst ikke passer farlige stoffer. Hyppig toppen av væsker for elektronisk sigarett - en betinget vurdering. Når du velger en bedre fokus på sammensetningen av, og vurderinger fra andre brukere, først av alt, på deres preferanser.

Som vi sa tidligere, væsker rating for elektroniske sigaretter - dette er bare betinget informasjon. Hvis du nettopp har kjøpt dette produktet, og er ennå ikke kjent med forskjellige smaker, vil denne informasjonen være nyttig for deg. Vi har satt sammen de 5 mest populære produkter som sto et stort antall mennesker. Med denne informasjonen, kan du enkelt velge en væske for elektroniske sigaretter. Hvilket selskap som er best og hva hennes kvaliteten av råvarer, kan du enkelt finne ut ved hjelp av våre rangeringer.

Første plass i denne rangeringen er firmaet tobakk. Produkter av selskapet har fått tillit av mange røykere, på grunn av sin god verdi og upåklagelig kvalitet. Denne produsenten har lenge fått en stor erfaring ved fremstilling av elektroniske sigaretter og deres komponenter.

Hva gjør vurderinger? På flytende for elektroniske sigaretter fra tobakks klager svært få kjøpere. Mange mener at selskapets produkter er av god smak og aromatiske egenskaper.

Fordeler og ulemper med produktet fra Joyetech

Andreplassen i vår topp 5 holder en væske for fylling av sigaretter Joyetech fast. Dette er en av de største produsentene av elektroniske produkter og komponenter. Det antas at dette selskapet har den mest mangfoldige utvalg av smaker og dufter av væsker, nemlig mer enn 40.

Vi presenterer en oversikt over selskapet flytende for elektroniske sigaretter Joyetech. Dette produktet har både positive og negative sider. Konsistensen av en tykk væske nok. Derfor kan noen vaporizers brenne. Ulempen med væsker for elektroniske sigaretter fra denne produsenten er det faktum at de varer som utenlandsk produksjon. Prisen avhenger av dollaren. Ikke desto mindre, kvaliteten av væsken er ved en høyde.

Tredje plass går til VARDEX. Det er et russisk selskap som produserer nok eksklusive smaker som lime honning, sitron sorbet og mange andre utrolige smaker. Denne væske er den samme som den foregående, har en høy viskositet, noe som er dårlig for de fleste e-sigaretten. I gjennomsnitt, er prisen 15 rubler per milliliter.

I fjerde plass i vår rangering avgjort væske fra RED røykere. En russisk selskap, som er kjent for sine produkter og sin upåklagelige kvalitet. Kjøpere oppmerksom på at slike fyllstoffer er forskjellige velsmakende tilsetningsstoffer. Fornøyd med prisen i forhold til den høye kvaliteten. Den eneste innvendingen i væsker for elektroniske sigaretter fra selskapet RED RØYKERE - er at de fort bli skitne fra fordamperen.

På femteplass avgjort væske for elektroniske sigaretter fra FLAVOURART fast. Dette er et italiensk selskap som har et stort utvalg av smaker. Men kjøperne mener at sigarett smaken er ikke som tobakk. Det beste alternativet for å kjøpe et slikt produkt er det smaker.

Gjør deg kjent med vår vurdering, velger du en væske for elektroniske sigaretter enkelt. Hvilket selskap er bedre, kan vi se i vår topp fem.

Utro flytende varianter for elektroniske sigaretter

Vi har allerede diskutert at alle smakene er delt inn i tre kategorier. Hver av dem i deres egen interesse. Vet du hva en utrolig smaker eksisterer i dag?

I jakten på popularitet, har mange bedrifter begynt å lage smaker som er minst overraskende. Utrolig nok er det væsker for elektronisk sigarett med smak av chips, coca-cola, espresso, ost, ketchup, godteri og en bursdagskake og gresskar pai.

Hvis du er lei av sommeren og en forfriskende drink, kan det lett skaffe seg flytende med smaker av mojito og Pinakolada. I tillegg til cocktails, kan du også prøve å fylle med smak av vin og champagne. Hvis du ser din diett og begrense deg til den søte, smaken av iskrem, ostekake og andre delikatesser vil du være fornøyd. Selv de mest kresne røyker kan finne væske for elektronisk sigarett til din smak.

Historien om etableringen av den elektroniske sigaretten

Hver av oss vet hva den elektroniske sigaretten. Gjør alt du vet, hvem og i hvilket år det ble opprettet? Utrolig, den elektroniske sigaretten designet kinesisk apotek for 16 år siden. Han var syk med lungekreft, men kunne ikke gi opp avhengighet og så kom opp med et alternativ.

Først utgitt Gadgets kostnaden er ganske dyrt, men de ble raskt solgt.

Positive aspekter av elektroniske sigaretter

Elektroniske sigaretter for de siste 10 årene, stadig endret. Produsentene hevder at deres røyk ikke påvirker de røyker og miljø. Utvilsomt er det positive punkt det faktum at ting ikke er røyking fullstendig impregnert med lukten av elektroniske sigaretter. Forresten, i motsetning til den vanlige, så røyking er tillatt i offentlige steder.

Uansett gode egenskaper ikke besatt elektroniske sigaretter, de har også kontraindikasjoner. De er ikke anbefalt for gravide og ammende kvinner, mindreårige, personer med hjerte- og karsykdommer og allergiske reaksjoner.

hardt nok til å finne en passende væske for elektroniske sigaretter. Hvilket selskap er bedre - vi fant i vår artikkel. Så for å oppsummere. Hvis du bare tenker på å kjøpe en elektronisk sigarett, så husk å sjekke ut den individuelle styrker kontraindikasjoner og fremtidige oppkjøp. Hvis du allerede har gjort et kjøp og ikke vet hvordan du skal velge en væske for henne, først og fremst velge en passende styrke og bestemme den ønskede smaken.

Vår vurdering av væske for elektroniske sigaretter vil hjelpe deg å velge den beste kvaliteten bensinstasjoner. Nøye studere sammensetningen av væsken.

Elektroniske sigaretter - det er et flott alternativ for erfarne røykere. Hvis du ønsker å bli kvitt avhengigheten, vil den elektroniske gadget med en rekke hyggelige og noen ganger også utrolig smaker og dufter definitivt hjelpe deg.

Den beste væske for elektroniske sigaretter: TOP

Elektroniske sigaretter nylig kom i hyllene i russiske butikker og umiddelbart fått en bred krets av beundrere. Mer enn 40% av røykerne har byttet til å sveve. Ved røkbare nymotens gadget avhengige, og til og med folk som tidligere ikke hadde noe å gjøre med røyking.

Mange veyperov (brukere av elektroniske sigaretter) er bekymret - hva bedre å fylle brukes til damping. Fyll (eller aromazhidkost) - den viktigste komponenten i røyking gadget. Det påvirker rikdom og aroma damp. Hva er den mest populære væske for elektroniske sigaretter kan bli funnet i veyplavkah og at det er bedre å velge? La oss undersøke.

Aromazhidkost (eller oppslemming i vanlig språkbruk) - er farget masse som helles i clearomizers. Takket å fylle veyper kan nyte smaken og aroma damp. Så snart røyking elektronisk innretning har fått status krevde - tellere veyplavok og tobakk butikker ble fylt med en rekke fyllinger.

Alle tilgjengelige aromazhidkosti i sin grunnleggende struktur er lik, det forenkler utvelgelsesprosessen, særlig nybegynnere svevende.

Aromazhidkost utgitt i plastampuller, og har et volum på 10 eller 30 ml. Du kan finne goo, og selger til tapping, er prisen på en slik avstøpning tatt per milliliter. Erfarne veypery råder nybegynnere ikke å erverve umiddelbart en stor flaske aromazhizhi og begrenset til små deler.

Så det vil være lettere å velge mellom duftende "paritelnogo" verden er din favoritt smak. Alle aromazhidkosti for sine smakskvaliteter er delt inn i tre hovedgrupper:

Selv om det er mulig å møte og andre populære væske for elektronisk sigarett - mikser. Eller blandinger av fra to til tre utførelsesformer. I tillegg til standard og den nå velkjente smaken, kan du smake og eksotisk - kaffe cappuccino, kirsebær snø eller is miksteriyu.

Hold aromazhizhy å være flytende i et mørkt og kjølig sted, ellers vil de raskt forringes. Vet at etter at flasken er åpnet fylling kan være litt zamutnet, men dette er helt normalt. Det er bare naturlig reaksjonsblandingskomponentene til oksygen.

Standard sammensetning aromazalivki

I kjernen, fylling elektroniske sigaretten er en aromatisk væske med inkluderingen av noen av de kjemiske bestanddeler. Du bør vite og huske at alle naturlige aromadobavok for en fyr ikke eksisterer. Den grunnleggende sammensetningen av fyllingen er praktisk talt det samme og består av følgende komponenter:

 • Destillert vann (inntil konsentrasjonen når 12%);
 • propylenglykol (sikker for det menneskelige legeme et stoff som er mye brukt i industrien);
 • glycerin (et additiv for å gi et par av metning og tetthet, er det heller ikke forårsaker noen skade på den person);
 • smakstilsetninger;
 • Nikotin (ingrediens som ikke er et obligatorisk slurry å sveve).

Nikotin blanding av aktiv bruk av ex-røykere av vanlige sigaretter, som ønsker å forlate avhengighet. Slike aromazhidkosti er populære og folk aldri som tok opp en sigarett og kom til fyren bare for moro skyld duftende damp.

Hvis du ønsker å dra nytte av bathers sterkere blandinger, med tillegg av nikotin, bør du ta hensyn til å fylle slottet. Det avhenger av konsentrasjonen av nikotin additiv.

For de som ønsker å forlate helt med sigaretter, i de første stadiene skaffe bedre fyll, karakterisert ved at nikotinkonsentrasjonen er ca. 14 mg / ml (i en konvensjonell sigarett er et nikotin volum 0,7 ml).

For å forenkle oppgaven og velge møkk med et passende nivå av nikotin, multiplisere med 20 mengden av nikotin, som er indikert på en pakke sigaretter vanlige. Basert på resultatet utseende og fyll. Over tid, gradvis redusere nivået av nikotin kosttilskudd for å snart flytte til et trygt og sunt gjødsel.

Men hvis en person var ikke kjent med røyke vanlige sigaretter, nikotin og få ham aromazhidkost ikke fornuftig. Dette er en unødvendig og farlig belastning på kroppen.

Hva bedre bruk for å helle dampende? Svaret er enkelt og klart: det beste væske - de som nøt og nytes. Spesifikke og strenge regler for valg slurry ES eksisterer ikke. Alle veldig individuelt, og det avhenger av personlige preferanser.

Det eneste du bør vite - med forsiktighet i utvelgelsen av nikotin forbindelser for røyking gadget. Men hva med prisen? På de ledende produsenter av elektroniske sigaretter og tilbehør for dampende, kan du velge den beste kombinasjonen av pris og kvalitet.

Som allerede sagt, alt slammet til veyperstva ikke ulik sammensetning. Velge gjøres på grunnlag av personlig smak til en bestemt smak. Noen aromazhidkosti har en unik kvalitet. De, som den utsøkte parfyme, gradvis kan avsløre sin opprinnelige smak i prosessen av damp.

Den beste væske for elektroniske sigaretter: Top Ranking

Hvis du finner ut hvilke smaker bedre umulig a priori, er det mulig å lage væsker rating for elektroniske sigaretter, basert på prioritering av produsenter. Så hva er selskaper som produserer aromazhidkosti, den mest populære og fortjener tittelen av de beste på høyre?

Selv studerer toppen av væsker for elektroniske sigaretter, hovedsakelig nyanse utvalg fortsatt få sine egne smakspreferanser. Noen liker melon aroma, og andre sprø om kaffe. Gi et klart svar, hva smaker bedre, er det ikke mulig. Alt for subjektiv.

Selv de badende som ubetinget tro på rankingen og kjøpe den anbefalte smak, til slutt stoppe på en duft som passer deres individuelle behov.

Mange fora er livlig diskusjon dufter for damping. De gjør opp sine egne popularitet rangeringer. Studerer denne statistikken, kan du bo på smakene som er populære blant de fleste av badegjester. Blant dem har vi valgt den øverste mest unike, fått størst godkjenning. så:

Vi er spesielt utarbeidet en tabell der topp-rangert etter popularitet aromadobavok avgrensa av individuelle smak smaker. En slik gruppering ville være praktisk å velge de optimale aromazhidkosti.

Selvfølgelig, er avhengige av denne rangeringen er 100% ikke verdt det, men ta et lite notat på en bestemt smak som mulig. Minst for å prøve og vurdere den foreslåtte smak det selv.

Tross alt, for å gjøre sin egen popularitet vurdering vil prøve mange forskjellige smaker. Men du vet, det viktigste - ikke spart på husdyrgjødsel og få det bare fra pålitelige og anerkjente produsenter. Bare under betingelsene for den foreslåtte gjødsel aroma vil avdekke alle de lovede nyansene i smak. Ha en fin valg!

I min personlige topp søt smak av donuts i første omgang. Prøv det, du vil ikke angre)

Velg den og klikk muse:

Alle materialer er tilgjengelige og forberedt for pedagogisk og ikke-kommersiell bruk av besøkende All informasjon er underlagt obligatorisk konsultasjon med lege

Væske for elektroniske sigaretter vurdering

3 måneders hosting gratis!

 • Ønsker du å endre verten?

  Gi saldo balanse

 • 50%

  på servere og Xeon E3 Xeon E5 start!

 • Sett din side i timeweb

  delt hosting

  dedikert server

  dedikert server

  Adresse: 196084, Russland, St. Petersburg,

  Str. Zastavskaya, d. 22, building 2, bokstav. A, 8. etasje

  1

  Leave a Reply

  96 − 86 =