Vannglass buy in Leroy Merlin

Vannglass 15 kg Petrolite

Industri 70stk

Glider 70 pc

Sofia 45 pc

Tallinn 37 pc

Designet for å beskytte grunnlaget for grunnvannsbrønner for vanntetting, vanntetting vegger, gulv og tak i kjellere, svømmebassenger, enheter, impregnering av tre produkter for å gjøre dem mer tetthet og brann.

Sammensetning: vandig alkalisk oppløsning av natriumsilikat.

Flow: for å beskytte fundamentet fra grunnvannsvanntette vegger og gulv av kjellere, blir bassenger innretning tilsatt sementmørtel (8-10 volum-% av oppløsningen).

for å akselerere herdingen av betongen tilsettes 3-5 vekt% av sementen.

for å fylle sprekker og hulrom i vegger og skillevegger av blandingen vannglass, sement, sand, i mengdeforholdene 1: 1: 3.

1

for impregnering av treflater med et børstehåndtak på begge sider flere ganger med mellomliggende tørking av en oppløsning av 400 g. vannglass 1 liter. vann.

for behandling av flate overflater av strømmen er 200-300 g / m.

Full versjon

© 2003-2018 STD "P."

Ved hel eller delvis anvendelse av materialer fra stedet henvisning til kilden.

Fortsetter å arbeide med nettstedet, samtykker du til bruk av nettstedet cookies og behandling av personopplysninger for driften av stedet for retargeting, statistisk forskning, bedre service, og for å gi relevant reklame informasjon basert på dine preferanser og interesser.

flytende glass

Denne videoen forklarer at forskere har funnet opp et glass vann. Til dags dato er denne teknologien allerede i full bruk, men for å se hvordan det hele begynte, står fortsatt.

Str. De fleste Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 og, bygg 1, gulv -1

Vannglass i betongen impregnering: proporsjoner, fordeler og ulemper

Konstruksjonen av en hvilken som helst bygning eller konstruksjon er ikke uten dens impregnering. Denne prosedyren er nødvendig for å beskytte huset fra tidlig ødeleggelse under påvirkning av fuktighet. Flytende betong glass - dette er en av de mest brukte verktøy, som bidrar til å gjøre effektiv og sterk nok isolasjon. Det bør imidlertid vurdere nærmere de egenskaper, fordeler og ulemper.

Hva er produktet?

Vannglass - er en vandig oppløsning av natrium- eller kaliumsilikat, som tilsettes til betongen under byggingen av fundamentet eller veggkonstruksjoner, og for å håndtere ulike zheleznenija flater (unntatt murstein). Den har en viskøs konsistens, slik at den kan brukes for vanntetting av betong (godt inn i de forskjellige sprekker).

Strukturen av produktet består av krystaller som kan vokse i størrelse etter påføring på substratet, og raskt lukker hulrommet i sprekken. Det er derfor tilsetningen av natriumsilikat i betongen nå produseres meget ofte.

I utseende, er det glass som minner om gummi, smeltet til flytende tilstand. I alle fall før du kjøper et verktøy for zheleznenija betong eller for et annet formål, er det nødvendig å vurdere sine egenskaper, samt finne ut hvor mye det koster.

Selv om hvilke tiltak som skal utføres jfr glass: impregnering, impregnering eller overflatebeskyttelse av den negative virkningen på miljøet, har vannglass de samme egenskaper:

 1. Vannavstøtende. Tilsetningen av et slikt glass i betong gjør det mulig å oppnå en sterk struktur som ikke er redd for de skadelige effektene av fuktighet.
 2. Antiseptisk. Bruken av flytende glass som gjør det mulig å unngå opptreden av mugg og jordslag i rommene, som kjennetegnes ved høy luftfuktighet.
 3. Antistatisk. For eksempel ble et gulv av betong, i hvilken et glass, ikke akkumulere statisk elektrisitet tilsatt.
 4. Beskyttende. Bruk glass som mulig for å impregnere gulvet i disse rommene som du arbeider med syrer og aggressive stoffer.
 5. Den overflatebehandling agent kan dermed gjøre den mer holdbar og fast.
 6. Ildfast. Male vegger eller gulv av betong eller tre flytende glass gjør at du kan gjøre dem brannsikkert.

Som man kan se, har dette materialet faktisk de essensielle kvaliteter som hjelper stivne og sikker bygning av betong.

Fordeler og ulemper med materialet

Vannglass, tilsettes til betongen eller klar for uavhengig bruk, har slike fordeler:

 • Glass er i stand til raskt å trenge enda mikroskopiske sprekker, fylle dem raskt.
 • Grep på dette glasset er veldig sterk, selv om den er laget av tre eller betong.
 • Denne flytende glass kan du lage på overflaten av en vanntett film.
 • Hvis det brukes for impregnering gulv eller veggmaterialet, vil dens forbruk være lav. For eksempel kan det være nok bare 5-6 kg for impregneringsanlegg.
 • Prisen på produktet er relativt liten. Stående vann glass med 40 rubler. per kilo.
 • Å behandle en hvilken som helst overflate stilles uten problemer, og belegget tørker meget raskt.
 • Søknad impregnering utføres selv under vanskelige forhold. For eksempel, kan den påføres på overflaten, selv under høy luftfuktighet.

Imidlertid har det verktøyet noen ulemper:

 1. Begrense omfanget av programmet: Ikke anbefalt for behandling av murveggene.
 2. Vanntetting oppnås heller skjør, så ikke alltid velkommen påføring av flytende glass på gulvet. Selv om det er mulig å kombinere flere av impregnering materialer.
 3. Levetiden til produktet ikke overstiger 5 år. Det kan imidlertid strekke seg med den ytterligere bruk av en beskyttende lakk.
 4. Hvis zheleznenija utforming flytende glass vil bruke en nybegynner, vil det være vanskelig å takle arbeid på grunn av hurtigtørkende materiale.

Bruksområder av materialet og bruken spesielt

Flytende glass i betong kan brukes i slike tilfeller:

 • For zheleznenija overflater.
 • For å tette sprekker i vegger eller gulv.
 • For støping av betongfundamentet.
 • Etter binding til visse bygningsmaterialer.
 • For hensikten med vanntetting bassenger eller kunstige dammer.
 • For fremstilling av løsninger som vil være syrefaste egenskaper.
 • For å impregnere jorden med sikte på å styrke.
 • For å tette skjøtene inaktive.

Funksjoner av bruk av materialet

Materialet kan anvendes for zheleznenija, behandling vegg på hvilken det forvitret gips og vegger av betong som ikke har noen ujevnheter og små sprekker.

Hvis materialet påføres direkte på veggen gir teknologien for fortynning med vannglass i en mengde av 0,1 kg flytende materiale per 200 g vann. Per 1 m2 kan kreve ca. 0,3 kg materiale.

Før produsere prosedyre zheleznenija sprekker eller veggflate, må de på forhånd avfettet. I tillegg bør overflaten være mulig å innrette. Hvis du ønsker å gjøre impregnering av betong opp til 3 mm, er håndtaket nok det en gang. Hvis du trenger en dyp impregnering, må søknaden være minst 3 lag.

For å fremstille den isolerende løsningen må røre liter av en væskeblanding med 10 liter betong. Belegget flytende glass fasaden av bygningen bør ikke gjøres, hvis det er til etterfølgende maling. Teknologien representert ved anvendelsen av et flytende materiale som innebærer bruk av beskyttelsesklær.

Den samme prosessen med å påføre blandingen er ganske enkel (nybegynnere kan finne og se video):

 • Overflate forhåndsfremstilles, hvoretter det er påført med en kost eller rulle sammensetning.
 • Teknologien gir for venting er et bestemt tidsintervall (30 minutter) før påføring av det neste lag. Vi må prøve å fordele væskeblandingen raskt og jevnt. Det faktum at det raskt stivner.
 • Nå er det mulig å blande sement-sand mørtel med flytende glass, og deretter påføres på overflaten som skal behandles meget raskt. Bruk sammensetningen kan være bare én gang.

Hvordan forberede et vannglass løsning?

For ulike formål kan trenge en helt annen løsning. Det er mulig å forberede deg i en knipe, kan du se video på matlaging. Manuell fremstilling av oppløsninger er som følger:

 1. Primer. Det er nødvendig å blande i like andeler av flytende glass og sement. Vann kan ta litt lenger tid. Først må du helle vann inn i sement, og så denne blandingen tilsettes til glasset. Bruk primer trenger en halv time.
 2. Antiseptisk. Her, i like proporsjoner, blandet vann og vannglass.
 3. Impregnering. I dette tilfellet, blandet liter vann med 400 g glass.
 4. Impregnering. Deretter ble de samme mengder blandet sement, vann, sand og vannglass. Helle vann må være forsiktig med å gå for langt.

Det er alle funksjonene som presenteres ved bruk av glass. Hvorfor er det nødvendig, og hva av det gode, det er allerede kjent. Lykke til!

Installasjon av polymere rullede materiale for impregnering

Hydro-dampsperremembran

1 Kommentar

Flytende glass i betong - det er absolutt en kontroversiell sak i ulike kilder skrive forskjellige ting, men jeg har lagt mer enn én gang, spesielt i en garasje på slipset godt, slik at det ikke samler støv gulvet.

1

Leave a Reply

− 7 = 2