Flytende glass søknad anvisning

Vannglass for vanntetting

Det er kjent at for beskyttelse mot skadelige miljøfaktorer: regn, fuktighet - bruker forskjellige impregnering materialer. Vannglass har mange fordeler i forhold til andre blandinger, hvorav den ene er dens allsidighet i bruk.

Stoffet har en sammensetning av kalium- og natriumsilikater. Vannglass lim i likhet med papir, er forskjellen mindre detaljer (gidroizolyant inneholder modifiserende midler som kan forbedre visse egenskaper til materialet). Betong er et flytende vanntettende modifiserende middel som forbedrer dens styrkeegenskaper, hindrer absorpsjon av vann. I moderne konstruksjonsmateriale ble brukt til:

 • beskyttelse mot fuktighet pusset sement løsning flater (glass belagt med flere lag, og det fyller porene i betongen);
 • fremstilling av en sementblanding for behandling av svømmebassenger, fuktighetsbeskyttelse forskjellige leddene (blanding får vanntettende egenskaper, og vil gripes);
 • å modifisere forskjellige typer av betong (etter tørking av materialet blir meget sterk og har en utmerket vanntettende egenskaper).

Sammensetningen og egenskapene til vannglass

Ved fremstilling av stoffer ved hjelp av de samme elementer som den konvensjonelle glass for å skape: natrium- og kalium-silikater. Også lignende sammensetning materialer anta omtrent samme fremstillingsprosessen. I dette tilfellet er det to måter å lage et glass for flytende vanntetting:

 1. Omsmelting av sand og natron under høye temperaturer.
 2. Eksponering for kalium, lithium og natrium i det siliciumholdige materialet. Når dette stoffet er utsatt for konstant varme.

Hvordan vanntetting med flytende glass

Før noe impregnering arbeidet krever høy kvalitet forberedelse av overflaten for påføring av beskyttende materiale. Smuss og støv vil ikke saken tett å passe sammen med den behandlede overflate. Videre vanntetting går i denne rekkefølgen:

 1. Ved å valse / børste impregnering påføres på overflaten av strukturen.
 2. Den andre gang for å bearbeide materialet skal være en halv time etter den første fremgangsmåten. Det er svært viktig å ikke gjøre hull i anvendelsen av impregnering. Det er nødvendig å forsøke å dekke sementen eller tømmer så jevnt som mulig.
 3. Etter nødvendig for å fremstille et beskyttende lag. For dette formål bør gjøre en vanlig sementmørtel for pussing, og deretter fortynne den med vannglass i like proporsjoner. Siden denne blandingen tørker raskt, avl, og deretter bruke det til å være veldig rask og i små porsjoner. Bruke gips på veggen eller gulvet med en slikkepott bedre.
 4. Den siste etappen - oppvarming. For dette formålet, bruk av tilgjengelig materiale: polystyren, basalt ull, pr.

Hvordan bruke flytende glass for vanntetting

Til tross for den viste rekke moderne vanntetting materialer er flytende glass fremdeles aktivt som brukes for beskyttelse av brønner, bassenger, peiser, ovner, vegger, gulv, trekonstruksjoner. arbeider med dette materialet er svært enkle instruksjoner, men vi bør vite hvordan å forberede og trygt å bruke løsningen. Vannglass for vanntetting kan brukes på forskjellige måter, avhengig av den type arbeid.

Flytende vanntetting kjelleren

Billig og enkel metode for å beskytte et fundament mot fuktighet er ved bruk av vannglass. Dette materialet ble fremstilt ved å blande saltoppløsningen med vandig natriumkarbonat og kvartssand. Løsningen ble kalsinert for å gi krystaller av vannløselig silikat av kalsium og natrium. Det resulterende råmaterialet er vannoppløselig, er det viktig å ta hensyn til de forhold for å oppnå den ønskede tykkelse.

Vannglass for gulvet og kjelleren brukes i tilfeller der bruk av andre løsninger upraktiske. Rollen til selv gidroizolyanta lag av natriumsilikat kan ikke opptre, men ved å omsette den med sement fyller porene og sterkt materiale danner motstandsdyktige mot fuktighet og vann tynt beskyttende lag. Ofte er en slik løsning som brukes for påstøp. Hvordan arbeide med flytende glass:

1
 • overflate som krever vanntetthet, renset for fett, smuss;
 • betong lett rengjøres med en børste ved å åpne porene i materialet;
 • fremstilte preparat er belagt i sjiktene konstruksjon, ved hjelp av en stor børste (totalt 3 lag må, ved anvendelse intervall på en halv time eller mer);
 • kjeller overflate tørkes, hvoretter rullen kan begynne / okleechnuyu impregnering.

Belegget flytende glass kjellere og loft

Behandling flytende glass områder som kjellere eller kjellere, lik fremgangsmåten i forkisling betongkonstruksjoner. Når det aktive materiale har en høy grad av beskyttelse mot vann, kan den brukes både inne i bygninger, og fra gaten. I dette tilfellet, vil selv en betydelig glass flyt ikke koste, ettersom materialet har en relativt lav pris. Vanntetting er rask, og levetiden til det beskyttende laget er veldig stort.

Flytende trevirke og glass gir en betongoverflate som skal behandles utmerket vannblokkerende egenskaper, i tillegg, på grunn av krystallstrukturen av blandingen, han lenge vært et damp. Når den interne arbeidet blir glass tilsettes til den sementmørtel. For fremstilling av en slik blanding må være opp til 10 liter av en sementblanding og totalt 1 liter gidroizolyanta. Eksternt preparat arbeidet krever et annet materiale: sand, sement, vannglass tas i mengdeforholdene 3: 3: 8. Derfor må vann være ikke mer enn 25% av den totale vekt av løsningen.

Behandler væskekrystall bassenger eller brønner

Impregneringsmiddel for brønner og bassenger - et obligatorisk mål. Som regel er slike strukturer bygget ved hjelp av betongelementer. Således deres skjøter uten riktig behandling vil gradvis falle sammen under påvirkning av vann- eller temperatursvingninger. Den resulterende porsjon / brønn begynner å lekke. Vannglass for vanntetting kan du trygt beskytte strukturen fra ødeleggelse og betydelig forlenge levetiden. Hvordan håndtere bassenget eller godt gidroizolyantom:

 • rengjøre overflaten på hvilken som helst struktur lag;
 • kna oppløsningen ved å blande med vannglass sement og fin sand (8: 3: 3);
 • forsegle sømmene av den fremstilte blanding ved anvendelse av en spatel eller impregnert med denne sammensetningen tau (det skal være lett å kjøre inn i sporene med en hammer);
 • dekke design løsning, ved hjelp av pensel.

Hvordan velge et glass vann for vanntetting

Til tross for det store antallet produsenter som tilbyr vannglass, forskjellen i sin struktur der, så valget av et bestemt merke - en privat affære for hver kjøper. Tror ikke at jo mer kostbart materiale, så det er bedre, fordi alle blandinger for vanntetting har lignende egenskaper. Derfor bør valget være basert utelukkende på glasstypen, som er kalium og natrium. I tillegg, hver art har visse fordeler og ulemper tilsvarende. I noen tilfeller, velge en eller annen måte:

 • natrium sammensetning er ideell for behandling av gjenstander konstruksjoner;
 • Kalium Blandingen ble anvendt for fundamentet og gulvet, ettersom det er mer viskøst.

Prisene for tjenester av vanntetting med flytende glass

Kostnaden av utført arbeid varierer avhengig av materialene som brukes, kompleksiteten / størrelse på arbeidet mannskaper ansatt. Minsteprisen på tjenesten er 200-300 rubler per 1 kvadratkilometer. m overflate. Vanntetting sammensetning kan kjøpes i nettbutikken, bestille hjemkjøring. Du kan også bruke til dette formålet når som helst jernvarehandel. Omtrentlige priser gidroizolyant oppført i tabellen.

Vannglass: billige ting for vanntetthet og ikke bare

I anleggsmarkedet nye elementer vises hver dag: produsenter forbedre de tekniske egenskapene til eksisterende forbindelser, maling og isolasjon, om ikke å utvikle unike formuleringer. Men noen materialer som ikke er berørt av en generell modernisering - deres struktur har vært uendret i flere tiår. Blant slike "mammut" refererer vannglass, som er brukt i mange husholdninger og industrielle anvendelser.

Sammensetningen og de typer av vannglass (LGL) ↑

Oppfinneren av flytende glass (LGL) var den tyske mineralogist Jan Nepomuk von Fuchs, for å gi en oppløsning på 1,818. Den kjemiske prosess ble anvendt alkali og kiselsyre.

Sammensetningen av det smeltede glass har siden vært praktisk talt uendret. Nå er det produseres ved hjelp av autoklavering av silisiumholdig råmateriale med en konsentrert oppløsning av natriumhydroksyd. Det andre alternativet - sammensmelting av kvartssand og soda. I noen tilfeller, en direkte metode for silisium oppløsning i alkalisk oppløsning (klassisk metode).

Resultatet er to typer materiale:

 • Natriumvannglass. Kjennetegnet ved høy klebrighet og klebeevne med andre mineraler, er ikke å frykte ekstreme temperaturer og atmosfærisk miljø. Der det brukes flytende glass av denne typen? Forsterkning av fundamenter, støpeformer, produksjon av husholdningskjemikalier, restaurering og reparasjon av glass og porselen, brannsikre behandling av en rekke forskjellige materialer. Den passer det for behandling av skadede trær og busker.
 • Kalium vannglass. Den har alle egenskapene til sitt natrium analog. Den eneste forskjellen - full at preparatet ikke gjenskinn på basis av prosessert, hvorved det kan anvendes til utvendig maling fungerer. Inkludert i de ildfaste og silika malinger som brukes i produksjon av elektroder.

Den første utførelsesform er mindre kostbart, men det andre er karakterisert ved forbedrede ytelsesegenskaper.

flytende glass behandling utfører flere funksjoner. Materialet virker som:

 • hydrofoberende - frastøter vann;
 • antiseptisk - hindrer bakterier;
 • antistatiske - hindrer dannelse av statisk elektrisitet;
 • Herder - fyller porene til den behandlede overflaten, øke tettheten;
 • flammehemmende - øker de ildfaste egenskaper, beskytter mot innvirkning av syrer.

Disse karakteristika bestemmer vannglass fordeler:

 • Den trenger inn i de minste sprekker og porer, godt dekker betong og tre substrater.
 • Det skaper en vanntett film.
 • Den har et lavt forbruk og lav pris (i forhold til andre impregnering og hydrofoberende).
 • Den har en ganske lang levetid (ca 5 år). Hvis tettesjikt med maling cover, så det vil vare enda lenger.
 • Den tillater drift under forhold med høy fuktighet.

Applikasjoner vannglass begrenset spesifikasjoner sammensetning:

 • Den er ikke egnet for vanntetting mur flater (på grunn av mulig ødeleggelse).
 • Den dannet Filmen er ganske skjør, så det er nødvendig å kombinere flere typer hydro-beskyttelse.
 • Materialet tørker raskt, så for å utføre det arbeidet som kreves faglige ferdigheter.

Viktig! Når du kjøper et glass vann nøye studere dens sammensetning. Materiale på basis av natriumsilikat som kjennetegnes av høy klebrighet og god adhesjon til mineralske stoffer. Pottaske flytende glass kan anvendes i sure miljøer.

Anvendelsen av vannglass i konstruksjonen ↑

JS er oftest brukt for vanntetting:

 • Kjellere og loft. Materialet beskytter betongkonstruksjoner mot de skadelige virkninger av fuktighet og meddeler flammehemmende egenskaper til overflaten, egnet for innendørs og utendørs bruk.
 • Wells. Arbeid utført i to trinn: første vegger bearbeidede ren sammensetning, blir det andre lag påføres til en løsning bestående av en sement-sand-blanding og LGL.
 • Bassenger. Intern prosessering reduserer sannsynligheten for lekkasjer og ødeleggelse av koppen, den ytre - evakuering fra den ødeleggende virkningen av grunnvann. Materialene påføres i et tykt lag av en rekke tilnærminger.

Vannglass for vanntetting kan anvendes i ufortynnet form, og i ulike blandinger av tilsetningsmidler og impregneringsmidler.

Sammensetning også anvendes for antiseptisk behandling av overflater. Det forhindrer ikke bare dannelse av mugg eller sopp, men også ødelegger de eksisterende "oppgjør" skadelige mikroorganismer. Derfor ZS angitt i forberedelse for å lime vegg-papir eller fargestoffer. Løsningen gir fuktighet og brannhemmende egenskap tre, keramikk og papir.

Anvendelse av natriumsilikat i hjemmet ↑

Hvorfor fortsatt bruke vannglass? Høy vedheft tillater dens anvendelse på følgende områder:

 • legging linoleum og PVC fliser;
 • produksjon sementer for forsegling metallrør;
 • impregnering av stoffer for å tilveie brannmotstand;
 • Behandling såroverflater på trestammer (vaksinasjons, beskjæring);
 • polering av overflater;
 • restaurering av ødelagte glass og porselen;
 • produksjon av flytende 3D format kjønn;
 • behandling av bilkarosserier;
 • art design (dekorere tak, keramiske fliser og speilflater, etablering av farget glass og mosaikk).

Dette er interessant: Silikat lim (andre navn av natriumsilikat) er mye brukt i arbeidet - det brukes i forskjellige typer av håndarbeid.

Hvordan bruke flytende glass ↑

Det rene materiale er sjelden anvendes, er følgende løsninger fremstilt basert på den:

 • Primer. Den brukes for forbehandling av overflater. Det er nødvendig å ta like deler sement og vannglass, og en tilstrekkelig mengde vann (resulterende væsken skal få en blanding som er egnet for anvendelse rulle eller kost). Først blir sement omrørt med vann, og deretter legge vannglass. For utarbeidelse anbefales det å bruke bygningen mikseren. Blandingen stivner hurtig (levedyktighet - ca. 30 minutter), i hvilket tilfelle det kan fortynnes med litt vann.
 • Vanntetting løsning. For utførelse av vanntetting arbeid, en blanding av like deler av siktet sand, Portland-sement og et silikatbindemiddel.
 • Den ildfaste mørtel. Til å begynne med en blanding av 1 del sement og 3 deler av ren sand, og deretter ble det tilsatt en liten mengde av den LLL (ca. 20% av totalvekt). Preparatet kan anvendes for legging av ovner og peiser.
 • Antiseptisk. For tre behandlingsvæsken fortynnet med vann glass i et forhold på 1: 1. Løsningen er også egnet for stein, gips og betongflater.
 • Styrking av stiftelser. Benyttes for å gi styrke oppløsning av 400 g liter vann og LGL. Behandling utføres i 2-3 lag, mens det er nødvendig å vente mellom strøkene.

Viktig! Først blir alle tørre ingredienser blandet, deretter tilsatt til de flytende bestanddeler. Blandingen skal være homogene og mobil. Universal oppskrift - vannglass liter pr 10 kg av den ferdige blanding.

Instruksjoner for bruk av vannglass ↑

Hvordan bruke flytende glass for maksimal vanntetthet? Vær oppmerksom på følgende sekvens:

 • Rengjør overflaten mot støv og andre forurensninger.
 • Påføre det første lag med primer maling valse eller børste.
 • Vente en halv time, og legge et lag. Pass på at det ikke er noen hull.
 • Fremstill en beskyttende blanding av sement, sand og vannglass.
 • Bland løsningen og raskt sette sin spatel på overflaten (husk lav levedyktighet).
 • Bruk i løpet av arbeidsverneklær, hansker og vernebriller.

Viktig! Bland mengden løsning som vil være i stand til å utvikle i 15-20 minutter. Hold i noen utenlandske urenheter.

Bruk av vannglass i mørtel krever presisjon av proporsjoner. Feil kan føre til sprekkdannelse eller til og med sammenbrudd i konstruksjonen. Hvis du forbereder et konkret hjem, bør du vurdere følgende nyanser:

 • I en industriell målestokk ved tredje potens av betongblandingen tilsettes 72 liter lim (ca. 7%), noe som sikrer optimale tekniske egenskapene av det ferdige produkt. Hjemmelaget i forholdet 1:10.
 • Ikke i noe tilfelle ikke kan legges silikatbindemiddel i en klar løsning.
 • Ikke helle vann i blandingen. Først må man for å fortynne vannglasset, og deretter gripe inn i sammensetningen av sementpulver.
 • Som silikater reduserer herdetiden av betong, mørtel trenger å blande i små porsjoner.
 • Etter jobb, vaske hendene og alle verktøyene i kontakt med JS.

Viktig! Økt dosering silikatbindemiddel kan føre til full betong oppsprekking.

En løsning av flytende glass fremstilles som følger:

 • Ta en bøtte med drikkevann (teknisk bedre ikke å bruke på grunn av det høye innholdet av urenheter), tilsett glass vann glass og grundig blandet.
 • Hell den resulterende oppløsningen inn i en stor beholder.
 • Fortsetter å røre løsningen, tilsett den tørre betongblanding i små porsjoner.
 • Visp blandekonstruksjon blanding inntil en homogen masse.
 • Hell blandingen i betongen forskalingen fremstilt.

Viktig! Fremstill en løsning i den grad som er nødvendig for å fylle konstruksjonen.

Video: bil polering flytende glass ↑

Cheapness av flytende glass kan du ikke være redd for forfalskninger. Men når du kjøper et silikat lim oppmerksom på sin konsistens. Blandingen bør være ensartet, uten klumper og flekker. Ikke bli reservert for fremtidig bruk - holdbarheten av materialet er 12 måneder, og du kan kjøpe den i enhver jernvarehandel. Vellykket bygging og reparasjon!

Vannglass: typer, egenskaper, omfang og fremgangsmåter for fremstilling av oppløsninger

Konstruksjonen markedet representerte en enorm mengde praktiske og effektive materialer som er brukt under byggingen og reparasjonsarbeid. En er et vannglass som er viskøs grunn av den unike struktur og høy ytelsesegenskaper som benyttes for å anordne pålitelige Tette forskjellige typer av overflater.

Hva er et vannglass? Det er en vandig alkalisk produkt laget på basis av natrium- og kalium-silikater. Det er et annet navn for glass - silikat lim. Materialet fremstillingsmåte innebærer smelting av natrium- og kaliumsalter, når de utsettes for høy temperatur.

For første gang vannglass ble oppfunnet av en tysk mineralogist tidlig i det 19. århundre, siden den opprinnelige strukturen forblir tilnærmet uendret.

Med bruk av moderne teknologi for å produsere følgende typer glass:

 • Soda glass. Den viskøse løsning basert på natriumsalter, har økt styrke og adhesjon med de mineraler av forskjellige strukturer. Det er motstandsdyktig mot brann, overoppheting og forvrengning.
 • Kalium glass. Produktet ble utviklet basert på kaliumsalter, har en løs struktur og en høy hygroskopisitet. En slik overflate eliminerer blending motstandsdyktig mot overoppheting og skader.
 • Lithium glass. Oppløsningen, som er produsert i begrensede mengder, på grunn av sin struktur gir termisk beskyttelse eller annen grunn.

Alle typer glass er klassifisert monoschelochnyh produkter. Videre er det løsninger ble kombinert og kompleks-type importert.

Egenskaper og fordeler med materialet

Eksternt, ligner den flytende glassmasse klebrig gummi, som etter herding gir et solid fundament impregnering.

Allokere de grunnleggende egenskapene til den flytende glass:

 • avstøtende - hindrer vann;
 • antiseptisk - beskytter mot skadelige mikroorganismer og sopp;
 • antistatiske - hindrer dannelse av elektrostatisk utladning;
 • brannsikre - beskytter mot brann og den negative virkningen av sure komponenter;
 • størkning - gir økt styrke og slitestyrken til den behandlede basen.

Disse egenskapene identifiserer en rekke betydelige fordeler til materialet:

 • rask fylling av små hull og porer, beskyttelse av tre og betongunderlag;
 • skaper varig vanntett film;
 • lave kostnader og økonomisk materialforbruk;
 • lang levetid;
 • muligheten for å arbeide i miljøer med høy fuktighet.

Bruken av natriumsilikat sørger for overholdelse av bestemte regler:

 • Glass er ikke anvendelig for tetning delen av murstein basen.
 • For å forbedre den glassfilm styrke som er nødvendig for å bruke flere utførelsesformer av impregnering.
 • Rapid størkning av materialet krever erfaring og kompetanse til å jobbe med ham.
 • Før arbeidet begynner, overflaten er grundig rengjort for smuss og støv. Deretter behandlet med en primer av dyp penetrasjon. Videre, er primeren utført med flytende glass med en jevn fordeling over hele arbeidsområdet.

Bruksområder av vannglass

Materialet funnet sin søknad i mange områder av menneskelig aktivitet - i industri, bygg, landbruk og husholdninger.

Ved hjelp av JS i konstruksjonen

På grunn av den høye adhesjon av glasset er i økende grad brukt i byggebransjen:

 • For vanntetting kjellere, loft og kjellere. Det beskytter betongen mot fuktighet, UV-lys og ild.
 • Vanntetting brønner, brønner og bassenger. I områder med direkte kontakt med betongoverflaten vann materiale gir beskyttelse mot skade og deformasjon. Oppløsningen ble påført i et tynt lag i flere trinn til den indre del av veggene i hydro.
 • Murverk oppvarming utstyr - peiser og ovner. Løsningen fremstilles med tilsetning av ildfast sement og sand.
 • For produksjon av dekorative materialer - kitt, vannavstøtende midler, fargestoffer og lim.
 • For fremstilling av de antiseptiske preparater som benyttes i fremstillingen av betong og tre baser.
 • For fremstilling av beskyttende løsninger som brukes i behandlingen av forbindelsesledd i kloakk og vannrør.
 • For fremstilling av holdbare maling for tre, motstandsdyktig mot fuktighet og høye temperaturer.

Vanntetting og glass benyttes som et uavhengig materiale, og som additiver ved fremstilling av impregnering og blandinger derav.

Anvendelse av natriumsilikat i hjemmet

Hvorfor du trenger å bruke JS i det innenlandske sfære? Allsidig materiale som benyttes for følgende:

 • reparasjonsarbeid - montering av PVC-fliser, plast paneler, linoleum;
 • produksjon av tettende forbindelser for metallrør;
 • øker de ildfaste egenskapene til forskjellige vev;
 • landbruket og hage verk - Behandling ugyldig trestammer;
 • restaurering - restaurering av glass, plast, tre og porselensoverflater;
 • Fremstilling av bulk tredimensjonale gulvet;
 • restaurering av bilkarosserier;
 • utsmykningen av lokalene ved hjelp av falskt taktyper, speil og keramiske fliser, glassmalerier og paneler;
 • rengjøring av kokekar og bestikk.

Fremstilling av løsninger basert på vannglass

Etter å ha fastslått at glasset er i flytende form, er det mulig å vurdere alternativer for fremstilling av de mest populære løsninger derav.

Fra vannglass kan fremstilles grunningsmiddel for behandling av forskjellige typer av baser. For å gjøre dette, i følgende forhold:

Sementen blir tilsatt den nødvendige mengde vann, og deretter innføres i glasset. Bestanddelene blandes konstruksjon blander inntil en viskøs blanding. Hvordan tørr ready-mix? Varighet av kur - 35 minutter, så overflatebehandling begynner etter blanding. For søknad med en myk pensel eller rull.

For å beskytte overflaten mot fuktighet, mugg og jordslag, er det anbefalt å fremstille den vanntette blanding. For å gjøre dette, bruker like mye av ingrediensene:

Ingrediensene må fortynnes med vann for å skaffe en tykk blanding. Den ferdige oppløsning er egnet for isolering av hydrauliske arbeider.

Denne løsningen vil gi beskyttelse mot brannflater. Er utarbeidet i følgende forhold:

 • 1 del sement;
 • 3 deler sand;
 • Glass 20% av den totale løsning;
 • vann.

Til å begynne med knadde sement-sand-blanding i vann, deretter injisert vindu. Den endelige løsningen er brukt til murverk peis og skorstein.

Antiseptiske midler basert på glass for å forhindre dannelsen av bakterier, mugg og jordslag på betong, stein og tre substrater. En oppløsning fremstilles som følger:

For anvendelse av midler til den ferdige overflaten med en myk pute.

Impregneringen av vegg, tak og gulvflater blir fremstilt som følger:

Hvordan bruke en ferdig løsning? Overflatebehandlingen utføres i flere lag, med hver påfølgende påført etter tørking av det foregående.

Viktig! For fremstilling av løsninger innledningsvis koblet til de tørre ingrediensene og deretter innført væske.

Anbefalinger om bruken av flytende glass

Hvordan bruke flytende glass for vanntetting overflater? Trinnvis instruksjon gir at følgende faser:

 1. Overflaten er renset fra den eksisterende forurensning.
 2. primer blanding ble påført med en pensel eller rull.
 3. En halv time senere den andre primer tilsatt. Det er viktig å observere den jevne fordeling av blandingen på overflaten.
 4. Fremstilling av en beskyttende oppløsning basert sement-sand-blanding og vannglass.
 5. Ved hjelp av en spatel oppløsning påføres på overflaten av et tynt lag.

Viktig! Når arbeidet er anbefalt å bruke personlig verneutstyr - kjeledress, vernebriller og gummihansker.

Materialet har en lang levetid ved lave temperaturer, derfor lagres utendørs i vinter.

På grunn av den høye virkningsgrad av et slikt materiale har et bredt spekter av anvendelser. Således vann glass på basis av kalium anvendes for isolering av grunnmuren, mens natrium - for beskyttelse av betongkonstruksjoner, vannteknikk, hagebruk og lige sfære.

Å ha en idé om hvordan å lage flytende glass og beskyttende komposisjoner basert på det, kan vi løse problemene med vanntetting overflater av ulike typer.

1

Leave a Reply

59 + = 69