Flytende såpe med hendene hjemme

Master class "Hvordan lage såpe med hendene hjemme"

Dag i supermarkeder er meget stort utvalg av såpe-produkter i alle farger og smak, men til tross for dette, er såpe-making stadig mer populært, og hvorfor vi presentere en master class "Hvordan lage såpe med sine hender", som vil administrere selv nybegynnere.

nødvendige ingrediensene

Å lage såpe hjemme, trenger vi disse ingrediensene:

 • 1 kopp såpeflisene;
 • 10 kopper vann;
 • En spiseskje av glycerin;
 • Eterisk olje (valgfritt);
 • Farging (valgfritt).
 • rivjern;
 • En stor emaljert gryte;
 • Målebeger;
 • Skjeen for røring;
 • Flaske såpe med en pumpe,
 • Trakt.

Oppmerksomhet til videoen:

Step by Step Master Class for nybegynnere

 1. Så, for å koke såpe hjemme, må du i utgangspunktet gni noen utvalgte såpe rivjern. Hvis du foretrekker å lage mat fra restene av den gamle, må du lese MC for produksjon av såpe rester. Det er ønskelig å bruke en såpefri sterkt uttalt lukt, for eksempel barn. Egenskapene til det endelige produktet avhenger av såpe, som du har valgt. Jo høyere kvalitet, jo bedre å få flytende såpe. Derfor bør såpe unngås.
 2. Du må gni på et grovt rivjern, og når du er ferdig, vil såpe chips ligne på revet ost.
 3. Fra ett såpe oppnås der 1,5-brikken kopp. Resept vi trenger bare en kopp, så det overskytende kan være skjult til neste matlaging.
 4. Med meshivaem i panne 1 kopp chips og 10 kopper vann. Da vi satte den på middels varme og rør hele tiden. Når såpen er fullstendig oppløst, er kokeprosessen fullført. Det oppstår raskt, innen 1-2 minutter. Nå kan du legge de ønskede fargestoffer og olje i den. Husk at uansett hva du har lagt fargestoff, vil fargen være ugjennomsiktig.
 5. Du kan lage såpe med urteekstrakter. For å gjøre dette i en separat bolle brygge den ønskede samlingen av urter, belastning og hell i såpen i den avsluttende fasen.
 6. Etter fullstendig avkjøling er nødvendig å tilsette 1 ss glyserol. Dette vil gi såpe fuktighetsgivende effekt. Deretter blir den ferdige såpe strømmet inn i flasken gjennom trakten.

Hvis du bruker denne oppskriften, såpe i sluttfasen, mange, mange ganger.

Nå vet du hvordan du skal lage flytende såpe med hendene hjemme. Hvis du liker en masserende effekt, kan du lese vår artikkel om å legge loofah, men likevel svært nyttig for huden din vil skrabiruyuschee såpe.

Forhåpentligvis vil vår herre klassen for nybegynnere forenkle prosessen med såpe gjør. Og viktigst av alt, kan du nå vise din såpe og si med stolthet: "Jeg gjorde det selv!".

Til slutt anbefaler vi å se videoen leksjon fra proffene.

Hvis du ønsker å gjøre, ikke bare såpe, men også kuler for badet eller fast såpe opprinnelige form, finne ut mer om det i denne svært interessant og informativ artikkel.

Praktisering av fremstillingen av flytende såpe rester, og konvensjonelle vaskemidler

Det synes som kan være enklere enn å gå til butikken for å kjøpe noen av det ferdige såpe, og selv med din favoritt duft? Det er veldig enkelt, men hvis du er en kreativ person og elsker å gjøre noe med hendene, er det på tide du lærer hvordan du kan lage din egen såpe hjemme.

Prosessen er enkel, men interessant. For å takle selvsåpe kan, sannsynligvis, alle sammen. Forresten, mange kvinner selv klarer å tjene på det, skape sin egen, om enn liten, men virksomheten.

1

Hvorfor såpe selv?

Foruten det faktum at denne aktiviteten kan være svært underholdende, det har andre fordeler:

 1. Ved å gjøre vaskemiddel alene, du vet, hva er dens sammensetning;
 2. I produksjon av såpe, kan du legge det til noen ingredienser - melk, sjokolade, essensielle oljer, kaffe. Gjennom dette produktet vil ha gode egenskaper for huden din,
 3. Spare på de små tingene mange synes ineffektiv, og derfor produksjon av såpe hjemme, mange mener upraktisk idé. Faktisk, i mange tilfeller, slike besparelser gjør det mulig å fordele en del av familien budsjettet er fortsatt på noen nyttige ting.

Produktene kan fremstilles både fra bakken og fra et ferdig materiale.

Selv om denne ideen var i utgangspunktet ikke interessert i deg, ikke i en hast for å bli kvitt såperester - gjør dette vil du være i stand til enhver tid. Kanskje ønsket om å lage sitt eget produkt fra restene kommer til deg plutselig, som råstoff for dette må du være klar.

Her er hva du trenger for prosessen:

 • Såpe rest;
 • Fartøyet motstandsdyktig mot høye temperaturer. For eksempel kan du ta en plastbolle med tykke vegger;
 • Varmt vann.

Med rivjern slipe restene. Du kan bruke denne kniven, og gjøre dem om til chips. Neste, vi sende det til den valgte beholderen slik at det fylte om lag to tredjedeler av volumet. I sliping prosessen, oppmerksom på at jo større vil være chips, jo mer tid det vil ta å dets oppløsning.

Nå supplert helle varmt vann beholder, dekker den med et lokk, og deretter røres godt.

La blandingen på en stund - du har gjort såpe fra restene vil være klar så snart chips oppløses. Denne prosessen kan ta fra en til flere dager. Noen ganger prosessen tar omtrent 12 timer.

Til vegansk verktøyet var det nyttig for hendene, legge til det en nærende krem.

I tillegg kan produktet tilsett melk, grønnsaker og essensielle oljer, som vil tillate ham å finne en ny lukt. Til mesterverket har blitt enda mer nyttig for huden, berike den med ekstrakter av ulike urter.

Hvis du er klar produktet ikke er i flasken med dispenser, er det ønskelig å helle - så det er mer praktisk å bruke, dessuten er det hygienisk.

Produktet fremstillingsmåte er ganske enkel - det er den samme som beskrevet ovenfor. Men moderne elskerinne contrived å produsere en multi-purpose verktøy av såpe - det kan også brukes til oppvasken.

For å bruke moderne former for stoffer som kan forårsake allergi og mange andre sykdommer, inkludert dermatologisk.

Såpe har lenge vært kjent for sine egenskaper:

 • Den vasker helt forurensning;
 • Dette produktet inneholder ikke forårsake allergier, fordi for dens fremstilling ikke er brukt kjemikalier og forbindelser (fargestoffer, duftstoffer, konserveringsmidler, overflateaktive midler, for å hjelpe skummende vaskemidler).

Hvis du ønsker å lage flytende såpe, som også kan ta oppvasken, fra maskinvaren, sjekk ut hvordan prosedyren utføres.

 • 2,1 liter varmt vann;
 • 25 g av såpe;
 • 1 ss. l. vodka (du kan bruke utvannet alkohol);
 • 4 ss. l. glyserol.

En kniv (eller revet) slipe produktet i chips. Nå fyller den med varmt vann (omtrent halvparten av totalen) og skipet i en mikrobølgeovn til å smelte. Hvis du ikke har det, smelte blandingen i et vannbad.

Med jevne mellomrom, og blandingen rørt og langsomt å tilsette resten av vannet. Når flisen oppløses, forlater ved tidspunktet for blandingen for å avkjøle det litt. Ved siden av det vi legger alle andre ingredienser og rør godt. flytende konsistens skal være ensartet.

Oljer, fargestoffer, dufter i vår håndlaget såpe er ikke nødvendig å legge til, fordi det skal være miljøvennlig.

Under omrøring kan skummet synes å bli samlet, og deretter la blandingen avkjøles. Deretter helles væsken i flasken med dispenseren.

Det resulterende middel kan i utgangspunktet virke for væske, men ved avkjøling det blir tykkere, noe som resulterer i sin tur i en relativt tykk såpe, lett renses fett og andre forurensninger. Glyserin vil beskytte hendene fra tørrhet.

Når du bruker får mye skum, men det er vel vasket av.

Mest sannsynlig vil dette hjemmelaget såpe svekkes raskere enn vaskemidler, kjøpt i butikken. Likevel vurderer den lave kostnaden for såpe og at første bar kan gjøres om fire liter vaskemiddel, er konklusjonen seg selv - slik tilnærming er mye mer økonomisk.

Hvis du må bruke et ferdig rammeverk for produkter i produksjon av verktøy på denne oppskriften, kan du føle deg en ekte ekspert, fordi du må gjøre alt selv fra begynnelsen til slutten av forrige teknologi.

Vi vil trenge lut og olje (fortrinnsvis luktfri).

I tillegg hendig verktøy:

 1. Måling skjeer;
 2. blender;
 3. Staven av plast;
 4. former;
 5. Kokekarets til vannbadet.

Her er hvordan å lage såpe hjemme, ved hjelp av børsnoterte råvarer og verktøy.

Drukne voks og fast olje gjennom et vannbad.

Deretter vil du arbeide med lut, så du må legge på bordet voksduk på hånden for å sette på hanskene og sette på et forkle, får dette stoffet på huden.

I en kjele med kaldt vann dip krukke med væske. Å gradvis legge alkali. Det er viktig å huske på at bare ikke kan helle stoffet med vann - dette kan føre til en eksplosjon.

Deretter blander man alkali og oljer som må ha den samme temperatur (definert ved denne indikatoren for hånd og bedre - med et termometer). Beat blanding av en blender, må den få konsistensen av rømme. Nå kan du legge til blandingen oljer. Også på dette stadiet, er alle ingrediensene til, du vil (leire, fargestoffer, dufter og D. osv.).

Det ender med fremstilling av såpe med hendene utfolder blanding formochkam. Vi pakk dem og gi varme klær for å avkjøle og herde i 3 dager. Etter denne tid, ta ut klær og sende produktet i en måned på et kjølig mørkt sted.

Denne teknologien er også svært enkel og krever ikke spesielle ferdigheter. Når produktet er laget fra restene av hans skrubbet, kokt og tørket. Det samme er gjort med bar av hele produktet.

Avhengig av hjelp av formål som råvare, kan du bruke:

 • Å lage produkter for ansikt, bruke en lignende reisemålet bar;
 • For å fremstille et universalverktøy som kan brukes til rengjøring av forskjellige overflater, ta råmaterialet med antibakterielle egenskaper;
 • For å gjøre en enkel såpe væske, som også kan brukes som en dusj gel, fuktighetskrem, benytte råmaterialer.

Å vite disse teknikkene, kan du ikke bare spare penger, men også å vise fantasi, og legger til produktet en rekke andre ingredienser, noe som gir dem en ny farge og smak.

Hvordan lage såpe hjemme

Foreløpig er det en ganske omfattende utvalg av hygieneprodukter. På salg kan du finne en rekke gele, sjampo, kremer. Det er ikke noe unntak og flytende såpe - i dag er det ganske mange alternativer for dette verktøyet. Men kvaliteten på det, selvfølgelig, kan ikke sammenligne med sine egne håndlagde produkter.

Oppskrifter for flytende såpe med hendene

Hvis du lage din egen såpe, kan du velge sammensetningen av ingredienser som er mest egnet til huden din. I tillegg vil du være sikker på at produktet ikke inneholder kjemiske komponenter og ikke skade helsen din.

I et produkt du ikke legge kunstige smaker og farger - i stedet er det mulig å bruke naturlige ingredienser.

For å forberede en helt naturlig og sunt såpe, må du begynne å blande olivenolje og kokosolje, og deretter legge vann og shea butter. Sett på en plate og oppvarmet inntil den var homogen. Deretter, i små porsjoner for å innføre et alkali. Deretter ble en løsning av kalium til en gjennomsiktig tilstand og en god blanding.

Etter at blandingen bør pisk med en blander, ble sammensetningen mest flytende. Sett vekten i tre timer i et vannbad, og ikke glemme å røre det hele tiden. Betyr ganske raskt få en klar konsistens. Tre timer senere, får du en utmerket flytende såpe.

Det er også ganske enkle oppskrifter fra det ferdige såpe rammeverk som kan implementeres i løpet av minutter.

Hvordan lage mest mulig ut av restene av glyserol

For å gjøre at såpen skal samle nok antall ordinære rester. Slike produkter blir vanskelig å bruke til sitt formål, og å kaste dem synes synd på.

Så, først må du ta 100 gram rester og gni dem på et rivjern. Deretter legger til såpe smuler kopp kokende vann og bak ved hjelp av en blender til jevn konsistens.

Går så inn i massen av en spiseskje av honning og samme mengde glycerol. Til såpen har blitt en behagelig lukt, kan du legge til en liten bit av essensielle olje og mer slå opp igjen. Da må du la mye av det avkjøles helt. Du kan deretter helle den tredje stykke glass kaldt vann.

Materialet skal være grundig visp igjen, da ferdig såpe kan anbringes i en spesiell beholder med dispenser.

Som sveis av solid babyen såpe

For å gjøre dette produktet fra den vanlige barne såpe, må du ta:

 • babyen bar såpe;
 • en spiseskje honning;
 • en tredjedel av en kopp med vann;
 • ss glycerol;
 • Basisolje - perfekt olivenolje eller mandel;
 • essensielle olje.

For å forberede sin egen såpe, må du begynne å forberede den nødvendige kapasiteten. Deretter bruker et rivjern til å male babyen såpe og legg den rastaplivatsya på et dampbad.

Når underlag er flytende, er det mulig å helle basisolje og glycerol tilsettes - Denne komponenten har en utpreget fuktighetsgivende egenskaper. Merk at blandingen koke er ikke nødvendig. Da kan vi introdusere kaldt vann og honning. Selvfølgelig, honning, kan du ikke bruke. Men eksperter anbefaler ikke å ignorere data ingrediens fordi det perfekt fukter huden.

For å gi såpen en behagelig aroma, kan du bruke den essensielle oljen - et utmerket alternativ vil være oransje.

Deretter ble den resulterende blanding nødvendig for å riste opp grundig og plasseres i en egnet beholder. En utmerket utførelse skal flaske med flytende såpe.

Som du kan se, er hemmeligheten for å gjøre dette verktøyet svært enkel. Avhengig av egenskapene til huden din kan du gjøre noen justeringer i sammensetningen, legge de nødvendige komponenter. For å sikre god hud hydration, som en ekstra komponent, kan du bruke aloe juice. Hvis du ønsker å fylle den med næringsstoffer, ved hjelp av ulike oljer.

Mat fra grunnen av såpe

Å lage hjemmelaget såpe på grunnlag av økonomiske behov for å gni brusochek veier 150-200 g, tilsett kokende vann og la stå en stund.

Som ekstra ingredienser du vil bruke honning, tindved olje, raffinerte solsikkeolje og lakserolje - en spiseskje. Fremgangsmåten er også nødvendig å gå inn i 100 ml kokende vann og dessertspoonful cider eddik - den kan benyttes til å redusere et alkalisk miljø.

Etter at blandingen får ensartethet, bør legge vitamin E, anti-cellulitt olje og hlorofillipt - alle ingrediensene som er nødvendig for å ta en teskje. Du må også bruke en halv liten skje av glyserin eller

Alle komponenter i såpen må blandes godt ved hjelp av en mikser. Som et resultat, bør massen være mer lys og luft. Å gi den en behagelig duft, er det nødvendig å legge til 10 dråper lavendel essensielle olje.

Solsikkeolje kan erstatte oliven. Også, som ytterligere bestanddeler som anvendes Sjampoer, geler og andre komponenter.

Video oppskrift for hjemmelaget flytende såpe fra en klump

Å lage sin egen flytende såpe, må du ta varmt vann, såpe, rivjern, cover, kopp, spiseskje og en beholder med en dispenser. Til å begynne med såpe bør bli knust ved hjelp av et rivjern. Da bør det settes i varmt vann, bland godt og venter på fullstendig oppløsning. Mer detaljerte instruksjoner på video:

Som du kan se, for å gjøre det mest nyttige og naturlig flytende såpe er veldig enkelt selv, spesielt hvis du bruker det ferdige produktet som base. Å gi den en fin smak, kan du legge essensielle oljer. Hvis du ønsker å fukte huden, bør du bruke juice eller aloe. I alle fall vil personlig tilberedt såpe være mye mer nyttig å lagre kolleger.

Enhver kopiering informasjonsside uten tillatelse fra utgiveren er forbudt!

1

Leave a Reply

12 − = 3