Fluid hover

Rangering av de beste smakene for elektroniske sigaretter: Topp 3 i alle kategorier

Elektroniske sigaretter har blitt populært ikke så lenge siden, men i øyeblikket, har mange røykere byttet til veyping (dampende prosessen). Dessuten, selv de som aldri har vært nikotin gisler, satte seg ned på nymotens moro. De fordeler og ulemper med denne hobbyen demontert i mange artikler, men hva spesifikt til dette kan du finne informasjon om de smaker, smaker og andre kriterier for gode støpte. Dette begrepet betegner Væske for elektronisk sigarett (ES), som kan endre stemningen i nesten alle modeller. Unntakene er fordampere, som er designet for et visst antall koblinger og ikke demonteres for utskifting elementer eller noe annet.

Hva er en væske for ES?

Fyll - dette er en spesiell, ofte smaksatt væske som gir en smak av under dampende. Når veyping ble populært, selv hyllene i vanlige tobakk butikker fylt med ulike typer enheter for å røyke elektroniske sigaretter. Til å velge blant et slikt område er ganske vanskelig, spesielt nybegynnere, men her er det verdt å merke seg at alle fyll sammensetning som ligner på hverandre, og dette forenkler kjøpsprosessen.

Væske blir solgt i ampuller, vanligvis plast, 10 eller 30 ml. Noen ganger kan du finne alternativer "på trykk", og deretter prisen på prislappen vil bety opp til 1 ml.

Viktig! Veyperam nybegynner er ikke anbefalt å kjøpe bare fylle i store flasker, som en viss smak kan fort gå lei eller ikke liker.

Alle væsker varierer i smak inn i tre typer:

Nå selges og mikser som kombinerer bare to alternativer fra denne listen. Slik at i tillegg til de vanlige smaker, som mynte, nikotin, kaffe, sjokolade, kan du finne helt original, for eksempel: kirsebær is, sterk cappuccino. Spesifikk stempel, som inkluderer de beste smakene for elektroniske sigaretter, ikke eksisterer. Det er bare en liste over de mest uvanlige, lyse fyllstoff som ikke vil forlate likegyldig til de røyker, men dette vil bli diskutert senere.

Oppbevar væsken i et kjølig og mørkt sted, at de ikke har forverret seg i løpet av kort tid. Etter åpning av flasken innholdet kan være litt uklar, er det et vanlig fenomen som opptrer på grunn av noen særegenheter i blandingen.

1

Faktisk er fyllstoff for ES - det er en viss smak, som ofte inneholder kjemiske elementer. Så først må du innse at alle naturlige fyllinger ikke eksisterer. Sine komposisjoner, til tross for mangfoldet av området, ikke mye forskjellig fra hverandre.

Nødvendige ingredienser av noen filler, er det:

 • vann (12%);
 • propylenglykol (medisinske substansen ikke har noen negativ innvirkning på den person);
 • glycerin (en populær kosttilskudd er trygg i små mengder);
 • smaken.

Et valgfritt element i sammensetningen er nikotin. Fra det øyeblikket ble det populært velsmakende stigende, ES mange mennesker som ikke har en avhengighet til nikotin, kjøpe utelukkende av hensyn til smak og røyk.

Når du velger potting er nødvendig å ta hensyn til innholdet og mengden av nikotin i komposisjonen. De som ønsker å slutte å røyke, er det best i de tidlige stadiene av å kjøpe disse alternativene, der en 14 mg / ml, som i en vanlig sigarett på 0,7 mg. Det vil si at mengden av nikotin, tobakk i pakken, må du multiplisere med 20 ganger, og på grunnlag av dette resultatet, velger påfyll.

Forresten, hvis du stole på disse tallene, ML 1 fylle Fortress 20 sigaretter, det føles bare svakere. Over tid bør mengden av nikotin gradvis redusere og deretter vil vokse ut av denne skadelige komponenter.

Viktig! De som ikke har en avhengighet til røyking, er det bedre å ikke kjøpe en væske med innhold av skadelige stoffer, og omhandler ikke fyren fordi dette spillet har også en negativ effekt på kroppen.

Den mest delikate væske for elektroniske sigaretter - de som har tatt til hjertet. Det er ingen spesielle utvalgs faktorer, egnet til noen veyperu, siden valget for å fylle selv matvaner kan sammenlignes. Det eneste du trenger å stole - er den ovennevnte innhold av nikotin, for ikke å gjøre feil i begynnelsen.

På kjente produsenter kan finne alternativer med den beste balansen mellom kvalitet og pris, men alle væsker skiller lite i sammensetning, slik at denne faktoren fastsettes utelukkende på vurderingene av veyperov "oldies". I tillegg er det å kaste en svært variabel og spennende smaker som avdekkes gradvis, og dette er som i aksjon på parfyme.

Som nevnt tidligere, til toppen av de beste smaker for alle røykere gjør det er umulig, men det er svært spesifikke produsenter, er en prioritet.

Hvis du distribuerer dem i popularitet, vil det bli gitt ut følgende vurdering:

 • 1. plass. Tobakk - fast, eksisterende i lang tid og hadde tid til å vinne sympati for mange røykere. Selskapet har et variert utvalg, som stadig blir oppdatert med nye smaker. I tillegg har den en kvalitet og rikdom av smaker som spesielt som veyperam. Til dags dato er de produktene som kommer under dette merket solgt i nesten alle spesialiserte butikker, som nok en gang understreker sin status.
 • 2. plass. Joyetech - dette selskapet har mer enn 40 typer fyllinger, smaker begynner med klassisk og ender nesten gourmet. For øvrig, frembringer den også en komplett pakke for elektroniske sigaretter, og derved fortjener en spesiell plass i toppen. Fyll dette selskapet har bare negative: en tykk konsistens, på grunn som damp kan brennes deler. En annen ulempe ble observert for produkter av selskapet.
 • 3. plass. VARDEX - kvalitet fyllstoff i dette selskapet er det verdt å fullføre et lite, men omfanget av smaker vil glede alle som leter etter noe nytt og originalt. Sitron sorbet, honning, blåbær og mange andre alternativer inngår i den permanente linjen fyller dette selskapet. Viskøs væske, men av høy kvalitet, og i tillegg har en akseptabel pris: omtrent 15 rubler per 1 ml.
 • 4. plass. RED RØYKERE - russiske merkevare, som produserer nesten perfekt fyllstoff for elektroniske sigaretter. Dette selskapet er spesielt bekymret for kvaliteten, spesielt konsistens, slik at de fyller nesten ingen ulemper. Den eneste ulempe: den hurtige forurensning av ES grunn av noen elementer i sammensetningen. Men lite negativ innvirkning på fordamperen de ikke har et utvalg av røde RØYKERE tillater deg å streife.
 • 5. plass. FLAVOURART - kjent selskap som produserer sine produkter i Italia. Et stort utvalg av forskjellige lukter, god kvalitet og relative kostnader. Fyll firmaet lettest å finne og bestille på internett, men i enkelte byer er det også presentert. Minus: nikotin smak av mange kjøpere ikke ligne faktiske tobakk og litt sur.

Forresten, den dyreste flytende for e-sigaretter er ikke nødvendigvis den mest delikate, men denne ratingen kan implisitt stole på, siden det består av reelle vurderinger. Minst, disse selskapene produsere høykvalitets produkter og er stadig etterfylles med ny linje av dufter.

På spørsmålet om hva slags væske for e-sigaretter den mest delikate, ikke noe enkelt svar. Uavhengig av de ulike topper å velge fyllet du trenger basert på dine personlige preferanser. For eksempel, hvis lukten av vannmelon ikke liker nybegynner av badegjester, han bør ikke kjøpe vannmelon fylle. Denne faktoren er åpenbar, men mange mener ubetinget ulike karakterer og andres meninger, og deretter kaste fyll nyervervede grunn av sin ubehagelig smak.

Det er verdt å bemerke: det finnes alternativer som er populære, om ikke alle, av mange. Den fora dedikert til bardun slike væsker oppta separate tråder, og mangfoldet av deres smak diskutert av de fleste brukere.

Blant de uvanlige, eksotiske smaker råde deg til å ta hensyn til følgende. Disse smaker, uten tvil, vil falle inn under dusjen krevende ganer.

Topp 3 eksotiske smaker:

 1. Crunch Coil «Qellep» - skarpe toner av rum og noen sødme gi denne helle identitet. Den smaken er skarp, men ettersmaken er ganske myk og behagelig. Lukten kan trygt kalle den berusende, enda litt obsessive, men dette er sjarmen til denne avgiften.
 2. Fem Bønder «Sixty-Four» - mint likør, grapefrukt og grønn agurk. Denne pyramiden av smaker i seg selv er uvanlig, men det føles når røyking Utrolig komposisjon. Helle en forfriskende og oppkvikkende og frisk duft av grønne gir den sin smak.
 3. TMAX Juice «Snake Oil» - dette tanking er enda en rekke utmerkelser, så dens status er "bedre" er bekreftet på den offisielle nivå. Ikke det faktum at det vil gjøre alle til lags, men smaken notater av anis i kombinasjon med sitrus akkurat bringe rekke nye opplevelser for både nybegynnere og profesjonelle veyperu.

Alle av oss fra barndommen elsker saftige bær og frukt. Det er derfor frukt smaker for e-cig også nyte utbredt popularitet.

Topp 3 frukt smaker:

 1. Cosmic Fog «The Shocker» - de fleste smaker som brus med tropiske toner av jordbær;
 2. Fem Bønder «Grandmaster» - en mangesidig duft av eksotiske frukter og toner av moden banan,
 3. Crunch Coil «Mishmash» - smaken er fanget grenadine og tørket frukt, som gir denne fylle en spesiell betydning i veypera samlingen.

Alltid forbli populære smaker laget for å simulere klassisk sigarett og tobakk smak.

Topp 3 tobakk smak:

 • Crunch Coil «Cavendish» - skyggelegging alderen på eikefat, har en rik tobakk smak og ettersmak av hasselnøtt.
 • Halo «Southern Classic» - det er ganske uvanlig versjon med tillegg av sitrus notater, vanilje og honning.
 • Halo «Kaptein Jack» - sterke, maskuline alternativ for elskere av nikotin påfyll.

Mange elsker helsen, ikke bare i tannkrem og tyggegummi, men når en fyr. Spesielt for slike veyperov vi plukket den mest interessante flytende forfriskende retning.

Topp 3 forfriskende smaker:

 • Fem Bønder «Bowden Mate» - sjokolade, vanilje og mint terte: en kombinasjon som er sikker på vil gi munterhet.
 • Cosmic Fog «Kryptonite» - dette gir helle tykk damp, og smaken minner mer om den kalde melon og godteri.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - dette alternativet er helt kokos, men til tross for dette, har den allsidighet og unikhet.

Søte elskere vil sette pris på smakene laget for å simulere alle typer desserter og deilige cocktails.

Topp 3 søt smak:

 • Halo «Malibu Menthol» - Pina Colada med mentol: ikke-standard væske for en søt tann.
 • Fem Bønder «Absolute Pin» - kjent for mange absint veyperam lukten av tobakk blandet med kanel og karamell.
 • Cosmic Fog «Milk & Honey »- dette inkluderer å fylle smak av varm melk, myk zefirok og honning.

Det kan bemerkes at i feltet topp alle alternativene er delt inn i grupper: Dette vil bidra til å bestemme nybegynnere og selv erfarne badegjester. Stole på type med absolutt sikkerhet er ikke nødvendig, men for å få deg minst én kopi av listene må fylle hver veyperu. På et minimum, disse fyllstoff har ES ekstraordinære, mangefasetterte smak.

 • har ikke spart på kjøp av væske, som noen dyre alternativer kan bare trykke deres kvalitet og originalitet;
 • å lage din personlige topp hele tiden, prøve så mye som mulig de ulike alternativer;
 • etter en stund frimodig prøve å blande best egnet til hverandre, eller sin egen favoritt fyllstoff;
 • justere smaken ved å øke kapasiteten og spenningen EC.

Se en oversikt over de beste smaker for elektroniske sigaretter fra en populær produsent.

Fluid fyr: hva du skal velge? Den beste væske for elektroniske sigaretter

Høy kvalitet væske for elektronisk hover og dens kompetente utvalg vil sikre oppnåelse av den maksimale gastronomisk nytelse fra prosessen med e-røyking. I mennesker, den viktigste komponenten veypinga kalt "zhizha9raquo;. Filler for elektroniske sigaretter ikke nødvendigvis finnes i butikkene av dyre merker: væsken kan kjøpes på anti-krisen priser, og selv lage mat selv. Likevel er det verdt å merke seg søke opplever de fleste e-røykerne: ved prøving og feiling søk utelukkende kan vare i måneder. Vi presenterer våre kjøpe tips "slam", fordeler og ulemper med bruken, samt den beste flytende for damping.

Det første spørsmålet som vil spørre en nybegynner eier av elektroniske sigaretter, mest sannsynlig vil være: hva er i væsken for en kjæreste? Det er ikke noe overraskende i en slik interesse, fordi det er en del av produktet er oftest direkte proporsjonal med sin skade og reflekterer effekten på kroppen. Men i tilfelle av "zhizhi9raquo produsenter; vi vil være i stand til å spore mønsteret av varighet og konstant sammensetning. Som grunnlag alltid kommer fra det samme stoffet, som er den største forskjellen ligger i kvaliteten på produktet.

"Iskhodnikami9raquo; Følgende stoffer virker for fremstilling av e-væske:

propylenglykol blir en flytende base for blandingen. Dens egenskaper er redusert for å forbedre samvirket mellom en andre stoffer, så vel som økt ekspresjon av aromakarakteristikker damp;

Glycerin er ansvarlig for dampgenerering og mitigation "blåser til halsen." Komponent andel av et gitt stoff i en blanding av direkte karakteriserer sin mykhet og vell damp;

Destillert vann (destillat) - løsningsmiddel. Element gir stoff til fluid plume egenskaper. I tillegg til å bibringe flytende destillat absorberer andre elementer, for eksempel en væske for flytende med et høyt innhold av vanndamp former mindre enn "slurry" med en nedre fraksjon av destillatet;

nikotin. Tilsetningen av dette stoffet i blandingen gjør det mulig for elektroniske sigaretter bli et alternativ til tobakk. Avhengig prosent nikotin inneholdt i fluidet, er dens styrke bestemmes;

Smaken er kanskje ikke det viktigste, men en viktig komponent, er ansvarlig for å få glede av å røyke. Ved hjelp av konvensjonelle smaks par formidle frukt, sjokolade, mint og andre smaker.

Den gjennomsnittlige forhold mellom propylenglykol, glycerin, duftstoffer, nikotin destillatet er 55, 35, 10, 10 og 10%, respektivt. Selvfølgelig, andelen av elementer som anvendes, såvel som andelen av bestanddelene, avhengig av produsenten. For eksempel, noen merker velger å supplere tradisjonell væske for dampende andre komponenter.

Hvordan definere en festning e-sigaretten væske?

Som tidligere antydet, bestemmer blanding festning den dose nikotin i "slush". Avhengig av innholdet av nikotin stoff i 1 ml av flytende fyllstoff for sigaretter elektroniske inndelt i følgende kategorier festning vanlige navnene:

None (no) - 0 mg.

Lite (lett) - 3 mg.

Lav (lav-nikotin) - 6 mg.

Med (medium) - 12 mg.

Høye (sterke) - 18 mg.

Svært høy (meget sterk) - 24 mg.

Etikettene støter man ofte på i doser 9, 11 eller 16 mg. Faktisk mindre avvik fra standarden på festningen av væske og dens innhold av nikotin ikke er dødelig.

Fluid fyr: velg festning

Det er velkjent at den elektroniske sigaretten - en av metodene for å bli kvitt tobakksavhengighet. For å få maksimal glede av innånding av damp elektronisk sigarett kan være å plukke opp festningen "slurry" i samsvar med tidligere ervervet smak vaner.

Først av alt la oss snakke om "nulevke9raquo; eller ikke noe nikotin i e væske. En lignende triks gjør ikke holdt røyking før å oppdage verden veypinga uten skade på helse eller fare for avhengighet. Til null festningen skal bevege seg og erfarne røykere, gradvis redusere forholdet av milligram av nikotin til den totale vekt av blandingen. Noen vurderinger foreslå effektiviteten av en slik metode for å overvinne suget etter sigaretter.

Hvis du er i dine planer er det ingen vits "Quit Smoking", det betyr ikke at den elektroniske sigaretten - en unødvendig luksus. Tvert imot, vil kjøp av denne enheten erstatte skadelig tobakksrøyk til ufarlig damp uten psykiske innfall av kroppen. Røykere med erfaring anbefales det å velge den flytende metning i overensstemmelse med styrken av tidligere anvendte sigaretter. For å gjøre dette, legger opp tallene av karbonmonoksid, nikotin og tjære og få et tall som er lik den optimale til dine preferanser festning elektronisk sigarett.

Hva er faren skjuler fyllstoff elektroniske sigaretter?

Fastsettelse av sikkerheten til elektroniske sigaretter har fått utbredt, men så langt det er sann og nøyaktig? Det er sannsynlig at den generelle synspunkt, forslaget om at den elektroniske sigaretten er ikke en helserisiko, det kan bare være et PR stunt produsenter som ønsker å selge sine produkter på kortest mulig tid.

Flytende for dampbehandling, sammensetning som vi diskutert ovenfor, praktisk talt uskadelig fordi, i motsetning til tobakk under kretsing oppstår tildelings harpikser, sot, nitrogenoksyder og andre skadelige forbindelser.

Den underliggende propylenglykol er mest brukt i kosmetikk. utgjør bare en risiko i tilfelle av overdosering (6 g / 1 kg kroppsvekt). Ved moderat bruk utskilles det naturlig.

Glycerin brukt i medisinske og farmasøytiske felt, næringsmiddelindustrien, og alle har terapeutiske egenskaper. Og på smakstilsetninger og si nei: Hvis spise ikke truer vår helse, en enkel puste og enda mer.

En ting å huske på - idiosynkrasier av de enkelte ingredienser væsker.

Utvalg av de beste væsker til å sveve

Den beste væske for elektroniske sigaretter - dette er ikke unike merkede etikett eller emballasje. Perfekt "zhizha9raquo; - en filler som fullt ut dekker dine behov uten å forårsake aversjon eller negative følelser. "Gjødsel", uansett under hvilke navn det presenterer, bør føre til bare en behagelig følelse, glede og absolutt tilfredshet.

Vi foreslår at du gjør deg kjent med et utvalg av produkter som vil være i stand til å kjempe for den stolte tittelen "Den beste væske for elektroniske sigaretter."

Brand Liqua - det er opplevelsen av to generasjoner av italienske kunstnere. Kombinere en behagelig aroma og en tykk damp, "Liqui" er stadig mer populært over hele verden. Det er i stand til å tilfredsstille selv den mest krevende kunde. Selskapets ledelse legger stor vekt på sitt produktspekter.

Forstavelsen "miljø 9raquo; i flytende Ecoliquid tittel er fullt berettiget. For fremstilling av fyllstoff som anvendes bare miljøvennlig, naturlige ingredienser som oppfyller kravene i europeisk kvalitetssikring register.

Kairos - en væske for tysk kvalitet fyr. Mangfoldet og rikdommen i smaker, tetthet damp, en følelse av "honning på halsen," anti-krise pris - en "Kairos" har mange fordeler.

Til tross for det faktum at væske Prometey kom i salg i CIS territorium nylig, har europeere og amerikanere verdsatt produkt av høy kvalitet på råvarene.

DIY: to alternativer samozamesa

Samozames slurry - en måte å velge optimal for deg i form av smak E-væske, og viktigst av alt, gjorde væsker oppskrifter for fyren ikke har noen gastronomiske begrensninger! Oppretter uvanlig med prosenten av blandingen på flere måter:

Mixing smaker. Elementary natur av denne metoden ligger i kombinasjonen av din favoritt aromatisk og legge dem til stiftelsen. Aromanapolniteli foreslått å blande langsomt, og for å gi den gjenvunne væske "otdohnut9raquo; innen 2-3 dager.

Justerbar festning oppnås ved å blande ut fra null og høy styrke med smaker. Den ønskede konsentrasjon beregnes ut fra følgende formel. For det første volumet av væske med en høy konsentrasjon av nikotin multiplisere konsentrasjonen av nikotin i det. Videre er volumet av væske med null nikotinkonsentrasjon multiplisert med 0. Disse numrene blir tilsatt. Det viste tall divideres med det totale volum av væske. fluid-konsentrasjonen er den siste siffer.

TOP væsker for elektroniske sigaretter

Kommer av ny væske vokse opp foran øynene hans intakte hyller tilstoppede ulike fargede bokser med attraktive bilder. Og hvordan du velge mellom alt dette mangfoldet gjør? I denne artikkelen vil vi skrive ut væsker rating for elektroniske sigaretter. Væskeseparasjon ved priskategori.

Mest væsker til Weipa 200 rubler.

Vanligvis er denne væske, som er egnet for egoshek eller klassisk elektronisk sigarett med et svakt trekk. De bruker billige dufter, som disse enhetene likevel ikke har god vkusoperedachey. I vår vurdering av væsker for Weipa dette prissegmentet av væsken fall RedSmokers og Inrtrylab.

Den beste væske til Weipa fra 200 til 500 rubler.

Dette er den vanligste prisen for gjødsel. Det er budsjettet og kvalitet. Slike fluider er ideelle for en hvilken som helst enhet. Imidlertid er det nødvendig å velge din egen basert på dine personlige preferanser, som de sier smak og farge. I toppen av væsker Weipa i denne prisklassen er:

Hvorfor dem? Produsenter av flytende nikotin skjermen og bruke gode smaker. De er veldig populære blant veyperov.

Den beste væske for elektroniske sigaretter fra 500 rubler eller "premki".

Den beste væske for elektroniske sigaretter som heter premki. Dette navnet kommer fra ordet premium, noe som indikerer at deres høy kvalitet på alle måter. De foretrekker de virkelige profesjonelle i verden veypinga. Produsenter av slike væsker gjøre de mest levende og uvanlige kombinasjoner i deres Juice. Sammen med dampen får du hele extravaganza av smak! Selv emballasjen for slike væsker er meget høy kvalitet. Enig, behagelig å holde noe kjært og behagelig å ta på. Premki er den beste væske til Weipa. Den mest populære av væske fra premium-segmentet i veyperov i øyeblikket er:

Væsker veypshopov hyller veldig mye, det gir muligheten til å prøve ulike smaker og forskjellige produsenter. Hvis den gjennomsnittlige prisen segment kan sveve som en flytende "hver dag", kan premien væsker du kjøpe minst for å skjemme bort deg selv litt. Valget er ditt, men hvis du har noen spørsmål, kan du skrive i chat eller på vår e-post. Vi vil definitivt oppsøke deg og vil hjelpe deg å gjøre det riktige valget!

© 2013-2018 Laboratory Par - nettbutikk for elektroniske sigaretter (Vape). 18+

1

Leave a Reply

13 − 4 =