Vannglass pris i Leroy Merlin

Hvorfor i betong tilsatt vann glass?

Uunnværlig additiv er natriumsilikat, som er et viskøst klebende vannbasert løsning bestående av kaliumsilikat (GOST 18958-73) og natrium (GOST 13078-81). Flytende grå og gule farger som brukes i industrielle, kommersielle og individuell konstruksjon i utførelsen av indre og ytre arbeid.

Silikat lim er utformet for å forbedre egenskapene til betong på flere måter, som en:

Kjøpe flytende glass kan være natrium eller kalium, blir det produkt som tilbys i et stort område. Teknologien for fremstilling av kalium-klebemiddel omfatter kalsinering av fin kvartssand med soda tilkoblet. De ferdige råstoff blir malt til et pulver konsistens og fortynnes med vann, er inneholdt i preparatet K2O (SiO2)n. Denne kjelleren vanntetting og beskyttelse mot sopp og etsende kjemikalier.

Kalium lim skjønt verdsatt for deres unike egenskaper, og spesielt fravær av overflatefarging og blende salt etter tørkingen, men på grunn av de høye kostnadene mindre etterspørsel sammenlignet med Na-2O (SiO2)n. Innhenting av natriumsilikat sammensetning er basert på autoklaven og bezavtoklavnogo teknologier.

Takket være de allsidige egenskaper av silikat lim-basisfundamenteringer, svømmebassenger, vanntanker, gulv og vegger i kjellere, bad, dusjer, vaskerier og underjordiske anlegg blir vanntett. Flytende glass trenger inn i sprekker og små porer, for derved å danne et beskyttende lag gjennom hvilket uten tilgang av fuktighet. Herdet plan blir integrert og mer holdbar. Impregnering med flytende glass har nesten ingen ulemper forbruk av materiale er avhengig av porøsiteten av overflaten.

Den silikat-klebemiddel er istand til å motstå meget høye temperaturer opp til 1300 grader, slik at de er behandlet i tre basestrukturen, og for å formidle brannmotstand. Av samme grunn er det brukt i konstruksjonen av ovner og peiser. Den har en antibakteriell virkning og hindrer utvikling av mugg og jordslag på en betongoverflate. Den lave prisen på flytende glass ikke fører til en betydelig økning i materialkostnader.

Tilsetningen skaper et pålitelig beskyttende lag i områder hvor høy fuktighet er til stede, så etterspurt og etterspørsel i moderne konstruksjon. En viktig indikator er bruk kvalitativt arbeid utført i alle faser med start fra stiftelsen (kjeller) til taket (loftet). Vanntetting av betong, fremstilt med silikat-klebemiddel, er i stand til å motstå flere tining og frysing, noe som øker levetiden av bygninger og konstruksjoner.

Den unike strukturen av materialet, ikke bare gir beskyttelse mot inntrengning av fuktighet, men forhindrer også for tidlig svikt. betong vanntettende klebemiddelblanding - den mest vanlige teknologi, både på et faglig nivå så vel som i private konstruksjon. Tilsetningen gir blandinger av farger og stor fleksibilitet, noe som bidrar til å forbedre deres egenskaper, er det en utmerket mykningsmiddel og vise sine beste egenskaper ved et redusert herdetid.

1

Silikat lim som brukes i byggebransjen for impregnering belegg:

 • fra naturlig og kunstig stein;
 • pusset;
 • betong;
 • murstein;
 • blokken.

For disse formål blir blandingen fortynnet med vann i en mengde på 1 til 5. impregnering påføres på arbeidsflaten av en børste eller sprøytepistol. Alternativet bør velges avhengig av tekstur og evnen til å absorbere løsningen. Fortynnet i forskjellige forhold silikatbindemiddel er brukt som en primer for vanntetting og brønner, kjellere.

Hvordan bruke vannglass?

Du må vite at teknologi og å overholde visse krav, ellers sprekker kan dannes på overflaten, noe som fører til en forverring av kvaliteten belegget og redusere vannmotstanden. Flytende glass-sammensetninger, forfortynnet med vann tilsettes til den tørre blanding av sement og sand. Meget sjeldne unntak og regler silikatbindemiddel kan tilsettes direkte til den ferdige oppløsning.

Prosentandelen av tilsetningsstoffer til betong må være strengt respektert, hjelpe forbrukerne er gitt instruksjon på vinduet. Tilsetning av ca. 15%, men den maksimale mengden av silika i den klebende oppløsning bør ikke overstige 25% av den totale vekt av blandingen. Utmerket belegg med høyt innhold av vannresistens oppnås når sement og sand blir tatt i en mengde på 1 til 2,5. Anmeldelser byggere, betong med tilsetning av vannglass i det vesentlige forbedrer strukturen og størkne, bli sterkere.

Silikat lim påvirker tidsperioden for størkning (start - slutt), og denne egenskapen bør ta hensyn til når man arbeider (det anbefales å fremstille en blanding av en liten mengde):

 • 1 vekt% natriumsilikat - størkningsperiode: 1 time 15 minutter til 3 timer og 40 minutter.
 • 2% - fra 1 time til 3 timer 10 min.
 • 5% - fra 35 minutter til 2 timer og 30 minutter.

Å vite at en slik vannglass, og hvilke funksjoner den har, kan du med hell bruke materialet i bygging av kjellere, svømmebassenger, vanntanker, samt utføre reparasjoner på badet, på balkongen og loggia. Svært ofte silikatbindemiddel brukes ved opprettelse av en etasje - en base er meget motstandsdyktig mot slitasje og er ikke utsatt for korroderende omgivelser. Flow vannglass annerledes siden den avhenger av porøsitet og absorberingsevne av den behandlede overflate, og det antall lag som anvendes (0,8-8 kg / m2).

Selges som flytende glassbetong i en plastbeholder med kapasitet fra 0,8 til 55,0 liter eller i fat på 200 liter.

2000-5000

Anmeldelser fra brukere

"Fuktighet i kjelleren var svært høy og stadig til stede i hjørnene av formen. Jeg bestemte meg for å behandle grunn, vegger og gulv lim sammensetning Pene merkevare (les anmeldelser). Effekten er ikke bare fornøyd, men også overrasket - i kjelleren var tørr og forsvant inn i mold hjørnene. For vannglass kan være i noe beløp, og levering. "

"Reparasjon av badet begynte på grunn av det faktum at røret sprakk, oversvømmet naboer. Store problemer, så vi bestemte oss for å forsikre seg mot slike uforutsette situasjoner og gjort slips med tillegg av "Bensin" glass, og på veggene forårsaket limet komposisjon. Flow på en flat overflate venstre 300 g per 1 kvm Sjekk for vann motstand var vellykket!".

Ivan Makarov, Serpukhov.

"For å beskytte trekonstruksjonen av brannen, slo jeg på veggen flytende natrium sammensetning BITUMAST. Et lite forbruk av lim dreiet godt behandlet trevirke - 0,2 liter per 1 kvadratkilometer. M. Utmerket ting, jeg anbefaler alle å bruke - dette er min personlige mening ".

Gennady, Nizjnij Novgorod.

Bygge materiale beholder sine mekaniske egenskaper og ytelsesegenskapene med langvarig.

Betong verk er en integrert del av en hvilken som helst konstruksjon, og avhengig.

Enhver bygning struktur, selv et lite uthus, krever en pålitelig fundament.

Hvilken bedre skum eller porebetong?

Bruk av DSP i konstruksjonen

flytende glass

✔ Velg og kjøpe natrium, kalium glass vann til vanntette nettbutikken du vil informasjon om størrelse, vekt, pris og andre egenskaper av bildet i katalogen. Levering i St. Petersburg og regionen utføres av biler med en løftekapasitet på 700 kg til 15 tonn. For mer informasjon om tjenesten, forholdene og kostnadene kan sees på denne siden. Vi selger silikat lim engros-og detaljhandel. I dette tilfellet kan St. Petersburg Retail kjøpere søke om Friends Club kortet Petrovich, få rabatter og samle poeng.

Full versjon

© 2003-2018 STD "P."

Ved hel eller delvis anvendelse av materialer fra stedet henvisning til kilden.

Fortsetter å arbeide med nettstedet, samtykker du til bruk av nettstedet cookies og behandling av personopplysninger for driften av stedet for retargeting, statistisk forskning, bedre service, og for å gi relevant reklame informasjon basert på dine preferanser og interesser.

Vannglass (15 kg)

vil levere på onsdag,

 • Høye adhesjonsegenskaper - garanterer et pålitelig grep på eventuelle overflatematerialer, når de settes til mørtelen i vesentlig grad forbedrer deres klebeegenskaper og plastisitet.

 • Resistent - beskytter baser og bearbeidet enkelte elementer fra vann.

 • Miljøvennlig, naturlig antiseptisk - effektivt motvirker dannelsen, utvikling og spredning av skadelige bakterier, mikroorganismer, sopp, mugg. På grunn av disse egenskaper, er flytende glass er mye brukt som et desinfeksjonsmiddel og et beskyttende middel for behandling av såret og trimmet trær.

  Volum: 0,06125 m 3

  Vi har foran bilvask, det er bare flekker i asfalten på gaten, rull dem igjen asfalt gir ikke noen effekt, betong, tror jeg vil ikke fungere hvis du prøver å blande sement, sand og vann glass, jeg ønsket å vite det vil være bra eller ikke.

  Ingenting vil, men over tid, igjen er det et problem. Å helt bli kvitt det, må du gjøre toppen væske selvutjevnende gulv.

  Ifølge egenskapene til informasjon fra produsenten dessverre ikke.

  Flytende glass under størkning blir gjennomsiktig, men absolutt ikke, slik som den foreliggende glass.

  Ja, kan flytende glass belegges peskotsementnye heter for beskyttelse mot fuktighet. Data vedrørende materialforbruket når slik bruk ikke er det. Men det kan antas som spenner fra 350 til 600 gram per kvadratmeter, avhengig av absorpsjonshastigheter enhetene.

  For disse formålene IVSIL vann stopp.

  Du kan også være på den kommende ferie!

  Med dette produktet vanligvis kjøper

  Bestselgere

  Dette nettstedet er kun til informasjonsformål og ikke under noen omstendigheter er ikke et offentlig tilbud som er definert av bestemmelsene i artikkel 437 (2) av Civil Code.

  1
 • Leave a Reply

  89 + = 95