Væske glass sammensetning

Væske glass - hva er det? Væske glass, natrium

Alle vet hva vanlig glass er. Det dukket opp i Egypt for 5000 år siden. Og det er fortsatt et flytende glass. Hva er det Nei, det er ikke noe rart. Dette er en vandig løsning som er laget av natriumsilikat.

Silikatlim, eller flytende glass, er en løsning av vann og silikatsalter. Ved fremstilling av denne sammensetningen brukes de samme ingrediensene, som brukes til fremstilling av glassprodukter.

Det er flere produksjons teknologier. Mer populært er effekten av løsninger på materialer som inneholder silika ved konstante temperaturer. Det andre alternativet er sammensmelting av vann og sand.

Når det gjelder søknaden, er ulike bygg- og etterbehandlingsarbeider umulige uten denne sammensetningen. Det er ikke noe bedre materiale for vanntetting enn flytende glass. Hva er det, vet i lang tid, for dette formål er noe bedre ennå ikke blitt opprettet. Bruken av dette limet mange ganger øker levetiden til bygninger.

Silikatlim er laget på basis av natrium, kalium eller litium, selv om sistnevnte brukes svært sjelden. Kalium brukes på mange områder, og det har gode tekniske egenskaper og egenskaper. Hvis vi sammenligner dette limet og flytende glass med natrium, har den første sammensetningen en mer sprø struktur. Stykker laget med denne limen er ikke stabile.

Både kalium og natrium lim kan brukes på mange områder, men sammensetningen basert på kalium er mye mindre vanlig. Saken er at prisen er ganske høy. Derfor er det ofte erstattet med natrium lim.

I kjemiske anlegg brukes svovelsyreanhydritt, jern og aluminiumoksyd, en silikatmodul, natrium- og kalsiumoksyd og silisiumdioksyd til å produsere dette universelle middel. Flytende natrium- og kaliumglass vil ha natrium- og kalsiumoksyd-sammensetning, men i mindre sammensetninger. Således har glass med natrium 9% natrium og kalsium - bare 0,2%.

Dette glasset møter GOST 13078-81. Hastigheten som dette materialet vil tørke av, avhenger av hvordan og hvor det brukes. Hvis glasset brukes i ren form, vil det tørke ut innen 10 minutter. Som en del av blandingene kan innstillingstiden ta fra 2 timer.

1

Glassets tetthet er opptil 1,45 g / cm3. Holdbarhet - 2 år. Spesifikk vekt er 1,45. For å smelte silikat limet, er det nødvendig å varme det opp til 1088 grader.

Prosessen med fremstilling av flytende glass er ganske komplisert, og materialet er derfor produsert i kjemiske anlegg. Først av alt, kvarts er malt til å sand, og deretter blandet med brus, kaliumkarbonat, natrium eller kaliumsulfater.

Deretter smelter alt dette til en solid støpebøtte. Autoklaver brukes til dette. Etter smelting må den resulterende masse også oppløses. Temperaturen vil være ca 170 grader. Denne prosessen er ganske lang og tar omtrent 7 timer.

Glassindustrien har lenge forstått og greid å bruke byggebransjen. Hva er det, forståelig, men hvordan å påføre lim? Det er på grunn av hoved eiendom, men snarere en høy klebestyrke, har dette materialet blitt en av komponentene for en rekke av mørtel.

Natrium- og kaliumglass har alt sammen en annen sammensetning, og dette bestemmer bruksområdet. Sistnevnte er motstandsdyktig mot kjemiske og atmosfæriske påvirkninger. Ofte brukes dette materialet som en av ingrediensene for produksjon av beskyttende maling.

Naturglass kan forbedre kvaliteten på limet. Materialet fungerer fint med mineraler. Bredt brukt silikatnatriumlim for vanntettfunn. Også på grunnlag av dette fremstilles antiseptiske og brannsikre blandinger. Men det finnes andre egenskaper som har et flytende glass.

Hva er det, kun profesjonelle byggere vet. Imidlertid er det ikke noe bedre middel for produksjon av termiske isolasjonsmaterialer. Konstruksjoner med dette produktet tåler svært høye temperaturer.

Dette materialet er nesten helt ufarlig for mennesker. Det er imidlertid nødvendig å jobbe med det ekstremt nøyaktig: for all feil er alkalien en av komponentene. Det er best å bruke hansker når du arbeider.

Væske glass: prisen er lav, resultatet er i en høyde

Ikke bare på grunn av de høye egenskapene til dette produktet ble brukt i konstruksjon. I motsetning til andre lignende materialer er kostnaden for glass svært lav (200 rubler per 5 kg). Derfor brukes den som en av komponentene i betongløsninger. Det er gitt på bekostning av å øke styrken på strukturen og fuktmotstanden betydelig. Silikat lim er i stand til å fylle så mye som mulig selv de minste sprekker eller uregelmessigheter.

Med alle fordelene er det også en liten ulempe - rask forsterkning. Noen ganger er det ikke så praktisk. Derfor blir det oftest impregnert, oftere silikat lim overflate. Og hvis det blir malt eller pusset, bør ikke flytende glass brukes.

Dette materialet er populært, ikke bare i denne bransjen. Mange bilister bruker flytende glass til biler. Inntil nylig, blant rettsmidler for kroppen bare det var voks, og i dag er veldig populært spesielt keramisk sammensetning eller unike nanocoating.

Det keramiske belegget med flytende glass gir kroppen et speilglans, høyt vann og smussavvisende egenskaper, høy motstand mot sollys, beskyttelse mot riper og kjemisk angrep. Du kan kjøpe flytende glass - prisen er veldig lav.

Imidlertid bør nanokosmetiku på sitt grunnlag fortsatt søkes i salget. Også det er visse vanskeligheter med å anvende disse forbindelsene på karosseriet.

Prosessen med å behandle bilen kalles keramisk polering. Det er det samme for alle nanopreparasjoner. Først og fremst bør bilen rengjøres grundig. Deretter utføres avfettingen av hele overflaten av kroppen. For dette, velg forsiktige forberedelser. Ytterligere polering utføres med fjerning av gamle rester av poleringspasta og forskjellige impregneringer. Deretter fjerner du sjetonger og polerer igjen for å skinne. Deretter blir det flytende glass påført. Hva er det, de visste i lang tid, men de begynte å bruke bare et par år siden. Påfør det fra 3 til 10 lag. Deretter blir kroppen tørket i 8 timer. Hvis du har visse ferdigheter, kan du selv bruke sammensetningen. Men å gjøre det samme i SRT vil koste en høy pris.

Væske glass for biler på applikasjon av produsenter kan holdes på kroppen i opptil 3 år. Det anbefales imidlertid å oppdatere det oftere. Det er bedre å gjøre dette en gang i året, hvis maskinen brukes hver dag.

Første gang å vaske bilen er ikke nødvendig, det er jo bare en formasjon av et hi-tech beskyttende dekk. Produsenter av disse blandingene indikerer i anbefalingerne avholdenhet fra vasking i 3 uker. Så på kroppen blir det nesten ingen smuss, og det vil være nok bare å skylle.

Nanoceramics for biler jobber virkelig. Alle de som prøvde flytende glass, skrive anmeldelser bare positive.

Belegget viser seg å være veldig hardt, det kan ikke ripes selv med en negl. Vann forblir heller ikke på kroppen. Voks gir ikke en slik effekt.

Byggespesialister er også positive på materialet. Unike egenskaper, rimelig pris tillater deg å utføre vanntetting fungerer veldig raskt.

Væske glass for vanntett

Det er kjent at ulike vanntette materialer brukes til å beskytte mot skadelige naturlige faktorer: nedbør, fuktighet. Væske glass har mange fordeler i forhold til andre forbindelser, hvorav den ene er allsidighet i bruk.

Stoffet har kalium- og natriumsilikater. Et flytende glass ligner en klisterlim, forskjellen er i mindre detaljer (vanntettingen inneholder modifiserende stoffer som forbedrer visse egenskaper av stoffet). Væske vanntett for betong er en modifikator som forbedrer styrkeegenskapene, forhindrer vannabsorpsjon. I moderne konstruksjon brukes stoffet til:

 • beskyttelse mot fuktpusset sementmørteloverflater (mens glasset påføres i flere lag og fyller porene i betong);
 • Forberedelse av sementmørtel for behandling av bassenger, beskyttelse mot fuktighet i forskjellige sømmer (blandingen oppnår vanntettingsegenskaper og raskt sett);
 • Modifikasjon av ulike typer betong (etter tørking, blir dette materialet meget slitesterkt og har gode vanntettingsegenskaper).

Sammensetning og egenskaper av flytende glass

Produksjonen av stoffet bruker de samme elementene som for skapelsen av vanlig glass: natrium- og kaliumsilikater. I tillegg til den tilsvarende sammensetningen antar materialene omtrent samme produksjonsprosess. Det er to måter å lage et vanntett glass for vanntetting:

 1. Remelting av sand og natron under påvirkning av høye temperaturer.
 2. Effekten av kalium, litium og natrium på det kiselholdige materialet. I dette tilfellet gjennomgår stoffet konstant oppvarming.

Hvordan lage vanntetting med flytende glass

Før du utfører noe vanntettingsarbeid, er det nødvendig med kvalitetsbehandling av overflaten å bruke et beskyttende materiale. Forurensning eller støv vil ikke tillate at stoffet holder seg til overflaten som skal behandles. Deretter foregår vanntettingen i følgende rekkefølge:

 1. Ved hjelp av en rulle / børste påføres impregneringen på overflaten av strukturen.
 2. Den andre tiden å behandle materialet, bør være etter en halv time etter den første prosedyren. Det er ekstremt viktig å ikke lage hull når det påføres vanntett. Det er nødvendig å forsøke å dekke sement eller tre så jevnt som mulig.
 3. Etter å ha forberedt et beskyttende lag. For dette formål er det nødvendig å lage en konvensjonell sementmørtel for plastering, og fortynn den deretter med flytende glass i like store mengder. Som sådan tørker en blanding raskt, fortynnes, og påføres så meget raskt og i små porsjoner. Påfør gipset på veggene eller gulvet med en trowel.
 4. Det siste trinnet er oppvarming. Til dette formål må du bruke alt tilgjengelig materiale: polystyren, basalt bomullsull,

Hvordan bruke flytende glass for vanntetting

Til tross for mangfoldet av moderne vanntettmaterialer, er flytende glass fortsatt aktivt brukt til å beskytte brønner, bassenger, peiser, ovner, vegger, gulv, trekonstruksjoner. Instruksjonene for å arbeide med dette materialet er veldig enkle, men du bør vite hvordan du skal forberede og trygt bruke løsningen. Væske glass for vanntett kan brukes på ulike måter, avhengig av type arbeid.

Flytende vanntetting kjelleren

Billig og enkel metode for å beskytte et fundament mot fuktighet er ved bruk av vannglass. Dette materialet ble fremstilt ved å blande saltoppløsningen med vandig natriumkarbonat og kvartssand. Løsningen ble kalsinert for å gi krystaller av vannløselig silikat av kalsium og natrium. Det resulterende råmaterialet er vannoppløselig, er det viktig å ta hensyn til de forhold for å oppnå den ønskede tykkelse.

Vannglass for gulvet og kjelleren brukes i tilfeller der bruk av andre løsninger upraktiske. Rollen til selv gidroizolyanta lag av natriumsilikat kan ikke opptre, men ved å omsette den med sement fyller porene og sterkt materiale danner motstandsdyktige mot fuktighet og vann tynt beskyttende lag. Ofte er en slik løsning som brukes for påstøp. Hvordan arbeide med flytende glass:

 • overflate som krever vanntetthet, renset for fett, smuss;
 • betong lett rengjøres med en børste ved å åpne porene i materialet;
 • fremstilte preparat er belagt i sjiktene konstruksjon, ved hjelp av en stor børste (totalt 3 lag må, ved anvendelse intervall på en halv time eller mer);
 • kjeller overflate tørkes, hvoretter rullen kan begynne / okleechnuyu impregnering.

Belegget flytende glass kjellere og loft

Behandling flytende glass områder som kjellere eller kjellere, lik fremgangsmåten i forkisling betongkonstruksjoner. Når det aktive materiale har en høy grad av beskyttelse mot vann, kan den brukes både inne i bygninger, og fra gaten. I dette tilfellet, vil selv en betydelig glass flyt ikke koste, ettersom materialet har en relativt lav pris. Vanntetting er rask, og levetiden til det beskyttende laget er veldig stort.

Flytende trevirke og glass gir en betongoverflate som skal behandles utmerket vannblokkerende egenskaper, i tillegg, på grunn av krystallstrukturen av blandingen, han lenge vært et damp. Når den interne arbeidet blir glass tilsettes til den sementmørtel. For fremstilling av en slik blanding må være opp til 10 liter av en sementblanding og totalt 1 liter gidroizolyanta. Eksternt preparat arbeidet krever et annet materiale: sand, sement, vannglass tas i mengdeforholdene 3: 3: 8. Derfor må vann være ikke mer enn 25% av den totale vekt av løsningen.

Behandler væskekrystall bassenger eller brønner

Impregneringsmiddel for brønner og bassenger - et obligatorisk mål. Som regel er slike strukturer bygget ved hjelp av betongelementer. Således deres skjøter uten riktig behandling vil gradvis falle sammen under påvirkning av vann- eller temperatursvingninger. Den resulterende porsjon / brønn begynner å lekke. Vannglass for vanntetting kan du trygt beskytte strukturen fra ødeleggelse og betydelig forlenge levetiden. Hvordan håndtere bassenget eller godt gidroizolyantom:

 • rengjøre overflaten på hvilken som helst struktur lag;
 • kna oppløsningen ved å blande med vannglass sement og fin sand (8: 3: 3);
 • forsegle sømmene av den fremstilte blanding ved anvendelse av en spatel eller impregnert med denne sammensetningen tau (det skal være lett å kjøre inn i sporene med en hammer);
 • dekke design løsning, ved hjelp av pensel.

Hvordan velge et glass vann for vanntetting

Til tross for det store antallet produsenter som tilbyr vannglass, forskjellen i sin struktur der, så valget av et bestemt merke - en privat affære for hver kjøper. Tror ikke at jo mer kostbart materiale, så det er bedre, fordi alle blandinger for vanntetting har lignende egenskaper. Derfor bør valget være basert utelukkende på glasstypen, som er kalium og natrium. I tillegg, hver art har visse fordeler og ulemper tilsvarende. I noen tilfeller, velge en eller annen måte:

 • natrium sammensetning er ideell for behandling av gjenstander konstruksjoner;
 • Kalium Blandingen ble anvendt for fundamentet og gulvet, ettersom det er mer viskøst.

Prisene for tjenester av vanntetting med flytende glass

Kostnaden av utført arbeid varierer avhengig av materialene som brukes, kompleksiteten / størrelse på arbeidet mannskaper ansatt. Minsteprisen på tjenesten er 200-300 rubler per 1 kvadratkilometer. m overflate. Vanntetting sammensetning kan kjøpes i nettbutikken, bestille hjemkjøring. Du kan også bruke til dette formålet når som helst jernvarehandel. Omtrentlige priser gidroizolyant oppført i tabellen.

Vannglass - instruksjoner for bruk, egenskaper, sammensetning og tørketiden

Vannglass er bruken av disse vokser både i industrien og i hjemmet - dette er et av de få materialer som har beholdt sin opprinnelige struktur til denne dag. Denne populære handelsvare har funnet sin anvendelse i forskjellige områder av menneskelig aktivitet, i virkeligheten har mange fordeler og nyttige egenskaper.

Klassifisering av materiale avhengig av komponentene

For første gang vannglass ble opprettet og brukt av den tyske mineralogist. Tilbake i 1818, Jan Nepomuk von Fuchs første løsning var en formel som består av kiselsyre og alkali. Siden begynnelsen, er den flytende glass nesten ikke endret. Men i disse dager et lite populært materiale produsert av andre metoder ved hjelp av høyteknologiske maskiner. De gjør det mulig å redusere menneskelig kontakt med kjemikalier og fremstille et materiale i meget store mengder.

Natronvannglass sammensetning

Vannglass fremstilt ved autoklavering av råmateriale inneholdende en stor mengde silisium med en konsentrert natriumhydroksydoppløsning. Det er en annen måte å få ting. Det ligger i den sammensmelting av kvartssand og soda. I visse tilfeller, en fremgangsmåte for å oppløse silisium i en alkalisk oppløsning. Men jobber med dette prinsippet, er det mulig å få en svært liten mengde materiale.

Uansett på hvilket grunnlag justert produksjon, noe som resulterer i to typer materiale. Den første av dem - et natrium sammensetning, med høy klebeevne og klebrighet. I kjernen er limet flytende glass, som er absolutt ikke redd for skarpe hopper av temperatur og andre atmosfæriske effekter. Denne type materiale er brukt for forsterkning av fundamentet støping av forskjellige former, fremstilling av husholdnings kjemisk reparasjon og restaurering av porselen og glass, behandling ildfaste byggematerialer. Et annet bruksområde - det er hagearbeid, slik at limet er godt egnet for behandling av skadede trær og busker.

Den andre typen av materiale - et kalium glass. Det har nesten alle funksjonene i den første sammensetningen. Den eneste forskjellen er fraværet av blending etter behandling av kalium-belegningsblandingen. Takket være dette materialet er mye brukt for Maling utenfor hjemmet. Denne typen omfatter ofte ildfast sammensetning basert blekk kaliumsilikat. Dessuten er dette materiale som anvendes for fremstilling av elektroder.

Den første versjonen av glasset er mye billigere, men det nest beste ytelsen er annerledes. Således, tørker kalium materiale raskere, har det utmerket adhesjon og stor motstandsdyktighet mot meget høye temperaturer.

Fordeler og ulemper vannglass

Den store etterspørselen etter materialet er alt annet enn uventet. Han har mange forskjellige egenskaper som brukes i ulike sfærer av menneskelig aktivitet. Etter at materialet bearbeides av produktet utfører flere viktige funksjoner:

 • frastøter væske, det vil si, spiller rollen som effektiv vannavstøtende middel;
 • Det eliminerer bakterier og forhindrer deres videre forekomst, det vil si virker som et antiseptisk;
 • hindrer dannelsen av statisk elektrisitet - i dette tilfelle materialet virker som et antistatisk middel;
 • øker tettheten, fylle sprekker i overflaten som skal behandles;
 • Det undertrykker effekten av syrer og beskytter produktet fra virkningene av brann.

Alle disse egenskapene er besatt av en tynn film som er dannet etter påføringen av vannglass. Materialet raskt inn i de små porene i veggen eller skilleveggen, slik at dens overflate er helt flat. Tilstedeværelsen av filmen garanterer beskyttelse av produktet mot virkningene av brann og vann. Vannglass har en relativt lav pris. En krukke varer i svært lang tid. Etter påføring av filmen kan vare i 5-7 år, og hvis du dekke den med et tynt lag med maling, vil bruken av begrepet øke opp til 10-12 år. På grunn av deres høye motstand mot forvitring materiale påvirkes ikke av fuktighet.

Vannglass, på grunn av sine egenskaper, og har et bredt spekter av applikasjoner. På reparasjon og bygging av boliger anvendelsen av materialet slutter ikke der. Den er mye brukt i industrien og salutter. Ofte mestere bruke flytende for dekorasjon av glass, er det perfekt for innvendige og utvendige vegger og gulv.

Imidlertid kan materialet ikke anvendes i områder som vanntettende overflater av murverk - vannglass kan raskt ødelegge objektet elementene. Det skal også bemerkes at filmen dannes ikke har høy styrke, slik at for å sikre pålitelig beskyttelse av overflaten krever ytterligere bearbeidet ved flere arter hydroprotection. Uansett hvor mye materiale ble brukt for løsningen, er det i stand til å tørke ut raskt, så nykommerne på første vil det være vanskelig å jobbe med ham.

Det er veldig viktig når du kjøper et glass vann nøye gjennom komponentene. Midler av natriumsilikat har en høy klebeevne og god adhesjon. Kalium vannglass baserte mye brukt i et surt miljø, men har ikke den klebrighet som en første type materiale.

Anvendelsen i konstruksjonsmaterialet

I de fleste tilfeller er vannglasset som brukes i byggebransjen. Her har materialet praktisk talt ingen konkurrenter for vanntetting ulike typer rom. For det første er det vel egnet til bruk i loft og kjellere. På grunn av de spesifikke egenskapene til den flytende glass beskytter konstruksjon av betong, noe som gjør dem vanntette og brannsikkert underlag. Materialet er også ideell for dekorasjon og ombygging.

Vanntetting av flytende glass

Dernest er glass ofte brukt i behandling av brønner. I slike tilfeller er arbeidet utført i to trinn. Innledningsvis er vegg påføres ren materiale, og da de er belagt med en oppløsning av sement-sand-blanding og vannglass.

For det tredje, det materiale som benyttes for de indre vegger av behandlings bassenger. Filmen bidrar til å beskytte konstruksjonen mot skade og lekkasje av bollen. Material utenfor basseng beskytter den mot virkningene av grunnvann. Når det gjelder både internt og eksternt etterbehandling, må vannglass påføres i tykke lag 2-3. Utføre en vanntettende funksjon, kan materialet anvendes ufortynnet eller som en komponent av forskjellige additiver, og blandinger impregneringer.

Bruk som konserveringsmiddel

Vannglass har blitt brukt i konstruksjonen, og som et antiseptisk. Det beskytter overflaten mot dannelse av mugg og jordslag, samt ødelegge store kolonier av skadelige mikrober. Det er grunnen til at materialet er svært populært med endeveggene behandling for å lime tapet og maling. I alle fall, beskytter materialet mot fuktighet og brann keramikk, tre og papir film.

Vannglass i hjemmet - en sann hjelper for hver vert

Flytende natrium og kalium glass er mye brukt for boligformål. Takket være den utmerkede overflatebinding dette materialet blir ofte brukt til legging av PVC og linoleum. I det tilfelle når det er nødvendig å legge metallrøret, er det materiale i krav ved fremstilling av tetningslister for å forsegle kommunikasjon.

Polering flytende glass

En annen bruk av materialet i hjemmet - er impregnert forskjellige typer vev for å beskytte dem mot brann. Også vannglass ofte brukes for behandling av stammer og grener av trær for beskyttelse mot skadedyr. Mange eiere av private hus og leiligheter ofte brukt materiale for polering ulike overflater, samt å reparere skadet porselen og glass.

Ofte vannglass er en komponent i ved fremstilling av selvutjevnende gulv med en 3D-effekt. Det er også brukt til å behandle bilverksteder av bilkarosserier. Annen bruk av materialet - en design tak, speil, fliser, mosaikk og glassmalerier. Det bør også bemerkes at den flytende glass funnet sin søknad blant needlewomen - det er ofte brukt for kreativitet.

Utarbeidelse av løsningen - hvordan og hva du skal blande materialet

Til å anvende materialet, må du strengt følge instruksjonene for bruken. Det er ikke alltid mulig å få ut reglene for bruk av vannglass, spesielt hvis du har kjøpt importerte produkter. I slike tilfeller er det å søke hjelp fra Wikipedia.

Rent vann glass er brukt ganske sjelden. I de fleste tilfeller tjener det som en komponent i forskjellige blandinger. En av slike oppløsninger - en primer som er mye brukt for behandling av forskjellige typer av overflater. For dens fremstilling, må ta den samme mengde av vannglass og sement, og helle dem inn i beholderen med tilstrekkelig vann. Som et resultat av dette vil få en blanding som ville være egnet for påføring med pensel eller rull.

Fremstilling av oppløsningen med flytende glass

For å få den optimale løsningen konsistens, først i vannet skulle falle i søvn sement, og deretter straks blande innholdet i beholderen. Videre, ble blandingen tilsatt vannglass. Hvis du raskt vil røre løsningen, er det nødvendig å bruke en spesiell mikser konstruksjon. Du må være veldig forsiktig og å arbeide raskt, som blandingen stivner helt i en halv time. Hvis du ikke har tid til å jobbe, så løsningen kan helle litt vann.

For å fremstille oppløsningen impregnering er nødvendig for å ta en del av sand, Portland-sement og vannglass. Alle komponenter helles i en beholder med vann, og miks. En løsning med ildfaste egenskaper er fremstilt i to trinn. Først må vi å fremstille en blanding av tre deler av siktet sand til en del sement. Da vannglass blir tilsatt i en mengde på 25% av den totale blanding. En slik løsning som ofte brukes for fremstilling av peiser og ovner.

Antiseptisk oppløsning fremstilt for behandling av treoverflater. For dette formål må materialet fortynnes med vann ved en hastighet på 1: 1. Blandingen er optimalt egnet for betong, puss og murkonstruksjoner. For å styrke de basene som er nødvendige for å fremstille en blanding av 1 liter vann og 300 g vannglass. For kvalitativ behandling er nødvendig for å sette i det minste tre lag av en blanding, noe som bryter for tørking av hver av dem.

Eksperter anbefaler å tilberede en løsning, blanding av den første tørre ingrediensene, og først da tilsette væske. Som et resultat, bør en homogen mobil blanding snu.

Algoritmen påføring av et flytende glass - raskt og lett for nybegynnere

Sekvensen av å jobbe med materialet for maksimal vanntetting alle bør vite. Dermed er det i stand til å lagre en anstendig sum penger som vil måtte betale for profesjonelle tjenester.

Før påføring av fremstilte gips, ren arbeidsflate fra støv og flekker. Så valsen og bevirker at første lag overtrekksoppløsningen. Å vente inntil oppløsningen tørker, og fører til det andre laget. Samtidig forsiktighet må tas for å unngå flekker og utelatelser.

Deretter fremstille den beskyttende løsning av sement, sand og vannglass. Bland de tilsatte ingredienser, og straks bruke løsningen med en spatel på en tørr overflate. I prosessen med påføring er nødvendig å anvende beskyttelsesbriller, hansker og verneklær.

Vi må ikke glemme at på hvert trinn av elting kreves at mengden av blandingen, som du vil ha tid til å bruke i 20-25 minutters arbeid.

I prosessen med å påføre et flytende glass for bygningsformål er nødvendig for å tydelig observere de andeler av blandingen av materialet. Selv en liten feil kan føre til sprekkdannelse eller fullstendig sammenbrudd av konstruksjonen. Hvis du gjør betongen hjemme, må du ta hensyn til noen av nyansene. Siden silikater forkorte perioden for hvilken betongen gripes, løsningen beste fremstilt i små individuelle deler. Når du er ferdig, må du grundig vaske hender og utstyr som kommer i kontakt med blandingen.

Husk at den overskytende mengde av natriumsilikat i oppløsningen vil føre til en rask oppsprekking herdet betong. Til fremstilling av oppløsningen av flytende glass som skal fylles bøtte drikkevann, fylle den i 200 g av materialet, og blandes godt. Den resulterende blanding bør helles i et kar. I denne samme kapasitet fortsette omrøring av løsningen gradvis tømming av sement deri. Deretter omrøres blandingen skulle være å bygge en mikser og hell den over i en for-fremstilt forskaling.

Full eller delvis kopiering av informasjon fra nettstedet uten en aktiv link til det er forbudt.

1

Leave a Reply

42 − = 35