Zhidkі oboї

Fordeler og ulemper med flytende bakgrunns (karakterer)

Før du kjøper væske tapet, må du vite hva deres styrker og svakheter. Flytende bakgrunnsbilde på markedet i dag presenterer et stort utvalg. De bare gjenopprette, hvis overflaten er blitt skadet under operasjonen, og etter at du bestemmer deg for å erstatte dem, vil trim være lett å bli kvitt.

Flytende tapet - er, stort sett, den vanlige dekorative gips. Noen forbrukere lurer på om hvorfor dette materialet har funnet sitt navn. Alt på grunn av det faktum at den er basert på cellulosefibre, som er helt ufarlig, som er naturlig. Så vel som andre ingredienser i sammensetningen av tapet har et bindemiddel som er en klebemiddelblanding - CMC. Etter herding flytende vegg ser ikke ut som et tradisjonelt, men de kan presenteres med forskjellige belegg, blant disse er silke, glans, matte og så videre. D.

Positiv spesiell væske tapet

Velger hva du skal kjøpe for etterbehandling overflaten av veggene er nødvendig å vurdere fordeler og ulemper ved væske tapet. Hvis vi vurdere fordeler, deretter umiddelbart kan du sammenligne en rekke flytende tapet med tradisjonelt materiale. I sistnevnte tilfelle, mestere må jobbe ganske hardt for å nøyaktig feste lerretet på veggen, for å kombinere tegning, og til og med til å overvinne alle støt og hjørner i rommet. Videre, for å påføre klebemiddel på arket er nødvendig å ha et stort fritt rom. I tilfelle av flytende tapet er ikke nødvendig å være redd for å skade eller brekke dem, da de er utført i form av pulver, og forberedelse for arbeidet bare omfatter fortynning av preparatet i vann.

Trenger ikke å tenke på hvilken side av lyset i rommet er fallende, ikke la stingene etter påføring væske tapet, og vurderinger om dem bevise det. Bruke sminke etter matlaging kan være ikke bare veggene, men taket, og arbeidet vil ikke virke så tidkrevende sammenlignet med den teknologien som brukes i konvensjonell liming tapet. Deg i prosessen du ikke engang trenger hjelp av en fremmed, med verker kan behandles uavhengig av hverandre.

Pluss at det er ikke nødvendig å forberede overflaten

En annen fordel som for brukerne som væske tapet er uttrykt i det faktum at ikke vil ha for lang tid til å forberede overflaten, som er ikke den tradisjonelle tapet, hvis bunn etter påføringen vil gi alle uregelmessigheter i overflaten. Tvert imot, hvis veggene av mindre ujevnheter av dem vil være å kvitte seg med ved å bruke sammensetningen. Som et resultat, vil det kunne få finish av høy kvalitet som er helt blottet for ulempene.

Det er viktig å vite og ulemper ved væske tapet. Vurderinger vil bidra til å forstå hvilke av dem har et belegg. Men hva med dem på noen måte du ikke vil bære, er evnen til dette belegget å passere luft. Noen mener at den sømløse overflate ikke puster, og derfor, i henhold til det kan vises sopp og mugg. Men cellulose er helt pustende, noe som er grunnen til at du ikke bør være redd for at veggene vil syret. Dette eliminerer den såkalte drivhuseffekten, som er særegen for rom med vinyl tapet.

Før du kjøper den beskrevne belegg, forbrukere tenke på hva har fortsatt ulemper væske tapet. Anmeldelser av en rekke kunder indikerer en relativt høy pris. Men dette kan være sant bare ved første øyekast. Etter overforbruk av materialet i dette tilfellet ikke kan, i tillegg, ettersom arbeidet ikke vil gå tapt som mulig for å fremstille den blanding som er nummeret som vil bli brukt, og for å reparere skader på belegget etter en meget enkel, som ikke er en vanlig tapet. Alle disse forhold gjør påstanden om at den oppnådde prisen er mye mer lønnsomt.

1

Den største fordelen - i estetikk

Så hva tiltrekker forbrukerne væske tapet? Anmeldelser (ulemper omtalt nedenfor) indikerer at de er veldig estetisk tiltalende utseende på veggen, og du kan kalle det en av de største fordelene. Vurderer dette eiendommelighet, svarer deg selv spørsmålet om du har møtt naboer, slektninger, venner og bekjente som bakgrunnsbilde, som er limt i et av rommene i ditt hjem. Det skjer, det må innrømmes, ganske ofte. Men ved hjelp av væske tapet, kan du lage et unikt interiør løsninger, som i alle fall vil være unik.

For å oppnå en enda mer imponerende effekt i denne sammenheng ved å bruke væske tapet på veggen i flere kombinasjoner av farger og teksturer.

Ulemper av væske tapet, anmeldelser om hvilke du bør definitivt undersøke før du kjøper sammensetningen, uttrykt i det faktum at de ikke kan tolerere fuktighet. I denne forbindelse, de mister fuktbestandig tapet type. Hvis boligen har små barn eller dyr, kan overflaten av veggene ikke vaskes etter det vil være farget. For å avhjelpe situasjonen, er det nødvendig å foreta reparasjoner eneste separat plotting som involverer bruk av tørt pulver. Det vil først fremstille ved fortynning med vann. Vegg skjemt sone må også være forhåndsfremstilles, noe som innebærer å kutte ut den gamle fortau. Neste må søke konvensjonell teknologi for å bruke sammensetningen. Fangsten kan bestå i at den tørre sammensetningen i avl ikke kan bo etter første reparasjon, og plukke opp en identisk farge i noen år etter ferdigstillelse av arbeidene er ganske problematisk. Og veggene ved bruk og kan brenne litt tørke. Påføring av et nytt lag på et enkelt sted kan være meget merkbar.

Etter ulempene med væske tapet har blitt studert, kan tilbakemeldinger bidra til å gjøre det riktige valget når du kjøper materialet til veggene. Kjøpere hevder at arbeidet er meget lett ved påføring av en flytende blanding. Og det er i stand til å takle ikke bare en erfaren handyman, men også en nybegynner. Det eneste man må ta hensyn, i henhold til kjøpere, er dette en fremgangsmåte for fremstilling av preparatet, som omfatter initiale oppfylling blandingen i en beholder eller bøtte og dens etterfølgende helle væske. Produserer datamanipulasjon i en annen sekvens er ikke anbefalt. Etter at blandingen er grundig blandet, markere de som allerede har engasjert i å anvende sammensetningen på veggen, bør det stå i en halv time, noe som vil sette tapet og kjemiske komponenter til å samhandle.

Flytende tapet, vurderinger (ulemper, verdighet og så videre.) Som du har vært godt studert, kan brukes på flere måter. Dyktige håndverkere rådes til å gjøre det ved hjelp av pistoler, som i stor grad øke hastigheten på prosessen. Uansett hva verktøyet ble brukt i prosessen med å påføre blandingen, bør det være igjen på overflaten til å hvile i en periode som kan vare opp til 70 timer, fordi det er en slik tid er nødvendig for å tapet er helt tørr og fikk styrke.

Anbefalinger for forbehandling

Flytende tapet, anbefalinger, tips, anbefalinger om hvilke du har tidligere studert, vil glede sine herrer i en lang periode. Til tross for at det spesielt vanskelig utarbeidelsen av veggene ikke er ledsaget av et slikt arbeid krever fortsatt samsvar med visse regler. Blant dem er behovet for å fjerne fra bunnen av gamle belegg. Etter å bli satt på veggen kitt, som vil bli kvitt feilene. Videre, mer enn det som ville en flat vegg, jo lavere blir overkjørt materiale.

Flytende tapet, anmeldelser, funksjoner, råd om anvendelsen av disse er kjent for alle master, ville se veldig estetisk tiltalende på veggen. Og selv om noe ikke er helt umulig å gjøre i samsvar med instruksen, veien ut er alltid der. For eksempel, hvis overflaten ikke er i stand til å fjerne defekter, påføring av tapet kan gjøres i to lag, hvorav den første blir primet, og den andre - et dekorativt.

For å virkeliggjøre beregningen av materialstrømmen, er det nødvendig å ta hensyn til at 1 kg av en blanding dekke 5 m2. Således, hvis det er behov for å fullføre vegg, hvilket område er 20 m 2, er å fremstille 4 kg tørr sammensetning.

Etter fordeler og ulemper med væske tapet har blitt kjent med deg, vurderer du dine ferdigheter og evner i å utføre reparasjoner av denne typen, kan du gå videre til forskjønnelse av veggene.

Flytende tapet - 100 bilder av den ideelle design av nye produkter

Hvert år et voksende utvalg av materialer til veggene. I stedet for papir kom Tapeter, tapet under maling, dekorative gips, væske tapet.

Flytende tapet dukket ikke så lenge siden, vi ønsker å vurdere deres styrker, svakheter, bruke teknologi til veggen. Til å begynne, la oss definere hva som utgjør væske tapet.

Fra uvitenhet om mange forveksler væske veggen med dekorative gips. En vesentlig forskjell er sand, som en del av gips. Den viktigste komponenten i flytende tapet - cellulose.

Ufarlige naturlige lim. Det selges i tørr form og ligner ornamental materiale for barn.

På grunn av det faktum at blandingen kan tilsettes forskjellige materialer, flytende bakgrunnen har elementer av farger som varierer i strukturen. Vurdere bilder av væske tapet og se som er egnet for dekorere ethvert rom.

 • Oppviser motstand mot ekstreme temperaturer. Den kan brukes i områder der oppvarmet dårlig.
 • UV-bestandig.

 • Ikke krever ekstra reparasjonsarbeid på justeringen av veggene.
 • Lett oppå veggen, like lett å fjerne.

 • Miljøvennlig materiale som ikke slipper skadelige stoffer.
 • Det har lydisolasjon.
 • De kommer ikke til å støv.

 • Det ikke absorberer fuktighet, noe som fører til multiplikasjon av mikroorganismer.
 • Passer for vanskelig tilgjengelige steder der konvensjonelle tapet du trenger å beskjære på forskjellige steder.

 • Redd for vann, ved fjerning av væske tapet bruken. Det gjør det umulig å bruke dem i rom med høy luftfuktighet.
 • Clean tapet kan bare tørre metoder.
 • Kostnaden er høy.

Hvis du gjør deg selv en flytende vegg, vil deres pris er den laveste. Det krever ikke trening. Trinnene er nødvendig for å utføre instruksjonene.

La oss se på trinnene på hvordan å lage flytende tapet:

 • Ta noen ark i A4 format, kan du selv skriblet. Kuttet i små biter, ca 2-5 cm.
 • Plukk opp en bøtte eller beholder, trenger du ikke noe imot. Sett inn i papir og fylle med kaldt vann. Den skal dekke vannet litt, for å oppnå en væske tapet er ikke.

 • Permisjon for 2-3 timer, til papir gjennomvåt.
 • Konstruksjon blander blandes med vann i papir, inntil en homogen blanding.
 • Den resulterende blanding ble satt PVA-lim, gips, farge. Igjen, vi slå. Om nødvendig legge dekorative materialer.

På den tørkede overflaten murskje påført væskeveggsjikt av 3-5 mm. Vi gir tørr.

Hvordan bruke flytende tapet på veggen

Hvis du har besluttet å kjøpe en ferdig blanding, deretter hver pakke er skrevet den måten å løse det. Etter at toga som en klar opplyst væske tapet må gi det stå i 12 timer.

Før du legger ut veggen trenger å blande nytt. Bland for hånd, uten bruk av verktøy. Da dette kan skade strukturen av tapet. Med hjelp av en jern spatel vi sette bakgrunnsbilde på veggen.

Når du søker kan du ikke trykke ned på slikkepotten skal brukes jevnt og sterke bevegelser.

Tykkelse på ca 4-5 mm. For ikke å bli sett av fargeforskjeller på samme vegg ved å bruke en blanding. Fortynne tapet, så det var nok for hele overflaten av veggen.

Den største fordelen med papir tapet. På forberedt overflaten, bruke en enkel blyant bilde.

Etter en liten gummispatel bruke en blanding, uten å avvike fra kretsen. La det tørke i 3-4 timer, og deretter bruke en annen nyanse. Forsøk å sammenligne med fargene i samme tykkelse.

De kan ikke bare dekorere veggene, men taket. De er ideelle for indre rom eller soverom.

Det er heller ikke byttes i barnas rom. Flytende tapet behagelig å ta på, som minner om silke. Ta av deg kan eksperimentere og lage inimitable designinteriør.

Flytende tapet: TOP-150 bilder av nye produkter i interiøret

Ikke bare for å dekorere rommet, men også for å understreke det indre, sin singularitet, er det viktig å bruke riktig materiale i overflatebehandling.

Etterspørsel i dag rullet tapet, fordi du bruker dem, er det lett å eliminere overflatedefekter av veggene.

Stadig dag praksis og anvendelse av væske tapet på veggene, fordi vurderinger om dem er de beste.

Flytende bakgrunns - materialet i en blanding av kompatibiliseringsmidler tapeter og dekorative gips. Sammensetningen er impregnert med lim.

Visuelt slik tapet ikke kan skilles fra rullen. Forskjellen - en lettelse at det er en del av Windows, og er ikke den vanlige sømmen iboende roll bakgrunnsbilde.

Flytende tapet - en måte å skape et belegg som gjør at du kan skjule mindre feil i veggen. Ved hjelp av et slikt belegg er opprettet i den samme rom en unik utforming.

Ofte kan det bli sett på som engasjert i reparasjonsarbeidet ved å blande forskjellige farger, og det er de som fokuserer høydepunkter en spesiell detalj i interiøret.

Det er viktig å velge riktig sminke slutt å tilfredsstille alle preferanser og forespørsler.

Bakgrunn og fordeler

Blandingen ble pakket i pakninger fremstilt av papir, og før det er gitt til anvendelse av arbeidsvæske med vann.

Særegenheter sammensetning: fiber silke, lin eller bomull er tilgjengelig som en del av dyre typer væske tapet. Noen ganger er det ikke komplett uten tillegg av perle å forbedre den dekorative kvalitet.

Pris avhenger fra bunnen sammensetningen av sliping. Væske tapet i interiøret tillater å gi et unikt design, og å sette tapet på overflaten, spesielle evner har ingen behov.

Den viktigste egenskapen - flytende vegg med hendene legges på alle typer underlag, selv om det ikke er utarbeidet spesielt for etterbehandling. Etter at blandingen var grundig tørker på veggen, oppnås en vakker ensartet belegg.

Bakgrunn, ved den minste dekker, lett å sette i orden - bare fjernet den delen som er skadet og påfør et nytt lag med tapet.

For detaljerte instruksjoner om hvordan du søker væske tapet på overflaten av veggene kan bli funnet på internett som i en lesbar form og i form av en rulle.

I tillegg er det nødvendig på forhånd å foreta en tilnærmet strømningshastighet på flytende bakgrunnsoverflatefinishen i et bestemt område.

Forbruket er avhengig av måten som tapet vil bli brukt til overflaten - enten manuelt eller via en forstøver. Økonomisk måte til den i hvilken den flytende vegg påføres veggen med en spatel eller rulle.

 • Typer væske tapet:

  Silk - grunnlag av silke fiber. Kvaliteten på slike gode bakgrunnsbilder, tapet holdbar. Bakgrunns mest gunstig med sin motstand mot sollys, fordi for lang tid beholde sin farge.

  Cellulose - slitesterk tapet, men deres negative som raskt mister sin farge. Kostnaden av tapet er ikke veldig høy i forhold til den første.

  Flytende Bakgrunn i sitt formål forskjellig. Det finnes typer tapeter, som kan brukes umiddelbart etter kjøpet, bare fortynnet med vann.

  Klar tapet realisert i snøen hvit farge. Hvordan lage en flytende vegg i riktig farge? For å få en annen farge, må du bruke fargestoffer for å få ønsket nyanse.

 • Den viktigste fordelen er at de tørker hurtig på overflaten. Blandingen kan lett påføres på en hvilken som helst overflate uten forberedelser, for å eliminere mindre overflatefeil.

  Tapet - en miljøvennlig materiale, og fordi belegget kan brukes i et hvilket som helst rom.

  Væske tapet elastiske, og derfor mye lengre tapetruller holdes på veggflaten.

  Et viktig pluss - vozduhoprovodimost.

  Bakgrunn er ikke lov å bruke i rom med høy luftfuktighet.

 • Ofte er i ferd med å bruke skadede overflaten av veggen, men ulempen er lett elimineres.

  • Å tilveiebringe isolasjon i rommet.
  • Antistatiske egenskaper - ikke hamstre støv på seg selv, ikke absorberer lukt.
  • Gi lydisolasjon.
  • Produksjon av væske tapet er laget med kun naturlige ingredienser, det vil si, er tapet ikke er giftig.

  Dersom veggen design for å være kreativ, kan du enkelt lage ditt eget design. designmuligheter - flytende tapetmønstre, som skaper en svært enkel teknologi.

  Blyanttegning overføres til veggen, fremstilt på forhånd, og etter at bildet er påført på bakgrunnen.

  På Internett mange bilder av væske tapet i en annen interiør, og du kan velge alternativet for stue, soverom, og for korridoren, barn.

  Dette finish - en verdig innredning av alle rom, fordi det skjuler i tillegg, overflate defekter.

  1
 • Leave a Reply

  4 + 6 =