Væsken for fjerning av maling fra metall

Vask gammel maling med hendene

I mange tilfeller, før maling overflaten av behovet for å fjerne den gamle malingen. Netrudozatratny beste måten å gjøre dette - for å bruke en spesiell kjemisk middel som brukes til å fjerne malingen laget. Avtørkerutstyret sammensetninger omfatter polyester, karbon eller oppløsningsmidler.

På salg er det mange av kjemiske rengjøringsmidler for å fjerne oljebasert maling (for eksempel "The Constant», «Neomid», «Dufa Abbeizer»). De inneholder aceton, parafin, organiske løsningsmidler. Handling smyvok allerede merkbar etter 5-10 minutter: belegget er myknet, deformert, etter som det er lett å fjerne med en slikkepott.

Forbruket kan variere mellom 150 og 400 gram per kvadratmeter. En spesifikk strømningshastighet er praktisk talt umulig å bestemme på forhånd, fordi det i stor grad avhenger av tykkelsen av malinglaget. Basert på det foregående, er det anbefalt å kjøpe en vask med en viss margin.

Som et eksempel vurdere sammensetningen av vasking av varemerket "konstant" av ukrainske produksjon. "Konstant" kan anvendes for å fjerne olje, og pentaphthalic Glyptal malinger, lakker, fernisser med tre og metalloverflater.

"konstant" omfatter organisk baserte løsningsmidler, sprengmidler, fortykningsmidler. Eksternt remover det ser ut som en tykk grå-hvit eller brun-gul suspensjon. Den gjennomsnittlige inntak av preparatet "Konstant" - fra 150 til 170 gram per lag.

Tekniske parametere tørke sammensetning:

 1. Ikke-flyktige bestanddeler - fra 2 til 10%.
 2. Fordampningshastigheten 20 grader over null - opp til 6%.
 3. Tidsbruk for spyling av ett lag, - opp til 20 minutter.
 4. Korroderende virkning på metall - 20 minutter.

Vær oppmerksom! Store denne medisinen i en tett lukket beholder, borte fra direkte sollys eller ovner.

Preparatet behøver ikke å være fortynnet med et oppløsningsmiddel, da det er klart for bruk. Imidlertid må løsningen være forsiktig tillatelse eller unnskyldning før påføring: Det er viktig for å oppnå ensartethet. Ved risting forblir selv etter delaminert (typisk en konsekvens av lagring ved lave temperaturer), er det anbefalt å oppvarme glasset på et vannbad.

1

Påfør fjerner med en børste eller valse ved en temperatur som ikke er mindre enn 10 grader. Etter ca 20 minutter, starter mykgjørende og avskalling av maling materiale. Hvis laget er for tykt, og umiddelbart fjerne den svikter, kan det bli gjentatt tørke overflatebehandlende sammensetning.

Etter fjerning av belegget overflaten bør bli vasket med løsningsmiddel, men ikke noe, og av svært flyktig gruppe. Dette er viktig fordi løsemiddelrester kan ødelegge den nye finish.

Ved kjøp av å tørke blandingen ikke har tid eller ressurser, kan smøre bli vasket ved hjelp av de følgende populære metoder, tids testet:

 1. En blanding av terpentin og ammoniakk. Oppløsningen gjøres i et slikt forhold: 2 deler ammoniakk 1 del take terpentin. Påfør væsken med en børste, venter en time før belegget begynner å svelle. Fjerne det med en spatel, vasket, tørk den rengjorte overflaten.
 2. Oppløsning av brent kalk (70%), kaliumkarbonat (30%). Vann tilsettes slik at det oppnås en viskøs blanding. Det ferdige materialet påføres på det ønskede området, venter i minst 12 timer og deretter fjerne maling spatel midler.
 3. Deigaktig blanding av kritt og kalk kitt. Preparatet fremstilles som følger: 5 kg kalkblanding med den samme kalkmengde pasta. Tilsetning av en liten 20% kaustisk soda. Deigaktig substans satt 2 mm lag på et materiale som skal behandles. Allerede etter 60-90 minutter malingslaget blir bøyelig, kan den fjernes mekanisk.

Fjerning av vannbasert maling

Fjern vandig emulsjon lag fargemiddel i hjemmet kan være mer enkel måte, hvor:

 1. Kombinasjonen av mekanisk børsting med fortanning, og virkningen av konvensjonelle varmt vann. Til å begynne med børsten forlate dype riper på overflaten. Deretter fukte valsen med varmt vann, omhyggelig behandle overflaten. Vi venter i 10-15 minutter til malingen sveller og begynner å flasse. Fjern dens metallskrape.
 2. Tapetlim. Ta et ark av papir, klebemiddel påført på den, for å pålegge lakken. Vent til limet tørker. Deretter bruker en slikkepott fjerne.

Midler for fjerning:

 1. En løsning av jod. For dette formål, ble en 10-liters beholder med vann tilsatt 200 milliliter jod. Godt rørt løsning, bruke den til overflaten. Etter en tid, vil det være sprekker.
 2. Såpeløsning. Oppskriften innebærer bruk av vanlig såpe. Ta såpestykke, gni det på et rivjern, bland den resulterende masse med vann.
 3. En løsning av ammoniakk. For produksjonen må 250 ml ammoniumklorid, 2 kg kalk liter vann. En løsning oppnådd ved å grøtaktig konsistens. Den resulterende masse blir påført overflaten. Etter noen timer gammelt belegg vil begynne å flasse.
 4. Siden lateksbelegg gjøre det bra dikloretan og kloroform. Noen av disse komponentene kan enkelt legges til løsningen.
 5. Hvis overflaten er malt med akryl maling for å forbedre arbeids kvaliteter av løsningen er det mulig legge alkohol (vodka) eller salisylsyre.

Det anbefales å følge disse reglene:

 1. Remover må være i samsvar med dets formål. Dersom preparatet er ment for metall, er dens anvendelse på en treoverflate ikke bare ineffektiv, men også for ødeleggende materiale.
 2. Universelle forbindelser i stand til å fjerne alle typer belegg, men deres effektivitet er lavere enn den for spesialiserte midler rettet mot bestemte typer.
 3. Det er neppe nødvendig å gi preferanse for overaktiv løsning. De er giftige og noen ganger kan skade overflaten. Moderne vasking av de velkjente produsenter har en mykere effekt, men de avgir færre giftstoffer.
 4. Det anbefales ikke å blande sammen de ulike forberedelser, siden konsekvensene av dette er uforutsigbare.
 5. Det er ikke alltid dekker skrelles etter første behandling. Hvis materialet er dekket av flere lag trenger å behandle et par ganger.
 6. Når du arbeider med kjemikalier er nødvendig for å sikre god luftsirkulasjon i rommet - det vil hjelpe erodere giftstoffer.
 7. Med et utvalg er det anbefalt å gi preferanse til gel-lignende lim. De er kostbare væsker, men på grunn av den høyere konsentrasjon av aktive bestanddeler, er over deres effektivitet. Foruten pastaer praktiske håndtere vertikal overflate som gel karakterisert ved et lavt flyteevne.
 8. Hvis det er en del av vaske voks (han utfører funksjonen til fordampning inhibitor), må overflaten avfettes. Hvis du ikke gjør det, mellom det nye laget, og bakken vil ikke ha et tilstrekkelig nivå av vedheft.

Prosessen med å spyle blekk i hjemmet ikke krever høy kompetanse og kan utføres av hvem som helst. Imidlertid er selv en så enkel jobb best gjøres i henhold til instruksjonene i samsvar med sikkerhetsforskriftene.

Malingsfjerner med metall

Vask maling fra metall vil hjelpe deg å fjerne alle lagene med maling påføres gjenstanden

Hvis du trenger å male et metallobjekt allerede er dekket av ett eller flere lag med maling, må du vite at på toppen av en eksisterende gamle strøk med maling brukes på nytt gir ikke mening.

Kanskje ved første øyekast, for å gå videre til enkel måte (dvs lakken uten rensing) ser ut til å optimalt riktig beslutning, men det er ikke slik! Det vil bare være en sløsing med tid, krefter og penger, fordi resultatet vil det gi kortsiktig og over tid, den nye malings buler begynner å flasse og bli store biter faller av. For å unngå dette, må du:

 • fullstendig fjerning av alle lagene av gammel maling;
 • hold obeszhirivanie overflate;
 • primet.

Først etter at overholdelse av en slik sekvens kan begynne å sprøyte en ny malingssjikt.

Slike alternativer er mange, men her er noen av dem:

 • otzhiganie maling;
 • obrabatyvaniya spesielle overflaten sandblåst;
 • fjerner av spesielle tog (de alltid kan bli funnet i enhver jernvarehandel).

Den beste måten å rense metalloverflaten av malingen er bruk for denne spesielle væske.

Når du fjerner gamle sprakk maling remover, må du male av metall.

Verktøy som vil være nødvendig

Remover krever arbeid noen verktøy:

 1. Trenger en spesiell væske eller en viss spesifikk sammensetning for å være i stand til å fjerne maling;
 2. Vernehansker;
 3. Må respirator for å beskytte luftveiene;
 4. Noen typer sandpapir;
 5. Enhver praktisk slikkepott.

Først må du nøye lese instruksjonene på etiketten for væske fjerning kraski.Rekomenduetsya velge kachetvennye komposisjoner. De sikkert dyrt, men resultatet av deres bruk betydelig bedre enn bruk av billigere kolleger.

Være sikker på å bære beskyttelseshansker før påføring av rensevæske (i henhold til instruksjoner). Dessuten er det nødvendig å beskytte de øvre luftveier og av skadelig røk og giftige giftstoffer, som blir frigjort ved vekselvirkningen av væsken med den gamle maling.

Det er viktig å huske på at når du får utdelt et lag med spesiell væske på gammel maling, trenger litt tid til å starte peeling prosessen. Som regel er det eksponeringstiden som er angitt i bruksanvisningen.

Etter en viss tid har gått, kan du gå videre til fjerning av uønsket blekk. Du må ta de riktige verktøyene for hånden (i dette tilfellet er mest praktisk å bruke en slikkepott) til å hekte skrubbet biter av gammel maling og fjerne det fra overflaten. Det er ganske enkelt (hvis den brukes som en høykvalitets vask væske).

Det bør være oppmerksom på at hvis den gamle malingen er ikke bare én, men flere lag, må du re-overflatebehandling.

For en perfekt rensing overflaten etter behandling og fjerning av gammel maling fra væsken, er det anbefalt å rense selv med sandpapir (nødvendig for å fjerne de fineste partikler av gammel maling og jevn overflate).

Det siste trinn av rensingen behandling av gammel maling-løsemiddel hele overflaten (napr.Uayt sprit).

Videre overflaten primes, og bare etter som kan males.

 • Les nøye instruksjonene til all del;
 • sørg for å ta vare på beskyttelse av hender, øyne og luftveier;
 • og, selvfølgelig, har ikke spart på materialene (dette vil spare deg for tid og energi for å minimere).

"Dockers KJEMISKE GmbH RUS"

Str. Magnitogorsk, 11 A, Building 3

salg: pr. Metallistov 32 Tower 1

kontor driftsmodus: Man-Fre, 10.00-17.00 (uten lunsj) Lør-søn, 10 til 14,00

Tel / Fax .: (812) 438-07-23 (multikanal)

levering i regioner over Russland

kontor B \ C "Yauza Tower, ul. Radio d. 24 K.1, m." Bauman "

kontor driftsmodus: Man-fre, 10.00-17.00. sub.pod rekkefølge (uten lunsj)

Trukket væske for fjerning av maling fra biler metall: beskrivelse, diagrammer, instrukser for bruk og anmeldelser

Dessverre har malingen en viss levetid. Hvert år forsvinner maling og endrer sine egenskaper. Bilen ser mindre attraktiv. Hvis du vil oppdatere den, og returnere bilen til en fabrikk friskt utseende, reiser det spørsmålet om re-maleri. Men her er å bruke emalje på de gamle eksperter anbefaler ikke. For bedre heft bør nøye forberede hele overflaten. BESTE MODUS - væske for fjerning av maling fra metall. Om det i dag, og vi skal snakke.

Det finnes flere populære produsentene av disse midlene. I det russiske markedet er å gi følgende merker:

hvordan de skiller seg fra hverandre? Og hvilken som er den beste væske for å fjerne maling fra metall maskiner? Svaret på dette spørsmålet, får vi vite i løpet av testen.

Produktet heter "Vask gammel maling." Produsenten hevder at dette verktøyet er perfekt for fjerning av ulike typer maling, nemlig:

Også i den anvendte gass er propan-butan (som drivmiddel).

Det fjerner emalje med både metall og tre flater med. Instruksjon sier at før bruk Rist produktet. Ytterligere midler påføres på overflaten av legemet. Virkningen av medikamentet - fra 10 til 60 minutter. Under testene, fant ingen kjemiske prosesser etter 20 minutter ikke skje. Emalje er ikke fordelt. Hjelp av handling for en lang tid. Dette er den viktigste ulempe. Legg også merke til mangelen på vurderinger av produkter i spraybokser. Vi må re-buy en børste. I denne fremstillingen ligger med LPC gjennomsiktig film. For det er vanskelig å avgjøre hvor mye penger har blitt sprayet.

Men det er verdt å merke seg at dette er den billigste flytende for fjerning av maling fra metall. Pris for 500-milliliter flaske er 500 rubler.

Dette er den berømte produsenten fra USA. Selskapet opererer siden 30-tallet av forrige århundre, og har et omfattende utvalg av produkter. Blant hennes - flytende fjerner gammel maling fra metall. Han solgte det i en aerosol. Volumet av ballongen - 283 gram. Produktet koster 350 rubler.

Verktøyet er konstruert for å fjerne emalje, lakk og epoxy formuleringer med forskjellige overflater. Det er keramikk, metall og tre. Men overraskende, for fjerning av blekk fra et flytende metall er ikke egnet for plast, men har en god effekt av handlingen.

Undervisningen er ganske enkelt - bør ristes forsiktig spray og spray det på overflaten. Produktet inneholder en syre, slik at tilstedeværelsen av gummihansker - er nødvendig.

Instruksjon sier at produktet er gyldig i 10-20 minutter. Under testene, "Abro9raquo; Hun viste sitt beste. Etter påføring av malingen begynner vzdyblivatsya og delamineres fra overflaten. Før full ferdigstillelse av handlingen tok 15 minutter. Produktet holdes innenfor det angitte tidsrom produsent. Aerosol håndtert med 90% lakkering.

Som for vurderinger, de er ganske positive. Stoffet er hurtigvirkende og enkel å bruke. Men eksperter advarer om forfalskninger. Siden dette er en store navn produsenten, kan du kjøre inn falske. Derfor alltid sammenligne priser og se markeringene.

Dette er den japanske agent. Også egnet for fjerning av fastsittende etiketter. I motsetning til den amerikanske "Abro9raquo, kan produktet anvendes på plastoverflater. Men i det russiske markedet "Permateks9raquo; ikke veldig populær. I lys av dette, er prisen 14 dollar eller 860 rubler på dagens sats. Hevder produsenten at produktet virker ved en temperatur på 5 til 38 grader Celsius. Timer løsningsmiddel - fra 10 til 15 minutter. Under testene, betyr det perfekt takle oppgaven. Fluidet tilføres jevnt gjennom spray fakkelen, og straks skrelles av malingen begynner. Når dette materiale danner en liten skumlag.

Hvordan fungerer funksjonen "Permateks9raquo;? Eksperter si at dette ikke er den beste væske for fjerning av maling fra metallpulver. Med klistremerker takler hun "med et smell". Men med en god maling er ikke veldig. Siden produktet - multi, fjernes bare 30 prosent av emalje på metalloverflaten. Derfor er det japanske media ikke veldig egnet for forberedelse til maling fungerer.

Denne shredder belegg produsert innenlands. Instruksjon sier at midler klarer med efirotsellyuloznymi og vann-dispersjon emaljer, så vel som bil-lakk og sealer. Hevder produsenten gyldighetsperioder fra 20 til 30 minutter. Det koster mer enn rimelig - 200 rubler per 850 gram produkt. Sant nok, "Top-52" er på salg bare i banken. Anmeldelser oppmerksom på at du må bruke til å kjøpe mer og mer pensel. Ruller lakkbelegget er geleaktig et formular som en uniform og tykk etter å ha blitt påført overflaten. Også ved bruk av midler utelukket fra å komme inn i tilfeldig spruting på den tilstøtende overflate. Væsken er meget tykk. I dette tilfellet er instruksen ikke er oppført på agitasjon. Medikamentet kan påføres direkte ved en temperatur over null. Etter 30 minutter av gangen på overflaten klarte å ta syv prosent av maling. Overraskende, produktet var ikke så effektiv som den insisterte produsenten.

Så, hva væsken for å fjerne maling fra metall passer best? Under testene, det beste estimatet av stoffet fikk amerikanske produksjon "Abro9raquo;. Dette produktet er svært salgbare i det russiske markedet og har en rimelig pris. Silver er delt mellom en "Permateks9raquo; og "Top-52". Den første har en tilstrekkelig høy verdi, og det andre oppløsningsmidlet er mindre effektivt, men er mer tilgjengelig når det gjelder pris. Men det verste er den rette for "Eltrans-N9raquo;. Vask har ikke taklet testene, og oppfyller ikke spesifikasjonene.

Som vi har sagt tidligere, nå er på markedet er det mange forfalskninger autochemistry. Og de kan selges til samme pris som den opprinnelige. Hvordan finne ut om dette er den opprinnelige væsken for fjerning av maling fra metall, eller ikke? Mange snakker om tilstedeværelse av logoen preging. Imidlertid kan et slikt ikon være ikke bare originalen, men også på forfalsket produkter. Moderne teknologi tillater å beherske noen metode for merking.

Men hva er ikke i falske produkter "Abro9raquo, så det er hensiktsmessig inskripsjon på bunnen. I dag er den opprinnelige inskripsjonen "Made in China under tilsyn av Abro INDUSTRIES, INC., USA." På finter er begrenset til de tre første ordene. Det samme gjelder drgua varer fra den amerikanske produsenten (f.eks tetningsmidler). Siste pakket i esker med 12 stk. Piratkopiering er pakket i esker med 144 stykker.

Så har vi vurdert de viktigste produsentene av kjemiske produkter. Nå som du vet hvordan du raskt og enkelt fjerne den gamle malingen av metall.

1

Leave a Reply

− 4 = 3