Flytende såpe restene av sine egne hender

Hvordan lage såpe fra restene hjemme

For utarbeidelse av behov:

 • 200 g rester;
 • kapasitet, som kan plasseres i et vannbad;
 • rivjern;
 • 200 g vann (melk, avkok);
 • en liten mengde glyserol (som billig produkt kan kjøpes i et apotek);
 • essensielle oljer;
 • 1 ss olivenolje;
 • muggsopp (du kan ta et barn eller en spesiell, som selges i spesialitet butikken for såpe-kjele).

Dessuten kan du trenger fylling: flytende vitamin E, kakaosmør, honning, kaffe, havremel og mer.

Hvordan lage såpe fra restene i hjemmet - steg for steg guide

 1. Gni alle eksisterende rester på et fint rivjern - slik at de smelter raskere, og det ferdige produktet vil være ensartet.

 • Hell revet såpe i en klare beholder, fylle det med vann. Som et resultat, bør få en tykk seig masse. La den stå i et par timer til såpe chips myknet.

 • Etter den angitte tid blandes vekt olivenolje, satt i et vannbad beholder. Hold den der, rør av og til, til alle klumper er oppløst. Pass på at blandingen ikke koker.

 • Når alle brikkene fullstendig oppløst, helles i en beholder additiv valgt (jojobaolje, malt kaffe eller andre). Rør og la stå i noen tid å varme massen.

 • Fjern beholderen fra ovnen, legg den essensielle oljen med din favoritt duft. Det trenger ikke helle inntil blandingen var varm - ved høye temperaturer aromatiske oljer vyvetrivayutsya.Na samme trinn i vekt tilsatt glyserin som vil fukte huden.

 • Hell grundig blandet inn i støpeformer, plan overflate. Hvis du ikke har funnet formene, kan du bruke en hvilken som helst beholder: pakking av kjeks, et glass, en krukke av yoghurt. Det viktigste som var bredere enn halsen av container bunnen av henne - du må være i stand til å trekke ut den ferdige såpen ut av formen uten vanskeligheter.

 • Nå må du sette formene i kjøleskapet. En dag senere, fjerne produktet og prøve å klikke på den med fingeren. Hvis overflaten ikke setter merker, kan vekten lett skilles fra veggene i formen, kan derfor få såpe.

 • Nå må herdet brikker være helt tørre. For dette skifte dem på et rent ark og la den i et varmt og tørt sted for en uke. Bestem sluttresultatet er enkel: det bør være tøff som vanlig såpe.
 • Video "Hvordan lage såpe fra restene i hjemmet"

  Hvordan lage såpe fra restene i hjemmet.For å gjøre flytende såpe, vil kreve mindre innsats.

  • liter jar rester;
  • 1,5 liter varmt vann;
  • aromatisk olje;

  1. Gni alle restene på et fint rivjern.

 • Alternativ preparat 1. Hell den resulterende chips i flasken, slik at de opptar halvparten av kapasiteten. Hell over i varmt vann. Lukk korken, rist den.

  Din oppgave i de neste to dagene - periodisk riste blandingen å oppløse alle rester av vannet helt.

  Når dette skjer, og væsken inni er glatt, hell i essensielle oljer og melk. Lukk lokket og rist. Flytende såpe er klar - hell den i klinikken og bruk.

 • Alternativ 2. Food Hell såpespon med varmt vann, pisk blender. Legg smakstilsetning, glyserin (valgfritt) Fyll i klinikken. såpe er klar
 • Med disse to oppskriftene kan du lage din egen unike såpe.

  Hvordan lage såpe fra restene?

  Jeg forbereder en flytende såpe så: Stykker av fast såpe gni på et rivjern.

  En kopp revet såpe hell 7-8 kopper varmt vann. Tilsett 1 spiseskje skje glycerol og 10-15 dråper av en hvilken som helst smaksolje.

  1

  Jeg satt på brannen og rør til såpen er helt oppløst. Deretter ble blandingen avkjøles og helles den inn i en flaske.

  Tidligere har vi noen ganger gjøre det hjemme, restene av kuttet med en kniv i små biter, legg i en krukke og deretter fylt med varmt vann. Rør om fra tid til tid, og alle bitene ble oppløst. Men nå er hans kone gjør håndlagde såper fra såpe britiske baser og disse restene i huset er ikke der.

  Det viser seg at selv de restene kan være nyttig på gården, så ikke hastverk med å kaste ut. Trenger bare å gni dem på et rivjern eller hogge med en kniv, lå i noen kapasitet, hell kokende vann og tett. La stå i et par dager, og kan brukes.

  Svært ofte er det en synd å kaste bort såpe, men selv den minste, fordi hvis du samle alle rester av det kan fortsatt være nyttig, må du først velge en beholder for å fange restene av en gang restene vil ha en tilstrekkelig mengde av det kan gjøre flytende såpe.

  For å starte, kan du hogge den opp i chips. Da er denne såpen fyll med varmt vann og tilsett ca en kopp glyserin. Vel, du kan helle væsken i beholderen hvor gammel da det var såpe.

  Denne såpen kan brukes til å vitne om at etter hagearbeid kunne vaske sine hender.

  Grind restene i små biter med en sparkel.

  Tomme flasken med dispenser, skyll med vann.

  Hell litt sitronsaft.

  Tilsett glyserin cap.

  Fyll flasken såper og helle varmt vann.

  La settles for 2-3 dager, deretter riste og kan brukes.

  I fortsatt rester hoper seg opp i en stor plastflaske med sjampo og helle varmt vann. Fra tid til annen jeg riste flasken. Rester løses hurtig og gir en flytende mylo.Po minst forbruk av flytende såpe og varmt vann legge til nye rester.

  Hell kokende vann, dekk, la det brygge.

  Rør deretter produktet er klart til bruk, eller bruk av godt.

  bortsett fra at fargen og "aromat9quot; slik flytende såpe ikke alltid lever opp til forventningene.

  Personlig, jeg gjør det.

  Jeg tar en glasskrukke, helle tilbake restene av såpestykker og hell det hele kokende vann. Når alt er avkjølt rør, og helles i en spesiell flaske såpe.

  Hvordan lage flytende såpe fra restene av sine egne hender: en enkel måte

  Daglig bruk av såpe innebærer tilstedeværelse av rester. Sparsommelig husmødre nøye sette dem i en krukke og lagre inntil hendelsen.

  Laget med sine egne hender verktøyet vil ha en rekke fordeler, blant hvilke den absolutte fravær av kjemiske tilsetningsstoffer.

  I tillegg er fremstillingen tillates å supplere sammensetning av naturlige ingredienser: kakao, melk, fløte, eteriske oljer. Den ferdige flytende stoff blir oppnådd ikke bare vakker, duftende, men også anvendelig for huden.

  Betrakt den oppskrift som lett kan snu restene av den opprinnelige i et flytende medium:

  1. Samle rester. For å lage en tilstrekkelig mengde av flytende såpe rester det vil ta flere veide 100 til 300 g

 • Kapasitet. Fremstill en passende beholder for fremtidig flytende såpe. Det bør være en plastflaske med en dispenser av midler som tidligere ble brukt.

  Denne metoden anses å være den enkleste av alle eksisterende metoder for å lage såpe rester, selv et barn kan håndtere det.

  Andre tilberedningsmetoder såperester

  Cook hjemme såpe kan være andre metoder. De er ikke så enkelt som det, men gi gode resultater diskutert tidligere.

  Blant de ekstra ingredienser Mylovar calendula skjær anbefales å bruke - det har en helbredende effekt, vegetabilske oljer.

  Sammensetningen kan tilsettes smaks- eller fargemidler, som ikke er skadelig for huden.

  Den foreslåtte oppskriften vil ikke bare erstatte såpe, men vil være et utmerket verktøy for retter. Den blandede sammensetning av huset vil sette pris på deres kvalitet og mykhet som familiemedlemmer og gjester.

  Hvordan bruke restene når tilberedt på en ovn eller i en mikrobølgeovn er beskrevet i tabellen nedenfor:

  Å smelte en stor mengde av rester, bør andelen økes. Av denne oppskriften viser seg en hel flaske flytende såpe.

  Massa kommer seig og elastisk, og den ekstra dye å komme til henne perle glimt. Bruk denne såpen er anbefalt for å vaske hendene eller kroppen.

  Å drepe lukten av økonomiske eller barns såpe, høstet for basen, anbefales det i prosessen med matlaging å legge til smaken. Dette kan være en parfyme eller naturlige oljer som har en behagelig lukt.

  En slik matlaging metoden vil spare familien budsjett, på grunn av en del av såpe later 8 halvliters flasker med flytende såpe.

  Følgelig kan rester slått sammen i en slik mengde være permanent reserveres behagelig og nyttig flytende såpe.

   lignende elementer

  Legg til en kommentar avbryte svar

  © 2018 kvinner Magazine | Womans7 · Kopiere materiale uten tillatelse er forbudt

  1
 • Leave a Reply

  + 23 = 33