Væske for elektroniske sigaretter som selskap er bedre

Væske for elektroniske sigaretter som selskap er bedre

3 måneders hosting gratis!

 • Ønsker du å endre verten?

  Gi saldo balanse

 • 50%

  på servere og Xeon E3 Xeon E5 start!

 • Sett din side i timeweb

  delt hosting

  dedikert server

  dedikert server

  Adresse: 196084, Russland, St. Petersburg,

  Str. Zastavskaya, d. 22, building 2, bokstav. A, 8. etasje

  Væske for elektroniske sigaretter: hva selskapet er bedre oversikt, produsenter og tilbakemeldinger. Rangering væsker for elektroniske sigaretter

  Relativt nylig blitt populære elektroniske sigaretter. Dette er en fin måte å kvitte seg med skadelige vaner - røyking. Hva er det mer av høy kvalitet væske for elektroniske sigaretter? Hvilket selskap er bedre? Hvordan gjøre det riktige valget? Vi analyserer ikke bare hvordan du velger en væske, men også sine arter, beregning av festningen, varianter av smaker og en rekke interessante fakta.

  Generell informasjon om væske for elektroniske sigaretter. struktur

  Filler for elektroniske sigaretter som selges i spesialiserte ampuller fra ti til tretti milliliter. Forskjellige rekke smaker: nikotin (med lukten av tobakk kjent), tonic (smaken drikkevarer og konfekt), frukt og bær. Anbefales for flytende lagring - kulde og mangel på direkte sollys. Vanligvis, etter at flasken er åpnet innholdet bli grumsete. Dette er på grunn av lufttilskudd og som optimal.

  I utgangspunktet all væske for elektroniske sigaretter har samme sammensetning, uavhengig av produsent og prispolitikk. Oftest produktet består av fem komponenter:

  • Vann. Om kvaliteten på dette elementet, ikke vesentlig har å si, siden det var han som fyller kroppen vår mer enn halvparten. De gjennomsnittlige flytende vann sigaretter inneholder opp til 12%.
  • Propylenglykol involverer seg viskøs blanding med fravær av farge, med for sterk aroma og søt smak. Også væske for elektronisk sigarett, propylen hurtig brukt i medisiner (for det formål å desinfisere, er til stede ved fremstilling av legemidler, inntatt, så vel som i den utførelsesform av blodplasmaerstatning). Det er ansett som lovlig tilsetningsstoff (T1520), siden absolutt ingen inneholder giftstoffer. Propylenglykol har gjentatte ganger blitt undersøkt i laboratoriet. Forskere har forsøkt å finne ut effekten av stoffet på mannen. Det ble bekreftet at den negative innvirkning på kroppen av elementet har absolutt ingen, ikke medregnet individuelle intoleranse.
  • Glyserin brukes oftere som et tilsetningsstoff (E422). Den tillater ikke testen, som en del av dette er, for å holde seg sammen under tilberedningen. Glycerin er ufarlig for kroppen i moderate mengder.
  • Smaken. Med henblikk på fremstilling av væsker for elektroniske sigaretter Joyetech sammensetninger, Dekang, Hangsen og mange andre bruker bare tillatte næringsmiddelsmaksstoffer av naturlig opprinnelse eller helt lik dem.
  • Nikotin. Han er ikke alltid finnes i flytende for elektroniske sigaretter, som det finnes beznikotinovye alternativer. Selvfølgelig vil vi ikke forsikre deg om at varen er helt sikker, men andelen av nikotin i en liten bensinstasjon. Dens innhold i væsken for elektroniske sigaretter er fem ganger mindre enn konvensjonelle tobakksprodukter.

  Mange kjøper elektroniske sigaretter å slutte å røyke. Noen ganger er det vanskelig å bestemme seg for hva smak til å stoppe, men alle vet hvordan du skal velge en flytende festning for elektroniske sigaretter? Sikker på at det er. La oss snakke om dette i mer detalj.

  1

  Først og fremst når du velger å ta hensyn til andelen av nikotin. For å finne ut hvilket nivå som passer for deg som trenger du en festning som er angitt på emballasjen til tobakk for å øke tjue ganger. For eksempel, hvis sigaretter gitt 0,7 mg nikotin, vil den hastighet som er egnet for dere være 14 mg / ml. Føl deg fri til å velge tanking med nikotin innhold, eller nær den. For å beregne den nødvendige mengde fyllstoff, husk: 1,5 ml - er ca 20-25 sigaretter.

  Det er vanskelig nok å velge flytende for elektroniske sigaretter. Tips beskrevet i denne artikkelen vil hjelpe deg i denne saken.

  Jada, alle ønsker å kjøpe en høy kvalitet og egnet produkt. Den beste væske for elektroniske sigaretter - er den som kom til å tenke på deg. Uavhengig av prisen, som vi så tidligere, disse produktene har nesten identisk sammensetning. Dessuten innvirkning på menneskekroppen alle fyllstoff for elektroniske sigaretter også konvergere. Det er nok kjente selskaper som produserer dem. Produktene fra populære produsenter presentere utmerket valuta for pengene, men de vil bli diskutert senere.

  Utvilsomt, for å finne ut hvordan du velger en væske for elektroniske sigaretter, ikke nok til å vite bare om innholdet. Lukten er også viktig. Det første du må ta hensyn til personlige preferanser. Hvis du presentere en allergisk reaksjon på en viss lukt, da følgelig velge en smaken er ikke nødvendig.

  Oftest fylle elektroniske sigaretten er delt inn i tre smaks kategorier - frukt, kaffe og nikotin. Ofte produsenter å markedsføre produktet, lage sine egne "cocktails" som kombinerer de to, og noen ganger tre smaker eller produsere helt nytt. Variasjonen av smaker er stor nok. For å unngå feil, er det bedre å fokusere på sine preferanser. Nå vet du nøyaktig hvordan du velger en væske for elektroniske sigaretter, som du vil nyte.

  Høy kvalitet væske for elektroniske sigaretter. Hvilket selskap er bedre?

  På tross av den samme sammensetning, er det en viktig forskjell - kvaliteten på råvarene. Hvis vi sammenligner væske for sigaretter, er det verdt å huske på at jo mer populær firmaet, jo større hennes muligheter til å inspisere råvarer i alle ledd av produksjonen. I tillegg er selskapene bruker ofte eminente uavhengige studier som beviser høy kvalitet og trygg formulering.

  produsentens popularitet og kostnader er ikke en garanti for kvalitet på råvarene. Nylig har det vært et stort antall falske produkter. Noen av dem inneholder farlig for organismen butan. Sammensetningen er ikke alltid bærer en sannferdig informasjon. Noen produsenter bevisst ikke passer farlige stoffer. Hyppig toppen av væsker for elektronisk sigarett - en betinget vurdering. Når du velger en bedre fokus på sammensetningen av, og vurderinger fra andre brukere, først av alt, på deres preferanser.

  Som vi sa tidligere, væsker rating for elektroniske sigaretter - dette er bare betinget informasjon. Hvis du nettopp har kjøpt dette produktet, og er ennå ikke kjent med forskjellige smaker, vil denne informasjonen være nyttig for deg. Vi har satt sammen de 5 mest populære produkter som sto et stort antall mennesker. Med denne informasjonen, kan du enkelt velge en væske for elektroniske sigaretter. Hvilket selskap som er best og hva hennes kvaliteten av råvarer, kan du enkelt finne ut ved hjelp av våre rangeringer.

  Første plass i denne rangeringen er firmaet tobakk. Produkter av selskapet har fått tillit av mange røykere, på grunn av sin god verdi og upåklagelig kvalitet. Denne produsenten har lenge fått en stor erfaring ved fremstilling av elektroniske sigaretter og deres komponenter.

  Hva gjør vurderinger? På flytende for elektroniske sigaretter fra tobakks klager svært få kjøpere. Mange mener at selskapets produkter er av god smak og aromatiske egenskaper.

  Fordeler og ulemper med produktet fra Joyetech

  Andreplassen i vår topp 5 holder en væske for fylling av sigaretter Joyetech fast. Dette er en av de største produsentene av elektroniske produkter og komponenter. Det antas at dette selskapet har den mest mangfoldige utvalg av smaker og dufter av væsker, nemlig mer enn 40.

  Vi presenterer en oversikt over selskapet flytende for elektroniske sigaretter Joyetech. Dette produktet har både positive og negative sider. Konsistensen av en tykk væske nok. Derfor kan noen vaporizers brenne. Ulempen med væsker for elektroniske sigaretter fra denne produsenten er det faktum at de varer som utenlandsk produksjon. Prisen avhenger av dollaren. Ikke desto mindre, kvaliteten av væsken er ved en høyde.

  Tredje plass går til VARDEX. Det er et russisk selskap som produserer nok eksklusive smaker som lime honning, sitron sorbet og mange andre utrolige smaker. Denne væske er den samme som den foregående, har en høy viskositet, noe som er dårlig for de fleste e-sigaretten. I gjennomsnitt, er prisen 15 rubler per milliliter.

  I fjerde plass i vår rangering avgjort væske fra RED røykere. En russisk selskap, som er kjent for sine produkter og sin upåklagelige kvalitet. Kjøpere oppmerksom på at slike fyllstoffer er forskjellige velsmakende tilsetningsstoffer. Fornøyd med prisen i forhold til den høye kvaliteten. Den eneste innvendingen i væsker for elektroniske sigaretter fra selskapet RED RØYKERE - er at de fort bli skitne fra fordamperen.

  På femteplass avgjort væske for elektroniske sigaretter fra FLAVOURART fast. Dette er et italiensk selskap som har et stort utvalg av smaker. Men kjøperne mener at sigarett smaken er ikke som tobakk. Det beste alternativet for å kjøpe et slikt produkt er det smaker.

  Gjør deg kjent med vår vurdering, velger du en væske for elektroniske sigaretter enkelt. Hvilket selskap er bedre, kan vi se i vår topp fem.

  Utro flytende varianter for elektroniske sigaretter

  Vi har allerede diskutert at alle smakene er delt inn i tre kategorier. Hver av dem i deres egen interesse. Vet du hva en utrolig smaker eksisterer i dag?

  I jakten på popularitet, har mange bedrifter begynt å lage smaker som er minst overraskende. Utrolig nok er det væsker for elektronisk sigarett med smak av chips, coca-cola, espresso, ost, ketchup, godteri og en bursdagskake og gresskar pai.

  Hvis du er lei av sommeren og en forfriskende drink, kan det lett skaffe seg flytende med smaker av mojito og Pinakolada. I tillegg til cocktails, kan du også prøve å fylle med smak av vin og champagne. Hvis du ser din diett og begrense deg til den søte, smaken av iskrem, ostekake og andre delikatesser vil du være fornøyd. Selv de mest kresne røyker kan finne væske for elektronisk sigarett til din smak.

  Historien om etableringen av den elektroniske sigaretten

  Hver av oss vet hva den elektroniske sigaretten. Gjør alt du vet, hvem og i hvilket år det ble opprettet? Utrolig, den elektroniske sigaretten designet kinesisk apotek for 16 år siden. Han var syk med lungekreft, men kunne ikke gi opp avhengighet og så kom opp med et alternativ.

  Først utgitt Gadgets kostnaden er ganske dyrt, men de ble raskt solgt.

  Positive aspekter av elektroniske sigaretter

  Elektroniske sigaretter for de siste 10 årene, stadig endret. Produsentene hevder at deres røyk ikke påvirker de røyker og miljø. Utvilsomt er det positive punktet at ting ikke røyke helt impregnert med lukten av den elektroniske sigaretten. Forresten, i motsetning til den vanlige, så røyking er tillatt i offentlige steder.

  Uansett gode egenskaper ikke besatt elektroniske sigaretter, de har også kontraindikasjoner. De er ikke anbefalt for gravide og ammende kvinner, mindreårige, personer med hjerte- og karsykdommer og allergiske reaksjoner.

  hardt nok til å finne en passende væske for elektroniske sigaretter. Hvilket selskap er bedre - vi fant i vår artikkel. Så for å oppsummere. Hvis du bare tenker på å kjøpe en elektronisk sigarett, så husk å sjekke ut den individuelle styrker kontraindikasjoner og fremtidige oppkjøp. Hvis du allerede har gjort et kjøp og ikke vet hvordan du skal velge en væske for henne, først og fremst velge en passende styrke og bestemme den ønskede smaken.

  Vår vurdering av væske for elektroniske sigaretter vil hjelpe deg å velge den beste kvaliteten bensinstasjoner. Nøye studere sammensetningen av væsken.

  Elektroniske sigaretter - det er et flott alternativ for erfarne røykere. Hvis du ønsker å bli kvitt avhengigheten, vil den elektroniske gadget med en rekke hyggelige og noen ganger også utrolig smaker og dufter definitivt hjelpe deg.

  Side tekniske arbeidet.

  våre kontakter

  (. Man - Fre: 09:00 til 20:00.)

  (Sat.: 10:00 til 18:00)

  • Hjem
  • artikler
  • Rangering væsker for elektroniske sigaretter

  Rangering væsker for elektroniske sigaretter

  Alle som kjøpte den første elektroniske sigaretten eller hendelser, står overfor et valg om hva han ikke har prøvd, nemlig væsker. Heldige er de som har prøvd en enorm mengde væske veypinga og har kunnskap om hva produsenter gjør bedre og bedre.

  Vi har forberedt væsker rangering for premium-segmentet og budsjettet segmentet.

  Det er verdt å merke seg at vi allerede har en artikkel om den beste flytende for damp.

  Men vårt utvalg er økende, å bringe oss mer interessante og uttrykksfulle smaker, som vi beskriver.

  Premium væske forskjellig fra alle andre, selvfølgelig, utsøkt smak, kjente merkevarer, kreativ design etiketter og flasker. Premium væske mye dyrere enn representanter for andre segmenter. Men stoler og bekrefte for deg selv at premium-segmentet vil oppfylle dine forventninger og de pengene som brukes.

  Gjerne i første omgang kommer væsken av følgende merker:

  Fem bønder - en legendarisk merkevare som er forskjellig fra alle konkurrentene er kompleks og rik bouquet av smaker.

  element Væsker - naturlig og levende smak, har vunnet flere priser for beste mikser.

  Cuttwood - den kjente amerikanske merket med kul stil og selv hans egen racing team.

  Cosmic Fog - en av de mest populære merkene i USA.

  Charlie Chalk Dust - produsenter deilige søte smaker som kommer fra samme hensyn til kvalitet, pakningsdesign, samt beskrivelse smakskombinasjoner.

  Suicide Bunny - entusiaster veypinga opprettet, hvis hovedformål er den maksimale veypinga utbredelsen.

  Kongens krone - ensidig linjen i forrige merkevare med sine nyanser.

  Atmose - Den mest populære på den tiden artikkelen ble publisert russiske merkevare med mange forskjellige mikser.

  Det er kjent at hver produsent har sin egen smak krone.

  fem bønder kan skryte av følgende smaker:

  Grandmaster (Smaken av peanøttsmør, banan, karemeli og krem);

  Lucena (Rohm med krydder og fersken);

  Castle Long (Bourbon med en smak av kokos, vanilje, brunt sukker og ristede mandler);

  Queenside (Citrus smak kombinert med vanilje).

  element Væsker - kjent for nesten alle sine smaker likt.

  På utstillingen, Vape Jam UK 2015 UK smak Pink Lemonade nominert til beste flytende året.

  Den Vaper Expo UK 2015 samme smak, også ble kåret til den beste væske.

  Charlie Chalk Dust bemerkelsesverdige væsker under navnene:

  Honey Badger (Med smaken av tobakk og krem ​​nyanser med honning ettersmak);

  bart Milk (Smakknaskornblanding med melk);

  Drama Swirl (Apricot duft palett fra kaken).

  Cuttwood Det er en av deres beste smakene:

  Unicorn Milk (En blanding av flere smaker av fløte med ekstrakt av naturlig jordbær).

  Det er ikke nødvendig å omgå dette og smak som:

  Sugar Drizzle (Baking kanel smak i en blanding med en melkekremaktig nyanser).

  Smak tittelen:

  Boss Reserve fylt med sin fasthet og rikdom av fornemmelser (honning, frokostblandinger, stekte nøtter gir en kremaktig fargetone).

  I linje med film væskene veypinga Cosmic Fog Det er to veldig lyse representant:

  melk & honning (Delightful blanding marshmallow, honning og melk).

  Nutz (Jordbær, mandelolje supplert med noter av honning).

  Suicide Bunny - væsken er veldig populær i Amerika, har også fått gode kritikker og Russland.

  Kongens krone - en interessant blanding av skapere Suicide Bunny. linjal Kongens krone vakkert innrammet etikett med improviserte midler konger og herskere.

  Faktisk premium flytende verdig konger.

  Atmose (Atmos) - væske av våre landsmenn på det amerikanske kanon premium produkter. Linjen består av syv opprinnelige smaker som ikke er dårligere enn utenlandske representanter.

  Amaru - tropisk frukt innpakket i intens etterretning søt tyggegummi.

  Wild - en blanding av ville bær med smak av modne blåbær samlet i tidlig morgen, absorberes den reneste dugg etter en natt med regn. Storhet av smak Wild kronet med vaniljeessens, beroligende smak.

  imperator - gustatory gleden av sitron kake, og tvinger sender frysninger gjennom kroppen, som om fra de gjenværende sitronsaft dråper på en knivsegg, bare slaktet gul og frisk sitrusfrukter. Frisk sitron smaken balanserer myk smak hvis fortsatt varm kake.

  Chifles - smak av tropiske bananer høstet i den tykke jungelen ensom øy med en permanent klima året rundt. Merk banan krem ​​forsterker sødme, og skaper en pakke med sensuell nytelse veypingom.

  OSK - bakverk aromaer wafting fra kjøkkenet, de glemte opplevelser fra barndommen, som har en tendens til å gå tilbake OSK væske. Dette vil returnere deg en smak av en glemt glede nøye forberedt hjemmelagde kjeks.

  Også væsker toppsegmentet eksistere fluid midtsegmentet, blant disse er verdige representanter.

  Det er bedre å spesifisere en klasse for fluider i midtsegmentet. Fordi merker som representerer en middelvei ha en meget lang liste over aroma versjoner som hovedsakelig består av mono-smaker.

  Det er kjent at blant de fluider medium prisklasse, hver er som dens smak. Fordi kostnadene for å overføre merkevare-produsenter, og smaken for deg å være i stand til å plukke rådgivere på vår hjemmeside, hvor du kan bestille og kjøpe noen væske er gitt for elektroniske sigaretter.

  Produsenter væsker midtre segmentet, er den beste i sin klasse:

  INTRUE Lab - produsere en stor palett av mono-smaker fra frukt og dessert smaker til tobakk astringerende væsker. Alle væsker som har en annen indeks av nikotin: 0; 3; 6; 12.

  Red Rise - en liten linje med smakskombinasjoner, tydelig avslører tobakk og søte toner.

  Crunch Coil - litt mer enn ti forskjellige smaker, noen som vil du nyte i hverdagen fyr.

  Dileomit - et ungt selskap i Volga-regionen produsere fire utmerket smak av den opprinnelige pakken.

  1

  Leave a Reply

  8 + 2 =