Rensevæske for sølv

Hvordan du rengjør sølv hjemme

Hvis sølv objekt eller ornament med tiden mistet sin glans, mørkt, så må du lære hvordan du rengjør produktet med improviserte midler, eller ved hjelp av en spesiell løsning i hjemmet, og frimodig ta opp saken. Oppskrifter bringe tilbake glansen til sølv er veldig mye, men er de virkelig effektive?

Hvordan du rengjør sølv hjemme

De fleste sølv smykker blir svart etter en stund, blir det kjedelig. Overtroiske folk sier at årsaken til at skade på eieren eller sykdom. Ifølge forskere, i sølvtøy påvirke sammensetningen av menneskelig svette, hvis kroppens overskytende svovel, er mer sannsynlig å være sort metall, og hvis en mye nitrogen, da sølv vil ikke mørkne. Men hender det at varer er bare liggende i kisten - som bestikk, servise, figurer - og fremdeles dekket med blomst. Dette skjer ved interaksjon med luft inneholdende hydrogensulfid.

Å vite hvordan du rengjør sølv smykker hjemme på riktig måte, er det nødvendig å vurdere en legering av sølv, urenheter, tilstedeværelse av steiner. sølv legering er:

Så, hvordan du rengjør sølv hjemme? Før du går videre til rensing av sølv smykker, kjøkkenutstyr, avfette produktet bruker noen vaskemiddel. Grooves spinnehjul gni myk tannbørste. La emnet ligge noen minutter i såpevann og skyll dekorasjoner og fortsett til drastiske tiltak. Det er mange ressurser enn til rent sølv, inkludert rensing ved hjelp av:

 • hydrogenperoksid;
 • natron;
 • salt;
 • ammonium-hydroksid (ammoniakk);
 • folie;
 • sitronsyre;
 • Coca-Cola;
 • tannkrem, eller pulver;
 • spesielle midler (væsker, pastaer, kluter);
 • mekanisk rensemetode viskelær.

Bruken av hydrogenperoksyd for rensing av sølvgjenstander er meget tvetydig. Skoen sølv hydrogenperoksyd kan både å fjerne sverte med et edelmetall, og kjøre den omvendte prosess. Hydrogenperoksyd gir oksygenatomene til reduksjon eller oksidasjonsmidler, avhengig av dens sammensetning, slik at reaksjonen av sølv kan være uforutsigbar, hvis sølvlegeringen inneholder fremmede metaller. I dette tilfellet er det en risiko for at overflaten av dekorasjonen vil bli oppdaget eller helt svart.

Slik forurensning er vanskelig å fjerne hjemme. Må søke til gullsmeden, og hans arbeid vil resultere i en solid krone. Det oppskrifter som rent sølv hjem ved anvendelse av kombinerte løsninger basert på hydrogenperoksyd og ammoniakk. Men før du setter alt av smykker som helhet, gjør en test - sjekk kjedereaksjon på låsen eller på innsiden av ringen. Hvis du kontakter stedet lyser opp, og deretter gå videre og bruke løsningen på hele overflaten av dekorasjonen, ved hjelp av en bomullsdott.

Husmødre har lenge kjent kraften av natron i kampen mot forurensning. Kanskje hun kunne vaske og sølv objekter, men må handle uten fanatisme, ikke riper den blanke overflaten. Fremgangsmåten er egnet for små gjenstander, som plater og skjeer bunnen ville være for iøynefallende. Hvordan du rengjør sølv soda:

 1. Bland natron og en dråpe vann for å danne en slurry ..
 2. Med fingrene eller en myk klut til å bruke slurry til overflaten av produktet, lett gni på en skinne.
 3. Vanskelig plass bedre rent med en tannbørste.
 4. Skyll med vann dekorasjon.
 5. Tørk.

En annen rask og enkel måte - rengjøring sølvsalt. Det krever vanlig salt, stort eller lite, hva som er tilgjengelig, det spiller ingen rolle. I en liten bolle eller et krus, er den nederste av hvilke foret med folie, hell, sparing, salt, natron, helle flytende oppvaskmiddel. Dekorasjoner bør plasseres i dette stoffet og la det koke i 10 minutter. Deretter skylles produktet under rennende vann og tørk. Denne metoden er egnet for små elementer, for eksempel ringer, kors, øredobber, halskjeder, mynter. Tallerkener, skjeer, lysestaker, andre kjøkkenredskaper skal rengjøres ved andre metoder.

1

Måter å rense sølv ammoniakk få. Den kan brukes som ren alkohol, og dens kombinasjon med andre stoffer. To måter å bruke bare ammoniakk:

 1. Ta en del av ammoniakk og 10 deler vann for å fremstille en løsning. Nedsenket i sitt produkt for å suge. Hvis sølv sekundær forurensning, varer behandling fra en halv time til en time. Ikke bli for lenge å holde sølvet i ammoniakk, er det nødvendig å overvåke blekeprosessen. Kast skyet svakt produkter, kan du bare tørke med en bomullsdott fuktet med luktesalt.
 2. For altfor formørket sølvgjenstander trenger ren ammoniakk. Behandlingstid 15 minutter. Skyll og sølv obsushivayut.

Veldig interessant, effektiv og god måte - rengjøring sølv hjemme med folie. Det ligner på en fremgangsmåte for rensing av salt, men i dette tilfellet er det nødvendig å oppløse i 0,5 liter vann 2 ss. l. natron og legg på bålet til et oppkok. Deretter i kokende vann dråpe sølv og et svakt krøllete stykke folie. Hold sølv produkt i et minutt, vask deretter med vann og tørk. Alt du kan gjøre en fotoprodukter til å dele oppskriften med venner.

Lysere antikviteter og smykker vil hjelpe rengjøring sølv sitronsyre eller eddik:

 • Det skal fortynnes med 0,5 liter 100 g syreoppløsning ble oppvarmet og satt i et vannbad.
 • Lavere inn i en beholder eller et lite stykke kobbertråd og sølv. koketid 15 til 30 minutter.
 • Deretter, som vanlig, skylle og tørke gjenstanden.

Om rengjøring egenskaper av Coke rundt for en legende. Ikke bare renser drikke: fliser, sanitærutstyr, kjøkkenutstyr! For familielivet - det er dyrt og irrasjonell prosess, men rengjøring sølv Coca-Cola er lett tilgjengelig og ikke treffer for dyrt. Det er nødvendig å helle en liten mengde av Coca-Cola i et glass og slippe til sølvtøy. Omstendelige prosessen tar ca 12 timer, men sølv vil skinne som nye.

På en lett Kast skyet dekorasjoner fungerer godt renhold tannkrem sølv. Glatt produkt kan tørkes med en klut tannkrem, en dekorasjon med en flerhet av hjelpefunksjoner er renset med en tannbørste. Pastaen velge uten tilsetningsmidler og fargestoffer til urenheter ikke føre til uønskede reaksjoner med metallet. Etter rengjøring skyll grundig med produkter som ikke danner en hvit film, poler med en myk klut.

I noen smykker butikken, kan du finne spesialprodukter for rengjøring sølv. Ozvuchte problemet konsulent, men heller bringe smykker med deg - han vil anbefale en egnet rengjøringsmiddel: kluter, væske eller pasta. Angi om et spesielt vaskemiddel for bruk med produkter steiner: noen tåler ikke aggressive rengjøring, er de lett skadet.

Spesiell rengjøring oppløsning av sølv består av organiske oppløsningsmidler, fosfater, overflateaktive midler, parfyme, vann. Dette er en sterk renere, så det anbefales ikke å bruke den til å lyse sølv smykker med perler, rav, koraller. For eksempel, er Aladdin væske en passende beholder med et spesielt kurv og børste: produktet blir satt inn i kurven, så må det være nedsenket direkte i en krukke, stå i 30 sekunder. Og skyll med vann og sølvpuss klut. Effekten er synlig på det første forsøk, men det er en ulempe - en ubehagelig lukt.

Spesifikke væsker kan selges som en spray, for eksempel en kinesisk rette sollys. Den leveres med en liten børste for rengjøring vanskelig tilgjengelige steder. Som erklært på emballasjen, spray Sollys er sikker for alle typer av edle metaller og steiner. Betyr klart, ingen stikkende lukt, lett å bruke. Vi trenger bare å strø sølv, stå noen minutter, og skyll med vann.

Å rense de litt mørkere eller tapt glans nyheten elementer anbefalte å bruke våtservietter for rengjøring sølv. Det er våtservietter laget av mikrofiber og inneholder ikke kjemikalier som ikke skader metall og stein. I tillegg, i butikkene kan du kjøpe engangskluter impregnert med polering smykker, separat impregnert polering smykker med perler og andre organiske edelstener. Et slikt vev er nok til å rive til å skinne et lite bord service.

Den tykk krem ​​eller pasta for rensing av sølv renser effektivt kronisk sort belegg på smykker, bestikk, alderen fag. Pasta har en delikat struktur og etterlater ikke riper på produktet. Før rengjøring, er det nødvendig å avfette sølv, vasking med varmt vann og såpe eller vaskemiddel. Så bruke litt lim på en klut og gni produktet og la det for en stund, og deretter polish med en tørr klut.

Hvordan du rengjør sølv på svart

Rengjøring sølv huset - plagsom, kan produktet bli ripete eller bryte stein. De fleste av de kjente metoder, hvordan du rengjør sølv hjemme, omtalt ovenfor. Det gjenstår å finne ut hvilke av de teknikkene som anses best for smykker produkter med steiner, og en tallerken, bestikk, antikviteter og andre elementer:

 • Sølvtøy, som vil være synlige riper på soda, er det bedre å rengjøre tannpastaen. Det bare egnet for objekter som ikke har blitt hardt rammet av sverting. Imidlertid ikke være for hyppig bruk av lim, kan det føre til dannelse av mikrosprekker i metall. Skjeer, gafler, kniver, renset soda, salt og folie. I denne metoden for å gni elementer er ikke nødvendig, etterlater smuss når kokt.
 • Med små ornamenter eller mynter lett takle viskelær, men er nødt til å jobbe hardt. I stedet viskelær noen råd til å bruke leppestift, forårsaker litt på en myk klut og gni sølvet. Leppestift later ikke riper og er lett å vaske av med såpe og vann. For flere grunne dekorasjoner passende oppslemming av kalk og ammoniakk, som påføres på produktet og deretter skylt med vann.
 • Blackened sølv er ikke verdt å forvelle, prøver å vaske bort den edle patina, frata dekorasjon av sjarm og raffinement.

Hvordan du rengjør sølv kjede

Mange tror at det vanskeligste - å rense sølvkjede, fordi det er mindre enheter, eller spiral. Men bruk av kunnskap om metoder for rensing av sølv, kan lett takle dette problemet. Den trenger eddik og 3 timer av gangen:

 • Sug i syren urokkelig fast uten å fortynne det med vann, og holder en bestemt tid.
 • Kanskje vil prosessen gå raskere hvis sølv er ikke så avansert.
 • Eddik takler veldig mørke farger.

Hvordan du rengjør sølv med steiner

Hvis skummelt ruin sølv smykker med steiner husholdning rengjøring, er det bedre å rengjøre spesielle væsker for profesjonell rengjøring. Du kan kjøpe dem i en smykker butikken. De ikke bare forsiktig rense sølvet, men også dekke overflaten av beskyttelsesfilmen. Det er viktig å kjenne egenskapene til steinene i smykker:

 • Turquoise tåler ikke fuktighet, senkes ned i vannet kan det ikke være kategorisk.
 • Perler kan ikke tolerere ammoniakk og hydrogenperoksyd, er det vasket i såpevann.
 • Ametyst og topas lett å motstå virkningene av lav konsentrasjon av alkalier og syrer, men vil ikke overleve i høye temperatur - fade.
 • Zirkonia, silika er ikke kresen, kan de vaskes i såpevann.

Hvordan du rengjør sølv hjemme: dekorere, kjøkkenutstyr. Svarene på alle spørsmål om hjem rengjøring sølv

Sølv artikler kan finnes i ethvert hjem.

Det kan være bestikk, suvenirer og smykker.

Over tid vil disse kjære elementer dekket av en mørk patina (patina).

Patina sølv omfatter produkter på grunn av oksidasjon av kobber, som ofte inneholdes i legeringen.

Hvordan du rengjør sølv hjemme: de nødvendige verktøy og tilbehør

Å effektivt rent sølv hjemme, må du kjøpe noe verktøy. Ideelt sett bør du bruke spesielle kosmetiske produkter for omsorg for smykker.

Den største fordelen med spesielle midler for edle metaller er at de er etter at søknaden fortsette i noen tid å frastøte smuss og beskytter mot oksidasjon.

De kan kjøpes i en avdeling med innbo eller smykker utstillingslokaler.

Hvis du ikke ønsker å bruke penger, vil det være nyttig eller konvensjonell toalett såpe og en myk klut.

Hvordan du rengjør sølv hjemme: bestikk og kjøkkenutstyr

Bestikk kan mest effektivt rengjøres med spesialmiddel for sølv og gull smykker. Videre bør store objekter (brett, gryter, lysestaker) skal bearbeides, sprayer og gafler, skjeer og kniver - pastaaktige stoffer. Blackened områder av emalje og må beskyttes mot kontakt med dem renere.

Hvis en kort tid er nødvendig for å fjerne en mørk patina og smuss fra et stort antall av kjøkkenutstyr, er det nyttig å tradisjonelle metoder.

Denne metoden skal brukes, hvis pengene ikke blir svertet. Potetene koke potten, etter at poteten er kokt, ikke vannet hell. Knoller trenger å trekke ut og legge en folie i bunnen av tanken. Deretter plassert i en buljong skitne artikler og kok opp. Når suppen koker, redusere brann og la den på komfyren i 15 minutter. Det er nødvendig å kjøle væsken og hell. Skylling med kaldt vann kokt enheter, tørk med en tørr klut.

Du kan også bruke et fantastisk redskap - en vanlig natron. Ta beholderen som å sette alle trenger rengjøring hjem sølv nederst dekomponere aluminiumsfolie. Hvor mange liter vann skal bruke, så diners trenger å helle brus skjeer på folien. Deretter helle varmt vann og varmt vann etter fullstendig oppløsning av soda utelate sølvtøy. Når vannet er avkjølt, fjernes sølv fra oppløsningen, vasket med såpe enheter, skyllet i rennende kaldt vann og tørkes.

Hvordan du rengjør sølv hjemme: smykker

Den mest praktiske og rask måte å fjerne skitt og patina er rubbing med en dekorasjon av det ferdige klut med løsningen. De er universelle, og noen ganger forskjellig formål. Noen er laget av gull, og den andre for rengjøring sølv. mulig å bruke spesielle væsker og vev for rensing av en hvilken som helst sølv med stener av forskjellige typer.

I hastesaker, med skitne og ikke veldig utsøkte dekorasjoner kan du få tannkrem og børste. En slik metode er praktisk i at tannkrem er i det hele tatt, som den gamle børste for rengjøring av tenner.

Glatt ring eller en annen enkel form av sølv kan prøve å rense vanlig kontor viskelær. Jeg hadde ikke prøvd denne metoden, og med god grunn. Den andre dagen, sitter, ser på TV-serien og parallelt rubbing viskelær viskelær liten ring. Hva er overraskende er denne metoden fungerer! Men det er lett å gjette at utsmykningen med mønstre eller store tegninger massiv produktet vil ikke klare før på slutten, uansett hvor mye de tre.

Dersom smykker innlagt steiner, effektiv bruk av de 10% prosent av ammoniakk, som kan kjøpes på apotek. Det senket utsatt for rensing av produkt på kvarter. Vi får en dekorasjon og bestemme renhet, hvis du ikke er fornøyd, kan du re-la i bløt i 15 minutter. Etter at du fikk sølv, sørg for å skylle med rent vann og tørk. En annen type av sølv glass ved bruk av ammoniakk ikke krever nedsenking deri ornamenter. Du kan bare ta et stykke tøy og fukte den med ammoniakk. Denne duken er nødvendig for å tørke sølvtøy til å skinne.

Jeg vil introdusere deg til oppskriften mer aggressive rensevæske som inneholder ammoniakk. Det tar ca. 200 ml vann, en teskje av flytende ammoniakk, også ved halv teskje av flytende såpe og hydrogenperoksyd. Alle disse ingrediensene er godt blandet og den resulterende slippe skitne dekorasjon løsning. Fra tid til annen er det nødvendig å fjerne sølvtøy og for å vurdere graden av renhet. Hvis resultatet tilfredsstiller deg, og skyll med rene klær og tørr.

Eddik er også en av favoritt av mange husmødre rengjøringsmidler for sølv hjemme. Generelt er det svært ofte brukt til andre formål, og med stor suksess. For å fjerne skitt og patina med sølvsmykker, bør en liten mengde eddik bli varmet opp 40-60S på komfyren. Tar av fra flisen fatet med eddik, ta en dukkert i det i 15-20 minutter mørke produktet. Hvis smykker ikke er nok fjernet, kan du returnere det tilbake til eddik. Ikke glem etter inngrepet, vaske rene klær med rent vann og tørk.

Sitronsyre er godt å bli kvitt mørke innskudd på sølv. Ta en emalje bolle eller gryte og hell vannet tilbake. Legg til sitronsyre i pulverform. Redskaper med en løsning satt på ovnen og vente til koking. Mens vannet koker, må du streng på en kobbertråd ringer, øredobber, anheng, er du i ferd med å rense ut smuss. Smykker med wire bør være dyppet i kokende væske og holde dem der så lenge skitt ikke kommer ned. Vanligvis opp til å fullføre rensing foregår 20-30 minutter.

I verste fall kan du søke hjelp fra saltet. Det kan ikke være at du ikke har det. For hver 200 ml vann helles på en teskje av vanlig salt og omrørt inntil fullstendig oppløsning. Sett fatet med en saltoppløsning til platen. Når vannet begynner å koke, satt i en container sølv ornamenter 15-30 minutter. Etter denne prosedyren, bør sølv skinne som nye.

Vanlig salt kan anvendes som en av ingrediensene for å oppnå en løsning som renser sølv i hjemmet. For å gjøre dette trenger aluminium kokekar (gryte eller stor dyp skål) vann, noe flytende oppvaskmiddel, natron og vanlig bordsalt. Ca. 1 liter vann for å ta en spiseskje av flytende vaskemiddel tilsettes til en spiseskje av salt og natron. Det er nødvendig for å bringe løsningen på kok, med rikelig skum kan dannes, og deretter må skru ned strømmen av brannen og satt i kokende væske er forurenset med sølv ornamenter. Ulmet nødvendig å koke i 15-30 minutter. Ikke dekke beholderen og lokket fra tid til annen kontrollere den kokende væske.

Det har lenge vært kjent en fremgangsmåte for rensing av sølv hjemme ved hjelp av tannpulver eller natron. Først av alt ta et pulver (mer), og vann (mye mindre). Konsistensen av den tilberedte rensemidlet for å være deigaktig. Gni ved hjelp av soda eller tannpulver kan bare fingre eller klut. Hvis noen områder ikke er fjernet, så ta børsten.

På Internett kan du finne ulike måter å rense mennesker fra sølv patina. For eksempel bruker kylling egg. Etter matlaging eggene trenger bare i resten av vannet dråpe sølvtøy og etter en tid å fjerne. Som planlagt av behovet for å fjerne smuss. Faktisk, det var ikke en særlig effektiv måte, men kanskje jeg gjorde noe galt.

Hvordan du rengjør sølv hjemme og ikke ødelegge det

Hvis produktet fikk sølv kontakt med en våt overflate, eller fuktig hud, så er det nødvendig å tørke forsiktig av med en tørr klut.

Når du arbeider hjemme, hage og kjøkkenhage du alltid ta sølv smykker. Denne enkle regelen bidrar til å bevare renheten og glans av ringer og armbånd.

Før du utfører kosmetiske prosedyrer, eller anvendelsen av midler for huden ikke glem å fjerne alle smykker av edle metaller. Kremer med svovel fremme oksidering av sølv og tapet av sitt vakre utseende.

Produkter som ikke bruker ofte, på et tørt sted. Det er nødvendig at de ulike sølv elementer ikke er i kontakt med hverandre. Så ta noen folie eller vanlig plastfolie og pakk hver for seg i sine smykker eller bestikk.

Produkter med perler kontra rengjøres med ammoniakk.

Praksis viser at soda tannpastaen og ikke ender opp i oppløst form ripe overflaten av sølv. Dannet små riper og sprekker samle seg på innsiden av skitt, noe som vil være meget vanskelig å rengjøre. Ammoniakk, tannkrem og eddik og ikke ta sølvtøy bra. Det er bedre å bruke disse stoffene for sitt formål, ellers kan du få tap presentasjon av dine favoritt dekorasjoner og familie kjøkkenutstyr.

Folk visdom - som det er kjent, testet av våre bestemødre og oldemødre, men i dag vet vi at egg inneholder svovel så effektivt rent sølv hjemme med hjelp av et egg skall vil ikke fungere.

For å være rolig på din favoritt sølv smykker, vil høyt keramikk og mynter likevel være bedre å overlate sine faglige virkemidler.

© 2012-2018 "kvinner mening." Når du kopierer materialer - en referanse til kilden er obligatorisk!

Sjefredaktør i portalen Ekaterina Lova

E-post: [email protected]

Kontakt oss på: +7 (965) 405 64 18

Silver Shoe: velge det beste virkemidlet for

Smykker og bestikk laget av sølv har en tendens til å mørkne over tid. Dette kommer av det faktum at metallet omsettes med svovel som finnes i svette, og kosmetikk, og i luften. I tillegg er det smykker samle partikler av forskjellige kosmetiske preparater, svette og støv. En sølvtøy periodevis dekket med fett blomst.

Hvis du bruker sølv produkter regelmessig, slik at de ser attraktive og glitrende, er det lurt å rengjøre dem en gang i måneden. I dag er den kjemiske industri har forskjellige anordninger for rensing av sølvgjenstander, en fremgangsmåte for påføring av forskjellige rengjøringsmaterialer: lim, spray, tørke impregnert komposisjon. Fordelen med kjemiske midler, rengjøring sølv, foran hjemmet i komforten av søknaden og kollisjonshastigheten. Selv fastsittende skitt forlate et par minutter.

Spesielle rengjøringsmidler sølv

"Aladdin". Væske for rensning av sølv produkter selges i smykker butikker. Settet av verktøy tilbys i form av en løsning kan omfatte et spesielt kurv, som er praktisk å utelate liten smykker (ringer, øreringer) direkte inn i en krukke med en løsning, og pusseklut. Ikke bruk løsning for rengjøring artikler med innlegg fra organiske steiner og emalje. Krukker med væske er av ulike volumer, er det også en spesiell beholder med en løsning for rengjøring av bestikk.

Lavere sølv objekt i et flytende "Aladdin" i 10-20 sekunder. Så sørg for å skylle og tørke med en klut. Hvis spesielt skitten, kan du holde sølvet i den flytende litt lenger, men ikke mer enn 2 minutter. Arbeidshansker anbefales. Foruten rensevæske kan kjøpes sølv pusseklut "Aladdin". Denne duk er laget av ren bomull impregnert med en spesiell løsning, bibringe glans sølvtøy polering og skaper på overflaten av et objekt sølv beskyttende film.

«Silbo». Det tyske selskapet «Silbo» har sitt eget sett med verktøy, rengjøring sølvtøy. Blant dem, flytende, skum, klut. Betyr nøye renser overflaten av produktet, returnerer skinne, danner en beskyttende film som er lett vaskes av.

Før påføring av polyuretanskum til sin anbefalte rengjøring shake. Påfør skum på en myk klut og tørk av sølv objekt. La noen minutter og tørk igjen. Skyll med vann, tørk av med en tørr klut og polsk. Midler kan ikke brukes til produkter med svart, emalje, myke steiner. På stålprodukter dette verktøyet kan flekken.

Ved hjelp av flytende «Silbo» i en krukke, sette sølvtøy i en sil, som er inkludert, og lavere i væsken i 4-8 minutter. Skyll av alle hjelp av rent vann og tørk av med en myk klut.

Smykker kosmetikk "Thurman". Spesielle betyr "rense sølvet", "Thurman" Moskva selskap - er en konsentrert løsning, klar til bruk. Oppløsningen inneholder en syre. Den kan ikke brukes til rengjøring elementer med perler, sverting, emalje. Etter rengjøring produkt vask og hvordan å tørke en renseklut.

«Talisman». St. Petersburg selskapet «Talisman» gir et sett med verktøy, rengjøring sølv - er væsker, skum, løsninger for sølvtøy, servietter rengjøring og polering. Vaskemiddelblandingen inneholder syre, produktet må derfor etter behandling med vann og såpe og tørr mikrofiber.

For større effekt, før du rengjør sølvtøy på noen måte, og vask dem med såpe og vann. Således fjerner man skitt og fett belegg, og rengjøringsmiddel sverting raskt fjernet, vil gi en skinne produkt. Å rengjøre vanskelig tilgjengelige områder av smykker, ta en tannbørste med myk bust.

 • tann-pulver. Våt sølv produkt vann og lavere i tannpulver. Gni et stykke loer eller brettet i flere lag av osteklede. Pulveret kan erstattes av soda.
 • ammoniakk. Den ammoniakkløsning fremstilt fra en del av ammoniakk og 10 deler vann, skylles sølvet objektet. Hvis forurensningen på produktet er sterk, og deretter la den synke ned i oppløsningen blir periodisk overvåker renseprosessen. Hvordan å lyse - fjerne. I alle fall for lengre timer for å holde sølv i ammoniakk er ikke nødvendig.
 • Coca-cola. Plasser i en metall potten sølvtøy, hell cola og kok i 5 minutter. Skyll, lufttørke og poler med pusseskinn.
 • eddiksyre. Sølv produkt sette i syreoppløsningen i 15 minutter. Ta ut og tørk pusseklut til å skinne. Husk at du ikke kan rengjøre syreprodukt med perler.
 • sitronsyre. For å rengjøre sølv sitronsyre, er det nødvendig å fremstille en vann-bad. I liters glasskrukke fortynnet syre per 100 gram polbanki vann for å redusere sølvprodukter og kobbertråd. Kok i en halv time, skyll, tørr, polish.
 • Salt, natron og folie. Lukke bunnen av potten folie, helle et glass vann, tilsetning av en spiseskje av salt og soda. Plasser sølvtøy til løsningen og kok i 10 minutter og deretter vaske, tørke med en myk klut og polsk.

  1
 • Leave a Reply

  + 68 = 72