Væske for e-sigaretter

Gjennomgang av væsker for elektroniske sigaretter: hva vil du velge?

Elektroniske sigaretter er svært populært i dag. Dette er hovedsakelig på grunn av helsemessige bekymringer og strengere røykelov. Den største forskjellen fra den elektroniske enheten tobakksprodukt - ingen brennende prosessen. Av denne grunn, sammen med dampen, kroppen kommer ikke skadelige harpiks kreftfremkallende skadelig organisme.

En rekke modeller av elektroniske sigaretter, noen ganger uforståelig røyker som har besluttet å forlate de vanlige tobakksprodukter. Men når riktig enhet er funnet, det er spørsmålet om tanking. Hva slags væske for elektroniske sigaretter til å velge blant forskjellige smaker og merkevarer?

De viktigste ingrediensene er de samme for alle væsker, uavhengig av produsent.

 • propylenglykol;
 • glycerol;
 • destillert vann;
 • syntetisk nikotin;
 • smaken.

Propylenglykol (PG) - en fargeløs, noe viskøs væske med en søt smak, kan oppløses i vann. Det pleide å smaken metning. PG base laget alle kokevæsken smaker.

Glycerin (VG) - fet, fargeløs væske som brukes til tettheten av damp. Han blir som sigarettrøyk.

destillert vann Blandingen fortynnes med PG og VG, gir det den nødvendige fluiditet for å stabilisere fordampning.

syntetisk nikotin Den brukes til å lage festningen. I forskjellige typer flytende nikotin inneholdt i forskjellige mengder (fra 0 og oppover)

smaks - Denne ester bibringe flytende smaksegenskaper.

Alle ingrediensene er renset svært effektivt brukt i ulike felt: apotek, matlaging, kosmetikk.

1

Enhver av høy kvalitet væske for elektroniske sigaretter har en base som består av glycerol og propylenglykol.

Standardforholdet av disse komponenter er:

Vann, smaksstoffer og flytende nikotin (ikke alltid brukes) opptar bare 10% av den grunnleggende sammensetningen. Den tradisjonelle base er gjennomsnittlig: moderat fordampning, en bety slag til halsen og lungene smak.

I tillegg til de tradisjonelle fundamenter, det er en ikke-standard-forhold på propylenglykol med glyserin. Øke dosen av en komponent for å oppnå en spesiell effekt eller allergi mot et av stoffene. Forhøyede nivåer av propylenglykol gir en moderat mengde av røk, men en alvorlig slag mot halsen. Glyserin, tvert imot, øker mengden av damp tett, men dens styrke er minimal.

elektronisk sigarett gir festning syntetisk nikotin inneholdt i væsken for fylling. Velge enkelte fylling avhenger av styrken og smakspreferanser.

Gjennomgang av væsker for elektroniske sigaretter av festningen:

 • Påfylling uten nikotin (0 mg / ml) egnet til opphør og ha en psykologisk avhengighet av røkeprosessen;
 • Super enkel fylling (6 mg / ml) for opphør, samt de som ikke har behov for nikotin (røyke for moro "for selskapet");
 • Lys (11-12mg / ml) for røykere super sigarettenner;
 • Sterk væske (16-18mg / ml) egnet for vifter eller lette sigaretter;
 • Super sterk (24 mg / ml) for vifter sterke sigaretter, avhengig av nikotin.

Festning ønskelig kan bestemmes på en enkel måte: antallet nikotininnhold på vanlige sigaretter multiplisert med 30, blir den totale verdi som kreves fort.

På ekstra følelse av styrke og innflytelse av enheten. Den kraftigere instrumentet, jo mer intens fordampning.

Produsenter for påfyll blande mye. Men basert på valg av kjøpere, er det mulig å bestemme den mest populære væske for elektroniske sigaretter.

 • Armango - sertifisert av et russisk selskap for produksjon av væsker med forskjellige smaker, fornuftig pris og god kvalitet. Ampullene er enkle å bruke, har en dispenser, fargekodet nikotin og åpning kontroll.
 • SafeLiq - budsjettlinje fra russiske produsenter. Forskjellige utvalg av frukt smaker av forskjellig metnings, så vel som en linje med en ren smak av tobakk.
 • Red Smokers Corsar - budsjettalternativ replete forskjellige smaker, men væsken er veldig rik, har en høy konsentrasjon av aromaer.

 • Dekang - kinesisk produsent produserer produkter i henhold til oppskrifter av sitt land. De har 50 smaker destinasjoner som vil tilfredsstille noen uvanlige smaker.
 • Joyetech - verdensledende innen salg av premium væske for elektroniske sigaretter. Hver part har sluppet den videre overføring av smak, takket være det flertrinns produksjon av blandinger under streng kvalitetskontroll.
 • Vardex - kvalitetsblandinger er kontrollert av selskapet. Utvalget er mye smalere enn for verdens produsenter, men hver del er originalt nok.

 • Flavor Art - Italiensk væske presenterer mer enn 100 navn. Det samme selskap produserer et kit for selv fremstilling av blandingen.
 • Savourea - frembringer film væsker for elektroniske sigaretter. Varene er produsert i farmasøytiske laboratorier og har en meget høy kvalitet. Tobakksblandinger sammensetninger glattet tilsetningsstoffer. Fluid uten tobakk er svært uvanlig og metning.

For å finne ut hva den beste væske for elektroniske sigaretter for nybegynnere veypera, må du først og fremst styres av sin smak og nikotinholdige behov.

I henhold til smak av blandingen kan være delt inn i 3 kategorier:

 • Tobakk mye brukt. Det er mulig å oppnå det flytende røk-lignende effekt fra en konvensjonell sigarett;
 • Spiselig har smaker av bær, frukt, søtsaker, urter;
 • Uvanlig flytende drikkevarer er nyanser: rum, absint, cola, populære cocktails.

Hver blanding er typisk til stede bukett av egnede dufter. Når inhaling en smak kan føles når en annen utpust og noen behagelig ettersmak.

Ved veksling fra vanlige sigaretter i elektroniske person kan være vanskelig å føle og skille de smaker, spesielt tobakk. Derfor eksperter anbefaler at du starter med "spiselige" væsker, vil de bidra til å lære å "høre" smak og velge den beste for deg selv. Etter et par uker, kan du gå til tobakksblandingen.

Mens alle er forskjellige dette begrepet. Å finne "sin" flytende må være noe nytt du kan prøve oftere. Denne prosessen vil bringe mye glede.

Nybegynner veyperu vanskelig å avgjøre hvilke av de mer enn 200 eksisterende smaksblandinger å velge mellom. Mest væsker for elektroniske sigaretter smak er delt inn i kategorier.

 • Crunch Coil «Qellep» - urter, rum og søte toner festet væske duft.
 • Fem Bønder «Sixty-Four» - smaken av den elskede "Mojito". Som en del av smaken av en frisk agurk, mynte likør og sitronskall.
 • TMAX Juice «Snake Oil» - hver erfaren veyper kjenner denne smaken. British absint med en lett sitrus smaken skaper en utrolig følelse.

 • Crunch Coil «Mishmash» - en blanding av tørket frukt og sur grenadine sirup som menn og kvinner.
 • Fem Bønder «Grandmaster» - kombinerer smaker av banan og kremet karamell.
 • Cosmic Fog «The Shocker» - jordbær, sitrus og tropiske frukter lykkes hverandre på en pust.

 • Crunch Coil «Cavendish» - væske, alderen på eikefat med en søt smak av tobakk Cavendish og nøtteaktig ettersmak.
 • Halo «Kaptein Jack» - sterk tobakksaroma med myk rum, karakterisert ved at nikotinkonsentrasjonen er ikke høy.
 • Halo «Southern Classic» - tobakk blader kombinert med smak av honning, vanilje, sitrus og fedd.

 • Fem Bønder «Bowden Mate» - en blanding av søt sjokolade med fersk mynte slutter med vaniljesmak.
 • Cosmic Fog «Kryptonite» - en kombinasjon av fersk melon med en lollipop.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - en eksotisk blanding av kokos, lime og mynte låne en tropisk smak notater av denne vanskelige.

 • Fem Bønder «Absolute Pin» - den mest komplekse sammensetning med duften av kanel og karamell søt, den endelige smaken av absint.
 • Halo «Malibu Menthol» - ananas, melk, søt mentol smak som Pina Colada cocktail.
 • Cosmic Fog «Milk & Honey »- en varm duft av melk og honning gjør det mulig å slappe av og få en god følelse fra røyking.

Anbefale en bestemt smak blandingen er svært vanskelig, fordi det er individuelt. Hvis det er vanskelig å gjøre det første valget, kan du fokusere på de mest populære smaker. For å få informasjon om de populære kroppsvæsker kan fås fra salgsdisken eller spørre "eksperter".

Premium væske alltid laget kun fra de fineste kvalitet på råvarer, har streng kontroll, i tråd med internasjonale kvalitetsstandarder. Emballasje nødvendigvis er merket med partinummer, forseglet korken, noe som indikerer fravær av urenheter. En kvalitet par nesten 100% simulerer røyke en ekte sigarett.

Se video vurderinger av ulike væsker for elektroniske sigaretter.

Rangering av de beste smakene for elektroniske sigaretter: Topp 3 i alle kategorier

Elektroniske sigaretter har blitt populært ikke så lenge siden, men i øyeblikket, har mange røykere byttet til veyping (dampende prosessen). Dessuten, selv de som aldri har vært nikotin gisler, satte seg ned på nymotens moro. De fordeler og ulemper med denne hobbyen demontert i mange artikler, men hva spesifikt til dette kan du finne informasjon om de smaker, smaker og andre kriterier for gode støpte. Dette begrepet betegner Væske for elektronisk sigarett (ES), som kan endre stemningen i nesten alle modeller. Unntakene er fordampere, som er designet for et visst antall koblinger og ikke demonteres for utskifting elementer eller noe annet.

Hva er en væske for ES?

Fyll - dette er en spesiell, ofte smaksatt væske som gir en smak av under dampende. Når veyping ble populært, selv hyllene i vanlige tobakk butikker fylt med ulike typer enheter for å røyke elektroniske sigaretter. Til å velge blant et slikt område er ganske vanskelig, spesielt nybegynnere, men her er det verdt å merke seg at alle fyll sammensetning som ligner på hverandre, og dette forenkler kjøpsprosessen.

Væske blir solgt i ampuller, vanligvis plast, 10 eller 30 ml. Noen ganger kan du finne alternativer "på trykk", og deretter prisen på prislappen vil bety opp til 1 ml.

Viktig! Veyperam nybegynner er ikke anbefalt å kjøpe bare fylle i store flasker, som en viss smak kan fort gå lei eller ikke liker.

Alle væsker varierer i smak inn i tre typer:

Nå selges og mikser som kombinerer bare to alternativer fra denne listen. Slik at i tillegg til de vanlige smaker, som mynte, nikotin, kaffe, sjokolade, kan du finne helt original, for eksempel: kirsebær is, sterk cappuccino. Spesifikk stempel, som inkluderer de beste smakene for elektroniske sigaretter, ikke eksisterer. Det er bare en liste over de mest uvanlige, lyse fyllstoff som ikke vil forlate likegyldig til de røyker, men dette vil bli diskutert senere.

Oppbevar væsken i et kjølig og mørkt sted, at de ikke har forverret seg i løpet av kort tid. Etter åpning av flasken innholdet kan være litt uklar, er det et vanlig fenomen som opptrer på grunn av noen særegenheter i blandingen.

Faktisk er fyllstoff for ES - det er en viss smak, som ofte inneholder kjemiske elementer. Så først må du innse at alle naturlige fyllinger ikke eksisterer. Sine komposisjoner, til tross for mangfoldet av området, ikke mye forskjellig fra hverandre.

Nødvendige ingredienser av noen filler, er det:

 • vann (12%);
 • propylenglykol (medisinske substansen ikke har noen negativ innvirkning på den person);
 • glycerin (en populær kosttilskudd er trygg i små mengder);
 • smaken.

Et valgfritt element i sammensetningen er nikotin. Fra det øyeblikket ble det populært velsmakende stigende, ES mange mennesker som ikke har en avhengighet til nikotin, kjøpe utelukkende av hensyn til smak og røyk.

Når du velger potting er nødvendig å ta hensyn til innholdet og mengden av nikotin i komposisjonen. De som ønsker å slutte å røyke, er det best i de tidlige stadiene av å kjøpe disse alternativene, der en 14 mg / ml, som i en vanlig sigarett på 0,7 mg. Det vil si at mengden av nikotin, tobakk i pakken, må du multiplisere med 20 ganger, og på grunnlag av dette resultatet, velger påfyll.

Forresten, hvis du stole på disse tallene, ML 1 fylle Fortress 20 sigaretter, det føles bare svakere. Over tid bør mengden av nikotin gradvis redusere og deretter vil vokse ut av denne skadelige komponenter.

Viktig! De som ikke har en avhengighet til røyking, er det bedre å ikke kjøpe en væske med innhold av skadelige stoffer, og omhandler ikke fyren fordi dette spillet har også en negativ effekt på kroppen.

Den mest delikate væske for elektroniske sigaretter - de som har tatt til hjertet. Det er ingen spesielle utvalgs faktorer, egnet til noen veyperu, siden valget for å fylle selv matvaner kan sammenlignes. Det eneste du trenger å stole - er den ovennevnte innhold av nikotin, for ikke å gjøre feil i begynnelsen.

På kjente produsenter kan finne alternativer med den beste balansen mellom kvalitet og pris, men alle væsker skiller lite i sammensetning, slik at denne faktoren fastsettes utelukkende på vurderingene av veyperov "oldies". I tillegg er det å kaste en svært variabel og spennende smaker som avdekkes gradvis, og dette er som i aksjon på parfyme.

Som nevnt tidligere, til toppen av de beste smaker for alle røykere gjør det er umulig, men det er svært spesifikke produsenter, er en prioritet.

Hvis du distribuerer dem i popularitet, vil det bli gitt ut følgende vurdering:

 • 1. plass. Tobakk - fast, eksisterende i lang tid og hadde tid til å vinne sympati for mange røykere. Selskapet har et variert utvalg, som stadig blir oppdatert med nye smaker. I tillegg har den en kvalitet og rikdom av smaker som spesielt som veyperam. Til dags dato er de produktene som kommer under dette merket solgt i nesten alle spesialiserte butikker, som nok en gang understreker sin status.
 • 2. plass. Joyetech - dette selskapet har mer enn 40 typer fyllinger, smaker begynner med klassisk og ender nesten gourmet. For øvrig, frembringer den også en komplett pakke for elektroniske sigaretter, og derved fortjener en spesiell plass i toppen. Fyll dette selskapet har bare negative: en tykk konsistens, på grunn som damp kan brennes deler. En annen ulempe ble observert for produkter av selskapet.
 • 3. plass. VARDEX - kvalitet fyllstoff i dette selskapet er det verdt å fullføre et lite, men omfanget av smaker vil glede alle som leter etter noe nytt og originalt. Sitron sorbet, honning, blåbær og mange andre alternativer inngår i den permanente linjen fyller dette selskapet. Viskøs væske, men av høy kvalitet, og i tillegg har en akseptabel pris: omtrent 15 rubler per 1 ml.
 • 4. plass. RED RØYKERE - russiske merkevare, som produserer nesten perfekt fyllstoff for elektroniske sigaretter. Dette selskapet er spesielt bekymret for kvaliteten, spesielt konsistens, slik at de fyller nesten ingen ulemper. Den eneste ulempe: den hurtige forurensning av ES grunn av noen elementer i sammensetningen. Men lite negativ innvirkning på fordamperen de ikke har et utvalg av røde RØYKERE tillater deg å streife.
 • 5. plass. FLAVOURART - kjent selskap som produserer sine produkter i Italia. Et stort utvalg av forskjellige lukter, god kvalitet og relative kostnader. Fyll firmaet lettest å finne og bestille på internett, men i enkelte byer er det også presentert. Minus: nikotin smak av mange kjøpere ikke ligne faktiske tobakk og litt sur.

Forresten, den dyreste flytende for e-sigaretter er ikke nødvendigvis den mest delikate, men denne ratingen kan implisitt stole på, siden det består av reelle vurderinger. Minst, disse selskapene produsere høykvalitets produkter og er stadig etterfylles med ny linje av dufter.

På spørsmålet om hva slags væske for e-sigaretter den mest delikate, ikke noe enkelt svar. Uavhengig av de ulike topper å velge fyllet du trenger basert på dine personlige preferanser. For eksempel, hvis lukten av vannmelon ikke liker nybegynner av badegjester, han bør ikke kjøpe vannmelon fylle. Denne faktoren er åpenbar, men mange mener ubetinget ulike karakterer og andres meninger, og deretter kaste fyll nyervervede grunn av sin ubehagelig smak.

Det er verdt å bemerke: det finnes alternativer som er populære, om ikke alle, av mange. Den fora dedikert til bardun slike væsker oppta separate tråder, og mangfoldet av deres smak diskutert av de fleste brukere.

Blant de uvanlige, eksotiske smaker råde deg til å ta hensyn til følgende. Disse smaker, uten tvil, vil falle inn under dusjen krevende ganer.

Topp 3 eksotiske smaker:

 1. Crunch Coil «Qellep» - skarpe toner av rum og noen sødme gi denne helle identitet. Den smaken er skarp, men ettersmaken er ganske myk og behagelig. Lukten kan trygt kalle den berusende, enda litt obsessive, men dette er sjarmen til denne avgiften.
 2. Fem Bønder «Sixty-Four» - mint likør, grapefrukt og grønn agurk. Denne pyramiden av smaker i seg selv er uvanlig, men det føles når røyking Utrolig komposisjon. Helle en forfriskende og oppkvikkende og frisk duft av grønne gir den sin smak.
 3. TMAX Juice «Snake Oil» - dette tanking er enda en rekke utmerkelser, så dens status er "bedre" er bekreftet på den offisielle nivå. Ikke det faktum at det vil gjøre alle til lags, men smaken notater av anis i kombinasjon med sitrus akkurat bringe rekke nye opplevelser for både nybegynnere og profesjonelle veyperu.

Alle av oss fra barndommen elsker saftige bær og frukt. Det er derfor frukt smaker for e-cig også nyte utbredt popularitet.

Topp 3 frukt smaker:

 1. Cosmic Fog «The Shocker» - de fleste smaker som brus med tropiske toner av jordbær;
 2. Fem Bønder «Grandmaster» - en mangesidig duft av eksotiske frukter og toner av moden banan,
 3. Crunch Coil «Mishmash» - smaken er fanget grenadine og tørket frukt, som gir denne fylle en spesiell betydning i veypera samlingen.

Alltid forbli populære smaker laget for å simulere klassisk sigarett og tobakk smak.

Topp 3 tobakk smak:

 • Crunch Coil «Cavendish» - skyggelegging alderen på eikefat, har en rik tobakk smak og ettersmak av hasselnøtt.
 • Halo «Southern Classic» - det er ganske uvanlig versjon med tillegg av sitrus notater, vanilje og honning.
 • Halo «Kaptein Jack» - sterke, maskuline alternativ for elskere av nikotin påfyll.

Mange elsker helsen, ikke bare i tannkrem og tyggegummi, men når en fyr. Spesielt for slike veyperov vi plukket den mest interessante flytende forfriskende retning.

Topp 3 forfriskende smaker:

 • Fem Bønder «Bowden Mate» - sjokolade, vanilje og mint terte: en kombinasjon som er sikker på vil gi munterhet.
 • Cosmic Fog «Kryptonite» - dette gir helle tykk damp, og smaken minner mer om den kalde melon og godteri.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - dette alternativet er helt kokos, men til tross for dette, har den allsidighet og unikhet.

Søte elskere vil sette pris på smakene laget for å simulere alle typer desserter og deilige cocktails.

Topp 3 søt smak:

 • Halo «Malibu Menthol» - Pina Colada med mentol: ikke-standard væske for en søt tann.
 • Fem Bønder «Absolute Pin» - kjent for mange absint veyperam lukten av tobakk blandet med kanel og karamell.
 • Cosmic Fog «Milk & Honey »- dette inkluderer å fylle smak av varm melk, myk zefirok og honning.

Det kan bemerkes at i feltet topp alle alternativene er delt inn i grupper: Dette vil bidra til å bestemme nybegynnere og selv erfarne badegjester. Stole på type med absolutt sikkerhet er ikke nødvendig, men for å få deg minst én kopi av listene må fylle hver veyperu. På et minimum, disse fyllstoff har ES ekstraordinære, mangefasetterte smak.

 • har ikke spart på kjøp av væske, som noen dyre alternativer kan bare trykke deres kvalitet og originalitet;
 • å lage din personlige topp hele tiden, prøve så mye som mulig de ulike alternativer;
 • etter en stund frimodig prøve å blande best egnet til hverandre, eller sin egen favoritt fyllstoff;
 • justere smaken ved å øke kapasiteten og spenningen EC.

Se en oversikt over de beste smaker for elektroniske sigaretter fra en populær produsent.

Hva slags væske valgt for e-sigaretten

Hvis du bestemmer deg for å slutte å røyke ved hjelp av elektroniske sigaretter, eller rett og slett ønsker å oppgradere til en mer skånsom metode for å røyke, uten noen spesiell væske du ikke kan gjøre. Og her begynner det største problemet: et stort utvalg av merker og typer er i stand til å tvinge noen til å gå seg vill. Det er nødvendig ikke bare å finne en pålitelig produsent, men også for å velge ønsket festning.

For bedre å forstå varianter av løsninger for elektroniske sigaretter, for en start du trenger å vite deres sammensetning. Enhver væske består av følgende komponenter:

I sin tur er den nikotinbase av flere typer:

 1. Vanlig (6 deler propylenglykol og 4 deler glycerol). En slik væske damp angir det gjennomsnittlige antall og har en behagelig smak. den har også en god indikator TX (m. n. "punch i halsen", hvorfra uttrykket inkludert uavhengig mottatt tilfredsstillelse fra elektroniske sigaretter).
 2. Velvet Cloud bør velge hvis du idiosynkrasier propylenglykol. Dette lyset nikotin-oppløsning i destillert vann og glyserin, som i bruk frigjør mye damp. Han har en svak og dårlig TX uttales smaken.
 3. Is spor- væske for elektroniske sigaretter på basis av propylenglykol og destillert vann med den sterkeste TX og skarp smak.

Hvis du ikke er allergisk mot propileglikol, bedre å velge en liten flaske med konvensjonell eller tradisjonell løsning med ønsket styrke. Selv om den mest konsentrerte væsken vil virke svak, kan du prøve å gå til Ice Blade.

Hvordan beregne løsningen av en festning

For å starte, må du vite hva en følelse av tilfredshet fra de elektroniske sigaretter og nikotin metning er mer avhengig av den måten og hyppigheten av flytende, samt batterispenningen, enn hva slags væske du velger festning. I de fleste tilfeller er det valgt på grunnlag av sin egen erfaring. Og likevel må starte et sted.

Ta et enkelt eksempel. Vær oppmerksom på innholdet av nikotin i tobakk du kjent merkevare, og deretter multiplisere det med antall sigaretter du røyker per dag. For eksempel, hvis i ett stykke inneholder 0,7 mg nikotin, og om man røyker 25 en dag, er mengden av nikotin som kroppen anvendes, vil være lik:

0,7h25 = 17,5 mg pr dag.

den nødvendige væske festning for elektroniske sigaretter kan bli valgt på basis av dette. Vanligvis er følgende klassifisering vedtatt av produsenter:

I vårt eksempel vil passe til en løsning med en konsentrasjon på 16-18 mg / ml. Husk at ved beregning av beste rundt tall nedover og velg svakere væske. Så hvis du røyker 20 stykker om dagen, hver inneholder 0,7 mg nikotin, så resultatet vil være:

Derfor må du velge løsningen styrken 11-12 mg / ml. Hvis du føler at han fortsatt er svak for deg, kan du ta konsentrert væske og bringe slottet til høyre.

Video: hvordan å fylle e-sigaretten

Som for smak, så generelt alle individuelt. Produsenter tilbyr et utvalg som blendet i bokstavelig forstand. Generelt kan alle smakene deles inn i tre kategorier:

 • tobakk;
 • frukt (kirsebær, eple, fersken);
 • alle andre (kaffe, sjokolade, etc.).

Den største etterspørselen er for tobakk. Frukt valgt fans hookah og kaffe eller sjokolade ofte kjøpt som et eksperiment. Husk at væsken med samme navn fra ulike selskaper kan variere sterkt mellom seg, og har lignende smaker vil være svært vanskelig å se forskjell. Du kan også eksperimentere Om ønskelig å blande forskjellige utførelser med hverandre.

For å velge en god væske for elektroniske sigaretter, er det nødvendig å ta hensyn til en rekke parametere. Hvis du ikke er allergisk mot propylenglykol, og du foretrekker en mild smak og konsentrasjon, kjøpe en løsning med et merke av "tradisjonelle" eller "normal" (60% propylenglykol og 40% glyserol). Fortress er beregnet basert på antall sigaretter per dag, og smaken ble justert slik at du liker det.

Og husk at selv om e-sigaretter er ikke like skadelig som vanlig, til å engasjere seg i dem også, ikke verdt det. Det er bedre å behandle dem som et mellomtrinn før den endelige avslag på en dårlig vane. Tro meg, for å være fri fra enhver avhengighet veldig kul mann!

1

Leave a Reply

14 − = 13