Væske for e-sigaretter

Væske for elektroniske sigaretter: hva selskapet er bedre oversikt, produsenter og tilbakemeldinger. Rangering væsker for elektroniske sigaretter

Relativt nylig blitt populære elektroniske sigaretter. Dette er en fin måte å kvitte seg med skadelige vaner - røyking. Hva er det mer av høy kvalitet væske for elektroniske sigaretter? Hvilket selskap er bedre? Hvordan gjøre det riktige valget? Vi analyserer ikke bare hvordan du velger en væske, men også sine arter, beregning av festningen, varianter av smaker og en rekke interessante fakta.

Generell informasjon om væske for elektroniske sigaretter. struktur

Filler for elektroniske sigaretter som selges i spesialiserte ampuller fra ti til tretti milliliter. Forskjellige rekke smaker: nikotin (med lukten av tobakk kjent), tonic (smaken drikkevarer og konfekt), frukt og bær. Anbefales for flytende lagring - kulde og mangel på direkte sollys. Vanligvis, etter at flasken er åpnet innholdet bli grumsete. Dette er på grunn av lufttilskudd og som optimal.

I utgangspunktet all væske for elektroniske sigaretter har samme sammensetning, uavhengig av produsent og prispolitikk. Oftest produktet består av fem komponenter:

 • Vann. Om kvaliteten på dette elementet, ikke vesentlig har å si, siden det var han som fyller kroppen vår mer enn halvparten. De gjennomsnittlige flytende vann sigaretter inneholder opp til 12%.
 • Propylenglykol involverer seg viskøs blanding med fravær av farge, med for sterk aroma og søt smak. Også væske for elektronisk sigarett, propylen hurtig brukt i medisiner (for det formål å desinfisere, er til stede ved fremstilling av legemidler, inntatt, så vel som i den utførelsesform av blodplasmaerstatning). Det er ansett som lovlig tilsetningsstoff (T1520), siden absolutt ingen inneholder giftstoffer. Propylenglykol har gjentatte ganger blitt undersøkt i laboratoriet. Forskere har forsøkt å finne ut effekten av stoffet på mannen. Det ble bekreftet at den negative innvirkning på kroppen av elementet har absolutt ingen, ikke medregnet individuelle intoleranse.
 • Glyserin brukes oftere som et tilsetningsstoff (E422). Den tillater ikke testen, som en del av dette er, for å holde seg sammen under tilberedningen. Glycerin er ufarlig for kroppen i moderate mengder.
 • Smaken. Med henblikk på fremstilling av væsker for elektroniske sigaretter Joyetech sammensetninger, Dekang, Hangsen og mange andre bruker bare tillatte næringsmiddelsmaksstoffer av naturlig opprinnelse eller helt lik dem.
 • Nikotin. Han er ikke alltid finnes i flytende for elektroniske sigaretter, som det finnes beznikotinovye alternativer. Selvfølgelig vil vi ikke forsikre deg om at varen er helt sikker, men andelen av nikotin i en liten bensinstasjon. Dens innhold i væsken for elektroniske sigaretter er fem ganger mindre enn konvensjonelle tobakksprodukter.

Mange kjøper elektroniske sigaretter å slutte å røyke. Noen ganger er det vanskelig å bestemme seg for hva smak til å stoppe, men alle vet hvordan du skal velge en flytende festning for elektroniske sigaretter? Sikker på at det er. La oss snakke om dette i mer detalj.

Først og fremst når du velger å ta hensyn til andelen av nikotin. For å finne ut hvilket nivå som passer for deg som trenger du en festning som er angitt på emballasjen til tobakk for å øke tjue ganger. For eksempel, hvis sigaretter gitt 0,7 mg nikotin, vil den hastighet som er egnet for dere være 14 mg / ml. Føl deg fri til å velge tanking med nikotin innhold, eller nær den. For å beregne den nødvendige mengde fyllstoff, husk: 1,5 ml - er ca 20-25 sigaretter.

Det er vanskelig nok å velge flytende for elektroniske sigaretter. Tips beskrevet i denne artikkelen vil hjelpe deg i denne saken.

Jada, alle ønsker å kjøpe en høy kvalitet og egnet produkt. Den beste væske for elektroniske sigaretter - er den som kom til å tenke på deg. Uavhengig av prisen, som vi så tidligere, disse produktene har nesten identisk sammensetning. Dessuten innvirkning på menneskekroppen alle fyllstoff for elektroniske sigaretter også konvergere. Det er nok kjente selskaper som produserer dem. Produktene fra populære produsenter presentere utmerket valuta for pengene, men de vil bli diskutert senere.

Utvilsomt, for å finne ut hvordan du velger en væske for elektroniske sigaretter, ikke nok til å vite bare om innholdet. Lukten er også viktig. Det første du må ta hensyn til personlige preferanser. Hvis du presentere en allergisk reaksjon på en viss lukt, da følgelig velge en smaken er ikke nødvendig.

1

Oftest fylle elektroniske sigaretten er delt inn i tre smaks kategorier - frukt, kaffe og nikotin. Ofte produsenter å markedsføre produktet, lage sine egne "cocktails" som kombinerer de to, og noen ganger tre smaker eller produsere helt nytt. Variasjonen av smaker er stor nok. For å unngå feil, er det bedre å fokusere på sine preferanser. Nå vet du nøyaktig hvordan du velger en væske for elektroniske sigaretter, som du vil nyte.

Høy kvalitet væske for elektroniske sigaretter. Hvilket selskap er bedre?

På tross av den samme sammensetning, er det en viktig forskjell - kvaliteten på råvarene. Hvis vi sammenligner væske for sigaretter, er det verdt å huske på at jo mer populær firmaet, jo større hennes muligheter til å inspisere råvarer i alle ledd av produksjonen. I tillegg er selskapene bruker ofte eminente uavhengige studier som beviser høy kvalitet og trygg formulering.

produsentens popularitet og kostnader er ikke en garanti for kvalitet på råvarene. Nylig har det vært et stort antall falske produkter. Noen av dem inneholder farlig for organismen butan. Sammensetningen er ikke alltid bærer en sannferdig informasjon. Noen produsenter bevisst ikke passer farlige stoffer. Hyppig toppen av væsker for elektronisk sigarett - en betinget vurdering. Når du velger en bedre fokus på sammensetningen av, og vurderinger fra andre brukere, først av alt, på deres preferanser.

Som vi sa tidligere, væsker rating for elektroniske sigaretter - dette er bare betinget informasjon. Hvis du nettopp har kjøpt dette produktet, og er ennå ikke kjent med forskjellige smaker, vil denne informasjonen være nyttig for deg. Vi har satt sammen de 5 mest populære produkter som sto et stort antall mennesker. Med denne informasjonen, kan du enkelt velge en væske for elektroniske sigaretter. Hvilket selskap som er best og hva hennes kvaliteten av råvarer, kan du enkelt finne ut ved hjelp av våre rangeringer.

Første plass i denne rangeringen er firmaet tobakk. Produkter av selskapet har fått tillit av mange røykere, på grunn av sin god verdi og upåklagelig kvalitet. Denne produsenten har lenge fått en stor erfaring ved fremstilling av elektroniske sigaretter og deres komponenter.

Hva gjør vurderinger? På flytende for elektroniske sigaretter fra tobakks klager svært få kjøpere. Mange mener at selskapets produkter er av god smak og aromatiske egenskaper.

Fordeler og ulemper med produktet fra Joyetech

Andreplassen i vår topp 5 holder en væske for fylling av sigaretter Joyetech fast. Dette er en av de største produsentene av elektroniske produkter og komponenter. Det antas at dette selskapet har den mest mangfoldige utvalg av smaker og dufter av væsker, nemlig mer enn 40.

Vi presenterer en oversikt over selskapet flytende for elektroniske sigaretter Joyetech. Dette produktet har både positive og negative sider. Konsistensen av en tykk væske nok. Derfor kan noen vaporizers brenne. Ulempen med væsker for elektroniske sigaretter fra denne produsenten er det faktum at de varer som utenlandsk produksjon. Prisen avhenger av dollaren. Ikke desto mindre, kvaliteten av væsken er ved en høyde.

Tredje plass går til VARDEX. Det er et russisk selskap som produserer nok eksklusive smaker som lime honning, sitron sorbet og mange andre utrolige smaker. Denne væske er den samme som den foregående, har en høy viskositet, noe som er dårlig for de fleste e-sigaretten. I gjennomsnitt, er prisen 15 rubler per milliliter.

I fjerde plass i vår rangering avgjort væske fra RED røykere. En russisk selskap, som er kjent for sine produkter og sin upåklagelige kvalitet. Kjøpere oppmerksom på at slike fyllstoffer er forskjellige velsmakende tilsetningsstoffer. Fornøyd med prisen i forhold til den høye kvaliteten. Den eneste innvendingen i væsker for elektroniske sigaretter fra selskapet RED RØYKERE - er at de fort bli skitne fra fordamperen.

På femteplass avgjort væske for elektroniske sigaretter fra FLAVOURART fast. Dette er et italiensk selskap som har et stort utvalg av smaker. Men kjøperne mener at sigarett smaken er ikke som tobakk. Det beste alternativet for å kjøpe et slikt produkt er det smaker.

Gjør deg kjent med vår vurdering, velger du en væske for elektroniske sigaretter enkelt. Hvilket selskap er bedre, kan vi se i vår topp fem.

Utro flytende varianter for elektroniske sigaretter

Vi har allerede diskutert at alle smakene er delt inn i tre kategorier. Hver av dem i deres egen interesse. Vet du hva en utrolig smaker eksisterer i dag?

I jakten på popularitet, har mange bedrifter begynt å lage smaker som er minst overraskende. Utrolig nok er det væsker for elektronisk sigarett med smak av chips, coca-cola, espresso, ost, ketchup, godteri og en bursdagskake og gresskar pai.

Hvis du er lei av sommeren og en forfriskende drink, kan det lett skaffe seg flytende med smaker av mojito og Pinakolada. I tillegg til cocktails, kan du også prøve å fylle med smak av vin og champagne. Hvis du ser din diett og begrense deg til den søte, smaken av iskrem, ostekake og andre delikatesser vil du være fornøyd. Selv de mest kresne røyker kan finne væske for elektronisk sigarett til din smak.

Historien om etableringen av den elektroniske sigaretten

Hver av oss vet hva den elektroniske sigaretten. Gjør alt du vet, hvem og i hvilket år det ble opprettet? Utrolig, den elektroniske sigaretten designet kinesisk apotek for 16 år siden. Han var syk med lungekreft, men kunne ikke gi opp avhengighet og så kom opp med et alternativ.

Først utgitt Gadgets kostnaden er ganske dyrt, men de ble raskt solgt.

Positive aspekter av elektroniske sigaretter

Elektroniske sigaretter for de siste 10 årene, stadig endret. Produsentene hevder at deres røyk ikke påvirker de røyker og miljø. Utvilsomt er det positive punktet at ting ikke røyke helt impregnert med lukten av den elektroniske sigaretten. Forresten, i motsetning til den vanlige, så røyking er tillatt i offentlige steder.

Uansett gode egenskaper ikke besatt elektroniske sigaretter, de har også kontraindikasjoner. De er ikke anbefalt for gravide og ammende kvinner, mindreårige, personer med hjerte- og karsykdommer og allergiske reaksjoner.

hardt nok til å finne en passende væske for elektroniske sigaretter. Hvilket selskap er bedre - vi fant i vår artikkel. Så for å oppsummere. Hvis du bare tenker på å kjøpe en elektronisk sigarett, så husk å sjekke ut den individuelle styrker kontraindikasjoner og fremtidige oppkjøp. Hvis du allerede har gjort et kjøp og ikke vet hvordan du skal velge en væske for henne, først og fremst velge en passende styrke og bestemme den ønskede smaken.

Vår vurdering av væske for elektroniske sigaretter vil hjelpe deg å velge den beste kvaliteten bensinstasjoner. Nøye studere sammensetningen av væsken.

Elektroniske sigaretter - det er et flott alternativ for erfarne røykere. Hvis du ønsker å bli kvitt avhengigheten, vil den elektroniske gadget med en rekke hyggelige og noen ganger også utrolig smaker og dufter definitivt hjelpe deg.

Gjennomgang av væsker for elektroniske sigaretter: hva vil du velge?

Elektroniske sigaretter er svært populært i dag. Dette er hovedsakelig på grunn av helsemessige bekymringer og strengere røykelov. Den største forskjellen fra den elektroniske enheten tobakksprodukt - ingen brennende prosessen. Av denne grunn, sammen med dampen, kroppen kommer ikke skadelige harpiks kreftfremkallende skadelig organisme.

En rekke modeller av elektroniske sigaretter, noen ganger uforståelig røyker som har besluttet å forlate de vanlige tobakksprodukter. Men når riktig enhet er funnet, det er spørsmålet om tanking. Hva slags væske for elektroniske sigaretter til å velge blant forskjellige smaker og merkevarer?

De viktigste ingrediensene er de samme for alle væsker, uavhengig av produsent.

 • propylenglykol;
 • glycerol;
 • destillert vann;
 • syntetisk nikotin;
 • smaken.

Propylenglykol (PG) - en fargeløs, noe viskøs væske med en søt smak, kan oppløses i vann. Det pleide å smaken metning. PG base laget alle kokevæsken smaker.

Glycerin (VG) - fet, fargeløs væske som brukes til tettheten av damp. Han blir som sigarettrøyk.

destillert vann Blandingen fortynnes med PG og VG, gir det den nødvendige fluiditet for å stabilisere fordampning.

syntetisk nikotin Den brukes til å lage festningen. I forskjellige typer flytende nikotin inneholdt i forskjellige mengder (fra 0 og oppover)

smaks - Denne ester bibringe flytende smaksegenskaper.

Alle ingrediensene er renset svært effektivt brukt i ulike felt: apotek, matlaging, kosmetikk.

Enhver av høy kvalitet væske for elektroniske sigaretter har en base som består av glycerol og propylenglykol.

Standardforholdet av disse komponenter er:

Vann, smaksstoffer og flytende nikotin (ikke alltid brukes) opptar bare 10% av den grunnleggende sammensetningen. Den tradisjonelle base er gjennomsnittlig: moderat fordampning, en bety slag til halsen og lungene smak.

I tillegg til de tradisjonelle fundamenter, det er en ikke-standard-forhold på propylenglykol med glyserin. Øke dosen av en komponent for å oppnå en spesiell effekt eller allergi mot et av stoffene. Forhøyede nivåer av propylenglykol gir en moderat mengde av røk, men en alvorlig slag mot halsen. Glyserin, tvert imot, øker mengden av damp tett, men dens styrke er minimal.

elektronisk sigarett gir festning syntetisk nikotin inneholdt i væsken for fylling. Velge enkelte fylling avhenger av styrken og smakspreferanser.

Gjennomgang av væsker for elektroniske sigaretter av festningen:

 • Påfylling uten nikotin (0 mg / ml) egnet til opphør og ha en psykologisk avhengighet av røkeprosessen;
 • Super enkel fylling (6 mg / ml) for opphør, samt de som ikke har behov for nikotin (røyke for moro "for selskapet");
 • Lys (11-12mg / ml) for røykere super sigarettenner;
 • Sterk væske (16-18mg / ml) egnet for vifter eller lette sigaretter;
 • Super sterk (24 mg / ml) for vifter sterke sigaretter, avhengig av nikotin.

Festning ønskelig kan bestemmes på en enkel måte: antallet nikotininnhold på vanlige sigaretter multiplisert med 30, blir den totale verdi som kreves fort.

På ekstra følelse av styrke og innflytelse av enheten. Den kraftigere instrumentet, jo mer intens fordampning.

Produsenter for påfyll blande mye. Men basert på valg av kjøpere, er det mulig å bestemme den mest populære væske for elektroniske sigaretter.

 • Armango - sertifisert av et russisk selskap for produksjon av væsker med forskjellige smaker, fornuftig pris og god kvalitet. Ampullene er enkle å bruke, har en dispenser, fargekodet nikotin og åpning kontroll.
 • SafeLiq - budsjettlinje fra russiske produsenter. Forskjellige utvalg av frukt smaker av forskjellig metnings, så vel som en linje med en ren smak av tobakk.
 • Red Smokers Corsar - budsjettalternativ replete forskjellige smaker, men væsken er veldig rik, har en høy konsentrasjon av aromaer.

 • Dekang - kinesisk produsent produserer produkter i henhold til oppskrifter av sitt land. De har 50 smaker destinasjoner som vil tilfredsstille noen uvanlige smaker.
 • Joyetech - verdensledende innen salg av premium væske for elektroniske sigaretter. Hver part har sluppet den videre overføring av smak, takket være det flertrinns produksjon av blandinger under streng kvalitetskontroll.
 • Vardex - kvalitetsblandinger er kontrollert av selskapet. Utvalget er mye smalere enn for verdens produsenter, men hver del er originalt nok.

 • Flavor Art - Italiensk væske presenterer mer enn 100 navn. Det samme selskap produserer et kit for selv fremstilling av blandingen.
 • Savourea - frembringer film væsker for elektroniske sigaretter. Varene er produsert i farmasøytiske laboratorier og har en meget høy kvalitet. Tobakksblandinger sammensetninger glattet tilsetningsstoffer. Fluid uten tobakk er svært uvanlig og metning.

For å finne ut hva den beste væske for elektroniske sigaretter for nybegynnere veypera, må du først og fremst styres av sin smak og nikotinholdige behov.

I henhold til smak av blandingen kan være delt inn i 3 kategorier:

 • Tobakk mye brukt. Det er mulig å oppnå det flytende røk-lignende effekt fra en konvensjonell sigarett;
 • Spiselig har smaker av bær, frukt, søtsaker, urter;
 • Uvanlig flytende drikkevarer er nyanser: rum, absint, cola, populære cocktails.

Hver blanding er typisk til stede bukett av egnede dufter. Når inhaling en smak kan føles når en annen utpust og noen behagelig ettersmak.

Ved veksling fra vanlige sigaretter i elektroniske person kan være vanskelig å føle og skille de smaker, spesielt tobakk. Derfor eksperter anbefaler at du starter med "spiselige" væsker, vil de bidra til å lære å "høre" smak og velge den beste for deg selv. Etter et par uker, kan du gå til tobakksblandingen.

Mens alle er forskjellige dette begrepet. Å finne "sin" flytende må være noe nytt du kan prøve oftere. Denne prosessen vil bringe mye glede.

Nybegynner veyperu vanskelig å avgjøre hvilke av de mer enn 200 eksisterende smaksblandinger å velge mellom. Mest væsker for elektroniske sigaretter smak er delt inn i kategorier.

 • Crunch Coil «Qellep» - urter, rum og søte toner festet væske duft.
 • Fem Bønder «Sixty-Four» - smaken av den elskede "Mojito". Som en del av smaken av en frisk agurk, mynte likør og sitronskall.
 • TMAX Juice «Snake Oil» - hver erfaren veyper kjenner denne smaken. British absint med en lett sitrus smaken skaper en utrolig følelse.

 • Crunch Coil «Mishmash» - en blanding av tørket frukt og sur grenadine sirup som menn og kvinner.
 • Fem Bønder «Grandmaster» - kombinerer smaker av banan og kremet karamell.
 • Cosmic Fog «The Shocker» - jordbær, sitrus og tropiske frukter lykkes hverandre på en pust.

 • Crunch Coil «Cavendish» - væske, alderen på eikefat med en søt smak av tobakk Cavendish og nøtteaktig ettersmak.
 • Halo «Kaptein Jack» - sterk tobakksaroma med myk rum, karakterisert ved at nikotinkonsentrasjonen er ikke høy.
 • Halo «Southern Classic» - tobakk blader kombinert med smak av honning, vanilje, sitrus og fedd.

 • Fem Bønder «Bowden Mate» - en blanding av søt sjokolade med fersk mynte slutter med vaniljesmak.
 • Cosmic Fog «Kryptonite» - en kombinasjon av fersk melon med en lollipop.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - en eksotisk blanding av kokos, lime og mynte låne en tropisk smak notater av denne vanskelige.

 • Fem Bønder «Absolute Pin» - den mest komplekse sammensetning med duften av kanel og karamell søt, den endelige smaken av absint.
 • Halo «Malibu Menthol» - ananas, melk, søt mentol smak som Pina Colada cocktail.
 • Cosmic Fog «Milk & Honey »- en varm duft av melk og honning gjør det mulig å slappe av og få en god følelse fra røyking.

Anbefale en bestemt smak blandingen er svært vanskelig, fordi det er individuelt. Hvis det er vanskelig å gjøre det første valget, kan du fokusere på de mest populære smaker. For å få informasjon om de populære kroppsvæsker kan fås fra salgsdisken eller spørre "eksperter".

Premium væske alltid laget kun fra de fineste kvalitet på råvarer, har streng kontroll, i tråd med internasjonale kvalitetsstandarder. Emballasje nødvendigvis er merket med partinummer, forseglet korken, noe som indikerer fravær av urenheter. En kvalitet par nesten 100% simulerer røyke en ekte sigarett.

Se video vurderinger av ulike væsker for elektroniske sigaretter.

Hva som er inkludert i sammensetningen av væsken for elektroniske sigaretten

Mange ønsker å vite hva som er inkludert i sammensetningen av væsken for elektronisk sigarett. Nå er de stadig mer populære. Ofte villige til å engasjere seg med tobakks flytte den til en slags røyking. Det fyller denne anordning væske for elektroniske sigaretter. Avhengig av sin sammensetning og smak av sigaretter kan variere festning. Så, hva som finnes i væsken for elektroniske sigaretter?

Disse studiene flytende sammensetning for e-sigaretter si at denne type røyking, om ikke helt ufarlig, er det mye tryggere enn vanlige sigaretter. Sammensetningen av væsken ikke forårsaker betydelig skade på helse.

Væsken for e-sigaretten består av tre hovedelementer:

Propylenglykol - viskøs, fargeløs væske substans som har en søt smak. Dette materialet var praktisk talt uten lukt, lett løselig i vann. Propylenglykol benyttes ved fremstilling av kosmetikk, kjemikalier, matvarer og farmasøytiske produksjonsområder. En annen interessant egenskap ved propylen - evnen til å erstatte blodplasma, så elementet ofte administrert av dråper av blodtap. Som en del av det er forbindelsesleddet mellom de andre komponentene i væsken, bidrar til å puste damptransport i lungene.

Studier har vist at propylenglykol og lignende komponenter er helt ufarlig for kroppen. Propylenglykol er lov til å brukes i alle land.

Glyserin - en gjennomsiktig oljeaktig forbindelse. Den brukes i medisin, mat sektor, kjemisk industri og kosmetikk. Det er mye brukt som et tilsetningsstoff i maten, for å forbedre tettheten, øker mengden av bakervarer, blir tilsatt for å lage te, kaffe og andre drikkevarer. Med glyserin vi står overfor hver dag, når vi spiser eller bruker kosmetikk. I anordningene for elektroniske sigaretter, gjør denne komponenten par mer rik og tykk, og legger en søt smak.

Glycerin ikke utgjøre en trussel mot kroppen.

Selvsagt, hvis en person drakk en stor mengde glyserin, negativ effekt på helse vil ikke ta lang tid. Når svevende kan være tørt eller kløe i halsen under inhalering av røyk, som er årsaken til en enkelt stoff tolereres av kroppen.

Nikotin - en enkelt skadelig element, som inneholder en væske for elektroniske sigaretter. Men her er det i renset form, og det er til tider tryggere nikotin, som brukes i vanlige produkter. Tilstedeværelsen av nikotin hjelper personen prøver å avslutte vane, smertefri bytte til elektronisk bruk av stoffet. Nivået av faren for elektronisk enhet med ikke mer nikotin nikotintyggegummi. I overgangen til den elektroniske enheten bør være en gradvis reduksjon i nivået av nikotin, og senere - dets reduksjon til null.

I tillegg til disse tre elementene, avhengig av hvilken type enhet og fra firmaet generere, i den røykes oppfinnelse kan bli tilsatt og andre komponenter.

Ytterligere komponenter inkluderer:

Vann - en valgfri komponent i blandingen. Fyllstoffet tilsettes til destillert eller renset vann vanlig. I elektroniske enheter, benyttes vann for å redusere konsentrasjonen av andre stoffer og fortynningsmidler komponenter. Som sin andel i sammensetningen av svært liten, betyr det ikke påvirke kvaliteten på blandingen.

Smaker - et valgfritt element i blandingen, men det blir inhalert den festes til et par av behagelig smak. Smakstilsetninger laget av kosttilskudd av naturlig opprinnelse. For fremstillingen kan brukes og den kjemiske forbindelse, men kunstig syntetisert slike additiver er grundig testet. Ved oppvarming bør disse elementer ikke giftige stoffer og toksiner.

I enkelte formuleringer utviser andre forskjellige additiver av lav kvalitet, så som metyl, etc. og syre. De er ofte i produkter med dårlig kvalitet. Et slikt produkt kjøp uønsket. For å unngå bruk av skadelige stoffer, er det nødvendig å kjøpe en modell av påviste merkevarer.

Typer blandinger kan være forskjellig, avhengig av forholdet mellom de stoffer som inngår i blandingen. De viktigste typer - konvensjonelle, myke og sterke.

Den tradisjonelle typen består av alle de viktigste komponentene. Avhengig av produsenten, kan den typen av blanding og sin festning stoffer mengdeforhold være forskjellig. Mye av denne sammensetning - propylenglykol (55-62%). Nikotin og smak som inneholdes i små fraksjoner (nikotin - fra 0% til 3,6%, smaker - fra 2% til 4%). Slike blandinger bidrar til den høye mengden av damp og har mild smak.

Hovedkomponenten av den myke type er glycerol (ca. 80%). Smaker og nikotin i form av en blanding er i de samme mengder som i den tradisjonelle stil. Likevel denne typen filler kalles "fløyel skyen". Smak er myk, og når en stor mengde av stigende damp.

Den viktigste komponenten i god sammensetning er propylenglykol. Dets andel er fra 65% til 95%. Resten - vann, nikotin og smakstilsetninger. I motsetning til andre typer - fravær av glycerol. Slike formuleringer i vesentlig grad påvirker hals og utsondre lite damp.

Universal mix for elektroniske enheter, egnet for alle, ikke skjer. Valg av egnede elektroniske sigaretter, avhenger av flere forhold.

For å velge blanding av elektroniske apparater for dampende, må du først bestemme mengden av nikotin. I de fleste sammensetninger av nikotin for elektronisk dampgeneratoren er inneholdt i en mengde fra 0 mg til 24 mg per 1 ml. Hvis en person ønsker å bytte fra konvensjonell til elektroniske midler, bør det begynne med 18-24 mg nikotin og gradvis redusere andelen.

I henhold til nikotininnholdet hos blandinger som er tildelt for elektroniske sigaretter:

 • sammensetninger uten nikotin (0 mg) - for nybegynnere og de som aldri har forsøkt å vanlige sigaretter, anbefales det å velge denne type blanding.
 • Preparater inneholdende 6-12 mg nikotin, heller svak korresponderer med konvensjonelle sigaretter.
 • sterke blandinger inneholder 18 til 24 mg.

Hvis en person ønsker å veksle fra konvensjonell til elektroniske midler ved røyking, må det begynne med 18-20 mg, og fortsette å gradvis redusere mengden av nikotin.

Det er nødvendig å velge sammensetningen av blandingen, dvs. Andelene av hver substans. Fra disse komponentene avhenger hals reaksjon til røyking. For nybegynnere, anbefales det å kjøpe en blanding med samme mengde av propylenglykol og glycerol.

Til slutt, må du velge den riktige smaken. Det hele avhenger av personlige preferanser. Smakstilsetninger stort sett - frukt, mynte, kaffe, søt. Hvilke av disse smaker å velge - en personlig avgjørelse. For dem som ikke kan tolerere smaksstoffer, har en væske som ikke inneholder noen smakstilsetning i det hele tatt.

Noen røykere har ikke funnet den rette smaken, begynner å blande seg med væske uavhengig. Merk at det ikke er anbefalt å kjøpe flytende sigarett fra en lite kjent merkevarer. må også være forsiktig med å kjøpe varer uten skikkelig merking, sammensetning, utløpsdato og informasjon om produsenten.

Forskjeller og elektroniske sigaretter

Etter å ha lært sammensetningen av flytende for elektroniske sigaretter, er det ikke vanskelig å forstå hva slags type er mindre skadelig for kroppen. Så, hva er forskjellig fra de vanlige elektroniske enheter?

For det første har de en annen sammensetning. Sammensetningen av ordinær del av ikke mindre enn 4000-forbindelser, hvorav de fleste forårsaker skade på kroppen. Mange komponenter av vanlig form er kreftfremkallende og bidra til utvikling av kreft.

Den elektroniske sigaretten er sterkt forskjellig fra konvensjonelle - antall komponenter som utgjør kvaliteten av væsker, ikke mer enn 5. Videre må alle komponenter unntatt nikotin er ufarlig for menneskekroppen.

Elektroniske sigaretter er ikke helt sikker, men sammenlignet med vanlige sigaretter, de forårsaker mye mindre skade. De har også bedre og morsommere enn vanlig.

Elektronisk dampgeneratorer bidra til å slutte å røyke, samt kvitte seg med de negative effektene av røyking. Væske for elektroniske sigaretter nesten ufarlige og har en behagelig smak. Det er derfor nå flere og flere folk bytter til elektronisk røyking.

1

Leave a Reply

50 − 41 =